czyzunia 06.02.05, 18:54 GDZIES U OSZołów zaistnialo hasło jak w nagłówku. co to q..a jest ta medycyna patoralna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czyzunia Re: MEDYCYNA PASTORALNA. 06.02.05, 20:59 ale ten baran nadał ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log MEDYCYNA PASTORALNA. 06.02.05, 21:56 -jest to ??? - mhmm- ee- nnoo-nnoo- q.wa nie wiem???:):) Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: MEDYCYNA PASTORALNA. 06.02.05, 22:01 widzi misie ze to jakies biskupy.. też q..a nioe wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
maryla_figlarska Re: MEDYCYNA PASTORALNA. 06.02.05, 22:07 kochani, to są modły nad chorym, egzorcyzmy i inne ekscesy odpędzające diabła Odpowiedz Link Zgłoś
dopisaniapostow Re: MEDYCYNA PASTORALNA. 06.02.05, 22:43 maryla_figlarska napisała: > kochani, to są modły nad chorym, egzorcyzmy i inne ekscesy odpędzające diabła przyszlo mi do glowy w pierwszej chwili,ze to moze byc: leczenie jezorkiem.ale faktycznie-mozna i mniej fizycznie to rozumiec:) Odpowiedz Link Zgłoś
maryla_figlarska Re: MEDYCYNA PASTORALNA. 06.02.05, 22:49 "przyszlo mi do glowy w pierwszej chwili,ze to moze byc: leczenie jezorkiem" na Boga, co to jest takiego "leczenie jęzorkiem"?! Odpowiedz Link Zgłoś
maryla_figlarska Re: MEDYCYNA PASTORALNA. 07.02.05, 21:26 Czy to oznacza, że właśnie pożegnaliśmy mistrza patelni w osobie dr Zbigniewa Szymańskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: MEDYCYNA PASTORALNA. 07.02.05, 21:38 było kiedyś w czasach murzrza czajki, który budował mariensztadt i muranów, a kładł trzy cegły gdy inny murar kładł jedna powiedzenie MISTRZ KIELNI I PATELNI.. to byli wszechstronni chłopcy. Odpowiedz Link Zgłoś