Dodaj do ulubionych

Czy mam prawo kochać się z małolatą?

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 22:06
Spotkałem dziś sąsiadkę..bardzo miłą dziewczynę..dawno jej nie widziałem
(wyjechała jakiś czas temu i gdy dziś ją ujrzałem ...oniemiałem...jak ona
urosła! A jakie ekstra ciuchy miała na sobie!! a ta fryzura...te piekne duże i
okrąglutkie piersi..ten prowokujacy chód..a jak się do mnie odezwała by mnie
przywitać...z ledwością jej odpowiedziałem na jej powitanie...jakiś dreszcz
mnie obleciał...wszystko ładnie pięknie ale...ona ma 15 lat!!!! (wygląda na 18-
20 lat)...nie chodzi mi o seks bo za to grozi kara przewidziana w kodeksie
karnym ale czy wypada mi podrywać takie siksy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.upc.chello.be 02.06.02, 22:38
      Ani mi sie waz!!!!!Ja teraz zaczynam akcje"DZIWICTWO" Juz od jutra bede
      wsystkie malolaty namawiala by zostaly dziewicami az do smierci.
      • Gość: Rysy Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.client.attbi.com 02.06.02, 22:46
        mozna zapytac w jakim wieku zaczelas?
        • Gość: Ania Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.upc.chello.be 02.06.02, 22:47
          Gość portalu: Rysy napisał(a):

> mozna zapytac w jakim wieku zaczelas?

Mowilam to juz ksiedzu na spowiedzi.
          • kocham_anie_forumowiczke Nie 02.06.02, 22:58
            zostaw ją, niech sobie znajdzie jakiegoś siedemnastolatka. Myślę, że kobieta
            może być młodsza o jakieś 15%, później głupio to wygląda...
            • Gość: <B>R</B> Re: Nie IP: *.client.attbi.com 03.06.02, 00:33
              • Gość: <B>R Re: Nie IP: *.client.attbi.com 03.06.02, 00:33
          • Gość: kluba1 Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.we.client2.attbi.com 03.06.02, 02:08
            Gość portalu: Ania napisał(a):

> Gość portalu: Rysy napisał(a):
            >
            > > mozna zapytac w jakim wieku zaczelas?
            >
            > Mowilam to juz ksiedzu na spowiedzi.

BRAWO !!!!! Ale dlaczego lub po co ? :-))))
            • Gość: jot-23 Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.dyn.optonline.net 03.06.02, 02:33
              Gość portalu: kluba1 napisał(a):

> Gość portalu: Ania napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Rysy napisał(a):
              > >
              > > > mozna zapytac w jakim wieku zaczelas?
              > >
              > > Mowilam to juz ksiedzu na spowiedzi.
              >
              > BRAWO !!!!! Ale dlaczego lub po co ? :-))))

i wy sie dziwicie ze jak panny takie rzeczy ksiezom w konfesjonalach opowiadaja
              to pozniej MUSZA jakos to odreagowac?
    • Gość: zyx Zapytaj ksiedza z Dukli , on wie! IP: *.rdu.bellsouth.net 03.06.02, 05:11
      Gość portalu: GMR napisał(a):

> Spotkałem dziś sąsiadkę..bardzo miłą dziewczynę..dawno jej nie widziałem
      > (wyjechała jakiś czas temu i gdy dziś ją ujrzałem ...oniemiałem...jak ona
      > urosła! A jakie ekstra ciuchy miała na sobie!! a ta fryzura...te piekne duże i
      > okrąglutkie piersi..ten prowokujacy chód..a jak się do mnie odezwała by mnie
      > przywitać...z ledwością jej odpowiedziałem na jej powitanie...jakiś dreszcz
      > mnie obleciał...wszystko ładnie pięknie ale...ona ma 15 lat!!!! (wygląda na 18-
      > 20 lat)...nie chodzi mi o seks bo za to grozi kara przewidziana w kodeksie
      > karnym ale czy wypada mi podrywać takie siksy?

• Gość: GMR Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 09:41
      Poczekam na nią ze dwa trzy lata jak będzie pełnoletnia to wtedy uderzę...będę
      miał 31 lat wtedy. kMoja kolezanka z Kielc mówiła mi że chodzi z gosciem co ma
      33 lata (a ona sama ma 20 lat)
      • Gość: Ania Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.upc.chello.be 03.06.02, 09:51

> Poczekam na nią ze dwa trzy lata jak będzie pełnoletnia to wtedy uderzę...będę
        > miał 31 lat wtedy. kMoja kolezanka z Kielc mówiła mi że chodzi z gosciem co ma
        > 33 lata (a ona sama ma 20 lat)

A jak ona zechce zostac dziewica?Zechce zyc w czystosci ?Nie zawracaj sobie
        glowy.Najlepiej wstap do zakonu.
        • Gość: GMR Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 09:58
          Sądząc po jej strojach które na siebie wkłada mam wrażenie że zaprasza do gwałtu
          Jest na co popatrzeć..ale jak juz napisałem poczekam ze dwa trzy lata i wtedy
          dylemat sam zniknie
          • Gość: Ania Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.upc.chello.be 03.06.02, 10:10

> Sądząc po jej strojach które na siebie wkłada mam wrażenie że zaprasza do gwałt
            > u
            > Jest na co popatrzeć..ale jak juz napisałem poczekam ze dwa trzy lata i wtedy
            > dylemat sam zniknie

A co to znaczy zaprasza do gwaltu?Czy wszystkie kobiety ,ktore widzisz w strojach
            bikini na plazy tez zapraszaja do gwaltu?A moze maja sie opalac ubrane od stop do
            glow i jeszcze w maskach gazowych?
            • Gość: GMR Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 12:08
              To nie był strój bikini ale bardzo przeźoczysty materiał przeźroczysta bluzka
              koloru czerwonego.Niby ciało zakryte a odkryte. Najlepsze jest jednak to że w
              tej bluzeczce poszła ona do kościoła!! Ja zamiast skupić sie na mszy i kazaniu
              to cały czas się na nią z balkonu wpatrywałem...(ona była na dole) no i te buty
              na koturnie... w tych butach była nawet wyzsza ode mnie i to nie mało! Aj jak
              ja lubie wysokie kobitki...
              • Gość: Ania Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.upc.chello.be 03.06.02, 12:10

> To nie był strój bikini ale bardzo przeźoczysty materiał przeźroczysta bluzka
                > koloru czerwonego.Niby ciało zakryte a odkryte. Najlepsze jest jednak to że w
                > tej bluzeczce poszła ona do kościoła!! Ja zamiast skupić sie na mszy i kazaniu
                > to cały czas się na nią z balkonu wpatrywałem...(ona była na dole) no i te buty
                >
                > na koturnie... w tych butach była nawet wyzsza ode mnie i to nie mało! Aj jak
                > ja lubie wysokie kobitki...

To Ty kazania z balkonu sluchasz?Przez balkon tez sie spowiadasz?
                • Gość: GMR Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 12:20
                  Balkon we wnętrzu koscioła skarbeńku...po tej wypowiedzi wyorażam sobie ciebie
                  jako rasową blondynkę...
                  • kocham_anie_forumowiczke Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? 03.06.02, 17:32

> Balkon we wnętrzu koscioła skarbeńku...po tej wypowiedzi wyorażam sobie ciebie
                    > jako rasową blondynkę...

Hej! Uważaj sobie!

• Gość: Hania Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 03.06.02, 12:14

> urosła! A jakie ekstra ciuchy miała na sobie!! a ta fryzura...te piekne duże i
      > mnie obleciał...wszystko ładnie pięknie ale...ona ma 15 lat!!!! (wygląda na 18-

To dosyc zalosne.
      A jezeli chodzi o seks, to kk mowi o osobie do 15 roku zycia.
      GMeRku, czyzbys nie byl w stanie zbudowac zwiazku z osoba w swoim przedziale
      wiekowym?
      • Gość: GMR Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 12:24
        A czy kochać się od razu znaczy dla ciebie włazić do łóżka? Ja tego nie
        zrobie..bo to wiem że jest karalne..miałem na mysli niewinne pocałunki
        pieszczoty itp....a co do dziewczyn z mojego przedziału wiekowego...dziewczyny
        które mam na mysli powychodziły za mąż już...nie załapałem się...nie będę ci
        mówił bo wiesz o tym dobrze ze byłem przez ładnych parę lat związany z pewna
        kobietą która...no wiesz...mówiłem już o niej... przed nią też miałem trochę
        dziewczyn ale wtedy nie podchodziłem do tcyh spraw zbyt poważnie...kobietę
        trzeba sobie wychować jak to mawiał Adolf H....
        • Gość: Hania GMeRku, GMeRku IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 03.06.02, 12:33

> A czy kochać się od razu znaczy dla ciebie włazić do łóżka? Ja tego nie
          > zrobie..bo to wiem że jest karalne..miałem na mysli niewinne pocałunki
          > pieszczoty itp....a co do dziewczyn z mojego przedziału wiekowego...dziewczyny
          > które mam na mysli powychodziły za mąż już...nie załapałem się...nie będę ci
          > mówił bo wiesz o tym dobrze ze byłem przez ładnych parę lat związany z pewna
          > kobietą która...no wiesz...mówiłem już o niej... przed nią też miałem trochę
          > dziewczyn ale wtedy nie podchodziłem do tcyh spraw zbyt poważnie...kobietę
          > trzeba sobie wychować jak to mawiał Adolf H....

GMeRku, wychowywac sobie mozesz zwierzatko domowe. Nawet dzieci nie wychowuje
          sie "sobie".
          Reszte pozostawiam bez komentarza.
          • Gość: GMR Oj Haniu Haniu.... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 12:53
            Mylisz wychownie z tresurą a mnie nie o to chodzi...To dziewczę nalezy uchronić
            przed feminizmem cow calenie oznacza że ma byc kurą domową resztą w
            dzisiejszych czasach dochód tylko jednej osoby pracującej nie starcza nawet na
            podstawowe potrzeby..praca zawodowa kobiet to konieczność a nie
            przywilej..zresztą dla wszystkich dziś praca staje się powoli dobrem luksusowym
            • Gość: Hania Uchronic dziewczyne przed feminizmem... IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 03.06.02, 13:23

> Mylisz wychownie z tresurą a mnie nie o to chodzi...To dziewczę nalezy uchronić
              >
              > przed feminizmem cow calenie oznacza że ma byc kurą domową resztą w
              > dzisiejszych czasach dochód tylko jednej osoby pracującej nie starcza nawet na
              > podstawowe potrzeby..praca zawodowa kobiet to konieczność a nie
              > przywilej..zresztą dla wszystkich dziś praca staje się powoli dobrem luksusowym

Brak mi slow dla Twej rycerskosci, GMeRku...
              • Gość: GMR Re: Uchronic dziewczyne przed feminizmem... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 13:50
                O kobietę trzeba dbać..szanować ją pomagać jej w potrzebie i dużo rozmawiać z
                nią na różne tematy... żyć tym czym żyje ona...
                • Gość: Hania Re: Uchronic dziewczyne przed feminizmem... IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 03.06.02, 15:31

> O kobietę trzeba dbać..szanować ją pomagać jej w potrzebie i dużo rozmawiać z
                  > nią na różne tematy... żyć tym czym żyje ona...

No bardzo pieknie, ale na tym wlasnie polega partnerstwo w zwiazku, za ktorym
                  opowiadaja sie feministki. To przed czym bedziesz dziewczyne chronil?
                  • Gość: GMR Re: Uchronic dziewczyne przed feminizmem... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 16:32
                    Feministki tylko o tym mówią a robią zupełnie co innego...
                    • Gość: Hania Re: Uchronic dziewczyne przed feminizmem... IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 03.06.02, 17:04

> Feministki tylko o tym mówią a robią zupełnie co innego...

Tak? A co? Z iloma feministkami pozostawales w na tyle zazylych zwiazkach, ze
                      pozwolilo Ci to wysunac taka teze?
        • Gość: Ania Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.upc.chello.be 03.06.02, 12:33

> A czy kochać się od razu znaczy dla ciebie włazić do łóżka? Ja tego nie
          > zrobie..bo to wiem że jest karalne..miałem na mysli niewinne pocałunki
          > pieszczoty itp....a co do dziewczyn z mojego przedziału wiekowego...dziewczyny
          > które mam na mysli powychodziły za mąż już...nie załapałem się...nie będę ci
          > mówił bo wiesz o tym dobrze ze byłem przez ładnych parę lat związany z pewna
          > kobietą która...no wiesz...mówiłem już o niej... przed nią też miałem trochę
          > dziewczyn ale wtedy nie podchodziłem do tcyh spraw zbyt poważnie...kobietę
          > trzeba sobie wychować jak to mawiał Adolf H....

Ladnie ja wychowasz a jakimi metodami?
          • Gość: GMR Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 12:55
            Napewno nie dopuszczę do tego by zainteresowała się feminizmem...jej
            zainteresownia należy skierowac w innym kierunku..np ku społecznictwu
            wolontariacie może w psychologię
            • Gość: Ania Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.upc.chello.be 03.06.02, 12:57

> Napewno nie dopuszczę do tego by zainteresowała się feminizmem...jej
              > zainteresownia należy skierowac w innym kierunku..np ku społecznictwu
              > wolontariacie może w psychologię

A co Ty wiesz o feminizmie?
              • Gość: GMR Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 13:20
                Doświadczyłem na własnej skórze jego negatywnych skutków...gdyby nie to nie
                zwracałbym uwagi na małolaty..te jeszcze nie sa tym zainfekowane
                • Gość: Ania Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.upc.chello.be 03.06.02, 13:24

> Doświadczyłem na własnej skórze jego negatywnych skutków...gdyby nie to nie
                  > zwracałbym uwagi na małolaty..te jeszcze nie sa tym zainfekowane

Nie odpowiedziales na pytanie.Ja pytalam co Ty wiesz o feminizmie.
                  To czego doswiadczyles nie jest zadna wykladnia bo ja nie wiem o co chodzi.
                  • Gość: Oszołom Co wiem o feminiźmie ...może ja odpowiem? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 13:39
                    Feminizm - termin wieloznaczny, uzywany jako etykietka dla ruchu społ polit.
                    doktryny filozof. i ideologii. U podstaw feminizmu leży przekonanie o
                    niesprawiedliwym porządku świata i podporządkowaniu kobiet mężczyznom i
                    dyskryminacji tych pierwszych w życiu społ polit zawodowym i rodzinnym.
                    Najbardziekj radykalne nurty feminizmu (gdyż ruch ten sam w sobie jest
                    różnorodny różnie rozkłada akcenty ale wszystkim odłamom z grubsza chodzi o to
                    samo). Chodzi o wyzwolenie kobiet spod rzekomej władzy mężczyzn nad nimi.
                    Dodają do tego wyzwolenie seksualne obyczajowe i opdwrócenie porządku społ...
                    wiecej Encyklopedia Białych Plam tom VI PWE Radom 2001..poszukam w necie może
                    coś znajdę...szukałem w onecie ale tam są same panegiryki na cześć feminizmu
                    ale jak chcesz to zajrzyj i tam...

dobre.pl poleca: Stowarzyszenie Kobiet Konsola, Feminizm, Organizacja
                    Feministyczna, ...

Stowarzyszenie Kobiet Konsola, Feminizm, Organizacja Feministyczna, Kobiety,
                    Kobieta

www.dobre.pl/kobiet1/ - strona z 04.02.02; 7.6K; Znajdź podobne »

dobre.pl poleca: Demokratyczna Unia Kobiet, Feminizm, Kobiety, Kobieta

Demokratyczna Unia Kobiet, Feminizm, Kobiety, Kobieta

www.dobre.pl/kobiet/ - strona z 04.02.02; 7.2K; Znajdź podobne »

dobre.pl poleca: Ośrodek Informacji Środowisk Kobiecych , Feminizm, Kobiety,
                    Kobieta

Ośrodek Informacji Środowisk Kobiecych , Feminizm, Kobiety, Kobieta

www.dobre.pl/feminizm/ - strona z 02.02.02; 7.4K; Znajdź podobne »

dobre.pl poleca: Federacja Na Rzecz Kobiet i Planowania Rodziny, Aborcja,
                    Feminizm, ...

Federacja Na Rzecz Kobiet i Planowania Rodziny, Aborcja, Feminizm,
                    Równouprawnienie Kobiet

www.dobre.pl/federacja/ - strona z 02.02.02; 8.1K; Znajdź podobne »

dobre.pl poleca: Centrum Praw Kobiet, Równouprawnienie Kobiet, Feminizm,
                    Kobieta, Kobiety

Centrum Praw Kobiet, Równouprawnienie Kobiet, Feminizm, Kobieta, Kobiety

www.dobre.pl/rownouprawnienie/ - strona z 30.01.02; 7.5K; Znajdź
                    podobne »

Księgozbiór, Feminizm

Autorzy Tytuł Wydawnictwo, rok AGACIŃSKA, Sylviana Polityka płci Wydawnictwo
                    KR, Warszawa, 2000 BRACH-CZAINA, Jolanta Szczeliny istnienia Wyd. eFKa, Kraków,
                    1999 BRAUN, Lily Historya ...

www.feministki.org.pl/pl/bib/feminizm.html - strona z 05.02.02; 10.2K;
                    Znajdź podobne »

Anarvista: Seksualizm: Feminizm: Historia feminizmu

Anarvista - polski katalog wolnościowy serwisu PoProstu - a także wiadomości,
                    agenda, ogłoszenia, wolność, anarchizm, ekologia, feminizm, syndykalizm, ...

katalog.poprostu.pl/Seksualizm/Feminizm/Historia_feminizmu/ - strona z
                    02.05.02; 9.6K; Znajdź podobne »

Feminizm

koment. Mariusz Kamilewicz Dylematy filozoficzne feministek - Mariusz
                    Kamilewicz O feminizmie powiedzieli Vagina contra fallus, czyli o wojnie płci -
                    Mariusz Kamilewicz Zob. też: Opowieści ...

www.kobietologia.pl/feminizm.htm - strona z 18.05.02; 6.0K; Znajdź
                    podobne »

Feminizm - NoName 21 - magazyn internetowy

Menu - Redakcyjne - Strefa NN - Net - Teksty poważne - Polemiki - Dzikie Myśli -
                    Meritum - Filozofia - Szkoła - Poezja - Opowiadania - Teksty zabawne -
                    Komputery - Animacje ...

noname.sisco.pl/nn21/dane/22.html - strona z 21.05.02; 7.8K; Znajdź
                    podobne »

Anarvista: Seksualizm: Feminizm: Historia feminizmu: Postacie

Anarvista - polski katalog wolnościowy serwisu PoProstu - a także wiadomości,
                    agenda, ogłoszenia, wolność, anarchizm, ekologia, feminizm, syndykalizm ...

katalog.poprostu.pl/Seksualizm/Feminizm/Historia_feminizmu/Post - strona
                    z 02.05.02; 9.7K; Znajdź podobne »

Feminizm

Apostołki feminizmu "Zdaje mi się, iż rzadko rodzą się kobiety, którym by
                    przystało władztwo nad mężczyznami, z wyjątkiem przyrodzonego i
                    macierzyńskiego; chyba jeno ku pokaraniu tych, ...

www.kobietologia.pl/feministki.htm - strona z 01.06.02; 31.7K; Znajdź
                    podobne »

Spis treści - Feminizm

Feminizm I. Pierwsza edycja, styczeń - luty 2001, strony internetowej 1. Prawa
                    Człowieka Kobiet II. Druga edycja, kwiecień - maj 2001, strony internetowej 1.
                    Artykuły z ...

free.ngo.pl/stowarzyszenie_wolnomyslicieli/strony/feminizm.htm - strona
                    z 09.03.02; 4.4K; Znajdź podobne »

OŚKa - Panorama - Feminizm - Psychoanaliza i feminizm

Organizacje kobiece Dział Panorama PSYCHOANALIZA I FEMINIZM dr Bożena Chołuj
                    Uniwersytet Warszawski Psychoanaliza i feminizm (Karen Horney, Helene Cixous,
                    Luce ...

www.oska.org.pl/panorama/psychoanaliza.html - strona z 13.02.02; 28.4K;
                    Znajdź podobne »

Feminizm

Pogląd, że spodnie powinny wisieć w szafie na swoim miejscu. Patrz również:
                    ciało , neofeminizm. Xięga przysłów : strona tytułowa POMONA ON LINE

pomona.art.pl/online/teksty/xiega/feminizm.html - strona z 14.04.01;
                    0.8K; Znajdź podobne »

Biblioteka - Od matriarchatu do feminizmu

Fundacja Kobieca eFKa to założona w marcu 1991 roku non-profitowa feministyczna
                    fundacja działająca na rzecz kobiet.

efka.org.pl/biblioteka/02_omdf.html - strona z 17.01.02;
                    • Gość: Hania Przeczytaj to sobie wszystko, Oszolku IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 03.06.02, 15:33
                      A zacznij od zrobienia mamie kolacji.
                      • Gość: Dr.KrisK Kolacja dla mamy. IP: *.eng.fsu.edu 03.06.02, 16:04
                        Oj, pani haneczko, raczej sądzę że to mamusia GMR/Oszołkowi itp. robi
                        kolacyjki. Tudzież pranie.
                        W ogóle to mnie on znudził: rozkapryszony, rad starszych nie słucha, źle się
                        zachowuje (wątek o śmierci mecenasa Wende). Nie będę więcej się pętakiem
                        zajmował. A ta fascynacja 15-latką (!!!!) - symptomatyczne. Starszych dziewczyn
                        się boi (nawet SMŁ), no to będzie buszował po podstawówkach.
                        Pozdrawiam
                        KrisK
                        • Gość: Hania Re: Kolacja dla mamy. IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 03.06.02, 16:28
                          Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a):

> Oj, pani haneczko, raczej sądzę że to mamusia GMR/Oszołkowi itp. robi
                          > kolacyjki. Tudzież pranie.
                          > W ogóle to mnie on znudził: rozkapryszony, rad starszych nie słucha, źle się
                          > zachowuje (wątek o śmierci mecenasa Wende). Nie będę więcej się pętakiem
                          > zajmował. A ta fascynacja 15-latką (!!!!) - symptomatyczne. Starszych dziewczyn
                          >
                          > się boi (nawet SMŁ), no to będzie buszował po podstawówkach.
                          > Pozdrawiam
                          > KrisK

A, na watek o mec. Wende chetnie zajrze i zobacze, co tam Oszolek / GMeRek ma
                          ciekawego do powiedzenia. Na razie w watku o dozywociu dla zabojcow Kredytbanku
                          niejaki kolega Piotrek udowadnia mi, ze kazdy adwokat to k... Ostatnio podobne
                          opinie slyszalam o sedziach. To bardzo budujace widziec, jakim szacunkiem ciesza
                          sie zawody prawnicze!
                          Co do GMeRka / Oszolka, to rzeczywiscie - rozkapryszony jak francuski piesek!
                          Pozdrawiam.
                          • Gość: Dr.KrisK Szacunek dla zawodów prawniczych.. IP: *.eng.fsu.edu 03.06.02, 16:47
                            .. no ale co pani chce, jak nawet nasz poczciwnina Oszołek studiuje prawo?
                            Oczywiście ludność (ja też) najchętniej ugotowałaby trzech bandytów żywcem w
                            smole, ale mało kto zwraca uwagę na to że gdyby nie prawo, to z czasem
                            gotowanie w smole byłoby jedną stosowaną karą. Nawet za przejście na czerwonym
                            świetle.
                            Co do adwokatów. Mojego kolegę zaskarżono, wysuwając zupełnie bezsensowne
                            zarzuty. To właśnie jego adwokat odkrył, że sprawa była zmontowana (chodziło o
                            zemstę nad rodzicami kolegi). I gdyby własnie nie adwokat, mój zupełnie
                            niewinny kolega, naukowiec i wyrafinowany intelektualista, gniłby w więzieniu.
                            Od tego czasu nader ostrożnie wypowiadam się na temat winny-niewinny...
                            To może spotkac każdego z nas.

KrisK
                            P.S. Jest szansa na odzyskanie przepisu na kanapkę z serem!
                            • Gość: Hania Przepis na kanapke z serem IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 03.06.02, 17:03

> .. no ale co pani chce, jak nawet nasz poczciwnina Oszołek studiuje prawo?
                              > Oczywiście ludność (ja też) najchętniej ugotowałaby trzech bandytów żywcem w
                              > smole, ale mało kto zwraca uwagę na to że gdyby nie prawo, to z czasem
                              > gotowanie w smole byłoby jedną stosowaną karą. Nawet za przejście na czerwonym
                              > świetle.
                              > Co do adwokatów. Mojego kolegę zaskarżono, wysuwając zupełnie bezsensowne
                              > zarzuty. To właśnie jego adwokat odkrył, że sprawa była zmontowana (chodziło o
                              > zemstę nad rodzicami kolegi). I gdyby własnie nie adwokat, mój zupełnie
                              > niewinny kolega, naukowiec i wyrafinowany intelektualista, gniłby w więzieniu.
                              > Od tego czasu nader ostrożnie wypowiadam się na temat winny-niewinny...
                              > To może spotkac każdego z nas.
                              >
                              > KrisK
                              > P.S. Jest szansa na odzyskanie przepisu na kanapkę z serem!

Oj, na przepis czekam z utesknieniem! Gdyby dr Piernatek sie opieral i nie chcial
                              go wydac, prosze mu zagrozic pozwaniem o naruszenie Pana praw autorskich. Gdy sie
                              przestraszy, mozna zaproponowac polubowne zalatwienie sprawy - wydanie przepisu +
                              kanapka.
                              • Gość: Dr.KrisK Re: Przepis na kanapke z serem IP: *.eng.fsu.edu 03.06.02, 17:07
                                Polubownie - nie da rady, bo z Piernatka zawistna bestia. Ale wysyłam go na
                                konferencję "Tanie Alkohole - Mity i Codzienna Praktyka", z wynikami naszych
                                badań. Z braku zwierząt laboratoryjnych (reggie uciekł), testowaliśmy na samych
                                sobie. Czego sie nie robi dla nauki i ludzkości.
                                Pod nieobecność wzmiankowanego piernatka przetrząsnę mu jego papiery!!! Tam
                                musi być!

KrisK
                                • Gość: Hania Re: Przepis na kanapke z serem IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 03.06.02, 17:37

> Polubownie - nie da rady, bo z Piernatka zawistna bestia. Ale wysyłam go na
                                  > konferencję "Tanie Alkohole - Mity i Codzienna Praktyka", z wynikami naszych
                                  > badań. Z braku zwierząt laboratoryjnych (reggie uciekł), testowaliśmy na samych
                                  >
                                  > sobie. Czego sie nie robi dla nauki i ludzkości.
                                  > Pod nieobecność wzmiankowanego piernatka przetrząsnę mu jego papiery!!! Tam
                                  > musi być!
                                  >
                                  > KrisK

Ha, a co bedzie jak sprytna bestia zabierze przepis w woreczku na rzemieniu na
                                  szyi zawieszonym? Pewnie bedzie chcial poszpanowac umiejetnosciami kulinarnymi
                                  wsrod urodziwych asystentek. Ale prosze nie ustawac w poszukiwaniach - TAKI
                                  przepis musi wrocic do prawowitego wlasciciela! Prosze mu tam w razie czego o
                                  osobistych i majatkowych prawach autorskich napomknac. Z wrazenia moze rzemien
                                  peknie i woreczek z ukrytym przepisem wypadnie spod kitla?
                                  Ech, cudne lato znowu sie robi po krotkim powrocie temperatur podbiegunowych.
                                  Czas niedlugo sie ruszyc i korzystac z pieknego poniedzialkowego wieczoru w
                                  jakims kawiarnianym ogrodku.
                                  Pozdrawiam.
                                  • Gość: Dr.KrisK Kawiarniane ogródki niech żyją! IP: *.eng.fsu.edu 03.06.02, 17:44
                                    racja, pani haneczko - odstawić klawiaturę i pogwarki wirtualne i zagłębić się
                                    w wieczornym szumie wielkiego miasta, leniwie sącząc białe wino (polecam Pinot
                                    Grigio - idealne na wieczór), lub szampana (tu znakomity hiszpański Freixenet -
                                    tani i pozywny, no i prawdziwy, a nie żadne szprycowane CO2 cienkie siki), w
                                    towarzystwie osób miłych oraz intelektualnie atrakcyjnych.
                                    Tak trzymać!!
                                    Pozdrawiam i miłego wieczoru zyczę.
                                    KrisK - Bywalec Ogródkowy w Miare Możliwości
                                    • Gość: Hania Re: Kawiarniane ogródki niech żyją! IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 03.06.02, 17:58

> racja, pani haneczko - odstawić klawiaturę i pogwarki wirtualne i zagłębić się
                                      > w wieczornym szumie wielkiego miasta, leniwie sącząc białe wino (polecam Pinot
                                      > Grigio - idealne na wieczór), lub szampana (tu znakomity hiszpański Freixenet -
                                      >
                                      > tani i pozywny, no i prawdziwy, a nie żadne szprycowane CO2 cienkie siki), w
                                      > towarzystwie osób miłych oraz intelektualnie atrakcyjnych.
                                      > Tak trzymać!!
                                      > Pozdrawiam i miłego wieczoru zyczę.
                                      > KrisK - Bywalec Ogródkowy w Miare Możliwości

Oj, od klawiatury to sobie odpoczelam w zeszlym tygodniu! Bardzo lubie lato w
                                      miescie, wlasnie ze wzgledu na kawiarniane ogrodki i ladnie wygladajacych ludzi.
                                      Zima wszyscy sa jednakowo sini i okutani. No i wieczory cieple sa po prostu
                                      niezapomniane!
                                      Mmmm... Biale wino... Poza tym wlasnie sezon truskawkowy w pelni. Zyc nie
                                      umierac! Zeby tak jeszcze czlowiek nie musial jutro rano skoro swit wstawac.
                                      Pozdrawiam letnio-wieczornie.

PS. Pinot Grigio - pycha! Freixenet - nie znam. Musze poszukac, ale biorac pod
                                      uwage ubogi wybor szampanow i win musujacych w polskich sklepach, pewnie nic z
                                      tego nie bedzie.
                                      • Gość: Dr.KrisK Freixenet IP: *.eng.fsu.edu 03.06.02, 18:03
                                        Jak najbardziej w Polsce występuje. W wersji "czarnej" Capa Negra - brut (ten
                                        lubię najbardziej, bo mocno wytrawny", oraz "złotej" - taki półsłodki, tez
                                        bardzo dobry. Cena około 28-30 zł za butelkę, ale warto!
                                        Do tego truskawki...
                                        Oraz rozmowa z SMŁ dziewczyną..
                                        Świat jest piękny!!!

KrisK - Optymistyczny
                                        • Gość: Hania Re: Freixenet IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 03.06.02, 18:06

> Jak najbardziej w Polsce występuje. W wersji "czarnej" Capa Negra - brut (ten
                                          > lubię najbardziej, bo mocno wytrawny", oraz "złotej" - taki półsłodki, tez
                                          > bardzo dobry. Cena około 28-30 zł za butelkę, ale warto!
                                          > Do tego truskawki...
                                          > Oraz rozmowa z SMŁ dziewczyną..
                                          > Świat jest piękny!!!
                                          >
                                          > KrisK - Optymistyczny

Oj ja to raczej z osobistym narzeczonym, ktory rzecz jasna jest SML zawsze :)
                                          Swiat jest rzeczywiscie piekny w zestawie wyzej podanym!
                                          Dziekuje za wskazowki co do trunku - poszukam. Cena zaiste zacna!
                                          Pozdrawiam (optymistycznie i radosnie).
                      • Gość: Oszołom Re: Przeczytaj to sobie wszystko, Oszolku IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 09:29
                        Nie potrafiłbym żyć na co dzień z feministką - oburzył postępowych słuchaczy
                        Radia Zet Tomasz Nałęcz (30.05.2002). Dlaczego? - Z feministką [małżeństwo] nie
                        mogłoby być absolutnie partnerskie, musiałbym być kobietą - wyjaśnił działacz
                        dialektycznie progresywnej Unii Pracy. To jasne. Zestaw dwóch tatusiów groziłby
                        rozpasaniem męskich szowinizmów. Nie taki Nałęcz zaściankowy, jak go malują.
                        ciekawe co ty wy na to (do Hani i Ani)...nawet UP wypieła na was swe cztery
                        litery
                        • Gość: Hania A co mnie Tomasz Nalecz obchodzi? IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 04.06.02, 10:14
                          Gość portalu: Oszołom napisał(a):

> Nie potrafiłbym żyć na co dzień z feministką - oburzył postępowych słuchaczy
                          > Radia Zet Tomasz Nałęcz (30.05.2002). Dlaczego? - Z feministką [małżeństwo] nie
                          >
                          > mogłoby być absolutnie partnerskie, musiałbym być kobietą - wyjaśnił działacz
                          > dialektycznie progresywnej Unii Pracy. To jasne. Zestaw dwóch tatusiów groziłby
                          >
                          > rozpasaniem męskich szowinizmów. Nie taki Nałęcz zaściankowy, jak go malują.
                          > ciekawe co ty wy na to (do Hani i Ani)...nawet UP wypieła na was swe cztery
                          > litery

• Gość: Oszołom Re: A co mnie Tomasz Nalecz obchodzi? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 10:18
                            On jest z najbardziej profeministycznej partii w Polsce a skoro popiera
                            feministki znaczy że jest wasz!
                            • Gość: Hania Re: A co mnie Tomasz Nalecz obchodzi? IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 04.06.02, 10:24

> On jest z najbardziej profeministycznej partii w Polsce a skoro popiera
                              > feministki znaczy że jest wasz!

Nasz? To znaczy czyj?
                              Powtorze jeszcze raz, Oszolku: pan Nalecz naprawde nic mnie nie obchodzi. I jego
                              zdanie na temat feministek rowniez.
                              • Gość: Oszołom Re: A co mnie Tomasz Nalecz obchodzi? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 11:30
                                Ale on ma poglądy w dużej mierze zbieżne z twoimi!
              • bykk Re: do GMR 03.06.02, 13:23
                GMR,nie bądź taki naiwny,chcesz czekać 2-3 lata?Myślisz,że ona będzie czekała?
                Przypomniała mi się taka śpiewka:"widziołek ja widzioł,do lasu jom wiedo,hej
                cosik mi się widzi,że jo dupcyć bedo"(Aniu,Haniu,może nie czytajcie:)))!
                Jak ma już skończone 15-tkę,ona chce,Ty też to co przeszkadza?
                Może jednak na wszelki wypadek weź "zgodę":) na piśmie?
                pozdrawiam i przyjemnej zabawy
                Ps. pocałunki,pieszczoty w razie braku zgody też "podlegają" pod paragraf:)
                • Gość: Ania Re: do GMR IP: *.upc.chello.be 03.06.02, 13:30
                  bykk napisał(a):

> GMR,nie bądź taki naiwny,chcesz czekać 2-3 lata?Myślisz,że ona będzie czekała?
                  > Przypomniała mi się taka śpiewka:"widziołek ja widzioł,do lasu jom wiedo,hej
                  > cosik mi się widzi,że jo dupcyć bedo"(Aniu,Haniu,może nie czytajcie:)))!
                  > Jak ma już skończone 15-tkę,ona chce,Ty też to co przeszkadza?
                  > Może jednak na wszelki wypadek weź "zgodę":) na piśmie?
                  > pozdrawiam i przyjemnej zabawy
                  > Ps. pocałunki,pieszczoty w razie braku zgody też "podlegają" pod paragraf:)

Gdzie jest Oszolek??!!!!!!!Tu sie jawnie obraza moralnosc i propaguje sie seks
                  przedmalzenski w dodatku z nieletnimi.Sodoma i Gomora.

• Gość: Oszołom Re: do Ani IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 13:46
                    Obiecuję ze się za niego za GMRa wezmę..może trzeba tu egzorcysty?
                    • Gość: Ania Re: do Ani IP: *.upc.chello.be 03.06.02, 13:51

> Obiecuję ze się za niego za GMRa wezmę..może trzeba tu egzorcysty?

Zobacz jaki to hupokryta tan GMR niby to chodzi do kosciola ale staje na balkonie
                      i sie za dziewczynami oglada.Mysle ,ze egzorcysta to niezly pomysl dla Bykka tez
                      by sie przydal.Do czego on namawia tego GMR.
                      • bykk Re: do Ani 03.06.02, 15:07
                        Aniu,ja nie namawiam, ja tylko proponuję,tak aby był wilk syty i wilk syty:)!
                        Znasz to?
                        Mnie to już żaden egzorcysta nie pomoże,niestety góreczka,Aniu,góreczka,
                        a wiadomo z górki to szybciutko leci!
                        pozdrawiam
                        hej!
    • Gość: Paweł Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 03.06.02, 20:17

Jeśli jest za wejściem do UE to spal ja na stosie, a jeśli przeciw to namów do
      pozostania na całe życie dziewicą.

• Gość: GMR Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 22:42
        Szkoda panienki by na stos ją dawać. To dziewcze jeszce nie jest w pełni
        uformowane...ona dojrzewa...ostatnio bardzo intensywnie..sporo urosła!
        Wyładniała i nosi się jak prawdziwa dama...za dwa trzy lata będzie moja!
        • Gość: Carmen Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? GMR IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.06.02, 22:51
          Czy Ty aby nie masz problemow z samym soba? Musisz byc dzieckiem by doszukiwac
          sie przyjemnosci seksualnych z dzieckiem.
          • Gość: GMR Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? GMR IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 22:53
            Przecież wyraźnie powiedziałem że seks nie wchodzi w rachubę!
    • Gość: GMR Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 23:06
      Kto oglądał wczoraj około północy film na pierwszym programie TVP? Tam facet
      pod 60 tkę kochał się z 12 latką.....
    • Gość: Oszołom Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 09:10
      Zgroza!! Sodoma i Gomora!!! ty??? czyś ty do reszty zwariował a moze znów się
      urżnąłeś? chcesz wziąść Martę w obroty??? Wstydu ty nie masz czy co? Czyżbyś
      chciał się dostosować do NIEPISANYCH wymogów UE w dziedzinie moralności?
      Rozczarowujesz mnie przyjacielu...jestem bardzo tym zasmucony...a wiesz że już
      sama mysl o tym jest grzechenm? powinieneś się z tego jak najszybciej
      wyspowiadać!! a ja na wszelki wypadek poszukam tekstu z egzorcyzmami...
    • Gość: Złosliwy Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 09:54
      Skoro mamy wejść do UE to dlaczego się krzywicie nakolegę GMRa? przeciez w UE
      to normalka! (przypomnijcie sobie aferę pedofilską z Belgii sprzed sześciu
      laty!)
      • Gość: Ania Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.upc.chello.be 04.06.02, 09:56
        GMR jak chcesz to sie z nia kochaj i daj se spokoj bo to sie juz nudne zaczyna
        robic.
    • Gość: Biskup Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.its.monash.edu.au / *.lib.monash.edu.au 04.06.02, 10:36
      Tak, jak jestes ksiedzem katolickim albo klerykiem w sutannie...
      I pamietaj o obmyciu czlonka woda swiecona, aby sie nie zarazic AIDSem...
      • Gość: GMR Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 11:15
        Przecież pisałem o tym dwa razy wyraźnieże nie chcę z nią seksu uprawiać. musi
        tu parę latek upłynąć...wy tylko o jednym...podpisałeś się jako biskup ..Niech
        będzie pochwalony! Jaki to zaszczyt móc rozmawiać z czołowym przedstawicielem
        katolewicy..księże biskupie Pieronek!
        • bykk Re:do GMR 04.06.02, 12:31
          GMR,nie przejmaj się,rób swoje.Stukałem,że możesz jesli... itd.!
          Kto Ci np. zabroni ożenić się z nią?Jeśli ona zechce,a starzy pozwolą,to
          mogą Ci nadmuchać!
          Nie takie różnice "wiekowe" oglądałem w życiu!
          Ten co się podpisuje jako "biskup",myśli,że jest dowcipny,a to tylko "pajacyk"!
          pozdrawiam
          hej!
          • Gość: GMR Re:do Bykka IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 22:48
            Dziekuję...ale poczekam ze dwa trzy lata będę miał wtedy ok 30stki..po 30stce
            człek poważnieje ponoć...ona jest z porządnej rodziny a że młoda? Niedawno w
            rzomowach w Toku była para gdzie on miał lat 30ci a ona 59....
            • Gość: prawnik Re:do Bykka IP: 168.143.113.* 05.06.02, 02:19

GMR, przestan chrzanic jak maly kazio po
              duzym jasnym!
              Zastaw lepiej malolaty w spokoju,
              niech sie lepiej wyzywaja z bramkarzami
              w pabach.
              To dobra rada, zapewniam Cie.

• Gość: GMR Re:do Bykka IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 12:18
                Ona nie jest z tych co szlaja się po pubach..Rodzice trzymają ją krótko! Osiąga
                ona dobre wyniki w nauce a nawet wyprzedza swych rówieśników z materiałem... to
                raczej typ kujona. To bardzo porządna dziewczyna... poza tym mnie nie o seks
                chodzi..cel towarzyski...
                • Gość: prawnik Re:do Bykka IP: 168.143.113.* 06.06.02, 05:23

Zakladam, ze mowisz powaznie;
                  A zatem dostaniesz tez powazna odpowiedz.
                  A wiec radze Ci zostawic ja w spokoju;
                  To jest Twoja sprawa nie jej.
                  Nie mozesz o niej myslec, bo to pogorszy
                  Twoja sytuacje. W dodatku skoro ja kochasz
                  to powinienes myslec o niej a nie o sobie!
                  Nie wiem ile masz lat, ale podobno gdzies pod 30?
                  A zatem musisz to zerwac!
                  Czy bierzesz pod uwage to, ze jesli zaczniecie sie
                  spotykac w tak zwanym towarzyskim celu,to to moze
                  sie dosc latwo przerodzic w cos innego?
                  A czy zastanawiales sie nad tym ze ona moze sie
                  w wyniku tego w Tobie zakochac?
                  I co wtedy?
                  Chcesz jej cierpienia?
                  A wiec, jezeli ja lubisz czy nawet kochasz
                  przestan o niej myslec!
                  Ja mialem podobna sytuacje kilka lat temu.
                  Na szczescie musialem wyjechac daleko i na
                  dlugo;
                  A wiec znam ten bol.
                  To wszystko. A TY zrobisz jak zrobisz,
                  w koncu jest to Twoje zycie.

rozumiejacy Cie

prawnik?

• Gość: GMR Re:do Bykka IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 11:48
                    Rozumiem to wszystko co żeś napisał..kiedy skończę 30 lat ona będzie mieć 17
                    wtedy zacznę... tak więc mam trzy lata na to by to wszystko przemyśleć po
                    wielokroć... na razie niech to będzie miłosć...platoniczna a jak nadejdzie
                    czas to spróbuję.. mnie się nie śpeszy...jestem cierpliwy...poczekam
                    • Gość: Hania Moze Cie podszkoli z matematyki? IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 06.06.02, 11:55

> Rozumiem to wszystko co żeś napisał..kiedy skończę 30 lat ona będzie mieć 17
                      > wtedy zacznę... tak więc mam trzy lata na to by to wszystko przemyśleć po
                      > wielokroć... na razie niech to będzie miłosć...platoniczna a jak nadejdzie
                      > czas to spróbuję.. mnie się nie śpeszy...jestem cierpliwy...poczekam

• Gość: GMR Re: Moze Cie podszkoli z matematyki? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 11:57
                        Skłamałem co do jej wieku....
                        • Gość: Hania Moze Cie oduczy opowiadac niestworzone historie? IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 06.06.02, 12:02

> Skłamałem co do jej wieku....

• Gość: Beny Czy mam prawo kochać się z małolatą -pierdzielisz IP: OBEDET* / 213.68.127.* 06.06.02, 12:02

> Przecież pisałem o tym dwa razy wyraźnieże nie chcę z nią seksu uprawiać. musi
          > tu parę latek upłynąć...wy tylko o jednym...podpisałeś się jako biskup ..Niech
          > będzie pochwalony! Jaki to zaszczyt móc rozmawiać z czołowym przedstawicielem
          > katolewicy..księże biskupie Pieronek!

Tylko twoja podswiadomosc napisala cytat:
          "Czy mam prawo kochać się z małolatą"
          jesli chodzi ci jedynie o uczucia powinienes byl napisac:
          Czy mam prawo kochać sie w małolacie.

Wiec masz ja ochote bzyknac, nawet jesli sie do tego sam przed soba nie
          przyznajesz - zboczencu :)
          • Gość: GMR Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą -pierdzielisz IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 12:17
            Beny? a od kiedy ty się taki moralny zrobiłeś? UE już ci się znudziła?
            zbrzydła? Przecież tam to jest norma! właśnie przez taki związek próbujęsię
            dostosować do wymogów UE!
            • Gość: Hania Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą -pierdzielisz IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 06.06.02, 12:20

> Beny? a od kiedy ty się taki moralny zrobiłeś? UE już ci się znudziła?
              > zbrzydła? Przecież tam to jest norma! właśnie przez taki związek próbujęsię
              > dostosować do wymogów UE!

W UE za igraszki z 14-tka mozesz miec spore problemy, GMeRku. Ale to Ci juz chyba
              prawniczy mozg - Oszolek wytlumaczy.
              • Gość: GMR Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą -pierdzielisz IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 12:23
                No to też mówię już poraz enty że poczekam te trzy lata...!
                • Gość: Hania Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą -pierdzielisz IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 06.06.02, 12:26

> No to też mówię już poraz enty że poczekam te trzy lata...!

No a co Unia ma do tego?
                  • Gość: GMR Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą -pierdzielisz IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 12:30
                    A no to że przez szereg lat przymykała oko na ten proceder (przypomnij sobie
                    sprawę M. Detroixa! - ten od afery pedofilskiej)
                    • Gość: Hania Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą -pierdzielisz IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 06.06.02, 12:31

> A no to że przez szereg lat przymykała oko na ten proceder (przypomnij sobie
                      > sprawę M. Detroixa! - ten od afery pedofilskiej)

Jak to przymykala? GMeRku, Ty chyba czasem naprawde nie wiesz, co mowisz.
                      • Gość: GMR Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą -pierdzielisz IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 12:37
                        Może Ania bedzie wiedzieć więcej na ten temat...to sprawa sprzed sześciu
                        laty...widać moja pamięć lepsza jest choć nie lubię się chwalić
              • bykk Re: do GMR 06.06.02, 12:29
                Wiesz co? Miałem Cię za poważnego:)?!
                Teraz mówisz,że 14-to latka,a jak wątek się rozwinie okaże się,że to może
                5-cio latka? Skończ z tym,bo zostaniesz na F. pedofilem i nie będzie Ci lekko!
                Moim dskromnym zdaniem 14 lat(nie ukończone),a 15 lat skończone,to wielka
                różnica!
                pozdrawiam Cię i skończ waść,nie prowokuj więcej!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: GMR Re: do GMR IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 12:32
                  Spoko! ma 14 i miesiąc...a poza tym ten watek już siadł ale Prawnik zaczął go
                  na nowo podbijać!
                  • bykk Re: do GMR 06.06.02, 14:07
                    OK! GMR,słuchaj Prawnika:)))!
                    chyba jednak dorze Ci radzi?
                    pozdrawiam
                    hej!
    • Gość: rada Re: Niedojrzalosc IP: *.waveform.net 06.06.02, 14:14
      Psychologiczny test da wam wynik: niedojrzaly psychologicznie,umyslowo,legalnie

zakochany w osobie maloletniej o tych samych wartosciach
      • Gość: Crotalus Re: Niedojrzalosc IP: 157.25.121.* 06.06.02, 14:44
        Bzdury. GMR robi was w balona. W niedzielę w TV1 była "Lolita" na motywach
        powieści Nabokova i tyle. Facet naoglądał się telewizji.
        • Gość: GMR Re: Niedojrzalosc IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 15:10
          Fakt! widziałem ten film...przez chwilę tylko strzeliło mi dołba a moze by tak
          spróbować? Ale się krepowałem więce zapytałem was o zdanie. Nie mniej wcale nie
          zmienia to moejgo podziwu i zachwytu do dziewczynki z sąsiedztwa która zaledwie
          w dwa i pól miesiąca przeistoczyła się z małej i pulchnej dziewczynki w wysoką
          dobrze zbudowaną i ubraną pannicę...dzisiejsza młodzież dojrzewa bardzo szybko
          Ja tylko wyrażałem podziw dla jej urody...ewentualny związek to melodia trochę
          dalszej przyszłości
    • Gość: Złośliwy Czy wątek o małolacie dciągnie setki? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 15:32
      • bykk Re: Czy wątek o małolacie dciągnie setki? 06.06.02, 17:03
        To zależy jak będzie "ciągnąć":)))!
        • Gość: Złośliwy Re: Czy wątek o małolacie dciągnie setki? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 21:40
          Oj chyba nie bardzo...ludziska są zgorszone i nie chcą już węcej na ten temat
          gadać
          • bykk Re: Czy wątek o małolacie dciągnie setki? 06.06.02, 22:43
            Nie bądź taki Złośliwy!
            pozdrawiam
            hej!
            • Gość: bogdan pieszcze te male kobitki 13-15 lat, ale tylko oral IP: *.bredband.skanova.com 06.06.02, 23:41
              Caluje lize cipki,delikatnie wkladam palec do odbytu,do pipki jezyk wpycham,
              one sa takie milutkie,a i tajemnice potrafia utrzymac.
              • Gość: GMR Re: pieszcze te male kobitki 13-15 lat, ale tylko oral IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 10:55
                One nie są takie małe! Ta co mi wpadłą w oko z sąsiedztwa mierzy min 170
                wzrostu a do tego jest "przy kości" a jak załozy buty na obcasie to ona patrzy
                na mnie z góry...
    • Gość: U Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.gis.net 06.06.02, 23:39
      GMR wyraznie nie ma fantazji.Ja bym radzil przejsc
      wprost do sedna sprawy.Zaczac z wlasna corka.Jesli jej
      niema-zrobic i zaczac natychmiast po urodzeniu.Jak
      juz-to juz..
      • Gość: GMR Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 10:53
        jestem kawalerem...
        • Gość: saba Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.Herder.Uni-Marburg.DE 07.06.02, 14:32
          Kawalerze! Czy aby naprawde potrzebujesz rady w tej sprawie? MOze pomyslisz sam, przeciez moze Ci serce
          (lub organ miedzy nogami) moze podpowiedziec co zrobic. Chociaz jesli kierujesz sie tylko rozumem penisa to na
          nic podpowiedzi dane na tym forum. KOchaj Ty sie z kim chcesz bylebys sie zabezpieczyl i nie popelnial jakis
          dewiacjii....
          • Gość: Oszołom Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 14:35
            Na przykładzie wypowiedzi Saby dochodzę do wniosku że chyba rzeczywiscie
            młodzież nam konserwatywnieje....Chwała Panu! Jest nadzieja że nie staniemy się
            tak wyuzdanymi permisywistami jak Holendrzy czy Szwedzi..Na samą myśl o tych
            nacjach i ich zachowaniach aż mi skóra cierpnie..brrrrrr!!!!
            • Gość: saba Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.Herder.Uni-Marburg.DE 07.06.02, 15:20

> Na przykładzie wypowiedzi Saby dochodzę do wniosku że chyba rzeczywiscie
              > młodzież nam konserwatywnieje....Chwała Panu! Jest nadzieja że nie staniemy się
              >
              > tak wyuzdanymi permisywistami jak Holendrzy czy Szwedzi..Na samą myśl o tych
              > nacjach i ich zachowaniach aż mi skóra cierpnie..brrrrrr!!!!

haha, dobre dobre a tak apropos
              ja juz nie mlodziez, tylko stara baba jestem:)

• Gość: Oszołom Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 15:26
                Nie jestem tego w stanie sprawdzić...o! dokonuję setnego wpisu do tematu!!! hip
                hip hurrrrrra!!!!!!!!!!!!
                • Gość: saba Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.Herder.Uni-Marburg.DE 07.06.02, 15:29
                  i tak trzymac!
    • Gość: Złośliwy Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 12:35
      No niestety ten wątek nie ma szans dociągnąć do setki
    • Gość: Złosliwy Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 16:16
      No to mielismy zabawę na 102!
    • Gość: tomski Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 07.06.02, 19:58
      Co do sex-u to raczej nie powinieneś namawiać "małolat" a co gorsza uprawiać
      go , lecz co do podrywu czemu nie jest to zdrowe i normalne jeżeli podoba nam
      się osoba młoda , a z drugiej strony jeśli już za małolaty jest ona kusząca to
      co będzie jak rozkwitnie . Także warto poczekać i stwarzać dobrą atmoswerę a
      może zaowocuje to w przyszłości.
    • garrett1 ty nie masz prawa-to mogą tylko... 07.06.02, 20:08
      małolaci
      sorry winnetou
      straciłeś swoj czas młodości
      teraz zapomnij
      • Gość: GMR Re: ty nie masz prawa-to mogą tylko... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 20:19
        Mnie nie chodzi o seks...zresztą poczekam do jej pełnoletnosci..w końcu na
        zachodzie są większe różnice wiekowe między partnerami
        • Gość: Hania Re: ty nie masz prawa-to mogą tylko... IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 08.06.02, 13:48

> Mnie nie chodzi o seks...zresztą poczekam do jej pełnoletnosci..w końcu na
          > zachodzie są większe różnice wiekowe między partnerami

Cos Ty sie tak uparl na ten zachod i roznice wiekowe miedzy partnerami. Zachecam
          do postudiowania tejze problematyki na przykladzie krajow muzulmanskich, na
          przyklad. Albo przejsc sie do jakiegokolwiek klubu, w ktorym bawia sie 40-50-
          latkowie i lakomym okiem lypia na prezace sie nastolatki.
          • Gość: GMR Re: ty nie masz prawa-to mogą tylko... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 19:19
            Do tego dojdzie jak unia dalej będzie hurtem przyjmować imigrantów z krajów
            arabskich..jeszcze za mojego życia dominującą religią w Europie będzie islam
    • Gość: Zgred To chyba już koniec..temat wyczerpany! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 10:24
    • Gość: mmm Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.uznam.net.pl / 192.168.5.* 08.06.02, 12:12
      Poczekaj az bedzie miala juz skonczone 15, a wtedy rznij ja azeby wiory lecialy
      i niczym sie nie przejmuj, a juz na pewno nie opiniami zlosliwych.
      • Gość: wolin 3 lata zyje z kobieta z corka,ma 13 lat, co robic IP: *.bredband.skanova.com 08.06.02, 16:30
        Strasznie mnie podnieca,dostalem obsesji na jej punkcie, kupuje jej dzinsy,
        bluzki,komputer.
        Doszlo do tego ze podczas stosunku z jej matka,tylko o niej mysle.
        Boje sie zostawac z nia sam na sam, a ona sie do mnie tuli, ona widzi w moich
        oczach ze mi sie podoba,wacham jej majtki i sie branzluje, tylko co dalej?
        • Gość: Palme do GMR IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 08.06.02, 16:41
          Jak ona chce i ty tez to bawcie sie dobrze.....tkzw. moralnosc w sprawach sexu
          to wymysl impotentow,ozieblych dewot i swirow religijnych.
          Tylko uwazaj,nie angazuj sie za bardzo bo nastolatki sa glupsze od dojrzalych i
          jeszcze cie ( bez twojej wiedzy ) wrobi w ciaze......a pozniej powie,ze to z
          milosci.....Takze ruchaj ,ale emocjonalnie raczej na dystans i wymus na niej
          bezwzgledna anty-koncepcje ( niech malolata sama uwaza i mysli o
          zabezpieczeniu ). Milego dymania.
          • Gość: GMR Z ciebie Palme to jest prawdziwy Europejczyk! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 19:24
          • Gość: V.C. Re: do GMR IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 19:24
            To ona jest "przy kości" !?

Gdzie Twój gust ?!? ;-)
            • Gość: GMR Re: do GMR IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 09:47
              Kochanego ciała nigdy za wiele! Lubie puszyste ale to nie znaczy że muszą być
              rozlazłe jak np Agata Wróbel czy Beata Maksymow..to juz trochę przesada..ale
              one też mają prawo kochać
            • Gość: Złosliwy Re: do V.C IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 10:16
              Gość portalu: V.C. napisał(a):

> To ona jest "przy kości" !?
              >
              > Gdzie Twój gust ?!? ;-)

- Nieważne że potwór ważne że ma otwór!!
    • Gość: GMR Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 12:19
      Pierszwy krok zrobiony! zapidsałem się razem z nią na kurs tańca towarzyskiego
      • Gość: Hania Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 11.06.02, 12:23

> Pierszwy krok zrobiony! zapidsałem się razem z nią na kurs tańca towarzyskiego

A jakie tance?
        • Gość: GMR Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 12:33
          Country!
          • Gość: Hania Re: Czy mam prawo kochać się z małolatą? IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 11.06.02, 12:37

> Country!

Fajnie.
    • Gość: rada Re: Zglos sie na policji IP: *.waveform.net 12.06.02, 14:04
      Policja wyjasni ci ten silny poped rozplodowego byka
      • Gość: GMR Może już starczy włakowania tego tematu co? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 14:09
        Ten temat już mnie znudził się
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka