jaerk 08.03.05, 00:32 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34314,2589600.html taki dość lakoniczny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bryt.bryt Re: komentarz Pacewicza 08.03.05, 00:37 Pacewicz zaluje, ze Prezio jednak nie spacyfikowal komisji - podziela jego opinie. Czy podziela rowniez prezydencka argumentacje? Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: komentarz Pacewicza i nie tylko 08.03.05, 00:44 Brawo, Panie Prezydencie. Pokazał Pan,że można na Panu polegać w trudnych sytuacjach. Nie,nie dla Pana, dla Polski, którą chcą te kruki i wrony rozszarpać. Bezczelnosć sięga dna (zenitu?)- nawet Mlodziez Wszechpolska,dziecko Giertycha, chce już na starcie zetrzeć w pył Partię Demokratyczną. Czy naród polski się ocknie? Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: komentarz Pacewicza i nie tylko 08.03.05, 00:47 Naród się nie ockni, bo pije z majestatem. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: komentarz Pacewicza i nie tylko 08.03.05, 00:50 joannabarska napisała: > Brawo, Panie Prezydencie. Pokazał Pan,że można na Panu polegać w trudnych > sytuacjach. Nie,nie dla Pana, dla Polski, którą chcą te kruki i wrony > rozszarpać. Bezczelnosć sięga dna (zenitu?)- nawet Mlodziez > Wszechpolska,dziecko Giertycha, chce już na starcie zetrzeć w pył Partię > Demokratyczną. Czy naród polski się ocknie? Ja przepraszam, ze glupio pytam, ale to jest jakis zart, czy tak na serio? Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: komentarz Pacewicza i nie tylko 08.03.05, 00:57 bryt.bryt napisał: > joannabarska napisała: > > > Brawo, Panie Prezydencie. Pokazał Pan,że można na Panu polegać w trudnych > > > sytuacjach. Nie,nie dla Pana, dla Polski, którą chcą te kruki i wrony > > rozszarpać. Bezczelnosć sięga dna (zenitu?)- nawet Mlodziez > > Wszechpolska,dziecko Giertycha, chce już na starcie zetrzeć w pył Partię > > Demokratyczną. Czy naród polski się ocknie? > > Ja przepraszam, ze glupio pytam, ale to jest jakis zart, czy tak na serio? Straszne te kruki i wrony. I to przed nimi prezio nogę dał? Zapomniało głupie ptactwo, że są równi i równiejsi. Ale o Partię Demokratyczną rzeczywiście można się niepokoić, tylko o którą? I ciekawe która z nich będzie się zaliczać do równiejszych :) Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: komentarz Pacewicza i nie tylko 08.03.05, 01:01 pralinka.pralinka napisała: > bryt.bryt napisał: > > > joannabarska napisała: > > > > > Brawo, Panie Prezydencie. Pokazał Pan,że można na Panu polegać w tr > udnych > > > > > sytuacjach. Nie,nie dla Pana, dla Polski, którą chcą te kruki i wro > ny > > > rozszarpać. Bezczelnosć sięga dna (zenitu?)- nawet Mlodziez > > > Wszechpolska,dziecko Giertycha, chce już na starcie zetrzeć w pył P > artię > > > Demokratyczną. Czy naród polski się ocknie? > > > > Ja przepraszam, ze glupio pytam, ale to jest jakis zart, czy tak na serio > ? > > Straszne te kruki i wrony. I to przed nimi prezio nogę dał? Zapomniało głupie p > tactwo, że są równi i równiejsi. Ale o Partię Demokratyczną rzeczywiście można > się niepokoić, tylko o którą? I ciekawe która z nich będzie się zaliczać do rów > niejszych :) Acha i jeszcze w kwestii bezczelności - to dna sięga czy zenitu? bo to trochę przeciwstawne kierunki. A może ta bezczlność jakaś taka niezdecydowana? troche denka skubnie, troszke do zenitu podskoczy? Odpowiedz Link Zgłoś
szpikulec1 Re: komentarz Pacewicza i nie tylko 08.03.05, 01:08 joannabarska napisała: > Brawo, Panie Prezydencie. Pokazał Pan,że można na Panu polegać w trudnych > sytuacjach. Nie,nie dla Pana, dla Polski, którą chcą te kruki i wrony > rozszarpać. Bezczelnosć sięga dna (zenitu?)- nawet Mlodziez > Wszechpolska,dziecko Giertycha, chce już na starcie zetrzeć w pył Partię > Demokratyczną. Czy naród polski się ocknie? Ja tez, kiedys, polegalem na kims. Na Kiszczaku. Sama Pani wie jak to sie dla mnie, to poleganie skonczylo. Narod Polski sie ocknie, ale Prezio po nastapieniu na moje mydlo nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: komentarz Pacewicza 08.03.05, 00:55 "Prezydent chciał wywołać wstrząs, obnażyć poczynania komisji." Ten to potrafi odczytać motywy prezydenckie. Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 Re: komentarz Pacewicza 08.03.05, 01:27 "Podzielamy opinię prezydenta, martwi nas jego decyzja" Czyli Pederalicja ma już swojego idola. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: komentarz Pacewicza 08.03.05, 01:20 Jest to komentarz człowieka zupelnie zaskoczonego zwrotem wydarzeń, a właściwie zawrotem. Zawrotu glowy dostal nie tylko Pacewicz ale i Ci wszyscy rodakacy którym bliskie sa sprawy i pomyslnośc naszego państwa. A z komentarzy, które dziś usłyszałam podpisałabym się pod tym co powiedział Kochanowski w 3TVP (echa dnia) "prezydent wybrał lepsze zło" i chyba jeszcze dodał (cały czas cytuję z pamięci Kochanowskiego) "dla siebie". No bo tak! Te sprawy i tak trzeba będzie wyjaśnić. Odpowiedz Link Zgłoś