Dodaj do ulubionych

Ignorujmy TVP

14.06.02, 08:50
po oglądnięciu wczoraj jednego z programów informacyjno-publicystycznych TVP -
doszedłem do wniosku, że to już przegięcie.

W sposób łatwy i przystępny wyjaśniono tam - nam chłopkom roztropkom - kto jest
winny wszystkim plagom - obecnym i przyszłym - i dlaczego nie jest to rząd
Lesia Millera.

Można mieć sympatie polityczne - ale to co uprawia TVP - to już Białoruś.

Ludzie - zmniejszmy im oglądalnosć.
Obserwuj wątek
    • Gość: prowokat Re: Ignorujmy TVP IP: *.telimeny / 192.168.0.* 14.06.02, 10:48
      nie da się - niestety - musisz płacić bo oni mają misję do spełnienia
      • robertpk Re: Ignorujmy TVP 14.06.02, 16:08
        misja - misją

abonament - abonamentem

ale jeśli TVP - potakuje i słodzi rządowi, który - jak rządzi każdy widzi

- to może razem z nim upaść

rząd powstanie nowy

- a TVP ??

Widocznie nie będziemy mieli za kilka lat silnej telewizji publicznej - jak BBC

może to i lepiej

• Gość: Emeryt Re: Ignorujmy TVP IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.06.02, 17:00
          A co z krajowych masz lepszego?
          • mpsps Re: Ignorujmy TVP 14.06.02, 17:02
            nic lepszego ale i nic gorszego. moze wiec wyzucic telewizor i czytac. oplaca
            sie!!!!:)))))))))
    • Gość: s Re: Ignorujmy TVP IP: *.widzew.net / 10.65.74.* 14.06.02, 18:20
      A może ty nie rozumiesz po prostu co oni mówią.Może nie jest to stylistyka
      językowa RM,lub co byłoby jeszcze gorsze Ty nic nie jesteś w stanie zrozumieć
      Nic.
      • Gość: Leonid Re: Ignorujmy TVP IP: 195.205.230.* 14.06.02, 19:38
        Mowa o jakiejś "misji społecznej", powoływanie się na BBC i tym podobne
        dyrdymały to tylko tania propaganda. Istnieją kraje gdzie nie ma telewizji
        publicznej i ludzia żyją tam nie gorzej niż w RP. Już kiedyś proponowałem
        radykalne rozwiązanie, powtórzę jeszcze raz: Zlikwidować abonament i dać TVP
        SLD-UPkom za symboliczną złotówkę. Zysk z tego interesu będą mogli przeznaczyć
        na finansowanie swoich partii.
        • Gość: l Re: Ignorujmy TVP IP: *.widzew.net / 10.65.74.* 14.06.02, 20:29
          Straciłeś chyba stołek dzięki komuchom,bo tak na nich najeżdzasz.Czytam czasami
          te twoje wypociny i naprawdę ,aż żal dupę ściska.A może zaczął byś pisać te
          swoje wypociny w gazetce szkolnej.Chociaż wątpię by ktokolwiek te bebłoty
          czytał.
    • Gość: wikul Re: Ignorujmy TVP IP: *.acn.waw.pl 14.06.02, 20:08
      robertpk napisał(a):

> po oglądnięciu wczoraj jednego z programów informacyjno-publicystycznych TVP -
      > doszedłem do wniosku, że to już przegięcie.
      >
      > W sposób łatwy i przystępny wyjaśniono tam - nam chłopkom roztropkom - kto jest
      >
      > winny wszystkim plagom - obecnym i przyszłym - i dlaczego nie jest to rząd
      > Lesia Millera.
      >
      > Można mieć sympatie polityczne - ale to co uprawia TVP - to już Białoruś.
      >
      > Ludzie - zmniejszmy im oglądalnosć.

O jakim programie piszesz , o co chodzi konkretnie . A może przerzuć się na
      Puls , Polsat lub TVN tam też jest publicystyka .

• Gość: Skin Re: Ignorujmy TVP IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 16:09
      Kto popiera Telawizję partyjną ten jest Żyd!
      • Gość: Emeryt Re: Sprawę załatwia telewizor z pilotem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.06.02, 16:24
        Mam kablówkę, ponad 50 programów i pilota. I to jest demokracja. Pilot robi to
        co ja chcę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka