Dodaj do ulubionych

Byli ambasadorowie: Kobylański szkodzi Polsce

23.03.05, 10:26
no i co? I nic mu nie zrobia. A sejm bedzie moherowy a my posmiewiskiem calego
Swiata
Obserwuj wątek
    • konread Byli ambasadorowie: Kobylański szkodzi Polsce 23.03.05, 10:26
      Taka osoba konsulem honorowym była???? A potem się dziwimy że Polska jest
      widziana jako antysemicki kraj!!!
      • che.guvniara Słoneczny Andrew L. był wybitnym gosciem u K. 23.03.05, 10:34
        • guantanamero wystarczy spojrzec na jego pysk 23.03.05, 19:40
          horror.
          • polonic Za "pysk" 10 lat. Jak za stalina? Co, bolszewicki 23.03.05, 20:28
            draniu?
            • guantanamero ja bym mu dal dozywocie 23.03.05, 21:28
              a poza tym co tam ze mnie za bolszewik... predzej demokrata, ale dla ciebie to pewnie bez roznicy.
              • polonic Ty demokrata????? 23.03.05, 23:20
                weź mnie nie rozsmieszaj chlopaczku.
          • davidmorst Re: spojrzec na twój pysk "guantanamer" to dopiero 23.03.05, 20:32
            ...horror. Co ja mówię, twój pysk to wygląda jak sto horrorów!
            • guantanamero przeciez nie widziales mojego pyska 23.03.05, 21:25
              zapewniam ze jestem ladniejszy niz pan szmalcownik
              • davidmorst Re: a skąd wiesz, że nie widziałem twojego pyska? 23.03.05, 23:33
            • kropekuk A widziales WIEKSZEGO CZERSTWEGO CHAMA? 24.03.05, 03:35
              Bo ja nie... Nawet Lepper to przy nim Appolin i Muzy!
          • mrrek spojrzyj na pysk tej cioty nizej na zdjęciu 24.03.05, 20:00
            minsiter z łapanki, daje każdemu. A opinia Gugały jest dla mnie tyle samo warta
            co opinia Michnika. Nie wiem, czy Kobylański "szmelcował" czy nie, ale wiem, że
            cała amerykańska Polonia stoi za nim. I wiem, że był cacy, do momentu, gdy olał
            władze PRL-bic. Olał - bo ci, co rzekomo Polskę tam w świecie reprezentują, to
            tak naprawdę reprezentują tylko sibie i swoją antynarodową kamarylę. Poleac,
            poczytajcie trochę informacji na serwerach z Chicago, Toronto i podobnych.
            Poczytajciue, co tam piszą o pracy naszych ambasad i konsulatów. O tumiwisiźmie
            urzędasów z prl-owsko sld-owskiego partyjnego nadania. Polecam szczególnie
            otawrty list śp. Edwarda Moskala, niekwestionowanego przywódcy całej
            amerykańskieh PoloniI, sprzed roku bodajże. Pisze on do min.Cimoszenki (cytat z
            pamięci): "Panie ministrze Cimoszewicz. Niech pan łaskawie nie wtrąca się tu do
            naszych spraw. Niech pan łaskawie zajmie się swoją pracą, bo jest pan tylko
            mianowanym urzędnikiem, i nikim innym. Niech pan wreszcei zmusi swoich
            urzędników tou, w konsulatach, do roboty. Bo jak poslcy studenci mieli problemy
            z pracą - to konsulowie im nie pomogli, pomógł i Kongres Poloni Amer." i tak
            dalej. Poczytajcie również, że wg tamtejszej opinii polonii, polonusi mogliby
            inwestować po 10 miliardów dol. rocznie. Mogliby - lecz nie chcą.Przecież
            stanardy w tym kraju, tu u nas, są gorsze niż w każdym kraju u Murzynów! Czy
            temu jest winien Kobylański? Czy temu jest winien Rydzyk? albo ks.Jankowski? Czy
            oni są winni tej korupcji? A co do szalcowania, raz jeszcze powtarzam, nie wiem,
            wołałbym oczywiście by był niewinny, natomiast wiem, wiem na pewno, że nie
            zostali również ukarani ci, co "szmalcowali" Polaków. Służyli sowietom na
            łapkach, zamykając, wysyłając, mordując i torturując. Ilu z nich zostało
            sikazanych? Byli wśród nich Żydzi - cała masa Żydów, byli Polacy byli i
            Rosjanie. Byli tez antysemici - tacy jak np Diomko-Moczar. I kto z nich został
            ukarany? NIKT, może tylko ze dwie płotki ... I czemuż to Wybiórcza nie drąży
            tematu pana Stefana Michnika, pani Wolińskiej, czemuż to napisanie o rodziach
            Michnika, Borowskiego i kilku innych nazywane jest NATYCHMIAST antysemityzmem!
            No więc ja jestem antysemitą, bo o zbrodniach Bermana, Różańskiego, Romkowskiego
            będę głośno mówił. I zapytam o interesy Modzelewskich, Borowskich, Michników i
            tak dalej. I bedę mówił, że święty Jacek Kuroń był po prostu trockistą i zwykłym
            pijakiem, a co po nim zostało? zupka dla bezrobotnych! Oto rechot historii!
        • wilczysko1 Jaki sponsor taka Rozgłośnia a potem się dziwicie 23.03.05, 20:15
          skąd ta ksenofobia, nienawiść czy antysemityzm. Ten Maybach jest splamiony
          krwią niewinnych ofiar A..... i do przodu.
      • forever.pl Re: Byli ambasadorowie: Kobylański szkodzi Polsce 23.03.05, 10:38
        Chyba ciągle jest,

Po co Rydzyk odwiedza sowieckiego agenta - antysemitę i faszystę?

--
        RYDZ.forever

.
        • mis22 Antysemityzm i rasizm Polakow 23.03.05, 13:23
          konread napisał:
          > Taka osoba konsulem honorowym była???? A potem się dziwimy że Polska jest
          > widziana jako antysemicki kraj!!!

Niestety znaczny odsetek Polakow jest rasistami i antysemitami. Wystarczy
          poczytac wypowiedzi na forum GW. Mieszkam w Stanach. Wsrod znajomych Polakow
          jest wiecej rasistow niz wsrod przecietnych Amerykanow.

Wczoraj GW pisala o smierci Moskala - prezesa Kongresu Polonii Amerykanskiej,
          wspominajac o jego anysemityzmie. Problem jest, ze byl on wybierany przez
          Polakow w Stanach, ktorzy znali jego poglady. Wiedzieli oni o negatywnych
          skutkach tych pogladow dla Polonii. Czyli poparcie anysemityzmu bylo dla nich
          wazniejsze niz dobro Polonii.
          • davidmorst AMBASADOROWIE ŻYDOKOMUNY SZKODZĄ POLSCE ! 23.03.05, 15:29
            Szacując z grubsza, około 80% personelu służb zagranicznych należy wymienić.
            Zostały powołane przez władze żydokomuny i napewno Polsce dobrze nie słuzą.
            • mangold Re: AMBASADOROWIE ŻYDOKOMUNY SZKODZĄ POLSCE ! 23.03.05, 16:58
              Czy David to nie przypadkiem żydowskie imię?
              • davidmorst Re: AMBASADOROWIE ŻYDOKOMUNY SZKODZĄ POLSCE ! 23.03.05, 17:34
                Tak jest przyjacielu "goldman", twoje przeczucia cię nie mylą.
                Ale co to ma do sprawy dwóch ambasadorów żydokomuny, bo przecież za polskich
                ambasadorów nie można ich uważać.
          • konread Re: Antysemityzm i rasizm Polakow 23.03.05, 16:00
            mis22 napisał:
            > Niestety znaczny odsetek Polakow jest rasistami i antysemitami. Wystarczy
            > poczytac wypowiedzi na forum GW.

Z tym odsetkem to bym raczej nie przesadzał, świadomych antysemitów jest
            znacznie mniej niż tych którzy powtarzają bezkrytycznie i bez namysłu swych
            guru myślowych np. z RM, którym się to bardziej jako dogmat podaje. Wystarczy
            tylko spytać taką osobę czy zna przynajmniej jednego Żyda - nagle albo temat
            się urywa, albo zaczyna się bredzenie o władzach i polityce naszego kraju i UE
            i jakiejś tajemniczej sile (niewytłumaczalnej) która chce z nas wszystkich
            zrobić niewolników. Tak w większości wygląda nasz rodzimy antysemita, który nie
            twierdzę że nie jest niebezpieczny!
            Zaś co się tyczy forum GW, zauważ że przy informacji o śmierci Moskala nie ma
            forum i słusznie zgodnie z zasadą że nad trumną powinno się mówić pochlebnie o
            zmarłym lub...wcale;-)
          • davidmorst Re: Dlaczego niestety? Antysemityzm jest OK! 23.03.05, 20:34
    • doomsday Kobylanski byl przeciez wiezniem Koncentration Lag 23.03.05, 10:28
      Niemcy wyslali do obozu koncentracyjnego Kobylanskiego za wydawanie zydow ?!!!
      Cztery milony zydow syjonistow ,ktorzy pasozytuja w Polsce bedzie podgryzac
      kazdy ruch patriotyczny , ktory zagrozil by ich panowaniu w Polsce .
      • kotek.filemon Cztery miliony? 23.03.05, 10:32
        > Cztery milony zydow syjonistow ,ktorzy pasozytuja w Polsce

Wiesz co, ich jest trzydziesci osiem milionow, ale o tym sza, nie...
        Daj mi telefon do swojego lekarza, trzeba go ostrzec, ze terapia nie skutkuje.
        • davidmorst Też mi autorytety! Schnepf-Żyd i Gugała genJaruzel 23.03.05, 15:37
          ...tych dwóch podejrzanych gości ma wygłaszać opinie o polskim patriocie.
          Pierwszy, całkowicie niewiarygodny, ponieważ nie jest mocno związany z Polską.
          Drugi, też całkowicie niewiarygodny, służył genJaruzelskiemu jako tuba
          propagandowa stanu wojennego. Powinien się zamknąć raz na zawsze i schodzić
          z oczu przyzwoitym ludziom.
          • mangold Re: Też mi autorytety! Schnepf-Żyd i Gugała genJa 23.03.05, 17:01
            davidmorst napisał:

> ...tych dwóch podejrzanych gości ma wygłaszać opinie o polskim patriocie.
            > Pierwszy, całkowicie niewiarygodny, ponieważ nie jest mocno związany z Polską.
            > Drugi, też całkowicie niewiarygodny, służył genJaruzelskiemu jako tuba
            > propagandowa stanu wojennego. Powinien się zamknąć raz na zawsze i schodzić
            > z oczu przyzwoitym ludziom.

Chłopie. polscy patrioci to powstańcy warszawscy , a nie ludzie pokroju p.
            Kobylańskiego. Teraz to już przesadziłeś.
            • davidmorst Też mi autorytety! Schnepf-Żyd i Gugała genJaruzel 23.03.05, 17:39
              Zostawmy szanowanego Jana Kobylańskiego w spokoju. Przypatrzmy się uważnie
              tym dwóm sługusom żydokomuny, których Jan Kobylański krótko, a prawdziwie
              kiedyś ocenił i podsumował.
              Teraz poczuli trochę wiatru z tyłu i chcieliby się odgryźć.
              • mangold Re: Też mi autorytety! Schnepf-Żyd i Gugała genJa 23.03.05, 19:22
                Kobylański nie jest SZANOWANYM obywatelem....
                • polonic W "Polsce" Gazety Ubeckiej z całą pewnością nie. 23.03.05, 20:31
                  W Polsce prawej, rozsądnej i uczciwej zdecydowanie tak!
                  • wicek.wacek Mysle, ze jestes agentem Kremla 23.03.05, 23:32
            • polonic Re: Też mi autorytety! Schnepf-Żyd i Gugała genJa 23.03.05, 20:29
              W Gazecie Ubeckiej pisali cos zupełnie innego. Jak mozesz kłamać?!?!?!?!
            • wicek.wacek davidmorst do Izraela, do swoich pobratymcow 23.03.05, 23:31
              albo do Tworek
      • util Bullshit. 23.03.05, 11:11
        To nie od dzisiaj wiadomo że ten papier z obozu fałszywy jest jak uśmiech
        Giertycha, dyskusja na ten temat jest bezprzedmiotowa. Kawał drania i tyle.
      • rwerp Re: Kobylanski byl przeciez wiezniem Koncentratio 23.03.05, 12:47
        Pewnie z łapanki. Akurat Niemcy by dbali o takiego śmiecia.
      • wirusx Re: Kobylanski byl przeciez wiezniem Koncentratio 23.03.05, 13:51
        Doomsday, mohairowy berecik zsunął się na oczki? Jak się rozmodlonym wzrokiem
        ogląda Telewizję P L W A M, to się potem ma kłopoty nie tylko ze wzrokiem. W
        Twoim szpitalu psychiatra dawał przepustki na święta i przez pomyłkę się
        załapałeś ?
        • davidmorst Re: "wirusx" - wyjątkowo jadowity i plujący 23.03.05, 15:41
      • 4zielsko Re: Kobylanski byl przeciez wiezniem Koncentratio 23.03.05, 22:26
        Kobylański był więźniem, tyle żo to nie ten Kobylański, jakoś się nie zgadzają doty urodzin. A te świstki, którymi Kobylański epatuje są fałszerstwem. Jeśli chcesz wierzyć w kłamstwa bo tak jest wygodniej i bezpieczniej, i nie trzeba pomyśleć to Twoja sprawa, ale nie rozgłaszaj kłamstwa.
      • kropekuk To byl INNY Kobylanski - ten sobie papiery 24.03.05, 03:37
        sfalszowal. Albo zrobili to dla swego powojennego agenta towarzysze Moskale...
        Ci z Lubianki;)
        Za malo czytasz, kolego, bo i o tym tez juz bys wiedzial...
    • olo53 Byli ambasadorowie: Kobylański szkodzi Polsce 23.03.05, 10:31
      Moja opinia: szkodzi Polsce

Czekam na opinie: SB, GRU, KGB
    • kot_kuba Re: Byli ambasadorowie: Kobylański szkodzi Polsce 23.03.05, 10:47
      Schnepf jest Żydem, więc jego opinia nie jest obiektywna.
      • batistuta Re: Byli ambasadorowie: Kobylański szkodzi Polsce 23.03.05, 10:49
        a Gugała kosmitą uwaga na niego mo ma zieloną skórę i czułki na głowie
        • kot_kuba Re: Byli ambasadorowie: Kobylański szkodzi Polsce 23.03.05, 11:16
          Dlaczego starasz się trywializować kwestie pochodzenia w kontekście
          obiektywizmu? Polak zawsze będzie wychwalał Jana Pawła II, Amerykanin nie da
          złego słowa powiedzieć na Kennedy'ego, a Żyd będzie reagował na wszelkie
          podejrzenia antysemizmu. Tyle, że żaden z nich nie będzie obiektywny, tak, jak
          obiektywny właśnie nie jest Pan Ambasador z racji swego pochodzenia.
          • wiedmak Kubus, a ty skad takie rzeczy wiesz? 23.03.05, 14:26
            Moze po nazwisku do tego doszedles? Ciekawi mnie twoje. Tylko sie nie tlumacz
            chamskimi korzeniami, chyba nie dam ci wiary.
            • kot_kuba Re: Kubus, a ty skad takie rzeczy wiesz? 23.03.05, 15:07
              Facet jest pochodzenia żydowskiego, podobnie jak prof. Rotfeld, red. Michnik czy
              Bob Dylan. Żona ambasadora jest prezenterką Widomości TVP. Sacramento jest
              stolicą Kalifornii. Bociany odlatują na zimę.To są fakty - ja ich nie
              wartościuje. Chodzi mi jedynie o to, że facet nie jest obiektywny wobec
              Kobylańskiego. Jest sędzią niejako w swojej sprawie. Shnepf to fajny kolo. Ma
              tytuł. prof. Wystarał się o tytuł konsula honorowego Polski w Paragwaju dla Żyda
              pochodzącego znad...Wołgi, skądinąd bardzo sympatycznego, oddanego Polsce
              człowieka i sprawnego biznesmena, Jorge Goldenberga. Ale nie jest obiektywny w
              sprawie Kobylańskiego. I tyle.
              • wicek.wacek Re: Kubus, a ty skad takie rzeczy wiesz? 23.03.05, 23:36
                A w Ameryce murzynow bija. Wie to kazde dziecko
          • joee2 Piszesz że Polak zawsze wychwala Jana Pawła II? 23.03.05, 22:33
            Mylisz się. Na forum gazety gostek o pseudonimie linski4 biorący udział także w
            tej dyskusji pisze - "Od czasów Piłsudskiego Polska poza Moskalem nie miała tak
            wspanałego człowieka (...) W przeciwieństwie do PAPIEŻA WOJTYŁY, KTÓRY PO
            OSIĄGNIĘCIU SUKCESÓW POWRÓCIŁ DO SWOICH ŻYDOWSKICH KORZENI, by podporządkować
            Katolicyzm talmudzkim wykolejeńcom." Poniżej masz odnośnik do całego postu.
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=21983396&a=21983396
            Zauważyłem już dawno, że wielu polskich tzw. prawicowców a zwłaszcza tych na
            emigracji bardziej zdaje sobie cenić o. Rydzyka i jego sponsorów niż Papieża. O
            częstym w ich kręgach umiłowaniu do wszystkiego co rosyjskie też warto wspomnieć.
          • wicek.wacek A co z tym szpiegostwem na rzecz CCCP?? 23.03.05, 23:35
            kot_kuba napisał:

> Dlaczego starasz się trywializować kwestie pochodzenia w kontekście
            > obiektywizmu? Polak zawsze będzie wychwalał Jana Pawła II, Amerykanin nie da
            > złego słowa powiedzieć na Kennedy'ego, a Żyd będzie reagował na wszelkie
            > podejrzenia antysemizmu. Tyle, że żaden z nich nie będzie obiektywny, tak, jak
            > obiektywny właśnie nie jest Pan Ambasador z racji swego pochodzenia.
    • mgt-22 Re: Byli ambasadorowie: Kobylański szkodzi Polsce 23.03.05, 10:49
      myślałem, że te wszystkie dotychczasowe afery nas kompromitują i ośmieszają ale
      na szczęście, jak czytam, nie jest jeszcze tak źle. Dopiero będzie jak Rydzyk i
      mohairowe berety przyjdą. A ja się cieszę bo może wreszcie drzewa i uliczne
      latarnie zaowocują
    • m15 Re: Byli ambasadorowie: Kobylański szkodzi Polsce 23.03.05, 10:50
      Musisz wiedziec komuszku ze od dawna komuszki wyzszego szczebla bywali u pana K
      i brali tzw.wziatki na co sa dowody i co nie bylismy posmiewiskiem.Zycze
      opamietania.
      • karol63 Re: Byli ambasadorowie: Kobylański szkodzi Polsce 23.03.05, 10:58
        p.Kobylański jest ok.
        • langwer1 Re: Byli ambasadorowie: Kobylański szkodzi Polsce 23.03.05, 11:06
          GW.Kolejny raz wytacza swoje armaty przeciw Kobylńskiemu mam nadzieję że skutek
          będzie podobny jak za pierwszym razem,co najwyżej kilku gości na tym forum sobie
          poużywa powodzenia.
          • wicek.wacek Re: Byli ambasadorowie: Kobylański szkodzi Polsce 23.03.05, 23:38
            langwer1 napisał:

> GW.Kolejny raz wytacza swoje armaty przeciw Kobylńskiemu mam nadzieję że skutek
            > będzie podobny jak za pierwszym razem,co najwyżej kilku gości na tym forum sobi
            > e
            > poużywa powodzenia.

Zapomniales wacpan, ze pierwsza byla Rzepa
    • yrzyk Jak zwykle powiązania prowadzą do Rosji... 23.03.05, 11:00
      ...widać skąd płyną pieniądze na Rydzyka, Leppera.Teraz jeszcze Tymiński się
      włącza.
    • polonus7 WYWALIC Z SEJMU I Z SENATU JEGO KOLABORANTOW 23.03.05, 11:03
      • gini Re: Zwykla idiotyczna nagonka 23.03.05, 11:05
        Same pomowienia jak zwykle zadnych dowodow.
        Idiotyczny tytul, "szkodzi Polsce" tylko jak gdzie?
        Tak was uwiera to RM??
        A to i dobrze.
        • util Re: Zwykla idiotyczna obrona 23.03.05, 11:14
          Według Ciebie nie szkodzi?! Może wręcz służy naszemu wizerunkowi?! Masz blade
          pojęcie o czym w ogóle piszesz?!
        • polonus7 mial sprawe w sadzie,faszystko z RM 23.03.05, 11:20
          • polonic Weź lekarstwa, no juz dobrze... 23.03.05, 14:00
            faszystów nie ma, to był tylko zły sen...
            • wiedmak Jak nie masz co pisac tonie pisz nic. 23.03.05, 14:29
              Szkodzi Polsce ten kto szkodzi wizerunkowi Polski. Pod to podpadaja sowietcy
              agencji Jakowski, Rydzyk (a ten to jakie ma pochodzenie?:), Moskal ( nazwisko tu
              mowi wszystko) i ten wieprzek-szmalcownik. To chyba latwo zrozumiec.
              • agaj.agaj Re: Jak nie masz co pisac tonie pisz nic. 23.03.05, 20:35
                Mozna podac wiele przykladow na osoby i rzeczy ktore szkodza Polsce. Wsrod
                moich czolowych typow sa:
                a) 20% bezrobocie,
                b) bieda w kraju,
                c) mafie samochodowe,
                d) zlodziejstwo i przekupstwo,
                itd, odechcialo mi sie wymieniac.

Na pewno jednak nie jest na tej liscie podstarzaly biznesman z egzotycznego
                kraju o ktorym nikt nie slyszal (tzn. o tym biznesmanie), az do obecnej nagonki
                GW.

GW zgnoila juz Jankowskiego, teraz od szeregu tygodni kolej na RM. Natomiast
                krwawi generalowie, Leszek M, Mieczyslaw R, Olek K, Jerzy U, czyli wszyscy
                parszywi przyjaciele Michnika sa nadal oficjalnie uwazani przez GW za LUDZI
                HONORU.
                • kropekuk Najbardziej szkodza Polsce GLUPI JAK STOLOWA NOGA 24.03.05, 03:43
                  SZARZY PRAWDZIWI POLACY !!!
              • polonic Ciekawe informacje. podaj jakies dowody... 23.03.05, 20:38
                I do tego wyciaganie wniosków z nazwiska. Jak ktos powie o Icku Blumsztajnie ze
                jest żydem i sobie zmieniłnazwisko na polskie to jest antysemityzmem... a tu
                prosze jakis szczyl wyskakuje z antypolonizmem...
            • kropekuk Masz racje - gini to 100% NAZISTKA. 24.03.05, 03:42

• kropekuk IDIOTKO CIEZKA - DOWODY MA IPN. I wladze paru 24.03.05, 03:41
          panstw Europy Zachodniej - malo, ze szmalcownik, to jeszcze i AGENT SOWIECKI,
          bo przeciez Sowieci mieli nan haka; nawet papiery z Oswiecimia zapewne sami mu
          spreparowali...
      • polonic Ehhh, nie ma to jak dobry idiota made in GW. 23.03.05, 13:58
        • kropekuk Ale taki idiota ala GW nie przebije idioty z RM: 24.03.05, 03:45
          ten to dopiero chodzacy (pijanym krokiem) POLISH JOKE!!!
      • lolo11 Re: WYWALIC Z SEJMU I Z SENATU JEGO KOLABORANTOW 23.03.05, 17:32
        Walnac to ty sobie sam mozesz.
    • j.rz Naród obroni Radio Maryja! 23.03.05, 11:05
      Polecam swietny wywiad.
      www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20050323&id=my12.txt
      • util Re: Naród obroni Radio Maryja! 23.03.05, 11:26
        Rzeczywiscie świetny, powiedziałbym - przedni. (LOL)

Polecam fragmenty o batucie :]
    • talking_head Re: AJ-WAJ, CO ZA SZKODNIK Z NIEGO !!! 23.03.05, 11:06
      AJ-WAJ, TEN KOBYLAŃSKI CIĄGLE NAM BRUŹDZI, CIĄGLE ŚLE PROTESTY
      GDY PISZEMY O "POLSKICH OBOZACH KONCENTRACYJNYCH", O "POLSKIM
      ANTYSEMITYŻMIE WYSYSANYM Z MLEKIEM MATKI" ITP.ITD
      A PANU AMBASODOROWI PRZYPOMNĘ, ŻE SANHEDRYN Z ULICY CZERSKIEJ
      USTALIŁ, ŻE KOBYLAŃSKI BYŁ NAZISTĄ, NIECH WIĘC TU NIE WYSKAKUJE
      ZE SZPIEGIEM SOWIECKIM.
      AJ-WAJ, TYLE ZŁA NAROBIŁ NASZEJ SPRAWIE, AJ-WAJ
      • wiedmak Na pewno nie jestes Zydem, Zydzi nie sa debilami 23.03.05, 14:32
        (w sporej wiekszosci) wiec sie nie podszywaj ze swoim capslockiem. Ciekawe swoja
        droga czy wiesz co to znaczy 'aj waj'? Takie wielkie stezenie glabow zle wrozy
        Polsce.
        • davidmorst Re: niektórzy Żydzi są debilami, jak ty "wiedmak"! 23.03.05, 15:49
        • polonic Jesli zydzi są inteligentni to tobie brakuje 23.03.05, 23:22
          jakies 5 mld lat swietlnych cieciu.
          • kropekuk A wy za to jestescie amerykanskie...POLISH JOKES ! 24.03.05, 03:47

• j.rz Te ataki na RM osmieszaja zydowska mniejszosc 23.03.05, 11:07
      w Polsce. Zydzi mowia o antysemityzmmie w Polsce nie widzac skrajnego
      antykatolicyzmu u siebie.
      • holy_father Re: Te ataki na RM osmieszaja zydowska mniejszosc 23.03.05, 11:10
        Aj-waj, aj-waj a ty mi talking head nie szczekaj. Niesety , bezmyślne kołtuny
        uwielbieją się wydzierać, i to tym częściej im mniej rozsądnego mają do
        powiedzenia:)))))
        • m15 Re: Te ataki na RM osmieszaja zydowska mniejszosc 23.03.05, 11:22
          Kazdy kto slyszal bzdury wygadywane przez bylych ambasadorów chyba wie o co
          chodzi.Facet jest strasznie be,okropny antysemita,ruski agent i ma paskudny
          zwyczaj nagrywania rozmów, do tego bezczelny typ notowal kiedy ,ile ,komu dawal
          a bywali u niego rózni polscy politycy.Prostakiem ponoc jest bo nie ma studiów,
          ciekawe kiedy Walesa z Kwasniewskim zaczna scigac panów ambasadorów za obraze
          majestatu.Zycze opamietania
          • holy_father Re: Te ataki na RM osmieszaja zydowska mniejszosc 23.03.05, 11:28
            Jak kobyła się narowi, to trzeba ją potraktować ostro z bata!!! A na
            szmalcowników kiedys była jedna kara, kulka w łeb:)))
      • polonus7 daj przyklad tego "skarajnego" antykatolicyzmu 23.03.05, 12:13
        u Zydow,maly antysemicki szczekaczu.
        • werter-6 podobają mi się Twoje Komentarze, ale motloch 23.03.05, 13:43
          Antysemicki, "podjudzany" przez redemptorystow, których powinno się wyrzucić z
          Polski,musi dostać "żer"
        • polonic Nóz sie w kieszeni otwiera gdy czytam takie bzdury 23.03.05, 13:53
          W Gazecie Wyborczej Ci tego nie napiszą, weź z łaski swojej wysił sie pojdz
          wypozycz kilka ksiązek na ten temat, kilka ksiązek historycznych to sie dowiesz.
      • kropekuk RADYJO OSMIESZA SIE SAMO...I Bogu niech 24.03.05, 03:48
        beda dzieki, ze w normalnym swiecie normalni ludzie rzadko mowia po polsku - TO
        BY DOPIERO BYL WSTYD, GDYBY TEKSTY RADYJA POJELI...
    • 22091960u Re: Byli ambasadorowie: Kobylański szkodzi Polsce 23.03.05, 11:34
      Sprawa Kobylańskiego. TV podała, że abasada Austrii podała o nim informacje w
      1953 roku. Wszystkim wiadomo, że Ausria jest krajem wolnym od 1955 roku.
      Wcześniej była pod okupacją:ZSRR, USA, Wielkiej Brytanii, Francji. Zapewne
      abasador który przekazał informacje, że jest on sowieckim szpiegiem
      reprezentował strefę sowiecką
      • kwertyonanista44 Re: Byli ambasadorowie: Kobylański szkodzi Polsce 23.03.05, 11:37
        Kobylański prawdziwy polski patriota
        Moskal zrobil dla Polski bardzo duzo i tez dzisiaj GW go szkaluje
        precz z zydostwem
        • polonus7 Zydozerca z Urugwaju sponsoruje polskich faszystow 23.03.05, 11:40
          Moskal tez byl Zydozerca, smieciu od Rydzyka.
          • polonic Oj kolego, znowu mniej jadu wiecej dobra... 23.03.05, 13:47
            a wyjdziecie na ludzi...faszystów widzimy wszedzie? Otaczają i spać nie dają??
            Pora do lekarza "psychicznego" sie udać. Zydozercy unarli wraz z III
            Rzeszą...Szkoda ze nie widzisz ilu na swiecie jest Polakożerców, jak masz
            widziec skoro Ci gazetka nie napisze?!?!
          • davidmorst Re: Żydożerca to brzmi przyjemnie dla mojego ucha 23.03.05, 15:56
            Tak mówi do mnie moja miła, która jest Żydówką coprawda, ale b. piękną.
            Ja do niej: "Schrupię ciebie jak ciasteczko", a ona w odpowiedzi "Mój kochany
            żydożerca".
            Tak zostałem żydożercą.
        • mangold Re: Byli ambasadorowie: Kobylański szkodzi Polsce 23.03.05, 17:06
          Qźwa, następny mądry.....
      • polonus7 szpiegiem sowieckim jest sponsor RM,kanalio z RM 23.03.05, 11:38
        • 22091960u Re: szpiegiem sowieckim jest sponsor RM,kanalio z 23.03.05, 11:41
          Czyli przeciwko Kobylańskiemu toczy się gra operacyjna, także przy użyciu
          agentów wpływów w TV
        • polonic polonusie7 mniej jadu wiecej dobra. 23.03.05, 13:45
          • davidmorst Re: Nie nazywaj go polonusem, bo to "żydolus7" 23.03.05, 16:02
            • polonic Taki nick, co zrobic? 23.03.05, 20:33
              Nie moja wina ze pod tym kryje sie lewackie scierwo.
              • syphon davidmorst polonic i inni 23.03.05, 23:12
                Ale wy wiecie, mam nadzieję, że TAK NAPRAWDĘ to nie Żydzi są waszym problemem?
                'żydolus7' ja nie mogę, co za poziom. Na pewno czujecie się bezpieczniej
                nazywając wszystko, czego nie rozumiecie albo się boicie 'żydowskim'. Smutne
                palanty. Zastanowić się nad swoim życiem, powymagać czegoś od siebie, nigdy nie
                jest za późno. Najważniejsze to przestać się bać. Ale wy jesteście przesiąknięci
                strachem. To widać po waszych obrzydliwych wynurzeniach.
                • polonic Racja syfonie, trzeba walczyc z antypolonizmem! 23.03.05, 23:25
                  po wsze czasy, i nie wazne czy zydowski, niemieckim, rosjskim...to nie ma
                  znaczenia. smutne to są takie kołki jak ty, z klapami na oczach i wytresowani
                  przez telewizyjno-gazetowe spoty agitacyjno-manipulacyjne.
    • rbu Re: Byli ambasadorowie: Kobylański szkodzi Polsce 23.03.05, 11:37
      A jutro też napiszecie co ś związanego z Radiem Maryja?Moą o tyme, że pani z
      biura Rad. Maryja w Pipidówce nie zapłciła w terminie rachunku za telefon
      • awoj1 Re: Byli ambasadorowie: Kobylański szkodzi Polsce 23.03.05, 11:56
        Kobylański to drań, którego należy ściągnąć do Polski i oddać pod sąd
        • pies_na_czarnych Re: Byli ambasadorowie: Kobylański szkodzi Polsce 23.03.05, 12:03
          "Obaj przyznali, że trzeba oddzielić Kobylańskiego od Radia Maryja".

Ten dran przynosi wstyd Polsce, a oni zamartwiaja sie o reputacje Radyja.
          • davidmorst Re: Bezczelni byli ambasadorowie szkodzą Polsce 23.03.05, 16:04
          • tester30 Kobylański be, Morel ok 23.03.05, 19:00
            a co z Izraelem? W końcu jeśli Kobylański wydawał Żydów Niemcom, to Izrael coś
            by o tym wiedział? Czy to Żydom nie przeszkadzało? nie ścigali go do tej pory?
            Nawet nie wiedzieli o jego istnieniu? Czyżbyśmy mieli wywiad lepszy od Mossadu?
            Na szczęście polski "żąd" i polskie "sondy" się tym zajmą. Bo jeśli żydowski
            bandyta morduje polskie dzieci (patrz: Salomon Morel) to nic, trudno, wypuścimy
            go do Izraela, ale jeśli Polak wydaje Żydów Niemcom to już koniecznie trzeba się
            tym zająć i ścigać drania zacieklej jeszcze od samych Żydów.
            Szczególnie, że wykłada kasę na RM. A my tu ledwie wiążemy koniec z końcem z
            abonamentu RTV. Ścigać drania!
    • rwerp Re: Byli ambasadorowie: Kobylański szkodzi Polsce 23.03.05, 12:46
      Dzisiaj w TV rano podawali, że Kobylański jest podejrzany o zarabianie na
      ciemnych interesach (handel narkotykami). Jeżeli to prawda, to Radio Maryja było
      dla niego pralnią pieniędzy. Może wreszcie Urząd Skarbowy w Toruniu się ruszy do
      akcji...
      • davidmorst Re: Jescze niejedno głupstwo usłyszysz w TV ! 23.03.05, 20:44
        Ponieważ TV ciągle tkwi w szponach żydokomuny.
    • 18261826www Radiomaryja szkodzi Polsce i Polakom!!! 23.03.05, 12:48
      Radiomaryja oglupia najbiedniejszych i najciemniejszych ludzi, zaszczepia ich
      serca jadem nienawisci.Dawidmorost niech bedzie przykladem i ostrzezeniem dla
      nas wszystkich!Oglupiony,wyzuty z ludzkich uczuc i instynktow , w kazdym z nas
      widzi Zyda i masona.Boje sie ,ze ten nieszczesnik juz nigdy nie zazna milosci
      blizniego swego.
      • m15 Re: Radiomaryja szkodzi Polsce i Polakom!!! 23.03.05, 12:57
        czy ty tez sluchasz tego radia ? Po co ? Mam jedno proste pytanie ,czy w
        polskim prawie istnieje obowiazek kochania zydów ,jesli nie to sie drodzy zydzi
        odwalcie ,kazdy kto chce byc antysemita niechaj nim bedzie to jego prywatna
        sprawa a wam nic do tego .Co do Kobylanskiego to zanim wydacie wyrok moze
        najpierw niech sad sie wypowie,czesto slysze apele GW aby przed wyrokiem nie
        oczerniac czlowieka.
        • 18261826www Re: Radiomaryja szkodzi Polsce i Polakom!!! 23.03.05, 13:12
          Nie musimy sluchac RM aby poczuc sie dotknietym.Rydzyk oglupil ciemnote
          (Dawidmorost sie klania) a ta pieprzy glodne kawalki o zydowsko-masonskich
          spiskach.Takie same przyglupy sa po drugiej stronie i pisza o "polskich obozach
          koncentracyjnych" Debil jest debilem i uwierzy we wszystko,tylko ze za debila
          czesto wstydza sie inni!
        • mis22 Czy jest obowiazek kochania lub nienawisci? 23.03.05, 13:12
          m15 napisał:
          > czy ty tez sluchasz tego radia ? Po co ? Mam jedno proste pytanie ,czy w
          > polskim prawie istnieje obowiazek kochania zydów ?

Dobre pytanie! Chyba w prawie zadnego panstwa nie ma obowiazku kochania.
          Natomiast niektore panstwa maja zakaz szerzenia ideologii nienawisci. Np.
          niemieckie prawa zabrania szerzenia ideologii faszystowskich. Wynika to z
          doswiadczen II wojny swiatowej spowodowanej przez faszystow, a w ktorej zginelo
          60 mln ludzi. Ludzie nie chca nowych wojen i ludobojstwa. Dlatego cywilizowani
          ludzie potepiaja faszyzm, rasizm, antysemityzm i inne ideologie bazujace na
          nienawisci.
        • polonic Gazeta Ubecka ma juz taki zwyczaj mieszania 23.03.05, 20:41
          porzadnych ludzi z błotem...ale nie swoich oczywiscie, tych potulnych, usłuznych
          i poprawnych.
      • davidmorst Re: agencie nr 1826! Przestań myśleć telewizorem! 23.03.05, 16:11
        Zacznij myśleć własnym mózgiem, o ile jest jeszcze nie wyprany lekturą
        tendencyjnej i stronniczej, kłamliwej i manipulatorskiej Gazety Wyborczej.
        A jeśli chodzi o miłość, to wystarcza mi moja miła i urodziwa Żydóweczka.
      • polonic Re: Radiomaryja szkodzi Polsce i Polakom!!! 23.03.05, 20:36
        Jasne ze szkodzi. najbardziej sldowsko-uwolskiej mafii niszczacej Polske od
        kilkudziesieciu lat...
    • polonus7 Zydozercza strona Kobylanskiego i Rydzyka 23.03.05, 12:53
      www.polonica.net/Program_walki_z_Zydami.htm
      www.polonica.net/
      • ajp5 Re: Zydozercza strona Kobylanskiego i Rydzyka 23.03.05, 13:20
        Dzięki za link, bardzo ciekawa strona. Z ciebie to taki "polonus" jak z koziej
        dupy trąba.
        • davidmorst Re: Ratunku admin! Instrument z koziego tyłka na 23.03.05, 16:14
          forum GW.
      • polonic Oj chłopie, weź sie w garść... 23.03.05, 13:44
        strona polonica.net nie jest stroną oficjalną Radia Maryja a tylko sie z nim
        solidaryzuje!!! Jesli masz w głowie szare komórki zamiast siana to zakapujesz o
        co biega.
    • cziriklo A wdzieczna Polska nagradza go medalem!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 13:12
      Kobylanski, szmalcownik i zbrodniarz wojenny otrzymal Medal Oswiecimski.
      W kazdym innym kraju bylby to skandal stulecia. Ale nie w moim. "Szkodzi
      Polsce"? Psuje jej swietlany "image"? A coz to jest w obliczu wydawania calych
      rodzin w rece gestapo, przedtem ich okradlszy?
      • 9111951u Re: A wdzieczna Polska nagradza go medalem!!!!!!! 23.03.05, 13:26
        Dla przypomnienia Austria do 1955 r była pod jurysdycją bodajże Związku
        radzieckiego :
        "Z dokumentów, do których dotarły "Wiadomości" TVP, wynika, że w 1953 r.
        prokurator generalny Austrii ostrzegał przed Kobylańskim władze Paragwaju,
        dokąd ten wyemigrował. Określono wówczas Kobylańskiego jako "niebezpiecznego
        agenta, prowokatora i sowieckiego szpiega" i osobę, która stanowi
        niebezpieczeństwo "dla wspólnych interesów Zachodu".
        czyżby ten donosik płodziło nkwd ?
      • asfalt21 Re: A wdzieczna Polska nagradza go medalem!!!!!!! 23.03.05, 13:53
        zycze temu smalcownikowi, aby wreszcie wpadl w rece MOSADU, a jego przyjaciolom
        aby dopadlo ich wreszcie wlasne sumienie.
    • darl podobnie faszystę Sorosza też ekstradycja 23.03.05, 13:26
      podobnie faszystę Sorosza też ekstradycja
      • tom202 Re:A kiedy ekstradycja? 23.03.05, 21:42
        Ubeków ukrywających się w Izraelu i innych krajach Zachodu
        www.naszawitryna.pl/jedwabne_857.html
    • polonic Rządam okazania dowodów!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 13:42
      na ten rzekomy antysemityzm, rasizm, szkodzenie Polsce, szmalcownictwo,
      agenturalnosc... Nie dało sie Radia Maryja zagłuszyc to moze weźmiemy sie za
      jego najwiekszych sponsorów? Tak jest!! To jest mysl!!

Zabawne, trzeba swoje "tezy" podeprzec kims zupełnie wiarygodnym czyli
      ambasadorem... bo inaczej polska tłuszcza rozchwytująca gazetkę nie uwierzy!
      • kotek.filemon Re: Rządam okazania dowodów!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 13:47
        Kobylański ma zakaz wjazdu do USA. To znaczy, że coś jest na pewno na rzeczy.
        Za mało na dowód, ale poszlaka silna...
        • polonic Re: Rządam okazania dowodów!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 13:50
          Taaa, dzisiaj sie dowiadujemy jak fala ataków na RM opada a lewacstwo wychodzi z
          boju na tarczy szuka sie kolejnych punktów zaczepienia.. Gdybym miał byc
          złosliwy w rodzinach wydawców Gazety Wyborczej znalazłbym niejednego komucha,
          Polakozercę, agenta i szmalcownika.
          • asfalt21 Re: Rządam okazania dowodów!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 13:56
            POLONIC, A W TWOJEJ KTO SIE ZNAJDUJE???????????????????Ile krwi wylali Twoi w
            czasie wojny i pozniej w obronie Macierzy?
            • syphon Re: Rządam okazania dowodów!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 14:12
              Następnym razem żądaj po Polsku, przez Ż z kropką. Twoja ciemnota wypływa nawet
              w takich drobiazgach.
        • davidmorst Re: Zakaz wjazdu do USA miał też senator Kennedy 23.03.05, 16:21
          Oczywiście wskutek "pomyłki" w dokumentach lotniska. (Spreparownej przez
          pracowników w jarmułkach).
          A Pan Jan Kobylański pomimo "dziwnego" zakazu wjechał do USA (po interwencji
          Prezesa Edwarda Moskala).
        • ree-j-bie Re: Rządam okazania dowodów!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 22:47
          Kiedy ten gość przyjeżdża do Polski?
          Mógłby być swietnym ministrem, posłem, radnym, każdej partii!
      • polonus9 analfabeto, zadaj nauki j.polskiego !!! 24.03.05, 01:37
    • polonic Wszyscy Polakożercy wszystkich krajów swiata!!! 23.03.05, 13:52
      łączcie sie pod berłem Gazety Wyborczej!! Czytajcie Gazetę Wyborczą, jesli facet
      jest niewinny to z całą pewnoscią sie z niej nie dowiecie tego. I dalej zyjcie w
      Machtrixie.
      • wiedmak Jakim prawem podpisujesz sie Polonic? 23.03.05, 14:39
        Takie antypolskie bydlo nie ma prawa mienic sie Polakami. Zmien sobie swoj
        ulubiony kraj, moze Bialorus?
        • polonic Chyba cie Bóg opuścił.. 23.03.05, 20:21
          i zabrał rozum.
      • depmod Re: Wszyscy Polakożercy wszystkich krajów swiata! 23.03.05, 15:22
        panie polonic, kiepściutko z panem...
    • polonic Za prawica.net -Nagonka na J. Kobylańskiego. 23.03.05, 13:56
      TVP włączyła się do ataku na Jana Kobylańskiego. Atak zapoczątkowała Rzeczpospolita.

Gazeta Wyborcza wczoraj na pierwszej stronie nagłośniła wciąż niejasne oskarżenia.

Autorem jest znany z baaaardzo kontrowersyjnego programu “Imperium Ojca Rydzyka”
      - Jerzy Morawski (więcej...).

Niestety cała tak misternie układana przez owego Morawskiego historia o
      szmalcowniku Januszu Kobylanskim nijak ma się do rzeczywistości.

Oczywiście wśród zarzutów jest jak zwykle odwieczny polski antysemityzm oraz
      szpiegostwo na rzecz Rosji. Tych czynów miałby się rzekomo Jan Kobylański
      dopuścić w czasie okupacji i tuż po niej.

Otóż tu jest problem. W momencie wybuchu wojny miał on niespełna 16 lat.

Pan Jan Kobylański podczas okupacji w ogóle nie mieszkał pod wskazanym adresem w
      Warszawie, na ulicy Wspólnej 24. Większość lat okupacyjnych spędził u swego
      wujka w Dębicy, ktory byl inżynierem w zakładach Stomilu i nazywał się
      Dobrzogojski. Fakt dość dobrze znany wśród starszych mieszkańców Dębicy, gdyż
      pan Dobrzogojski dzierżawił młyn od hrabiów Raczyńskich.

Większość okupacji spędził w różnych obozach od Pawiaka po Oświęcim,
      Mautchaussen-Gusen, Dachau. Natomiast po wojnie w latach 1946-52 przebywał we
      Włoszech i Szwajcarii gdzie studiował. W 1952 roku wyjechał do Paragwaju, a w
      1981 roku przeniósł się do Urugwaju.

Nie dość że Polak to jeszcze patriota i milioner. To jest chyba główny powód tej
      nagonki.

Wsparcie jakiego udziela Radiu Maryja oraz zapowiedź odwiedzenia w najbliższym
      czasie kraju wyraźnie zaniepokoiły wiadome towarzystwo. Pan Kalwas nawet zaczął
      coś przebąkiwać o ekstradycji.

Apeluję do ministra aby w pierwszej kolejności sprowadził do Polski Stefana
      Michnika, Wolińską czy Salomona Morela. Ich czyny znamy i są na nie niezbite
      dowody. Patriotów lepiej zostawić w spokoju.

A tak na marginesie niepłacenie abonamentu na telewizję publiczną staje się
      chyba patriotycznym obowiązkiem.

Mirosław Kokoszkiewicz
      • wiedmak Re: Za prawica.net -Nagonka na J. Kobylańskiego. 23.03.05, 14:38
        polonic napisał:
        > Większość lat okupacyjnych spędził u swego wujka w Dębicy, ktory byl
        inżynierem w zakładach Stomilu i nazywał się Dobrzogojski.
        > ...
        > Większość okupacji spędził w różnych obozach od Pawiaka po Oświęcim,
        > Mautchaussen-Gusen, Dachau. "
        To gdzie w koncu spedzil wiekszosc lat okupacyjnych przyglupie? Nawet czytac po
        polsku nie potrafisz, podpisuj sie 'przyglupek' a nie polonic.
        • polonic A ty to co jestes?? Mądry?? chyba inaczej. 23.03.05, 20:21
          To nie moj tekst przygłupie, naucz sie czytac.
      • mangold Re: Za prawica.net -Nagonka na J. Kobylańskiego. 23.03.05, 17:12
        "Większość okupacji spędził w różnych obozach od Pawiaka po Oświęcim,
        Mautchaussen-Gusen, Dachau".....
        Taaa. w czarnym mundurze, z owczarkiem niemieckim przy boku.....
    • tades1 Re: Byli ambasadorowie: Kobylański szkodzi Polsce 23.03.05, 14:39
      Lubie takie klimaty.Tacy ludzie jak Rydzyk prędzej czy póżniej zrobią sobie
      koło dupy.Facet kwalifikuje się równocześnie do prokuratury i do
      komisji.Maciarewicz ma kontakty z Rydzykiem a to daje solidne podstawy ( jak
      mowi Waserman )aby go również postawić w stan oskarżenia.Ziobro zna się z
      Maciarewiczem , też sie zahaczy i tak dalej, braciszkowie od księżyca również.
      • 9111951u Re: Byli ambasadorowie: Kobylański szkodzi Polsce 23.03.05, 15:23
        takie klimaty
        donosik nkwd z Austrii !
    • oszolom.z.radia.maryja nikt bardziej nie zaszkodziłPolsce niż Michnik iGW 23.03.05, 15:28
      • pies_na_czarnych Nikt bardziej nie zaszkodził Polsce niż Czarni 23.03.05, 15:57
        i cala ta radiomaryjna banda!
        • m15 Re: Nikt bardziej nie zaszkodził Polsce niż Czarn 23.03.05, 16:06
          wy czerwoni calkiem zglupieliscie,czego dowodów mamy codzien setki,chyba jest
          to stan agonalny i zaczyna brakowac tlenu.Szara komurki ,jesli kiedys byly to
          teraz umieraja
          • davidmorst Cytuję Pana Jana Kobylańskiego, naszego rodaka: 23.03.05, 16:30
            "Okrągły Stół z roku 1989 był tylko paktem, w którym po raz kolejny oddano
            Polskę w arendę" - napisał. Usiedli przy nim "nie Polacy, lecz obcy Polsce tak
            narodowo, jak i ideowo przedstawiciele tej samej formacji politycznej, która w
            wyniku sowieckiej okupacji zawłaszczyła nasz Kraj w roku 1945, czyli komuniści z
            PZPR i tzw. dysydenci wywodzący się z trockistowskiego KOR-u". Efekt? "Polski
            Naród został niewolnikiem we własnej Ojczyźnie"
            - - -
            Teraz już każdy zrozumie, dlaczego GW pomawia go i opluwa razem z TVP.
            • volksdojcz.z.radyja.maryja to po polsku czy szmalcownikowsku? 23.03.05, 16:37
              zalosnego idola masz, petaku nadwislanski. dlatego zalosna nedze i pogarde
              swiata zbierasz. antysemityzm szkodzi Polsce, ale ty za glupi zeby to zauwazyc,
              palancie.
              • davidmorst Re: antysemityzm nie szkodzi nikomu 23.03.05, 18:06
                Żydzi sami podsycają antysemityzm i uczynili z niego sposób na życie. Nie tylko
                im nie szkodzi, ale nawet czują się źle i nieswojo bez antysemityzmu.
                Polakom też jest raczej obojętny.
                Francuzom jakby spodobał się bardziej, ale sądzę, że to chwilowa moda.
                Zostawmy antysemityzm na boku i zajmijmy się naprwadę ważnymi sprawami dla naszego
                kraju.
                Setkami afer i mafijnymi układami w Polsce.
              • polonic Niezły z ciebie buc. Po szmalcownicowsku 23.03.05, 20:24
                to porozumiewaja sie twoi idole z Gazety Ubeckiej.
                • polonus9 Polonic, ile ci placi Kobyla za lizanie ? 24.03.05, 01:38
    • bobasek_i_cala_klasa Nagonka na czarownice trwa. Dajcie mi czlowieka 23.03.05, 16:34
      a ja znajde na niego paragraf.
      A moze by tak sprowadzic morderce ubowskiego Morela.
      z Izraela a nie wysylac mu jeszcze 5 tys emerytury.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka