Dodaj do ulubionych

Sześć milionów "Głosów" Leppera

25.03.05, 07:19
To ze rozdawane za darmo pismo poniewiera sie po bruku i klatkach schodowych
nie powinno nikogo dziwic. Mysle, ze pan Lepper powinien byc wdzieczny
Gazecie za darmowa reklame. Dopiero z Waszego artykulu dowiedzialem sie, ze
trzeba siegnac po nowy tytul. Co do finansowania zas... opuscmy kurtyne
wyrozumialego milczenia na ten i pare innych tytulow.
Obserwuj wątek
    • mag9 Kumpel byl ankietowany przez ich sondownie 25.03.05, 08:25
      i sadaz wygladal mniej wiecej tak. Podchodzi do niego panienka i pyta na jaka
      partie on bedzie glosowal. Odpowiedzial, ze na PO, a ona do niego z pytaniem
      "Czy na pewno nie glosuje na samoobrone". Jesli tak byl przeprowadzany sadaz
      prezydencki, to nie ma co sie dziwic

POzdrawiam
      • m15 Buraki powinny byc na polu nie na salonach 25.03.05, 09:24
        • wilczysko1 Pan Prezydent Andrzej Lepper - niech żyje Nam ... 25.03.05, 16:03
          i niech rządzi krajem sprawiedliwie a oszustów z PO i PiS skrupulatnie rozliczy
          z e wszystkich afer z Aferą Telegrafu na czele.
          • travel_wawa Sprawiedliwie jak Aleksander Łukaszenka 25.03.05, 20:22
            Zamknąć granicę (z Ukrainą też), wystąpić z UE, wstąpić do WNP albo jeszzce
            leppiej do ZBiR...
            Wtedy znów "Polska urośnie w siłę, a ludzom będzie się żyło dostatniej..."

BUAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!
            • sluczyn Jeśli się nie opamięta te 28% Polaków uprawnionyc 27.03.05, 20:53
              Jeśli nie opamięta się te 28% Polaków uprawnionych do głosowania i po 4
              latach okaże się , że jest jak po zawierzeniu Millerowi Leszkowi, to
              wszystkiemu będzie winien Steve Fossed. Jak to Polacy polskojęzyczni mając za
              wrogów polskojęzycznych nieobywateli Radia Minera i Samoobrony sądowej Leppera,
              śsiejący naiwnych emerytów oczekujących zbawienia i ssiejących , sssiejących
              ziarno nadzienia kieszenia złodzieja mogą być winni temu, że demokracja
              dopuszcza idiotów do władzy.
              Niestety głupota jest przyczyną naszego cierpienia, przeto Bóg śle nam mądrych,
              aby pomóc, lecz dlatego wielu głupców udaje mądrych, aby reprezentować Boga.
              Naiwnych nie sieją, a oni siać , siać , siać!
              Co z osiągnięć Steva Fosseda przejęto w naszym życiu politycznym oprócz
              umiłowania dla milionów w gotówce i na koncie, jeśli chodzi o wynalazki w
              Urzędzie Patentowym to nic, technologia –też nic, miejsca pracy też nic, ale
              zabiega się o inwestorów i technologię, jak się coś uda, to się poświęci, można
              jeszcze uwędzić, mniej się psuje.
              Może jest na siłę jakaś analogia; nasi politycy utyli, łeb jak bania, brzuch
              jak bania, podobieństwo do balonu znaczne, ale nadal nielot, pozostały im
              jeszcze skrzydła, byle umieli dobrze zatankować do pełna i odpowiednio dozowali
              sobie i nam na kampanię wyborczą to mają sukces murowany. Dlatego Radio Minera
              dodaje im skrzydeł, anielskie , ale zawsze skrzydła, więc nieloty zostali
              namaszczeni do latania i jest to wynalazek, nasz wynalazek. Jeśli się nie
              sprawdzi, kto będzie winny? Pewnie Steve Fossed!

Tańczymy labada, labada, wesołego walczyka, piłki już były, aborcja już była,
              konkordat już był, złodzieje już byli, matoły byli, uuuuuu!, to teraz czas na
              mądrych!
      • konread Re: Kumpel byl ankietowany przez ich sondownie 25.03.05, 11:07
        Widząc wyniki tego sondażu myślałem że pytanie brzmiało tak: którego z
        kandydatów na fotel prezydenta uważa pan/pani za najbardziej opalonego? Hihihihi
      • niebieskooki2 Re: Kumpel byl ankietowany przez ich sondownie 25.03.05, 19:59
        Nie ten sondaż był robiony w rodzinie Leppera
    • jacek2216 Re: Sześć milionów "Głosów" Leppera 25.03.05, 09:33
      Wychodzi na jaw cała miałkość intelektualna "Gazety". Ja nie jestem
      zwolennikiem Leppera, ale to nie znaczy, że muszę potępiać w czambuł wszystko
      co on pisze i mówi. Wiele rzeczy w jego wywiadzie oraz wywiadzie z tym Niemcem,
      przyjacielem Polaków, jest bardzo rozsądnych. Tyle tylko, że w przypadku
      wywiadu z Lepperem oraz jego książki, nie bardzo wierzę w autentyczność; po
      prostu ktoś mu to napisał, a on sobie przywłaszczył. Wydaje się, że w GW nie ma
      nikogo, kto potrafiłby poddać tego, co Samoobrona głosi, rzeczowej krytyce
      (gdzie jest ekonomiczny geniusz, pan Gadomski), więc uciekają się
      do "tradycyjnej" polskiej szkoły polemicznej, czyli do rzucania obelg i
      wymyślania różnych kłamstw. Ale mnie to nie dziwi, skoro redaktorem naczelnym
      jest taki as intelektu jak Michnik
      • m15 Re: Sześć milionów "Głosów" Leppera 25.03.05, 09:48
        Odpiep....sie od Adama hi,hi,hi
        • jacek2216 Re: Sześć milionów "Głosów" Leppera 25.03.05, 10:20
          Jak widać, Adam dobrał sobie godnych siebie współpracowników. GW coraz bardziej
          zbliża się do poziomu brukowca.
      • malaszaramysz Poddaj, proszę, "rzeczowej krytyce" sprawę 25.03.05, 09:52
        produkcji wąglika w Klewkach, lądowanie talibów...Podejmiesz wyzwanie?;-))
        • jacek2216 Re: Poddaj, proszę, "rzeczowej krytyce" sprawę 25.03.05, 10:37
          malaszaramysz napisała:

> produkcji wąglika w Klewkach, lądowanie talibów...Podejmiesz wyzwanie?;-))

Odpowiedziałem ci grzecznie i rzeczowo, ale cenzura GW nie zamieściła mojej
          odpowiedzi, bo nie dopuszcza rzeczowych argumentów.
          Jacek 2216
          • ar.co Re: Poddaj, proszę, "rzeczowej krytyce" sprawę 25.03.05, 15:43
            Biedny, prześladowany przez cenzurę intelektualista...
    • meleme Matka Boska Elektryczna 25.03.05, 09:50
      W ty piśmie jest prawda i tylko prawda. Dopiero teraz wiem kto tak naprawdę
      steruje wszystkim. Wiecej takich ludzi jak Lepper. Wiecej! więcej! Nie dajmy
      zniszczyć Andrzeja tym komunistycznym paprochom. Trzeba siać siać.. siać. I
      bronić naszego radia maryjnego bo tylko ono tak naprawdę już nam zostało w tym
      świecie bluźnierczym
      • takeiteasy1 Re: Matka Boska Elektryczna 25.03.05, 10:30
        Prawda jest jak d _ _ a.Każdy ma swoją:)Ale d _ _ sko Leppera mnie nie jara, a
        6 milionów podobnych (za pieniądze podatników) to chyba przesada.
        • jacek2216 Re: Matka Boska Elektryczna 25.03.05, 10:35
          Nie masz kolego racji. Gdyby prawda była jak d__pa, to by była g___0 warta. A
          tak przecież nie jest.
      • m15 Re: Matka Boska Elektryczna 25.03.05, 10:39
        Komuchów nie cierpie, moze dlatego mam uczulenie na Andrzeja,facet ma tysiace
        wad dyskwalifikujacych go jako przyszlego nie daj Boze prezydenta,a co tam
        prezydenta on na zwyklego polityka nie nadaje sie .Z pewnoscia soltysem moze
        byc niezlym,jak to kolokwialnie sie mówi ma facet gadane ,gdy zacznie trudno go
        uciszyc .Szkoda ze od czasu do czasu wydurnia sie a to talibowie w Klewkach ,a
        to raport poslanki Blochowiak jako najtrafniejszy ocenia itp.O specyficznym
        slownictwie nie wspomne.Slabo go Tymochowicz wyedukowal
    • obser Re: Sześć milionów "Głosów" Leppera 25.03.05, 10:16
      Nie mogę zrozumieć o co chodzi autorowi tego artykułu.Co żal ściska,że
      konkurencja?A sposób finansowania zdaje mi się jasny w przeciwieństwie do
      Agory,o której dziś gdzieś wyczytałem,że była sponsorowana przez jakiś baronów
      paliwowych.Takie niejasne insynuacje tylko podważają wiarygodność Gazety.Dajcie
      konkrety.
    • rosolina Sześć milionów "Głosów" Leppera 25.03.05, 10:18
      Jedni i drudzy obudzą się wkrótce z ręką w nocniku.
    • losiu4 Re: Sześć milionów "Głosów" Leppera 25.03.05, 10:29
      nie rozumiem wymowy tego artykułu... cóż złego w tym, że ktoś sobie gazetkę
      wydaje. A mowa że "to z pieniędzy podatników" naprawdę nie jest na miejscu...
      GW, weź sie za robotę.

Pozdrawiam

Losiu
      • 5am Re: Sześć milionów "Głosów" Leppera 25.03.05, 13:13
        jak losiu nie rozumiesz, to popros mame niech ci wytlumaczy, a wlasnie argument, ze to za "pieniadze podatnikow" jest jak najbardziej na miejscu, bo ten stek bzdur oplacany z naszej kieszeni, strasznie mnie wk...wia. Pozwalamy idiotom, do snucia swych teorii i jeszcze za to placimy. K...wa, i nie porownuj tego do GW, balwanie, bo nie musisz wydawac ani zlotowki, mozesz po prostu tego nie czytac, a co do Glosu Leppera, nawet jak nie czytasz to i tak za to placisz, nie mowiac o dietach poselskich i innych profitach, ktore czerpia cwaniaki pokroju Andrzejka i jego gromadki...
        • misiu-1 Re: Sześć milionów "Głosów" Leppera 25.03.05, 14:02
          A Ty nie rozumiesz, że Gazeta bezczelnie manipuluje takimi, jak Ty? WSZYSTKIE
          partie obecne w sejmie otrzymują pieniądze z budżetu państwa, czyli od
          podatników i to nie Samoobrona wymyśliła taki sposób finansowania partii, tylko
          środowiska, z którymi Gazeta sympatyzuje. Każda partia wydaje te pieniądze tak,
          jak jej pasuje. Problem w tym, że michniki nigdy nie napiszą, że Platforma
          Obywatelska urządziła sobie piknik za pieniądze podatników. Lepper zagraża
          panującemu od kilkunastu lat w Polsce układowi, zorganizowanemu na prostej
          zasadzie - "co cztery lata zamiana miejscami przy korycie". Dlatego jest
          solidarnie tępiony przez obie, pozornie walczące ze sobą strony, a Gazeta
          bierze w tym walny udział.
          Ech, gdyby kiedyś wygrał Korwinn-Mikke i zabrał świnkom koryto, jak to obiecuje.
          • lancing Re: Sześć milionów "Głosów" Leppera 25.03.05, 14:37
            Tak, są jednak dwa ale. Pierwsze z nich to, jak już ktoś bardzo słusznie zauważył, brukowiec Leppera jest finansowany z naszych pieniędzy. Po drugie ma zupełnie innych czytelników. Ty czytając gazetę wyborczą sądzisz, że to same kłamstwa - bardzo dobrze. W takim razie ta "propaganda" do Ciebie nie trafi. Ale czytelnicy gazetki Leppera tacy nie są, wchłona wszystko, co tam jest napisane; dla nich wystarczy żeby pisało to, co chca usłyszeć: "bogaci złodzieje!" itp. I to jest podatwowa różnic a pomiędzy GW a szmatławcem Leppera. A oprócz takich haseł tafi do tych ludzi: Lepper Wódz! Czyżby się nam szykowała powtórka z historii?(Żeby nie było czytałem gazetę Leppera)
            • losiu4 Re: Sześć milionów "Głosów" Leppera 25.03.05, 15:24
              lancing napisał:

> Tak, są jednak dwa ale. Pierwsze z nich to, jak już ktoś bardzo słusznie
              > zauważył, brukowiec Leppera jest finansowany z naszych pieniędzy.

zarzut absolutnie chybiony. Wszystkie partie parlamentarne są dotowane z
              naszych podatków, co z tymi funduszami robią to już ich biznes (oczywiście w
              granicach prawa).

> Po drugie
              > ma zupełnie innych czytelników. Ty czytając gazetę wyborczą sądzisz, że to
              > same kłamstwa - bardzo dobrze. W takim razie ta "propaganda" do Ciebie nie
              > trafi.

nie rozumiem za bardzo o co Ci chodzi

> Ale czytelnicy gazetki Leppera tacy nie są, wchłona wszystko, co tam
              > jest napisane; dla nich wystarczy żeby pisało to, co chca usłyszeć: "bogaci
              > złodzieje!" itp.

chłopie, a co Cię martwi co sobie inni ludzie sobie myślą? zbawicielem świata i
              głosicielem jedynej prawdy chcesz się stać?

> I to jest podatwowa różnic a pomiędzy GW a szmatławcem
              > Leppera.

czyli sądzisz że ci, którzy ulegają indoktrynacji wybiórczej są cacy, natomiast
              ci co posłuchają Leppera są be? faktycznie, ciekawe podejście.

> A oprócz takich haseł tafi do tych ludzi: Lepper Wódz!

a czym się różni zawołanie "Lepper wódz" od pokrzykiwań "Kaczyński na
              prezydenta" czy "Wyborcza rulez"?

Pozdrawiam

Losiu
          • ar.co Re: Sześć milionów "Głosów" Leppera 25.03.05, 15:45
            ...i sam się do niego dorwał.
        • losiu4 Re: Sześć milionów "Głosów" Leppera 25.03.05, 15:15
          5am napisał:

> jak losiu nie rozumiesz, to popros mame niech ci wytlumaczy, a wlasnie
          > argument, ze to za "pieniadze podatnikow" jest jak najbardziej na miejscu, bo
          > ten stek bzdur oplacany z naszej kieszeni, strasznie mnie wk...wia.

to bardzo niedobrze że Cię to denerwuje, "gdyż albowiem" tak dziwnie się
          składa, ze wszystkie partie parlamentarne dostają dotacje z budżetu. IMHO
          większość z nich głosi jeszcze większe bzdury niż Samoobrona

> Pozwalamy idiotom, do snucia swych teorii i jeszcze za to placimy.

oczywiście i to nie od dziś. Dziwne że dopiero teraz, gdy o Samoobronę chodzi,
          to Cię ruszyło

> K...wa, i nie
          > porownuj tego do GW, balwanie, bo nie musisz wydawac ani zlotowki, mozesz po
          > prostu tego nie czytac,

e, czemu niby nie? czytuję od czasu do czasu i dość regularnie przeglądam
          portal GW. Zresztą nie tylko do tej gazetki siegam.

> a co do Glosu Leppera, nawet jak nie czytasz to i tak
          > za to placisz, nie mowiac o dietach poselskich i innych profitach, ktore
          > czerpia cwaniaki pokroju Andrzejka i jego gromadki...

oczywiście ze płacę. Zresztą chętniej płaciłbym za Leppera niż za kilku
          tzw. "autorytetów"

Pozdrawiam

Losiu
    • jacek2216 Re: Sześć milionów "Głosów" Leppera 25.03.05, 10:40
      Dobry uczynek być wtedy, gdy Kali ukraść komuś krowę. Zły uczynek, gdy Kalemu
      ktoś ukraść krowę.
      Demokracja być wtedy, gdy Adam mówić co chcieć, gdy inni mówić co chcieć, to
      nie być demokracja.
      • m15 Re: Sześć milionów "Głosów" Leppera 25.03.05, 10:47
        Zamknac Wyborcza -tube syjonistycznej propagandy.Zamknac redaktorów
        zatwardzialych antypolaków za wzniecanie wasni na tle narodowosciowym.Polacy i
        zydzi to jeden naród od wieków .Nie moze jakas Agora podwazac podstaw tej
        przyjazni wyszukujac wydumanych szmalcownków.
    • attech Re: Sześć milionów "Głosów" Leppera 25.03.05, 12:44
      To dopiero nazywa się PROMOCJA swojej osoby za cudze pieniądze. Afera "na
      bieżąco", a Lepper, jak zwykle, kpi z prawa i ludzi. Joter
      • zambro Re: Sześć milionów "Głosów" Leppera 25.03.05, 13:12
        Miałem tego szmatławca w ręce. Nie warte dyskusji. W krakowskim dodatku jest tak
        mądry wywiad z posłem Kazimierzem Wójcikiem, dotyczący przestrzegania prawa, że
        on sam jawi się jako przynajmniej sędzia Trybunału Konstytucyjnego. Tymczasem
        nieboże ma tylko podstawowe i jego doświadczenie życiowe to kilka blokad w
        Książu i całe lata sadzenia kukurydzy i kapusty koło Miechowa.
    • remikane Re: Sześć milionów "Głosów" Leppera 25.03.05, 13:07
      BIG LOL
    • epablito wniosek? zakończyć finansowanie partii z budżetu 25.03.05, 13:10
      ten poroniony pomysł woła o pomstę do nieba. na stronach Państwowej Komisji
      Wyborczej można sprawdzić, ile kasy dostają partie. Są to NASZE pieniądze,
      ściągane pod groźbą surowych kar w podatkach, które później są w ten sposób
      marnotrawione. podam linka, moze admin nie wytnie

www.pkw.gov.pl/index.jsp?place=Lead4&news_cat_id=572&news_id=4761&layout=1&page=text
      planowana wysokość subwencji na 2005 rok wynosi łącznie blisko 60 mln złotych.
      uwaga:
      60 000 000 zł

bardziej obrazowo:
      to ponad połowa tego, co dostaniemy od USA za wojnę w Iraku (jeśli dostaniemy)
      to kwota wystarczająca na uratowanie i całkowite oddłużenie 5-10 szpitali
      powiatowych
      to kwota pozwalająca na całoroczne, codzienne posiłki w szkole dla ponad 35 000
      dzieci
      • janbacz Popieram, dość wyzyskiwania ludu przez magnatów! 25.03.05, 14:19
        Precz z feudalizmem!

W Polsce nie ma demokracji, w Polsce jest feudalizm.
        Klasą wyższą są magnaci partyjni, którzy wokół siebie
        gromadzą swoich lokajów - te dwory nazywane są partiami.
        Reszta ludzi należy do klasy niższej czyli ludu, który
        musi klasę wyższą z dworami utrzymać. Magnaci nawet nie
        ukrywają, że lud musi na nich pracować - jawnie ustanowili
        obowiązek finansowania dworów z podatków, które praktycznie
        w całości płaci lud, bo niby magnaci i ich lokaje też
        płacą podatki ale z budżetu wypłacają sobie o wiele
        więcej niż do niego w formie podatków wpłacają. Oprócz
        jawnych dotacji dla dworów klasa wyższa ma duże dochody
        z przydzielanych sobie stanowisk w sektorze publicznym.

Aby w Polsce zlikwidować feudalizm a wprowadzić
        demokrację należy wybierać posłów w jednomandatowych
        okręgach wyborczych (JOW).

www.jow.pl
    • potforrrek oszustwo i mus !!! 25.03.05, 14:15
      Gazeta została mi dosłownie wepchnięta w dłonie wczoraj, kiedy wracałam z
      pracy. Patrzę - stoją gazeciarze z bezpłatnymi gazetkami. Zawsze chętnie je
      biorę, bo prasy codziennej raczej nie kupuję, a dzięki nim można mimo to być w
      miarę na bieżąco.Ale Ci wczorajsi nie stali grzecznie i nie rozdawali tym,
      którzy chcieli, tylko każdemu wręcz wrzucali w dłonie tego szmatławca, na
      dodatek odwróconą tylką stroną okładni do osoby obrzuconej, aby nie wiedziała,
      co jest jej wręczane. Ja się jednak nie dałam i szybko sprawdziłam tytuł na
      okładce, a jak sobaczyłam że to gazetka lepperowska to na oczach panów
      roznosicieli włozyłam ją ładnie do śmietniczka. Jakie było moje zdziwienie,
      kiedy jeden z panów podszedł do śmietnika, wyjął gazetkę i "wręczył" ją
      następnemu przechodniowi. Chciałam chłopa pświecić, że dwa razy za rozdanie tej
      samej gazetki Samoobrona raczej mu nie zapłaci, ale co mi tam.
      Jak dla mnie ŻEANADA !!!!!
    • hopp Szmatławy tekst. 25.03.05, 14:33
      A na co niby partie mają przeznaczać forsę otrzymywaną z budżetu?
      Na reklamy w Gazecie Wyborczej?
      • oborovy Re: Szmat?awy tekst. 25.03.05, 15:41
        Na tym polega wlasnie tragikomiczny los Polski i Polakow - nie umiemy sie rzadzic sami.
        Lepiej byloby pod niemieckim zaborem - prawo nie byloby stanowione przez pacjentow
        psychiatryka jak jest obecnie. Samoobrona wydaje takie bzdety za pieniadze podatnikow,
        a budzet wyglada jak w Argentynie ... tylko, ze Buenos Aires to chociaz piekne miasto,
        nie to co Warszawa ... Zal doupe sciska!
        • losiu4 Re: Szmat?awy tekst. 25.03.05, 15:59
          widzisz... kłopot w tym, że taki system wymyśliły "autorytety", nie Samoobrona.

Pozdrawiam

Losiu
          • oborovy Re: Szmat?awy tekst. 25.03.05, 16:05
            To chyba lepiej dla wszystkich Pomroczan? Czy to insinuujesz?

Partie agrarne nie istnieja juz niemalze nigdzie w Europie (poza Rumunia i Albania) ... Witojcie
            chopy w XXI wiek, hehe!
            • losiu4 Re: Szmat?awy tekst. 25.03.05, 16:33
              co za różnica czy bzdurę powie chłop ze wsi czy ktoś z profesorskim tytułem?
              przepraszam, jest różnica, na miejscu takiego profesorka kanałami bym się
              przemykał

Pozdrawiam

Losiu
              • oborovy Re: Szmat?awy tekst. 27.03.05, 16:34
                O przepraszam, Losiu! Lepper to prostak i debil, ale nie chlopek ze wsi ... zlituj sie! Ten monrz
                stanu to byly ubek, sekretarz POP PZPR w swoim PGR-ze ... jednym slowem to swoj czlowiek
                dla agentow FSB jak Ridzick ... zenada!
                • losiu4 Re: Szmat?awy tekst. 27.03.05, 22:34
                  ech, chłopie nie szermuj takimi okresleniami, bo na ważnych stanowiskach w
                  państwie (szycha w NBP, redakor wielce wpływowego tygodnika itp) takich samych
                  ludzi znajdziesz. A gadających równie porównywalne, jak nie większe, głupoty.

Pozdrawiam

Losiu
      • m15 Re: Szmatławy tekst. 25.03.05, 16:25
        Jaka gazeta taki tekst!
    • jagaml A może odpisy od podatku zamiast finansowania 25.03.05, 16:10
      sam pomysł jest z punktu widzenia marketingowego bardzo dobry. W ten sposób
      łatwo dotra do osób sfrustowanych, z trudem odnajdujących sie we wspólczesnym
      świecie. Gazetka kolorowa, tytuły wyboldowane, wyraźnie informujące o treści
      artykułów. A że kilka cyfr się nie zgadza - no cóż nie tylko im. Teksty są
      pisane prosto zrozumiale, a że tendencyjne i nie całkiem zgodne z prawdą. Część
      osób wie, cześć uwierzy że tak jest (bo chce uwierzyć. Szkoda tylko że za to
      płacimy my podatnicy. Niestey nie mam wpływu na przznaczenie moich zabranych w
      imię prawa pięniędzy na podatki. Pisze zabranych, bo ja nigdy sama bym ich nie
      przeznaczyłam na finansowanie obecnego kabaretu. Może, tak jak 1% odpis na
      cele charytatywne każdy będzie sam decydował jaką partię chce finansować. Takie
      zestawienie mogłoby być ciekawe. I bardziej sprawiedliwe.
      • hopp To świetny pomysł. 25.03.05, 16:26
        I dlatego nie ma szans na realizację.
        • oborovy Re: To s´wietny pomys?. 25.03.05, 16:28
          hopp napisa?:

> I dlatego nie ma szans na realizacje˛.

Jakie to polskie i kochane, hehe ... rolnicy, do bron i gnoju!
          • m15 Re: To s´wietny pomys?. 25.03.05, 16:33
            Buraki rosna na polu- to do wszystkich którzy mieli problemy z botaniki
            • oborovy Re: To s´wietny pomys?. 25.03.05, 16:40
              m15 napisa?:

> Buraki rosna na polu- to do wszystkich którzy mieli problemy z botaniki

W tym PGR-ze co Pan Przewodniczacy POP PZPR zakladal, to ino po biurach siedzialy!
              • m15 Re: To s´wietny pomys?. 25.03.05, 16:51
                To chyba jakies mutanty wszeteczne.I co teraz chca na salony?Cywilizuja sie!
                • oborovy Re: To s´wietny pomys?. 25.03.05, 18:10
                  Napij sie Wyborowej - pomaga myslec po polsku!
    • kalina_lewandowska ja nie dostałam :( 25.03.05, 18:06
      buuuu :(
    • jerzywal Sześć milionów "Głosów" Leppera 25.03.05, 19:27
      W ten sposób tworzysię sztucznie poparcie dla Samoobrony. Nie znam nikogo kto
      by chciał poprzeć Leppera a tymczasem słyszę, że popierają go miliony. Przecież
      to są fałszerstwa.
    • j.zatorska Re: Sześć milionów "Głosów" Leppera 25.03.05, 21:02
      nie mam ochoty finansować z moich podatków jakiejś dziwnej gazeta. to tyle.
      • paraklet W miarę cywilizowany sposób przekonywania 25.03.05, 21:19
        społeczeństwa do swoich "racji" i jest to groźne bo motłoch,który dasie ogłupić
        jest,niestety, najliczniejszy.
        • oborovy Re: W miare˛ cywilizowany sposób przekonywania 27.03.05, 01:44
          Polska - Bialo - Czerwoni ???
          • papierz Re: W miare˛ cywilizowany sposób przekonywania 27.03.05, 22:58
            oborovy napisa?a:

> Polska - Bialo - Czerwoni ???
    • joee2 Jak do was zadzwonią.. 25.03.05, 21:06
      "Prawa ręka Andrzeja Leppera i dyrektor biura krajowego partii opowiada
      "Gazecie": - Wybieram losowo jeden powiat i dzwonię do stu ludzi z książki
      telefonicznej. Jeżeli 30 z tej setki nie dostało naszej gazety, biada
      kierownictwu partii z tego terenu."

Jak zadzwonią to mówcie że nic nie dostaliście :-) Albo mówcie żeby się
      od..ili(odczepili).
      • oborovy Re: Jak do was zadzwonia˛.. 27.03.05, 16:43
        Podobnierz majom panskie maniery nad tieliefonom ... kulturnyj narod!
    • kubalonek Re: Sześć milionów "Głosów" Leppera 25.03.05, 21:24
      niestety , wbrew pozorom "gazetka" jest redagowania wg zasad tabloidów i
      socjologicznie jest dość prawidłowo zredagowana ( komiks na końcu ) . Widać
      że młodzież szybko się uczy ( ta co redaguje ) . Pomysł dobry i niestety
      niebezpiecznie za dobry ( poziom pisma idealnie dobrany do grupy docelowej-
      polactwa)
      Życzę Dużżżoooo zdrowia psychicznego
      Rzeczywistość zaskakuje mnie codziennie.
    • pdemb Lepper prezydentem? 25.03.05, 21:41
      Nie może być głową państwa osoba, której nazwisko w obecnym lingua franca znaczy
      'trędowaty', to by nas ośmieszyło na cały świat.
    • tytan38 Re: Sześć milionów "Głosów" Leppera 26.03.05, 12:44
      Wychodzi z tego że inne partie,to chodzące anioły tylko partia pana Lepera,to
      zbuje i awanturnicy,gdyby nie pan Leper i jego partia,to nikt nie dowiedział by
      się o tych wszystkich przekrętach i aferach,dlatego wiwat panie Leper...
      • oborovy Re: Szes´c´ milionów "G?osów" Leppera 26.03.05, 15:31
        Vivat Pan Przewodniczoncy dr Lepper?
    • andrzej105 a może te "Głosy" są Kobylańskiego ? 26.03.05, 21:47
      Lepper i jego ludzie jezdzili do Kobylańskiego i chyba sobie wyjeżdzili.
      • liroj Re: a moz˙e te "G?osy" sa˛ Kobylan´skiego ? 27.03.05, 03:08
        andrzej105 napisa?:

> Lepper i jego ludzie jezdzili do Kobylan´skiego i chyba sobie wyjez˙dzili.

Tej kobylki tak latwo nie ujezdzisz - nawet jak jestes z PGR-ku ... Polska scena politiczna to
        cyrk bez kulek (rolniczyh)?
        • papierz Re: a moz˙e te "G?osy" sa˛ Kobylan´skiego ? 27.03.05, 23:12
          liroj napisa?a:

> andrzej105 napisa?:
          >
          > > Lepper i jego ludzie jezdzili do Kobylan´skiego i chyba sobie wyjez˙dzili.
          >
          > Tej kobylki tak latwo nie ujezdzisz - nawet jak jestes z PGR-ku ... Polska scena politiczna to
          > cyrk bez kulek (rolniczyh)?

Hehehe!
    • minimal no dobra, ale kto drukuje Leppera? 23.04.05, 13:49
      www.glos.com/2005/index.php?id=11838
      najlepszy jest fragment stanowiska Agory wobec Leppera :):

“Stanowczo protestujemy także przeciwko wykorzystywaniu Agory SA i osoby
      redaktora naczelnego \”Gazety Wyborczej\” dla celów doraźnej gry politycznej i
      demagogii uprawianej przez A. Leppera. ”

a tak smiali sie z Walesy za jego Jestem za a nawet przeciw :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka