Dodaj do ulubionych

Pomnik dla Balcerowicza.

IP: *.fastres.net 06.07.02, 04:43
Skladka "5-Euro"......................
Obserwuj wątek
    • Gość: tato Re: Pomnik dla Balcerowicza. IP: *.fastres.net 06.07.02, 05:33
      Gość portalu: tato napisał(a):

> Skladka "5-Euro"......................

....................
      • Gość: tato Re: Pomnik dla Balcerowicza. IP: *.fastres.net 06.07.02, 05:46

> Gość portalu: tato napisał(a):
        >
        > > Skladka "5-Euro"......................
        >
        > ....................

.......................
        • Gość: Ania Re: Pomnik dla Balcerowicza. IP: *.upc.chello.be 06.07.02, 09:40

>
          > > Gość portalu: tato napisał(a):
          > >
          > > > Skladka "5-Euro"......................
          > >
          > > ....................
          >
          > .......................

Wczoraj byl piatek i bylam u znajomych i zlozylismy sie po piatce ale niestety
          skarbnik ,zle zrozumial na co ta kasa i zamiast wplacic na konto polecial do
          sklepu i przyniosl "Wyborowa".Zmienilismy skarbnika ,moze w przyszly piatek sie
          uda.
          • Gość: tato Re: Pomnik dla Balcerowicza. IP: *.fastres.net 06.07.02, 15:44
            ...................
    • Gość: Skin Re: Pomnik dla Balcerowicza. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 15:54
      A budujcie go sobie! niech go ptaki obsrają!!
      • Gość: tato Re: Pomnik dla Balcerowicza. IP: *.fastres.net 06.07.02, 15:58
        Gość portalu: Skin napisał(a):

> A budujcie go sobie! niech go ptaki obsrają!!

....On juz jest przyzwyczjony...........tyle co go obsrali ludzie..............
        • Gość: Skin Re: Pomnik dla Balcerowicza. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 16:03

> Gość portalu: Skin napisał(a):
          >
          > > A budujcie go sobie! niech go ptaki obsrają!!
          >
          > ....On juz jest przyzwyczjony...........tyle co go obsrali ludzie..............
          - Naprawę? nie wiedziałem że Balcerek robi za srocz!!! Posrać sobie na
          Balcerowicza..To on w tym NBPie robi za kibel?
          • Gość: tato Re: Pomnik dla Balcerowicza. IP: *.fastres.net 06.07.02, 17:10

>
            > > Gość portalu: Skin napisał(a):
            > >
            > > > A budujcie go sobie! niech go ptaki obsrają!!
            > >
            > > ....On juz jest przyzwyczjony...........tyle co go obsrali ludzie.........
            > .....
            > - Naprawę? nie wiedziałem że Balcerek robi za srocz!!! Posrać sobie na
            > Balcerowicza..To on w tym NBPie robi za kibel?

.......Ty masz cos z ptaka...........zajebany malutki mozdzek...........
            • Gość: Skin Re: Pomnik dla Balcerowicza. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 17:19
              Mam siłę Orła ..Orły są też inteligentne..za to ty jesteś jak papuga
              • Gość: tato Re: Pomnik dla Balcerowicza. IP: *.fastres.net 06.07.02, 17:26

> Mam siłę Orła ..Orły są też inteligentne..za to ty jesteś jak papuga

.....Ty to jestes Pan-tera wysiada..............
                • Gość: Ania Re: IP: *.upc.chello.be 06.07.02, 20:57
                  Moalam dzis zebranie komitetu.Patrz tato znowu sie nastepny ska.rbnik nie
                  sprawdzil.Zebralismy cale 50 euro ,wyslalismy go do banku z obstawa .I co ?
                  Skrecil do sklepu .Nie trace nadziei.Zostalam skarbniczka!!!!
                  • Gość: Leonid Re: Widzę problem IP: 195.205.230.* 06.07.02, 21:16
                    Na budowę pomnika trzeba chyba uzyskać zezwolenie od kogoś ważnego.
                    Kołodko jest obecnie ministrem i wicepremierem. Jestem przekonany, że tow.
                    Grzegorz zrobi wszystko, abyśmy takiego zezwolenia nie uzyskali. Myślę jednak
                    że mógłby się zgodzić, gdybyśmy wcześniej wybudowali mu pomnik dziesięć razy
                    większy niż Leszkowi. Czy uda nam się zgromadzić taką kasę?
                    • Gość: Ania Re: Widzę problem IP: *.upc.chello.be 06.07.02, 21:21
                      Gość portalu: Leonid napisał(a):

> Na budowę pomnika trzeba chyba uzyskać zezwolenie od kogoś ważnego.
                      > Kołodko jest obecnie ministrem i wicepremierem. Jestem przekonany, że tow.
                      > Grzegorz zrobi wszystko, abyśmy takiego zezwolenia nie uzyskali. Myślę jednak
                      > że mógłby się zgodzić, gdybyśmy wcześniej wybudowali mu pomnik dziesięć razy
                      > większy niż Leszkowi. Czy uda nam się zgromadzić taką kasę?

Spoko spoko Leonid.Jest juz w projekcie budowa pomnika dla Kolodki.A w ogole to
                      zacznij dzialac.Ja to przynajmniej komitet zalozylam i zebrania robie.Wiesz jakie
                      pieklo mam w domu z tego powodu?Ale czego sie nie robi dla woelkich ludzi.
                      • Gość: Leonid Re: Widzę problem IP: 195.205.230.* 06.07.02, 22:01
                        Odkąd zerwałem z nałogiem, jakoś nic mi się nie chce.
                        • Gość: Ania Re: Widzę problem IP: *.upc.chello.be 06.07.02, 22:09
                          Gość portalu: Leonid napisał(a):

> Odkąd zerwałem z nałogiem, jakoś nic mi się nie chce.

A ja sie obawiam,ze przez te zebrania to wpadne w nalog.
                          • Gość: Leonid Re: Widzę problem IP: 195.205.230.* 06.07.02, 22:14
                            Gość portalu: Ania napisał(a):

> Gość portalu: Leonid napisał(a):
                            >
                            > > Odkąd zerwałem z nałogiem, jakoś nic mi się nie chce.
                            >
                            > A ja sie obawiam,ze przez te zebrania to wpadne w nalog.

Nastraszyłaś mnie. Dam to swoje 5 euro, ale żebrał nie będę.
                      • Gość: ojciec Re: Widzę problem IP: *.zory.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 22:04
                        punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia
                        idę na emeryturę i Balcerowicz to fajny facet bo niepozwoli by inflacja zjadła
                        moje utrzymanie
                        ale czy wyżywię trójkę dieci 17 20 22 lat ?oni mnie zjedzą
              • Gość: 25 Re: Pomnik dla Balcerowicza. IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 29.07.02, 05:34

> Mam siłę Orła ..Orły są też inteligentne..za to ty jesteś jak papuga
    • Gość: tato Re: Pomnik dla Balcerowicza. IP: *.fastres.net 07.07.02, 02:21

> Skladka "5-Euro"......................

..............................
      • Gość: ........ Re: Pomnik dla Balcerowicza. IP: *.fastres.net 07.07.02, 03:09

>
        > > Skladka "5-Euro"......................
        >
        > ..............................
        +
    • Gość: mirmat Podpis_na_cokole:Tu-siedzi_ten_co_zniszczyl_kapita IP: *.dialup.eol.ca 07.07.02, 03:20
      Pomnik Balcerowicza powinien znalesc sie w muzeum komunizmu jaki ma powstac w
      Polsce. Kiedy Mickiewicz stwozyl postac Konrada Wallenroda to chyba nie myslal,
      ze wrogowie Polski uzyja ta ideje do obalenia Polskiej gospodarki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka