maciej48 16.05.05, 12:42 Można Giertycha nie lubić , ale tym razem to On ma rację, a nie GW, rzeczywiście posługująca się enuncjacjami dość szemranej postaci jaką jest niejaki Rozwadowski! Czyli zaczyna się przedwyborczy magiel! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
efka_2 Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 12:45 Rety..!! Jak ja bym się cieszyła, gdyby Romanfrankensteinowi partję zdelegalizowali..!! ;DDD A może by tak jeszcze komisję lekarską powołać i tym samym wyrokiem sądu odebrać mu prawo do samodzielnego podejmowania decyzji..? ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Foto jest złośliwie zniekształcone. Chamstwo w 16.05.05, 15:40 Chamstwo wybiórcze w Gazecie Wybiórczej. Taki zabieg fałszowania fotografii jest bardzo prosty. Na moim domowym komputerze z wyszczuplonej twarzy Michnika zrobiłem dynie. Z ostatnio zamieszczonej fotografii. Czy wysłać do redakcji GW? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Foto jest złośliwie zniekształcone. Chamstwo 16.05.05, 15:42 Moim zdaniem trochę Romka ulepszyli.... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold i na szczęscie niektórzy na zdjeciach wychodzą 16.05.05, 15:46 lepiej niż wyglądają w rzeczywistości.... buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm TU WYGLĄDA ZNACZNIE LEPIEJ :) 16.05.05, 19:02 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2710380.html Odpowiedz Link Zgłoś
js23 Odezwa do Nardu Polskiego ks. Jankowskiego 16.05.05, 20:43 chamstwo i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
wilczysko1 a świadkiem był ten z Tylawy, to bardzo wiarygodny 16.05.05, 20:21 zboczeniec Odpowiedz Link Zgłoś
hematemesis Re: Foto jest złośliwie zniekształcone. Chamstwo 16.05.05, 16:12 Ja mysle ze RG nie da sie znieksztalcic. A oblakanczy wyraz oczu jest u niego naturalny. I tak powinien sie cieszyc bo na tym zdjeciu jest jakby troche mniej podobny do konia... Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Ty jesteś jakby bardziej podobny do muła 16.05.05, 16:42 I nie masz się z czego cieszyć, bo muł powstał przez skrzyżowanie konia z osłem. Z osła u ciebie jest jakby więcej genów. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Foto jest złośliwie zniekształcone. Chamstwo 16.05.05, 17:44 hematemesis napisała: > Ja mysle ze RG nie da sie znieksztalcic. A oblakanczy wyraz oczu jest u niego n > aturalny. I tak powinien sie cieszyc bo na tym zdjeciu jest jakby troche mniej > podobny do konia... W najnowszym NIE jest bardziej podobny niż zwykle... Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Re: Foto jest złośliwie zniekształcone. Chamstwo 16.05.05, 22:30 A ze swojej twarzy nic nie zrpbisz, bo przecież na niej siedzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 12:50 maciej48 napisał: Można Giertycha nie lubić , ale tym razem to On ma rację, a nie GW, rzeczywiście posługująca się enuncjacjami dość szemranej postaci jaką jest niejaki Rozwadowski! Czyli zaczyna się przedwyborczy magiel! Może napisz coś teraz na temat rewelacji Dochnala ... prawda czy fałsz ? Naprawdę jestem ciekaw Twojego zdania... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 13:11 co do giertycha to nie mam zdania ,co do przekretów czerwonych to sa tak oczywiste jak slonce w dzien Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 13:14 m15 napisał: > co do giertycha to nie mam zdania ,co do przekretów czerwonych to sa tak > oczywiste jak slonce w dzien Postaraj się mieć zdanie we wszystkich interesujących sprawach... naprawdę warto ( jak mówi pewien oszołom z TVP) Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 13:33 swiete slowa ,dobrze miec wlasne zdanie we wszystkich interesujacych sprawach,ale co ma do tego giertych i jego partia Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 13:37 m15 napisał: > swiete slowa ,dobrze miec wlasne zdanie we wszystkich interesujacych > sprawach,ale co ma do tego giertych i jego partia Jak to co ?? Chory, kłamliwy człowieczek wyjaśniający wydumane afery ... przecież to cudne jest.. Monthy Python by tego nie wymyślił... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 13:43 cóz ludzie maja rózne gusta ,jesli ciebie to fascynuje wypada zyczyc powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 13:46 Fascynuje mnie jak w miarę inteligentni ludzie ( tfuj, znowu lizus ze mnie wychodzi:-DD ) daja się nabrać na banalne hasełka o odnowie moralnej czy IV RP.. To Tobie wypada mi życzyć- powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 13:53 i znowu masz racje ,lizus z ciebie wylazi,juz myslisz o przyszlosci Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 13:54 m15 napisał: > i znowu masz racje ,lizus z ciebie wylazi,juz myslisz o przyszlosci Myślę ... i czarno to widzę ... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 13:57 oby tak dalej a bedziesz mial szanse dokonac czegos pozytywnego dla dobra ojczyzny,wiecej optymizmu ,jestes na dobrej drodze Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 13:59 m15 napisał: > oby tak dalej a bedziesz mial szanse dokonac czegos pozytywnego dla dobra > ojczyzny,wiecej optymizmu ,jestes na dobrej drodze Raz sie żyje !!! Podeślij mi, prosze deklaracje wstąpienia do PiS... czy mógłbyś mnie tez zarekomendowac swoim partyjnym towarzyszom.. oj, przepraszam, kolegom... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 14:03 troszke cierpliwosci ,musisz jeszcze popracowac nad jezykiem ,wiem moze byc trudno,lata przyzwyczajen zrobily swoje Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 14:06 m15 napisał: > troszke cierpliwosci ,musisz jeszcze popracowac nad jezykiem ,wiem moze byc > trudno,lata przyzwyczajen zrobily swoje Qrcze, jeszcze lubie czerwone krawaty !! I czerninę , ooops , sorry, nie chciałem... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 14:21 mangold napisal: mamy kochac bliznich a nie blizniaków -------------------------------------------------------------------------------- uczmy sie kochac wszystkich ludzi ,tak szybko odchodza Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 14:25 m15 napisał: > mangold napisal: > > mamy kochac bliznich a nie blizniaków > ------------------------------------------------------------------------------- > - > uczmy sie kochac wszystkich ludzi ,tak szybko odchodza Miejmy nadzieję, że bliźniaki szybko odejdą... niekoniecznie do Pana Bozi, aż taki nie jestem ... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 14:31 jedyna nadzieja i ratunek dla skolatanej ojczyzny ma odejsc? dokad? wszak oni dopiero przychodza,oby jak najpredzej Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 14:33 Sorki. Ty poważnie czy Twój post szedł od 1 kwietnia? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 14:40 uu1 napisała: > Sorki. Ty poważnie czy Twój post szedł od 1 kwietnia? pewnie ze powaznie ,przesadzilem tylko z ta skolatana ,na czerwonych nie znajdziesz w tym kraju lepszego bata ,a te tlumoki bez bata ani rusz ,wiadomo ruskie zwyczaje Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 14:42 To znaczy, Ty z arystokracji czy z karbowych? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 14:59 uu1 napisała: > To znaczy, Ty z arystokracji czy z karbowych/ dla dobra wspólnego moge byc karbowy,byle skonczyc z ta plaga Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 15:27 A może zostaniesz katem? To przyśpieszy Twoje wymarzone działania. I zasługi większe. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 15:32 proponujesz komuchom najwyzszy wymiar kary? trzeba sie zastanowic ,moze masz racje ,wszak zdrada ojczyzny powinna byc karana najsurowiej,wykonanie kary pozostawiam pomyslodawcy Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 15:35 m15 napisał: > proponujesz komuchom najwyzszy wymiar kary? trzeba sie zastanowic ,moze masz > racje ,wszak zdrada ojczyzny powinna byc karana najsurowiej,wykonanie kary > pozostawiam pomyslodawcy Nie odwracaj kota ogonem. Chyba, że macie takiego, który składa się z samych ognów. PS. Nie pamiętam takiej propozycji w stosunku do niejakiego Kuklińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 15:48 kuklinski zdradzil ,lecz nie ojczyzne tylko komune za co "czapki z glów" Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 15:50 m15 napisał: > kuklinski zdradzil ,lecz nie ojczyzne tylko komune za co "czapki z glów" W tej "komunie" żył jego naród... ciekawe czy Twoje miasto było amerykańskim celem...?? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 15:56 ciekawe czy twoje miasto bylo inadal jest ruskim celem kto powiedzial ze moskale przyjaciólmi sa lechitów temu pierwszy w lep wypale przed kosciolem karmelitów Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 15:59 m15 napisał: > > > kto powiedzial ze moskale > przyjaciólmi sa lechitów > temu pierwszy w lep wypale > przed kosciolem karmelitów Ja powiedziałem...gdzie ten kościół ?? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 15:54 Jesteś zwykłym patałachem Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 15:59 uu1 napisała: > Jesteś zwykłym patałachem Bardzo dobry argument w dyskusji - jakby rodem ze stylistyki Ligi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 16:01 wsadz slome która ci wystaje z butów czerwony chloptasiu i dobra rada, wyluzuj bo gdy sie spinasz to straszny prostak tzw. bosy antek z ciebie wylazi,czesc Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 16:02 m15 napisał: > wsadz slome która ci wystaje z butów czerwony chloptasiu i dobra rada, wyluzuj > bo gdy sie spinasz to straszny prostak tzw. bosy antek z ciebie wylazi,czesc Cytuj posty, na które odpowiadzasz, bo w tym ferworze dyskusji ktoś może się niesłusznie poczuć urażony ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 16:05 oczywiscie ,tamto moglo byc przeznaczone tylko dla wyjatkowego glupka a takich jest malo Odpowiedz Link Zgłoś
zulus3 Re:m15 brat blizniak me-e czy jak ? 16.05.05, 21:14 m15 napisał: > kuklinski zdradzil ,lecz nie ojczyzne tylko komune za co "czapki z glów" Tak tak powinno mu sie ta glowe sciac poki zyl,z..ny zdrajca. Podawal cele na terenie Polski,osla palo,moze i ty bys oberwal. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re:m15 brat blizniak me-e czy jak ? 17.05.05, 08:57 a tymi celami mogly byc tylko czerwone osle paly Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 14:32 Coś z tym kochaniem sie komplikuje. Dla niektórych bliźni to tylko męzczyźni. I wtedy klops. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 14:43 Powiedz to Rokicie (Mariannie). Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 14:54 nie rozmawiam z takimi,mysle ze ty tez nie Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 15:01 Z Jasiem Władysławem Marysią Olaboga Nicea Rokitą? Oczywiście, że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 14:57 mangold napisał: > Może napisz coś teraz na temat rewelacji Dochnala ... prawda czy fałsz ? Rewelacje Dochnala są tak samo prawdziwe jak zeznania Giertycha w sprawie "cudu jasnogórskiego" :-))) I mam nadzieję, że dr Kulczyk potrafi wszystko udowodnić, aby stało się jasne, że Piękny Romus bardzo często mija się z prawdą... I nakłania do tego innych. A tak a propos - okazało się, że mimo rekomendacji komisji Dochnal nie wyszedł z aresztu. Więc Giertych chyba nie znajdzie już chętnych do współpracy, skoro nic nie może im ofiarować... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: NIELEGALNA TO JEST WYBORCZA 16.05.05, 13:13 bedulek napisał: > <a href="www.ojczyzna.pl/ARTYKULY/JANKOWSKI-ks-pr_Odezwa-do-Narodu-Maj-2005.htm" target="_blank">www.ojczyzna.pl/ARTYKULY/JANKOWSKI-ks-pr_Odezwa-do-Narodu-Maj-2005.htm</a> Przeczytałem te brednie Jankowskiego.... dzieki bedulku za poprawienie mi dzisiaj humoru... buahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
madine1 Re: NIELEGALNA TO JEST WYBORCZA 16.05.05, 13:29 > Przeczytałem te brednie Jankowskiego.... dzieki bedulku za poprawienie mi > dzisiaj humoru... buahahahahahahaha Gratuluję cierpliwości. Ja dotrwałem do drugiego akapitu i wymiękłem. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold To jest niezłe.. cytuję .. 16.05.05, 13:35 madine1 napisał: > Gratuluję cierpliwości. Ja dotrwałem do drugiego akapitu i wymiękłem. Gdzie tu człowieku Twój status Dziecka Bożego nadany Ci przez Samego Boga, Stwórcę Wszechdziejów?! Przecież sam Bóg nadał Ci swoją Wartość, swoją Godność, swoje Prawa w postaci Dekalogu - i wszystko, co wykracza poza te granice, jest wypaczeniem idei Życia, Wartości tego Życia i Godności Człowieka! Sprzeciwem wobec Boga! Popatrzcie jak jest w Sanhedrynie, Knesecie! Tam nie masz obcych! Tam tylko Sami Bracia Starsi w Wierze stanowią o sprawach swojego Narodu i Swojego Państwa! I nigdy nikt z obcych! A broń Boże, żeby tam znalazł się ktokolwiek z Polaków! Weźmy ten dobry przykład i postępujmy podobnie! Bo czyż ten człowiek, co obcemu pozwala rządzić w swoim domu, czy taki jest normalnym człowiekiem? Zmuś się !! Naprawdę warto !! Buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
madine1 Re: To jest niezłe.. cytuję .. 16.05.05, 13:55 Rzeczywiście! Dziękuje za wyłowienie tej perły! Przepraszam, ale chyba zaraz wyruszę w miasto szukać żyda! Niech wszyscy posłowie natychmiast dobrowolnie zdejmą gacie! Podjąłem decyzję: koniec z wstrętnym libertynizmem! Niech żyje Monsignore Jankowski, Wielki Wybawiciel Mojej Duszy z Otchłani Zepsucia! hi hi, żartowałem Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: To jest niezłe.. cytuję .. 16.05.05, 13:57 madine1 napisał: Niech żyje Monsignore Jankowski, Wielki > Wybawiciel Mojej Duszy z Otchłani Zepsucia! > > > Niech żyje Monsignore Heinrich Jankowski.... > > > hi hi, żartowałem Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: To jest niezłe.. cytuję .. 16.05.05, 14:00 To jest rewelacyjne, nie wiem kto mu to pisze, bo raczej Jankowski z histeryka na satyryka swej profesji nie zmienił;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: To jest niezłe.. cytuję .. 16.05.05, 14:53 konread napisał: > To jest rewelacyjne, nie wiem kto mu to pisze, bo raczej Jankowski z histeryka > na satyryka swej profesji nie zmienił;-) Niestety, ale chyba sam sobie to pisze ten nasz Monsignore... Jak powiedział o nim Marek Kondrat, na widok butelki wina z Jego wizerunkiem: "prałat nigdy skromnością nie grzeszył..." Umiłowaniem bliźniego też zresztą nie - tyle jadu, co w tej jego odezwie, nie znajdziesz we wszystkich statutach programowych wszystkich polskich partii politycznych... Jest to chyba najobrzydliwszy (a może najob-Żyd-liwszy???) dokument, jaki powstał w III RP. Odpowiedz Link Zgłoś
gaiaa Re: NIELEGALNA TO JEST WYBORCZA 16.05.05, 13:38 "Kończę słowami marszałka Józefa Piłsudskiego: "całe życie walczyłem o znaczenie, co się zwie imponderabilia jak: Honor, Cnota, Męstwo"" Do wyczynów LPR-u pasuje raczej inny cytat marszałka: "wam kury szczyć prowadzać, a nie politykę uprawiać". Odpowiedz Link Zgłoś
majo6302 Re: NIELEGALNA TO JEST WYBORCZA 16.05.05, 22:17 Romuś, to zwykły kłamczuszek Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: NIELEGALNA TO JEST WYBORCZA 16.05.05, 23:06 majo6302 napisał: > Romuś, to zwykły kłamczuszek A tu się nie zgodzę z przedpiścą. Romuś to kłamczuszek raczej niezwykły... Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Lepszej kampanii Giertych nie mógł się spodziewać 16.05.05, 13:38 Lepszej kampanii reklamowej dla LPR Giertych nie mógł się spodziewać. Teraz będzie mógł stroić się w szatki męczennika, którego "żydokomuna" ściga za odsłanianie przekrętów dużego pałacu. No cóż, 20% dla LPR staje się realne. Odpowiedz Link Zgłoś
mago13 Romuś ,ale łżesz jak pies 16.05.05, 13:39 cytat z pisma Macieja Giertycha "Opoka" z Lipca 2001r. Liga Polskich Rodzin No i wreszcie stało się. Mamy komitet wyborczy ideologicznie spójny, programowo jednolity, z ducha narodowy i katolicki - Ligę Polskich Rodzin. Ludzie z różnych środowisk, często z niewiadomych powodów od lat nieufnych wobec siebie, dogadali się i powstało ugrupowanie, które nie tylko ma szansę wejść do Sejmu, ale nawet uzyskać liczący się wynik. Rozmawiając z ludźmi w terenie odnosi się wrażenie, że polski elektorat od dawna czekał na coś takiego. Teraz, gdy wieść o Lidze Polskich Rodzin i wiara w jej autentyczną szansę wyborczą z dnia na dzień rosną, przybywa zwolenników i poparcia społecznego. Nabraliśmy rozpędu i dalszy wzrost siły przychodzi samoistnie. Ligę Polskich Rodzin niosą bardziej nazwiska niż formalne organizacje. Dziś nie czas reklamować środowiska, z których się wywodzimy. Trzeba reklamować Ligę Polskich Rodzin. Dlatego w poniższym zestawieniu podaję tylko spis głównych osób firmujących Ligę Polskich Rodzin bez afiliacji organizacyjnych.konie cytatu W kwietniowym 2001r numerze ani słowa o kongresie,chociaż w 1999r. dużo pisał o ówczesnym kongresie SND.Zresztą w internecie o tym sfałszowanym kongresie są wzmianki długo po 2001r i to tylko na stronach LPR Odpowiedz Link Zgłoś
voltaire4 a gdzie sa dokumenty ksiegowe bylej partii ? 16.05.05, 13:52 gdzie sa rachunki na wydatki na kongres ? jak w ogole rozlicza sie finansowo ^partie w tym polskim burdelu ? Odpowiedz Link Zgłoś
mago13 Re: a gdzie sa dokumenty ksiegowe bylej partii ? 16.05.05, 13:57 no właśnie Romuś i gdzie właściwie odbył się ten słynny kongres Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: a gdzie sa dokumenty ksiegowe bylej partii ? 16.05.05, 14:35 To był kongres wirtualny. Jak uczciwość Konia Który Łże. Odpowiedz Link Zgłoś
antynazi1 scisle tajny kongres u Rydzyka lub w Uryugwaju 16.05.05, 14:45 Zadnych sladow. Wszyscy swiadkowiez otruci o spaleni w Auschwitz. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: scisle tajny kongres u Rydzyka lub w Uryugwaj 16.05.05, 14:48 Wygląda na to, ze neobolszewicy są bardziej sprawni niż ich protoplaści. Odpowiedz Link Zgłoś
antynazi1 ten kongres mogl byc tez w ruskiej ambasadzie 16.05.05, 14:56 NKWD zabezpieczylo pelna jego obsluge gratis. Dokumenty dotychczas sa w szafach pancernych NKWD. Nakaz milczenia obowiazuje nawet sprzataczki jak podczas konklawy. Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: ten kongres mogl byc tez w ruskiej ambasadzie 16.05.05, 14:59 Jeśli ten kongres był w ruskiej ambasadzie - to pewnie nic nie jedli? A, prawda - to było na długo przed "ugoszczeniem" Juszczenki :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
antynazi1 Re: ten kongres mogl byc tez w ruskiej ambasadzie 16.05.05, 15:29 Fajna stronka ! Do tego programu na e,jako zapomniany w pospiechu 10 punkt dorzucilbym im ekoradyjo dla zmylenia przeciwnikow. A moze ktos by sie zalapal na obietnice zaprzestania zatruwania umyslow przez Ma-ryje ? Partyja stracila pomijajac ten punkt jedyna szanse na oblaskawienie ewentualnej publiki. Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: ten kongres mogl byc tez w ruskiej ambasadzie 16.05.05, 15:52 antynazi1 napisał: > Fajna stronka ! Dzięki - ale nie wszyscy tak uważają, jak można przeczytać w komentarzach :-) > Do tego programu na e,jako zapomniany w pospiechu 10 punkt dorzucilbym im > ekoradyjo dla zmylenia przeciwnikow. Albo ekskomunikę dla tych, co nie będą głosować na jedynie słuszną partię :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: ten kongres mogl byc tez w ruskiej ambasadzie 16.05.05, 15:58 A elemele dudki i ewangelizacja? Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: ten kongres mogl byc tez w ruskiej ambasadzie 16.05.05, 16:01 uu1 napisała: > A elemele dudki i ewangelizacja? "Ewangelia" jest na pierwszym miejscu, a "elemele dudki" są na "de" - a to litera niepopularna w pewnych kręgach :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: ten kongres mogl byc tez w ruskiej ambasadzie 16.05.05, 16:08 To nie są synonimy. A co do"de". Przeciez czarni uwielbiają ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: ten kongres mogl byc tez w ruskiej ambasadzie 16.05.05, 16:14 uu1 napisała: > A co do"de". Przeciez czarni uwielbiają ten temat. Na szczęście wiem to tylko ze słyszenia :-) Ale słyszałem też, że nie lubią o tym mówić... Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Lepszy kongres w ruskiej ambasadzie niż w knesecie 16.05.05, 18:13 Dobrze, że kongres nie odbył się w knesecie. Nie mogłoby być już nic gorszego. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Lepszy kongres w ruskiej ambasadzie niż w kne 16.05.05, 18:24 davidmors napisał: > Dobrze, że kongres nie odbył się w knesecie. Nie mogłoby być już nic gorszego. Dla Giertycha, oczywiście! Z jego JUDEOFOBIĄ mógłby nie przeżyć... kto by wtedy nie kłamał tylko całej prawdy nie mówił??? Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors LepszyKongres w ruskiej ambasadzie niż w knesecie! 16.05.05, 18:43 Judeofobia jest zjawiskiem powszechnym. Nie tylko w Polsce ale i na świecie. Bardzo szybko narasta w samym mateczniku, czyli w USA. Nie ma co łaczyć tego z jednym tylko nazwiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: ten kongres mogl byc tez w ruskiej ambasadzie 16.05.05, 15:00 Poczekajmy. W tych wielkich łbach z młymi czółkami już się lęgną nowe pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 14:13 duuuuuuupa2 napisała: > i ty goldman bedziesz pilnował kto czym się będzie zajmował. Tylko szerokość ge > ograficzna ci się pomyliła. Nie jesteś w kibucu No, i mam tez napletek, zdziwiony ?? Odpowiedz Link Zgłoś
aniaczepiel Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 15:14 Już się nie mogę patrzeć na jego twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors [...] 16.05.05, 15:43 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
antynazi1 [...] 16.05.05, 16:08 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Spójrzmy na twarz "anitrzepiel" 16.05.05, 16:14 Jesteś prawie tak dobrze wychowany jak br. Kaczyńscy. Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: Spójrzmy na twarz "anitrzepiel" 16.05.05, 16:15 uu1 napisała: > Jesteś prawie tak dobrze wychowany jak br. Kaczyńscy. Tylko dwa razy mniej ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Spójrzmy na twarz "anitrzepiel" 16.05.05, 16:38 No chyba nie jestem wychowany gorzej jak "aniatrzepiel", wszak to jej się nie podoba fotografia w Gazecie Wyborczej. Tylko dlaczego CENZOR GW wyciął moją ripostę, a żródło chamstwa zostawił? Bo cenzor Gazety Wybiórczej też działa wybiórczo. Odpowiedz Link Zgłoś
szatan.z.siodmej.klasy Prawo Giertycha. 16.05.05, 15:44 To stare plemienne prawo. "W obronie swoich interesow i w obronie swoich bliskich - mogę ustanowic zasady jakie zechcę i wszystkie będą prawem. Osoba mi przeciwna kazdym swoim dzialaniem lamie prawo". Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: Prawo Giertycha. 16.05.05, 15:54 szatan.z.siodmej.klasy napisał: > To stare plemienne prawo. [CIACH] Znane zreszta pod nazwą "prawa Kalego" - "jak Kali ukraść krowę - to dobrze, jak Kalemu ukraść krowę - to źle"... Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Popieraj Giertycha i LPR - tak wynika z forum 16.05.05, 16:52 Posty na tym forum GW wyraźnie pokazują, ze trzeba ich poprzeć w wyborach. Im głośniejsze ujadanie sfory GW, tym więcej warta dla Polski kandydatura. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Popieraj Giertycha i LPR - tak wynika z forum 16.05.05, 16:53 davidmors napisał: > Posty na tym forum GW wyraźnie pokazują, ze trzeba ich poprzeć w wyborach. > Im głośniejsze ujadanie sfory GW, tym więcej warta dla Polski kandydatura. Gdzieś Ty chłopie to wyczytał....między wierszami ?? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus NIE Popieraj Giertycha i LPR - tak wynika z forum 16.05.05, 17:41 davidmors napisał: > Posty na tym forum GW wyraźnie pokazują, ze trzeba ich poprzeć w wyborach. > Im głośniejsze ujadanie sfory GW, tym więcej warta dla Polski kandydatura. Skoro jest tu davidmors to zaraz potem jest cały ocean bzdur... Ubierzcie kalosze.. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk [...] 16.05.05, 17:47 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus [...] 16.05.05, 17:49 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 16:54 Giertycha trzeba nie lubic bo to powszechnie znany kłamca jasnogórski i krętacz.o przekrętach bankowych już nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus giertych nie kłamie 16.05.05, 17:39 ...tylo całej prawdy nie mówi. Jak zwykle zresztą... ZAPRAWDĘ powiadam wam: GIER TYCH skutek i efekt opłakany będzie dla RZECZYPOSPOLITEJ Odpowiedz Link Zgłoś
mozart Re: Popieraj Giertycha i LPR - tak wynika z forum 16.05.05, 18:29 Jak mogla cie mama David nazwac. Toz to zniewaga dla aryjsckiej rasy. A moze twoj dziadek nazywal sie Aaron i byl w SS? Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Popieraj Giertycha i LPR - tak wynika z forum 16.05.05, 18:51 Zgadłeś! (Czy jesteś z MOSAD?) Mój dziadek miał na imię Aaron i służył w oddziałach typu SS w Israelu. Odpowiedz Link Zgłoś
mozart Z ostaniej chwili 16.05.05, 18:44 www.wp.pl/r/Eu1145 I jakc tu nie twierdzic ze LPR nie rowna sie NSDAP? Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: Z ostaniej chwili 16.05.05, 19:11 mozart napisała: > www.wp.pl/r/Eu1145 > I jakc tu nie twierdzic ze LPR nie rowna sie NSDAP? Sprawa jest stara: cyrkpolonia.blox.pl/html/1310721,262146,14,15.html? 0,2005 ale dobrze, że wraca. Może będzie wyrok? Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Popieraj Giertycha i LPR - tak wynika z forum 16.05.05, 18:46 To ty jesteś tym gościem, który do listy Wildsteina dopisuje nazwiska porządnych ludzi? Ciekawe, że Kieres robił to samo. Te same korzenie, czy zew krwi? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Popieraj Giertycha i LPR - tak wynika z forum 16.05.05, 18:48 davidmors napisał: > To ty jesteś tym gościem, który do listy Wildsteina dopisuje nazwiska porządnyc > h > ludzi? > Ciekawe, że Kieres robił to samo. Te same korzenie, czy zew krwi? Owszem, ja!! A ty to ten, który widzi samych Żydów, komuchów i ubeków dookoła siebie??? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Popieraj Giertycha i LPR - tak wynika z forum 16.05.05, 18:53 sclavus napisał: > davidmors napisał: > > > To ty jesteś tym gościem, który do listy Wildsteina dopisuje nazwiska > porządnyc > > h > > ludzi? > > Ciekawe, że Kieres robił to samo. Te same korzenie, czy zew krwi? > > Owszem, ja!! A ty to ten, który widzi samych Żydów, komuchów i ubeków dookoła > siebie??? > Zapomniałem się: ani jedno ani drugie... A Kieres? Facio, jak ci twoi idole, robi wszystko, żeby go jeszcze wybrac no i udowodnić, że jest przydatny... Gnida taka... TUMAŃSTWO naprawdę wzięło już górę nad RZECZYPOSPOITA Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Popieraj Giertycha i LPR - tak wynika z forum 16.05.05, 18:55 davidmors napisał: > To ty jesteś tym gościem, który do listy Wildsteina dopisuje nazwiska porządnyc > h > ludzi? przecież Ty, Davidku, porządny wcale nie jesteś.... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Słyszałeś juz jaka masz opinie na forum GW.... ?? 16.05.05, 18:54 lotny inaczej.... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Słyszałeś juz jaka masz opinie na forum GW... 16.05.05, 18:58 mangold napisał: > lotny inaczej.... Czy to o mnie? Nigdy bym się nie spodziewał... Masz namiar na opiniodawcę??? Odpowiedz Link Zgłoś
totustuusiatomek SKANDAL!!! 16.05.05, 19:09 amerykańscy naukowcy potwierdzili moje przypuszczenia... w obecnej dobie ręczniki wchłaniają mniej wody niż kiedyś!!! może to prowadzić do groźnych w skutkach chorób skóry... nasówa się jedno podstawowe pytanie KTO ZA TYM WSZYSTKIM STOI?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Re: obrzydliwa ubecka prowokacja 16.05.05, 20:27 nie mow? I tak cie to zlosci ze nazista bedzie zamkniety kramik mial i nie bedzie PODNIESIONEJ PIESCI MW? Odpowiedz Link Zgłoś
alkana Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 19:21 No nie w Polsce widać wszystko jest możliwe. Przekręt goni przekręt. Widać Renatka B. ma kompana w osobiee Romana G. Ale trefniś. WrzxodAK NA Dupsku zdrowego społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
alexandersson Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 16.05.05, 20:27 alkana napisał: > No nie w Polsce widać wszystko jest możliwe. Przekręt goni przekręt. Widać > Renatka B. ma kompana w osobiee Romana G. > Ale trefniś. WrzxodAK NA Dupsku zdrowego społeczeństwa. Właśnie szukałem tego zdrowego społeczeństwa i nie mogłem znaleźć na tym forum. Znalazłem zdrowe społeczeństwo na głębokiej prowincji, wśród wolontariuszy pracujacych z ciężko chorymi, znalazłem wśród ludzi tyrających po 14 godzin za 600 zł, znalazłem wśród ludzi zgromadzonych na mszach za Ojca Świętego, znalazłem wśród pomagającym biedny, znalazłem wśród ułomnych, znalazłem wśród części samorządowych polityków, znalazłem wśród młodych. Nie znalazłem wśród intelektualistów, nie znalazłem wśród polityków, nie znalazłem wśród elit. Pora na zmiany , na rewolucję myślową i duchową. Na rewolucję pokoleniową. Nie kopcie dołków i nie rzucajcie kamieniami. Jedni drugim brzemiona noście. Gertycha stawiają do powieszenia za sprawy rozgrywajace się wewnątrz partii....śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie 17.05.05, 00:14 alexandersson napisała: > Gertycha stawiają do powieszenia za sprawy rozgrywajace się wewnątrz > partii....śmieszne. Tylko jedno małe sprostowanie - jeśli prawdą jest to, co piszą gazety (bo to nie tylko Wyborcza wspomina o omawianych tu wydarzeniach) to mówimy wprawdzie o tym, co Giertych zrobił w ramach swojej partii, ale mówimy tez o tym, że zrobił to DLA PIENIEDZY, czyli aby nie przepadły subwencje dla partii politycznych... Czyli - reasumując - zrobił to (jeżeli oczywiście miało to miejsce) z niskich pobudek, aby UKRAŚĆ pieniądze podatników. A więc i moje... A to już nie musi mi się podobać... Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_polskiego_dworku Re: Cieszy mnie... 16.05.05, 19:36 Że Giertych uważa takie zachowania jak opisane poniżej za niestosowne ;) "To człowiek, który na publicznym spotkaniu Kwaśniewskiego pytał, czy jego matka jest Żydówką" Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_polskiego_dworku Re: A co ma do tego GW? 16.05.05, 19:37 Czy ktoś ma jakiś dowód na to że tego typa nasłała GW? GW tylko opisuje - Rzepa też to zrobiła... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja WIERZYCIE ANTYSEMICIE ROZWADOWSKIEMU? 16.05.05, 19:37 ON OSKARŻYł RODZICÓW jOLKI kWAŚNIEWSKIEJ O ŻYDOWSKIE POCHODZENIE Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_polskiego_dworku Re: WIERZYCIE ANTYSEMICIE ROZWADOWSKIEMU? 16.05.05, 19:40 No nie, co to się dzieje - najpierw Giertych a teraz oszołom! Może to jest jakiś sposób? Zatrudnić paru antysemitów w GW, i po pewnym czasie okazałoby się że LPR i RM kochają Żydów :) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_polskiego_dworku Re: WIERZYCIE ANTYSEMICIE ROZWADOWSKIEMU? 16.05.05, 19:44 Tylko ten czasownik panie oszołom, trochę nie taki..."Oskarżać" można o przestępstwo, a posiadanie żydowskich korzeni takowym nie jest. Ale wierzę że miał pan dobre chęci :) Odpowiedz Link Zgłoś
neceser nazi z radyja wierza antysemitom 16.05.05, 20:26 wiec w czym problem, antysemicki naziolu z radyja? JA mu wierze. Czas zamknac ten kramik. Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: WIERZYCIE ANTYSEMICIE ROZWADOWSKIEMU? 17.05.05, 00:16 oszolom.z.radia.maryja napisał: > ON OSKARŻYł RODZICÓW jOLKI kWAŚNIEWSKIEJ O ŻYDOWSKIE POCHODZENIE Czyli mamy tutaj - jak sugerujesz - do czynienia z walką antysemitów? Czy walczą o to, który z nich jest większym antysemitą? Bo w takim razie lidera Ligi trudno będzie "przeskoczyć" - swój wzrost ma :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zulus3 Re: Giertych: LPR zarejestrowano legalnie !!!! 16.05.05, 20:47 Jedyna legalna ! Viva La Giertych ! Nielegalna jest Prokuratura,zbiorowisko szumowin i niedoukow. Odpowiedz Link Zgłoś
tom202 Re: Giertych kontra agentura 16.05.05, 22:21 Przykład ROP-u pokazał że partia o obliczu bardziej narodowo niepodległościowym kiedy zaczynała rosnąć w siłę była przez służby specjalne (wiadomo ,że pracuje tam wielu ludzi związanych z dawnym układem,temat zbyt szeroki aby go omawiać) rozbijana. W przypadku LPR takim pierwszym sygnałem było odejście przed wyborami samorządowymi Macierewicza z Luśnią, który został ostatnio uznany przez sąd lustracyjny za agenta SB, z koleji za nimi poszli inni ,którzy ze względów ambicjonalnych chcieli być przywódcami a wiadomo ,że taka partia ,która będzie mieć wielu liderów długo nie pociągnie, przy okazji ci uciekinierzy urabiali gębe R. Giertychowi na falach RM, że jest despotyczny itp. Tylko mądra strategia działania R. Giertycha uchroniła LPR od zagłady R. Giertych jako młody okazał się tym politykiem , który dał odpór agenturze i LPR nie podzieliła losu ROP-u a wrecz rośnie dynamicznie w siłę co wprawia w niepokój tzw. sitwę okrągłostołową i dlatego raz po raz następują te ataki pod adresem Giertychów, LPR i Młodzieży Wszechpolskiej, która będzie zapleczem wykształconych kadr narodowej prawicy nie tej skundlonej z PO I PIS ,która jedzie na Ukrainę popierać nacjonalistów (pogrobowców batalionów Nachtigall i dywizji SS Galizjen). A ci "ambitni" co odeszli z LPR stanowią dzisiaj swoisty folklor polityczny. Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta z ostatniej chwili :-) 17.05.05, 01:03 No i wszystko się wydało! Za Rozwadowskim nie stoi wcale GW, tylko... Święty Antoni :-))) serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,2712280.html Odpowiedz Link Zgłoś