mangold 18.05.05, 14:22 Boszeeeeee... coraz z nim gorzej .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k_r LPR chce ... ciekawe czego? 18.05.05, 14:23 Ja rozumiem ze idą wybory i każdy sposób dobry ... ale jak sa jakieś podejżenia w zwiazku z infiltracja obcych słuzb to sprawa sie tyczy do wsi ( czy tam jak to sie teraz nazywa) a nie na debate publiczną. Pozdrawiam K.R. Odpowiedz Link Zgłoś
antynazi1 Wodzus chce sie pokazac w TV za friko, cwaniaczek 18.05.05, 14:30 Kampania wyborcza za darmo. Walka z Kaczka przy pomocy sprawy Dochnala to tez nieglupi pomysl. Wodzus jest przebiegly jak przyslowiowy Zyd. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Wodzus chce sie pokazac w TV za friko, cwania 18.05.05, 14:34 Ciekawe, przeciwko komu można jeszcze wykorzystać Dochnala ?? Może Roman G. Rydzyka przy okazji będzie chciał uwalić...powód jest... księżulo go przeciez nie poparł w swoim radyjo... Zapowiada się szalona jesień... ( hm... był chyba kiedyś taki wódz indiański-Szalony Koń.. hehe... ale on był podobno inteligentny.) Odpowiedz Link Zgłoś
antynazi1 Re: Wodzus chce sie pokazac w TV za friko, cwania 18.05.05, 14:39 Polityczne kombinacje ponad interes kraju. Ciekawe kto rozliczy z tego tych awanturnikow ? Tak w ogole to mysle, ze ludzie maja dosyc politykierskich burd i ze skorzysta na tym PD. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Wodzus chce sie pokazac w TV za friko, cwania 18.05.05, 14:41 antynazi1 napisał: Tak w ogole to mysle, ze ludzie maja dosyc politykierskich burd > i ze skorzysta na tym PD. Obawiam się, że Macierewicz.. tfuj.. Odpowiedz Link Zgłoś
x-y-z Re: Wodzus chce sie pokazac w TV za friko, cwania 18.05.05, 19:26 mangold napisał: > antynazi1 napisał: > Tak w ogole to mysle, ze ludzie maja dosyc politykierskich burd > > i ze skorzysta na tym PD. ludzie mają dośc, ale życia w skorumpowanym przez krajowych rządzących oraz rządzących wszelkimi uniami, radami politykierskie burdy są tylko dlatego, że prokuratuta nie działa, sądownictwo unieruchomione, a komisjom ciągle ktoś nogi podkłada i ręce wyciąga Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Infantylizm. 18.05.05, 19:48 Wiem czego nie chcę ale nie wiem czego chcę. Proszę wskazać tę uczciwą alternatywę. "Samoobrona" z poglądami że kredytów nie należy spłacać (a pieniadze w bankach to chyba produkują marsjanie. LPR - wodzuś kretacz, ma problemy z powiedzeniem prawdy w małej sprawie, jak gwarancja uczciwości w trudniejszej. PiS - "Telegraf". A reszta to już na tej scenie występowała. Ktoś kto opracuje metodę aby w demokratycznych wyborach ludzie wybierali uczciwych zasłuży na pomnik. Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Wodzus chce sie pokazac w TV za friko, cwania 18.05.05, 15:22 >kiedyś taki wódz indiański-Szalony Koń.. hehe... ale on był podobno >inteligentny Z pewnością był mądry i inteligentny. IMO I.Curtis do pięt mu nie dorasta( no offence for Joy Division fans) Szalony Koń urodził się około 1847 roku, w Black Hills i był członkiem plemienia Indian Oglala. Uważany jest za jednego z najlepszych w świecie przywódców, gdyż utrzymał swój naród w niepodległości, mimo że był on mniej liczny i gorzej uzbrojony od swych przeciwników. Śmierć dosięgła go we wrześniu 1877 roku w Forcie Robinson, dokąd przybył zmarznięty, zagłodzony i opuszczonym nawet przez swych własnych ludzi, i gdzie zginął zakłuty w plecy. Ojciec Szalonego konia zabrał w nocy ciało swego syna i nikt nie wie gdzie pochował tego największego z indiańskich wojowników. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Wodzus chce sie pokazac w TV za friko, cwania 18.05.05, 15:24 Dyskusja nie dotyczy chyba Curtisa tylko Giertycha... różnica spora.. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Miłej lektury... :-)) 18.05.05, 15:34 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2715699.html Odpowiedz Link Zgłoś
x-y-z Re: Wodzus chce sie pokazac w TV za friko, cwania 18.05.05, 19:22 i nie tylko prztslowiowy Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: LPR chce debaty o zagrożeniu państwa przez fi 18.05.05, 14:27 I bardzo słusznie. dość durnego rozkradania Polski, pod płaszcykiem rzekomej prywatyzacji. Odpowiedz Link Zgłoś
antynazi1 debaty zamiast dochodzen prokuratorskich ? 18.05.05, 14:34 To idiotyzm. Kto ma za te zabawe malego politykiera placic ? Ta komisja chyba potrafi juz zmusic prokurature do wszczecia sledztwa na podstawie dowodow,ktore ma, mam nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
kibisiek Re: LPR chce debaty o zagrożeniu państwa przez fi 18.05.05, 14:57 a ja chcę debaty o zagrożeniu państwa przez LPR Odpowiedz Link Zgłoś
casabon Re: LPR chce debaty o zagrożeniu państwa przez fi 18.05.05, 15:08 kibisiek napisał: > a ja chcę debaty o zagrożeniu państwa przez LPR no co ty... przecie oni nieomylni, cudownie namaszeczni w częstochowie- tylko my maluczcy mamy zbyt ciasne umysły... stąd nie rozumiemy tytana, wodza, ojca wszystkich polaków ( nie mylić z "obywatelami" polskojęzycznymi) :) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: LPR chce debaty o zagrożeniu państwa przez fi 18.05.05, 16:05 i poraz kolejny zadaliśmy kłam o prorosyjskości LPR Odpowiedz Link Zgłoś
x-y-z Alez wam ten Giertych przeszkadza :) 18.05.05, 19:21 ... ciekawe w czym :) buahaahaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor99 Giertychu -wezwać Elżbietę II 18.05.05, 20:01 Giertychu wezwij królowa angielska przed oblicze komisji. A jak Ci MI5 skoczy na kant to se popamietasz. Odpowiedz Link Zgłoś
baikadent Re: LPR chce debaty o zagrożeniu państwa przez fi 18.05.05, 22:25 Romciowi już odbiło na maksa... Odpowiedz Link Zgłoś