Dodaj do ulubionych

Brawo Prezydencie Kaczyński.

24.05.05, 21:33

W Programie Moniki Olejnik mówiło się dzisiaj o dyskryminacji homoseksualstow.
Obie z panią senator naskoczyly na vice prezydenta W-wy zpełnie nieslusznie.
Kazdy może spać z kim mu sie podoba. Kaczyński ani nikt inny pod kołdrę
przeciez nie zaglada. Niech panie i panowie w obrębie swojej płci kopuluja
dowolnie, ale w SWOICH SYPIALNIACH.
O co tak naprawde organizatorom chodzi?
O to zeby panowie mogli sie mizdrzyć, obejmować, obmacywac publicznie??
O tolerancję takiego zachownia w miejscach publicznych?
Widok całujacych się facetow na ulicy jest obrzydliwy, oblesny i zadna parada
wstrętu do takiego widoku u osob odczuwajacych z tego powodu mdłości nie
zmieni. Wręcz odwrotnie.
Obserwuj wątek
    • hrabia.m.c Re: Brawo Prezydencie Kaczyński. 24.05.05, 21:37
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=24213397
      • wacek44 Re: Brawo Prezydencie Kaczyński. 25.05.05, 00:11
        Całkowicie się podpisuję pod tym postem.
    • buffalo_bill Parady Wesołków 24.05.05, 21:39
      wesołek - ang. "gay" (pot. gej)

Zaczeło się wesoło:
      www.nic-tak-samo.uni.wroc.pl/wydarzenia/parada2003.html
      Potem było nieco mniej wesoło:
      republika.pl/krzysiek_waldek/galeria.htm
      Jak będzie w tym roku? Kto wie?

Czy już niedługo osiągniemy "standardy europejskie?:
      www.submagazine.nl/berlin04/
      A może nawet amerykańskie?:
      www.kimbacan.com/HTML/GayParadeGallery1.htm
      Czas pokaże...
      • wacek44 Brawo za załączone materiały 25.05.05, 00:19
        Widać "piękno" tej pederastycznej milości.
        • kropekuk To wedlug ciemniaka tez maja byc geje? 25.05.05, 01:30
          A dalbym sobie uciac, ze to dwie lesbijki:
          www.kimbacan.com/HTML/Gallery/gay%20parade%20web/full%20size%20gayparade/kissthegirl.jpg
          A to tez, choc w malo estetycznej wersji sado-maso.
          www.kimbacan.com/HTML/Gallery/gay%20parade%20web/full%20size%20gayparade/lesbians.jpg
          • buffalo_bill Lepiej nie dawaj sobie uciąć, bo... 25.05.05, 01:50
            zostanie ci tylko "orientacja" - homoseksualizm bierny.
            I po co od razu mnie obrażasz? Czy ja ci kiedyś
            dziecko napisałem coś złego?
            Jak już koniecznie musisz mieć wytłumaczenie, czemu
            tylko "wesołków" to przyjmij, że to taka metafora :-)
            Weź lepiej opowiedz jak to wcieliłeś się Jamesa Bonda
            i wyszkoliłeś polskie wojsko. Będziemy mieć chociaż
            rozrywkę przed snem...
            • kropekuk Spytaj w waszym MON. A takze R.Sikorskiego;) 25.05.05, 01:56
              Nie zalewam.
              • buffalo_bill Re: Spytaj w waszym MON. A takze R.Sikorskiego;) 25.05.05, 01:58
                o, już się dobrze zaczyna :-)
                kontynuuj...
                • kropekuk Tajemnica wojskowa, cywilu pieprzony! Tajemnica. 25.05.05, 02:00

• kropekuk PS: Macie zasr..na armie. I lepsza juz nie bedzie 25.05.05, 02:00
                Bo mloda kadra oficerska nie doczeka pulkownika - zwieje z wojska, zamiast
                robic za sierzanta i umierac z glodu. Juz Zegrze ksztalci...dla cywili. Wiecej
                nie moge: mnie MON z tajemnicy sluzbowej jeszcze nie zwolnil.
                • buffalo_bill Re: PS: Macie zasr..na armie. I lepsza juz nie be 25.05.05, 02:02
                  o, widzę, że już się "rozkręcasz" :-)
                  dalej, dalej...
    • losiu4 Re: Brawo Prezydencie Kaczyński. 24.05.05, 21:46
      incognitto napisał:

> O co tak naprawde organizatorom chodzi?

o rozgłos :) bo jeszcze by sie okazało, ze sa niepotrzebni :)

Pozdrawiam

Losiu
    • henryk.log Re: Brawo Prezydencie Kaczyński. 24.05.05, 21:50
      Aleś Pan " incognitto" naużywał dużych liter dla podniesienia wyżej "jego
      kurduplej ekscelencji" !? :))
    • ursyn1 Re: Brawo Prezydencie Kaczyński. 24.05.05, 21:54
      Widok całujących się na ulicy kobiety i mężczyzny jest dla mnie też obrzydliwy i
      muszę to znosić. I Twoje posty, incognitto, tego nie zmienią ...
      • incognitto Re: Brawo Prezydencie Kaczyński. 24.05.05, 21:58
        ursyn1 napisał:

> Widok całujących się na ulicy kobiety i mężczyzny jest dla mnie też
        obrzydliwy
        > i
        > muszę to znosić. I Twoje posty, incognitto, tego nie zmienią ...

no tak, ale specjalnej parady w tym celu kobiety i mężczyźni nie organizują?
        niech więc panowie geje i panie lesbijki caluja sie na ulicy, nie jest to
        zakazane prawem
        będa budzić co najwyżej obrzydzenie m.in moje
        po co w takim razie parada?
        • ursyn1 Re: Brawo Prezydencie Kaczyński. 24.05.05, 22:04
          Parada równości nie jest organizowana po to, by homoseksualiści publicznie
          całowali się i obnosili ze swoją seksualnością. Organizuje się ją po to, aby
          ludzie reagujący w tak alergiczny sposób na gejów jak Ty, zdali sobie sprawę z
          tego, że obok nas jest miejsce dla innych.
          Ja przynajmniej mam taką nadzieję ...
          A na całujące się pary czy to homo- czy heteroseksualne nikt nam w końcu nie
          każe patrzeć.
          • incognitto Re: Brawo Prezydencie Kaczyński. 24.05.05, 22:27
            ursyn1 napisał:

> Parada równości nie jest organizowana po to, by homoseksualiści publicznie
            > całowali się i obnosili ze swoją seksualnością. Organizuje się ją po to, aby
            > ludzie reagujący w tak alergiczny sposób na gejów jak Ty, zdali sobie sprawę
            z
            > tego, że obok nas jest miejsce dla innych.
            > Ja przynajmniej mam taką nadzieję ...
            > A na całujące się pary czy to homo- czy heteroseksualne nikt nam w końcu nie
            > każe patrzeć.

No to mamy pełnę zgodę:)
            Twierdzę, że obok nas jest miejsce dla gejow, nie interesuję się, czy moj
            sąsiad Zdzisiek śpi z babą czy chłopem.
            Całowac się moga wszyscy ze wszytskimi, byle nie zachowywali się zbyt
            wulgarnie, patrzec nikt nie musi, więc po co w końcu ta parada??
            • maaac Re: Brawo Prezydencie Kaczyński. 24.05.05, 22:44
              > No to mamy pełnę zgodę:)
              > Twierdzę, że obok nas jest miejsce dla gejow, nie interesuję się, czy moj
              > sąsiad Zdzisiek śpi z babą czy chłopem.
              > Całowac się moga wszyscy ze wszytskimi, byle nie zachowywali się zbyt
              > wulgarnie, patrzec nikt nie musi, więc po co w końcu ta parada??
              Jak im jest do szczęścia potrzebna to czemu nie umożliwić im tego? Byle
              zachowywali się obyczajnie. Własciwie można było by ustanowić odszkodowanie za
              utrudnienia w ruchu zwiazane z taką blokadą jezdni. Ostatecznie dlaczego
              sprawianie komuś przyjemności ma kosztować wygodę mieszkańców miasta? Potem
              solidarnie niech płacą manifestacje antyrządowe od prawa do lewa, pochody
              pierwszomajowe i pielgrzymki, kondukty pogrzebowe (wszelkich wyznań) oraz
              procesje. Równiutko i sprawiedliwie od każdego od kategorii zajmowanej drogii
              liczby potrzebnych policjantów do obsługi i czasu przemarszu. Ciekawe ilu by
              było wtedy chętnych ;).
              • janbezziemi Kaczka do wody! 24.05.05, 22:57

• incognitto Re: Kaczka do wody! 24.05.05, 23:11
                  >Ja nie znoszę np. swietych procesji i co z tego? Zaprotestuję? Gdzie? Nawet
                  >przed Pałacem Prezydenckim mi nie nadzą! A jakies Boze Ciało wkrótce

Mamy demokrację podobno
                  a za swietymi procesjami 'zaglosowały' miliony Polakow zbierając się na mszach,
                  spontanicznyc marszach i innych tłumnych uroczystościach oddających cześc
                  papieżowi.
                  Janowi Pawłowi II ktory byl glową KK, glosil pochwałę pewnych wartości
                  wsród ktorych NIE BYŁO tolerancji, uznania homoseksualizmu.

Dlatego jako nieznoszacy procesji jesteś w mniejszości, tak mi wynika z
                  kalkulacji, chociaz obawiam się, że wielu z tych co znicze paliło, dzis jest za
                  paradą homoseksualistow i to wg mnie jest największym problemem.
                  Coś się dzieje w przyrodzie bardzo niezrozumialego.....
            • ursyn1 Re: Brawo Prezydencie Kaczyński. 24.05.05, 23:06

> > A na całujące się pary czy to homo- czy heteroseksualne nikt nam w końcu
              > nie
              > > każe patrzeć.
              >
              > No to mamy pełnę zgodę:)
              > Twierdzę, że obok nas jest miejsce dla gejow, nie interesuję się, czy moj
              > sąsiad Zdzisiek śpi z babą czy chłopem.
              > Całowac się moga wszyscy ze wszytskimi, byle nie zachowywali się zbyt
              > wulgarnie, patrzec nikt nie musi, więc po co w końcu ta parada??
              Aby zmienili zdanie, jak Ty, również inni :-)
              >
              >
              • incognitto Re: Brawo Prezydencie Kaczyński. 24.05.05, 23:18
                ursyn1 napisał:

>
                > > > A na całujące się pary czy to homo- czy heteroseksualne nikt nam w
                > końcu
                > > nie
                > > > każe patrzeć.
                > >
                > > No to mamy pełnę zgodę:)
                > > Twierdzę, że obok nas jest miejsce dla gejow, nie interesuję się, czy moj
                >
                > > sąsiad Zdzisiek śpi z babą czy chłopem.
                > > Całowac się moga wszyscy ze wszytskimi, byle nie zachowywali się zbyt
                > > wulgarnie, patrzec nikt nie musi, więc po co w końcu ta parada??
                > Aby zmienili zdanie, jak Ty, również inni :-)

ja nie zmieniłam zdania.
                jstem przeciw paradzie, uważam, że jest niepotrzebna, a nawet szkodliwa, bo
                w pewnym sensie reklamuje homoseksualizm,
                co nie znaczy, że chcialabym gejow wystrzelac
                niech sobie (współ)żyją, ale bez specjalnego eksponowania ich orientacji.
                • hypatiazaleksandrii jakie prawdziwe motywy? 24.05.05, 23:25
                  Czy ten kurdupel Kaczor jest impotentem heteroseksualnym?

• wacek44 Nic nie rozumiesz 25.05.05, 00:14
                    Nic nie ma do rzceczy czy on jest impotentem czy nie. On nie zgadza się na
                    propagowanie pederastii - zboczenia seksualnego. I ma rację. Brawo Panie
                    Prezydencie Kaczyński.
                    • ursyn1 Re: Nic nie rozumiesz 25.05.05, 00:19
                      wacek44 napisał:

> Nic nie ma do rzceczy czy on jest impotentem czy nie. On nie zgadza się na
                      > propagowanie pederastii - zboczenia seksualnego. I ma rację. Brawo Panie
                      > Prezydencie Kaczyński.

Wacek!
                      Ty propaguj swoją orientację seksualną - na pewno nawrócą się wszyscy geje!
                      Będzie tak, jak się tobie podoba!
                      Żałosne!
                      • wacek44 Re: Nic nie rozumiesz 25.05.05, 10:39
                        Tu nie ma co nawracać gejów - jak ty piszesz - pederastów - jak ja piszę. Ich
                        trzeba leczyć i jest taka możliwość. Z dobrym skutkiem robią to w ... Holandii !
                        ~Tak. W tym kraju opracowano metodę. Waunek ? Jeden. Chcieć się wyleczyć.
                • ursyn1 Re: Brawo Prezydencie Kaczyński. 24.05.05, 23:30
                  incognitto napisała:

> ja nie zmieniłam zdania.
                  > jstem przeciw paradzie, uważam, że jest niepotrzebna, a nawet szkodliwa, bo
                  > w pewnym sensie reklamuje homoseksualizm,
                  > co nie znaczy, że chcialabym gejow wystrzelac
                  > niech sobie (współ)żyją, ale bez specjalnego eksponowania ich orientacji.

>

Jak sobie wyobrażasz reklamę homoseksualizmu?
                  To zabawne, co napisałaś.
                  Zareklamuj gejom heteroseksualizm!- już widzę, jak wszyscy zmieniają orientację :))
                  Nie bój się, po paradzie Twój ukochany nie rzuci Cię dla jakiegoś Krzyśka czy
                  Wojtka, raczej dla Ewy czy Anny :-)
        • poncjusz.pilat Re: Brawo Prezydencie Kaczyński. 25.05.05, 13:49
          ten incognito ma chyba wysuszonego wacka44 i dlatego jest nieczynny seksualnie,
          stąd ta agresja w stosunku do aktywnych erotycznie
        • kartofel79 Re: Brawo Prezydencie Kaczyński. 25.05.05, 15:32
          a po co parady mas ludzi choćby jutro obnoszacych np. tak jak w Lublinie będzie
          jakieś spróchniałe resztki pseudoświętych (napawa mnie to największym
          obrzydzeniem) w szklanych klatkach przy okazji zaśmiecając ulice , nie mówiąc
          już o blokadzie wielu ulic
    • giant10 [...] 25.05.05, 00:03
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • pogromca.niewiernych Re: Brawo Prezydencie Kaczyński. 25.05.05, 00:26
        Takjest! Nie pozwole zeby swoimi orgiami demoralizowali moich synow ktorych wychowuje na
        PRAWDZIWYCH Polakow, a nie pederastow!
        Jak bedzie ta parada to synowie z zona beda wyslani na wies, a ja pojde pokazac im co o nich wszystkich
        mysle!!!!
        Won na pustynie jak chca sie posuwac na swiezym powietrzu!!!!!!!
        • ursyn1 Re: Brawo Prezydencie Kaczyński. 25.05.05, 00:30
          pogromca.niewiernych napisał:

> Takjest! Nie pozwole zeby swoimi orgiami demoralizowali moich synow ktorych wyc
          > howuje na
          > PRAWDZIWYCH Polakow, a nie pederastow!
          > Jak bedzie ta parada to synowie z zona beda wyslani na wies, a ja pojde pokazac
          > im co o nich wszystkich
          > mysle!!!!
          > Won na pustynie jak chca sie posuwac na swiezym powietrzu!!!!!!!

Taki Prawdziwy Polak, a czyta "Wyborczą"!?
          A "Niedzieli" to kupić nie łaska?
          I tam takie bzdury pisać! Tamte łamy z pewnością przyjmą z radością opinie
          człowieka, który tak kocha bliźnich, jak pogromca niewiernych ...
          Na prawdę prawdziwie Prawdziwy Polak! Prawie jak Giertych!
          • pogromca.niewiernych Re: Brawo Prezydencie Kaczyński. 25.05.05, 01:22
            Oj zapomniałem i tu sprostować:
            To ja, Madine1!
            Przepraszam za małego psikusa ale chciałem choć raz w życiu na chwilę poczuć się jak prawdziwy
            Oszołom.
            > Na prawdę prawdziwie Prawdziwy Polak! Prawie jak Giertych!
            No i dostałem od ciebie certyfikat autentyczności!!!!
            Dzięki, dzięki, dzięki!
            Pozdrawiam wszystkich zboczeńców, pederastów, cyklistów, Żydów, libertynów i masonów!!!!!!!!
    • lvlarynat p.Kaczyński NIE MUSI być prezydentem wszystkich 25.05.05, 01:14
      Byłoby wszakże miło, gdyby PRZED wyborami ogłosił - jakie grupy polskich
      obywateli mu się nie podobają i po objęciu najwyższego stanowiska państwowego
      zamierza je dyskryminować w skali ogólnokrajowej,(ze względów ideowych,
      politycznych, narodowościowych, rasowych, religijnych, płciowych, kulturalnych,
      orientacji seksualnej, estetycznych itp).
      Pamiętam, że za komuny, (a i wcześniej chyba też) było podobnie, tylko dziś w
      pamięci, jak w lustrze, odbija się to odwrotnie i lewe myli sie z prawym...
      Jedno państwo, jedna partia, jeden wódz. A odmieńców trzeba leczyć, uswiadamiać
      im ich błędy i niestosowność postępowania, reedukować i resocjalizować tak
      długo aż wyznaja swe grzechy i wyzbędą się swej sprzecznej z naturą "fałszywej
      świadomości".
      De Gaulle mówił, ze trudno kierować narodem, który ma kilkaset gatunków sera.
      Ale Kaczyński jest bardziej ambitny, a ponadto WIE iż ci, którzy mają inne
      przekonania niż on - tkwią w błędzie. Najprawdopodobniej z wrodzonej głupoty i
      przekory, albo i złej woli... A nie wykluczone, że wskutek antypolskich knowań
      spiskujących sił postmodernistycznych, pragnacych wykorzystać naiwność polskich
      dziewic i młodzianków do swych niecnych celów...
      Nie kpię, zastanawiam się.
      Może Kaczyńskiemu objawił się rozum świata? Spłynęła na niego (jak na Św.
      Jerzego) łaska bycia opoką cnoty i tępienia występków, (a zawłaszcza czerwonych
      i zboczonych smoków)?
      Ale moze też tak być, że jego punkt widzenia jest tylko jednym z możliwych? Do
      tego skażony polityczną jednostronnością?
      To nie znaczy, że sa dwie równorzędne prawdy. OK, prawda Kaczyńskiego jest
      prawdziwsza i moralniejsza. I ma za soba poparcie większości opinii publicznej!
      A więc zapewne i mandat remokratyczny. Ale czy to znaczy, że mniejszości mają
      być (watpliwą praktyką) pozbawione konstytucyjnych praw obywatelskich?
      Przeżylismy "socjalistyczną praworządność" (bardzo pruderyjną
      n/b), "falandyzacje prawa", "jaskiernizację prawa", "kaliszyzację" - po to by
      nastała "kaczoryzacja"?
      Ja akurat jestem przekonań zdecydowanie konserwatywnych. Prawo powinno być
      praktycznym wyrazem wartości moralnych. I tam, gdzie nie wystarcza odziaływanie
      instytucji wychowawczych - powinien wkraczać autorytet władzy. Ale równocześnie
      jestem pragmatykiem i wiem, że argument siły nie jest w stanie zastapić siły
      argumentów. Chyba że w stanie wojennym, lub w stanie nietrzeźwym...
      Tak łatwo się ośmieszyć wytaczajac kar nawał przeciw garstce karnawałowo
      poprzebieranej cyganerii...

• plopli Re: p.Kaczyński NIE MUSI być prezydentem wszystki 25.05.05, 15:44
        Rzadko mi się to zdarza, ale tym razem zgadzam się z tobą w całej rozciągłości.
      • basia.basia Re: p.Kaczyński NIE MUSI być prezydentem wszystki 25.05.05, 16:54
        lvlarynat napisał:

> Ja akurat jestem przekonań zdecydowanie konserwatywnych. Prawo powinno być
        > praktycznym wyrazem wartości moralnych. I tam, gdzie nie wystarcza odziaływanie
        >
        > instytucji wychowawczych - powinien wkraczać autorytet władzy. Ale równocześnie
        >
        > jestem pragmatykiem i wiem, że argument siły nie jest w stanie zastapić siły
        > argumentów. Chyba że w stanie wojennym, lub w stanie nietrzeźwym...
        > Tak łatwo się ośmieszyć wytaczajac kar nawał przeciw garstce karnawałowo
        > poprzebieranej cyganerii...
        >

Gdybyż to była cyganeria Marynacie! Dziwię się, że deklarując się jako
        konserwatysta nie zauważasz, że ta cała "parada równości" ma określone cele,
        które się kłócą z wartościami wyznawanymi przez większość społeczeństwa
        a perfidia całego przedsięwzięcia polega na tym, że się usiłuje cały ten
        lewacki ruch gejowsko-lesbijski przedstawić jako ofiarę "ciemnego"
        społeczeństwa, co jest zwykłym kłamstwem. Polityczna grupa ludzi o lewackich
        poglądach domaga się równości traktowania tych z nich, których natura w pewnym
        sensie upośledziła a oni się domagają, by ten błąd natury uznać za normę!
        Niestety nie mówi się głośno o różnych przykrych rzeczach, które się z tym
        błędem wiążą a sprawa jest bardzo poważna; nie mówi się o tym, że większość osób
        o orientacji homoseksualnej charakteryzuje rozwiązłość (w znacznie mniejszym
        stopniu lesbijki), nie mówi się o tym, że homoseksualiści uprawiają głównie seks
        analny a natura tej części ciała przeznaczyła całkiem inne funkcje, co sprawia
        że ten "sposób" jest powodem rozprzestrzeniania się groźnych chorób a w
        najgorszej sytuacji są osoby, które mogą być zarażone przez osoby heteroseksualne!

Nie oszukujmy się, nie chodzi o żadną równość tylko propagandę w celu wmówienia
        nam, że homoseksualna orientacja to nie jest błąd natury tylko inna forma
        "seksualnego wyrazu" - niektórzy z nich utrzymują nawet, że bardziej subtelna!

Opowiada się nam, że oni mają na myśli nie tylko równość w sensie orientacji
        seksualnej ale i nietolerancję wobec inwalidów czy innych religii. To jest
        kłamstwo, bo tym wszystkim sterują organizacje gejowskie i lesbijskie a reszta
        to mydlenie oczu.

Jesteśmy społeczeństwem konserwatywnym, mamy w konstytucji zapisane "wspieranie
        i ochronę" rodziny i nie widzę powodów, by zezwalać na manifestowanie
        "ideologii" homoseksualnej, która jest zaprzeczeniem wartości rodzinnych, szerzy
        negatywne wzory jako pożądaną normę. Uważam, że jeśliby Kaczyński zgodził się w
        zeszłym roku i w tym na tę całą paradę to w przyszłym roku mielibyśmy już
        regularną "love parade" i związane z nią obrazki. Ja tego nie chcę.

A tak w ogóle to jestem gotowa współczuć tym, którzy są "inni", bo to nie ich
        wina i mają niełatwo ale... są wśród nas ludzie obciążeni np. genetycznie
        różnymi schorzeniami (padaczka, cukrzyca) i oni się nie domagają, by ich z tego
        powodu uznać za ofiary społeczeństwa, ciemnogrodu, nietolerancji itp.!
    • kropekuk Co za"glebia" wypowiedzi i celnosc argumentacji ;) 25.05.05, 01:37
      Buhahahahaha!!! Ciemnota wrzeszczy przeciw, ale sama nie wie, dlaczego!
    • kum.z.antalowki Pocaluj go skoro się przymila n/t, płeć nieważna.. 25.05.05, 02:46
      ..z takich flirtów i przekomarzań od słowa do słowa czasem rodzą się wielkie
      romansy, albo choć przelotne miłostki.
      Ale gdyby to nawet miał być tylko szybki numerek, to - kto wie? - może wniósłby
      coś nowego w waszą szarą egzystencję? Hę?...
      • kropekuk A nie podskakujta, kumie, bo i wom sie oberwie... 25.05.05, 02:49

• gosc.z.korony W TAKICH SYTUACJACH SHERLOCK HOLMES MAWIAŁ: 25.05.05, 15:35
      BRAWO WATSONIE! ROZWIĄZAŁEŚ ZAGADKĘ... ALE NIESTETY NIE TĘ... - to tak
      komentując post rozpoczynający wątek. ;-))))
      • incognitto Re: W TAKICH SYTUACJACH SHERLOCK HOLMES MAWIAŁ: 31.05.05, 23:08
        gosc.z.korony napisał:

> BRAWO WATSONIE! ROZWIĄZAŁEŚ ZAGADKĘ... ALE NIESTETY NIE TĘ... - to tak
        > komentując post rozpoczynający wątek. ;-))))

hehe, co ty nie powiesz??
        przed napisaniem tego postu zasięgnęłam opinii sąsiadów, znajomych, a nawet
        ludzi oczekujących w kolejce do lekarza w przychodni publicznej:)
        pederastia to odstępstwo od normy, sprawa nienaturalna, choroba,
        można współczuć, ale zeby pozwalać na parady umalowanych półgolasów
        a fee !
        nie chcemy by nasze dzieci na to patrzyły.

Brawo Prezydencie Kaczyński, trzymamy kciuki coby się pan nie ugiął.

Pozdrawiam z Torunia:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka