Gość: Michał IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.07.02, 20:39 Cześć! Jestem tu nowy. Chcę się przywitać. Cześć wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Filip Re: Dzieńdobry! IP: *.proxy.aol.com 12.07.02, 22:50 OK. Co masz do powiedzenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Witamy! IP: *.acn.pl / 10.134.128.* 12.07.02, 22:56 Gość portalu: Filip napisał(a): > OK. Co masz do powiedzenia ? A Ty? Oprucz tego, ze Ci sie polski sposob bycia nie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Spadaj prowokatorze! IP: *.eng.fsu.edu 13.07.02, 00:15 Znowu cię, ty mosadowski agencie oczerniający Polskę, zdradziła ortografia! Na kursach w Tel Awiwie nie uczyli jak się pisze "oprócz"? Ty jestes flisak, ale z Morza Martwego, nasłany aby udawać polskiego antysemitę! Cel wiadomy, opłacany przez Światowy Kongres Żydów (patrz książka "Prowokacja grubymi nićmi szyta" - tam ciebie i podobnych zdemaskowano). Ty naprawde wierzysz, że dajemy się nabrać? Flisak... pewnie Salomon albo inny Mosze, co? KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Pomyłka! IP: *.eng.fsu.edu 13.07.02, 00:17 To do flisaka - tak się zdenerwowałem, że kręci się on po forum, że pomyliłem wątki. Ale ty tez jakiś podejrzany..... KrisK Czujny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos No mysle. IP: *.acn.pl / 10.134.128.* 13.07.02, 00:56 > Ale ty tez jakiś podejrzany..... CO kolega ma na mysli!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Nic.. IP: *.eng.fsu.edu 13.07.02, 01:07 Wygłupiam się (jak zwykle) troche :) Pozdrawiam i lecę zobaczyć co stare flisaczysko naskrobało, i ile błędów zrobiło. KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flisak6 Re: Dzieńdobry! IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 23:00 znów ten cholerny kaceenjamer-z kim to dziś spałem?M.Levinski-rany boskie -osama bin laden nie podaruje !!!! Odpowiedz Link Zgłoś