pro.filutek1 31.05.05, 01:25 Wie coś ktoś? Nie dudnią ostatnio o tym w mediumach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olewin Re: Co z offsetem? 31.05.05, 01:26 Miller jeszcze wraca na stypendium .. a to jak narazie jedyny wymierny efekt offsetu .. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Co z offsetem? 31.05.05, 01:28 Czyżby miller stał sie powiernikiem wysokich technologii ktorych mial sie tyczyc offset? To ci as ! Odpowiedz Link Zgłoś
olewin Re: Co z offsetem? 31.05.05, 01:31 A jakże .. To w końcu on podjął tę jedyne słuszną decyzję o zakupie F16 .. A poza tym: Sprawa TETR-y na razie nieaktualna - Amerykanie nie chcą dać sojusznikowi wglądu w ich system łączności Sukcesem jest tutaj: uruchomienie produkcji Opla Zafiry w Gliwicach .. :PP Co zalicza im offset na ponad miliard zł .. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Mysle, ze Kulczyk i jeszcze paru JUZ zarobili ;) 31.05.05, 01:50 No, na tym offsecie... Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Mysle, ze Kulczyk i jeszcze paru JUZ zarobili 31.05.05, 01:59 A ja myślę, ze nie należy mieć żalu do Amerykanów. To normalne, ze anglosasi kunktatorsko i bez sentymentów wykorzystają głupotę partnera w biznesie i to należy podziwiać. Powstaje za to monstrualnych rozmiarów znak zapytania w stronę polskich decydentów polityki zagranicznej w guście Preza. czy Zemke. Jakie motywy sprawiaja że kolejny raz popełnia sie klasyczny polski błąd czyli "za wolność naszą i waszą" po czym liczenie na mityczną wdzięczność i wzajemną sympatię narodów i państw. Piniądze, obietnice wysokich stanowisk ? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Co z offsetem? 31.05.05, 01:30 Wczoraj, bodajże, widziałam w jakichś wiadomościach, że jeden nasz pilot szoli się USA na M16:) Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Co z offsetem? 31.05.05, 01:32 Fy 16. :) 1? A czy to nie jakiś emerytowany premier? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Co z offsetem? 31.05.05, 01:34 pro.filutek1 napisał: > Fy 16. :) 1? Fy, Fy - wiem. Już tam niżej skorygowałam:) > A czy to nie jakiś emerytowany premier? Na szczęście to całkiem przystojny i młody człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
olewin Re: Co z offsetem? 31.05.05, 01:32 Kiedy dostaniemy te 49 sztuk F16 to będzie juz przstarzały złom .. a i pilotów latających na tych maszynach będziemy mieli ze 20-tu .. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Co z offsetem? 31.05.05, 01:33 Miało być F16. To M pewnie mi po Migach zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Co z offsetem? 31.05.05, 01:33 Ta 1 sztuka też przypomina o czasach Hermaszewskiego. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Co z offsetem? 31.05.05, 01:35 pro.filutek1 napisał: > Ta 1 sztuka też przypomina o czasach Hermaszewskiego. :)) Właśnie, właśnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Co z offsetem? 31.05.05, 01:33 Amerykanie mieli hodowac u nas w ramach offsetu jaja kurzecze, ale nie wiem czy doczekamy sie z nich jajecznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Co z offsetem? 31.05.05, 01:34 A czy podrasowane kiełabasy to też ich innowacja? :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Co z offsetem? 31.05.05, 01:36 Nie. To technologia sowiecka skradziona przez Amerykanow. Odpowiedz Link Zgłoś
olewin Re: Co z offsetem? 31.05.05, 01:35 Jak na razie oferują nam niezbyt świeże wędlinki z Constaru gdyż Constar należy do Animexu a Animex to Sm-th Food .... Ta sama firma prowadzi w Polsce wielkoobszarowy degenerujący środowisko tucz świń .. Odpowiedz Link Zgłoś