Dodaj do ulubionych

Parada Równości: Jest negatywna decyzja

• werter-6 Panie Kaczyński poleje się krew! Ostrzegam 03.06.05, 17:32
      Przestal być Pan prezydentem Tego miasta!!!Niezależnie od moich preferencji
      sexualnych,nie mial Pan prawa zakazać mi manifestowania. Basta,Panie Kaczyński
      proszę opuścic swój urząd, i wynieśc z Warszawy, nie jest Pan już prezydentem,
      to nie jest Iran!!Przyjdziemy wszyscy, Geje Lesbijki,czarni,Lewica.To jest
      bląd!!! Panu się epoki pomylily!!Werter
      • sempiasty [...] 03.06.05, 17:49
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • werter-6 Widzę że na tym forum, caly kotoprawicowy 03.06.05, 17:52
          Odwód czeka?? damy sobie zwami radę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • sclavus Re: no to trzeba uważać na tę krew 03.06.05, 17:52
          sempiasty napisał:

> bo w krwi gejów i lesbijek pełno różnych świństw
          > już współczuję policjantom

KUKU!!!
          • lodz123 JAK SIE POLEJE KREW TO BEDZIE TO AIDSOWA KREW!!!! 04.06.05, 05:31
            Niech gliny i Wszechpolaki lepiej zaloza skafandry. Bo pedaly sa nosicielami
            tego wirusa. Widac ze nawet natura ich zboczenia perfidnego nie toleruje.
            • sclavus Re: JAK SIE POLEJE KREW TO BEDZIE TO AIDSOWA KREW 04.06.05, 08:22
              lodz123 napisał:

> Niech gliny i Wszechpolaki lepiej zaloza skafandry. Bo pedaly sa nosicielami
              > tego wirusa. Widac ze nawet natura ich zboczenia perfidnego nie toleruje.

Gdybyż tylko TUMAŃSTWO, ale to już i KRETYŃSTWO wzięło górę nad Rzeczypospolitą
    • cymber.gaj Re: Parada Równości: Jest negatywna decyzja 03.06.05, 17:37
      Proponuję zorganizować konkurencyjną paradę heteroseksualistów.

W pierwszej kolejności będzie oczywiście maszerować Liga Polskich Rodzin z transparentami „Prawdziwy Polak-katolik uznaje tylko pozycję klasyczną”, „Kobieto – Polko, wybierz Młodzieńca Wszechpolskiego” i „Precz z obrzezańcami, żądamy powszechnej lustracji”.

Następnie wóz drabiniasty Samoobrony z siedzącą na worku owsa nagą Renatą Beger. Na jej łabędziej szyi szeroki krawat w biało-czerwone paski, w oczach ku..ki. Tuż za nią Andrzej Lepper wykrzykujący przez własny megafon (żeby mu nie wyłączono mikrofonu): „Oni wszyscy już kopulowali, teraz nasza kolej. A Balcerowicz musi odejść!”.

Dalej jedzie platforma Platformy Obywatelskiej. Ci propagują totalny liberalizm. „Chcesz na jeźdźca – to twoja sprawa!” „Odpoczynek wojownika? Proszę bardzo!” – głoszą hasła na transparentach.

Z kolei PiS z hasłami w rodzaju „Nie tylko wielkość się liczy” i „Cała władza w ręce drobiu”. Aktywiści niosą banery z wizerunkami powabnych kaczych kuperków.

Na końcu SLD prowadzony przez Leszka Millera z transparentem „Prawdziwy mężczyzna nie kończy nigdy. Kto nie z Millerem, ten jest zerem!”.
      • dac15 Re: Parada Równości: Jest negatywna decyzja 03.06.05, 20:34
        Super!
    • 80662270a zakaz pedalenia na ulicach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.05, 17:40
      • indianski Re: zakaz pedalenia na ulicach !!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.05, 17:54
        A to po jakiemu ?
    • express22 i bardzo dobrze 03.06.05, 17:49
      i bardzo dobrze! Ja nie życze sobie przemarszu przez miasto ludzi którzy nie
      wiadomo co chcą udowodnić, czym się chcą szczycić. Chcą walczyć o swoje prawa
      to niech walczą ale nie w ten sposób, nie w tym miejscu. Niech nie zmuszają
      mnie oraz innych, a w szczególności małe dzieci, do oglądania np. całujących
      sie facetów. Stanowcze NIE dla demonstracji!
      • sclavus Re: i bardzo dobrze 03.06.05, 17:54
        express22 napisał:

> i bardzo dobrze! Ja nie życze sobie przemarszu przez miasto ludzi którzy nie
        > wiadomo co chcą udowodnić, czym się chcą szczycić. Chcą walczyć o swoje prawa
        > to niech walczą ale nie w ten sposób, nie w tym miejscu. Niech nie zmuszają
        > mnie oraz innych, a w szczególności małe dzieci, do oglądania np. całujących
        > sie facetów. Stanowcze NIE dla demonstracji!
        >
        A ja mówię stanowcze NIE dla de MONSTRANCJI!!! przy okazji dla tych, którzy ją
        noszą (i podnoszą do ust - to ci jest zboczenie...)
      • joanna.kucharska Re: i bardzo dobrze 03.06.05, 19:55

A całujące sie kobitki. Bo nie wiedziec czemu wszystkich tak jakos mocno
        panowie kochający inaczej żenują. Zastanawiające.

Do parady kazdy ma prawo, pytanie czy ona cokolwiek zmieni. Moze udowodni, (o
        ile sie odbedzie), ze jednak wlasnie przelamane zostalo kolejne zacofane tabu.

A do wszystkich hetero obrońców gejów mam prośbe. Jeżeli rzeczywisćie jesteście
        tak tolerancyjni jak tu na forum dekalrujecie to przestańcie opowiadać kawały o
        gejach i dajcie znać, że są dla was nie śmieszne, nie wyzywajcie nikogo w
        żartach od pedałow itd. Dyskryminacji najwięcej sie spotyka w codzinnym życiu a
        nie w polityce.
        Bardzeij aktywni moga sie do przemarszu przyłączyć, albo lepiej w ten dzień nie
        tyle tam maszerować, bo rzeczywiście w sumie po co, ale wpiąc sobie w robocie
        plakietke w marynare: popieram parade.
        Bo łatwo sie jest takim dzielnym anonimowo na forum a jakby ci wszyscy
        anonimowi coś rzeczywiscie robili ponad udzielanie sie tu, to by nie bylo
        dyskryminacji.
    • gekon1979 nalezy przeciwstawic sie teczowej hordzie 03.06.05, 17:51
      nie mozna dopuscic do tego by nasze miasta, byly miejscem ekscesow, jakie widzimy w europie zachodniej!!!!!
      o to trzeba walczyc
      nalezy przeciwstawic teczowej hordzie, ktora probuje wprowadzic swoje nienaturalne, chore, utopijne plany
      z tego wyjdzie tylko kolejna tyranai w stylu III rzeszy czy ZSRR
      w imie dobra itp. bedize wprowadzana dyktatura poprawnosci politycznej, ktorej celem jest oglupienei ludzi, by lepiej nimi rzadzic
      • indianski Re: nalezy przeciwstawic sie teczowej hordzie 03.06.05, 17:53
        Ciebie juz bardziej nie mozna oglupic - nie musisz sie wiec bac
        • gekon1979 Re: nalezy przeciwstawic sie teczowej hordzie 03.06.05, 17:54
          chodzi o wolnosc mysli i slowa
          ktora ten dyktat cche zdeptac - poprawne bowiem bedzie to co obymsli sobie teczowa horda- zupelnie jak za komuny - jedynie sluszna droga!!
          to niebezpieczne
          • indianski Re: nalezy przeciwstawic sie teczowej hordzie 03.06.05, 17:57
            To olej kaczora i jego sluszna droge . czym sie podniecasz ?
            • gekon1979 Re: nalezy przeciwstawic sie teczowej hordzie 03.06.05, 17:59
              ale ja na koczara leje i wogole go nie lubie
              mam swoje zdanie i tyle, i zaden kaczor, mnie nie podburzyl
              • indianski Re: nalezy przeciwstawic sie teczowej hordzie 03.06.05, 18:00
                a kto ?
                • gekon1979 Re: nalezy przeciwstawic sie teczowej hordzie 03.06.05, 18:02
                  nikt, dla mnei nie ma autorytetow
                  glosno jedynie mowie ze mi sie to nie podoba i protestuje
                  a co nie wolno poprawny politycznie=bolszewik
                  • indianski Re: nalezy przeciwstawic sie teczowej hordzie 03.06.05, 18:05
                    jasne ze wolno . ale przeciw czemu protestujesz ?
                    • gekon1979 Re: nalezy przeciwstawic sie teczowej hordzie 03.06.05, 18:09
                      aj nie protestuje przeciwko homo
                      nie protestuej przeciwko ich trybowi zycia
                      do diabla, ja nawet przezyje, ze dwuch facetow na ulicy sie pocaluje, czy za raczke ida, wzbudzi to jedynie we mnie grymas dezaprobaty(do ktorej mam prawo!!!!!), nawet nie protestuje przeciwko temu by mieli zwiazek partnerski, i mogli sie odwiedzac w szpitalu, czy dziedziczyc
                      ale protestuej przeciwko:
                      golodupcom na platformach, adopcji dzieci przez pary homo
                      i wiem ze ta demonstracja, bedzie pierwszym malym kroczkiem by pojsc w rozpasanie dalej,
                      • sclavus Re: nalezy przeciwstawic sie teczowej hordzie 03.06.05, 18:11
                        gekon1979 napisał:

> aj nie protestuje przeciwko homo
                        > nie protestuej przeciwko ich trybowi zycia
                        > do diabla, ja nawet przezyje, ze dwuch facetow na ulicy sie pocaluje, czy za
                        ra
                        > czke ida, wzbudzi to jedynie we mnie grymas dezaprobaty(do ktorej mam
                        prawo!!!!
                        > !), nawet nie protestuje przeciwko temu by mieli zwiazek partnerski, i mogli
                        si
                        > e odwiedzac w szpitalu, czy dziedziczyc
                        > ale protestuej przeciwko:
                        > golodupcom na platformach, adopcji dzieci przez pary homo
                        > i wiem ze ta demonstracja, bedzie pierwszym malym kroczkiem by pojsc w
                        rozpasan
                        > ie dalej,

Pierwsze procesje chodziły za murkiem, dookoła kościółków...
                      • indianski Re: nalezy przeciwstawic sie teczowej hordzie 03.06.05, 18:12
                        a co za roznica czy idzie dwoch , dziesieciu czy stu ?
                        Dwoch tolerujesz a przy trzech bedziesz juz protestowal ?
                        • gekon1979 Re: nalezy przeciwstawic sie teczowej hordzie 03.06.05, 18:16
                          chodzi o ekspresje i przekaz
                          ja mowie o tym co sie dzieje na zachodzie, jak teraz na to zezwolimy
                          to wierze ze nie bedzie tych elementow
                          ale za jakis czas, zaczna sie golodupcy na platformach
                          • indianski Re: nalezy przeciwstawic sie teczowej hordzie 03.06.05, 19:17
                            a co sie na zachodzie dzieje ?
                            • gekon1979 sprawdz poczte 03.06.05, 19:39
                              a zobaczysz tam te sodome i gomore
                  • sclavus Re: nalezy przeciwstawic sie teczowej hordzie 03.06.05, 18:06
                    gekon1979 napisał:

> nikt, dla mnei nie ma autorytetow
                    > glosno jedynie mowie ze mi sie to nie podoba i protestuje
                    > a co nie wolno poprawny politycznie=bolszewik

Szkoda, że ci się tak bardzo nie podoba... może zobaczyłbyś jaką ładniutką
                    lesbijkę i próbował ją nawrócić zgodnie z twoimi przekonaniami i światopoglądem
                    (jedynym słusznym)
                    • gekon1979 Re: nalezy przeciwstawic sie teczowej hordzie 03.06.05, 18:14
                      a co mnie to interesuje
                      ja nikogo nie chce nawracac!!
                      niech se bedize lesbijka i niech jej bedize dobrze w zyciu
                      ale nei chce parady, bo w przyszlosci bedzie jak na zachodzie
                      platformy golodupcow, symulujacych stosunki, pod teczowa flaga
                      to wzbuudza moj sprzeciw!!!!!!!!!!!
                      • eurypides77 Re: nalezy przeciwstawic sie teczowej hordzie 03.06.05, 18:16
                        Dotychczas odbywające się w Polsce parady tak nie wyglądały i ta również też tak
                        wyglądać nie będzie z tego co mówią organizatorzy.
                        • gekon1979 Re: nalezy przeciwstawic sie teczowej hordzie 03.06.05, 18:20
                          i prosze bardzo taka parade, bez golodupcow na platformie moze byc
                          ale w przyszlosci oni beda chcieli golodupcow na platformach
                          ponadto powinna odbywac sie kontrparada, i ja ciemnogrodzianin bral bym w niej udzial, dajac wyraz mojemu nie akceptowaniu homoseksualizmu, jako bledowi natury
                          • eurypides77 Re: nalezy przeciwstawic sie teczowej hordzie 03.06.05, 18:22
                            To proszę bardzo, następnego dnia, żeby nie zakłócać ruchu.

Przy czym, jak my rezygnujemy z gołodupców, to oczekuję, że wy zrezygnujecie z
                            moherowych beretów. Zgoda?
                            • gekon1979 Re: nalezy przeciwstawic sie teczowej hordzie 03.06.05, 18:24
                              co ma beret do golego tylka??
                              to jest jakies wogole swiadome zacieranie granic, ktore sa bardzo wyrazne
                              • eurypides77 Re: nalezy przeciwstawic sie teczowej hordzie 03.06.05, 18:30
                                Berety obrażają moje uczucia estetyczne, podobnie jak gołe tyłki twoje. Bo chyba
                                mówimy o subiektywnych odczuciach, tym co "obrzydliwe" itd. tutaj. Tak mi się
                                przynajmniej wydawało, czyż nie?
                                • gekon1979 Re: nalezy przeciwstawic sie teczowej hordzie 03.06.05, 18:35
                                  hahahaha, z tym ze:
                                  beret nie jest zakazany
                                  a epatowanie golym tylkiem owzsem - eshibizcjonizm, i prawo to okresla
      • werter-6 Twoje miejsce jest w Szczecinie!!! 03.06.05, 17:53
        • gekon1979 Re: Twoje miejsce jest w Szczecinie!!! 03.06.05, 17:55
          to jest walka o cala Polske, a nie tylko o Warszawe!!!!!!
          i wole juz teraz protestowac, niz obudzic sie w dniu gdy beda paradowac golodupcy na platformach, pod moimi oknami!!!
          • werter-6 Nie zdązysz bo niemcy wrócą do szczecina 03.06.05, 17:57
            Sorry Europejczycy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • gekon1979 guzik a nie wroca 03.06.05, 17:58
              jacy niemcy??
              jaka UE, to juz jest koniec UE i bardzo dobrze
              • indianski Re: guzik a nie wroca 03.06.05, 17:59
                macie moze zegarek ?
              • werter-6 Prędzej niż myślisz mieszkam tam!!!!!!!!!!!!!!!!!1 03.06.05, 18:07
                • gekon1979 predzej, to Polacy skolonizuja 03.06.05, 18:10
                  landy wschodnie !!!!!!
                  • werter-6 Re: predzej, to Polacy skolonizuja 03.06.05, 18:32
                    Nie wieder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • mozart Jak narazie to szkopy robia w gacie przed nami 03.06.05, 18:03
              bo niby zabieramy im prace, ktorej i tak nie podjeliby.
              Obawiam sie ze po zjednoczeniu NIE STAC SZKOPOW na chocby jedno polskie miasto:)
              • gekon1979 Re: Jak narazie to szkopy robia w gacie przed nam 03.06.05, 18:04
                a ponadto kto ma przyjsc??
                wschodnie landy to taki klopot, ze tym sie musza zajac
                a nie marszem na Polske :)
              • werter-6 Jesteś rzeczywiście pozbawiony rozumu!! 03.06.05, 18:08
                Do mozarta!!
                • mozart Widac, ze masz mentalnosc typowego Ossi 04.06.05, 18:23
                  Gdyby Niemcy mieli jaszcze raz sie zdecydowac o zjednoczeniu napewno niedoszloby
                  do tego. Wessi wpompowali 1,5 biliona euro po to aby takie Ossi jak ty mogly zyc
                  na zachodnim standarcie. Widac glabie ze nie czytasz gazet a juz bynajmniej nie
                  rozmawiasz z ludzmi. Jedyna rzecza jaka moga zrobic to przeniesc zaklady pracy
                  np. do Szczecina, Poznania czy Gliwic. Ale to nie potrwa dlugo. Za 15 lat
                  wyniosa sie na Ukraine albo do Chin, bo koszty w Polsce beda za wysokie.
                  System socjalny, emerytalny w Niemczech ulegnie zalamaniu, bo szwabow ubywa. I
                  tak obcieli socjal i roku na rok bedzie coraz gorzej. A ty mowisz o wykupowaniu
                  miast. Nie badz smieszny!
      • sclavus Re: nalezy przeciwstawic sie teczowej hordzie 03.06.05, 17:57
        gekon1979 napisał:

> nie mozna dopuscic do tego by nasze miasta, byly miejscem ekscesow, jakie
        widzi
        > my w europie zachodniej!!!!!
        > o to trzeba walczyc
        > nalezy przeciwstawic teczowej hordzie, ktora probuje wprowadzic swoje
        nienatura
        > lne, chore, utopijne plany
        > z tego wyjdzie tylko kolejna tyranai w stylu III rzeszy czy ZSRR
        > w imie dobra itp. bedize wprowadzana dyktatura poprawnosci politycznej,
        ktorej
        > celem jest oglupienei ludzi, by lepiej nimi rzadzic

Początek tej tyranii (jak w III Rzeszy czy ZSRR) dał właśnie Kaczor... A jak
        tylko go wybierzesz na prezydenta Ciemnogrodu, to będziesz miał lepiej - tak
        lepiej, że się natychmiast zesrasz... No ale dobrze ci tak...
        • gekon1979 Re: nalezy przeciwstawic sie teczowej hordzie 03.06.05, 18:01
          a kaczor tez jest skrajnoscia ktora nalezy odrzucic
          teczowa horda i szalona szyszkowaska jest skrajna
          lepper i kaczor czy inny giertych tez jest skrajny i nalezy odrzuci ich
          wszystkie te skrajnosic nalezy odrzucic, wlacznie z ich debilnymi planami (parady epatowania gola dupa, marsz ku chwale Darth Szyszki, czy i prawicowe bzdury)
      • an9991 Re: nalezy przeciwstawic sie teczowej hordzie 03.06.05, 18:02
        gekon1979 napisał:

>
        > w imie dobra itp. bedize wprowadzana dyktatura poprawnosci politycznej,
        ktorej
        > celem jest oglupienei ludzi, by lepiej nimi rzadzic

teraz panuje dyktatura jedynie słusznej moralności chrześcijańskiej (coraz
        bardziej zmierzającej ku purytanizmowi) którą kaczyńsk próbuje utrwalać!!!
        zrozum że ludzie są różni mają różne systemy wrtości i głównym celem państwa
        demokratycznego powinno być umorzliwienie im ich wyznawania i prezentowania!
        • gekon1979 Re: nalezy przeciwstawic sie teczowej hordzie 03.06.05, 18:03
          nie panuje, ale kaczor ja ch e wprowadzic, i przeciwko temu tez bede protestowal
          ja chce umiaru, i spokoju a nie watach moherowych beretow, czy golodupcow na platformach!!!!!!!!!!!!!!!
    • katolik_polski1 TERAZ JAK WYJDA TO PALOWAC,PALOWAC,PALOWAC 03.06.05, 18:06
      Dosyc juz z ta anarchia homoseksualna !
      Rozpedzic to nielegalne zgromadzenie pariasow !
      Organizatorow zamknac i pod sad !
      Trzeba ich nauczyc poszanowania prawa i spolecznych uczuc !
      • sclavus Re: TERAZ JAK WYJDA TO PALOWAC,PALOWAC,PALOWAC 03.06.05, 18:08
        katolik_polski1 napisał:

> Dosyc juz z ta anarchia homoseksualna !
        > Rozpedzic to nielegalne zgromadzenie pariasow !
        > Organizatorow zamknac i pod sad !
        > Trzeba ich nauczyc poszanowania prawa i spolecznych uczuc !

Dzień dobry katoliku polski jeden...
        Brakowało ciebie tutaj bardzo... Nareszcie jesteś...
      • werter-6 Guten tag mein Katho habe gewartet auf dich! 03.06.05, 18:10
        • indianski Re: Guten tag mein Katho habe gewartet auf dich! 03.06.05, 18:14
          chyba zapomniales o przecinku .
          • werter-6 Re: Guten tag mein Katho habe gewartet auf dich! 03.06.05, 18:18
            Ach rzeczywiście, ale przyznasz, ze to drobnostka, w porównaniu z próbą
            nawiązania dialogu z tym Monstrum???
            • indianski Re: Guten tag mein Katho habe gewartet auf dich! 03.06.05, 18:35
              To sie nazywa ekumenizm :)
        • katolik_polski1 Re: Guten tag mein Katho habe gewartet auf dich! 03.06.05, 18:19
          Heute Kopfschmerzen was ? Gestern warst du einmalig !
          So besofen zu sein wie sau kann sich nur ein Penner leisten !
          Kannst du dich noch erinnern,was du geschrieben hast ?
          Solltest lieber bis heute warten !
          Die Entscheidung ist endlich da.
          Wir haben gewonnen,du Verlierer !
          • werter-6 Re: Guten tag mein Katho habe gewartet auf dich! 03.06.05, 18:22
            Seit 10 stunden habe gewartet auf dich, woher sprichst du sehr gut Deutsch??
            • katolik_polski1 Re: Guten tag mein Katho habe gewartet auf dich! 03.06.05, 18:25
              W ogolniaku katolickim mialem fakultety z niemieckiego .
        • pedro_ny Re: Guten tag mein Katho habe gewartet auf dich! 03.06.05, 20:07
          Why don't You just give up? Reasons
          1. You have no sens of humor(what so ever).
          2. You're nuts.
          3. You're not able to listen(even try).
          4. It's getting late and nobody spank You yet.

chears, mam
      • werter-6 Do moderatora DW proszę o kasowanie Katolika 03.06.05, 18:15
        Jest On zwyczajnym prowokatorem, i nawoluje do nienawiści
        • gekon1979 Re: Do moderatora DW proszę o kasowanie Katolika 03.06.05, 18:17
          i ma prawo nawolywac
          nalezy skonczyc z dyktatem poprawnosci politycznej i przywrocic pojedynki i kodeks honorowy!!!
          i wten sposob reagowac na zniewagi
          a nie kasowanie postow, zakaz wypowiadania wlasnego zdania
          skandal
          werter nawolujac do kasowania, mordujesz wolnosc slowa i robienia z siebie idioty!!
          • eurypides77 Re: Do moderatora DW proszę o kasowanie Katolika 03.06.05, 18:19
            Na szable czy pistolety?
            • gekon1979 Re: Do moderatora DW proszę o kasowanie Katolika 03.06.05, 18:23
              kodeks honorowy okresla wszystkie te warianty
              floret, szpada, szabla, pistolety
              oraz zasady pojedynku wogole, i kiedy sie on moze odbyc!!
              oraz kto moze sie pojedynkowac
              kodeks honorowy boziewicza, polecam(zmieniloby sie tylko to by homo mogl sie pojedynkowac, bo u boziewicza homo sa wymienieni jako osoby niehonorowe, i pozbawione prawa do pojedynku)
              w przeszlosci ludzie sie szanowali, bo wiedzieli ze jak obraza kogos, to musza sie liczyc z tym ze moga skonczyc z zimna stala w watrabie!!
              dzis natomiast sa czasy pozbawione honoru i przyzwoitosci!!
              • eurypides77 Re: Do moderatora DW proszę o kasowanie Katolika 03.06.05, 18:28
                Coś w tym jest, choć z drugiej strony nie wiem czy zależy nam na społeczeństwo w
                którym "karki" spod monopolowego mieliby najwyższe notowania honorowe, bo oni z
                pewności potrafiliby się "pojedynkować" lepiej niż większość z nas tutaj. ;-)

Pojedynki "działają" gdy mamy społeczeństwo klasowe i ograniczone są do klas
                wyższych - nasze społeczeństwo nie jest klasowe, w związku z tym widzę problem
                opisany wyżej.
                • gekon1979 Re: Do moderatora DW proszę o kasowanie Katolika 03.06.05, 18:33
                  i dlatego musi byc kodeks honorowy, ktory to wszystko okresla!!
                  nadto musi on byc zgodny z prawem, bo to musi byc w swietle prawa, to by wiele zmienilo, nie musi byc klasowe
                  spoleczenstow demokratyczne musi byc pozbawione klas gdyz inaczej traci swa funkcje, ponadto pojedynki przeciez nieodbywalyby sie pod monopolowym, a do tego kodeks okresla kiedy i za pcojedynek moze sie odbyc i kto moze sie pojedynkowac, jak znajde link to podam do kodeksu boziewiccza jest na necie, kiedys go czytalem
                  • eurypides77 Re: Do moderatora DW proszę o kasowanie Katolika 03.06.05, 18:38
                    Znam Boziewicza - dziadek miał w domu - tylko się zgrywam trochę.

Niestety, nie sądzę, żeby to się dało przywrócić we współczesnym społeczeństwie.
                    ;-)
                    • gekon1979 Re: Do moderatora DW proszę o kasowanie Katolika 03.06.05, 18:41
                      o no to jak widac jest mozliwosc
                      nalezy wziasc szalona szyszkowska ktora i tak nic nie rouzmie co sie dookola niej dzieje
                      platformy, z ludzmi z rapierami i szablami, wrzeszczace chcemy pojedynkow
                      wtedy jaks Jaruga Do Buga, robilaby to co teraz Kaczynski probowalaby nam przeszkodzic- ale jak widac jest mozliwe przywrocenie pojedynkow, skoro mozna walczyc o golodupcow na platformach!!
                      • eurypides77 Re: Do moderatora DW proszę o kasowanie Katolika 03.06.05, 18:45
                        Zapomniałeś o Januszu Korwinie Mikke. On by się do tego dobrze nadawał :-)
                        • gekon1979 Re: Do moderatora DW proszę o kasowanie Katolika 03.06.05, 18:46
                          pewnie ze tak
                          ja zreszta bardzo lubie UPR
                          • eurypides77 Re: Do moderatora DW proszę o kasowanie Katolika 03.06.05, 18:47
                            Ja też go lubię. Zresztą profesor Szyszkowską też. Przynajmniej dzięki nim
                            polska polityka jest ciekawsza niż gęby Giertycha, Kaczyńskiego i Janika. ;-)
                            • eurypides77 Re: Do moderatora DW proszę o kasowanie Katolika 03.06.05, 18:48
                              Że nie wspomnę o Oleksym i Lepperze, którzy mają fizjonomie rodem z pitavala.
              • werter-6 do Gekona na twoje posty nie odpowiada się też 03.06.05, 18:29
            • werter-6 Eurypidesie! szkoda, minęla ta epoka, 03.06.05, 18:24
              Ale "tym" bylby wielki dyshonor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • werter-6 To jest nawolywanie do nienawiści na tle 03.06.05, 18:20
            rasowym, wyznaniowym,i do mniejszości sexualnych!!
      • werter-6 Diagnoza Cyklofrenia!!!!katolika Polskiego 04.06.05, 22:40
        ZA MNA STOI CALA KATOLICKA POLSKA
        Przeczytaj komentowany artykuł »
        Autor: katolik_polski1
        Data: 03.06.2005 19:29

+ dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz
        Za toba tych kilkuset przestraszonych bohaterow
        w damskich majtkach !
        Postawimy czola zgniliznie moralnej !
        Co to znaczy bron dobiore sobie sam !
        Chyba nie przyjdziesz z bejsbolem ?
        Zalecenie lekarskie
        Rokowania fatalne!Zalecam tarapię katolika, elektrowstrząsami o
        napięciu 1KV czas trwania impulsu 60 minut.Zjawisko elektrolizy,
        które wystąpi w ciele pacjenta, korzystnie wplynie na sklad
        elektrolitowy, plynów ustrojowych katolika,W miare postępowania
        choroby np, jeśli choremu będzie wydawalo sie że stoją za nim,
        katolicy calego świata, należy rozważyć zwiększenie napięcia do
        10KV, i przedlużyć czas trwania impulsu do jednej doby.Dipl.Arzt,
        Europa!!!
    • enfer Jest negatywna decyzja. To skandal 03.06.05, 18:26
      jakies pseudopowody odmowy jak za komuny... kaczor to gomulka tylko glupszy; nie niech zyje demokracja!
      • werter-6 Prawdopodobnie On odejdzie a"pasztet" zostawi 03.06.05, 18:31
        Innemu,to szczwany lis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do Enfera!
    • katolik_polski1 TRZEBA ZEPCHNAC SRODOWISKO HOMO DO NIELEGALNOSCI 03.06.05, 18:37
      Pierwszy krok zostal juz uczyniony.
      Nastepnym powinno byc zamkniecie miejsc spotkan (bary,kawiarnie dyskoteki itp)
      Kiedy zepchniemy ich do parkow,policja na wnioski skarzacych sie obywateli
      odpowie silowo ! Wtedy beda stac w konflikcie z prawem.
      • eurypides77 Ja już wiem o co ci chodzi, katoliku polski 03.06.05, 18:40
        Ty chcesz wszystkich gejów pozamykać w psychiatrykach, bo tobie tam nudno samemu.
        • werter-6 Eurypidesie myślę ze jest on kryptogejem 03.06.05, 18:43
          Objawy nerwicy,stany fobii
        • eurypides77 BOR będzie chronił paradę - haha 03.06.05, 18:44
          Właśnie przeczytałem, że podobno szefowa niemieckich Zielonych, niejaka pani
          Roth, która zamierza przyjechać do Polski by wziąć udział w Paradzie Równości,
          ma na tyle wysoki status polityczny, że zgodnie z prawem polskim przysługiwać
          jej będzie ochrona BOR-u. Zapowiada się zabawnie. :-)
          • werter-6 Tak to prawda mogę Tobie więcej info przekazac 03.06.05, 18:48
            Privatnie !!
            • gekon1979 Re: Tak to prawda mogę Tobie więcej info przekaza 03.06.05, 18:50
              juz ja wiem co to za informacje
              niemieckie sily specjalne beda chcialy powstrzymac ewentualna kontrparade
              niemicki zoldak znow bedzie gnebil Polakow w ich stolicy!!!!!
              • eurypides77 Re: Tak to prawda mogę Tobie więcej info przekaza 03.06.05, 18:51
                A burmistrz Berlina jest gejem... Kroi się niezła spiskowa teoryjka. ;-)
                • werter-6 Re: Tak to prawda mogę Tobie więcej info przekaza 03.06.05, 18:52
                  Otwórz swoją skrzynkę ok??
                • gekon1979 Re: Tak to prawda mogę Tobie więcej info przekaza 03.06.05, 18:54
                  no i to juz wiele wyjasnia
                  we fransji w jakiejs brudnej zapadlej dziurze(chyba samym paryzu, bedacym ich stolica) mer chyba tez jest homo
                  zreszta to zadna spiskowa teoria
                  poprostu
                  teczowa horda, bedaca spadkobierca dokonan bolszewikow, stara sie zmieniac swiat na swoje potrzeby
                  podobnie robia bakterie zmieniaja srodowisko w ktorym zyja, na optymalne dla sieie(pH i takie tam)
                  • werter-6 Szczecin proszę jutro ok?? 03.06.05, 18:56
            • katolik_polski1 Re: Tak to prawda mogę Tobie więcej info przekaza 03.06.05, 18:56
              Probojesz sie dowartosciowac ?
              Kompleks nizszosci !
              Jak parada zabroniona to zaden polityk tam nie pojdzie !
              • werter-6 Zobaczysz,!1 wezwalem Cię na spotkanie no jak? 03.06.05, 18:58
                Będziemy się prac po mordach ok???
      • werter-6 Panie katoliku ,wzywam Pana na pojedynek!! 03.06.05, 18:41
        Jest pan tchórzem, czekam na odzew, miejsce spotkania Warszawa albo
        Berlin,sekundanci czekają a gdzie Pan mieszka??
        • werter-6 Re: Panie katoliku ,wzywam Pana na pojedynek!! 03.06.05, 18:52
          Chyba zniknąl????
          • eurypides77 Może na Sobieskiego odcieli prąd? 03.06.05, 18:52
            • werter-6 Re: Może na Sobieskiego odcieli prąd? 03.06.05, 18:55
              Jest zasilanie awaryjne, on poddawany jest elektrowstrząsom o napięciu 1kv,
              czas trwania impulsu 30 sec
            • gekon1979 ej, ja moge byc jego sekundantem 03.06.05, 18:55
              • eurypides77 A ja tercjanem 03.06.05, 19:00
          • katolik_polski1 Re: Panie katoliku ,wzywam Pana na pojedynek!! 03.06.05, 19:05
            Sam tego chciales !
            Jutro o 20 na Placu Zamkowym.Przyprowadz tez dwoch
            sekundantow ! Tylko prosze nie w rozowych spodniczkach !
            Wolisz miecze czy pistolety ?
            • werter-6 Re: Panie katoliku ,wzywam Pana na pojedynek!! 03.06.05, 19:18
              Ok Będziemy ze zrozumialych względów, bede mial towarzystwo,Broń sam sobie dobiorę!!
              • gekon1979 Re: Panie katoliku ,wzywam Pana na pojedynek!! 03.06.05, 19:21
                obie storny musza miec ten sam rodziaj broni
                np
                floret
              • katolik_polski1 Re: Panie katoliku ,wzywam Pana na pojedynek!! 03.06.05, 19:24
                werter-6 napisał:

> Ok Będziemy ze zrozumialych względów, bede mial towarzystwo,Broń sam sobie
                dobi
                > orę!!
                ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
                Wlasnie dostales rekawica po twarzy !
                Chyba wiesz co to oznacza ?
                • werter-6 Tchórz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.05, 20:59
                  Odpowiadasz na :

katolik_polski1 napisał:

> werter-6 napisał:
                  >
                  > > Ok Będziemy ze zrozumialych względów, bede mial towarzystwo,Broń sam sobi
                  > e
                  > dobi
                  > > orę!!
                  > ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
                  > Wlasnie dostales rekawica po twarzy !
                  > Chyba wiesz co to oznacza ?
                  • katolik_polski1 UDERZENIE REKAWICA PO TWARZY.MOZE KTOS MU WYJASNIC 03.06.05, 21:08
                    Co ten nasz niemiecki kolezka sie obudzi,nigdy nie wie
                    o co chodzi !
                    Prosze kogos bezstronnego o wyjasnienie "wacpanu"
                    co znaczy uderzenie rekawica po twarzy !
                    Rekawica nie bejsbolem !
                    • werter-6 Facet czy nie rozumiesz, ze jesteś tu 03.06.05, 21:22
                      Pośmiewiskiem??? czy nie widzisz tego??
            • indianski Re: Panie katoliku ,wzywam Pana na pojedynek!! 03.06.05, 19:19
              nie wolisz pobawic sie bateryjka ?
            • katolik_polski1 ZA MNA STOI CALA KATOLICKA POLSKA 03.06.05, 19:29
              w damskich majtkach !
              • gekon1979 Re: ZA MNA STOI CALA KATOLICKA POLSKA 03.06.05, 19:34
                o mama!!
                mam juz pomysl na rysunek
                przebieraniec w szpilkach z bejsbolem w lapie
                to bedzie genialne
                • katolik_polski1 Re: ZA MNA STOI CALA KATOLICKA POLSKA 03.06.05, 19:37
                  Zawsze komus jakis pomysl podrzuce .
                  pozdrowienia !
                  Jak zyja chlopaki na Krzywoustego ?
                  • gekon1979 Re: ZA MNA STOI CALA KATOLICKA POLSKA 03.06.05, 19:48
                    w szczecinie poznalem jednego homo
                    ale jest to osoba ktora bardzo szanuje,
                    otwarcie bowiem mowie ze nie lubi calej tej zniewiescialej bandy, jest przeciwny tez tym parada, no ale jest to facet ktory jest juz po 50, kaze siebie nazywac "pedalem" i krzywi sie jak sie go nazywa homoseksulaista
                    teraz chyba siediz w pace i nei wiem co sie z nim

ale w szczecinie kiedys byl lokal, ktora sasiadowal z knajpa do ktorej ja chodzilem(dla metali i rock&rollowcow, slowem mordownia, tma tez chodzil ten o ktorym pisalem powyzej, i nikt go nie bil mimo ze wiedzielismy ze jest homo, smieszne to ze on kiedys uratowal skina przed pobiciem, i ten skin zostal jego kumplem:) ) a ta knajpa obok naszej to byla dla homo, to co sie dzialo przed wejsciem, bo wejscia byly obok siebie to czesto byla ostra jazda
                    ale ja tam nigdy ich nie atakowalem, uwazalem ze maja prawo do swej knajpy i swego zycia
                    ale szedlem sobie raz (bylo to chyba kilka dni przed sylwestrem) a tu z tej knajpy dla homo wypadaja dwie panienki i prowadza pijanego faceta przebranego za babe - i ten gosc przy wchodzeniu do taksowki, mowi do mnie tkaim pedalskim glosikiem "czesc jestem Ivon", szalu dostalem, ale zacisnalem zeby i poszedlem do pubu obok ich knajpy. i to mnie wlasnie wkurza, takie zachowanie golodupcow
                    • eurypides77 Re: ZA MNA STOI CALA KATOLICKA POLSKA 03.06.05, 19:59
                      Stary, ja nie sądziłem, że ty wyjedziesz z jakimiś tekstami "spod celi", po tym
                      Boziewiczu itd. Rozczarowanie...
                      • gekon1979 Re: ZA MNA STOI CALA KATOLICKA POLSKA 03.06.05, 20:00
                        gdzie tu byl tekst spod celi??
                        no znam osobe ktora jest kryminalista
                        no i co to go dyskryminuje jako czlowieka??
                        • gekon1979 PS 03.06.05, 20:03
                          zreszta jestem z wyksztalcenia pracownikiem socjalnym
                          i mialem watpliwa przyjemnosc odbywac praktyki w roznych miejscach
                          i to wlasnie uswiadomilo mnie np
                          nie mozna zezwolic nawet na legalizacje miekkich narkotykow
                          rodzinom patologicznym, trzeba dawac rzeczy a nie pieniadze
                          itp.
                          no i poznalem wtedy roznych ludzi
                          • eurypides77 Re: PS 03.06.05, 20:09
                            Może stąd masz bardziej negatywne podejście do świata - mówię poważnie.
                            • gekon1979 Re: PS 03.06.05, 20:18
                              negatywn!?
                              moj drogi po tym co ja widzialem, to sukces ze ja nadal wierze w ludzi

ja chcialem raz zabic krzeslem faceta z ktorym robilem wywiad srodowiskowy!!(oczywiscie tlyko tak myslalem, nei lapalem za krzeslo :P)
                              poprostu dobil mnie swoja glupota, i bezczelnoscia
                              a dwa tygodnie potem(bo piszesz ten wywiad na korzysc tego poszkodowanego, np. nie wspominasz ze ciagna prad na ciemno) on idzie z kartka z osrodka, a w drugiej torba i trzy tanie wina!!, wtedy tez go chcailem zamordowac, patologia i degeneracja jest straszna wsrod ludzi, no naturalnie nijak to porownac do homo, to sa problemy nieporownywalne
                              ale dzieki temu otrzaslem sie z jakis jeszcze lewicowych pogladow jako osoba mloda wtedy jeszcze mialem
                              i uwazam ze kazda skrajnosc jest zla, czy to w lewo, czy w prawo
                              czlowiek o ktorym pisalem, mimo iz jest kryminalista, jest osoba z zasadami, swietnie grajaca w szachy, piszaca wiersze, i wzbudza to moj szacunek, takze to ze sam siebie nie oszukuje
                              slucham metalu i lubie ten klimat chodze wiec do knajp, gdzie spotyka sie czesto nieprzyjemnych ludzi, ale o nigdy nie zostalem przez nich pobitym, czy atakowanym, a pan Ivon, byl glupi i prowokowal mnie do awantury, lecz ja mam jednak stalowe nerwy i wysoki prog tolerancji
                              • shygay Re: PS 03.06.05, 20:27
                                Będą z Ciebie jeszcze ludzie gekon ;-)
                        • cziriklo A ZA MNA STOI KONSTYTUCJA TEGO KRAJU. 03.06.05, 20:28
              • werter-6 Tak bez wątpienia to jest Maniakalno depresyjny! 03.06.05, 19:40
                Rokowania fatalne!Zalecam tarapię katolika, elektrowstrząsami o napięciu 1KV
                czas trwania impulsu 60 minut.Zjawisko elektrolizy, które wystąpi w ciele
                pacjenta, korzystnie wplynie na sklad elektrolitowy, plynów ustrojowych
                katolika,W miare postępowania choroby np, jeśli choremu będzie wydawalo sie że
                stoją za nim, katolicy calego świata, należy rozważyć zwiększenie napięcia do
                10KV, i przedlużyć czas trwania impulsu do jednej doby.Dipl.Arzt, Europa!!!!
    • smok5 [...] 03.06.05, 18:45
      • eurypides77 To tobie się tak wydaje... 03.06.05, 18:46
        A nie największemu opiniotwórczemu dziennikowi* w Polsce.

*Wskazówka: Nie chodzi o Nasz Dziennik. ;-)
        • smok5 [...] 03.06.05, 18:55
          • werter-6 Re: Mam pytanie - jak prawidłowo nazwać pedała? 03.06.05, 19:00
            Odpowiadam Smok5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • smok5 [...] 03.06.05, 19:19
              • joanna.kucharska Re: Pudło. 03.06.05, 19:32
                Z tego co ja wiem o biologi to geje rodzą się za związków
                heterosexualnych...Czyli matka natura wybiera
                • gekon1979 Re: Pudło. 03.06.05, 19:35
                  dlatego trzeba wspierac badanai na embiornach, ktore sa w Korei
                  tak by moc modyfikowac mutacje genetyczne, w tym i homoseksualizm
                  • eurypides77 Re: Pudło. 03.06.05, 19:46
                    Albo głupotę.
                • sdh_h Re: Pudło. 04.06.05, 08:43
                  albo matka kultura ;-)
              • eurypides77 Re: Pudło. 03.06.05, 19:44
                Jak najbardziej mogą. Wielu ma dzieci.
                • smok5 Znaczy wybryk natury. 03.06.05, 19:56
                  Wy to jestescie wszechstronni. A powiedźcie, czy zzoofile to też zboczeńcy, czy
                  tylko ci co nie mają dzieci.
        • york222 Re: To tobie się tak wydaje... 03.06.05, 18:56
          a ja se kupie lala dmuchana,i shemale za raczkei prezydenta na barana wezme
          se.a tak serio,kupa intelygentüf.pisownia orginalna
          • gekon1979 Re: To tobie się tak wydaje... 03.06.05, 18:57
            co to u diabla jest shemale??
            • york222 Re: To tobie się tak wydaje... 03.06.05, 18:59
              nie wiesz,gora kobieta ,dol facio
              • gekon1979 Re: To tobie się tak wydaje... 03.06.05, 18:59
                cos jakby syrenka??
                • eurypides77 :-)))) 03.06.05, 19:01
            • eurypides77 polski katolik 03.06.05, 19:01
              • smok5 I faszysta. 03.06.05, 19:23
                Coś ja wolę być polskim katolikiem i faszystą niż odmieńcem.
            • werter-6 Do gekona wiesz co niemcy mówią O??? 03.06.05, 20:05
              O Szczecinie?? brudne, zawszone przez polaków nasze miasto, a stalo się to
              jakiś czas temu, kiedy bylemu Burmistrzowi Berlina, ukradziono samochód w
              Szczecinie, a powiedzial tak jego asystent, który mu asystowal, a Burmistrz
              nazywal Momper!!!!!!!!!!!
              • gekon1979 Re: Do gekona wiesz co niemcy mówią O??? 03.06.05, 20:07
                a wiesz co w szczecinie sie mowie o niemcach
                moze nie bede tego przytaczal, gdyz nie uzywam sam takich slow:P
                a szczecin moze niedlugo sie podniesc, jak sie zakonczy panowanie krola jurczyka
              • smok5 Ty trzeźwy jesteś? 03.06.05, 20:10
                Może mi ktoś wytłumaczy o czym ten werter napisał?
                • gekon1979 Re: Ty trzeźwy jesteś? 03.06.05, 20:19
                  on jest rzekomo z niemiec
                  i wogole wesolo ze jest :)
                  • smok5 A ja jestem ze Śląska. 03.06.05, 20:29
                    I znam takich rzekomych Niemców,którzy po niemiecku nie zdążyli się nauczyć a
                    po Polsku zapomnieli. Wypisz wymaluj werter, bo niby on pisze po Polsku a ja go
                    nie rozumię.
                    • gekon1979 Re: A ja jestem ze Śląska. 03.06.05, 20:30
                      werter cos tam w jezyku hitlera i wagnera pisze
                      ale ja nei uczylem sie tego jezyka wiec nie wiem co, i czy z sensem wogole
                      :)
                    • smok5 Nie rozumiem! 03.06.05, 20:31
                      smok5 napisał:

> I znam takich rzekomych Niemców,którzy po niemiecku nie zdążyli się nauczyć a
                      > po Polsku zapomnieli. Wypisz wymaluj werter, bo niby on pisze po Polsku a ja
                      go
                      >
                      > nie rozumię.
                • werter-6 Ty trzeźwy jesteś? Smoku5 03.06.05, 21:26
                  Ale trzeba znać języki,Polaku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • newmodel5 glupi BUC KACZYNSKI 03.06.05, 18:57
          parada sie odbedzie i nikt nam nie przeszkodzi !!!!!!
          a w szczegolnosci taki karzelek i bucek kaczynski
      • loquin.phd GW – szmatławiec? 03.06.05, 19:43
        Homoseksualiści homoseksualistami od kiedy świat światem. Dobrze, że byli, są i
        będą. Mnie raczej inne okoliczności każą wątpić, czy GW jest nadal poważna.
        Dawniej na tym forum zdarzały się naprawdę ciekawe dyskusje, ale od
        czasów "logowania" nie ma już o tym mowy. Ok, był "amerykański" "Żyd" Meerkat i
        może kilku innych urabiaczy, ale teraz to już finis Poloniae. Tak się roi od
        płatnych "Niemców", "Żydów", "antysemitów", "rusofobów", "kacapów", że szkoda
        tu w ogóle zaglądać. Najśmiesznejszy i zarazem najobrzydliwszy jest pomysł
        z "Niemcami". Jeśli ma to być środek na zmniejszenie bezrobocia w Polsce, to
        wolałbym już, żeby ci ludzie polskie autostrady budowali. Przynajmniej miałbym
        po czym jechać udając się na herbatkę do stolicy.

Skoro jednak money makes the world go round, to niech im przynajmniej zabronią
        pchać się do wszystkich bez wyjątka tematów. Nie sądzę, by ilość kliknięć w
        gazetę.pl dramatycznie spadła, gdyby pewne rezerwaty dla owocnej dyskusji
        istniały.
        • smok5 O czym ty piszesz? 03.06.05, 19:51
          Wiesz skończyłem parę klas, ale nie kumam twojego tekstu. Znaczy,się ty jesteś
          inteligentny a my to głupcy. Rozumiem. To się nazywa syndrom Frasyniuka.
          • gekon1979 Re: O czym ty piszesz? 03.06.05, 19:52
            moze to on
            z partii PD, ktora wie najlepiej i jest najmadrzejsza
            lol
            • loquin.phd Re: O czym ty piszesz? 03.06.05, 20:03
              PD, Geremek & Frasyniuk? W życiu. W przyszłości może SLD i/lub LPR. Olejniczak
              i Giertych to cenne talenty.
              • loquin.phd Re: O czym ty piszesz? 03.06.05, 20:07
                Mówimy jednak, bien entendu, o wciąż dalekiej przyszłości. Giertych jeszcze nie
                całkiem dojrzał, a Olejniczak dopiero co zaczyna.
                • gekon1979 Re: O czym ty piszesz? 03.06.05, 20:08
                  ich tez nie trawie!!
                  ja jestem przeciwny skrajnosciom
                  a PD razi mnie bo jest zgraja zarozumialych ludzi
        • werter-6 Re: GW – szmatławiec? 03.06.05, 19:59
          Gratuluję znakomita odpowiedz, ale Zważ, że tu siedzi dobrze zorganizowana,
          rydzykowa kamaryla,od Katolika poczawszy, do calej zgrai dobrze wyszkolonych
          przez Giertycha,to wszystko> Większośc tej zgrai jest fatalnie
          wyksztalcona!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam
          • smok5 Jestem beznadziejnie wyszkolony. 03.06.05, 20:02
            Co to szkoła Politechnika Śląska. Nie ma to jak "wyższa szkoła marksizmu i
            leninizmu" i wiele lata czytelnictwa GW.
    • 7uop i dobrze im tak - sami go wybrali nna prezydenta.. 03.06.05, 19:22
      niech cierpia.................
    • shygay SZYKUJEMY SIĘ DO PARADY! :-) 03.06.05, 19:36
      Mam dla organizatorów kilka rad:
      1)Sprawdźcie czy inżynier ruchu miasta stołecznego Warszawy ma upoważnienie do
      podpisywania tego rodzaju decyzji. Jeśli by się okazało, że nie, to bardzo łatwo
      można wzruszyć decyzję.
      2)W związku z tak powolnym działaniem Urzędu Miasta Warszawy, możecie złożyć
      skargę na opieszałość Kaczyńskiego. Organy administracji mają obowiązek
      załatwiania spraw bez zbędnej zwłoki;
      3)Późne poinformowanie o konieczności dostarczenia planu zmiany organizacji
      ruchu przemawia na Waszą korzyść. W uzasadnieniu odwołania możecie powołać się
      na niewłaściwy sposób działania Urzędu.

Decyzja magistratu nie jest przede wszystkim zgodna z duchem prawa, a że
      rozstrzyga możliwość korzystania z praw podstawowych, to będzie miało istotne
      znaczenie w instancji odwoławczej.

Teraz kiedy już wiem jak to naprawdę było, jestem spokojny o decyzję wojewody.
      Szykujemy się więc do parady :-)
      • katolik_polski1 Re: SZYKUJEMY SIĘ DO PARADY! :-) 03.06.05, 19:46
        Ales to sobie wykombinowal !
        Zapomniales tylko,ze Prezydent Kaczynski
        ma caly sztab prawnikow,ktorzy kazda wasza
        inicjatywe zablokuja w imieniu prawa !
        Nie podsycaj nadziei !
        • shygay Re: SZYKUJEMY SIĘ DO PARADY! :-) 03.06.05, 19:49
          A ty katoliku_polski1 nie zapominaj, że na jaskrawe naciąganie i łamanie prawa
          nie pomogą najlepsi prawnicy...
          swoją drogą sztab prawników Kaczyńskiego ma zapewne takie samo pojęcie o prawie
          jak on sam - czemum dał dzisiaj wyraz.
          • loquin.phd Re: SZYKUJEMY SIĘ DO PARADY! :-) 03.06.05, 19:57
            Cóż, jak mniemam prawników macie o niebo lepszych i bardziej agresywnych niż te
            sflaczałe Kaczuchy, kanapowi dyktatorkowie w kapciach, którym to się wydaje, że
            z Rzecząpospolitą i jej tradycjami wygrają, a z metropolii Warszawy uczynią
            jakieś bajorko dla szarych kaczek.

Skrzydło prawnicze zawsze należy do najważniejszych.
            • davidmors [...] 04.06.05, 02:34
              • sclavus [...] 04.06.05, 09:40
          • katolik_polski1 Re: SZYKUJEMY SIĘ DO PARADY! :-) 03.06.05, 20:02
            Przepraszam za mojego kolege wertera .
            Przechodzi obecnie kryzys tozsamosci.
            Juz niedlugo zasnie !
            Wracajac do meritum sprawy,naciaganie prawa a jego
            lamanie to dwie rozne sprawy !
            Prawo jest po to,zeby kazdy interpretowal je na swoj sposob ,kazdy
            dla swoich korzysci !
            Jednak rzadzacy maja zawsze przewage !
            Tym razem przegraliscie !
            • shygay Re: SZYKUJEMY SIĘ DO PARADY! :-) 03.06.05, 20:05
              Piłka jest jeszcze w grze :-)
            • werter-6 Terapia "Katolika_polskiego" 03.06.05, 20:07
              Rokowania fatalne!Zalecam tarapię katolika, elektrowstrząsami o napięciu 1KV
              czas trwania impulsu 60 minut.Zjawisko elektrolizy, które wystąpi w ciele
              pacjenta, korzystnie wplynie na sklad elektrolitowy, plynów ustrojowych
              katolika,W miare postępowania choroby np, jeśli choremu będzie wydawalo sie że
              stoją za nim, katolicy calego świata, należy rozważyć zwiększenie napięcia do
              10KV, i przedlużyć czas trwania impulsu do jednej doby.Dipl.Arzt, Europa!!!
              • werter-6 Re: Terapia "Katolika_polskiego" 03.06.05, 20:10

ZA MNA STOI CALA KATOLICKA POLSKA
                Przeczytaj komentowany artykuł »
                Autor: katolik_polski1
                Data: 03.06.2005 19:29

+ dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz
                w damskich majtkach !

• werter-6 Katolu dosyc na Sobieskigo Wypad!!!!!!!!!!!!!1 03.06.05, 19:54
          Jasne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • shygay Re: SZYKUJEMY SIĘ DO PARADY! :-) 03.06.05, 19:58
          Wybacz ale nieskromnie muszę się pochwalić wiedzą w tym zakresie, bo już w
          najbliższej sesji mam egzamin z "Postępowania administracyjnego i
          sądowoadministracyjnego".
          • eurypides77 Re: SZYKUJEMY SIĘ DO PARADY! :-) 03.06.05, 20:01
            A ja obecnie zakuwam do egzaminu na aplikacji.
            • shygay Re: SZYKUJEMY SIĘ DO PARADY! :-) 03.06.05, 20:03
              Witam przyszłego kolegę :-)
              • gekon1979 Re: SZYKUJEMY SIĘ DO PARADY! :-) 03.06.05, 20:05
                no to pieknie
                jak bedziecie kierowac prawem
                to bedize tak jak z kaczynskim
                jedna skrajnosc zastapi druga
      • shoovar Re: SZYKUJEMY SIĘ DO PARADY! :-) 04.06.05, 04:43
        pierdzielisz ze swoimi radami.
        1( ma takie prawa
        2(urrzad wydal decyzje w czasie urzedowym - moze ostatniego dnia ale zawsze.
        3(jezeli w decyzji jest sprawa zmiany organizacji ruchu to znaczy ze petent
        homoseksualny zostal o tym poinformowany i nie ustosunkowal sie do tego znaczy
        olal.
        jestes dupa nie doradca....
      • mozart pytanie 04.06.05, 09:14
        To ze geje byli, sa i beda nikt nie watpi. Niejaki Jerzy Waldorff byl
        homoseksualista, ale nikt nie zamierza mu przez to odebrac honorow. Przeciez on
        w znacznej mierze uratowal Powazki.
        Wsrod was sa cenni ludzie, ale zdarzaja sie i mendy
        PO CO WAM TA PARADA?
        • sclavus Re: pytanie 04.06.05, 09:21
          mozart napisała:

> To ze geje byli, sa i beda nikt nie watpi. Niejaki Jerzy Waldorff byl
          > homoseksualista, ale nikt nie zamierza mu przez to odebrac honorow. Przeciez
          on
          > w znacznej mierze uratowal Powazki.
          > Wsrod was sa cenni ludzie, ale zdarzaja sie i mendy
          > PO CO WAM TA PARADA?

Wśród "was" zaś, zupełnie odwrotnie: jesteście mendy, choć... zdarzy się i
          porządny człowiek...
    • stachr Re: Parada Równości: Jest negatywna decyzja 03.06.05, 19:59
      Inteligencję powiadasz.Najpierw trzeba ją mieć.
    • marekszyl Re: Parada Równości: Jest negatywna decyzja 03.06.05, 20:02
      Nawoływanie do odbierania komus wolności w imię zaszczytnych ideałów, jest
      wrogiem tolerancji i samej wolności.

Dlaczego zwolennicy parady nie moga zaakceptować durnej decyzji kaczora? to
      wystawia Wam świadectwo, takie same jak homofobom.
    • smkd Re: Parada Równości: Jest negatywna decyzja 03.06.05, 20:11
      Lepiej byloby dla Polakow gdyby pan Kaczynski oddal nam Ksiezyc zamiast
      niedzwiedziej przyslugi.

• bocian4 Re: Parada Równości: Jest negatywna decyzja 03.06.05, 20:16
      I bardzo dobrze. Nie mam nic przeciwko homoseksualizmowi, tak jak nei mam nic
      przeciwko czarnym, żółtym, wysokim, niskim, itd. Wszscy jesteśmy różni i
      fajnie. Tylko Ci co mają rozum to rozumieją, i nie bedą sie afiszować z tym co
      robia w alkowie, a inni ekshibicjonisci uważają swoja innosc za idealny powód
      do demonstracji. I Ci jak i reprezentujaca ich w senacie Szyszkowska wiele w
      głowie nie mają.
      Moi drodzy, zamiast isć na paradę pójdzcie po rozum do głowy, tego wam nikt nie
      zabroni.
      Głupie argumenty - "twój syn też moze byc gejem". JAsne ze może. Oby był
      szczęśliwy. Ale to nie bezie powód żeby sie z tym afiszował tak jak mało kto
      sie afiszuje z własnym onanizmem, sodomią, i innymi czynami intymnymi.
      Przyzwoici ludzie to rozumieją...
      KAczyńskiego nei lubię za to sarmackie krzykactwo, pieniactwo, destruktywnosć,
      itd. Ale akurat tu go popieram.
      Moze zorganizujcie sobie wyjazd do lasu, nad morze, rzekę i róbcie co chcecie.
      Tylko po jakiego grzyba uparliscie się na tę demonstrację?

Pozdrawiam,
      • shygay Re: Parada Równości: Jest negatywna decyzja 03.06.05, 20:21
        Chyba już nikomu nie chce się po raz n-ty tłumaczyć motywów zorganizowania parady.
        Looknij do wcześniejszych postów :-)
    • katolik_polski1 ZDERZENIE DWOCH SWIATOPOGLADOW W POLSCE 03.06.05, 20:32
      Z jednej strony procesja Bozego Ciala -
      z drugiej procesja odmiennosci seksualnych
      walczacych o wieksze wplywy .
      Ci drudzy zaczynaja Targowice przypominac !
      Pytam sie homoseksualistow polskich ,
      chcecie drugiej Targowicy !!!?
      • eurypides77 Re: ZDERZENIE DWOCH SWIATOPOGLADOW W POLSCE 03.06.05, 20:37
        Pomyliłeś się.

Z jednej strony procesja odmienności seksualnych.

Z drugiej strony tłum przesądnych idiotów, wierzących w mity niepiśmiennych
        pasterzy sprzed 2000 lat, i w to, że jak jedzą wafelek, to w rzeczywistości
        popełniają teofagiczny kanibalizm.

Na tym polega życie w demokratycznym państwie prawa - każdy ma prawo do
        demonstrowania swojego wariactwa.
        • gekon1979 Re: ZDERZENIE DWOCH SWIATOPOGLADOW W POLSCE 03.06.05, 20:40
          skoro tak
          to chce by moje wariactwo - pojedynki
          mialy tez miejsce
          aha i zadam, zniesienie faszystkowskiej ustawy "o wychowaniu w trzezwosci", ktora jest elementem przesladowczym, w czasie gdy nie ma mozliwosci narazenai nieletnich na widok pijacych, a wiec o 22, w parku!!!!!
          • eurypides77 Re: ZDERZENIE DWOCH SWIATOPOGLADOW W POLSCE 03.06.05, 20:47
            Ja osobiście nie mam nic przeciwko legalizacji pojedynków, pod warunkiem, że
            będzie to dobrowolne i odpowiednio uregulowane (na przykład w obecności
            notariusza), aby zapobiec nadużyciom (np. morderstwom, które następnie są
            upozorowywane jako pojedynki). Sam bym pewnie nie brał udziału, ale jeśli ktoś
            chce, to proszę bardzo.

To samo z ustawą o wychowaniu w trzeźwości - jestem libertarianinem - takie
            ograniczenia są mi obce.
        • katolik_polski1 Re: ZDERZENIE DWOCH SWIATOPOGLADOW W POLSCE 03.06.05, 20:44
          No to mamy przyklad homoseksualnej demokracji na dloni !
          Wydaje mi sie,ze wysunales sie przed szereg !
          Ty tego nie rozumiesz ,ale twoi sponsorzy !
          Co na to SHYGAY ?
          Taki blad !
          • shygay Re: ZDERZENIE DWOCH SWIATOPOGLADOW W POLSCE 03.06.05, 20:57
            Czy ktoś mnie wołał?
            Masz rację. Warszawa jest przykładem zderzenia się dwóch światopoglądów.
            Jeden potocznie zwany kaczyzmem uzurpuje sobie prawo do nieprzestrzegania
            obowiązującego w Polsce prawa konstytucyjnego.
            Światopogląd, przez przeciwników zwany "polityczną poprawnością", działa na
            gruncie legalizmu konstytucyjnego - jego przedstawiciele domagają się możliwości
            zabrania głosu w ważnej dla siebie kwestii.

Kto bardziej przypomina Targowice? Kto łamie obowiązującą w tym kraju
            konstytucję oraz ustawy?
        • toporowa [...] 03.06.05, 20:54
        • katolik_polski1 Re: ZDERZENIE DWOCH SWIATOPOGLADOW W POLSCE 03.06.05, 20:55
          eurypides77 napisał:

> Pomyliłeś się.
          >
          > Z jednej strony procesja odmienności seksualnych.
          >
          > Z drugiej strony tłum przesądnych idiotów, wierzących w mity niepiśmiennych
          > pasterzy sprzed 2000 lat, i w to, że jak jedzą wafelek, to w rzeczywistości
          > popełniają teofagiczny kanibalizm.
          >
          > Na tym polega życie w demokratycznym państwie prawa - każdy ma prawo do
          > demonstrowania swojego wariactwa.
          ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
          Tym tekstem popelniles polityczne sepuko !
          Popros cenzora ,zeby to skasowal !
          • eurypides77 Re: ZDERZENIE DWOCH SWIATOPOGLADOW W POLSCE 03.06.05, 21:20
            Jak widać cenzor jest mądrzejszy od ciebie (nie dziwota zresztą), bo w mojej
            wypowiedzi nie ma obelg, tylko przedstawienie faktów. To zresztą zabawne, że ty,
            który cały czas miotasz obelgami, nagle zgłaszasz coś do admina.
            • katolik_polski1 Re: ZDERZENIE DWOCH SWIATOPOGLADOW W POLSCE 03.06.05, 21:29
              W porzadku !
              Chcialem dobrze dla ciebie !
        • marekszyl Re: ZDERZENIE DWOCH SWIATOPOGLADOW W POLSCE 03.06.05, 23:05
          "Na tym polega życie w demokratycznym państwie prawa - każdy ma prawo do
          demonstrowania swojego wariactwa."

sam wiesz że to nie jest prawda, bo demokracja współczesna sama w sobie ma
          mechanizmy, które wykluczają demonstrację pewnych, jak to określiłeś (zresztą
          błędnie) wariactw (np. poglądy faszystowskie).
          Obrażanie nie oznacza rzucanie bluzgów czy obelg. Ale swoimi tekstami obrażasz
          tych, którzy wierzą, że ten kawałek wafla coś więcej znaczy niż Ty sam uważasz.
          Wolność Twoich dziwactw i wariactw, chocibyś nie wiem jak to grzecznie ujął,
          kończy się wtedy, kiedy kończy się tolerancja dla innych. To robisz.
          • eurypides77 Re: ZDERZENIE DWOCH SWIATOPOGLADOW W POLSCE 03.06.05, 23:36
            Większość katolików na tym forum w podobny sposób obraża gejów, nazywając ich
            "zboczkami", "dewiantami" i moralną zarazą. Dlaczego miałbym nie być dłużny?

Jeśli ktoś chce wierzyć, że kawałek wafla to ciało boga, to jego sprawa - ale to
            nie znaczy, że ja mam traktować jego urojenia poważnie.
    • antysalon i o to chodzi! dosc propagandy sodomo-gomory!! 03.06.05, 20:41
    • malpka77 Brawo Kaczynski 03.06.05, 20:45
      tak trzymac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • i_am_a_bird Re: Brawo Kaczynski 03.06.05, 21:02
        To mądra decyzja.
    • langwer1 [...] 03.06.05, 20:56
      • shygay Re: Parada Równości: Jest negatywna decyzja 03.06.05, 21:03
        Heh..., zrobicie sobie na złość.
        Nie zaszkodzi troszkę męczeństwa za swobody obywatelskie...
    • ukropek Re: Parada Zboczeń 03.06.05, 21:00
      Jestem przekonany że nowy Sejm uchwali ustawę zakazującą jakąkolwiek promocję zachowań homoseksualnych, bez żadnych sankcji dla kochających inaczej bo to ich prywatna sprawa,mając w głębokim poważaniu opinię światowych?"autorytetów"
      Ot i tyle , wisi mi co kto robi w swojej sypialni...
      • shygay Re: Parada Zboczeń 03.06.05, 21:08
        Myślę, że część PO jest na tyle cywilizowana, że nie zezwoli na zbyt wielką
        swobodę PiSowi i LPR.
        • ukropek Re: Parada Zboczeń 03.06.05, 21:18
          Pomarzyć...miła rzecz
    • i_am_a_bird Homoseksualizm jest wbrew naturze. 03.06.05, 21:01
      Homoseksualizm jest wbrew naturze. Nie można równać, czegoś co jest wbrew
      naturze, z czymś co jest z naturą zgodne. Pomijając wszystkie inne kwestie
      związane z religią, światopoglądem, etc.

Homoseksualizm nie prowadzi do przedłużenia garunku. Homoseksualizm stanowi
      zagrożenie dla naszego gatunku, podobne jak zanieczyszczenie środowiska, czy
      wojny. Homoseksualizm to dewiacja, co z tego, że wrodzona. Inne dewiacje również
      bywają wrodzone. Równie dobrze można się urodzić zoofilem.

Homoseksualizm jest zły, nie można go wznosić na piedestał. Homoseksualistom
      należy się współczucie.
      • shygay Re: Homoseksualizm jest wbrew naturze. 03.06.05, 21:09
        A jakie to ma znaczenie wobec konstytucyjnie zagwarantowanego prawa do wyrażania
        własnych poglądów oraz prawa do zgromadzania się?
      • ukropek Re: Homoseksualizm jest wbrew naturze. 03.06.05, 21:14
        Też im współczuję......
      • werter-6 : Homoseksualizm jest wbrew naturze.????????? 03.06.05, 21:18
        Dowiedziales sie o tym w sądzie poznańskim biedaku!!!!Wspólczuję Tobie Polaku!!!!!
    • gekon1979 ide na piwo teraz, wiec zegnam wszystkich 03.06.05, 21:03
      i jeszcze na odchodne: NIE dla parady
    • toporowa kaczynski ma racje 03.06.05, 21:06
      Prawo polskie nie dyskryminuje homoseksualistow.
      W tej sytuacji domaganie sie przez homoseksualistow rownouprawnienia jest pieniactwem.
      Homoseksualisci sa podburzani przez politycznych spryciarzy z lewackiej miedzynarodowki
      • werter-6 Bardzo dobrze, Toporny umysle!!!! 03.06.05, 21:20
        Homoseksualisci sa podburzani przez politycznych spryciarzy z lewackiej miedzyn
        > arodowki
        • ukropek Re: Bardzo dobrze, Toporny umysle!!!! 03.06.05, 21:24
          Stać cię tylko na inwektywy?..Gratuluję intelektu...
      • bilbonek Re: kaczynski ma racje 03.06.05, 21:25
        > Prawo polskie nie dyskryminuje homoseksualistow.

Czyżby? Trudno znowu przyzywać oczywiste przykłady. Szkoda czasu.

Ale nawet jeśli przyjąć takie założenie (że "prawo polskie nie dyskryminuje
        homoseksualistow"), to co z tego, skoro p. Kaczyński może bezkarnie
        interpretować prawo po swojemu. Jak zostanie prezydentem, to dopiero nam pokaże
        interpretację prawa!

Prawo polskie nie zabrania urządzania pokojowych demonstracji. A jednak p.
        Kaczyński może sobie spokojnie takiej demonstracji zabronić, jeśli mu się ona po
        prostu nie podoba. Zatem cóż z tego, że prawo "nie zabrania", skoro jest martwe.

W Warszawie już mamy ICH "Prawo" i ICH "Sprawiedliwość". Niedługo - w całej
        Polsce. Dla nas - będzie tylko "czarna noc" i "zgodne z prawem" kopniaki
        Młodzieży Wszechpolskiej.

Ciekawe, kto następny, po homoseksualistach, będzie poniżany w majestacie
        "Prawa" i "Sprawiedliwości".
      • shygay Re: kaczynski ma racje 03.06.05, 21:38
        Jak wspaniale jest żyć w otoczeniu ludzi, którzy umieją oddzielić prawo do
        zgromadzania się od tematyki zgromadzenia.
      • katmoso Re: kaczynski ma racje 04.06.05, 12:49
        polskie prawo nie dyskryminuje pielęgniarek i hutników. w tej sytuacji
        domaganie się zrównania ich z takimi lekarzami czy inżynierami jest pienactwem.
        są oni ewidentnie podburzani przez związki zawodowe. i co? i nic. bo mają prawo
        do zademonstrowania jeżeli tylko chcą zademonstrować cokolwiek. dlaczego
        zwolennicy tolerancji nie mogą?
    • bronia8 Re: Gratuluję P. Kaczyńskiemu trafnej decyzji. 03.06.05, 21:24
      Nie obnoście się ludziska swoim innym ( patologicznym) wariantem zachowania
      seksualnego. Jest to patologia tej samej maści jak zoofilia,
      nekrofilia, ......, wszystkie mają podłoże genetyczne.
      • shygay Re: Gratuluję P. Kaczyńskiemu trafnej decyzji. 03.06.05, 21:40
        Zbieramy żniwo orzeczenia poznańskiego sądu.
      • werter-6 [...] 03.06.05, 22:48
    • katolik_polski1 TARGOWICA HOMOSEKSUALISTOW 03.06.05, 21:25
      Teraz nie mamy najmniejszych watpliwosci !
      Homoseksualisci chca sprzedac niepodleglosc Polski
      w imie swoich interesow !
      Kazdy prawdziwy Polak powinien isc na szaniec !!!
      • ukropek Re: TARGOWICA HOMOSEKSUALISTOW 03.06.05, 21:34
        katolik_polski1 napisał:

> Teraz nie mamy najmniejszych watpliwosci !
        > Homoseksualisci chca sprzedac niepodleglosc Polski
        > w imie swoich interesow !
        > Kazdy prawdziwy Polak powinien isc na szaniec !!!
        Coś ty nie do końca katolik polski...a niech sobie paradują tylko nie powinno
        to obchodzić nikogo ..podkreślam nikogo oprócz policji
      • igel1 Re: TARGOWICA HOMOSEKSUALISTOW 03.06.05, 21:56
        Ale kiedys musisz wybra sie do szkoly....niepodleglosc sprzedajer sie przez
        takie wlasnie decyzje....
        To rasssistowskie podejscie jakiegos polityka ktory ma duze luki w edukacji...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka