q_vw Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 13:45 ja tylko przupomnę, że geje i lesbijki to dorośli ludzie, robią co chcą, a nie jest to zakazane. Nie deprawują nieletnich i nie szkodzą nikomu. jeśli chca sie obnosic ze swoimi preferencjami seksualnymi to ich problem, swoją drogą wedle mnie, obnoszenie się z seksualnymi preferencjami jest niekulturalne i nietaktowne, ale nie ja bedę ich uczył kindersztuby. Ponadto, geje i lesbijki są OK kiedy mają płacić podatki, ale kiedy czegoś chcą od państwa, to już są źli... Hipokryzja, kołtuństwo i podwójna morlaność wyziera z takiej postawy. Tak więc, chca robić paradę, niech ją robią... Natomiast inna sprawą są jakiekolwiek przywileje związane ze związkami homoseksualnymi. jeśli będzie zgoda na sluby (prawne usankcjonowanie związku) to na pewno nie widze możliwości zgody na adopcje dzieci czy wogóle posiadanie dzieci w związkach homoseksulanych. I kropka. Jest jednak, konkretna definicja rodziny i już. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 13:49 a czy samotna matka z dzieckiem to rodzina? Czy nalezy odebrac jej dziecko i dac jakiejs parze K+M, czy moze dookoptowac jej przymusowo jakiegos meza? A co zrobic, jak taka kobieta zamieszka ze swoja partnerka? Sila rozdzielic? I podobnie z facetem. Co zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 14:07 Pisze o związkach homoseksulanych, nie o samotnych matkach czy ojcach. oczywiście, jest to problem, bo przecież nikt nie zamierza odbierać dzieci siłą ani umieszczać ich w sierocińcach... Ale jest też tak, że model rodziny jest inny od usilnie lansowanego przez środowiska homoseksualne, którym momentami jednak odbija zwyczajnie palma i nie patrzą na opinie i prawa większości... Wszyscy mieszkamy wspólnie, więc potrzebny jest konsensus a nie pohukiwanie jedni na drugich... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszosinski48 GEJE i LESBIJKI TO NASZE DZIECI ! 10.06.05, 13:53 kilka dni temu w 100 tysiecznej demonstracji w Mediolanie,matki skandowały; GEJE I LESBIJKI TO NASZE DZIECI ! Tak samo może okazać się z naszymi dziećmi,czy dziećmi naszych dzieci! - mogą nam powiedzieć mamo,tato jestem lesbijka,jestem gejem! I co wtedy?! Mamy ich odrzucić z nienawiścią?! OKażemy im swą miłość do NICH i PRZYTULIMY do serca ! Odpowiedz Link Zgłoś
bulwaj Re: GEJE i LESBIJKI TO NASZE DZIECI ! 10.06.05, 13:58 wiesz co - przytulaj, przytulaj, ale nie zachęcaj mnie do tego i to jeszce publicznie i przy okazji spytaj się rodzica geja czy jest uszczęśliwiony Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszosinski48 Re: GEJE i LESBIJKI TO NASZE DZIECI ! 10.06.05, 14:04 z czasem choć w części będzie sie taki rodzic cieszył szczęściem swego dziecka - lesbijki i geja ! Odpowiedz Link Zgłoś
bulwaj Re: GEJE i LESBIJKI TO NASZE DZIECI ! 10.06.05, 14:07 eeech, spytaj wobec tego mamę w ciąży i jej partnera czy marzą o dziecku homoseksualnym? Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: GEJE i LESBIJKI TO NASZE DZIECI ! 10.06.05, 14:14 sa tacy, co np. marza o chlopcu, a nie o dziewczynce, i na odwrot. I co z tego? Niektorzy marza, zeby dziecko bylo profesorem, a zostaje smieciarzem, inni wola artyste, a maja bizesmena. Ci, co milosc do dziecka uzalezniaja od spelniania sie swoich marzen nie powinni sie na dziecko decydowac. Lepiej pomysl jak zareagujesz, jak TWOJE dziecko okaze sie homoseksualne. Uwazaj, bo szansa jest spora. Odpowiedz Link Zgłoś
bulwaj Re: GEJE i LESBIJKI TO NASZE DZIECI ! 10.06.05, 14:20 spoko, nie mam dzieci, ale, ale odpowiadasz nie na temat i chyba zdajesz sobie z tego sprawę: proponuję pytanie: czy marzysz o tym, żeby twoje potomstwo było homoseksualne, czy marzysz o tym, żeby twoje dziecko było niepełnosprawne, to ta kategoria Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: GEJE i LESBIJKI TO NASZE DZIECI ! 10.06.05, 14:27 dla mnie niepelnosprawnosc a orientacja seksualna, to zupelnie nie ta kategoria. Chce zeby bylo zdrowe, to oczywiste. I szczesliwe. Jezeli geje beda przesladowani i beda spotykac sie z taka nienawiscia jak tutaj, to oczywiscie wole, zeby bylo hetero. Bo bedzie mialo latwiej. Ale jezeli bedzie homo, to bede je wspieral tak samo. A najzupelniej szczerze: jezeli ma byc homo albo nietolerancyjnym, pelnym nienawisci hetero, to wole zeby bylo homo. Powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: GEJE i LESBIJKI TO 10.06.05, 15:18 cieszyl sie znaczy bedzie wylazil na ulice i opowiadal, ze ma syna pedala albo corke lesbijke? moze pojdzie na jakas parade i zrobi sobie jeszcze transparent czy znajdzie moze jakis inny powod dla ktorego bedzie z syna dumny, ew. bedzie rozmawial o dzieciach w innym kontekscie zupelnie aseksualnym? no jak widac chyba nie, liczyc sie bedzie ze homoseksualista i w zwiazku z tym to juz jest osiagniecie samo w sobie. jak czytam tu wypowiedzi pederastow, to oni ze swojego homoseksualizmu zrobili ideologie zycia. i tez mi szczescie miec takiego w rodzinie. jak sie dziecko z zespolem downa rodzi, to ludzie tez je kochaja i akceptuja ale nie znaczy, ze na takie czekaja Odpowiedz Link Zgłoś
awerbaki HAHAHA / a jak ty się ... 10.06.05, 13:46 jak ty się zaczniesz rozmnazać to zacznie sie rozszerzać KOŁTUŃSTWO!! Odpowiedz Link Zgłoś
jethrox Nałęcz to Wesoły Sanitariusz, kiedyś z nim rozma- 10.06.05, 13:47 wiałem i sprawiał takie własnie wrażenie. Żadne normy ani zasady go nie interesowały, tylko co zrobic aby zarobić, wyjśc na swoje i sie nie narobic. Odpowiedz Link Zgłoś
awerbaki Re:/A ja rozmawiałam z Kopciuszkiem .. 10.06.05, 13:49 i kazał cię pozdrowic..sam widzisz że rozmowa a rozmowa to różnica..i to duuuuuuuuuuuża;) Odpowiedz Link Zgłoś
zulus3 [...] 10.06.05, 13:47 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzbien Tomek-kocham Cięęęę!!! 10.06.05, 13:48 Po demonstracji będę czekał 0 17-ej "pod Grzybkiem" (na "krzyżykach")W ręce będę miał"Gazetę" ,na nogach-zółte skarpetki. To narazie-baj!!! Ps. Zawsze wiedziałem. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
ania9971 a co wybory! 10.06.05, 13:50 szykuje sobie elektorat ,komuch.Kaczyński nie daj się .nie chcemy tu pedałów ani innych zboczeńców.żałosne typy .Pasują do siebie zboczeńcy i czerwone pająki. Odpowiedz Link Zgłoś
krzbien Re: a co wybory! 10.06.05, 13:56 Anka-trzymaj się. Siła w plemnikach,ale nie w "chłopskiej" d...i!!! Natury nie pokonają!!! Jest naszej stronie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuluseq HOMOSEKSUALIZM JEST ZGODNY Z NATURĄ !!!! 10.06.05, 13:52 Jest normalny ! czyli zgodny z normą. Norme ustaliła natura - homoseksualiści rodzą się homoseksualistami i do końca życia nimi pozostaną. Jest ich 5-10% !!! Dla uświadomienia sobie tej liczby policzcie ilu homoseksualistów mieszka w Waszym bloku, na osiedlu ... "normalny" nie oznacza "w większości" - jest ich ~10% i to jest normalne. Gdyby nagle zabrakło homoseksulalistów było by to niezgodne z naturą. Próbowano kiedyś pozbyć się homoseksualistów przez masową eksterminacje - w następnym pokoleniu znowu było ich tyle samo. Natura broni się sama. W ten sposób natura reguluje tempo rozmnażania gatunku. Człowiek ingeruje w nature - dlatego mamy teraz EKSPLOZJE DEMOGRAFICZNĄ - w ciągu ostatnich 25 lat podwoiła się liczebność ludzi na ziemi - ostatnio takie tempo wzrostu było 3.5 mln lat temu. Zanim napiszecie, że to nieprawda, albo że plote bzdury - zajżyjcie do jakiej kolwiek publikacji naukowej - najlepiej żeby wydawnictwo nie było katolickie. Za orientacje seksualną odpowiedzialny jest obszar w mózgu, który kształtuje się w okresie penetralnym. Człowiek jeszcze nie potrafi jeszcze ingerować w strukture mózgu. Homoseksualista rodzi się ze związku heteroseksualnego, przez całe życie nim jest i takim umrze. Nie orientacja seksualna świadczy o tym jakim się jest człowiekiem, dobrym czy złym. Ilość przestępstw na tle homoseksualnym jest proporcjonalnie do ilości homoseksualistów taka sama jak na tle heteroseksualnym. To normalni ludzie tacy jak my wszyscy - w większosci przypadków nie wiecie nawet że wasi sąsiedzi i przyjaciele są homoseksualistami. Muszą się z tym kryć, ponieważ to MY zmuszamy ich do ukrywania swojej natury. Homoseksualiści to tacy sami ludzie jak my. Tak samo czują i mają takie same potrzeby. Różnicą jest tylko to, że ich orientacja seksualna skierowana jest na osobe tej samej płci. Im to nie przeszkadza - dlaczego przeszkadza to Wam ? Odpowiedz Link Zgłoś
krzbien Re: HOMOSEKSUALIZM JEST ZGODNY Z NATURĄ !!!! 10.06.05, 13:53 Pańską naturą! Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Re: HOMOSEKSUALIZM JEST NATURĄ !!!! 10.06.05, 13:55 Nikt tego nie uczy, homoseksualisci w 100% sa dziecmi heteroseksualistow. Wiec: homoseksualizm jest naturalny. Odpowiedz Link Zgłoś
krzbien Re: HOMOSEKSUALIZM JEST NATURĄ !!!! 10.06.05, 13:58 A Pan jest wielbłądem- z taką interpretacją!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
awerbaki Re: HOMOSEKSUALIZM JEST NATURĄ !!!! 10.06.05, 13:59 a ty jestes idiota:D w tym swoim uporze:D Odpowiedz Link Zgłoś
krzbien Re: HOMOSEKSUALIZM JEST NATURĄ !!!! 10.06.05, 14:20 Piękny przykład gejowskiej tolerancji i miłości!!! Więcej , więcej, więcej!!! "Świat według gejów" Ciekawe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuluseq Re: HOMOSEKSUALIZM JEST NATURĄ !!!! 10.06.05, 14:49 > Piękny przykład gejowskiej tolerancji i miłości!!! Więcej , więcej, więcej!!! > "Świat według gejów" Ciekawe!!! Nie jestem gejem, za to czytam publikacje naukowe - i masz racje - jest to ciekawe. Gorąco polecam takie podejście - pomaga wyrobić sobie mądrzejszy pogląd na świat. Odpowiedz Link Zgłoś
awerbaki Re: HOMOSEKSUALIZM JEST ZGODNY Z NATURĄ !!!! 10.06.05, 13:55 :D nareszcie ktoś z rozsądną argumentacja;) mnie to nie przeszkadza a z tobą zgadzam się w pełni:D Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: HOMOSEKSUALIZM JEST ZGODNY Z NATURĄ !!!! 10.06.05, 14:09 Zmartwię Cie jednak... nie mam nic do homoseksualistów, to ich sprawa kim są, ale nie jest to zgodne z naturą. Bilogia działą bowiem tak, że istoty żywe musza się rozwijac, by przetrwać i przekazać geny kolejnemu pokoleniu. Homoseksualizm nie pozwala w naturalny sposób na przekazywanie genów... Odpowiedz Link Zgłoś
zuluseq Re: HOMOSEKSUALIZM JEST ZGODNY Z NATURĄ !!!! 10.06.05, 14:30 Homoseksualizm jest orientacją seksualną. Jak orientacja może przekazywać geny ? Za orientacje seksualną jak i tożsamość płciową odpowiedzialne jest Jądro Dymorfizmu Płciowego - jest to obszar w mózgu, który kształtuje się w okresie penetralnym płodu. Homoseksualizm NIE JEST PRZENOSZONY genetycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: HOMOSEKSUALIZM JEST ZGODNY Z NATURĄ !!!! 10.06.05, 17:18 Przecież ja piszę, że biologia chroni przed homoseksualizmem, bo nie zezwala na przekazywanie genów, nic więcej. Homoseksualizm to zagłada gatunku, tylko tyle chciałem zauważyć. Piszesz, że homoseksualizm to orientacja... no to orientację można zmienic, prawda ? Zatem bycie homoseksualista to moda ?! Chyba nie, wiec nie pisz tego. Wydaje się, że jednak geny mają z tym coś wspólnego, ale tylko wydaje się, bo tak naprawdę nic nie wiemy. jedni uważają, że jest gen homoseksualizm inni, że go nie ma. Mnie jest to całkowicie obojętne czy ktoś jest homo czy hetero, ważne by był porządny w swycm życiu. Oczywiście, że homoseksualizm nie jest przenoszony genetycznie !!! Nie twierdzę tego. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: HOMOSEKSUALIZM JEST ZGODNY Z NATURĄ !!!! 10.06.05, 15:22 > Homoseksualiści to tacy sami ludzie jak my. Tak samo czują i mają takie same > potrzeby. Różnicą jest tylko to, że ich orientacja seksualna skierowana jest na > osobe tej samej płci. Im to nie przeszkadza - dlaczego przeszkadza to Wam ? czlowieku ale wszystko ok. mnie to nie przeszkadza tak dlugo jak zaden pederasta nie bedzie sie do mnie dobieral, rozumiem, nie mam nic do tego. przeszkadza mi tylko robienie z tego ideologii, wylazenie na ulice, domagania sie jakichs praw na te okolicznosc, itp. robienie sobie burdelu na oczach innych ludzi mi przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
zuluseq Re: HOMOSEKSUALIZM JEST ZGODNY Z NATURĄ !!!! 10.06.05, 15:33 kraq napisał: > (...) tak dlugo jak zaden > pederasta nie bedzie sie do mnie dobieral, (...) wylazenie na ulice Będą tak długo wychodzić na ulice do puki tacy jak Ty będą nazywali ich pederastami. Do puki parada gejów będzie wzbudzala więcej kontrowersji niż parada starych samochodów, protesty rolników, pochody karnawałowe, oraz procesje katolików w Boże Ciało. Nie bój sie ich - nikt Cie podrywać nie będzie i żaden z nich krzywdy Ci nie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
ocean12 Po stokroć BRAWO NAŁĘCZ!!! 10.06.05, 13:54 John Fitzgerald Kennedy powiedział kiedyś: "Ich bin ein Berliner". Jutro każdy uczciwy heteroseksualista powinien powiedzieć to, co Nałęcz. Godzinę temu na innym forum napisałem, że brakuje mi głosów poparcia dla parady ze strony autorytetów, ludzi z pierwszych stron gazet. Teraz Nałęcz dołączył do prof. Szyszkowskiej, ratując honor polskich naukowców. Uczeni artyści, pisarze, bierzcie przykład z prof. Nałęcza. Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 Biedni towarzysze geje 10.06.05, 13:57 Oj biedny komunisto.....Jeszcze Was te malowane geje wydmuchają:):):)Tylko nie ryćkajcie się po bramach.... Odpowiedz Link Zgłoś
kraq szyszkowska autorytetem buhahaha 10.06.05, 15:27 no to gratuluje, mysle ze paru takich jeszcze sie znajdzie. a gadzinowski bedzie reprezentowal media? buhehehe honor polskich naukowcow ma ratowac szyszkowska dobre sobie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dwamiecze2 [...] 10.06.05, 13:55 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 Re: Demokracja, drogi Tomciu polega na tym ze.... 10.06.05, 13:58 Prosze tylko mi wyjasnić czy własnej czy pożyczonej dupy może dać??? Odpowiedz Link Zgłoś
dwamiecze2 Re: Demokracja, drogi Tomciu polega na tym ze.... 10.06.05, 14:02 doradca1 napisał: > Prosze tylko mi wyjasnić czy własnej czy pożyczonej dupy może dać??? A może dac i wlasna Euro-dotowana, i pożyczona. To skandal ze nie ma wiecej srodkow na wspieranie tolerancji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Jak Kennedy w Berlinie: "Ich bin Ein Berliner." 10.06.05, 13:56 tak ten POLSKI demokrata stoi razem z przesladowanymi i ucisnionymi. BRAWO dla demokracji w POLSCE! Odpowiedz Link Zgłoś
dwamiecze2 Re: Jak Kennedy w Berlinie: "Ich bin Ein Berliner 10.06.05, 14:00 Co oznacza - jestem slodka bulka z dzemem (berlinka). Kenedy sie bardzo wyglupil ta wypowiedzia. A tak z ciekawosci - jak to dokladnie sie przesladuje gejow w Polsce? Nie moga sie walic w parku w bialy dzien jak w Londynie? Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Jak Kennedy w Berlinie: "Ich bin Ein Berliner 10.06.05, 14:02 nie moga nawet spotkac sie na chodniku w Warszawie. Okazuje sie to nielegalne! A powodem jest bojowka PiS, ktora stanowi ponoc smiertelne zagrozenie, przed ktorym nawet policja jest bezradna. Odpowiedz Link Zgłoś
dwamiecze2 Re: Jak Kennedy w Berlinie: "Ich bin Ein Berliner 10.06.05, 14:07 yeellow napisał: > nie moga nawet spotkac sie na chodniku w Warszawie. Okazuje sie to nielegalne! > A powodem jest bojowka PiS, ktora stanowi ponoc smiertelne zagrozenie, przed > ktorym nawet policja jest bezradna. A gdyby to ktos na przyklad chcial maszerowac po Warszawie krzyczac - "Niech Zyje Hitler" i ktos by im w koncu dal za to w morde, to tez bylaby dyskryminacja? Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Jak Kennedy w Berlinie: "Ich bin Ein Berliner 10.06.05, 14:10 propagowanie faszyzmu jest prawnie zakazane. A bycie gejem nie. Proste? A czy jakby ktos krzyczal "niech zyje papiez", to tez by mu zakazano? Odpowiedz Link Zgłoś
dwamiecze2 Re: Jak Kennedy w Berlinie: "Ich bin Ein Berliner 10.06.05, 14:17 yeellow napisał: > propagowanie faszyzmu jest prawnie zakazane. A bycie gejem nie. Proste? > A czy jakby ktos krzyczal "niech zyje papiez", to tez by mu zakazano? Czyli, cala ta "demokracja" polega na tym kto komu moze czego zakazywac przez szantazowanie politykow? Nieprawdaz? I o to sie wlasnie rozchodzi z tymi "marszami" - czyli o lansowanie tych co so bardziej rowni niz inni. Na zachodzie na przyklad jest juz zakazane manifestowanie sie na przyklad z szopka bozonarodzeniowa ale manifestowanie golego zarazonego AIDS tylka zakazane nie jest. Demokracja, panowie i panie. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Jak Kennedy w Berlinie: "Ich bin Ein Berliner 10.06.05, 14:24 Gdzie na zachodzie sa zakazane zgromadzenia religijne? Gdzie nie mozna pokazac szopki? Piszesz, ze nie ma nietolerancji i problemu dyskryminacji gejow, a publicznie przyrownujesz ich do faszystow. Jezeli to miala byc analogia, to dosc niesmaczna, jezeli sie pamieta, jakie Adolf mial plany w stosunku akurat do homoseksualistow. Zakazywac nalezy szerzenia nienawisci. Na swiecie (a w Polsce szczegolnie), z powodow historycznych, faszyzm z nienawiscia kojarzy sie jednoznacznie, stad zakazy. Ale poza tym drobnym wyjatkiem mozesz organizowac dowolne parady, wiece i spotkania (zreszta skini tez dostaja pozwolenia, a granica od faszyzmu jest tam niewielka). No, chyba ze jestes gejem. Bo wlasnie sie okazuje, ze jak akurat jestes gejem, to prawo do zgromadzen Cie nie dotyczy. I to jest moim zdaniem bardzo nie w porzadku. I nie chodzi o demokracje, chodzi o zwykla przyzwoitosc. A jezeli wystawianie szopki bedzie w Polsce zakazane, to sam pojde w odpowiedniej procesji, chociaz jestem ateista. Odpowiedz Link Zgłoś
dwamiecze2 Re: Jak Kennedy w Berlinie: "Ich bin Ein Berliner 10.06.05, 14:30 yeellow napisał: > Gdzie na zachodzie sa zakazane zgromadzenia religijne? Gdzie nie mozna pokazac > szopki? W USA nie wolno w wiekszosci stanow afiszowac sie z szopkami bo to "obraza uczucia religijne" innych grup. > Piszesz, ze nie ma nietolerancji i problemu dyskryminacji gejow, a publicznie > przyrownujesz ich do faszystow. Jezeli to miala byc analogia, to dosc > niesmaczna, jezeli sie pamieta, jakie Adolf mial plany w stosunku akurat do > homoseksualistow. Nic to nie ma niesmacznego. Orginalna partia nazistowska w Niemczech to byl klub pedalow kierowany przez niejakiego Rohma. Homoseksualisci stanowili orginalne bojowki faszystowskie ktore maszerowaly po Niemczech i bily ludzi. Po dojsciu do formalnej wladzy, Hitler ich juz nie potrzebowal i ich wyrznal podczas tak zwanej "Nocy Dlugich Nozy." To sa fakty historyczne kolego. To ci wszyscy zwolennicy tolerancji sa bardzo niesmaczni kiedy okrzykuja przeciwnikow dzisiejszych homoseksualnych bojowek nazistami. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Jak Kennedy w Berlinie: "Ich bin Ein Berliner 10.06.05, 14:34 jakies zrodlo Twoich historycznych rewelacji? Bo ze caly faszyzm byl zydowskim spiskiem to juz od Tobie podobnych slyszalem. A jak Ci sie podoba zdanie "Heteroseksualne oddzialy SS mordowaly ludzi"? Co to znaczy "afiszowac sie z szopkami?". Jakies dowody, konkrety? I co to ma do wiecu w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodos1 [...] 10.06.05, 14:39 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dwamiecze2 Re: Jak Kennedy w Berlinie: "Ich bin Ein Berliner 10.06.05, 14:41 yeellow napisał: > jakies zrodlo Twoich historycznych rewelacji? Bo ze caly faszyzm byl zydowskim > spiskiem to juz od Tobie podobnych slyszalem. Prosze sobie poczytac zyciorys niejakiego Ernst Roehm (Rohm) i jego Sturm Abteilung (SA) - i wtedy pogadamy. To jest zaakceptowana historia a nie jekies tam teorie spiskowe. Mozna o tym przeczytac w kazdej ksiazce ktora opisuje poczatki partii Nazistowskiej. Hitler zawdziecza dojscie do wladzy bojowkom homeseksualistow. Na przyklad - "Hitler i Stalin" Allana Bullocka - nawet przetlumaczyli ta ksiazke na Polski jesli kolega innych jezykow nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Jak Kennedy w Berlinie: "Ich bin Ein Berliner 10.06.05, 14:43 trzymam za slowo, ze do tego czasu nie bedziesz ze mna gadal. Obiecuje ociagac sie z lektura. Odpowiedz Link Zgłoś
jotembi brawo Nałęcz! 10.06.05, 13:59 jak miło że są też i ludzie na poziomie w tym polskim cyrku! Odpowiedz Link Zgłoś
pankasztelan Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 14:01 Ci politycy to juz centralnie na lby poupadali. Zamiast walczyc ze zboczeniami to jeszcze je popieraja i zachecaja tym samym ludzi. OHYDA. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig72 Re: Parada Czekolady zachecalaby aby zostac czeko 10.06.05, 14:32 tak, ale popierałaby jedzenia czekolady, wskazywała że czekolada jest cacy, ze jest zdrowa i smaczna, że wszyscy powini jeść czekoladę... zresztą zakaz jest całkowicie zgodny z prawem - sami jesteście sobie winni jak nawet wniosku porządnie przygotować nie umiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
zxx Cały Tomek 10.06.05, 14:03 zawsze na fali - jak trzeba dziś jest gejem, jutro hetero, wczoraj w PZPR pojutrze obrońcem demokracji a jak trzeba to nawet Leninem Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Cały Tomek 10.06.05, 14:07 jak to trzeba? Przeciez, zgodnie z tym co pojawia sie na tym forum, prawie wszyscy sa przeciwko? To jak to jest? Oplaca sie byc z gejami, czy przeciw? Wiekszosc jest za, czy przeciw? Rozdwojenie jazni? Odpowiedz Link Zgłoś
rades2 Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 14:05 Jastem tylko ciekaw czy jest mi wstanie ktoś wskazać w polskim prawie jakiś przepis który dyskryminowałby homoseksualistów?? Jeden przepis!!! -małżeństwa?? proszę bardzo mogą zawierać homo -mieć dzieci ?? proszę bardzo mogą mieć Ale w prawie jest napisane że małżeństwo to związek mężczyzny i kobiety (a nie mężczyzny z mężczyzną czy z kotem albo psem albo z dzieckiem) a ochrona prawna jest mu dana bo realizuje ważne społecznie cele. Niewidomy nie dostanie prawa jazdy czy to jest dyskryminacja?? Ja mam zabużenie błędnika i nie skończyłem kursu szybowcowego czy to jest dyskrymicja?? Nie!! Po prostu nie spełniam wymogów prawa ale nie jestem przez Państwo dyskryminowany!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 14:09 nie tyle chodzi o prawo, a o ludzi. Przyklad: parada gejow. Okazuje sie, ze geje nie moga spotkac sie nawet na chodniku, bo to nielegalne! A zagrozeniem smiertelnym jest dla nich podobno bojowka PiS, przed ktora nawet policja nie moze obronic (chociaz policja uwaza, ze moze). Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodos1 Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 14:25 wiesz co, reagujesz histerycznie. Taki duży chłopiec/dziewczynka nie powinien reagować płaczem na zakaz otrzymania ulubionej zabawki Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 14:31 histerycznie? Taki duzy chlopiec/dziewczynka powinien juz czytac ze zrozumieniem. I umiec odpowiadac na temat, a nie schodzic na emocjonalne argumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodos1 Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 14:37 daj spokój po co się tak irytujesz, przez to twoja argumentacja staje się coraz nikczemniejsza jakościowa. Spokojnie, usiądź zrelaksuj się, dopiero potem napisz. Nieźle ci idzie, mimo, że słabiutka ta twoja argumentacja... Ale dawaj dalej jestem z tobą... Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 14:41 Nie ma to jak Twoje, ociekajace intelektem posty. Osobiste wycieczki, poza tym pustka. Dzieki, takich ze mna nie potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodos1 Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 14:44 znowu ulegasz emocjom. Jak ktoś protestuje przeciw homoseksom źle, udzielam Ci poparcia jeszcze gorzej. Nic z tego nie rozumiem. Więc jak idziesz przed sejm czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 14:46 Ide, ale domoroslych psychologow unikam. I umiem rozpoznac falszywych przyjaciol. A emocje w normie, puls 55. Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodos1 Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 14:49 no to się spotkamy... ja też się tam wybieram z aparatem fotograficznym Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 14:50 dobrze ze nie z kijem. Uwazaj na bojowki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodos1 [...] 10.06.05, 14:55 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodos1 Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 14:58 oczywiste jest, że będę głosował przeciw przyznaniu tych praw... już sam zaczynam głupieć od tej propagandy Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 15:02 no, prosze, jaka mialem intuicje. Mowilem Ci, falszywego przyjaciela rozpoznam na kilometr. Zwlaszcza, jak tak nieudolnie sie maskuje... A z tymi stringami to pudlo. Nie nosze, gejem nie jestem. Ale czego wymagac od domoroslego psychologa... Pociesze Cie na koniec: nie zaczynasz. Ten proces zaczal sie juz bardzo dawno... Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodos1 Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 15:05 masz pojęcie? jaki ja Ci przyjaciel? napisałem tylko że cię wspieram w tej nierównej walce na forum, bo coś ci słabo idzie... ale poza tym cię lubię, dajesz mi sporo radości Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 15:09 milo mi, ze sprawiam Ci tyle radosci, chociaz zasluga niewielka, bo chyba latwo Cie rozsmieszyc. Napisales, ze wspierasz, ale jestes malym klamczuszkiem. Ja zadnej walki nie prowadze, pisze sobie ot tak. Wiec kolejne pudlo. Ale wybaczam, duzo od Ciebie nie wymagam. Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodos1 Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 15:11 znowu atakujesz? dzięki za tą radość, naprawdę niewiele mi trzeba... Nie mam jakiś wybujałych roszczeń jak niektóre grupy... Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 15:13 Atakujesz? Znowu? Skad to przewrazliwienie? Konceptu nie starcza? Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodos1 Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 15:17 Tak. Zdemaskowałeś mnie kompletnie. Zastanawiam się tylko do czego jest mi na tym forum potrzebny koncept, dla przekonania kogo kolwiek? to daremny trud, natomiast takie wymiany jak z Tobą są naprawdę miłe. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 15:33 Do ciekawych postow, bo juz nudzisz. Zegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodos1 Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 15:24 hej, o co chodzi z wycięciem moje poprzedniego posta, nie było przecież żadnych wulgaryzmów... o te stringi poszło? Odpowiedz Link Zgłoś
le.donjon Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 14:48 Homoseksualiści byli i są wszędzie, od Egiptu faraonów i Babilonu począwszy, po Grecję starożytą, Rzym republikański i cesarski, Kościół, komunę, nazistów, liberałów, CIA, FBI, MW, królestwa francuskie, angielskie, Rzeczpospolitą itd. itp. Kultury wysoko rozwinięte świadomie integrują homoseksualizm w swój poczet pożądanych zachowań etycznych. Z nazizmem nie ma to nic wspólnego; kto igra z nazizmem, przekreśla polskość, i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
79er zawsze byl bisexem, tylko dopiero teraz wyszedl z 10.06.05, 14:11 zawsze byl bisexem, tylko dopiero teraz wyszedl z szafy, tylko co na to zona? Odpowiedz Link Zgłoś
serwal Re: Nałęcz: "Jutro będę gejem" 10.06.05, 14:12 Kondolencje i wyrazy glebokiego wspolczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
dwamiecze2 Nałęcz jest pedalem. Wlasnie sie dowiedzialem.... 10.06.05, 14:22 Dusza i cialem, Nalecz jest pedalem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzbien [...] 10.06.05, 14:26 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodos1 Re: No prosze.... 10.06.05, 14:26 stary daj spokój, nie przy jedzeniu... Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Czego się nie robi dla posłowania... 10.06.05, 14:31 Fotel ucieka a odzwyczaić się od ,,miłego słodkiego życia'' żal.Peda..(sorry geje)to duża grupa wyborców.Na mandat Nałęcza wystarczy.Czego się nie robi dla kariery i kasiory.Jedni dają d..py a inni w d..pę włażą.NIECH ŻYJE NAŁĘCZ GEJ Z WYBORU(A WŁAŚCIWIE DLA WYBORÓW -DO SEJMU)! Odpowiedz Link Zgłoś
bydgosc Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 14:37 "Niespełna 42 proc. warszawiaków uważa, że parada mogłaby być wydarzeniem zniechęcającym turystów do odwiedzenia miasta." Talk jak Love Parade - zero przybyszy spoza miasta.... wogole nuda... Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis NATURA CIAGNIE Nalecza do... SWOICH 10.06.05, 14:42 Nałęcz: "Jutro będę gejem" ------------------------------------------------------- - Nie tylko pedalem, ale i starym durniem towarzyszu Nalecz bedziecie.. Odpowiedz Link Zgłoś