Dodaj do ulubionych

Nałęcz: jutro będę gejem

• q_vw Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 13:45
      ja tylko przupomnę, że geje i lesbijki to dorośli ludzie, robią co chcą, a nie
      jest to zakazane. Nie deprawują nieletnich i nie szkodzą nikomu. jeśli chca sie
      obnosic ze swoimi preferencjami seksualnymi to ich problem, swoją drogą wedle
      mnie, obnoszenie się z seksualnymi preferencjami jest niekulturalne i
      nietaktowne, ale nie ja bedę ich uczył kindersztuby. Ponadto, geje i lesbijki są
      OK kiedy mają płacić podatki, ale kiedy czegoś chcą od państwa, to już są źli...
      Hipokryzja, kołtuństwo i podwójna morlaność wyziera z takiej postawy.

Tak więc, chca robić paradę, niech ją robią...

Natomiast inna sprawą są jakiekolwiek przywileje związane ze związkami
      homoseksualnymi. jeśli będzie zgoda na sluby (prawne usankcjonowanie związku) to
      na pewno nie widze możliwości zgody na adopcje dzieci czy wogóle posiadanie
      dzieci w związkach homoseksulanych. I kropka. Jest jednak, konkretna definicja
      rodziny i już.
      • yeellow Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 13:49
        a czy samotna matka z dzieckiem to rodzina? Czy nalezy odebrac jej dziecko i
        dac jakiejs parze K+M, czy moze dookoptowac jej przymusowo jakiegos meza?

A co zrobic, jak taka kobieta zamieszka ze swoja partnerka? Sila rozdzielic?

I podobnie z facetem. Co zrobic?
        • q_vw Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 14:07
          Pisze o związkach homoseksulanych, nie o samotnych matkach czy ojcach.
          oczywiście, jest to problem, bo przecież nikt nie zamierza odbierać dzieci siłą
          ani umieszczać ich w sierocińcach... Ale jest też tak, że model rodziny jest
          inny od usilnie lansowanego przez środowiska homoseksualne, którym momentami
          jednak odbija zwyczajnie palma i nie patrzą na opinie i prawa większości...
          Wszyscy mieszkamy wspólnie, więc potrzebny jest konsensus a nie pohukiwanie
          jedni na drugich...
      • tadeuszosinski48 GEJE i LESBIJKI TO NASZE DZIECI ! 10.06.05, 13:53
        kilka dni temu w 100 tysiecznej demonstracji w Mediolanie,matki skandowały;
        GEJE I LESBIJKI TO NASZE DZIECI !
        Tak samo może okazać się z naszymi dziećmi,czy dziećmi naszych dzieci! - mogą
        nam powiedzieć mamo,tato jestem lesbijka,jestem gejem! I co wtedy?! Mamy ich
        odrzucić z nienawiścią?! OKażemy im swą miłość do NICH i PRZYTULIMY do serca !
        • bulwaj Re: GEJE i LESBIJKI TO NASZE DZIECI ! 10.06.05, 13:58
          wiesz co - przytulaj, przytulaj, ale nie zachęcaj mnie do tego i to jeszce
          publicznie i przy okazji spytaj się rodzica geja czy jest uszczęśliwiony
          • tadeuszosinski48 Re: GEJE i LESBIJKI TO NASZE DZIECI ! 10.06.05, 14:04
            z czasem choć w części będzie sie taki rodzic cieszył szczęściem swego dziecka -
            lesbijki i geja !
            • bulwaj Re: GEJE i LESBIJKI TO NASZE DZIECI ! 10.06.05, 14:07
              eeech, spytaj wobec tego mamę w ciąży i jej partnera czy marzą o dziecku
              homoseksualnym?
              • yeellow Re: GEJE i LESBIJKI TO NASZE DZIECI ! 10.06.05, 14:14
                sa tacy, co np. marza o chlopcu, a nie o dziewczynce, i na odwrot. I co z tego?
                Niektorzy marza, zeby dziecko bylo profesorem, a zostaje smieciarzem, inni wola
                artyste, a maja bizesmena. Ci, co milosc do dziecka uzalezniaja od spelniania
                sie swoich marzen nie powinni sie na dziecko decydowac. Lepiej pomysl jak
                zareagujesz, jak TWOJE dziecko okaze sie homoseksualne. Uwazaj, bo szansa jest
                spora.
                • bulwaj Re: GEJE i LESBIJKI TO NASZE DZIECI ! 10.06.05, 14:20
                  spoko, nie mam dzieci, ale, ale odpowiadasz nie na temat i chyba zdajesz sobie
                  z tego sprawę: proponuję pytanie: czy marzysz o tym, żeby twoje potomstwo było
                  homoseksualne, czy marzysz o tym, żeby twoje dziecko było niepełnosprawne, to
                  ta kategoria
                  • yeellow Re: GEJE i LESBIJKI TO NASZE DZIECI ! 10.06.05, 14:27
                    dla mnie niepelnosprawnosc a orientacja seksualna, to zupelnie nie ta
                    kategoria. Chce zeby bylo zdrowe, to oczywiste. I szczesliwe. Jezeli geje beda
                    przesladowani i beda spotykac sie z taka nienawiscia jak tutaj, to oczywiscie
                    wole, zeby bylo hetero. Bo bedzie mialo latwiej. Ale jezeli bedzie homo, to
                    bede je wspieral tak samo.
                    A najzupelniej szczerze: jezeli ma byc homo albo nietolerancyjnym, pelnym
                    nienawisci hetero, to wole zeby bylo homo. Powaznie.
            • kraq Re: GEJE i LESBIJKI TO 10.06.05, 15:18
              cieszyl sie znaczy bedzie wylazil na ulice i opowiadal, ze ma syna pedala albo
              corke lesbijke? moze pojdzie na jakas parade i zrobi sobie jeszcze transparent
              czy znajdzie moze jakis inny powod dla ktorego bedzie z syna dumny, ew. bedzie
              rozmawial o dzieciach w innym kontekscie zupelnie aseksualnym? no jak widac
              chyba nie, liczyc sie bedzie ze homoseksualista i w zwiazku z tym to juz jest
              osiagniecie samo w sobie. jak czytam tu wypowiedzi pederastow, to oni ze
              swojego homoseksualizmu zrobili ideologie zycia. i tez mi szczescie miec
              takiego w rodzinie. jak sie dziecko z zespolem downa rodzi, to ludzie tez je
              kochaja i akceptuja ale nie znaczy, ze na takie czekaja
    • awerbaki HAHAHA / a jak ty się ... 10.06.05, 13:46
      jak ty się zaczniesz rozmnazać to zacznie sie rozszerzać KOŁTUŃSTWO!!
    • jethrox Nałęcz to Wesoły Sanitariusz, kiedyś z nim rozma- 10.06.05, 13:47
      wiałem i sprawiał takie własnie wrażenie. Żadne normy ani zasady go nie
      interesowały, tylko co zrobic aby zarobić, wyjśc na swoje i sie nie narobic.
      • awerbaki Re:/A ja rozmawiałam z Kopciuszkiem .. 10.06.05, 13:49
        i kazał cię pozdrowic..sam widzisz że rozmowa a rozmowa to różnica..i to
        duuuuuuuuuuuża;)
      • zulus3 Chyba w asyscie ZOMO,by go WP nie dopadlo 10.06.05, 13:51
    • zulus3 [...] 10.06.05, 13:47
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • krzbien Tomek-kocham Cięęęę!!! 10.06.05, 13:48
      Po demonstracji będę czekał 0 17-ej "pod Grzybkiem" (na "krzyżykach")W ręce
      będę miał"Gazetę" ,na nogach-zółte skarpetki. To narazie-baj!!!
      Ps. Zawsze wiedziałem. Pa
    • ania9971 a co wybory! 10.06.05, 13:50
      szykuje sobie elektorat ,komuch.Kaczyński nie daj się .nie chcemy tu pedałów
      ani innych zboczeńców.żałosne typy .Pasują do siebie zboczeńcy i czerwone
      pająki.
      • yeellow Re: a co wybory! 10.06.05, 13:52
        mow za siebie Aniu
      • krzbien Re: a co wybory! 10.06.05, 13:56
        Anka-trzymaj się. Siła w plemnikach,ale nie w "chłopskiej" d...i!!! Natury nie
        pokonają!!! Jest naszej stronie!!!
    • zuluseq HOMOSEKSUALIZM JEST ZGODNY Z NATURĄ !!!! 10.06.05, 13:52
      Jest normalny ! czyli zgodny z normą. Norme ustaliła natura - homoseksualiści
      rodzą się homoseksualistami i do końca życia nimi pozostaną. Jest ich 5-10% !!!
      Dla uświadomienia sobie tej liczby policzcie ilu homoseksualistów mieszka w
      Waszym bloku, na osiedlu ...
      "normalny" nie oznacza "w większości" - jest ich ~10% i to jest normalne. Gdyby
      nagle zabrakło homoseksulalistów było by to niezgodne z naturą. Próbowano kiedyś
      pozbyć się homoseksualistów przez masową eksterminacje - w następnym pokoleniu
      znowu było ich tyle samo. Natura broni się sama. W ten sposób natura reguluje
      tempo rozmnażania gatunku. Człowiek ingeruje w nature - dlatego mamy teraz
      EKSPLOZJE DEMOGRAFICZNĄ - w ciągu ostatnich 25 lat podwoiła się liczebność ludzi
      na ziemi - ostatnio takie tempo wzrostu było 3.5 mln lat temu.
      Zanim napiszecie, że to nieprawda, albo że plote bzdury - zajżyjcie do jakiej
      kolwiek publikacji naukowej - najlepiej żeby wydawnictwo nie było katolickie.

Za orientacje seksualną odpowiedzialny jest obszar w mózgu, który kształtuje się
      w okresie penetralnym.
      Człowiek jeszcze nie potrafi jeszcze ingerować w strukture mózgu.
      Homoseksualista rodzi się ze związku heteroseksualnego, przez całe życie nim
      jest i takim umrze.
      Nie orientacja seksualna świadczy o tym jakim się jest człowiekiem, dobrym czy
      złym. Ilość przestępstw na tle homoseksualnym jest proporcjonalnie do ilości
      homoseksualistów taka sama jak na tle heteroseksualnym.
      To normalni ludzie tacy jak my wszyscy - w większosci przypadków nie wiecie
      nawet że wasi sąsiedzi i przyjaciele są homoseksualistami. Muszą się z tym kryć,
      ponieważ to MY zmuszamy ich do ukrywania swojej natury.

Homoseksualiści to tacy sami ludzie jak my. Tak samo czują i mają takie same
      potrzeby. Różnicą jest tylko to, że ich orientacja seksualna skierowana jest na
      osobe tej samej płci. Im to nie przeszkadza - dlaczego przeszkadza to Wam ?
      • krzbien Re: HOMOSEKSUALIZM JEST ZGODNY Z NATURĄ !!!! 10.06.05, 13:53
        Pańską naturą!
      • neceser Re: HOMOSEKSUALIZM JEST NATURĄ !!!! 10.06.05, 13:55
        Nikt tego nie uczy, homoseksualisci w 100% sa dziecmi heteroseksualistow.
        Wiec: homoseksualizm jest naturalny.
        • krzbien Re: HOMOSEKSUALIZM JEST NATURĄ !!!! 10.06.05, 13:58
          A Pan jest wielbłądem- z taką interpretacją!!!!
          • awerbaki Re: HOMOSEKSUALIZM JEST NATURĄ !!!! 10.06.05, 13:59
            a ty jestes idiota:D w tym swoim uporze:D
            • krzbien Re: HOMOSEKSUALIZM JEST NATURĄ !!!! 10.06.05, 14:20
              Piękny przykład gejowskiej tolerancji i miłości!!! Więcej , więcej, więcej!!!
              "Świat według gejów" Ciekawe!!!
              • zuluseq Re: HOMOSEKSUALIZM JEST NATURĄ !!!! 10.06.05, 14:49
                > Piękny przykład gejowskiej tolerancji i miłości!!! Więcej , więcej, więcej!!!
                > "Świat według gejów" Ciekawe!!!

Nie jestem gejem, za to czytam publikacje naukowe - i masz racje - jest to
                ciekawe. Gorąco polecam takie podejście - pomaga wyrobić sobie mądrzejszy pogląd
                na świat.
      • awerbaki Re: HOMOSEKSUALIZM JEST ZGODNY Z NATURĄ !!!! 10.06.05, 13:55
        :D nareszcie ktoś z rozsądną argumentacja;) mnie to nie przeszkadza a z tobą
        zgadzam się w pełni:D
      • q_vw Re: HOMOSEKSUALIZM JEST ZGODNY Z NATURĄ !!!! 10.06.05, 14:09
        Zmartwię Cie jednak... nie mam nic do homoseksualistów, to ich sprawa kim są,
        ale nie jest to zgodne z naturą. Bilogia działą bowiem tak, że istoty żywe musza
        się rozwijac, by przetrwać i przekazać geny kolejnemu pokoleniu. Homoseksualizm
        nie pozwala w naturalny sposób na przekazywanie genów...
        • zuluseq Re: HOMOSEKSUALIZM JEST ZGODNY Z NATURĄ !!!! 10.06.05, 14:30
          Homoseksualizm jest orientacją seksualną. Jak orientacja może przekazywać geny ?
          Za orientacje seksualną jak i tożsamość płciową odpowiedzialne jest Jądro
          Dymorfizmu Płciowego - jest to obszar w mózgu, który kształtuje się w okresie
          penetralnym płodu. Homoseksualizm NIE JEST PRZENOSZONY genetycznie.
          • q_vw Re: HOMOSEKSUALIZM JEST ZGODNY Z NATURĄ !!!! 10.06.05, 17:18
            Przecież ja piszę, że biologia chroni przed homoseksualizmem, bo nie zezwala na
            przekazywanie genów, nic więcej. Homoseksualizm to zagłada gatunku, tylko tyle
            chciałem zauważyć. Piszesz, że homoseksualizm to orientacja... no to orientację
            można zmienic, prawda ? Zatem bycie homoseksualista to moda ?! Chyba nie, wiec
            nie pisz tego. Wydaje się, że jednak geny mają z tym coś wspólnego, ale tylko
            wydaje się, bo tak naprawdę nic nie wiemy. jedni uważają, że jest gen
            homoseksualizm inni, że go nie ma. Mnie jest to całkowicie obojętne czy ktoś
            jest homo czy hetero, ważne by był porządny w swycm życiu.

Oczywiście, że homoseksualizm nie jest przenoszony genetycznie !!! Nie twierdzę
            tego.
      • kraq Re: HOMOSEKSUALIZM JEST ZGODNY Z NATURĄ !!!! 10.06.05, 15:22
        > Homoseksualiści to tacy sami ludzie jak my. Tak samo czują i mają takie same
        > potrzeby. Różnicą jest tylko to, że ich orientacja seksualna skierowana jest
        na
        > osobe tej samej płci. Im to nie przeszkadza - dlaczego przeszkadza to Wam ?

czlowieku ale wszystko ok. mnie to nie przeszkadza tak dlugo jak zaden
        pederasta nie bedzie sie do mnie dobieral, rozumiem, nie mam nic do tego.
        przeszkadza mi tylko robienie z tego ideologii, wylazenie na ulice, domagania
        sie jakichs praw na te okolicznosc, itp. robienie sobie burdelu na oczach
        innych ludzi mi przeszkadza
        • zuluseq Re: HOMOSEKSUALIZM JEST ZGODNY Z NATURĄ !!!! 10.06.05, 15:33
          kraq napisał:
          > (...) tak dlugo jak zaden
          > pederasta nie bedzie sie do mnie dobieral, (...) wylazenie na ulice

Będą tak długo wychodzić na ulice do puki tacy jak Ty będą nazywali ich
          pederastami. Do puki parada gejów będzie wzbudzala więcej kontrowersji niż
          parada starych samochodów, protesty rolników, pochody karnawałowe, oraz procesje
          katolików w Boże Ciało.
          Nie bój sie ich - nikt Cie podrywać nie będzie i żaden z nich krzywdy Ci nie zrobi.
    • ocean12 Po stokroć BRAWO NAŁĘCZ!!! 10.06.05, 13:54
      John Fitzgerald Kennedy powiedział kiedyś: "Ich bin ein Berliner". Jutro każdy
      uczciwy heteroseksualista powinien powiedzieć to, co Nałęcz. Godzinę temu na
      innym forum napisałem, że brakuje mi głosów poparcia dla parady ze strony
      autorytetów, ludzi z pierwszych stron gazet. Teraz Nałęcz dołączył do prof.
      Szyszkowskiej, ratując honor polskich naukowców. Uczeni artyści, pisarze,
      bierzcie przykład z prof. Nałęcza.
      • doradca1 Biedni towarzysze geje 10.06.05, 13:57
        Oj biedny komunisto.....Jeszcze Was te malowane geje wydmuchają:):):)Tylko nie
        ryćkajcie się po bramach....
      • kraq szyszkowska autorytetem buhahaha 10.06.05, 15:27
        no to gratuluje, mysle ze paru takich jeszcze sie znajdzie. a gadzinowski
        bedzie reprezentowal media? buhehehe honor polskich naukowcow ma ratowac
        szyszkowska dobre sobie:)))
    • dwamiecze2 [...] 10.06.05, 13:55
      • doradca1 Re: Demokracja, drogi Tomciu polega na tym ze.... 10.06.05, 13:58
        Prosze tylko mi wyjasnić czy własnej czy pożyczonej dupy może dać???
        • dwamiecze2 Re: Demokracja, drogi Tomciu polega na tym ze.... 10.06.05, 14:02
          doradca1 napisał:

> Prosze tylko mi wyjasnić czy własnej czy pożyczonej dupy może dać???
          A może dac i wlasna Euro-dotowana, i pożyczona.

To skandal ze nie ma wiecej srodkow na wspieranie tolerancji!!!
    • neceser Jak Kennedy w Berlinie: "Ich bin Ein Berliner." 10.06.05, 13:56
      tak ten POLSKI demokrata stoi razem z przesladowanymi i ucisnionymi.
      BRAWO dla demokracji w POLSCE!
      • dwamiecze2 Re: Jak Kennedy w Berlinie: "Ich bin Ein Berliner 10.06.05, 14:00
        Co oznacza - jestem slodka bulka z dzemem (berlinka). Kenedy sie bardzo
        wyglupil ta wypowiedzia.

A tak z ciekawosci - jak to dokladnie sie przesladuje gejow w Polsce? Nie moga
        sie walic w parku w bialy dzien jak w Londynie?
        • yeellow Re: Jak Kennedy w Berlinie: "Ich bin Ein Berliner 10.06.05, 14:02
          nie moga nawet spotkac sie na chodniku w Warszawie. Okazuje sie to nielegalne!
          A powodem jest bojowka PiS, ktora stanowi ponoc smiertelne zagrozenie, przed
          ktorym nawet policja jest bezradna.
          • dwamiecze2 Re: Jak Kennedy w Berlinie: "Ich bin Ein Berliner 10.06.05, 14:07
            yeellow napisał:

> nie moga nawet spotkac sie na chodniku w Warszawie. Okazuje sie to
            nielegalne!
            > A powodem jest bojowka PiS, ktora stanowi ponoc smiertelne zagrozenie, przed
            > ktorym nawet policja jest bezradna.

A gdyby to ktos na przyklad chcial maszerowac po Warszawie krzyczac - "Niech
            Zyje Hitler" i ktos by im w koncu dal za to w morde, to tez bylaby
            dyskryminacja?
            • yeellow Re: Jak Kennedy w Berlinie: "Ich bin Ein Berliner 10.06.05, 14:10
              propagowanie faszyzmu jest prawnie zakazane. A bycie gejem nie. Proste?
              A czy jakby ktos krzyczal "niech zyje papiez", to tez by mu zakazano?
              • dwamiecze2 Re: Jak Kennedy w Berlinie: "Ich bin Ein Berliner 10.06.05, 14:17
                yeellow napisał:

> propagowanie faszyzmu jest prawnie zakazane. A bycie gejem nie. Proste?
                > A czy jakby ktos krzyczal "niech zyje papiez", to tez by mu zakazano?

Czyli, cala ta "demokracja" polega na tym kto komu moze czego zakazywac przez
                szantazowanie politykow? Nieprawdaz?

I o to sie wlasnie rozchodzi z tymi "marszami" - czyli o lansowanie tych co so
                bardziej rowni niz inni.

Na zachodzie na przyklad jest juz zakazane manifestowanie sie na przyklad z
                szopka bozonarodzeniowa ale manifestowanie golego zarazonego AIDS tylka
                zakazane nie jest.

Demokracja, panowie i panie.
                • yeellow Re: Jak Kennedy w Berlinie: "Ich bin Ein Berliner 10.06.05, 14:24
                  Gdzie na zachodzie sa zakazane zgromadzenia religijne? Gdzie nie mozna pokazac
                  szopki?
                  Piszesz, ze nie ma nietolerancji i problemu dyskryminacji gejow, a publicznie
                  przyrownujesz ich do faszystow. Jezeli to miala byc analogia, to dosc
                  niesmaczna, jezeli sie pamieta, jakie Adolf mial plany w stosunku akurat do
                  homoseksualistow.
                  Zakazywac nalezy szerzenia nienawisci. Na swiecie (a w Polsce szczegolnie), z
                  powodow historycznych, faszyzm z nienawiscia kojarzy sie jednoznacznie, stad
                  zakazy. Ale poza tym drobnym wyjatkiem mozesz organizowac dowolne parady, wiece
                  i spotkania (zreszta skini tez dostaja pozwolenia, a granica od faszyzmu jest
                  tam niewielka). No, chyba ze jestes gejem. Bo wlasnie sie okazuje, ze jak
                  akurat jestes gejem, to prawo do zgromadzen Cie nie dotyczy. I to jest moim
                  zdaniem bardzo nie w porzadku. I nie chodzi o demokracje, chodzi o zwykla
                  przyzwoitosc. A jezeli wystawianie szopki bedzie w Polsce zakazane, to sam
                  pojde w odpowiedniej procesji, chociaz jestem ateista.
                  • dwamiecze2 Re: Jak Kennedy w Berlinie: "Ich bin Ein Berliner 10.06.05, 14:30
                    yeellow napisał:

> Gdzie na zachodzie sa zakazane zgromadzenia religijne? Gdzie nie mozna
                    pokazac
                    > szopki?
                    W USA nie wolno w wiekszosci stanow afiszowac sie z szopkami bo to "obraza
                    uczucia religijne" innych grup.

> Piszesz, ze nie ma nietolerancji i problemu dyskryminacji gejow, a publicznie
                    > przyrownujesz ich do faszystow. Jezeli to miala byc analogia, to dosc
                    > niesmaczna, jezeli sie pamieta, jakie Adolf mial plany w stosunku akurat do
                    > homoseksualistow.
                    Nic to nie ma niesmacznego. Orginalna partia nazistowska w Niemczech to byl
                    klub pedalow kierowany przez niejakiego Rohma. Homoseksualisci stanowili
                    orginalne bojowki faszystowskie ktore maszerowaly po Niemczech i bily ludzi. Po
                    dojsciu do formalnej wladzy, Hitler ich juz nie potrzebowal i ich wyrznal
                    podczas tak zwanej "Nocy Dlugich Nozy." To sa fakty historyczne kolego.

To ci wszyscy zwolennicy tolerancji sa bardzo niesmaczni kiedy okrzykuja
                    przeciwnikow dzisiejszych homoseksualnych bojowek nazistami.
                    • yeellow Re: Jak Kennedy w Berlinie: "Ich bin Ein Berliner 10.06.05, 14:34
                      jakies zrodlo Twoich historycznych rewelacji? Bo ze caly faszyzm byl zydowskim
                      spiskiem to juz od Tobie podobnych slyszalem.
                      A jak Ci sie podoba zdanie "Heteroseksualne oddzialy SS mordowaly ludzi"?

Co to znaczy "afiszowac sie z szopkami?". Jakies dowody, konkrety? I co to ma
                      do wiecu w Warszawie?

• quasimodos1 [...] 10.06.05, 14:39
                      • dwamiecze2 Re: Jak Kennedy w Berlinie: "Ich bin Ein Berliner 10.06.05, 14:41
                        yeellow napisał:

> jakies zrodlo Twoich historycznych rewelacji? Bo ze caly faszyzm byl
                        zydowskim
                        > spiskiem to juz od Tobie podobnych slyszalem.
                        Prosze sobie poczytac zyciorys niejakiego Ernst Roehm (Rohm) i jego Sturm
                        Abteilung (SA) - i wtedy pogadamy. To jest zaakceptowana historia a nie jekies
                        tam teorie spiskowe. Mozna o tym przeczytac w kazdej ksiazce ktora opisuje
                        poczatki partii Nazistowskiej. Hitler zawdziecza dojscie do wladzy bojowkom
                        homeseksualistow.

Na przyklad - "Hitler i Stalin" Allana Bullocka - nawet przetlumaczyli ta
                        ksiazke na Polski jesli kolega innych jezykow nie zna.
                        • yeellow Re: Jak Kennedy w Berlinie: "Ich bin Ein Berliner 10.06.05, 14:43
                          trzymam za slowo, ze do tego czasu nie bedziesz ze mna gadal. Obiecuje ociagac
                          sie z lektura.
    • jotembi brawo Nałęcz! 10.06.05, 13:59
      jak miło że są też i ludzie na poziomie w tym polskim cyrku!
      • zulus3 Zamiast mozgu ma Naleczowianke w glowie. 10.06.05, 14:02
    • pankasztelan Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 14:01
      Ci politycy to juz centralnie na lby poupadali. Zamiast walczyc ze zboczeniami
      to jeszcze je popieraja i zachecaja tym samym ludzi. OHYDA.
      • awerbaki Parada Czekolady zachecalaby aby zostac czekolada 10.06.05, 14:03
        • zbig72 Re: Parada Czekolady zachecalaby aby zostac czeko 10.06.05, 14:32
          tak, ale popierałaby jedzenia czekolady, wskazywała że czekolada jest cacy, ze
          jest zdrowa i smaczna, że wszyscy powini jeść czekoladę...

zresztą zakaz jest całkowicie zgodny z prawem - sami jesteście sobie winni jak
          nawet wniosku porządnie przygotować nie umiecie...
    • zxx Cały Tomek 10.06.05, 14:03
      zawsze na fali - jak trzeba dziś jest gejem, jutro hetero, wczoraj w PZPR
      pojutrze obrońcem demokracji a jak trzeba to nawet Leninem
      • yeellow Re: Cały Tomek 10.06.05, 14:07
        jak to trzeba? Przeciez, zgodnie z tym co pojawia sie na tym forum, prawie
        wszyscy sa przeciwko? To jak to jest? Oplaca sie byc z gejami, czy przeciw?
        Wiekszosc jest za, czy przeciw? Rozdwojenie jazni?
    • rades2 Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 14:05
      Jastem tylko ciekaw czy jest mi wstanie ktoś wskazać w polskim prawie jakiś
      przepis który dyskryminowałby homoseksualistów?? Jeden przepis!!!
      -małżeństwa?? proszę bardzo mogą zawierać homo
      -mieć dzieci ?? proszę bardzo mogą mieć
      Ale w prawie jest napisane że małżeństwo to związek mężczyzny i kobiety (a nie
      mężczyzny z mężczyzną czy z kotem albo psem albo z dzieckiem) a ochrona prawna
      jest mu dana bo realizuje ważne społecznie cele. Niewidomy nie dostanie prawa
      jazdy czy to jest dyskryminacja?? Ja mam zabużenie błędnika i nie skończyłem
      kursu szybowcowego czy to jest dyskrymicja?? Nie!! Po prostu nie spełniam
      wymogów prawa ale nie jestem przez Państwo dyskryminowany!!!!
      • yeellow Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 14:09
        nie tyle chodzi o prawo, a o ludzi. Przyklad: parada gejow. Okazuje sie, ze
        geje nie moga spotkac sie nawet na chodniku, bo to nielegalne! A zagrozeniem
        smiertelnym jest dla nich podobno bojowka PiS, przed ktora nawet policja nie
        moze obronic (chociaz policja uwaza, ze moze).
        • quasimodos1 Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 14:25
          wiesz co, reagujesz histerycznie. Taki duży chłopiec/dziewczynka nie powinien
          reagować płaczem na zakaz otrzymania ulubionej zabawki
          • yeellow Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 14:31
            histerycznie? Taki duzy chlopiec/dziewczynka powinien juz czytac ze
            zrozumieniem. I umiec odpowiadac na temat, a nie schodzic na emocjonalne
            argumenty.
            • quasimodos1 Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 14:37
              daj spokój po co się tak irytujesz, przez to twoja argumentacja staje się coraz
              nikczemniejsza jakościowa. Spokojnie, usiądź zrelaksuj się, dopiero potem
              napisz. Nieźle ci idzie, mimo, że słabiutka ta twoja argumentacja...
              Ale dawaj dalej jestem z tobą...
              • yeellow Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 14:41
                Nie ma to jak Twoje, ociekajace intelektem posty. Osobiste wycieczki, poza tym
                pustka. Dzieki, takich ze mna nie potrzebuje.
                • quasimodos1 Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 14:44
                  znowu ulegasz emocjom. Jak ktoś protestuje przeciw homoseksom źle, udzielam Ci
                  poparcia jeszcze gorzej. Nic z tego nie rozumiem. Więc jak idziesz przed sejm
                  czy nie?
                  • yeellow Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 14:46
                    Ide, ale domoroslych psychologow unikam. I umiem rozpoznac falszywych
                    przyjaciol. A emocje w normie, puls 55.
                    • quasimodos1 Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 14:49
                      no to się spotkamy... ja też się tam wybieram z aparatem fotograficznym
                      • yeellow Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 14:50
                        dobrze ze nie z kijem. Uwazaj na bojowki ;-)
                        • quasimodos1 [...] 10.06.05, 14:55
                          • quasimodos1 Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 14:58
                            oczywiste jest, że będę głosował przeciw przyznaniu tych praw... już sam
                            zaczynam głupieć od tej propagandy
                            • yeellow Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 15:02
                              no, prosze, jaka mialem intuicje. Mowilem Ci, falszywego przyjaciela rozpoznam
                              na kilometr. Zwlaszcza, jak tak nieudolnie sie maskuje...
                              A z tymi stringami to pudlo. Nie nosze, gejem nie jestem. Ale czego wymagac od
                              domoroslego psychologa...
                              Pociesze Cie na koniec: nie zaczynasz. Ten proces zaczal sie juz bardzo dawno...
                              • quasimodos1 Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 15:05
                                masz pojęcie? jaki ja Ci przyjaciel? napisałem tylko że cię wspieram w tej
                                nierównej walce na forum, bo coś ci słabo idzie... ale poza tym cię lubię,
                                dajesz mi sporo radości
                                • yeellow Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 15:09
                                  milo mi, ze sprawiam Ci tyle radosci, chociaz zasluga niewielka, bo chyba latwo
                                  Cie rozsmieszyc. Napisales, ze wspierasz, ale jestes malym klamczuszkiem. Ja
                                  zadnej walki nie prowadze, pisze sobie ot tak. Wiec kolejne pudlo. Ale
                                  wybaczam, duzo od Ciebie nie wymagam.
                                  • quasimodos1 Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 15:11
                                    znowu atakujesz? dzięki za tą radość, naprawdę niewiele mi trzeba... Nie mam
                                    jakiś wybujałych roszczeń jak niektóre grupy...
                                    • yeellow Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 15:13
                                      Atakujesz? Znowu? Skad to przewrazliwienie? Konceptu nie starcza?
                                      • quasimodos1 Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 15:17
                                        Tak. Zdemaskowałeś mnie kompletnie. Zastanawiam się tylko do czego jest mi na
                                        tym forum potrzebny koncept, dla przekonania kogo kolwiek? to daremny trud,
                                        natomiast takie wymiany jak z Tobą są naprawdę miłe.
                                        • yeellow Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 15:33
                                          Do ciekawych postow, bo juz nudzisz. Zegnam.
                                    • le.donjon Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 15:18
                                      Hehe, nie przesadzaj
                            • quasimodos1 Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 15:24
                              hej, o co chodzi z wycięciem moje poprzedniego posta, nie było przecież żadnych
                              wulgaryzmów... o te stringi poszło?
                • le.donjon Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 14:48
                  Homoseksualiści byli i są wszędzie, od Egiptu faraonów i Babilonu począwszy, po
                  Grecję starożytą, Rzym republikański i cesarski, Kościół, komunę, nazistów,
                  liberałów, CIA, FBI, MW, królestwa francuskie, angielskie, Rzeczpospolitą itd.
                  itp. Kultury wysoko rozwinięte świadomie integrują homoseksualizm w swój poczet
                  pożądanych zachowań etycznych. Z nazizmem nie ma to nic wspólnego; kto igra z
                  nazizmem, przekreśla polskość, i tyle.
    • arturasyn Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 14:06
      A nie byłeś?
    • 79er zawsze byl bisexem, tylko dopiero teraz wyszedl z 10.06.05, 14:11
      zawsze byl bisexem, tylko dopiero teraz wyszedl z szafy, tylko co na to zona?
    • serwal Re: Nałęcz: "Jutro będę gejem" 10.06.05, 14:12
      Kondolencje i wyrazy glebokiego wspolczucia.
    • dwamiecze2 Nałęcz jest pedalem. Wlasnie sie dowiedzialem.... 10.06.05, 14:22
      Dusza i cialem, Nalecz jest pedalem. ;)
    • krzbien [...] 10.06.05, 14:26
      • quasimodos1 Re: No prosze.... 10.06.05, 14:26
        stary daj spokój, nie przy jedzeniu...
        • krzbien Re: No prosze.... 10.06.05, 14:28
          PRZEPRASZAM.
          • quasimodos1 Re: No prosze.... 10.06.05, 14:28
            proszę
    • simonbolivar Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 14:26
      Phi! Dopiero jutro?
    • ezpa7z9 Czego się nie robi dla posłowania... 10.06.05, 14:31
      Fotel ucieka a odzwyczaić się od ,,miłego słodkiego życia'' żal.Peda..(sorry
      geje)to duża grupa wyborców.Na mandat Nałęcza wystarczy.Czego się nie robi dla
      kariery i kasiory.Jedni dają d..py a inni w d..pę włażą.NIECH ŻYJE NAŁĘCZ GEJ Z
      WYBORU(A WŁAŚCIWIE DLA WYBORÓW -DO SEJMU)!
    • bydgosc Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 14:37
      "Niespełna 42 proc. warszawiaków uważa, że parada mogłaby być wydarzeniem zniechęcającym
      turystów do odwiedzenia miasta."

Talk jak Love Parade - zero przybyszy spoza miasta.... wogole nuda...
    • aniaczepiel A premier Belka? 10.06.05, 14:39
      :)
    • fritz.fritz Po outingu moze i pojutrze ? 10.06.05, 14:41
    • kiczkis NATURA CIAGNIE Nalecza do... SWOICH 10.06.05, 14:42
      Nałęcz: "Jutro będę gejem"
      -------------------------------------------------------

- Nie tylko pedalem, ale i starym durniem towarzyszu Nalecz bedziecie..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka