Dodaj do ulubionych

Nałęcz: jutro będę gejem

• krzbien KOCHAĆ- JAK TO ŁATWO POWIEDZIEĆ... 10.06.05, 14:42
      A jeśli kocha się Sejm? Miłość wymaga poświęceń!!!
      PS. A wydawał sie takim normalnym facetem...W ogóle: czy Pani Nałecz wie???
    • azael11 chcemy dowodów 10.06.05, 14:44
      taki mały dowód miłości i przynależności jak już chce się być gejem to na całego
      :)

co to za kraj ?????
    • dwamiecze2 Nie matura lecz pasja szczera robi z Nalecza.... 10.06.05, 14:51
      bohatera.

Ja chce go zobaczyc z silikonowym biustem.
    • krzbien Uwaga!!! Nowa Parada!!! 10.06.05, 15:07
      2 (dwie) godziny po Paradzie" Równości" rozpocznie sie "Parado-marsz
      Cipolizów", potem "Zwolenników od przodu", za nimi pójdą-"Zwolennicy od tyłu"
      Zapraszamy wszystkich, którzy "nasionka" składaja NORMALNIE!!!
    • wojtek2784 Re: Dawniej byłem w PZPR : jutro będę gejem 10.06.05, 15:08
      Tak o sobie moze powiedziec wielu "nowych" demokratow - przebierancow.
    • rwerp Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 15:17
      Brawo Nałęcz! Jednak masz jaja.
    • airwalk77 Uwazaj Nałęcz 10.06.05, 15:17
      bo Cie jeszcze jutro jakis gej zerznie ... a to moze zabolec :-)
    • roman.g Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 15:21
      Panie Nałęcz gejem sie jest lub nie jest a nie tylko wtedy jak sie zblizaja
      wybory.
      • quasimodos1 Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 15:22
        romuś nie wstydaj się
    • obser3wator Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 15:24
      Właśnie się dowiedziałem, że Nałęcz duszą i ciałem został właśnie pedałem.
      A ja nie chcę cw..a za posła, którego w kącie walą jak osła.
    • paere Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 15:24
      :D Cieszy,że są jeszcze normalni ludzie :))).
    • marini2 Pan Nałęcz tak wygląda, jakby był gejem 10.06.05, 15:30
      nie tylko jutro. A swoją drogą to niezła kampania wyborcza, pod hasłem łamania
      wolności i swobód. A za wszystko winien Kaczyński, ten prawicowiec, kleryka,
      zapluty karzeł reakcji, łamiący swobody obywatelskie.
      A propos, niech Pan Nałęcz przypomni sobie, że był w pewnej formacji o nazwie
      PZPR która wszelkie swobody i wolności miała tylko na plakatach i sztandarach.
      A uczestników zgromadzeń pałowała np. na Jezuickiej na posterunku (sprawa
      Pyjasa). Przypomnijmy sobie historię, jaka ta Polska ostatnich 50 lat była
      otwarta i oświecona, jaka była tolerancyjna !

• slimaque2 Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 15:40
      Brawo Nalecz! Precz z IV RP! Moja ojczyzna to III RP!
    • quasimodos1 Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 15:46
      a ten znowu
      • yeellow Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 15:51
        ziew. Glupio sie z Toba gada, bo Twoje posty znikaja i czlowiek wyglada jakby
        do sciany mowil.
    • macocha22 PEDALOW NIECIERPIE 10.06.05, 15:52
      Ale jednak Kaczy powinien dac im przeparadowac bo maja takie prawo.
    • miragnot Nałęcz, Borowski od tyłu Ciebie zachodzi. 10.06.05, 15:52
      Ha ha ha
      • yeellow Re: Nałęcz, Borowski od tyłu Ciebie zachodzi. 10.06.05, 15:53
        hahaha, swietny zart, znasz takich wiecej?
        ps. o kolorze skarpetek juz bylo.
    • zib11 Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 15:52
      Wczoraj w up,dziś w sdpl,jutro w pd.Dziś gejem,jutro lesbą-to zero(podobnie jak
      i celiński)niczym nie może zaskoczyć.
    • cmhoward If you only knew... 10.06.05, 15:52
      All of Poland should be aware that the world is looking at the events right now
      in Warsaw. Using opinion polls to bolster arguements in favor of blocking the
      parade is simply stupid. Minorities are always and discriminated against and
      feared. The whole idea that somehow popular opinion should shape the legal
      status of any group is absurd. If this were the case, blacks would still be
      slaves around the world and Polish immigrants in the US never would have gained
      citizenship.

Poor Poland.... Fix yourselves or pay the consequences of alienation. You have
      the choice - join the 21st century or remain in a state of zasciankowosc forever.

• yeellow Re: If you only knew... 10.06.05, 15:58
        Please, don't generalise. People are different, as everywhere. Xenophobia is
        everythere, but don't worry, there are open minded people in Warsaw and you
        will see them tomorrow. And, for the future, write in Polish, it's a polish
        forum.
      • dwamiecze2 Western enlightenment? No, thank you. 10.06.05, 16:05
        > Poor Poland.... Fix yourselves or pay the consequences of alienation. You have
        > the choice - join the 21st century or remain in a state of zasciankowosc
        foreve
        > r.

Fags screwing in public parks during the day? What used to be children
        playgrounds are now AIDS and dope farms?

Fags demanding to be “teachers” in kindergarten so they can teach little
        children “hands-on-tolerance?”

"Glory holes" everywhere?

No western syphilization for Poland if we can help it.
    • macocha22 PEDAŁOW NIECIERPIE 10.06.05, 15:53
      Ale jednak Kaczy powinien dac im przeparadowac bo maja takie prawo.
    • kkopka Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 15:54
      Bardzo miło mnie Pan zaskoczył, Panie Nałęcz :) Jeśli zaś chodzi o dzisiejszy
      komentarz J. Kluzik- Rostkowskiej (pełnomocnik ds. kobiet i rodziny urzędu
      miasta) w "Metrze, cyt.: ..."Jeśli dziś nie wyłączymy zielonego światła i nei
      zakażemy demonstracji gejów, to za trzy lata będziemy mieć problem z adopcją
      dzieci przez homoseksualistów" to ja myślę, że nie to jest nieuczciwe i
      nieludzkie stawianie sprawy. WYCHOWAŁAM SIE W RODZINIE Z PROBLEMEM ALKOHOLOWYM
      I UWIERZCIE MI, ŻE WOLALABYM BYĆ ODDANA DO DOMU DZIECKA I ADOPTOWANA PRZEZ
      GEJOWSKĄ PARĘ- BYLE MNIE KOCHALI I SZANOWALI, jak każde dziecko na to zasługuje.
      • antykretyn Re: Nałęcz: jutro będę gejem 11.06.05, 21:40
        kkopka napisała:

> Bardzo miło mnie Pan zaskoczył, Panie Nałęcz :) Jeśli zaś chodzi o dzisiejszy
        > komentarz J. Kluzik- Rostkowskiej (pełnomocnik ds. kobiet i rodziny urzędu
        > miasta) w "Metrze, cyt.: ..."Jeśli dziś nie wyłączymy zielonego światła i nei
        > zakażemy demonstracji gejów, to za trzy lata będziemy mieć problem z adopcją
        > dzieci przez homoseksualistów" to ja myślę, że nie to jest nieuczciwe i
        > nieludzkie stawianie sprawy. WYCHOWAŁAM SIE W RODZINIE Z PROBLEMEM
        ALKOHOLOWYM
        > I UWIERZCIE MI, ŻE WOLALABYM BYĆ ODDANA DO DOMU DZIECKA I ADOPTOWANA PRZEZ
        > GEJOWSKĄ PARĘ- BYLE MNIE KOCHALI I SZANOWALI, jak każde dziecko na to
        zasługuje
        > .

Chcialbym widziec twoja mine jakby ci rzneli doope naprzemian dwa razy na dzien
    • wuuj Byles, jestes i bedziesz, trzeba sie bylo dawno 10.06.05, 15:56
      przyznac. BTW dlaczego prawie kazdy lewak to pederasta?
      • mmiimmii Re: Byles, jestes i bedziesz, trzeba sie bylo daw 10.06.05, 15:57
        A ja tylko chciałabym wiedzieć, w czym przejawia się to rzekome ciemiężenie i
        ucisk? Bo trochę nie łapię. Przecież nikt nie zabrania gejom żyć sobie ze sobą i
        robić na co dzień co im się podoba, więc o co właściwie chodzi? Nie wystarcza im
        bycie razem, muszą jeszcze paradować w marszach po ulicach?? Ale PO CO??? To już
        jest włażenie na głowę innym ludziom i wręcz prowokowanie niemiłych zachowań u
        innych (może właśnie o to chodzi, hę?). To jest trochę tak, jak w sytuacji w
        której dwóch ludzi hetero mijałoby się na ulicy i przeszło obok siebie
        obojętnie, a jakby się mijał hetero z homo, to homo zaszedłby drogę i wołał:
        "jestem gejem! jestem gejem! hura! popatrz! mam kolorowe spodenki! jestem gejem!
        buzi, buzi!"; parada to jest właśnie coś takiego tylko na dużą skalę. I po co to
        komu?
        • yeellow Re: Byles, jestes i bedziesz, trzeba sie bylo daw 10.06.05, 16:03
          Twoj problem polega na tym, ze nie rozumiesz po co jest parada. Budujesz swoja
          teze na falszywym zalozeniu, ze geje chca biegac po ulicy w kolorowych
          spodniach i wolac buzi buzi.
          A ciemiezenie i ucisk mozesz obserwowac na zywo. Nie pozwala sie oto ludziom
          zebrac na chodniku tylko dlatego, ze sa gejami. A argumentem ma byc smiertelne
          zagrozenie ze strony bojowki PiSu, ktorej nawet policja nie moze upilnowac.
          Jezeli to nie wystarczy za przyklad dyskryminacji, to czego jeszcze oczekujesz?
          Kazdy ma prawo zorganizowac pokojowa demonstracje, wiec, parade, czy co tam
          jeszcze chce. A jak mu sie tego prawa uporczywie odmawia, to jest to jaskrawa
          dyskryminacja.
          Zrozumiales?
    • i_am_a_bird to zaszczyt być gejem! 10.06.05, 15:57
      Ja też jestem gejem i uważam, że to zaszczyt być gejem. To wy heteroseksualiści
      jesteście ciemną, niepostępową grupą. Jesteście sterowani przez kler, przez
      radykalne partie. Ja zaś czuję się w swoim gejostwie dobrze i jestem lepszy od was!
      Wstyd nie być gejem. Uważam, że ci, którzy krytykują moją społeczność powinni
      być zamknięci w obozach, lub - co ja piszę, powinni gnić w więzieniach. Precz z
      barkiem tolerancji! Gej jest lepszy od heterosekualisty zawsze i bez wyjątku, o
      czym niech świadczą światłe przykłady gejów w historii ludzkości.

Afeee heretycy, afeeee!
      • wuetend Re: to zaszczyt być gejem! 10.06.05, 16:12
        dobre :D
    • galba Zawsze podejrzewałem, że to pedzio /nt/ 10.06.05, 15:59
      • zulus3 [...] 10.06.05, 16:04
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • nellina Re: Czy dążymy do tego , że seks ma rządzić ? 10.06.05, 15:59
      Czy naprawdę seks jest najważniejszy w życiu ?
      Seks jest sferą prywatną, a jeśli ma być sprawą publiczną, to może manifestacja
      dla lubiących uprawiać seks publicznie ????? a przy okazji manifestacja
      lubiących podglądać itd, itd...
      Żenujące, żałosne widowisko.

• yeellow Re: Czy dążymy do tego , że seks ma rządzić ? 10.06.05, 16:05
        A moze po prostu nie zrozumialas o co chodzi w tej demonstracji? Bo chyba nie
        wydaje Ci sie, ze geje chca wyjsc i kopulowac na ulicy, co?
        • i_am_a_bird Re: Czy dążymy do tego , że seks ma rządzić ? 10.06.05, 16:10
          > A moze po prostu nie zrozumialas o co chodzi w tej demonstracji? Bo chyba nie
          > wydaje Ci sie, ze geje chca wyjsc i kopulowac na ulicy, co?

chcemy, żeby nas zobaczyli. żeby patrzyli jak się całujemy i obściskujemy. niech
          zobaczą że w homoseksualnym związku może być czułość.
    • an9991 wszyscy ludzie popierający demokrację 10.06.05, 16:04
      i sprzeciwiający się autorytarnym zapędom kaczyńskiego będą jutro fizycznie
      albo duchowo z uczestnikami tej parady!!!!! wzsyscy ludzie są równi, wszyscy
      mają prawo do swojej seksualności i poglądów nikt zwłaszcza kaczyński nie ma
      prawa tego kwestionować i temu w bezprawny sposób przeciwdziałać!!!!
      • i_am_a_bird Re: wszyscy ludzie popierający demokrację 10.06.05, 16:07
        Nie wszyscy ludzie są równi, oj nie kochana! Co to za gadanie? Homoseksualizm
        zasługuje na szczególne uprzywilejowanie, gdyż dotychczas tak strasznie go
        represjonowano.

Powinno się ustępować gejom miejsca w autobusach, przpuszczać ich w kolejce, ich
        sprawy załatwiać priorytetowo. Dlatego, że się tak nacierpieli kochana.
        • an9991 Re: wszyscy ludzie popierający demokrację 10.06.05, 16:20
          nie kpij sobie bo to poważna sprawa a geje rzeczywiście byli i są
          represjonowani czego dobitnym przykładem warszawa
          p.s. nie kochana tylko kochany a poza tym nie spoufalaj się za bardzo
          • i_am_a_bird Re: wszyscy ludzie popierający demokrację 10.06.05, 16:22
            an9991 napisał:

> nie kpij sobie bo to poważna sprawa a geje rzeczywiście byli i są
            > represjonowani czego dobitnym przykładem warszawa
            > p.s. nie kochana tylko kochany a poza tym nie spoufalaj się za bardzo

kochany! och widzisz jak to jest! kochany! myśmy byli represjonowani! takich
            ludzi jak ty nam trzeba! kochany! z takimi ludźmi zwojujemy świat!
    • kasia20055 Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 16:05
      Udział wicepremier Jarugi Nowackiej w nielegalnej manifestacji jest jawnym
      łamaniem prawa. W normalnym kraju to natychmiastowa dymisja.
      • yeellow Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 16:07
        czyli co, pani Jaruga ma jutro zakaz wychodzenia z domu? Nie moze pojsc na
        spacer pod sejm, czy w inne miejsce? Czy Kaczka utworzy w stolicy miejsca
        zakazane? Ciekawe jak moze tego zakazac...
        • m15 Re: Nałęcz: jutro będę gejem 10.06.05, 16:10
          yeellow napisał:

> czyli co, pani Jaruga ma jutro zakaz wychodzenia z domu? Nie moze pojsc na
          > spacer pod sejm, czy w inne miejsce? Czy Kaczka utworzy w stolicy miejsca
          > zakazane? Ciekawe jak moze tego zakazac...
          od dawna wiadomo ze oni mimo iz hetero to zboczki ,ale w innych
          sprawach ,komuno ty paskudo idz precz
        • gekon1979 tak Jaruga, powinna miec zakaz 10.06.05, 16:19
          jest chora na lewicowosc i niebezpieczna dla otoczenia
          jej miejsce jest w zakladzie dla oblakanych a nie w rzadzie
          podobnie tyczy sie szyszkowskiej i senyszyl(czy jak jej tam, tej starej babci z SLD z rozwymi wlosami)
          • yeellow Re: tak Jaruga, powinna miec zakaz 10.06.05, 16:26
            o, wrocil fan przecietniactwa. Wszyscy na ulicy w szarych mundurkach, a mniej
            typowi - zakaz wychodzenia z domu. Zadna ekstrema, prawdziwy demokrata.
            • gekon1979 Re: tak Jaruga, powinna miec zakaz 10.06.05, 16:29
              najlepszy ustroj to monarchia, a nie demokracja
              tak wiec popieram monarchie, a demokracja gardze

nie jestem fanem przecientniactwa, tylko wariatow w stylu Jarugi czy Ikonowicza, klanu Giertychow, kaczek i innych oszolomow, nalezy odizolowac od spoleczenstwa, po to by moc robic co sie chce, a wszystkie te oszolomy to albo bolszewicy, albo faszysci
              dziekuje ale komunizm i faszyzm powinien byc zakazany, a teczowa horda to bolszewicy XXI wieku
              • yeellow Re: tak Jaruga, powinna miec zakaz 10.06.05, 16:32
                juz to przerabialismy. Monarchia, dobre. Pewnie chcesz tez zostac krolem, co?
                A gdybym ja zostal? Dalej popieralbys monarchie?
                • gekon1979 Re: tak Jaruga, powinna miec zakaz 10.06.05, 16:36
                  ja krolem, co za glupi pomysl, ciebie tez w tej roli nie widze, za prosty jestes, by rzadzic panstwem, i nie masz wizji
                  monarchia konstytucyjna, jest na XXI wiek najlepsza, laczy monarchie z demokracja
                  a ja wole monarchie oswiecona, krol jednak powinien byc mocna, madra osoba, jezeli nie jest to w tedy monarchia jest tyle warta co demokracja
                  • yeellow Re: tak Jaruga, powinna miec zakaz 10.06.05, 16:47
                    co Ty mozesz wiedziec o moich wizjach, monarchisto gekonku, krzywy jak
                    pastoral... Kiedys zrozumiesz, ze nie da sie takiego wybrac, ktory by wszystkim
                    dogodzil...
                    • gekon1979 Re: tak Jaruga, powinna miec zakaz 10.06.05, 16:52
                      no ja nie mam wizji utopijnych
                      wiec nie uwazam ze tak moze byc
                      niemniej wlasnie ta droga powinna isc Polska,
                      przywrocic monarchie
                      44
      • zulus3 Re: Nałęcz:dzisiaj, jutro,zawsze będę gejm tralala 10.06.05, 16:09
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka