Dodaj do ulubionych

28% dla komucha jednak

05.07.05, 04:20
ciekawe czy SLD też ma obecnie ze 20% - arme Polacken :)))))

A oto news:

Z sondażu w "Rzeczpospolitej" wynika, że Włodzimierz Cimoszewicz po
ogłoszeniu startu w wyborach może liczyć na 28 procent głosów - to najwięcej
ze wszystkich kandydatów.
Marszałek Sejmu wygrałby też drugą turę wyborów, bez względu na to z kim by
się w niej spotkał: z Lechem Kaczyńskim, Andrzejem Lepperem czy Zbigniewem
Religą.

Zgodnie z wynikami ankiety, Lech Kaczyński mógłby teraz liczyć na 19 procent
głosów. Zaraz za nim, z wynikiem 17 procent, jest Andrzej Lepper. Trzeci -
Zbigniew Religa - ma 15 procent poparcia. Dalej, z wynikiem 11 procent,
uplasował się Donald Tusk, i z 5 procentami popracia - Marek Borowski.
Gazeta wskazuje, że dobry wynik marszałka Sejmu to skutek dobrze
stopniowanego napięcia. "Rzeczpospolita" zwraca uwagę, że podobny wynik
uzyskał Lech Kaczyński, gdy w marcu ogłosił swój start, a niemal identyczny
rezultat osiągnął też Zbigniew Religa tuż po swoich deklaracjach w styczniu.
Więcej o najnowszym sondażu przedwyborczym - w dzisiejszej "Rzeczpospolitej".
Obserwuj wątek
    • pan.to.nima spokojnie 05.07.05, 04:47
      to nastepni eksperci od sondazy, ktorzy "zapominaja" podac
      jakim marginesem bledu obarczone sa ich rezultaty.
      Jakbys takich przycisnal, to moze w koncu wydukalby, ze
      proba byla reprezentatywna, a marginas bledu wynosi np. 14% i ze podali to
      zleceniodawcy, a ze zleceniodawca "zapomnial" to opublikowac to nie ich
      problem.
      • ksiundz Niezależnie od rzeczywistych wyników wyborów 05.07.05, 06:12
        możliwości kreatywnego rozwoju głupoty są głębokie. Bo jak się zsumuje WC,
        Leppera, Borowskiego, Giertycha to nawet przy dużym marginesie błędu wynik jest
        porażający.
    • ksiundz A w OBOPie Endrju Le Pierd dostał 9,8 % - i jak 05.07.05, 06:26
      tutaj brać te badania poważnie, chyba że potencjalni wyborcy są albo mało
      poważni, albo rozchwiani emocjonalnie, albo na cyku, albo mają problemy z
      podsufitką względnie z telekomunikacją :))))
    • ax4 Re: 28% dla komucha jednak 05.07.05, 07:20
      juz pisalem o tych sondazach..

zapytalismy naszych leworecznych respondentow noszacych biala skarpetki i
      majacych zacme na lewym oku oraz stojacych w kolejce po mleko na kogo oddali
      by swoj glos w wyborach..niespodziewanie w tej grupie najlepiej wypadl C.
      88%, jednakze ta sama grupa zapytana o to na skrzyzowaniu marszalkowskiej i
      mussoliniego /dokladny adres znany redakcji/ w upalny dzien popiera go w 89 %
      natomiast w dzien deszczowy w 87%..
      natomiast jego glowny rywal K. w opinii niemych wiewiorek-ateistek dostaje
      tylko 2%, ale to jeszcze nic, wsrod wczasujacych sie na gubalowce fok-
      lesbijek z nepalu otrzymal jedynie 0,01 %....DDDD

• kropekuk Matury sie w br. roku nie zdalo? Bo to ten poziom 05.07.05, 09:08

• deltalima Re: 28% dla komucha jednak 05.07.05, 09:22
      nie ma sensu sugerować się sondażami, jasnym przecież jest, że maciej giertych
      wygra w pierwszej turze- to jedyny prawdziwy patriota w gronie kandydatów.
    • dr.kidler Re: 28% dla komucha jednak 05.07.05, 09:28

Jak to?
      Nie ma wrzaskow o manipulucji?
      Gdzie jest ta klamliwa kataryna.kataryna?
      • ksiundz Re: 28% dla komucha jednak 05.07.05, 09:57
        Wystarczy na początku zmanipulować, później to żyje własnym życiem :)))
        • dr.kidler Re: 28% dla komucha jednak 05.07.05, 09:59
          ksiundz napisała:

> Wystarczy na początku zmanipulować, później to żyje własnym życiem :)))

To po co kataryna.kataryny manipuluje bez przerwy?
          Nie sprawdza sie ta Twoja teoria. :-)
          • ksiundz Jestem widomym świadectwem siły rażenia 05.07.05, 10:02
            kataryny, also sprawdza sie ta moja teoria. :-)
            • dr.kidler Re: Jestem widomym świadectwem siły rażenia 05.07.05, 11:24
              ksiundz napisała:

> kataryny, also sprawdza sie ta moja teoria. :-)

No nie, wlasnie.
              Przeciez kataryna.kataryna manipuluje Toba caly czas.
              • ksiundz Ach...żeby tak cały czas.... :) 05.07.05, 12:51
                > Przeciez kataryna.kataryna manipuluje Toba caly czas.
    • wanda43 Re: 28% dla komucha jednak 05.07.05, 09:29
      Dla mnie wiadonosc radosna.Od poczatku na niego stawialam.Wygra w I turze.
    • dankowalski Niestety musimy się z tym chyba już pogodzić. 05.07.05, 09:36
      Co za chory kraj.
      • piotr7777 Re: Niestety musimy się z tym chyba już pogodzić. 05.07.05, 09:56
        To właściwie dedykuję katarynie, która uważała że sondaż Pentora był rodzajem
        próby wpłynięcia na Cimoszewicza żeby wystartował a sondaż GW wyrazem
        życzeniowego myślenia - otóż Rzeczpospolita z cała pewnością proeseldwoską
        gazetą nie jest. Może warto uznać, że Cimoszewicz jednak jest pierwszy i
        zastanowić się nad przczynami.
        • ksiundz Niektórzy sądzą, że jest propreziowa :) 05.07.05, 10:00
          vide ostatnie zmiany kadrowe.... ale ja wierzę tutaj Rzepie, tak jak nie wątpię
          że WCtowi spadnie :)
        • dr.kidler Re: Niestety musimy się z tym chyba już pogodzić. 05.07.05, 10:01
          piotr7777 napisał:

> Może warto uznać, że Cimoszewicz jednak jest pierwszy i
          > zastanowić się nad przczynami.

Juz wyjasnili dlaczego.
          GM zamanipulowala i teraz juz samo idzie...
          ( Tylko ciekawe dlaczgo nie idzie demokratom.pl, skorto wedlug kataryniarzy GW
          tez manipulowala na ich rzecz )
      • jtb Re: Niestety musimy się z tym chyba już pogodzić. 05.07.05, 10:19
        dankowalski napisał:

> Co za chory kraj.

Przecież to jest proste jak obręcz. Jeżeli po przeciwnej stronie prezydentami
        chcą być panowie Kaczyński, Tusk, Religa, Giertych a być może dojdą jeszce
        Łopuszański, Olszewski i Maciarewicz to żaden z nich do Pałacu się nie
        wprowadzi. Cimoszewicz może wygrać nie dlatego, że jest taki dobry, i że ludzie
        tęsknią za PRL a dlatego, że po prawej stronie nie ma jednego tylko kandydata.
        • ksiundz To prawda - odwieczna słabość polskiej prawicy, 05.07.05, 10:29
          ale ja lubię ten indywidualizm, zakapiorstwo, zaściankowość, warcholstwo
          czasem, to polskie cechy, arcypolskie, choć bywa szkodliwe to jednak dzięki nim
          Stalin mógł odnotować, że z Polaków jako narodu trudno zrobić komunistów :)
    • kosher_cunt Caly czas slysza Cimoszko, Cimoszko 05.07.05, 10:38
      to i powtarzaja Cimoszko. Ten facet nie ma szans!
    • ossey Re: Ten naród jest i bedzie głupi. 05.07.05, 10:52
      65 lat rzadów komunistów i postkomunistów niczego go nie nauczyło.
      • polonus9 nie narod jest glupi ale prawicowi kandydaci 05.07.05, 11:10
        Amatorszczyzna polityczna,awanturnictwo, pyszalkowatosc,obledny klerykalizm,
        antydemokratyzm,prymitywny nacjonamizm, nieodpowiedzialnosc w zakresie
        politykie zagranicznej .. Mow co chcesz, jednak wsrod nich Cimmoszewicz jest
        gwiazda i czas zapomniec o jego komunistycznej przeszlosci,ktorej zreszta sie
        nie wypiera. Wysloka pozycja Cimoszewicza w sondazach swidczy dokladnie o
        tym,ze ten narod jest dostatecznie dojrzaly aby nie dac sie zalapac na
        prymitywna demagogie i niekonczaca sie zabawe w rozliczanie historii, a to
        niestety wszystko co potrafi tzw. prawica.
        • aron2004 Cimoszewicz 05.07.05, 11:19
          zaraz ruszy kampania uświadamiająca narodowi jakimi to personami otacza się Cimoszewicz - sam kwiat aferalnej partii SLD - Czarzasty, Siwiec, Olejniczak, Piechota, Szmajdziński itp. itd. Poza tym teraz jest efekt otwarcia.
          Pewnie mu poparcie spadnie, ale czy aż na tyle żeby przegrał? Zobaczymy -
          sam będę głosował na Kaczyńskiego ( przekonali mnie do tego geje) choć więcej szans daję niestety Cimoszewiczowi.

Najważniejsze jednak będą wybory parlamentarne - jeżeli prawica ( PO PiS LPR) zdobędzie 300-310 głosów w Sejmie ( co jest całkiem realne) to Cimoszewicz będzie prezydentem dekoracyjnym. I oby tak się stało. A jak się nie stanie to zawsze będzie można podkupić paru posłów Samoobrony, żeby zachorowali na kilka decydujących głosować.

Cimoszewicz też bawi się w niekończące rozliczanie się historii - np. w Jedwabne albo pogrom kielecki. Dlaczego przypominanie męczeństwa Żydów jest trendy, a przypominanie męczeństwa Polaków np. w katowniach SB jest nietrendy? Moim zdaniem powinno się mówić o jednym i o drugim.

Komunistyczna przeszłość Cimoszewicza to nic, gorsza jest jego SLDowska teraźniejszość.
          Wybór Cimoszewicza to ( o ile prawica nie odrzuci jego vet) to kontynuacja dzisiejszych rządów SLD - wzrost gospodarczy bez pokrycia w faktach ( czyli w portfelach), dalsze afery - teraz jest na tapecie Orlen ale już wszyscy zapomnieli ( a niesłusznie) o np. Łapińskim i Naumannie, osocze, ustępowanie Niemcom i Francji we wszystkim nawet w temacie tej durnej konstytucji odrzuconej w referendum, dalsze podwyższanie podatków, szczególnie akcyzy i VATu, mafia paliwowa.
          • kropekuk Przeceniasz mozliwosci Prezydenta RP 05.07.05, 11:26
            A kolezenskie uklady i tak trwac beda - one sie wymykaja polityce ;)
            • michal00 Re: Przeceniasz mozliwosci Prezydenta RP 05.07.05, 11:33
              Prezydent w Polsce ma bardzo duze mozliwosci, o ile potrafi z mich umiejetnie
              korzystac. Kwach przykladem.
              • kropekuk A ile mu sie POZWALA kompetencji naduzywac ;) 05.07.05, 12:05

• polonus9 tzw.prawica wykazala swoja nicosc w sejmie 05.07.05, 11:38
            Zaczynam od oszustw wyborczych i idiotycznych, demagogicznych wystapien.
            Podkreslam jeszcze raz - poltyka nie polega na przyppominaniu przeszlosci i
            wymachiwaniu krzyzykami.Rola prawicy powinna byla byc w tym sejmie naprawa
            panstwa poprzez uporzadkowanie prawa i jego aparatu tzw. sprawiedliwosci oraz
            systemu wyborczego i partyjnego. Co zrobila w tym zakresie ? Zero ! Dlatego w
            moich oczach jest skompromitowana.Prawica w zaden sposob nie przyczynila sie do
            uleczenia chorych mechanizmow zarzadzajacych polska polityka sterowana przez
            zlodzieji mienia panstwowego finanusjacego partie polityczne, w tym ich
            wlasne.Zgodzila sie dla wlasnych korzysci na utrzymanie PZPRackiego partyjnego
            systemu wyborczego. Demokratyczne prawo wyborcze i dobre prawo wyeliminowalyby
            same z gry dawnych aparatczykow i obecne kanalie zarowno z prawa jak i z lewa.
            Absencja wyborcza swiadcza dokladnie o braku spolecznego poparcia dla polskiej
            polityki w wykonaniu amatorow kierujacych sie wylacznie wlasnym egoizmem i
            zadza wladzy.
            • aron2004 Re: tzw.prawica wykazala swoja nicosc w sejmie 05.07.05, 11:41
              tylko powiedz misiu co prawica mogła zrobić w kwestii uporządkowania prawa jak każda próba wprowadzenia sensownej ustawy kończyła się vetem Kwaśniewskiego?

• polonus9 Re: tzw.prawica wykazala swoja nicosc w sejmie 05.07.05, 11:59
                Moze daj jakis przyklad,misiu. Chodzi mi o projekt jakichs znaczacych przepisow
                prawnych np. ws finansowania partii politycznych i zmian w kodeksie karnym
                majacych na celu automatyczne eliminowanie z politycznej gry i panstwowych
                stanowisk przestepcow. PO podobno jest za JOWami. Czy wystapila z projektem
                zmiany prawa wyborczego na rzecz wprowadzenia JOWow ? Prawica chce scigac
                zlodzieji i kombinatorow ku uciesze gawiedzi ale przeciez sprawe mozna zalatwic
                szybciej poprzez wprowadzenie progresywnych podatkow od fortun.
                • aron2004 Re: tzw.prawica wykazala swoja nicosc w sejmie 05.07.05, 12:03
                  ale człowieku w obecnym układzie takie projekty nie mają ŻADNYCH SZANS powodzenia.
                  Zaraz byś zaczął nagonkę na prawicę, że biją pianę przedwyborczą.
                  Dopóki Kwaśniewski ( lub Cimoszewicz ) będzie siedział w dużym pałacu żadne inicjatywy pożyteczne dla Polski ( JOWy, obniżenie podatków, walka z korupcją) nie przejdą.
                  No chyba że prawicowe partie odrzucą veto . Jak na razie nie miały takiej większości.
                  • polonus9 Re: tzw.prawica wykazala swoja nicosc w sejmie 05.07.05, 12:07
                    Prosilem o przyklady odrzuconych niby przez Kwasniewskiego ustaw prawicowych
                    projektow ustaw. Ty zamiast tego znowu filozofujesz. Czytuje polska prase ale
                    jakos sie nie natknalem na zadna rzeczowa propozycje ze strony prawicowych
                    klubow poselskich. Moja niechec do polskiej tzw. prawicy wywodzi sie wlasnie
                    stad.
                    • aron2004 Re: tzw.prawica wykazala swoja nicosc w sejmie 05.07.05, 12:10
                      Kwaśniewski zawetował obniżenie podatków za czasów koalicji AWS-UW
                      • polonus9 Re: tzw.prawica wykazala swoja nicosc w sejmie 05.07.05, 12:17
                        Hehehe. Widzisz sam,misu jakie to juz dawne czasy i potrafisz dac tylko jeden
                        przyklad. Nie wiem nawet czy projekt AWS nie byl jeszcze jednym dowodem
                        niekompetencji i populizmu tzw. prawicy. Zreszta rzady AWS daly doskonaly na to
                        dowod.
    • pralinka.pralinka Re: 28% dla komucha jednak 05.07.05, 11:25
      Sondaż "Rzeczpospolitej" przeprowadziła GfK Polonia między 29 czerwca a 3 lipca na 1000-osobowej, reprezentatywnej próbie dorosłych Polaków

co to za GfK Polonia? Grupa fanów Kwaśniewskiego?
      • kropekuk Sprawdz w Google, zamiast glupio pytac ;) 05.07.05, 11:29
        www.gfk.pl/podstrona.php?page=/network.php
      • kropekuk Twoja GLUPOTA jest irytujaca, pralinko! 05.07.05, 11:32

• pralinka.pralinka Re: Twoja GLUPOTA jest irytujaca, pralinko! 05.07.05, 11:39
          Dzięki kropku za oświecenie :) Twoja mądrość jest porażająca.
          • kropekuk Twoja glupota przeraza, bo wyglaszasz durne sady 05.07.05, 12:04
            o JEDNEJ Z NAJWIEKSZYCH AGENCJI BADANIA RYNKU I OPINII PUBLICZNEJ SWIATA bez
            sprawdzenia chocby w internecie. A jeszcze bardziej przeraza, ze ci z tego
            powodu nawet nie jest wstyd :(((((((
            • aron2004 Cimoszewicz i JOWy 05.07.05, 12:07
              przed poprzednimi wyborami parlamentarnymi te wszystkie agencje badania światowe dawały SLD 50% głosów i większość w Sejmie. Jak było, wiemy.

i jak, nadal wierzysz Kropku, że Cimoszewicz z Kwaśniewską wprowadzą JOWy?
              • kropekuk Cimoszko bylby w lepszej sytuacji wyborczej przy 05.07.05, 12:09
                JOW
                • aron2004 Re: Cimoszko bylby w lepszej sytuacji wyborczej p 05.07.05, 12:11
                  jakby były JOWy to w najbliższych wyborach prawica miałaby spokojnie 2/3 głosów w Sejmie. Ludzie głosowaliby na każdego, byle nie na SLD. I wtedy Cimoszewicz byłby ugotowany.
                  • kropekuk Przeciez ty pojecie o JOW nie masz - twe slowa o 05.07.05, 12:43
                    tym swiadcza - a ja nie nam innego systemu wyborczego i powiem ci, e nie polega
                    to na glosowaniu na partie;) Ani przeciwko partiom;)
                    • aron2004 Re: Przeciez ty pojecie o JOW nie masz - twe slow 05.07.05, 13:45
                      to ty nie masz pojęcia o JOW
                      kandydatów w wyborach wystawiają także PARTIE i jakoś większość wygranych w takich wyborach to JEDNAK PARTYJNIACY
                      • kropekuk "Partyjniacy" dla was, komuchow. My glosujemy 05.07.05, 15:07
                        na NASZEGO MP :))))))))))))))))))
              • kropekuk Jak bylo- wiemy: macie sejm lewicowy :) 05.07.05, 12:10

• pandada Re: Cimoszewicz i JOWy 05.07.05, 12:32
                Nie zauważyłeś, że te badania dające SLD 50% były przed wypowiedzią Belki? Po niej spadły do poziomu rzeczywistego wyniku wyborów.
            • pralinka.pralinka Re: Twoja glupota przeraza, bo wyglaszasz durne s 05.07.05, 12:37
              Nie jest mi wstyd, bo przecież mnie oświeciłeś :). A poza tym nie bierz wszystkiego tak strasznie serio. No i przede wszystkim nie uważaj innych za głupków, bo to świadczy tylko o Tobie.

• kropekuk Przeciwko MNIE swiadczy TWOJA NIEWIEDZA 05.07.05, 12:45
                i arogancja? Tys sie z kapusta na glowy zamienila ;)
                • pralinka.pralinka Re: Przeciwko MNIE swiadczy TWOJA NIEWIEDZA 05.07.05, 12:54
                  kropekuk napisał:

> i arogancja? Tys sie z kapusta na glowy zamienila ;)

Moja arogancja? Coś Ci się kropku pomieszało. Wykazuję niespotykanie wieką cierpliwość, że w ogóle z Toba podejmuję rozmowę, choć mimo olbrzymiej wiedzy na temat GfK tak strasznie zaniżasz poziom dyskusji.
                  • kropekuk Zanizam poziom PROTESTUJAC PRZECIWKO TWYM 05.07.05, 13:08
                    GLUPIM INSYNUACJOM? Ty jak ZAWSZE wyglaszasz kategoryczne sady bez sprawdzenia
                    czegokolwiek - jak z tym "nie-wiado-co" GfK
    • bush_w_wodzie Re: 28% dla komucha jednak 05.07.05, 11:46
      zrobili mu wejscie to dostal premie na poczatek.

zabral 10% relidze i 9% borowskiemu to sie i nazbieralo. odtad juz tylko w dol :)))

ciekawe ile czasu zabierze ludziom zorientowanie sie w scisle partyjniackim
      charakterze tego kandydata i rozeznaniu jaka to ekipa za nim stoi

• aron2004 Re: 28% dla komucha jednak 05.07.05, 11:49
        no właśnie ciekawe czy się w ogóle ludzie zorientują że Cimoszewicz to SLD

znając życie będzie unikał jakiejkolwiek walki na argumenty, będzie tylko szczerzył zęby do kamer i powtarzał "jestem kandydatem ponadpartyjnym". Spytają go o osocze - odpowie "jestem kandydatem ponadpartyjnym", spytają go o Ciech i J&S - odpowie " to walka polityczna" itp. itd.

niestety w polskiej rzeczywistości może to wystarczyć
        • bush_w_wodzie Re: 28% dla komucha jednak 05.07.05, 11:55
          aron2004 napisał:

> no właśnie ciekawe czy się w ogóle ludzie zorientują że Cimoszewicz to SLD

oczywsicie

> znając życie będzie unikał jakiejkolwiek walki na argumenty, będzie
          > tylko szczerzył zęby do kamer i powtarzał "jestem kandydatem ponadpartyjnym".
          > Spytają go o osocze - odpowie "jestem kandydatem ponadpartyjnym", spytają
          > go o Ciech i J&S - odpowie " to walka polityczna" itp. itd.

jesli kadydaci prawicy beda liczyli tylko na zdolowanie wc rzeczami ktore sa juz
          niejako zdyskontowane przez opinie publiczna (afery sld i betonowy czerwony
          rodowod) to nicnierobienie to bylaby rozsadna taktyka

prawica musi zaproponowac wlasna atrakcyjna i przekonujaca wizje rzadow a wc
          zostawic samemu sobie.

>
          > niestety w polskiej rzeczywistości może to wystarczyć
          >

wstyd mi troche za prawice. rozumiem ze kwasniewski to mial spory instynkt
          medialny i polityczny i potrafil ludzmi manipulowac. ale bac sie kogos takiego
          jak wc? come on...
          • aron2004 Kara śmierci 05.07.05, 12:05
            no właśnie ja myślę że Kaczyński powinien zacząć grać karą śmierci dla morderców i pedofili. Tylko czy już teraz czy dopiero przed samymi wyborami to nie wiem.

Karę śmierci popiera 60-70% Polaków, a Cimoszewicz na pewno jest jej przeciwny.
            • aron2004 Re: Kara śmierci 05.07.05, 12:09
              Kaczyński powinien PUBLICZNIE oświadczyć, że pierwszą inicjatywą ustawodawczą jaką zgłosi jako prezio będzie KARA ŚMIERCI DLA MORDERCÓW I PEDOFILI.
            • bush_w_wodzie czy ja wiem? 05.07.05, 12:15
              kaczynski juz zdobyl sobie stalych sympatykow wyrazistoscia a kara smierci to
              dosyc ciezki temat. jak przekonac do siebie srodek?

najlepiej uczciwie - oglaszajac program budowy uczciwego przejrzystego panstwa
              bez sitw bez zlodziejskich prywatyzacji (w rodzaju spraw pzu czy orlenu) z
              niezalezna prokuratura i sprawnie dzialajacym wymiarem sprawiedliwosci.
              prezydenta ktory bedzie blokowal niekorzystne kontrakty w rodzaju kontraktu
              gazowego z rosja ktory bedzie bronil interesu polski w ue a nie interesu ue w polsce

do swoich priorytetow prezydent powinien dolaczyc koniecznie jakas koncepcje
              tworzenia perspektyw dla przedsiebiorczosci i bogacenia sie ale i usuwania
              przyczyn bezrobocia i lagodzenia skutkow ubostwa. to sa wazne problemy ktore
              obchodza polakow

aron2004 napisał:

> no właśnie ja myślę że Kaczyński powinien zacząć grać karą śmierci dla mordercó
              > w i pedofili. Tylko czy już teraz czy dopiero przed samymi wyborami to nie wiem
              > .
              >
              > Karę śmierci popiera 60-70% Polaków, a Cimoszewicz na pewno jest jej przeciwny.
              • aron2004 Re: czy ja wiem? 05.07.05, 13:37
                jaki środek?
                karę śmierci popiera 60-70% Polaków.

program budowy uczciwego państwa jest owszem potrzebny, ale moim zdaniem nie jest tak nośny jak kara śmierci.

• omamiony.wiedzmin Re: czy ja wiem? 05.07.05, 15:05
                bush_w_wodzie napisał:
                najlepiej uczciwie -
                dobre,kawał miesiąca Ci wyszedł i ta "niezalezna prokuratura" uśmiałem się jak
                norka
                Szambokaczor powinien jak tej pielęgniarce w szpitalu rzygnąć wyborcom -
                "zapamiętacie ten dzień kiedy podskoczyliście kaczemu buractwu"
                albo
                najprosciej i natreściwiej
                SPIEPRZAĆ DZIADY !!!
                pozdrawiam Bushujących Omamionych Kaczyzmem :)
        • kropekuk J&S to jednak PRAWICA,w tym poprzez Solo sp.zoo - 05.07.05, 12:08
          takze i Kaczory. I dlatego UKRAINCOW (buhahahaha!!!) z J&S NIKT przeciez nie
          rusza - rowno utopione sa obie strony polskiej sceny politycznej. A i srodek
          tez.
      • ksiundz Też tak sądzę - w dół 05.07.05, 12:50
        chociaż zaprawdę rzekę, że i my mimochodem dajemy się ponieść mediom cięgiem
        nad ową postacią dysputując, a tymczasem... Le Pierd boczkiem, boczkiem... :)
        tylko co można napisać sensownego w przypadku tego ostatniego ? Ot zagwozdka :))
        • pralinka.pralinka Re: Też tak sądzę - w dół 05.07.05, 12:57
          ksiundz napisała:

> chociaż zaprawdę rzekę, że i my mimochodem dajemy się ponieść mediom cięgiem
          > nad ową postacią dysputując, a tymczasem... Le Pierd boczkiem, boczkiem... :)
          > tylko co można napisać sensownego w przypadku tego ostatniego ? Ot zagwozdka :)
          > )

No właśnie tego boczkiem się obawiam - bo gdzie dwóch się kłóci tam trzeci korzysta. :(
          • ksiundz Byliśmy najweselszym barakiem w obozie bratnich 05.07.05, 13:06
            krajów socjalitycznych, a wobec tego:

> No właśnie tego boczkiem się obawiam - bo gdzie dwóch się kłóci tam trzeci
            korz
            > ysta. :(

będziemy najweselszą budką graniczną Eurolandu :))
    • cimoszenko MAM 28% ! ! ! ! ! ! ! ! 05.07.05, 13:18
      Pust na kraj nasz spakojnyj
      Pajdut burii i wojny
      Puliemiotczik atwietit agniom
      Nam doroga znakoma
      Pa prikazu Rajkoma
      Naszi sotni na boj powiediom

Kampanie wyborcza uwazam oficjalnie za otwarta.

Zbudujemy druga Koree.

Holota zasluzyla na Polnocna,
      a dla nas bedzie Poludniowa, tarzysze!
    • badziewiak_leon Re: 28% dla komucha jednak 05.07.05, 17:24
      Proponuję poczekać na wyniki październikowego sądażu na niereprezentatywnej
      grupie 27 mln. wyborców.

Mężczyznę poznaje się nie po tym jak zaczyna, ale jak kończy (Leszek Miller,
      Dzieła Zebrane, wyd. Agora t.1 s.1)
    • kamilius10 Re: 28% dla komucha jednak 05.07.05, 17:51
      A w teleexpresie nic nie było o tym sondażu. Ciekawe, czy w 'Wiadomościach' coś
      wspomną. Może lepiej niec nic nie mówia, bo to przecież nie jest w interesie
      popieranych przez TVP - PIS i PO. pewnie dziś przemilczą sprawę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka