Dodaj do ulubionych

Lepper – opalony, ale zimny ;-)))))))))))))))))

• bac1 Re: A. Lepper – WSTAWAJ!!! ;-))))))))) 11.08.05, 06:32
      Andrju u portrecisty? Plakat wyborczy się szykuje?;-)))

www.mleczko.pl/index.jsp?menu=5&actual=1

• bac1 Re: KWIAT SO;-))) 11.08.05, 13:04
      serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35133,1045020.html
    • bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 11.08.05, 16:17
      Andrju tańczy z dziubowatą begerką;-)))))

www.stamprussia.com/580bu.jpg

• malaszaramysz Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 11.08.05, 16:25
        Tango Brona :-)))))
        • bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 11.08.05, 17:12
          Z szablą w żebach!;-)
          • bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))) Takie... 11.08.05, 18:32
            były poczatki:

serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35121,545181.html?x=4

• bac1 Re: Jeszcze jedna do kolekcji;-)))))) SUPERB !!!!! 11.08.05, 20:38
      serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35133,1045020.html?x=2

• malaszaramysz Re: Jeszcze jedna do kolekcji;-)))))) SUPERB !!!! 11.08.05, 23:00
        O rany:-)) Bac , błagam , nie przed snem:-)))))))))))))
        • bac1 Re: Jeszcze jedna do kolekcji;-)))))) SUPERB !!!! 11.08.05, 23:15
          To wolałabyś mieć cały dzień "pod wrażeniem"?;-)))
    • bac1 Re: Dlaczego dzisiaj nikt mnie nie lubi?? AL ;-))) 11.08.05, 22:07

• henryk.log Re: Dlaczego dzisiaj nikt mnie nie lubi?? AL ;-)) 11.08.05, 22:59
        Abo Pani za znudzonego_wsią_ "tyrasz" a "łon" co??...wyleguje sie niczym SMOK w
        pieczarze...
        :))
        • bac1 Re: Dlaczego dzisiaj nikt mnie nie lubi?? AL ;-)) 11.08.05, 23:20
          Smok to sie gdzieś wyleguje na plaży, znudzony sie wyleguje nad Zalewem S., a
          MY tyramy;-))) Bronujemy, dekaczyzujemy, ufff!
          • henryk.log No wprost pisząc, za "wyleżanców" jesteśmy"?? n/t 11.08.05, 23:35
            • bac1 Re: No wprost pisząc, za "wyleżanców" jesteśmy"? 11.08.05, 23:40
              Panie Henryku.log:

ktoś musi pracować, aby wylegiwać mógł się ktoś;-))
              Ja też od soboty będę się wylegiwać. A Pan kiedy?;-)))
              • henryk.log Re: No wprost pisząc, za "wyleżanców" jesteśmy"? 11.08.05, 23:48
                bac1 napisała:

> Panie Henryku.log:
                >
                > ktoś musi pracować, aby wylegiwać mógł się ktoś;-))
                > Ja też od soboty będę się wylegiwać. A Pan kiedy?;-)))

Gdy Pani od soboty to ja chyba "nigdy":),-"2500"!!! tyle do "roboty?? :))
                Ps
                Dzieciaki w GB, Pani Moja w dyżurach(urlopy Jej "wycisnęli" już!), w Piątki i na
                "działkę" swój wybieram? ;-))
          • malaszaramysz Re: Dlaczego dzisiaj nikt mnie nie lubi?? AL ;-)) 12.08.05, 08:47
            I gdzie ta sprawiedliwość ?
            • zel.bet.zel Re: Niedoinformowanie u ALa??? ;-)) 12.08.05, 08:51
              Jak to gdzie? W PiS-ie, u braci Kaczyńskich, świeć Panie nad nimi!;-)))
              • bac1 Re: Niedoinformowanie u ALa??? ;-)) 12.08.05, 16:56
                To jednak koalicja nas czeka???
                • bon.ton.bon Re: Niedoinformowanie u ALa??? ;-)) A tak!!! 12.08.05, 17:32
                  Koalicja PiS i SO to świetlana przyszłośc dla naszej umęczonej Ojczyzny!
                  • bac1 Re: u Renaty??? ;-)) A tak!!! Jest foto!;-))))) 12.08.05, 18:18
                    Cała władza w ręce bab (frag. n/t):

...W Pile liderem listy Samoobrony będzie Renata Beger.(…).
                    Pilska posłanka najpierw co prawda zasiadła w Sejmie, a potem przed komisją
                    maturalną, jednak test
                    ze znajomości programu Samoobrony napisała bezbłędnie.(…)
                    Renata Beger prócz tego, że sprawuje mandat posła, jest też żoną i matką.
                    Wychowanie dzieci ma już za sobą, więc znajduje czas na politykę.

wiadomosci.wp.pl/kat,12351,wid,7758616,wiadomosc.html?P%5Bpage%5D=1
    • bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-)))))) SPAĆ!! 11.08.05, 23:57
      Zawsze

Zawsze

Będziemy szli coraz dalej nie posuwając się nigdy naprzód

I z planety na planetę

Z mgławicy na mgławice

Don Juan tysiąca i trzech komet

Nawet nie opuszczając ziemi

Szuka nowych sił

I bierze na serio widma

I tyle wszechświatów zapomina o sobie

Kto są wielcy zapominający

Kto pozwoli nam zapomnieć te albo inną cześć świata

Gdzie jest Krzysztof Kolumb któremu zawdzięczać będziemy zapomnienie kontynentu

Stracić

Ale stracić naprawdę

Aby dać miejsce rzeczy nowej

Stracić

Życie by znaleźć Zwycięstwo

Guillaume Apollinarie

• henryk.log SPAĆ!!.. Dzięki;-) Zawsze..? po pracy:-) D. NOCn/t 12.08.05, 00:05
        • bac1 Re: AL - a jak nie, no to tak!!! Bon jour!!!;-))) 12.08.05, 06:38
          serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35118,581206.html?x=2

• malaszaramysz Re: AL - a jak nie, no to tak!!! Bon jour!!!;-)) 12.08.05, 08:49
            To Brony same już po drzewach skaczą? :-)
            • zel.bet.zel Re: AL - a jak nie, no to tak!!! Bon jour!!!;-)) 12.08.05, 08:53
              Pani to chyba nie lubi Samoobrony, partii, która wraz z PiSem utworzy wreszcie
              prawdziwie parwą i sprawiedliwą kolalicję po wyborach i wdo końcików takie
              MYSZY zapędzi w kozi róg i nie tylko, tak, tak!!
              • bon.ton.bon Re: AL - a jak nie, no to tak!!! Bon jour!!!;-)) 12.08.05, 11:42
                Myszy są szkodnkami, jak widać, nie tylko w oborach, stodołach, domach naszych,
                na polach, łąkach, w lasach, na ugorach, w kościołach, bibliotekach, na
                wyższych uczelniach, w szkolnictwie podstawowym i średnim oraz gimnazjalnym,pod
                podłogą, etc., ale także na forum tej paskudnej Gazety, która tyle szkody
                uczyniła Polsce i Polakom!
                • bac1 AL - Wyższa Szkoła Samoobrony Intelektualnej;-))) 12.08.05, 12:41
                  Państwo to chyba wszyscy kończyli tam studia wyższe?;-)))

www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_050812/kraj/kraj_a_3.html
                  • bon.ton.bon Re: AL - Wyższa Szkoła Samoobrony Intelektualnej; 12.08.05, 14:05
                    Też coś! Nie wiem, co skończyły te Panie lub Panowie, lub Pani i Pan,
                    albo Pan i Pani, ale ja skończyłem i to z wyróżnieniem WUML!
                    • zel.bet.zel Re: AL - Wyższa Szkoła Samoobrony Intelektualnej; 12.08.05, 15:23
                      Ja nie wiem, o czym mowa, ale skończyłam prawie zawodówkę.
                      I całkiem mi to starcza. Precz z komunom!
                      • bac1 Re: AL - Wyższa Szkoła Samoobrony Intelektualnej; 12.08.05, 16:12
                        Do czego Pani ta zawodówka wystarcza? A jaki profil Pani ukończyła(prawie)?
                      • gum.mlot.gum Re: AL - Wyższa Szkoła Samoobrony Intelektualnej; 12.08.05, 16:20
                        Daj se Paniusia spokój,te czerwone to łuczone są, prostego człowieka nie
                        rozumią.Nasz Przewodniczący to każdego zrozumie, flaszkę na blokadzie
                        wypije,swój chłop jest. Nie to co, te,te..
                        • bac1 Re: AL - Wyższa Szkoła Samoobrony Intelektualnej; 12.08.05, 16:23
                          Czy ten nick to z powodów koneksji rozinnych? Dunlop czy Michelin?
                          A może GOODyear?
                  • henryk.log Re: AL - Wyższa Szkoła Samoobrony Intelektualnej; 12.08.05, 18:48
                    O!..to..to moja buda!:-), wspominam młodzieńcze miłostki...dziewuchę jedyną
                    mieliśmy na roku, "Poli" pieszczotliwie zwaliśmy Ją, jakież To Śliczne
                    blond_różowe było...
                    :-)
                    • henryk.log Przepraszam:-) do wspomnień fotki nie załączyłem;( 12.08.05, 18:52
                      www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_050812/kraj_a_3-1.F.jpg
                      • bac1 Re: Przepraszam:-) do wspomnień fotki nie załączy 12.08.05, 18:55
                        Fajna knajpa!;-))))))
                        • henryk.log Re: Przepraszam:-) do wspomnień fotki nie załączy 21.08.05, 18:32
                          bac1 napisała:

> Fajna knajpa!;-))))))

...dobre lata w dobrej szkole..
                    • bac1 Re: AL - Wyższa Szkoła Samoobrony Intelektualnej; 12.08.05, 18:54
                      A dziuba miało???
                      • bac1 Re: AL - Wyższa Szkoła Samoobrony Intelektualnej; 21.08.05, 19:27
                        Panie Henryku.log:
                        miało dziuba czy nie miało to piękne stworzenie?;-)))
                        • henryk.log Re: Miła Dociekliwa Pani...już dobrze! miała!... 21.08.05, 19:43
                          ...ja też lata "...durne":)
                          Więcej nie powiem:)...bo nie:)
                          • bac1 AL: Już dobrze! miała!...HA !!!!!!!!!!!!!!! 21.08.05, 23:02
                            Panie Henryku.log:

Szczęśliwie dotarłszy do domu - bez blokad Samo(o)brony na E7 i bez śladu
                            dziubowatych begerek we wsiach nadnarwiańskich, śpieszę donieść życzliwie,
                            że nie tylko Pan miał "durne";-)))
    • bac1 Re: Lepper: nie mogłam sie oprzeć ;-))))))))) 12.08.05, 18:30
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=27634021&a=27656786
    • bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) COŚ?! 12.08.05, 20:07
      www.giertych.com.pl/

• malaszaramysz Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 12.08.05, 20:09
        To jest dobre:-))))))))
        • bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 12.08.05, 20:15
          Będzie to jedna z nielicznych płyt, jakie kupię sobie, ha!
    • henryk.log A może byśmy tak Najmilsze P. wpadli na..1-en... 12.08.05, 20:24
      z Zielonych i co Mamy zrobić...zrobili, Ten Drugi też Chwały swej doczeka??
      Oczywiście musu ni ma:-)
      • malaszaramysz Już w "Mównicy" pisałam. 12.08.05, 20:27
        Oszczędzać trzeba!!!!
      • bac1 Re: A może byśmy tak... 13.08.05, 00:07
        Wielki Łowczy poczuł zew krwi;-)))
    • henryk.log Jak nic "zakosiłbym" z Tamtego okrągłe "2300" ;-) 12.08.05, 20:35
      ale... po Panią Terskę Swą Dyżurkę muszę lecieć!
      Wiem, wiem, Paniom również jest b. przykro...
      ;-(
      • henryk.log Re: Jak nic "zakosiłbym" z Tamtego okrągłe "2300" 12.08.05, 22:35
        ...??, nie było Paniom b. przykro..:), nie szkodzi;(, "luzu" dużo
        widzę...nareszcie se pogadam..., jak sie wyśpię:)))))))
    • bac1 Re: Lepper – Buenas noches!!!! 13.08.05, 00:03

II
      Gdy oknem pełznie cisz martwa,
      gdy huczy puls, a wiersz się gmatwa,
      i nagle jakaś groźna strofa
      uderzy w mózg jak katastrofa,
      gdy widzę krew i padam w otchłań,
      gdy cios za ciosem spada ślepo,
      gdy krzyczę nocy: - Przyjdź i pochłoń!
      – zamiera serce – wiem – to epos.

Władysław Broniewski (cdn)
      • goj.de.goj Gdzie Lepper?, gdzie Buenas noches? n/t 13.08.05, 00:34
        bratanki moje!!
        • zel.bet.zel Re: Gdzie Lepper?, gdzie Buenas noches? n/t 13.08.05, 00:58
          Odczepcie sie od Pana Andrzeja, łobuzy jedne! On jest człowiek ubogacony!
          • bac1 Re: Gdzie Lepper?, gdzie Buenas noches? n/t 13.08.05, 01:08
            I taka trojaczka wzięła "@))@", no, no!;-)))
            • henryk.log I taka zel.bet.zel wzięła "@))@", no, no!;-))) 13.08.05, 01:38
              :DDDDDDD
              • bac1 Re: I taka zel.bet.zel wzięła "@))@", no, no!;-)) 17.08.05, 11:42
                Panie Henryku.log:

żałuje Pan, że nie iza.bella.iza? A może asenkacośtam? Albo basai.basia?
                UFFF;-)))
                • zel.bet.zel Re: I taka zel.bet.zel wzięła "@))@", no, no!;-)) 17.08.05, 12:01
                  Właśnie, a co to - ja gorsza?!!! Panie Heńku, dlaczego nie lubisz Pan mnie?
                  Mnie wszyscy lubią: i pp. Jaruś i Lesio Kaczyńscy, tacy ubogaceni,
                  i p. Andrzejek Lepper, polityk zawierzenia.
    • henryk.log Uff!! ale si ę nakibicowałem:). Warto było! ;-)) 13.08.05, 01:12
      Kochana Pani M!!!
      Te "2000" na dłuuugo będzie Pani:- i wiele upłynie na Fk nim ....:-))
      Dobrej Nocy! :-))
      henryk

• bac1 Re: Lepper – wstawaj, szkoda dnia ;-))))))))) 13.08.05, 05:42
      cd.

A kiedy świt, jak sen dziecinny,
      błękitny, wonny i niewinny,
      we mgłach, radości i w skowronkach
      wraz ze mną w niebie się zabłąka,
      gdy nagle blady kielich wiersza,
      jak lilia wodna, jaśmin, irys
      rozkwitnie – wtedy brak powietrza,
      zamiera serce – wiem – to liryzm.

Władysław Broniewski

• bac1 Re: Lepper – siewca??? ;-))))))))) See you!!;-))) 13.08.05, 09:03
      Siew ubeków

www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_050813/publicystyka_a_3-1.F.jpg
      • henryk.log ;-))))))))) See you!. Na nie "długo" Prosimy:-))) 13.08.05, 09:19
    • henryk.log Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 14.08.05, 13:07
      jestemzewsi napisał:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=19030672&a=19035775
      • henryk.log N/t - Wczesny Lepper–opalony, ale zimny;-))) było 14.08.05, 13:43
        poczta.gazeta.pl/poczta/getMailPart/heyah.jpg?ID=1123478839.2009_4345434.imail2&Seq=2&name=heyah.jpg&t=1123515418697
        Heyah!
    • bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 17.08.05, 11:31
      Kontrol z Krynicy Morskiej z kawiarenki internetowej donosi, że żaden Lepper
      się tutaj nie opala, ani zimny, ani bronowaty;-)))
    • bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))) Kto jest... 17.08.05, 11:47
      ta owieczką???;-))))

www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_050817/publicystyka_a_7-1.F.jpg
    • bac1 Lepper – opalony, ale zimny ;-)) Poczytajmy;-))))) 17.08.05, 12:06
      www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=6063
      • lolek1313 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-)) Poczyt 20.08.05, 16:32
        Tu SMOK. Przeczytałem. Precz z Lepperem i dziubowatymi bronami!!!
        • henryk.log Re:Pogadaj SMOKU!! nie ino przeczytałem!! 20.08.05, 16:48
          na tamtym Cię widziałem..o coś pytałem...na pomoc!! wołałem!, stada ptactwa
          nieczystego Naszych kaczy..a Ty SMOKU?
          :-))
          • lolek1313 Re:Pogadaj SMOKU!! nie ino przeczytałem!! 20.08.05, 16:55
            Panie Heniu kochany, jak tylko do jamy przybyłem, zaraz się rzuciłem
            na POMOC!!! Krótka ona będzie, tylko dzisiaj do nocy późnej, ale lepsze
            to niż nic, prawdaż?;-)))
            Dziuńka sama z malutkim została sie nad morzem, może jej co głupiego do łepka
            strzeli? Lepperów tam nie widziałem, ale sama WARSZAWA wokół. Kaczystów
            troszkę, ale o tem - z mównicy;-)))
            • henryk.log Re:Pogadaj SMOKU!! nie ino przeczytałem!! 20.08.05, 17:08
              Dziuńka ze smoczkiem nad morzem i bez SMOKA?...fajnie mają:-)
              Nad morze może Leppiej_Kaczki się nie wybrały stadnie, by heniowi tu życie
              umilać..nno nie wiem:-)
              Za każdą POMOC w stajni a.a...kaczej, niewymowne Dzięki!!!
              Ps
              na chwilkę zbywam się, Asieńkę-córcię w bezpieczne(Bieszczady) miejsca wyprawić
              pociągiem.
              • jestemzewsi Re:Pogadaj SMOKU!! nie ino przeczytałem!! 20.08.05, 19:02
                Witam Pana, Panie Henryku!
                Czy to z mojego powodu - właśnie wróciłem z Bieszczad - Pan dopiero teraz swoją
                córkę tam posyła-wyprawia? Kaczki różne na rubieży III RP spotyka się, ale
                Jarusia i Lesiunia niet!;-))) Bronowatych dziubatych renek-begerowatych chyba
                więcej;-)))
                • lolek1313 Re:Pogadaj SMOKU!! nie ino przeczytałem!! 20.08.05, 19:12
                  Tu SMOK - dobrze Pan Henio zrobił, he,he!;-)))
                  Nad morzem nie spotyka sie znudzonych nihilistów wcale, a wcale!;-)))
                  Jak sobie myśli taki ze wsi? Głosować na kaczki rodzime czy na brony?;-)))
                  • jestemzewsi Re:Pogadaj SMOKU!! nie ino przeczytałem!! 20.08.05, 19:14
                    Taki ze wsi to sobie myśli: kaczki do piekarnika, brony na pola!
                    A smoki - do fantasy;-)))
                    • lolek1313 Re:Pogadaj SMOKU!! nie ino przeczytałem!! 20.08.05, 19:17
                      Nihiliści - w IV PiSpospolitej - zakazani wrogowie ludu kaczego;-))) Andrju też
                      nihilistów nie uznaje, nawet tych ze wsi, bo nie wie, co to znaczy "nihilizm".
                      Jeszcze u Reni ani u joli na korepetycjach nie był;-)
                      • jestemzewsi Re:Pogadaj SMOKU!! nie ino przeczytałem!! 20.08.05, 19:24
                        Smok niech taki mądry nie będzie, bo źle skończy - Dziuńka mu do drużyny
                        szablastych przejdzie i z dziubatymi będzie trzymać! I to by było dzisiaj
                        na tyle - do miłego!;-)))
                        • lolek1313 Re:Pogadaj SMOKU!! nie ino przeczytałem!! 20.08.05, 19:53
                          Tu SMOK, Prezio w dodatku. Aleś się wysilił! Dziuńka nigdzie nie pójdzie, ona
                          jest feministka, nie może trzymać z kaczkami ani szablastymi bronami!
                          Co najwyżej, jak się zdenerwuje, pójdzie głosować na Szyszkowską Marię,
                          filozofkę! Do zobaczenia, znudzony, nara!
                          • henryk.log Re:Gadasz SMOKU!! nie ino przeczytałem!! 20.08.05, 19:58
                            to ja też:), po Asieńki w Bieszczady "ekspozycji".
                            Tyle, że musze nieco na ogólnym F. przytemperować kaczuchy.kaczuchy!!
                            :-)))
                            Ps
                            ..gdyby co"...jestem..
                            • lolek1313 Re:Gadasz SMOKU!! nie ino przeczytałem!! 20.08.05, 21:20
                              Gdzie Pan jest, Panie Heniu??? Ja z jolą trochę "podyskutowawszy" do obrazu;-)))
                              • henryk.log Re:Gadasz SMOKU!! nie ino przeczytałem!! 20.08.05, 21:29
                                lolek1313 napisał:

> Gdzie Pan jest, Panie Heniu??? Ja z jolą trochę "podyskutowawszy" do obrazu;-))

:-)))
                                Mnie się przytrafiły "dziewczyny" niedokończonej rewolucji...!
                                Z Panią EMZ próbuję je(syzyf..:) Człowiekom przywrócić:)))
                                • lolek1313 Re:Gadasz SMOKU!! nie ino przeczytałem!! 20.08.05, 21:44
                                  Pan to je po prostu lubisz, ba - kochasz miłością platoniczną;-)))
                                  • henryk.log Re:Gadasz SMOKU!! nie ino przeczytałem!! 20.08.05, 21:54
                                    lolek1313 napisał:

> Pan to je po prostu lubisz, ba - kochasz miłością platoniczną;-)))
                                    :)))
                                    SMOKU! - bądź uprzejmy i sie nie wydzieraj! o mym nierdzewiejącym od zarania FK
                                    ku Nim "uczuciu" :))))
                                    • lolek1313 Re:Gadasz SMOKU!! nie ino przeczytałem!! 20.08.05, 21:58
                                      "SMOKU! - bądź uprzejmy i sie nie wydzieraj! o mym nierdzewiejącym od zarania FK
                                      ku Nim "uczuciu"

A będę SIE WYDZIERAŁ, bo w samo(o)bronie takie zwyczaje, a my tu som u Andrju
                                      w gościnie;-)))
                                      A co to??? WSTYDZISZ się Panie Heniu, uczucia swego baraniego?;-)))
                                      • henryk.log Re:Gadasz SMOKU!!.. wstydzisz henia!!. 20.08.05, 22:19
                                        ..młody b. jak na swój wiek jestem:)..uczuć prawdziwych nie zamierzam kryć, bo
                                        po co?(Pan Naszych ni ma:) i na dodatek u Andrju incognito(??..nie na MÓWNICY)
                                        Ps
                                        SMOKU-Młodzieńcze!, nie wódź na pokuszenie Starszego Technicznego..tyle jeszcze
                                        "roboty" przede mnom z "dziewczynami...."
                                        • lolek1313 Re:NIE wstydzę Henia!!. 20.08.05, 22:24
                                          Tu SMOK: Panie techniczny! Andrju ma wykształcenie takoż tech, coś tam. A Pana
                                          dzierlatki? Może zasadnicze tylko?;-)))
                                          • henryk.log Re:SMOKU? Może zasadnicze tylko?. mhm..sądzisz? 20.08.05, 22:45
                                            ..kto wie..kto wie, "ma" z najnierdzewiejących dzierlatka..mam szansę sądzisz SMOKU?
                                            Ona jest z Mojego Dziennika ukochanego...:-))
                                            Ps
                                            Paniom Naszym...sie rozunie..ni słowa!
                                            ...tech. Andrju??.. przy dziołchach, patrzaj Pan SMOKU całkiem mi z "łba"
                                            zeszedł :-)
                                            • lolek1313 Re:SMOKU? Może zasadnicze tylko?. mhm..sądzisz? 20.08.05, 22:48
                                              Ani mru.mru.mru.mru.mru;-)))
                                              Rozgłosić przez Radyjo Maryja i sanctum officium?!;-)))
                                              • henryk.log SMOKU? Radyjo:) ładnie "rysowałem", okazje bywały 20.08.05, 23:15
                                                nie powiem:))
                                                Sanctuma-Debila może przedwcześnie dawno temu wygasiłem?...było śmiesznie może
                                                ??, zapodaj SMOKU, jeśli było:))

lolek1313 napisał:

> Ani mru.mru.mru.mru.mru;-)))
                                                > Rozgłosić przez Radyjo Maryja i sanctum officium?!;-)))
                                                • lolek1313 Re: SMOKU? Radyjo:) ładnie "rysowałem", okazje by 20.08.05, 23:19
                                                  Na wygaszenie debila niegdy nie jest "przedwczesnie", Panie Heniu!!!
                                                  BRAWO, BIS!!!
                                                  • henryk.log Re: SMOKU?, PANIE-Dziołchy Nasze też się Tobie 20.08.05, 23:27
                                                    tak muliły jak Ty(JA) mnie(Tobie) na wątku tym??...retorykuje se.:)))
                                                  • lolek1313 Re: SMOKU?, PANIE-Dziołchy Nasze też się Tobie 21.08.05, 00:28
                                                    Muliły, muliły, ale co tam! I tak żal, że (nie)obecne;-)
                                                  • henryk.log Re: SMOKU?, mhm .;-(( n/t 21.08.05, 00:34
                                                    lolek1313 napisał:

> Muliły, muliły, ale co tam! I tak żal, że (nie)obecne;-)
                                                  • lolek1313 Re: Panie Heniu?, mhm .;-(( n/t 21.08.05, 00:36

• henryk.log Re:Myśle? SMOKU!!..róbmy swoje i każdej po równo:) 20.08.05, 21:36
                                • lolek1313 Re:Myśle? SMOKU!!..róbmy swoje i każdej po równo: 20.08.05, 21:48
                                  Mysza nas olewa! Andriuszę też. I jarusia z lesiem, oba kaczkowate;-)))
    • henryk.log Jakby co SMOKU-zmęczony:)), Dobranoc:) n/t 20.08.05, 23:50
      • lolek1313 Re: Panie Heniu - śpiew!!!:)) n/t 21.08.05, 00:46
        Andrju

Czort niesie po lesie Andrju bez buta,
        Bo Andrju ubogi włożył sobie trep na nogi.
        Hej, brony błyskają, a begerki stukają,
        Hej, wesołe, szczęsne życie Andrju bez buta.
        Andrju, Andrju, co ty masz w tym bucie,
        Hej, dziury same dziury od podeszwy aż do góry.
        Hej, brony błyskają...
        Hej życie jak życie, rozmaicie się plecie,
        Raz biegnie w pojedynkę, innym razem zaś w duecie.
        Hej, brony błyskają.

(wg piosenki „Skaut”)
        • henryk.log Panie Heniu - śpiew!!!:))-alem se ryknął Smoku!:)) 21.08.05, 00:53
          :-)))))))))..i co ze snem teraz SMOKU?.. wszystko przez Cię:-)))

lolek1313 napisał:

> Andrju
          >
          > Czort niesie po lesie Andrju bez buta,
          > Bo Andrju ubogi włożył sobie trep na nogi.
          > Hej, brony błyskają, a begerki stukają,
          > Hej, wesołe, szczęsne życie Andrju bez buta.
          > Andrju, Andrju, co ty masz w tym bucie,
          > Hej, dziury same dziury od podeszwy aż do góry.
          > Hej, brony błyskają...
          > Hej życie jak życie, rozmaicie się plecie,
          > Raz biegnie w pojedynkę, innym razem zaś w duecie.
          > Hej, brony błyskają.
          >
          > (wg piosenki „Skaut”)
          >
          • lolek1313 Re: Panie Heniu - śmiech i śpiew!!! ;-))))) n/t 21.08.05, 01:05
            Śmiech to zdrowie! Śpiew to zdrowie! Na zdrowie, Panie Heniu!;-)))
            • polykacz_kaczka Re: Panie Heniu - śmiech i śpiew!!! ;-))))) n/t 21.08.05, 01:18
              lolek1313 napisał:

> Śmiech to zdrowie! Śpiew to zdrowie! Na zdrowie, Panie Heniu!;-)))

Smoku-zwierzaku daj henrykowi spokój!, sierota pozbierać sie nie może..spać nie
              może..kobitę swoja na jakiś dyżur musi rankiem wywieźć a ty go wciąż śmichami..
              !!!
              • lolek1313 Re: Panie Heniu - śmiech i śpiew!!! ;-))))) n/t 21.08.05, 01:28
                Pan Henio niech idzie spać, chrapu, chrapu, chrap, z MÓWNICY już mu pożyczyłem
                dobrej nocy;-)))
                • bac1 Re: Co u LEPPERA? Dobry.Dzień.Dobry;-))) 21.08.05, 07:40
                  Brony - do roboty, szable zostawcie lePPiej dzikom!
                  • lolek1313 Re: Co u LEPPERA? Dobry.Dzień.Dobry;-))) 21.08.05, 08:01
                    Hej, tu SMOK!!! Na początku - to samo, co tam.
                    Uczta się śpiewać, bo bez -będzie cienko!

Renię pręż

Renię pręż, Baśkę krusz
                    i nie zawiedź joli w potrzebie.
                    Podaj swą pomocną bronę, tym co liczą na ciebie.
                    Zmieniaj świat, zawsze bądź zapobiegliwy i ważny.
                    Śmiało zwalczaj samo dobro,
                    niech twym wspólnikiem będzie Talib każdy
                    I każdy śmieć , śmieć,
                    I leć w przestworza, helokipterem leć,
                    I nieś ze sobą bronną wieść,
                    Że być fuhrerem chcesz.

(frag. wg piosenki harcerskiej)
                    • bac1 Re: Co u LEPPERA? Dobry.Dzień.Dobry;-))) 21.08.05, 08:07
                      Panie S-P. - Pan się marnuje, normalnie.
                      Do bronowania Samobrony czas. Czas. Czas.
                      • lolek1313 Re: Co u LEPPERA? Dobry.Dzień.Dobry;-))) 21.08.05, 08:12
                        Tu SMOK, ha, ha - Prezio na 102!!!
                        Brony bronują, leppery - lepperują, SMOKi - smakują jak...
                        Pani MPZW - jadę w dal, ogon mi się chyboce! Do zobaczyska???

Mysza, pourquoi ty nie siuda?!;-)))

Panie Heniu: pozdrawlaju Was wsiech, Andrju i Kaczki - pusty śmiech!!!
                        • bac1 Re: Co u LEPPERA? Dobry.Dzień.Dobry;-))) 21.08.05, 08:36
                          Panie Henryku.log:
                          Zaiste, wspaniale Pan BRONOWAŁ!
                          Ten tytulik postu - to na Pańską cześć;-)))
    • henryk.log Dzień Dobry :-). Troski z głów:-)))) n/t 21.08.05, 10:02

• bac1 Re: Dzień Dobry :-). Troski z głów:-)))) n/t 21.08.05, 10:38
        Dyktando

Pod dyktando.
        Żeby tylko nie popełnić błędu.

Naród
        nie napisać przez tłum otwarty.

Wiedzieć
        kiedy zamykać a kiedy otwierać
        usta.

Milczeć ?
        ale z jakiej litery?

Odmienić się
        ale nie przez przypadek.

Uważać
        aby miłość nie napisać oddzielnie
        tak jak czarna jagoda albo pierwszy lepszy.

Czujnie
        po pewnych datach postawić kropkę.
        Przy innych
        minutę ciszy.

Uważać
        aby życia nie napisać przez skróty.

Pamiętać
        aby nie popełnić błędu przy śmierci.
        Umrzeć
        ortograficznie.

Ewa Lipska
        • henryk.log Re:Troski z głów.............n/t 21.08.05, 11:08
          "Jeśli wypłaczesz już wszystkie swoje łzy, zacznij się śmiać"->Amos Oz<
    • henryk.log Re: Lepper – Próba mikrofonu :-)) 21.08.05, 12:19
      img398.imageshack.us/img398/8053/bhp6dq.jpg
      • bac1 Re: Lepper – Próba mikrofonu :-)) 21.08.05, 13:21
        Panie Henryku.log:
        to było "do użytku wewnętrznego"???
        • henryk.log Re: Lepper – Próba mikrofonu :-)) 21.08.05, 13:51
          to było "do użytku wewnętrznego"???

Wiem, wiem Sz. P. i tylko w dozwolony sposób używam na Leppiej_kaczki, do
          wnętrzności samych...
          Ps
          musiałem jakoś sprawdzić skuteczność leku od wewnątrz.
          • bac1 Re: Lepper – Próba mikrofonu :-)) 21.08.05, 13:58
            Panie Henryku.log:

Z innych też użytek "wewnętrzny" może by?;-)
            • henryk.log Re: Lepper – Próba mikrofonu :-)) 22.08.05, 17:40
              Chętnie:-)
              O stosowne materiały jedynie, od czas do czasu, poproszę :-)
              • bac1 Re: Lepper – Próba mikrofonu :-)) n/t archiwaliów 22.08.05, 17:47
                Panie Henryku.log:

a z tamtych, co już - nie da się czegoś przystosować?;-)))
    • znudzony.nihilista Re: SO - intelektualne zaplecze partii??!!!;-)) 22.08.05, 00:15
      serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2876515.html

„Teraz zaczyna się wykruszać intelektualne zaplecze partii…”

To brona jest partią? I w dodatku ma zaplecze INTELEKTUALNE?
      I ono się wykrusza?
      REMONT – natychmiast!!!
      • henryk.log Re: SĄ- intelektualne Lenie-Znudzone nareszcie!!! 22.08.05, 00:29
        :-)))),:-)))))
        Panie znudzonyzapewnenajakiejś wsi wystarczy tych ":-)))))" czas za
        Leppie_kaczki się brać i to ostro, dłuugo bez Ojców/Mam były!!
        ..chociaż Mama tamtego, nie powiem, zaległości pilnie odrabia:)
        ps
        PiszPan co porabiałeś! jutro wyczytam :)
        Na dziś niestety Dobrano:))
        ...P.MZM godzinę temu już gdzieś życzyłem :))
        • znudzony.nihilista Re: SĄ- intelektualne Lenie-Znudzone nareszcie!!! 22.08.05, 00:45
          Panie Henryku Szanowny, ja tylko chwilowo w robocie u ALeppera - dowiozłem
          Panią MPZW bez przeszkód blokadowych z 3miasta do wsi; pojutrze, a właściwie
          już jutro pomacham chusteczką na odlotne i wieję w strony, gdzie można spotkać
          różne córki;-)))
    • bac1 Re: Lepper – APEL;-))) 22.08.05, 06:45
      * * *
      Odzyskajmy jasność w słowach
      jasność naszej zwykłej mowy
      jasność słońca gdy się pytam
      i powietrze jasnej zwykłej odpowiedzi
      Nawet w dramatycznej chwili
      ciemność słów niech nie kaleczy
      jasność która daje życie
      nam w rozmowy niech zaświeci

Leszek A. Moczulski

• henryk.log Re: Lepper – APEL;-))) Zapewne nie do mnie :-) 22.08.05, 17:50
        Patrzaj Pani Miła jaki "piękny" ten Pan Leszek A. Moczulski był za młodu??
        :)
        • bac1 Re: Lepper – APEL;-))) do Pana też n/t 22.08.05, 17:56
          + zdjęcie Baśki!!!
          A Pan,
          Panie Henryku.log,
          jak ten głaz;-)))
    • bac1 SPECJALNIE dla Pana Henryka.log!!!!!!! ;-)))) n/t 22.08.05, 08:39
      DZIUBOWATA?????!!!!!;-))))))))

www.rzeczpospolita.pl/serwis_wyborczy/common/galeria/foto/index.html?p=5613975.jpg&pg=1
      • jestemzewsi Re: SPECJALNIE dla Pani Myszy!!!!!! ;-)))) 22.08.05, 11:33
        N/t Andrju (?) wypowiadają się: Pani Mysz i Smok;-)))

www.rzeczpospolita.pl/serwis_wyborczy/common/galeria/rys/index.html?p=dudzinski4.jpg&pg=0
        • jestemzewsi Re: SPECJALNIE dla Pani Myszy!!!!!! ;-)))) + n/t 22.08.05, 11:36
          Pani Mysz się "wypowiada" czynnie w czynie, Smok - biernie, ha!ha!
        • znudzony.nihilista Re: SPECJALNIE dla Pani Myszy!!!!!! ;-)))) 22.08.05, 13:08
          Begerowata!!!;-)))

www.rzeczpospolita.pl/serwis_wyborczy/common/galeria/foto/index.html?p=5623552.jpg&pg=1
          • jestemzewsi Re: SPECJALNIE dla Pani Myszy!!!!!! ;-)))) 22.08.05, 15:39
            Przyszedł Talib do Andrju;-)))

www.mleczko.pl/index.jsp?menu=7&actual=3
            • bac1 Re: Dla Andrju!!!!!! ;-)))) ołtarzyk;-))) 22.08.05, 15:54

www.rzeczpospolita.pl/serwis_wyborczy/common/galeria/foto/index.html?p=5666753.jpg&pg=1
              • malaszaramysz Re: Dla Andrju!!!!!! ;-)))) ołtarzyk;-))) 22.08.05, 16:07
                O rany,Kim:-)))))))))
                • bac1 Re: Dla Andrju!!!!!! ;-)))) ołtarzyk;-))) 22.08.05, 16:10
                  malaszaramysz napisała:

> O rany,Kim:-)))))))))

Czy to jawa, czy sen???

• henryk.log Re: Dla Andrju!!!!!! ;-)))) ołtarzyk;-))) 22.08.05, 18:05
                  malaszaramysz napisała:

> O rany, Kim Novak:-)))))))))

www.suspense-movies.com/stars/kim-novak/Novak1.jpg
                  >kinoman<
                  • zel.bet.zel Re: Dla Andrju!!!!!! ;-)))) ołtarzyk;-))) 22.08.05, 18:10
                    Co za ludzie!!! Panie Heniu i pan z niemi? Pan tak pieknie Radyjo naprawiał,
                    żeby grało ku chwale i zamozności Ojca Dyrektora i samego Dyrektora, a teraz?
                    Z Andrzejka się nabijasz pan razem z tą myszowatą, jakimiś bacami, niholikami?
            • malaszaramysz Re: SPECJALNIE dla Pani Myszy!!!!!! ;-)))) 22.08.05, 16:06
              Wąglika chyba chce:-))))))
              • bac1 Re: SPECJALNIE dla Pani Myszy!!!!!! ;-)))) 22.08.05, 16:22
                Albo żeby Andrju oddał mu Dziubę za żonę i helokipter, który ukrył w stodole
                i przykrył begerką;-)
                • malaszaramysz Re: SPECJALNIE dla Pani Myszy!!!!!! ;-)))) 22.08.05, 16:31
                  Albo "Płonące opony" wynająć do kampanii:-)
                  • bac1 Re: SPECJALNIE dla Pani Myszy!!!!!! ;-)))) 22.08.05, 16:54
                    To Talibowie też?;-)))
                    • bac1 Re: SPECJALNIE dla Pani Myszy!!!!!! ;-)))) dod. 22.08.05, 17:05
                      Pewnie przyjechał na koniu trojańskim z piorunem3 w łapce;-)
                      • malaszaramysz Re: SPECJALNIE dla Pani Myszy!!!!!! ;-)))) dod. 22.08.05, 17:08
                        A Benek z bicza strzelał:-)
                        • bac1 Re: SPECJALNIE dla Pani Myszy!!!!!! ;-)))) dod. 22.08.05, 17:11
                          A Pan Bóg kule nosił;-)))
                          Sorry, znowu się za... - Wszak w tym przysłowiu chodzi o "człowieka", a Benek
                          to kuśnierz;-)))
      • zel.bet.zel Re: Ależ ONA piękna!!! 22.08.05, 17:25
        Piękniejsza chyba od Pani Renaty.
        Panie Heniu, zakochaj się!
        • henryk.log Re: Ależ ONA piękna!!! 22.08.05, 19:02
          zel.bet.zel napisała:

> Piękniejsza chyba od Pani Renaty.
          > Panie Heniu, zakochaj się!

Mie nie trza dwa razy powtarzać!!...się stało..:))
          • bac1 Re: Ależ ONA piękna!!! n/t 22.08.05, 19:05
            henryk.log napisał:

> zel.bet.zel napisała:
            >
            > > Piękniejsza chyba od Pani Renaty.
            > > Panie Heniu, zakochaj się!
            >
            > Mie nie trza dwa razy powtarzać!!...się stało..:))

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • henryk.log Re: SPECJALNIE dla Pana Henryka.log!!!!!!! ;-)))) 22.08.05, 17:58
        www.rzeczpospolita.pl/serwis_wyborczy/common/galeria/foto/index.html?p=5613975.jpg&pg=1

!!!! ???? heyah!!! - :D

..szukałem...jaśnie-różowej...wyśnionej nocamy bezsnymi...

ps
        ????..hihi.. :-)
        • bac1 Re: SPECJALNIE dla Pana Henryka.log!!!!!!! ;-)))) 22.08.05, 18:02
          Panie Henryku.log:

No, wreszcie!!!
        • zel.bet.zel Re: SPECJALNIE dla Pana Henryka.log!!!!!!! ;-)))) 22.08.05, 18:14
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26441561&a=28016714
          • bac1 Re: SPECJALNIE dla Pana Henryka.log!!!!!!! ;-)))) 27.08.05, 01:36
            Panie Henryku.log:
            Niech Pan zapomni o dziubowatych begerkach i podziwia méska urode kandydatow i
            blizniakow:

JLKaczus;-)))
            coztapolska.wp.pl/gid,77761,galeria_zdjecie.html?T%5Bpage%5D=15
            Piékny Romus:-)))
            tomaszlis.wp.pl/gid,71693,galeria_zdjecie.html?T%5Bpage%5D=9
    • bac1 Re: Lepper... szukanie ;-))))))))) 22.08.05, 18:52
      Szukanie elektoratu dla brony???;-)))

www.rzeczpospolita.pl/serwis_wyborczy/common/galeria/rys/index.html?p=krauze6.jpg&pg=0
      • malaszaramysz Re: Lepper... szukanie ;-))))))))) 22.08.05, 18:54
        Znajdą na pewno :-)))))))))) Tacy śliczni chłopcy.
        • bac1 Re: Lepper... szukanie ;-))))))))) 22.08.05, 18:56
          Też tak myślę, zwłaszcza ten, nie, nie, nie mogę się zdecydować;-)))
          • bac1 Re: Lepper... szukanie ;-))))))))) Jednak się... 22.08.05, 19:03
            ... zdecydowałam: ten z antenką! Będzie przy okazji odbierać audycje Radyja
            MaRyja z satelity;-)))
            • malaszaramysz Re: Lepper... szukanie ;-))))))))) Jednak się... 22.08.05, 19:07
              Albo zrobi za satelitę.Podobno ostatnio się jakaś popsuła?
              • bac1 Re: Lepper... szukanie ;-))))))))) Jednak się... 22.08.05, 19:12
                Po prostu - poręczny bedzie i podręczny zarazem;-)))
                Tamtą satelitę Pan Henryk.log naprawiał, naprawiał, naprawiał, ale...
                dziuby.belli.dziuby w tej satelicie nie uświadczysz, więc chyba się
                zdenerwował, jak to baran, i bardziej jeszcze popsuł;-)))
                • jestemzewsi Re: Lepper... szukanie ;-))))))))) Jednak się... 22.08.05, 19:19
                  Nasz Wielki Techniczny Łowczy? A to psuj???
                • malaszaramysz Re: Lepper... szukanie ;-))))))))) Jednak się... 22.08.05, 19:20
                  Teraz model beretu trzeba Panu Heniowi podesłać:-))
                  • jestemzewsi Re: Lepper... szukanie ;-))))))))) Jednak się... 22.08.05, 19:22
                    A antenki nie poP(i)Suje???
      • henryk.log Re: Lepper... szukanie ;-))))))))) 22.08.05, 18:59
        Troll ork goblin
        Romek j&l L.A

????

tego nie wie nikt..
        • jestemzewsi Re: Lepper... szukanie ;-)))))) Na szczęście;-))) 22.08.05, 19:29
          www.rzeczpospolita.pl/serwis_wyborczy/common/galeria/foto/index.html?p=5613963.jpg&pg=1
          • henryk.log Re:Rzplita Na szczęście;-))) bardziej L.A. kocha:) 22.08.05, 19:40
            "Jeśli wypłaczesz już wszystkie swoje łzy, zacznij się śmiać"->Amos Oz<
            • jestemzewsi Re:Rzplita Na szczęście;-))) bardziej L.A. kocha: 22.08.05, 19:44
              Miłość odwzajemniona czy platoniczna?;-)))
              Bo taki AL to ma gest;-)))

www.rzeczpospolita.pl/serwis_wyborczy/common/galeria/foto/index.html?p=5613970.jpg&pg=1
          • henryk.log Re: Lepper... szukanie ;-)))))) Na szczęście;-))) 22.08.05, 23:46
            Czekaj!..czekaj! Panie "ze..!! Ja Cię za wszystkie mALowanki jutro "odmALuję"!,
            dziś brzuch mnie boli...
            :DD
            • znudzony.nihilista Re: Lepper... szukanie ;-)))))) Na szczęście;-))) 23.08.05, 07:07
              Panie Henryku Szanowny, chyba nie zdąży Pan, bo wracam tam, gdzie chadzają
              młode panny samo...pas(?);-)))

Oby tylko nie natknęły się na ten chwast polskiej ziemi - ponoć trujący
              okropnie:

www.rzeczpospolita.pl/serwis_wyborczy/common/galeria/foto/index.html?p=5534280.jpg&pg=0
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka