bac1 Re: A. Lepper – WSTAWAJ!!! ;-))))))))) 11.08.05, 06:32 Andrju u portrecisty? Plakat wyborczy się szykuje?;-))) www.mleczko.pl/index.jsp?menu=5&actual=1 Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: KWIAT SO;-))) 11.08.05, 13:04 serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35133,1045020.html Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 11.08.05, 16:17 Andrju tańczy z dziubowatą begerką;-))))) www.stamprussia.com/580bu.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 11.08.05, 16:25 Tango Brona :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 11.08.05, 17:12 Z szablą w żebach!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))) Takie... 11.08.05, 18:32 były poczatki: serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35121,545181.html?x=4 Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Jeszcze jedna do kolekcji;-)))))) SUPERB !!!!! 11.08.05, 20:38 serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35133,1045020.html?x=2 Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Jeszcze jedna do kolekcji;-)))))) SUPERB !!!! 11.08.05, 23:00 O rany:-)) Bac , błagam , nie przed snem:-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Jeszcze jedna do kolekcji;-)))))) SUPERB !!!! 11.08.05, 23:15 To wolałabyś mieć cały dzień "pod wrażeniem"?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Dlaczego dzisiaj nikt mnie nie lubi?? AL ;-)) 11.08.05, 22:59 Abo Pani za znudzonego_wsią_ "tyrasz" a "łon" co??...wyleguje sie niczym SMOK w pieczarze... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Dlaczego dzisiaj nikt mnie nie lubi?? AL ;-)) 11.08.05, 23:20 Smok to sie gdzieś wyleguje na plaży, znudzony sie wyleguje nad Zalewem S., a MY tyramy;-))) Bronujemy, dekaczyzujemy, ufff! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: No wprost pisząc, za "wyleżanców" jesteśmy"? 11.08.05, 23:40 Panie Henryku.log: ktoś musi pracować, aby wylegiwać mógł się ktoś;-)) Ja też od soboty będę się wylegiwać. A Pan kiedy?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: No wprost pisząc, za "wyleżanców" jesteśmy"? 11.08.05, 23:48 bac1 napisała: > Panie Henryku.log: > > ktoś musi pracować, aby wylegiwać mógł się ktoś;-)) > Ja też od soboty będę się wylegiwać. A Pan kiedy?;-))) Gdy Pani od soboty to ja chyba "nigdy":),-"2500"!!! tyle do "roboty?? :)) Ps Dzieciaki w GB, Pani Moja w dyżurach(urlopy Jej "wycisnęli" już!), w Piątki i na "działkę" swój wybieram? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Dlaczego dzisiaj nikt mnie nie lubi?? AL ;-)) 12.08.05, 08:47 I gdzie ta sprawiedliwość ? Odpowiedz Link Zgłoś
zel.bet.zel Re: Niedoinformowanie u ALa??? ;-)) 12.08.05, 08:51 Jak to gdzie? W PiS-ie, u braci Kaczyńskich, świeć Panie nad nimi!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Niedoinformowanie u ALa??? ;-)) 12.08.05, 16:56 To jednak koalicja nas czeka??? Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: Niedoinformowanie u ALa??? ;-)) A tak!!! 12.08.05, 17:32 Koalicja PiS i SO to świetlana przyszłośc dla naszej umęczonej Ojczyzny! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: u Renaty??? ;-)) A tak!!! Jest foto!;-))))) 12.08.05, 18:18 Cała władza w ręce bab (frag. n/t): ...W Pile liderem listy Samoobrony będzie Renata Beger.(…). Pilska posłanka najpierw co prawda zasiadła w Sejmie, a potem przed komisją maturalną, jednak test ze znajomości programu Samoobrony napisała bezbłędnie.(…) Renata Beger prócz tego, że sprawuje mandat posła, jest też żoną i matką. Wychowanie dzieci ma już za sobą, więc znajduje czas na politykę. wiadomosci.wp.pl/kat,12351,wid,7758616,wiadomosc.html?P%5Bpage%5D=1 Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-)))))) SPAĆ!! 11.08.05, 23:57 Zawsze Zawsze Będziemy szli coraz dalej nie posuwając się nigdy naprzód I z planety na planetę Z mgławicy na mgławice Don Juan tysiąca i trzech komet Nawet nie opuszczając ziemi Szuka nowych sił I bierze na serio widma I tyle wszechświatów zapomina o sobie Kto są wielcy zapominający Kto pozwoli nam zapomnieć te albo inną cześć świata Gdzie jest Krzysztof Kolumb któremu zawdzięczać będziemy zapomnienie kontynentu Stracić Ale stracić naprawdę Aby dać miejsce rzeczy nowej Stracić Życie by znaleźć Zwycięstwo Guillaume Apollinarie Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: AL - a jak nie, no to tak!!! Bon jour!!!;-))) 12.08.05, 06:38 serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35118,581206.html?x=2 Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: AL - a jak nie, no to tak!!! Bon jour!!!;-)) 12.08.05, 08:49 To Brony same już po drzewach skaczą? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zel.bet.zel Re: AL - a jak nie, no to tak!!! Bon jour!!!;-)) 12.08.05, 08:53 Pani to chyba nie lubi Samoobrony, partii, która wraz z PiSem utworzy wreszcie prawdziwie parwą i sprawiedliwą kolalicję po wyborach i wdo końcików takie MYSZY zapędzi w kozi róg i nie tylko, tak, tak!! Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: AL - a jak nie, no to tak!!! Bon jour!!!;-)) 12.08.05, 11:42 Myszy są szkodnkami, jak widać, nie tylko w oborach, stodołach, domach naszych, na polach, łąkach, w lasach, na ugorach, w kościołach, bibliotekach, na wyższych uczelniach, w szkolnictwie podstawowym i średnim oraz gimnazjalnym,pod podłogą, etc., ale także na forum tej paskudnej Gazety, która tyle szkody uczyniła Polsce i Polakom! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 AL - Wyższa Szkoła Samoobrony Intelektualnej;-))) 12.08.05, 12:41 Państwo to chyba wszyscy kończyli tam studia wyższe?;-))) www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_050812/kraj/kraj_a_3.html Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: AL - Wyższa Szkoła Samoobrony Intelektualnej; 12.08.05, 14:05 Też coś! Nie wiem, co skończyły te Panie lub Panowie, lub Pani i Pan, albo Pan i Pani, ale ja skończyłem i to z wyróżnieniem WUML! Odpowiedz Link Zgłoś
zel.bet.zel Re: AL - Wyższa Szkoła Samoobrony Intelektualnej; 12.08.05, 15:23 Ja nie wiem, o czym mowa, ale skończyłam prawie zawodówkę. I całkiem mi to starcza. Precz z komunom! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: AL - Wyższa Szkoła Samoobrony Intelektualnej; 12.08.05, 16:12 Do czego Pani ta zawodówka wystarcza? A jaki profil Pani ukończyła(prawie)? Odpowiedz Link Zgłoś
gum.mlot.gum Re: AL - Wyższa Szkoła Samoobrony Intelektualnej; 12.08.05, 16:20 Daj se Paniusia spokój,te czerwone to łuczone są, prostego człowieka nie rozumią.Nasz Przewodniczący to każdego zrozumie, flaszkę na blokadzie wypije,swój chłop jest. Nie to co, te,te.. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: AL - Wyższa Szkoła Samoobrony Intelektualnej; 12.08.05, 16:23 Czy ten nick to z powodów koneksji rozinnych? Dunlop czy Michelin? A może GOODyear? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: AL - Wyższa Szkoła Samoobrony Intelektualnej; 12.08.05, 18:48 O!..to..to moja buda!:-), wspominam młodzieńcze miłostki...dziewuchę jedyną mieliśmy na roku, "Poli" pieszczotliwie zwaliśmy Ją, jakież To Śliczne blond_różowe było... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Przepraszam:-) do wspomnień fotki nie załączyłem;( 12.08.05, 18:52 www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_050812/kraj_a_3-1.F.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Przepraszam:-) do wspomnień fotki nie załączy 12.08.05, 18:55 Fajna knajpa!;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Przepraszam:-) do wspomnień fotki nie załączy 21.08.05, 18:32 bac1 napisała: > Fajna knajpa!;-)))))) ...dobre lata w dobrej szkole.. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: AL - Wyższa Szkoła Samoobrony Intelektualnej; 12.08.05, 18:54 A dziuba miało??? Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: AL - Wyższa Szkoła Samoobrony Intelektualnej; 21.08.05, 19:27 Panie Henryku.log: miało dziuba czy nie miało to piękne stworzenie?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Miła Dociekliwa Pani...już dobrze! miała!... 21.08.05, 19:43 ...ja też lata "...durne":) Więcej nie powiem:)...bo nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 AL: Już dobrze! miała!...HA !!!!!!!!!!!!!!! 21.08.05, 23:02 Panie Henryku.log: Szczęśliwie dotarłszy do domu - bez blokad Samo(o)brony na E7 i bez śladu dziubowatych begerek we wsiach nadnarwiańskich, śpieszę donieść życzliwie, że nie tylko Pan miał "durne";-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper: nie mogłam sie oprzeć ;-))))))))) 12.08.05, 18:30 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=27634021&a=27656786 Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) COŚ?! 12.08.05, 20:07 www.giertych.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 12.08.05, 20:09 To jest dobre:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 12.08.05, 20:15 Będzie to jedna z nielicznych płyt, jakie kupię sobie, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log A może byśmy tak Najmilsze P. wpadli na..1-en... 12.08.05, 20:24 z Zielonych i co Mamy zrobić...zrobili, Ten Drugi też Chwały swej doczeka?? Oczywiście musu ni ma:-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Jak nic "zakosiłbym" z Tamtego okrągłe "2300" ;-) 12.08.05, 20:35 ale... po Panią Terskę Swą Dyżurkę muszę lecieć! Wiem, wiem, Paniom również jest b. przykro... ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Jak nic "zakosiłbym" z Tamtego okrągłe "2300" 12.08.05, 22:35 ...??, nie było Paniom b. przykro..:), nie szkodzi;(, "luzu" dużo widzę...nareszcie se pogadam..., jak sie wyśpię:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper – Buenas noches!!!! 13.08.05, 00:03 II Gdy oknem pełznie cisz martwa, gdy huczy puls, a wiersz się gmatwa, i nagle jakaś groźna strofa uderzy w mózg jak katastrofa, gdy widzę krew i padam w otchłań, gdy cios za ciosem spada ślepo, gdy krzyczę nocy: - Przyjdź i pochłoń! – zamiera serce – wiem – to epos. Władysław Broniewski (cdn) Odpowiedz Link Zgłoś
goj.de.goj Gdzie Lepper?, gdzie Buenas noches? n/t 13.08.05, 00:34 bratanki moje!! Odpowiedz Link Zgłoś
zel.bet.zel Re: Gdzie Lepper?, gdzie Buenas noches? n/t 13.08.05, 00:58 Odczepcie sie od Pana Andrzeja, łobuzy jedne! On jest człowiek ubogacony! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Gdzie Lepper?, gdzie Buenas noches? n/t 13.08.05, 01:08 I taka trojaczka wzięła "@))@", no, no!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log I taka zel.bet.zel wzięła "@))@", no, no!;-))) 13.08.05, 01:38 :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: I taka zel.bet.zel wzięła "@))@", no, no!;-)) 17.08.05, 11:42 Panie Henryku.log: żałuje Pan, że nie iza.bella.iza? A może asenkacośtam? Albo basai.basia? UFFF;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zel.bet.zel Re: I taka zel.bet.zel wzięła "@))@", no, no!;-)) 17.08.05, 12:01 Właśnie, a co to - ja gorsza?!!! Panie Heńku, dlaczego nie lubisz Pan mnie? Mnie wszyscy lubią: i pp. Jaruś i Lesio Kaczyńscy, tacy ubogaceni, i p. Andrzejek Lepper, polityk zawierzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Uff!! ale si ę nakibicowałem:). Warto było! ;-)) 13.08.05, 01:12 Kochana Pani M!!! Te "2000" na dłuuugo będzie Pani:- i wiele upłynie na Fk nim ....:-)) Dobrej Nocy! :-)) henryk Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper – wstawaj, szkoda dnia ;-))))))))) 13.08.05, 05:42 cd. A kiedy świt, jak sen dziecinny, błękitny, wonny i niewinny, we mgłach, radości i w skowronkach wraz ze mną w niebie się zabłąka, gdy nagle blady kielich wiersza, jak lilia wodna, jaśmin, irys rozkwitnie – wtedy brak powietrza, zamiera serce – wiem – to liryzm. Władysław Broniewski Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper – siewca??? ;-))))))))) See you!!;-))) 13.08.05, 09:03 Siew ubeków www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_050813/publicystyka_a_3-1.F.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 14.08.05, 13:07 jestemzewsi napisał: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=19030672&a=19035775 Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log N/t - Wczesny Lepper–opalony, ale zimny;-))) było 14.08.05, 13:43 poczta.gazeta.pl/poczta/getMailPart/heyah.jpg?ID=1123478839.2009_4345434.imail2&Seq=2&name=heyah.jpg&t=1123515418697 Heyah! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 17.08.05, 11:31 Kontrol z Krynicy Morskiej z kawiarenki internetowej donosi, że żaden Lepper się tutaj nie opala, ani zimny, ani bronowaty;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))) Kto jest... 17.08.05, 11:47 ta owieczką???;-)))) www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_050817/publicystyka_a_7-1.F.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Lepper – opalony, ale zimny ;-)) Poczytajmy;-))))) 17.08.05, 12:06 www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=6063 Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-)) Poczyt 20.08.05, 16:32 Tu SMOK. Przeczytałem. Precz z Lepperem i dziubowatymi bronami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Pogadaj SMOKU!! nie ino przeczytałem!! 20.08.05, 16:48 na tamtym Cię widziałem..o coś pytałem...na pomoc!! wołałem!, stada ptactwa nieczystego Naszych kaczy..a Ty SMOKU? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re:Pogadaj SMOKU!! nie ino przeczytałem!! 20.08.05, 16:55 Panie Heniu kochany, jak tylko do jamy przybyłem, zaraz się rzuciłem na POMOC!!! Krótka ona będzie, tylko dzisiaj do nocy późnej, ale lepsze to niż nic, prawdaż?;-))) Dziuńka sama z malutkim została sie nad morzem, może jej co głupiego do łepka strzeli? Lepperów tam nie widziałem, ale sama WARSZAWA wokół. Kaczystów troszkę, ale o tem - z mównicy;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Pogadaj SMOKU!! nie ino przeczytałem!! 20.08.05, 17:08 Dziuńka ze smoczkiem nad morzem i bez SMOKA?...fajnie mają:-) Nad morze może Leppiej_Kaczki się nie wybrały stadnie, by heniowi tu życie umilać..nno nie wiem:-) Za każdą POMOC w stajni a.a...kaczej, niewymowne Dzięki!!! Ps na chwilkę zbywam się, Asieńkę-córcię w bezpieczne(Bieszczady) miejsca wyprawić pociągiem. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re:Pogadaj SMOKU!! nie ino przeczytałem!! 20.08.05, 19:02 Witam Pana, Panie Henryku! Czy to z mojego powodu - właśnie wróciłem z Bieszczad - Pan dopiero teraz swoją córkę tam posyła-wyprawia? Kaczki różne na rubieży III RP spotyka się, ale Jarusia i Lesiunia niet!;-))) Bronowatych dziubatych renek-begerowatych chyba więcej;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re:Pogadaj SMOKU!! nie ino przeczytałem!! 20.08.05, 19:12 Tu SMOK - dobrze Pan Henio zrobił, he,he!;-))) Nad morzem nie spotyka sie znudzonych nihilistów wcale, a wcale!;-))) Jak sobie myśli taki ze wsi? Głosować na kaczki rodzime czy na brony?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re:Pogadaj SMOKU!! nie ino przeczytałem!! 20.08.05, 19:14 Taki ze wsi to sobie myśli: kaczki do piekarnika, brony na pola! A smoki - do fantasy;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re:Pogadaj SMOKU!! nie ino przeczytałem!! 20.08.05, 19:17 Nihiliści - w IV PiSpospolitej - zakazani wrogowie ludu kaczego;-))) Andrju też nihilistów nie uznaje, nawet tych ze wsi, bo nie wie, co to znaczy "nihilizm". Jeszcze u Reni ani u joli na korepetycjach nie był;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re:Pogadaj SMOKU!! nie ino przeczytałem!! 20.08.05, 19:24 Smok niech taki mądry nie będzie, bo źle skończy - Dziuńka mu do drużyny szablastych przejdzie i z dziubatymi będzie trzymać! I to by było dzisiaj na tyle - do miłego!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re:Pogadaj SMOKU!! nie ino przeczytałem!! 20.08.05, 19:53 Tu SMOK, Prezio w dodatku. Aleś się wysilił! Dziuńka nigdzie nie pójdzie, ona jest feministka, nie może trzymać z kaczkami ani szablastymi bronami! Co najwyżej, jak się zdenerwuje, pójdzie głosować na Szyszkowską Marię, filozofkę! Do zobaczenia, znudzony, nara! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Gadasz SMOKU!! nie ino przeczytałem!! 20.08.05, 19:58 to ja też:), po Asieńki w Bieszczady "ekspozycji". Tyle, że musze nieco na ogólnym F. przytemperować kaczuchy.kaczuchy!! :-))) Ps ..gdyby co"...jestem.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re:Gadasz SMOKU!! nie ino przeczytałem!! 20.08.05, 21:20 Gdzie Pan jest, Panie Heniu??? Ja z jolą trochę "podyskutowawszy" do obrazu;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Gadasz SMOKU!! nie ino przeczytałem!! 20.08.05, 21:29 lolek1313 napisał: > Gdzie Pan jest, Panie Heniu??? Ja z jolą trochę "podyskutowawszy" do obrazu;-)) :-))) Mnie się przytrafiły "dziewczyny" niedokończonej rewolucji...! Z Panią EMZ próbuję je(syzyf..:) Człowiekom przywrócić:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re:Gadasz SMOKU!! nie ino przeczytałem!! 20.08.05, 21:44 Pan to je po prostu lubisz, ba - kochasz miłością platoniczną;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Gadasz SMOKU!! nie ino przeczytałem!! 20.08.05, 21:54 lolek1313 napisał: > Pan to je po prostu lubisz, ba - kochasz miłością platoniczną;-))) :))) SMOKU! - bądź uprzejmy i sie nie wydzieraj! o mym nierdzewiejącym od zarania FK ku Nim "uczuciu" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re:Gadasz SMOKU!! nie ino przeczytałem!! 20.08.05, 21:58 "SMOKU! - bądź uprzejmy i sie nie wydzieraj! o mym nierdzewiejącym od zarania FK ku Nim "uczuciu" A będę SIE WYDZIERAŁ, bo w samo(o)bronie takie zwyczaje, a my tu som u Andrju w gościnie;-))) A co to??? WSTYDZISZ się Panie Heniu, uczucia swego baraniego?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Gadasz SMOKU!!.. wstydzisz henia!!. 20.08.05, 22:19 ..młody b. jak na swój wiek jestem:)..uczuć prawdziwych nie zamierzam kryć, bo po co?(Pan Naszych ni ma:) i na dodatek u Andrju incognito(??..nie na MÓWNICY) Ps SMOKU-Młodzieńcze!, nie wódź na pokuszenie Starszego Technicznego..tyle jeszcze "roboty" przede mnom z "dziewczynami...." :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re:NIE wstydzę Henia!!. 20.08.05, 22:24 Tu SMOK: Panie techniczny! Andrju ma wykształcenie takoż tech, coś tam. A Pana dzierlatki? Może zasadnicze tylko?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:SMOKU? Może zasadnicze tylko?. mhm..sądzisz? 20.08.05, 22:45 ..kto wie..kto wie, "ma" z najnierdzewiejących dzierlatka..mam szansę sądzisz SMOKU? Ona jest z Mojego Dziennika ukochanego...:-)) Ps Paniom Naszym...sie rozunie..ni słowa! ...tech. Andrju??.. przy dziołchach, patrzaj Pan SMOKU całkiem mi z "łba" zeszedł :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re:SMOKU? Może zasadnicze tylko?. mhm..sądzisz? 20.08.05, 22:48 Ani mru.mru.mru.mru.mru;-))) Rozgłosić przez Radyjo Maryja i sanctum officium?!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log SMOKU? Radyjo:) ładnie "rysowałem", okazje bywały 20.08.05, 23:15 nie powiem:)) Sanctuma-Debila może przedwcześnie dawno temu wygasiłem?...było śmiesznie może ??, zapodaj SMOKU, jeśli było:)) lolek1313 napisał: > Ani mru.mru.mru.mru.mru;-))) > Rozgłosić przez Radyjo Maryja i sanctum officium?!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: SMOKU? Radyjo:) ładnie "rysowałem", okazje by 20.08.05, 23:19 Na wygaszenie debila niegdy nie jest "przedwczesnie", Panie Heniu!!! BRAWO, BIS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: SMOKU?, PANIE-Dziołchy Nasze też się Tobie 20.08.05, 23:27 tak muliły jak Ty(JA) mnie(Tobie) na wątku tym??...retorykuje se.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: SMOKU?, PANIE-Dziołchy Nasze też się Tobie 21.08.05, 00:28 Muliły, muliły, ale co tam! I tak żal, że (nie)obecne;-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: SMOKU?, mhm .;-(( n/t 21.08.05, 00:34 lolek1313 napisał: > Muliły, muliły, ale co tam! I tak żal, że (nie)obecne;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re:Myśle? SMOKU!!..róbmy swoje i każdej po równo: 20.08.05, 21:48 Mysza nas olewa! Andriuszę też. I jarusia z lesiem, oba kaczkowate;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Panie Heniu - śpiew!!!:)) n/t 21.08.05, 00:46 Andrju Czort niesie po lesie Andrju bez buta, Bo Andrju ubogi włożył sobie trep na nogi. Hej, brony błyskają, a begerki stukają, Hej, wesołe, szczęsne życie Andrju bez buta. Andrju, Andrju, co ty masz w tym bucie, Hej, dziury same dziury od podeszwy aż do góry. Hej, brony błyskają... Hej życie jak życie, rozmaicie się plecie, Raz biegnie w pojedynkę, innym razem zaś w duecie. Hej, brony błyskają. (wg piosenki „Skaut”) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Panie Heniu - śpiew!!!:))-alem se ryknął Smoku!:)) 21.08.05, 00:53 :-)))))))))..i co ze snem teraz SMOKU?.. wszystko przez Cię:-))) lolek1313 napisał: > Andrju > > Czort niesie po lesie Andrju bez buta, > Bo Andrju ubogi włożył sobie trep na nogi. > Hej, brony błyskają, a begerki stukają, > Hej, wesołe, szczęsne życie Andrju bez buta. > Andrju, Andrju, co ty masz w tym bucie, > Hej, dziury same dziury od podeszwy aż do góry. > Hej, brony błyskają... > Hej życie jak życie, rozmaicie się plecie, > Raz biegnie w pojedynkę, innym razem zaś w duecie. > Hej, brony błyskają. > > (wg piosenki „Skaut”) > Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Panie Heniu - śmiech i śpiew!!! ;-))))) n/t 21.08.05, 01:05 Śmiech to zdrowie! Śpiew to zdrowie! Na zdrowie, Panie Heniu!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
polykacz_kaczka Re: Panie Heniu - śmiech i śpiew!!! ;-))))) n/t 21.08.05, 01:18 lolek1313 napisał: > Śmiech to zdrowie! Śpiew to zdrowie! Na zdrowie, Panie Heniu!;-))) Smoku-zwierzaku daj henrykowi spokój!, sierota pozbierać sie nie może..spać nie może..kobitę swoja na jakiś dyżur musi rankiem wywieźć a ty go wciąż śmichami.. !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Panie Heniu - śmiech i śpiew!!! ;-))))) n/t 21.08.05, 01:28 Pan Henio niech idzie spać, chrapu, chrapu, chrap, z MÓWNICY już mu pożyczyłem dobrej nocy;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Co u LEPPERA? Dobry.Dzień.Dobry;-))) 21.08.05, 07:40 Brony - do roboty, szable zostawcie lePPiej dzikom! Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Co u LEPPERA? Dobry.Dzień.Dobry;-))) 21.08.05, 08:01 Hej, tu SMOK!!! Na początku - to samo, co tam. Uczta się śpiewać, bo bez -będzie cienko! Renię pręż Renię pręż, Baśkę krusz i nie zawiedź joli w potrzebie. Podaj swą pomocną bronę, tym co liczą na ciebie. Zmieniaj świat, zawsze bądź zapobiegliwy i ważny. Śmiało zwalczaj samo dobro, niech twym wspólnikiem będzie Talib każdy I każdy śmieć , śmieć, I leć w przestworza, helokipterem leć, I nieś ze sobą bronną wieść, Że być fuhrerem chcesz. (frag. wg piosenki harcerskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Co u LEPPERA? Dobry.Dzień.Dobry;-))) 21.08.05, 08:07 Panie S-P. - Pan się marnuje, normalnie. Do bronowania Samobrony czas. Czas. Czas. Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Co u LEPPERA? Dobry.Dzień.Dobry;-))) 21.08.05, 08:12 Tu SMOK, ha, ha - Prezio na 102!!! Brony bronują, leppery - lepperują, SMOKi - smakują jak... Pani MPZW - jadę w dal, ogon mi się chyboce! Do zobaczyska??? Mysza, pourquoi ty nie siuda?!;-))) Panie Heniu: pozdrawlaju Was wsiech, Andrju i Kaczki - pusty śmiech!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Co u LEPPERA? Dobry.Dzień.Dobry;-))) 21.08.05, 08:36 Panie Henryku.log: Zaiste, wspaniale Pan BRONOWAŁ! Ten tytulik postu - to na Pańską cześć;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Dzień Dobry :-). Troski z głów:-)))) n/t 21.08.05, 10:38 Dyktando Pod dyktando. Żeby tylko nie popełnić błędu. Naród nie napisać przez tłum otwarty. Wiedzieć kiedy zamykać a kiedy otwierać usta. Milczeć ? ale z jakiej litery? Odmienić się ale nie przez przypadek. Uważać aby miłość nie napisać oddzielnie tak jak czarna jagoda albo pierwszy lepszy. Czujnie po pewnych datach postawić kropkę. Przy innych minutę ciszy. Uważać aby życia nie napisać przez skróty. Pamiętać aby nie popełnić błędu przy śmierci. Umrzeć ortograficznie. Ewa Lipska Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Troski z głów.............n/t 21.08.05, 11:08 "Jeśli wypłaczesz już wszystkie swoje łzy, zacznij się śmiać"->Amos Oz< Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Lepper – Próba mikrofonu :-)) 21.08.05, 12:19 img398.imageshack.us/img398/8053/bhp6dq.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper – Próba mikrofonu :-)) 21.08.05, 13:21 Panie Henryku.log: to było "do użytku wewnętrznego"??? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Lepper – Próba mikrofonu :-)) 21.08.05, 13:51 to było "do użytku wewnętrznego"??? Wiem, wiem Sz. P. i tylko w dozwolony sposób używam na Leppiej_kaczki, do wnętrzności samych... Ps :-) musiałem jakoś sprawdzić skuteczność leku od wewnątrz. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper – Próba mikrofonu :-)) 21.08.05, 13:58 Panie Henryku.log: Z innych też użytek "wewnętrzny" może by?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Lepper – Próba mikrofonu :-)) 22.08.05, 17:40 Chętnie:-) O stosowne materiały jedynie, od czas do czasu, poproszę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper – Próba mikrofonu :-)) n/t archiwaliów 22.08.05, 17:47 Panie Henryku.log: a z tamtych, co już - nie da się czegoś przystosować?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: SO - intelektualne zaplecze partii??!!!;-)) 22.08.05, 00:15 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2876515.html „Teraz zaczyna się wykruszać intelektualne zaplecze partii…” To brona jest partią? I w dodatku ma zaplecze INTELEKTUALNE? I ono się wykrusza? REMONT – natychmiast!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: SĄ- intelektualne Lenie-Znudzone nareszcie!!! 22.08.05, 00:29 :-)))),:-))))) Panie znudzonyzapewnenajakiejś wsi wystarczy tych ":-)))))" czas za Leppie_kaczki się brać i to ostro, dłuugo bez Ojców/Mam były!! ..chociaż Mama tamtego, nie powiem, zaległości pilnie odrabia:) ps PiszPan co porabiałeś! jutro wyczytam :) Na dziś niestety Dobrano:)) ...P.MZM godzinę temu już gdzieś życzyłem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: SĄ- intelektualne Lenie-Znudzone nareszcie!!! 22.08.05, 00:45 Panie Henryku Szanowny, ja tylko chwilowo w robocie u ALeppera - dowiozłem Panią MPZW bez przeszkód blokadowych z 3miasta do wsi; pojutrze, a właściwie już jutro pomacham chusteczką na odlotne i wieję w strony, gdzie można spotkać różne córki;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper – APEL;-))) 22.08.05, 06:45 * * * Odzyskajmy jasność w słowach jasność naszej zwykłej mowy jasność słońca gdy się pytam i powietrze jasnej zwykłej odpowiedzi Nawet w dramatycznej chwili ciemność słów niech nie kaleczy jasność która daje życie nam w rozmowy niech zaświeci Leszek A. Moczulski Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Lepper – APEL;-))) Zapewne nie do mnie :-) 22.08.05, 17:50 Patrzaj Pani Miła jaki "piękny" ten Pan Leszek A. Moczulski był za młodu?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper – APEL;-))) do Pana też n/t 22.08.05, 17:56 + zdjęcie Baśki!!! A Pan, Panie Henryku.log, jak ten głaz;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 SPECJALNIE dla Pana Henryka.log!!!!!!! ;-)))) n/t 22.08.05, 08:39 DZIUBOWATA?????!!!!!;-)))))))) www.rzeczpospolita.pl/serwis_wyborczy/common/galeria/foto/index.html?p=5613975.jpg&pg=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: SPECJALNIE dla Pani Myszy!!!!!! ;-)))) 22.08.05, 11:33 N/t Andrju (?) wypowiadają się: Pani Mysz i Smok;-))) www.rzeczpospolita.pl/serwis_wyborczy/common/galeria/rys/index.html?p=dudzinski4.jpg&pg=0 Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: SPECJALNIE dla Pani Myszy!!!!!! ;-)))) + n/t 22.08.05, 11:36 Pani Mysz się "wypowiada" czynnie w czynie, Smok - biernie, ha!ha! Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: SPECJALNIE dla Pani Myszy!!!!!! ;-)))) 22.08.05, 13:08 Begerowata!!!;-))) www.rzeczpospolita.pl/serwis_wyborczy/common/galeria/foto/index.html?p=5623552.jpg&pg=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: SPECJALNIE dla Pani Myszy!!!!!! ;-)))) 22.08.05, 15:39 Przyszedł Talib do Andrju;-))) www.mleczko.pl/index.jsp?menu=7&actual=3 Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Dla Andrju!!!!!! ;-)))) ołtarzyk;-))) 22.08.05, 15:54 www.rzeczpospolita.pl/serwis_wyborczy/common/galeria/foto/index.html?p=5666753.jpg&pg=1 Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Dla Andrju!!!!!! ;-)))) ołtarzyk;-))) 22.08.05, 16:07 O rany,Kim:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Dla Andrju!!!!!! ;-)))) ołtarzyk;-))) 22.08.05, 16:10 malaszaramysz napisała: > O rany,Kim:-))))))))) Czy to jawa, czy sen??? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Dla Andrju!!!!!! ;-)))) ołtarzyk;-))) 22.08.05, 18:05 malaszaramysz napisała: > O rany, Kim Novak:-))))))))) www.suspense-movies.com/stars/kim-novak/Novak1.jpg >kinoman< Odpowiedz Link Zgłoś
zel.bet.zel Re: Dla Andrju!!!!!! ;-)))) ołtarzyk;-))) 22.08.05, 18:10 Co za ludzie!!! Panie Heniu i pan z niemi? Pan tak pieknie Radyjo naprawiał, żeby grało ku chwale i zamozności Ojca Dyrektora i samego Dyrektora, a teraz? Z Andrzejka się nabijasz pan razem z tą myszowatą, jakimiś bacami, niholikami? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: SPECJALNIE dla Pani Myszy!!!!!! ;-)))) 22.08.05, 16:06 Wąglika chyba chce:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: SPECJALNIE dla Pani Myszy!!!!!! ;-)))) 22.08.05, 16:22 Albo żeby Andrju oddał mu Dziubę za żonę i helokipter, który ukrył w stodole i przykrył begerką;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: SPECJALNIE dla Pani Myszy!!!!!! ;-)))) 22.08.05, 16:31 Albo "Płonące opony" wynająć do kampanii:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: SPECJALNIE dla Pani Myszy!!!!!! ;-)))) 22.08.05, 16:54 To Talibowie też?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: SPECJALNIE dla Pani Myszy!!!!!! ;-)))) dod. 22.08.05, 17:05 Pewnie przyjechał na koniu trojańskim z piorunem3 w łapce;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: SPECJALNIE dla Pani Myszy!!!!!! ;-)))) dod. 22.08.05, 17:08 A Benek z bicza strzelał:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: SPECJALNIE dla Pani Myszy!!!!!! ;-)))) dod. 22.08.05, 17:11 A Pan Bóg kule nosił;-))) Sorry, znowu się za... - Wszak w tym przysłowiu chodzi o "człowieka", a Benek to kuśnierz;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zel.bet.zel Re: Ależ ONA piękna!!! 22.08.05, 17:25 Piękniejsza chyba od Pani Renaty. Panie Heniu, zakochaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Ależ ONA piękna!!! 22.08.05, 19:02 zel.bet.zel napisała: > Piękniejsza chyba od Pani Renaty. > Panie Heniu, zakochaj się! Mie nie trza dwa razy powtarzać!!...się stało..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Ależ ONA piękna!!! n/t 22.08.05, 19:05 henryk.log napisał: > zel.bet.zel napisała: > > > Piękniejsza chyba od Pani Renaty. > > Panie Heniu, zakochaj się! > > Mie nie trza dwa razy powtarzać!!...się stało..:)) Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: SPECJALNIE dla Pana Henryka.log!!!!!!! ;-)))) 22.08.05, 17:58 www.rzeczpospolita.pl/serwis_wyborczy/common/galeria/foto/index.html?p=5613975.jpg&pg=1 !!!! ???? heyah!!! - :D ..szukałem...jaśnie-różowej...wyśnionej nocamy bezsnymi... ps ????..hihi.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: SPECJALNIE dla Pana Henryka.log!!!!!!! ;-)))) 22.08.05, 18:02 Panie Henryku.log: No, wreszcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zel.bet.zel Re: SPECJALNIE dla Pana Henryka.log!!!!!!! ;-)))) 22.08.05, 18:14 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26441561&a=28016714 Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: SPECJALNIE dla Pana Henryka.log!!!!!!! ;-)))) 27.08.05, 01:36 Panie Henryku.log: Niech Pan zapomni o dziubowatych begerkach i podziwia méska urode kandydatow i blizniakow: JLKaczus;-))) coztapolska.wp.pl/gid,77761,galeria_zdjecie.html?T%5Bpage%5D=15 Piékny Romus:-))) tomaszlis.wp.pl/gid,71693,galeria_zdjecie.html?T%5Bpage%5D=9 Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper... szukanie ;-))))))))) 22.08.05, 18:52 Szukanie elektoratu dla brony???;-))) www.rzeczpospolita.pl/serwis_wyborczy/common/galeria/rys/index.html?p=krauze6.jpg&pg=0 Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Lepper... szukanie ;-))))))))) 22.08.05, 18:54 Znajdą na pewno :-)))))))))) Tacy śliczni chłopcy. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper... szukanie ;-))))))))) 22.08.05, 18:56 Też tak myślę, zwłaszcza ten, nie, nie, nie mogę się zdecydować;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper... szukanie ;-))))))))) Jednak się... 22.08.05, 19:03 ... zdecydowałam: ten z antenką! Będzie przy okazji odbierać audycje Radyja MaRyja z satelity;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Lepper... szukanie ;-))))))))) Jednak się... 22.08.05, 19:07 Albo zrobi za satelitę.Podobno ostatnio się jakaś popsuła? Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper... szukanie ;-))))))))) Jednak się... 22.08.05, 19:12 Po prostu - poręczny bedzie i podręczny zarazem;-))) Tamtą satelitę Pan Henryk.log naprawiał, naprawiał, naprawiał, ale... dziuby.belli.dziuby w tej satelicie nie uświadczysz, więc chyba się zdenerwował, jak to baran, i bardziej jeszcze popsuł;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Lepper... szukanie ;-))))))))) Jednak się... 22.08.05, 19:19 Nasz Wielki Techniczny Łowczy? A to psuj??? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Lepper... szukanie ;-))))))))) Jednak się... 22.08.05, 19:20 Teraz model beretu trzeba Panu Heniowi podesłać:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Lepper... szukanie ;-))))))))) Jednak się... 22.08.05, 19:22 A antenki nie poP(i)Suje??? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Lepper... szukanie ;-))))))))) 22.08.05, 18:59 Troll ork goblin Romek j&l L.A ???? tego nie wie nikt.. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Lepper... szukanie ;-)))))) Na szczęście;-))) 22.08.05, 19:29 www.rzeczpospolita.pl/serwis_wyborczy/common/galeria/foto/index.html?p=5613963.jpg&pg=1 Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Rzplita Na szczęście;-))) bardziej L.A. kocha:) 22.08.05, 19:40 "Jeśli wypłaczesz już wszystkie swoje łzy, zacznij się śmiać"->Amos Oz< Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re:Rzplita Na szczęście;-))) bardziej L.A. kocha: 22.08.05, 19:44 Miłość odwzajemniona czy platoniczna?;-))) Bo taki AL to ma gest;-))) www.rzeczpospolita.pl/serwis_wyborczy/common/galeria/foto/index.html?p=5613970.jpg&pg=1 Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Lepper... szukanie ;-)))))) Na szczęście;-))) 22.08.05, 23:46 Czekaj!..czekaj! Panie "ze..!! Ja Cię za wszystkie mALowanki jutro "odmALuję"!, dziś brzuch mnie boli... :DD Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Lepper... szukanie ;-)))))) Na szczęście;-))) 23.08.05, 07:07 Panie Henryku Szanowny, chyba nie zdąży Pan, bo wracam tam, gdzie chadzają młode panny samo...pas(?);-))) Oby tylko nie natknęły się na ten chwast polskiej ziemi - ponoć trujący okropnie: www.rzeczpospolita.pl/serwis_wyborczy/common/galeria/foto/index.html?p=5534280.jpg&pg=0 Odpowiedz Link Zgłoś