Dodaj do ulubionych

PROSBA DO KRZYSIA52 I KRAKENA

18.08.02, 05:23
Nie publikujcie swoich zdjec w internecie tak jak Kagan. Gdy zobaczylem
Kagana to zesralem sie ze smiechu. Oszczedzcie mi tego!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kagan [...] IP: *.vic.bigpond.net.au 18.08.02, 05:34
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • debilek [...] 18.08.02, 05:37
        • de_bilek [...] 18.08.02, 05:39
          • debilek [...] 18.08.02, 05:44
            • Gość: krzys52 __Tak czy owak jestes zesrany debilek :(( FUUU!__ IP: *.proxy.aol.com 18.08.02, 05:48
              Zglos sie do Septyka. On ci pomoze. Septyk uwielbia taka gowniana babranine.
              • debilek Re: __Tak czy owak jestes zesrany debilek :(( FU 18.08.02, 05:52
                Gość portalu: krzys52 napisał(a):

> Zglos sie do Septyka. On ci pomoze. Septyk uwielbia taka gowniana babranine.

Z twojego listu wnioskuje ze wysluchales mojej prosby i nie wyslesz swojego
                zdjecia. Dzieki! Mozesz za to powiesic swoje zdjecie na gazetce sciennej w
                wariatkowie. Twoim wspollokatorom wydasz sie normalny.

• Gość: krzys52 PS __Tak czy owak jestes zesrany debilek :(( FU IP: *.proxy.aol.com 18.08.02, 06:04

> Zglos sie do Septyka. On ci pomoze. Septyk uwielbia taka gowniana babranine.
                ..
                PS....A zdjecie oczywiscie wysle. Bys mogl zesrac sie ze smiechu po raz drugi.
                Tym sposobem i Septyka znow spotka cos milego.
                • debilek Re: PS __Tak czy owak jestes zesrany debilek :(( 18.08.02, 06:11

> Gość portalu: krzys52 napisał(a):
                  >
                  > > Zglos sie do Septyka. On ci pomoze. Septyk uwielbia taka gowniana babranin
                  > e.
                  > ..
                  > PS....A zdjecie oczywiscie wysle. Bys mogl zesrac sie ze smiechu po raz
                  drugi.
                  > Tym sposobem i Septyka znow spotka cos milego.

Jesli juz koniecznie musisz to wyslij. Dobrze ze uprzedzasz. Przygotuje sobie
                  nocnik. Powiedz tylko Krakenowi zeby nie wysylal swojego zdjecia w tym samym
                  czasie bo bede mial problem.

p.s. Macie tam w wariatkowie jakies limity na wypisywanie glupot czy mozecie
                  tak nadawac kiedy chcecie?
                  • de_bilek Re: PS __Tak czy owak jestes zesrany debilek :(( 18.08.02, 06:15
                    debilek napisał:

> Gość portalu: krzys52 napisał(a):
                    >
                    > > Gość portalu: krzys52 napisał(a):
                    > >
                    > > > Zglos sie do Septyka. On ci pomoze. Septyk uwielbia taka gowniana bab
                    > ranin
                    > > e.
                    > > ..
                    > > PS....A zdjecie oczywiscie wysle. Bys mogl zesrac sie ze smiechu po raz
                    > drugi.
                    > > Tym sposobem i Septyka znow spotka cos milego.
                    >
                    >
                    > Jesli juz koniecznie musisz to wyslij. Dobrze ze uprzedzasz. Przygotuje sobie
                    > nocnik. Powiedz tylko Krakenowi zeby nie wysylal swojego zdjecia w tym samym
                    > czasie bo bede mial problem.
                    >
                    > p.s. Macie tam w wariatkowie jakies limity na wypisywanie glupot czy mozecie
                    > tak nadawac kiedy chcecie?
                    Bardzo lubimy smrod twego gowna, debilku! ;)
    • Gość: Kraken Re: PROSBA DO KRZYSIA52 I KRAKENA IP: *.proxy.aol.com 18.08.02, 18:53
      debilek napisał:

> Nie publikujcie swoich zdjec w internecie tak jak Kagan. Gdy zobaczylem
      > Kagana to zesralem sie ze smiechu. Oszczedzcie mi tego!

-Kr. Z zasady nie publikuje swyc zdjec!!Ty jednak jak widze z jakosci twych
      postow golic sie chodzisz chyba do fryzjera-gdybys bowiem ujrzaj swoj glupi ryj
      w lusterku-moglbys umrzec (tylko nie wiem,czy ze smiechu,czy z przerazenia)-
      jednak temu,ktory poradzil ci golenie w plcowkach publicznych-postaw DOBRA
      WODKE!!!
      • debilek Re: PROSBA DO KRZYSIA52 I KRAKENA 19.08.02, 04:16
        Gość portalu: Kraken napisał(a):

> debilek napisał:
        >
        > > Nie publikujcie swoich zdjec w internecie tak jak Kagan. Gdy zobaczylem
        > > Kagana to zesralem sie ze smiechu. Oszczedzcie mi tego!
        >
        >
        > -Kr. Z zasady nie publikuje swyc zdjec!!Ty jednak jak widze z jakosci twych
        > postow golic sie chodzisz chyba do fryzjera-gdybys bowiem ujrzaj swoj glupi
        ryj
        >
        > w lusterku-moglbys umrzec (tylko nie wiem,czy ze smiechu,czy z przerazenia)-
        > jednak temu,ktory poradzil ci golenie w plcowkach publicznych-postaw DOBRA
        > WODKE!!!

Pewnie ze mu postawie, a ty jesli zrobisz madrze i nie wyslesz swojego zdjecia
        do internetu powinienes postawic dobra wode mnie.
        • de_bilek Re: PROSBA DO KRZYSIA52 I KRAKENA 19.08.02, 09:27
          debilek napisał:

> Gość portalu: Kraken napisał(a):
          >
          > > debilek napisał:
          Nie publikujcie swoich zdjec w internecie tak jak Kagan. Gdy zobaczylem
          Kagana to zesralem sie ze smiechu. Oszczedzcie mi tego!
          > > -Kr. Z zasady nie publikuje swyc zdjec!!Ty jednak jak widze z jakosci
          twych postow golic sie chodzisz chyba do fryzjera-gdybys bowiem ujrzaj swoj
          glupi ryj w lusterku-moglbys umrzec (tylko nie wiem,czy ze smiechu,czy z
          przerazenia)- jednak temu,ktory poradzil ci golenie w plcowkach publicznych-
          postaw DOBRA WODKE!!!

Pewnie ze mu postawie, a ty jesli zrobisz madrze i nie wyslesz swojego zdjecia
          do internetu powinienes postawic dobra wode mnie.
          - Stawianie wodki nieletnim jest karalne! ;)

• debilek Re: PROSBA DO KRZYSIA52 I KRAKENA 24.08.02, 00:16
            Musze wam podziekowac Krakenie i Krzysiu52 za to ze nie musialem ogladac
            waszych zdjec w internecie. Rowne z was chlopaki. Zebyscie jeszcze nie byli
            tacy glupi. Ale nie mozna przeciez wymagac za wiele.
            • debilek Re: PROSBA DO KRZYSIA52 I KRAKENA 26.08.02, 15:49
              Jeszcze raz wam dziekuje!
    • elzunia3 Re: PROSBA DO KRZYSIA52 I KRAKENA 26.08.02, 18:55
      Chlopaki! Nic nie maccie do roboty?
      • debilek Re: PROSBA DO KRZYSIA52 I KRAKENA 27.08.02, 04:03
        elzunia3 napisała:

> Chlopaki! Nic nie maccie do roboty?

Oprocz pieprzenia glupot to oni chyba nie maja nic do roboty.
        • debilek Re: PROSBA DO KRZYSIA52 I KRAKENA 06.09.02, 06:17
          Ustaliliscie juz wspolne stanowisko w sprawie Kuklinskiego? Jesli tak to
          podzielcie sie z nami.
          • debilek Re: PROSBA DO KRZYSIA52 I KRAKENA 08.09.02, 01:04
            debilek napisał:

> Ustaliliscie juz wspolne stanowisko w sprawie Kuklinskiego? Jesli tak to
            > podzielcie sie z nami.

Jeszcze nie ustliliscie?
            • kolargol Re: PROSBA DO KRZYSIA52 I KRAKENA 11.09.02, 03:54
              Kagan na razie probuje ustalic czy zmienic sobie nicka z Kagana na Durnia.
              • kolargol Re: PROSBA DO KRZYSIA52 I KRAKENA 12.09.02, 05:12
                kolargol napisał:

> Kagan na razie probuje ustalic czy zmienic sobie nicka z Kagana na Durnia.

Jeszcze chyba nie ustalil.
                • kolargol Re: PROSBA DO KRZYSIA52 I KRAKENA 16.09.02, 00:51
                  A ja chetnie zobacze zdjecia Krakena i Krzysia52. Zdjecie Kagana wiele mi
                  wyjasnilo o nim.
                  • Gość: Jan Re: PROSBA DO KRZYSIA52 I KRAKENA IP: *.hispeed.ch 16.09.02, 01:05
                    kolargol napisał:

> A ja chetnie zobacze zdjecia Krakena i Krzysia52. Zdjecie Kagana wiele mi
                    > wyjasnilo o nim.
                    A gdzie ono jest?
                    Zbliżam się do dowodu logicznego na nieistnienie tzw. Kagana opartego na
                    sprzecznościach w jego tekstach, więc chętnie bym je zobaczył - chociaż to
                    jeszcze nie dowód, może to być SBcka fałszywka.
                    • kolargol Re: PROSBA DO KRZYSIA52 I KRAKENA 16.09.02, 01:59
                      Zdjecie Kagana jest na watku "Panowie Krzysio52,Kagan,Kraken" w liscie :
                      Dla tych ktorzy nie widzieli a uwierzyli - douglasmclloyd 16-08-2002.
                      Naprawde warto zobaczyc.
                      • kolargol Re: PROSBA DO KRZYSIA52 I KRAKENA 08.02.03, 23:07
                        Krzysiu52 gdzie twoje zdjecie?
                        • kolargol Re: PROSBA DO KRZYSIA52 I KRAKENA 11.02.03, 01:26
                          kolargol napisał:

> Krzysiu52 gdzie twoje zdjecie?

?
                          • kollargol Re: PROSBA DO KRZYSIA52 I KRAKENA 11.02.03, 04:14
                            kolargol napisał:

> kolargol napisał:
                            >
                            > > Krzysiu52 gdzie twoje zdjecie?
                            Czy masz tak samo obrzezanego chuja jak kagan i michnik?

>
                            > ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka