debilek 18.08.02, 05:23 Nie publikujcie swoich zdjec w internecie tak jak Kagan. Gdy zobaczylem Kagana to zesralem sie ze smiechu. Oszczedzcie mi tego! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kagan [...] IP: *.vic.bigpond.net.au 18.08.02, 05:34 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
debilek [...] 18.08.02, 05:37 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
de_bilek [...] 18.08.02, 05:39 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
debilek [...] 18.08.02, 05:44 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 __Tak czy owak jestes zesrany debilek :(( FUUU!__ IP: *.proxy.aol.com 18.08.02, 05:48 Zglos sie do Septyka. On ci pomoze. Septyk uwielbia taka gowniana babranine. Odpowiedz Link Zgłoś
debilek Re: __Tak czy owak jestes zesrany debilek :(( FU 18.08.02, 05:52 Gość portalu: krzys52 napisał(a): > Zglos sie do Septyka. On ci pomoze. Septyk uwielbia taka gowniana babranine. Z twojego listu wnioskuje ze wysluchales mojej prosby i nie wyslesz swojego zdjecia. Dzieki! Mozesz za to powiesic swoje zdjecie na gazetce sciennej w wariatkowie. Twoim wspollokatorom wydasz sie normalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 PS __Tak czy owak jestes zesrany debilek :(( FU IP: *.proxy.aol.com 18.08.02, 06:04 Gość portalu: krzys52 napisał(a): > Zglos sie do Septyka. On ci pomoze. Septyk uwielbia taka gowniana babranine. .. PS....A zdjecie oczywiscie wysle. Bys mogl zesrac sie ze smiechu po raz drugi. Tym sposobem i Septyka znow spotka cos milego. Odpowiedz Link Zgłoś
debilek Re: PS __Tak czy owak jestes zesrany debilek :(( 18.08.02, 06:11 Gość portalu: krzys52 napisał(a): > Gość portalu: krzys52 napisał(a): > > > Zglos sie do Septyka. On ci pomoze. Septyk uwielbia taka gowniana babranin > e. > .. > PS....A zdjecie oczywiscie wysle. Bys mogl zesrac sie ze smiechu po raz drugi. > Tym sposobem i Septyka znow spotka cos milego. Jesli juz koniecznie musisz to wyslij. Dobrze ze uprzedzasz. Przygotuje sobie nocnik. Powiedz tylko Krakenowi zeby nie wysylal swojego zdjecia w tym samym czasie bo bede mial problem. p.s. Macie tam w wariatkowie jakies limity na wypisywanie glupot czy mozecie tak nadawac kiedy chcecie? Odpowiedz Link Zgłoś
de_bilek Re: PS __Tak czy owak jestes zesrany debilek :(( 18.08.02, 06:15 debilek napisał: > Gość portalu: krzys52 napisał(a): > > > Gość portalu: krzys52 napisał(a): > > > > > Zglos sie do Septyka. On ci pomoze. Septyk uwielbia taka gowniana bab > ranin > > e. > > .. > > PS....A zdjecie oczywiscie wysle. Bys mogl zesrac sie ze smiechu po raz > drugi. > > Tym sposobem i Septyka znow spotka cos milego. > > > Jesli juz koniecznie musisz to wyslij. Dobrze ze uprzedzasz. Przygotuje sobie > nocnik. Powiedz tylko Krakenowi zeby nie wysylal swojego zdjecia w tym samym > czasie bo bede mial problem. > > p.s. Macie tam w wariatkowie jakies limity na wypisywanie glupot czy mozecie > tak nadawac kiedy chcecie? Bardzo lubimy smrod twego gowna, debilku! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraken Re: PROSBA DO KRZYSIA52 I KRAKENA IP: *.proxy.aol.com 18.08.02, 18:53 debilek napisał: > Nie publikujcie swoich zdjec w internecie tak jak Kagan. Gdy zobaczylem > Kagana to zesralem sie ze smiechu. Oszczedzcie mi tego! -Kr. Z zasady nie publikuje swyc zdjec!!Ty jednak jak widze z jakosci twych postow golic sie chodzisz chyba do fryzjera-gdybys bowiem ujrzaj swoj glupi ryj w lusterku-moglbys umrzec (tylko nie wiem,czy ze smiechu,czy z przerazenia)- jednak temu,ktory poradzil ci golenie w plcowkach publicznych-postaw DOBRA WODKE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
debilek Re: PROSBA DO KRZYSIA52 I KRAKENA 19.08.02, 04:16 Gość portalu: Kraken napisał(a): > debilek napisał: > > > Nie publikujcie swoich zdjec w internecie tak jak Kagan. Gdy zobaczylem > > Kagana to zesralem sie ze smiechu. Oszczedzcie mi tego! > > > -Kr. Z zasady nie publikuje swyc zdjec!!Ty jednak jak widze z jakosci twych > postow golic sie chodzisz chyba do fryzjera-gdybys bowiem ujrzaj swoj glupi ryj > > w lusterku-moglbys umrzec (tylko nie wiem,czy ze smiechu,czy z przerazenia)- > jednak temu,ktory poradzil ci golenie w plcowkach publicznych-postaw DOBRA > WODKE!!! Pewnie ze mu postawie, a ty jesli zrobisz madrze i nie wyslesz swojego zdjecia do internetu powinienes postawic dobra wode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
de_bilek Re: PROSBA DO KRZYSIA52 I KRAKENA 19.08.02, 09:27 debilek napisał: > Gość portalu: Kraken napisał(a): > > > debilek napisał: Nie publikujcie swoich zdjec w internecie tak jak Kagan. Gdy zobaczylem Kagana to zesralem sie ze smiechu. Oszczedzcie mi tego! > > -Kr. Z zasady nie publikuje swyc zdjec!!Ty jednak jak widze z jakosci twych postow golic sie chodzisz chyba do fryzjera-gdybys bowiem ujrzaj swoj glupi ryj w lusterku-moglbys umrzec (tylko nie wiem,czy ze smiechu,czy z przerazenia)- jednak temu,ktory poradzil ci golenie w plcowkach publicznych- postaw DOBRA WODKE!!! Pewnie ze mu postawie, a ty jesli zrobisz madrze i nie wyslesz swojego zdjecia do internetu powinienes postawic dobra wode mnie. - Stawianie wodki nieletnim jest karalne! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debilek Re: PROSBA DO KRZYSIA52 I KRAKENA 24.08.02, 00:16 Musze wam podziekowac Krakenie i Krzysiu52 za to ze nie musialem ogladac waszych zdjec w internecie. Rowne z was chlopaki. Zebyscie jeszcze nie byli tacy glupi. Ale nie mozna przeciez wymagac za wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
debilek Re: PROSBA DO KRZYSIA52 I KRAKENA 26.08.02, 15:49 Jeszcze raz wam dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
elzunia3 Re: PROSBA DO KRZYSIA52 I KRAKENA 26.08.02, 18:55 Chlopaki! Nic nie maccie do roboty? Odpowiedz Link Zgłoś
debilek Re: PROSBA DO KRZYSIA52 I KRAKENA 27.08.02, 04:03 elzunia3 napisała: > Chlopaki! Nic nie maccie do roboty? Oprocz pieprzenia glupot to oni chyba nie maja nic do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
debilek Re: PROSBA DO KRZYSIA52 I KRAKENA 06.09.02, 06:17 Ustaliliscie juz wspolne stanowisko w sprawie Kuklinskiego? Jesli tak to podzielcie sie z nami. Odpowiedz Link Zgłoś
debilek Re: PROSBA DO KRZYSIA52 I KRAKENA 08.09.02, 01:04 debilek napisał: > Ustaliliscie juz wspolne stanowisko w sprawie Kuklinskiego? Jesli tak to > podzielcie sie z nami. Jeszcze nie ustliliscie? Odpowiedz Link Zgłoś
kolargol Re: PROSBA DO KRZYSIA52 I KRAKENA 11.09.02, 03:54 Kagan na razie probuje ustalic czy zmienic sobie nicka z Kagana na Durnia. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargol Re: PROSBA DO KRZYSIA52 I KRAKENA 12.09.02, 05:12 kolargol napisał: > Kagan na razie probuje ustalic czy zmienic sobie nicka z Kagana na Durnia. Jeszcze chyba nie ustalil. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargol Re: PROSBA DO KRZYSIA52 I KRAKENA 16.09.02, 00:51 A ja chetnie zobacze zdjecia Krakena i Krzysia52. Zdjecie Kagana wiele mi wyjasnilo o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: PROSBA DO KRZYSIA52 I KRAKENA IP: *.hispeed.ch 16.09.02, 01:05 kolargol napisał: > A ja chetnie zobacze zdjecia Krakena i Krzysia52. Zdjecie Kagana wiele mi > wyjasnilo o nim. A gdzie ono jest? Zbliżam się do dowodu logicznego na nieistnienie tzw. Kagana opartego na sprzecznościach w jego tekstach, więc chętnie bym je zobaczył - chociaż to jeszcze nie dowód, może to być SBcka fałszywka. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargol Re: PROSBA DO KRZYSIA52 I KRAKENA 16.09.02, 01:59 Zdjecie Kagana jest na watku "Panowie Krzysio52,Kagan,Kraken" w liscie : Dla tych ktorzy nie widzieli a uwierzyli - douglasmclloyd 16-08-2002. Naprawde warto zobaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargol Re: PROSBA DO KRZYSIA52 I KRAKENA 08.02.03, 23:07 Krzysiu52 gdzie twoje zdjecie? Odpowiedz Link Zgłoś
kolargol Re: PROSBA DO KRZYSIA52 I KRAKENA 11.02.03, 01:26 kolargol napisał: > Krzysiu52 gdzie twoje zdjecie? ? Odpowiedz Link Zgłoś
kollargol Re: PROSBA DO KRZYSIA52 I KRAKENA 11.02.03, 04:14 kolargol napisał: > kolargol napisał: > > > Krzysiu52 gdzie twoje zdjecie? Czy masz tak samo obrzezanego chuja jak kagan i michnik? > > ? Odpowiedz Link Zgłoś