Dodaj do ulubionych

PRZYKRO MI OPUSZCZAC POLSKE

03.08.05, 13:35
Wczoraj dostalem pilna wiadomosc z Kanady od sekretarki pana Benedykta
Gondka,abym jak najszybciej wracal do Kanady.We wtorek w poludnie pan Gondek
wreczyl ultimatum 14 dniowe dla Prezesa banku TD Canada Trust drugi co do
wielkosci w Kanadzie jak rowniez dla calej rady nadzorczej Banku.Mysle ze
chodzi o pieniadze wywozone z Polski.Pan Gondek nie zdazyl wrocic z centrum
Toronto do biura jak mowila mi sekretarka dzwonili z biura ministra
finansow,Pan Gondek zatrzasl wczoraj calym swiatem finansowym Kanady jest na
Bay street panika.Z przykroscia przerywam pobyt na Mazurach wracam do Kanady
pierwszym samolotem,Polska jest pieknym krajem Polacy sa chociaz biedni ale
wspaniali.Bog zaplac za goscine na Polskiej ziemi.
Obserwuj wątek
    • bloczek4 Eeeee?! 03.08.05, 13:36
      • grom3 Re: Eeeee?! 03.08.05, 13:45
        bloczek4 nie zadne Eeeeee tylko prawda w tej chwili rozmawialem z sekretarka
        wczoraj z TD Canada Trust dzwoniono do pana Gondka conajmniej 10 razy,nie
        rozmawia z nimi tylko czeka na odpowiedz zostalo im 13 dni.Z tego co wiem caly
        finansowy swiat Kanady sie trzesie.
        • kopytko55 Re: Eeeee?! 03.08.05, 13:47
          A jedz z Bogiem.
        • bloczek4 O, nieszczęsny Gromie, nieszczęsna Kanado!!! 03.08.05, 13:48
        • snajper55 Re: Eeeee?! 03.08.05, 15:15
          grom3 napisał:

> bloczek4 nie zadne Eeeeee tylko prawda w tej chwili rozmawialem z sekretarka
          > wczoraj z TD Canada Trust dzwoniono do pana Gondka conajmniej 10 razy,nie
          > rozmawia z nimi tylko czeka na odpowiedz zostalo im 13 dni.Z tego co wiem caly
          > finansowy swiat Kanady sie trzesie.

Ze śmiechu ? ;))))

S.
    • czytaczgazet Zegnaj biedny Gromie... 03.08.05, 13:47
      • lolek1313 Re: Żegnaj biedny groomie... 03.08.05, 13:52
        Kiedy cię koń (trojański zresztą) kopnął w stajni w głowę? Czy pan Gondek
        zafunduje ci odpowiednie leczenie? Czy zadba o swego chłopca stajennego?;-)))

• wartburg4 Re: Zegnaj biedny Gromie... 03.08.05, 13:52
        Dlaczego zaraz nieszczęsny albo biedny? Na mnie robi wrażenie głupiego.
        • czytaczgazet Re: Zegnaj biedny Gromie... 03.08.05, 13:55
          A nie znasz powiedzenia: Czemus biedny? Bos glupi. Czemus glupi? Bos biedny...
          • wartburg4 Re: Zegnaj biedny Gromie... 03.08.05, 14:00
            Hmmm. Rozumiem. Nieszczęśliwy splot okoliczności. Zdarza się. Choć Niemcy
            mówią "die größten Kartoffeln ernten die dummsten Bauern".

czytaczgazet napisał:

> A nie znasz powiedzenia: Czemus biedny? Bos glupi. Czemus glupi? Bos biedny...
        • ubekkubek Zabierz ze sobą towarzysza Belkę. 03.08.05, 13:58
          On już nieraz sprawdził się w kryzysowych sytuacjach. Uratował BIG przed wrogim
          przejęciem. Nie dopuścił do utraty wpływów SLD w PZU, a nawet dał Bankowi
          Millenium zarobić w Iraku.
    • malaszaramysz Dezerterujesz ??????? 03.08.05, 14:05
      A kto w marszu z Augustowa na Warszawę pójdzie?
      • lolek1313 Re: Dezerterujesz ??????? 03.08.05, 14:06
        Sam koń, czyli polska pocziwa szkapa;-))
        • malaszaramysz Re: Dezerterujesz ??????? 03.08.05, 14:07
          W okularach?
          • lolek1313 Re: Dezerterujesz ??????? 03.08.05, 14:08
            Bez;-))))
            • czytaczgazet Re: Dezerterujesz ??????? 03.08.05, 14:10
              A kto konia na forum bedzie forowal? Kto wyniki nieistniejacych ale dobrych dla konia sondazy
              podawal? Kto grzbiet swoj wierny na krytyke i kpiny forumowiczow wystawial?
              • malaszaramysz Re: Dezerterujesz ??????? 03.08.05, 14:15
                Może my się zabawimy:-)))))))) Ja zaczynam:-))

Stan Tymiński rozpoczął marsz na Warszawę. Idzie ciągnąc za sobą skrzynkę piwa
                i spleśniałą rybę. Po drodze dołączają liczni zwolennicy zawartości
                skrzynki.Niestety smród ryby skutecznie zniechęca ich do dalszej podróży.Nasz
                dzielny kandydat uwolniony od ciężaru przez zwolenników podąża jednak samotnie
                do celu.Chwała bohaterowi!!!!!!!!!
                • lolek1313 Re: Dezerterujesz ??????? 03.08.05, 14:19
                  malaszaramysz napisała:

> Może my się zabawimy:-)))))))) Ja zaczynam:-))
                  >
                  > Stan Tymiński rozpoczął marsz na Warszawę. Idzie ciągnąc za sobą skrzynkę
                  piwa
                  > i spleśniałą rybę. Po drodze dołączają liczni zwolennicy zawartości
                  > skrzynki.Niestety smród ryby skutecznie zniechęca ich do dalszej podróży.Nasz
                  > dzielny kandydat uwolniony od ciężaru przez zwolenników podąża jednak
                  samotnie
                  > do celu.Chwała bohaterowi!!!!!!!!!
                  Niestety, w bohaterskiej drodze do chwały jeszcze większej, bohatera łapie
                  Burza. Starszy posterunkowy. Wietrząc w nim konkurenta dla joli_dywity, każe
                  dmuchac w alkomat...
                  • malaszaramysz Re: Dezerterujesz ??????? 03.08.05, 14:23
                    I tak to starszy posterunkowy Burza z Dywit rozgromił Stana Tymińskiego.Nasz
                    bohater jednak po 48 godzinach spędzonych w towarzystwie ryby na dołku
                    miejscowego komisariatu rusza dalej...
                    • lolek1313 Re: Dezerterujesz ??????? 03.08.05, 14:27

Lecz co to? Na Boga? Blokada? Ale dziwna jakaś, bo z dwóch kaczorów zbudowana,
                      jeden na drugim siedzi, kwakaniem Stana chcą odstraszyć. Dookoła blokady snują
                      się jakieś P(i)Suje...
                      • grom3 NIE DEZERTERUJE 03.08.05, 14:31
                        W tej chwili sprawa najwazniejsza jest wydostanie dla glodujacych w Polsce
                        pieniedzy i w tym kierunku idzie pan Gondek.Wiedzialem ze na niego mozna liczyc
                        wie co robi oraz ktorymi drogami chodzic.Nikt jeszcze takiego ultimatum dla
                        banku Kanadyjskiego w histori nie dal.
                        • czytaczgazet A co to ma wspolnego z Polska? 03.08.05, 14:34
                          A co maja wspolnego glodujace dzieci ze sporem pana Gondka z bankiem?
                        • malaszaramysz Ja dam lepsze ultimatum !! 03.08.05, 14:37
                          Banku oddawaj kasę!!!! Jak nie oddasz to pogadam z Królową i Stan zostanie
                          premierem Kanady.
                      • malaszaramysz Re: Dezerterujesz ??????? 03.08.05, 14:32
                        Bohater nasz dzielny jednak i przez płotek z ziober się przebija.Kaczory jakieś
                        dornowate i dały się podejść.Smrodem ryby przerażone dzioby odwróciły i dzielny
                        Stan się przemknął..
                        • lolek1313 Re: Dezerterujesz ??????? 03.08.05, 14:37
                          Niedaleko jednak dobiegł, chłopina dzielny. Za krzakiem jakiś blask nieziemski
                          się ukazał: żółto-różowa poświata przyciągała go z niesłychaną siłą. Nie mógł
                          się jej oprzeć. Poświata otworzyła ramiona szeroko i...
                          • malaszaramysz Re: Dezerterujesz ??????? 03.08.05, 14:43
                            Padł chłopina na kolana , patrzy , oczom nie wierzy - polana muchomorów pełna a
                            na środku - RADIO...
                        • grom3 Re: Dezerterujesz ??????? 03.08.05, 14:37
                          Opuszczam juz Polske zycze wam wszystkim na forum pomyslnosci odezwie sie jutro
                          juz z Kanady,jeszcze raz bog zaplac za goscinnosc na ziemi Polskiej.Mysle ze
                          nie wiecie co macie mam lzy w oczach Polska jest piekna tylko rzadzona przez
                          zlodzieji.
                          • lolek1313 Re: Dezerterujesz ??????? Idź na ryby!!! 03.08.05, 14:37

• czytaczgazet A Gondka to Polacy okradli?????? 03.08.05, 14:46
                          • anastazy123 Re: Dezerterujesz ??????? 04.08.05, 13:27
                            bacI z odpowiedzi groma3 przebijala troska o Polske i Polakow a ta banda
                            warcholow,nic nie ma do zaoferowania tylko kpiny smutne to ze jeszcze takie
                            kreatury sa wsrod nas.
      • grom3 Re: Dezerterujesz ??????? 03.08.05, 14:12
        malamysz nie dezerteruje zapewniam wroce bo warto Polska jest pieknym krajem
        jest o co sie bic,Polacy wspaniali ludzie nie spodziewalem sie takiego
        przyjecia pelnego zyczliwosci w Polsce i na Mazurach.W tej chwili obowiazki
        wzywaja mnie do Kanady,nie moge sie skontaktowac z panem Gondkiem linia caly
        czas zajeta.Dziekuje za slowa zyczliwosci jak rowniez chamstwa co od nie
        jednych.
        • lolek1313 Re: Dezerterujesz ??????? 03.08.05, 14:15
          A co, jakiś koń się ochwacił w stajni u pana Gondka?;-)))
          • grom3 Re: Dezerterujesz ??????? 03.08.05, 14:19
            Nie zaden kon sie nie ochwacil pan Gondek jest na dobrej drodze wydostania
            miliardow dolarow ktore byly wywiezione z Polski,pieniadze te w tej chwili sa
            bardzo Polsce potrzebne zobacz ile jest biednych dzieci ile rodzin gloduje
            widzialem to na wlasne oczy.Dodzwonilem sie w koncu tak caly Bay street sie
            trzesie jest to ulica finansow jak Wall Street w Nowym Yorku.
            • lolek1313 Re: JUŻ wiem, dlaczego... 03.08.05, 14:22
              wiele ludzi chce jechać do Kanady! Bo tam finanse na ulicy leżą;-)))
              • grom3 Re: JUŻ wiem, dlaczego... 03.08.05, 14:24
                lolek czytalem dzisiaj Toronto Star na internecie 3 co do wielkosci bank
                Kanadyjski musi wyplacic przeszlo 2 miliardy dolarow odszkodowan wejdz i
                poczytaj.www toronto star .com
              • malaszaramysz Re: JUŻ wiem, dlaczego... 03.08.05, 14:24
                i się trzęsą :-))))))) A taki jeden pisał,że tam tylko żywica pachnie;-)
                • grom3 Re: JUŻ wiem, dlaczego... 03.08.05, 14:26
                  Zapomnialem dodac chodzi o Canadian Imperial Bank of Comerce.
                  • lolek1313 Re: JUŻ wiem, dlaczego... DROBIAZG;-))))))) 03.08.05, 14:28

• pies_na_czarnych Re: JUŻ wiem, dlaczego... 03.08.05, 15:19
                      40 osób odniosło rany po tym jak samolot pasażerski linii Air France podczas
                      lądowania wpadł w poślizg
                      www.bbc.co.uk/polish/worldnews/story/2005/08/050802_toronto_plane_crash.shtml
    • anastazy123 Re: PRZYKRO MI OPUSZCZAC POLSKE 03.08.05, 15:56
      Tak chwalic boga nikt nie zginal,czytalem wasze posty przemawia z nich brak
      kultury gdzie wy zescie konczyli szkoly co jedno umiecie nasmiewac sie z innych
      a gdzie wasza wizja Polski i tolerancja dla drugiej osoby.Z waszych wypowiedzi
      i drwin jestescie banda cymbalow.Pozdrawiam
    • ppppp7 Re: PRZYKRO MI OPUSZCZAC POLSKE 03.08.05, 16:02
      Jezus, Maria. Grom, nie wyjeżdżaj. Albo chociaż obiecaj, że będziesz z Kanady
      informował nas o nowych bohaterskich czynach kuśnierza-prezesa Gondka. Jedynie
      to daje nam siłę w walce z całym złem tego świata.
    • anastazy123 Re: PRZYKRO MI OPUSZCZAC POLSKE 03.08.05, 16:09
      Widac czlowiek z zasadami nie siedzi bezczynnie jak wy obijoboki cos robi dla
      Polski i Polakow a co wy robicie.
      • bac1 Re: Dla Pana Gondka? NIC;-)))))))))))) 03.08.05, 16:34

• ppppp7 Re: PRZYKRO MI OPUSZCZAC POLSKE 03.08.05, 16:42
        Jak to co? Wstajemy rano, pijemy kawę, włączamy komputer, wchodzimy na FK,
        podekscytowani czytamy o nowych wyczynach Gondka, potem... No, faktycznie,
        potem jest mały problem. Bo co pożytecznego dla Polski można zrobić turlając
        się ze śmiechu po dywanie?
        • bac1 Re: PRZYKRO MI OPUSZCZAC POLSKE 03.08.05, 16:49
          Zależ, czy jest to polski dywan, czy importowany;-)))
          • anastazy123 Re: PRZYKRO MI OPUSZCZAC POLSKE 03.08.05, 16:53
            Dla Polski mozna duzo zrobic ruszyc sie z dupa i pojsc na ulice zobaczyc co sie
            dookola dzieje.
            • bac1 Re: PRZYKRO MI OPUSZCZAC POLSKE 03.08.05, 16:56
              Bardzo dziekuję za tę miłą i kulturalną propozycję, może z niej skorzystam.
              Pozdrawiam.
              • anastazy123 Re: PRZYKRO MI OPUSZCZAC POLSKE 03.08.05, 17:05
                Mysle ze to jest bardziej pozyteczne jak siedziec caly dzien przy
                kompiuterze,oraz bezuzytecznie tracic czas.Pozdrawiam
                • bac1 Re: PRZYKRO MI OPUSZCZAC POLSKE b/o 03.08.05, 17:10
                  Jeszce raz serdecznie dziękuję!!!
                  • anastazy123 Re: PRZYKRO MI OPUSZCZAC POLSKE b/o 04.08.05, 13:38
                    bac1 zobacz z postow groma3 przebija troska o Polske i o Polakow bardzo
                    podobalo mi sie jego podziekowanie za goscine staropolskie bog zaplac mysle ze
                    do tego nic wiecej nie mozna dodac.Ja osobiscie zycze dla groma3 wszystkiego
                    najlepszego i powodzenia w jego zamiezeniach.
                    • bac1 Re: PRZYKRO MI OPUSZCZAC POLSKE b/o 04.08.05, 18:07
                      ...Ja osobiscie zycze dla groma3 wszystkiego
                      najlepszego i powodzenia w jego zamiezeniach...

Ja też, jak najbardziej! Niech grom3 jak najszybciej wyjedzie z Polski.
                      Z całego serca mu życzę, aby ten zamiar powiódł się w 100%!
                      • anastazy123 Re: PRZYKRO MI OPUSZCZAC POLSKE b/o 06.08.05, 03:31
                        Jestem ciekaw czy Grom szczesliwie dolecial do Kanady,moze sie odezwie,jak tam
                        ida sprawy w Toronto.
                        • rakunica W Toronto burze i upaly 06.08.05, 04:19
                          W Ottawie tez. Wczoraj byla na dodatek duza wilgotnosc podwyzszajaca uczucie
                          goraca do 40 stopni - w cieniu oczywiscie. W Kanadzie afera za afera - prawie
                          jak w Polsce. Tylko, ze tu wszystkie gazety pisza o tym i prokuratorzy robia
                          swoje. Pewnie nie wszystko wychodzi na swiatlo dzienne ale przecietny Kanadol
                          jest uczciwy i oburza sie naiwnie bo mu sie w glowie nie miesci, ze mozna byc
                          zlodziejem jesli jest sie na stolku. Polacy nie sa tacy cnotliwi. Od
                          dziesiecioleci prasa pisala co nalezalo i wszyscy wiedzieli, ze cenzura i
                          nakazy jedynie slusznej partii sie licza a nie jakies fakty. Niewiele sie
                          zmienilo.

Ciekawe jakie sa rewelacje p. Gondka. W polskiej Credit Union (cos w rodzaju
                          Banku Soldzielczego) byly tajemnice i procesy sadowe zwiazane z Polsko-
                          Kanadyjskim Bankiem w Warszawie. Moze wyszly nowe fakty. Ten bank byl
                          reklamowany w polonijnych programach telewizyjnych przez Magde Umer i znawce
                          muzyki Mana. Dzisiejszy swiat skurczyl sie bardzo dzieki postepowi
                          technicznemu, zachlannosc ludzka i zlodziejstwo odwrotnie - przestalo byc
                          wstydem i rozroslo sie.
                          • anastazy123 Re: W Toronto burze i upaly 06.08.05, 04:39
                            rakunica mam pytanie czy mozna pana Benedykta Gondka zaliczyc do ludzi
                            uczciwych dbajacych o dobro Poloni.Z tego co czytalem dal ultimatum dla TD
                            Canada Trust moze ty wiesz o co w tym ultimatum chodzi.Przeczytalem na
                            Internecie ze jest to jeden z wiekszych Kanadyjskich bankow.
    • grom3 Re: PRZYKRO MI OPUSZCZAC POLSKE 08.08.05, 03:59
      Jeszcze raz dziekuje za goscine staropolskie Bog zaplac Grom z Toronto
    • zel.bet.zel Re: Panie GROM#, nie opuszczaj nas!!!! 12.08.05, 09:02

• grom3 Re: Panie GROM#, nie opuszczaj nas!!!! 21.08.05, 03:50
        Spokojna glowa na wybory przyjade chce na wlasne oczy zobaczyc upadek
        ZYDOKOMUNY.Oraz wybor Tyminskiego na prezydenta Polski Leppert za bardzo kuma
        sie z Putinem.
        • bac1 Re: Panie GROM !!! 21.08.05, 08:58
          Przed przyjazdem radzę kupić lub pożyczyć ze stajni końskie okulary;-)))
          • grom3 Re: Panie GROM !!! 21.08.05, 18:52
            Nie musze pozyczac okularow mam swoje sloneczne OKLEY,tak ciesze sie dobrym
            wzrokiem nie potrzebuje jeszcze okularow wiez bede widzial pogrom Zydokomuny i
            czerwonych.
    • henryk.log Re: PRZYKRO MI ZE OPUSZCZASZ, OPUSZCZASZ 21.08.05, 19:03
      I OPUSCIC NIE MOZESZ:))
      • bac1 Re: PRZYKRO MI ;-))))))))))))))))))))))))))))))))) 21.08.05, 19:29

• adalberto3 A wszystkiemu winien Cimoszewicz ! 21.08.05, 19:57
    • henryk.log Re: PRZYKRO MI "OPUSZCZAC" POLSCE!!!! 21.08.05, 20:00
      • bac1 Re: PRZYKRO MI "ODPUSZCZAĆ" POLSCE!!!;-))))))))))) 21.08.05, 23:20

• anastazy123 Beda jatki 21.08.05, 23:28
          Z tego co czytam beda dobre jatki widac Grom twardo stoi,chce przyjechac na
          wybory chetnie powitam jego na Okeciu jak rowniez poznam osobiscie.
          • bac1 Re: Beda jatki ?????????;-)))))))))))) 21.08.05, 23:50

• anastazy123 Re: Beda jatki ?????????;-)))))))))))) 21.08.05, 23:54
              Bac1 a co myslisz ze podczas wyborow bedzie spokoj,po tym co czerwona
              Zydokomuna zrobila dla Polakow i Polski.
              • bac1 Re: Beda jatki ?????????;-)))))))))))) 22.08.05, 00:04
                anastazy123 napisał:

"czerwona Żydokomuna zrobiła dla Polaków i Polski"

A co takiego zrobiła dla Polaków i Polski?

• henryk.log Re: Beda jatki ?????????;-)))))))))))) 22.08.05, 00:08
                Eeh eutanazy..eutanazy:)), nie wystarczy na dziś robienia sobie "jaj" z jej
                rycykowości?
                :)))))))))))))))))))))))))))))))))
    • oborovy Grom - zywy przyklad kleski psychiatrii w Kanadzie 22.08.05, 00:01
      Smutne to, ze wariatow z Polski mozna spotkac praktycznie wszedzie, hehe!
      • anastazy123 Re: Grom - zywy przyklad kleski psychiatrii w Kan 22.08.05, 00:26
        oborowy Grom to Polski patriota zobacz jak dba o dobro Polski dziwie sie ze
        ciebie przedterminowo zwolnili z psychiatryka.
        • oborovy Re: Grom - zywy przyklad kleski psychiatrii w Kan 22.08.05, 00:34
          Musiales mnie pomylic z kims ze swojej rodziny, hehe ... Oszolom wlasnie odbywa mala kuracje
        • znudzony.nihilista Re: OBOROWY GROOM??? 22.08.05, 00:49
          Miejsce grooma jest w stajni, nie w oborze;-)))
    • znudzony.nihilista To nie GROOM, to BUMERANG!!!;-))))))))) 22.08.05, 00:55

• grom3 Re: To nie GROOM, to BUMERANG!!!;-))))))))) 22.08.05, 04:23
        Tak tak tem Bumerang do was wroci juz niedlugo,bedzie przemawial do tlumow aby
        glosowali na Tyminskiego.A jest tak swietnym mowca ze nawroci kazdego co go
        bedzie sluchal moge was zapewnic ze po jego wystapieniach Zydowskie szczekaczki
        nie nadaza w swiecie szczekac,o jego wystapieniach Gebels przy nim wysiada a
        Zydzi zawsze wzoruja sie na nim.
        • bac1 Re: To nie GROOM, to BUMERANG!!!;-))))))))) 22.08.05, 06:50
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=27274913&a=27988979
          • grom3 Re: To nie GROOM, to BUMERANG!!!;-))))))))) 22.08.05, 12:39
            Najwiecej na forum pracujacych dla Zydokomuny i czerwonych
            • znudzony.nihilista Re: To nie GROOM, to BUMERANG!!!;-))))))))) 22.08.05, 13:12
              grom3 napisał:

> Najwiecej na forum pracujacych dla Zydokomuny (z koniem trojańskim na czele)
              i czerwonych (groomów;-)))

moje uwagi w ()
            • oborovy Re: To nie GROOM, to BUMERANG!!!;-))))))))) 22.08.05, 15:45
              grom3 napisał:

> Najwiecej na forum pracujacych dla Zydokomuny i czerwonych

To agenci Tyminskiego, tzw. grupa "czwarty wymiar"
        • oborovy Re: To nie GROOM, to BUMERANG!!!;-))))))))) 22.08.05, 15:53
          grom3 napisał:

> Tak tak tem Bumerang do was wroci juz niedlugo,bedzie przemawial do tlumow
          > aby glosowali na Tyminskiego.

Ty naprawde jestes zywym przykladem totalnego kryzysu w kanadyjskiej sluzbie
          zdrowia, a dokladniej psychiatrii ... lecz sie poki nie za pozno!
          • grom3 Re: To nie GROOM, to BUMERANG!!!;-))))))))) 22.08.05, 18:43
            oborowy widze ze uciekles ze Swiecia nad Wisla,widzialem jak tam spacerowales i
            udawales Napoleona.
            • oborovy Re: To nie GROOM, to BUMERANG!!!;-))))))))) 22.08.05, 19:10
              Grom, jak na dupka z Kanady to niezle znasz polskie wieziennictwo ... hehe!
              • jestemzewsi Re: To nie GROOM, to BUMERANG!!!;-))))))))) 22.08.05, 19:30
                I kibuce;-)))
                • oborovy Re: To nie GROOM, to BUMERANG!!!;-))))))))) 22.08.05, 19:44
                  jestemzewsi napisał:

> Nastały takie czasy, że nie wiadomo, czy jeszcze ktoś pozostał przy zdrowych
                  zmysłach, Mikołaj Gogol.

Wychodzi na to, ze Rosjanie mieli jednych z wiekszych myslicieli w historii ...
                  • jestemzewsi Re: To nie GROOM, to BUMERANG!!!;-))))))))) 22.08.05, 19:48
                    Może dlatego niektórzy Polacy ich nie lubią?;-)
                    • oborovy Re: To nie GROOM, to BUMERANG!!!;-))))))))) 22.08.05, 20:22
                      Polacy nie lubia tez Niemcow, a ci mieli wiecej filozofow niz w Polsce dobrych
                      elektrykow ... hehe!
    • henryk.log PRZYKRO MI OPUSZCZAĆ MÓJ KOSCIÓŁ-grom3 22.08.05, 19:34

Autor: grom3
      Data: 04.07.2005 15:04

Wiesz dlaczego buduje sie w Polsce tyle kosciolow kazdy chce byc proboszczem i
      krasc bez swiadkow.
      -----------------------
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26009036&a=26009036
    • bladatwarz SZCZESLIWEJ DROGI JUZ CZAS 22.08.05, 19:37
      MAPE ZYCIA W SERCU MASZ...
      JESTES JAK
      MLODY PTAK!!!!
      • oborovy Re: SZCZESLIWEJ DROGI JUZ CZAS 22.08.05, 19:45
        Masz zbyt wygorowana opinie o tym chlystku zza wody!
        • bladatwarz Re: SZCZESLIWEJ DROGI JUZ CZAS 22.08.05, 19:49
          Tak sobie nuce. Ostatnio mnie przesladuje 3 piosenki.
          Optymistyczna Kazika: Los sie musi odmienic aha, aha
          Los sie musi odmienic aha, aha
          Rewelacja!
          Druga to
          Bang, bang!
          I hit the ground
          My babe shut me down
          (z Billy Killa czy Kill Billa. nie wiem, bo nie ogladam amerykanskiego badziewia)
          No i wlasnie,,Szczesliwej drogi juz czas'', bo mi sie tak wspaniale z WuCetem
          kojarzy.
          :))))
          Bang, bang.
          • anastazy123 Re: SZCZESLIWEJ DROGI JUZ CZAS 23.08.05, 01:34
            Ja osobiscie do Groma nic nie mam kazdy ma prawo sie wypowiadac na swoj
            sposob ,mysle ze zazdroscicie jemu ze mieszka w Kanadzie a wy kiblujecie w
            Polsce.
            • znudzony.nihilista Re: Pobudka, wstać! Koniom wody dać!!!! b/o 23.08.05, 07:15
              Bardzo zazdroszczę groomowi pracy w stajni Benka-kuśnierza i wysługiwania się
              koniowi trojańskiemu;-)))))))))))))))))))))))))))))))))
              No i, llast but not least, jego oszałamiającej erudycji też;-)))
    • henryk.log ŻEGNAJ NA ZAWSZE OBLUDNIKU!! 23.08.05, 01:53
      I NIE WRACAJ NA FK!!!

przyjacielu anastazego!!! - ohyda!!!
      -----------------------------------------------
      • Re: Dziękuję, GIWI!!!:-)))))))))
      grom3 22.08.2005 19:48 + odpowiedz
      Ja zawsze pisze prawde jest pewna grupa ksiezy ktora zyje ponad stan.

• Re: Grom3 - zawsze piszesz prawdę!! i życzenia??
      henryk.log 22.08.2005 20:00 + odpowiedz

Re: ***** Życzenia Noworoczne *****
      Autor: grom3
      Data: 01.01.2005 13:36
      zarchiwizowany
      W Nowym Roku niech boza dziecina wam blogoslawi a skorumpowany pedalski kler do
      piekla wyprawi.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=18984256&a=19035741
      • anastazy123 Re: ŻEGNAJ NA ZAWSZE OBLUDNIKU!! 23.08.05, 01:58
        Wyczytalem te posty i musze stwierdzic ze walczy Grom ze zlem co sie w kosciele
        panoszy.nie mozna oto do niego miec pretensji.
    • znudzony.nihilista Re: KOŃ na Białorusi;-))))))))) 23.08.05, 07:25
      www.se.com.pl/se/index.jsp?place=topMenu&news_cat_id=-1&layout=0
    • znudzony.nihilista Re; IDOL grooma3 i anastazego 2w1;-)))) 23.08.05, 07:26
      www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1586&news_id=69370&scroll_article_id=69370&layout=1&p
      age=text&list_position=1
      • czytaczgazet Stan bez pojecia o polityce zagranicznej.. 23.08.05, 13:33
        To wcale nie dziwi, ze dal sie wykorzystac Lukaszence. Tyminski nie ma pojecia o polityce
        zagranicznej, a o sprawach wewnetrznych kraju wie jeszcze mniej...
        • grom3 Re: Stan Tyminski pojecie ma 23.08.05, 14:49
          Bardzo dobrze ze skrytykowal Zydokomune za mieszanie sie w wewnetrzne sprawy
          Bialorusi,niech lepiej sie zajma gospodarka Polski a nie czekaja za poparcie
          Amerykanskiej polityki w nagrode sprzet z demobilu.
          • oborovy Czemu KANADA nic Polsce nie daje? 23.08.05, 15:59
            Tyle przeciez nowoczesnej broni sie tam produkuje ...
            • grom3 Re: Czemu KANADA nic Polsce nie daje? 23.08.05, 18:53
              W Kanadzie rzadzi Partia Komunistyczno-Liberalna jej I Sekretarz Paul Martin
              daje tylko dla ruchow ktore sa prokomunistyczne jak Kuba Angola Jamaika
              Trynidad itd,do Polski czuja antypatie nawet jest tajne zarzadzenie dla
              Ambasady Kanadyjskiej w Warszawie zeby conajmniej 90% podan o wizy odrzucic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka