holyboy_666 06.08.05, 15:34 najlepiej byloby gdyby zaprotestował skuteczniej, i w ogole nie kandydował Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.wojciech Re: Wrzodak: Nie będę kandydował z list LPR 06.08.05, 15:49 Niech spada z Giertychem Odpowiedz Link Zgłoś
sluczyn Wrzodaka gadka to taka szmatka! 06.08.05, 23:18 Wrzodaka gadka to już jest szmatka! Bo zanim Wrzodak z sensem wystęka, że Balcerowicz to jego męka, a Sorosz, psiororz oraz jakiś stolorz rozkradli Polskie i pozostawili nam tylko Wsze Polskie, to żaden rozum tego nie wytrzyma, chyba, że rozumu ni ma. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Re: Wszystkie te egzemplarze cieszą się moja symp 07.08.05, 10:46 Moja tez mają Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Wrzodak: Nie będę kandydował z list LPR 06.08.05, 15:51 A kogo to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Biedny Ursus, Wrzodak wraca...!!!! 06.08.05, 15:59 wyrazy współczucia dla całej załogi... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
linke1 Re: Biedny Ursus, Wrzodak wraca...!!!! 06.08.05, 16:06 mangold napisał: > wyrazy współczucia dla całej załogi... :-(( ========== Jeszcze coś takiego jak Ursus istnieje??? Czyżby Wrzodak jeszcze go nie zrestrukturyzował? Odpowiedz Link Zgłoś
vontrompka Re: Biedny Ursus, Wrzodak wraca...!!!! 06.08.05, 16:09 tak, chyba do Factory na zakupy... ciekawe, czy w tym, co zostało z fabryki, działają jakieś związki -- vontrompka.com Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Poseł Wrzodak jest człowiekiem przyzwoitym 06.08.05, 18:28 Od początku sprzeciwiał się rozkradaniu polskiego majątku. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Poseł Wrzodak jest człowiekiem przyzwoitym 06.08.05, 19:35 davidmors napisał: > Od początku sprzeciwiał się rozkradaniu polskiego majątku. No nie wiem. Gdy byl szefem zwiazkow zawodowych w Ursusie to wspolnie wydusili niezla kase od podatnikow, na podtrzymanie platujacej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmaryn Poseł Wrzodak jest narodowym socjalistą 06.08.05, 20:04 Doprowadził do upadku Ursus, zgodnie ze swoimi poglądami nie dopuszczając do zagranicznej inwestycji w tę firmę. To jest nawet gorsze od kradzieży majątku narodowego, bo zakład padł, a nikt się nie wzbogacił. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 rozmaryn ! 06.08.05, 21:14 Zygmunt Wrzodak jako związkowiec w NSZZ Solidarność nie doprowadził do upadku ZM URSUS, tylko między innymi L. Balcerowicz, - poprzez prowadzenie polityki celowego zadłużania państwowych zakładów, by potem za 1/10 ceny sprzedać ( czyt. rozgrabić majątek narodowy ). Ta polityka celowego zadłużania i upadku wpisana była w plan G. Sorosa i J. Sachsa, a Balcerowicz był wyznaczony do wprowadzenia i "pilotowania" tego planu w Polsce ( vide "V rozbiór Polski" H. Pająk, "Europejskie Eldorado" mojego autorstwa ). Mogę przypuszczać, że Ty przypisując Wrzodakowi "te zasługi", czerpałeś wiedzę z libertyńskich i antypolskich mediów, którzy by zdeprecjonować postać Wrzodaka, - taką "łatkę jemu przyszyli". Temat ten jest mi dobrze znany i nie zgodzę się z twoim oskarżeniem, choć nie biorę w obronę pana Wrzodaka ( w wielu kwestiach nie zgadzam się z jego poglądami ). Jeśli Z. Wrzodak nie wyrażał zgody na zainwestowanie zagranicznego kapitału w zakład, to miał zdecydowaną rację. [ I w tym momencie już widzę Twój kpiący i szyderczy uśmieszek i słyszę, jak wyzywasz mnie od głupków ]. Jak słuszną miał rację, - pokazały przykłady zagranicznego inwestowania w zakłady lub ich sprzedaż obcemu kapitałowi : - - Huta Warszawa ( Luccini - Włochy, a ostatnio indyjskiemu koncernowi ), - Zakłady Energetyczne okręg W-wa ( STOEN - Niemcy ), - Telekomunikacja Polska ( France Telekom ), - Ożarowska Fabryka Kabli, - niemal wszystkie polskie cementownie, i dziesiątki innych zakładów. Nie powiesz mi, że w związku z tym, w tych zakładach przybyły miejsca pracy, ludzie zarabiają więcej niż wskaźnik inflacji i traktowani są z szacunkiem i godnie. Ty jak widzę, gdybyś był w rządzie, to zastosowałbyś w gospodarce polskiej politykę "pijaka", który by się napić, - wyprzedaje z domu wszystko , a nazajutrz, gdy boli go głowa i nie ma na klina, by leczyć kaca, - rozbija swym dzieciom skarbonkę z oszczędnościami, za które chciały kupić sobie komputer. Widzę niestety, że na Ciebie nie można liczyć w odbudowywaniu Rzeczpospolitej po 16-letnim okresie grabieży. No i co z Tobą mamy zrobić ? Masz dwie ewentualności : 1. Zmienisz poglądy ( solennie się edukując ) i zaczniesz dbać o polski interes narodowy, 2. Nadal trwasz w stanie niewiedzy i zostajesz odsunięty od wszelkich możliwości destrukcyjnego działania w Polsce poprzez np. wręczenie Ci "biletu w jedną stronę" poza granice Polski. Wybór należy do Ciebie. _______________ Nie bój się myśleć, - myślenie nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
sluczyn Wrzodaka gadka to już jest szmatka! 06.08.05, 21:31 Wrzodaka gadka to już jest szmatka! Bo zanim Wrzodak z sensem wystęka, że Balcerowicz to jego męka, a Sorosz, psiororz oraz jakiś stolorz rozkradli Polskie i pozostawili nam tylko Wsze Polskie, to żaden rozum tego nie wytrzyma, chyba, że rozumu ni ma. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 [...] 06.08.05, 21:44 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gemin9 Re: rozmaryn ! 06.08.05, 21:31 Rozumiem, doktorze.1, że do listy złoczyńców prowadzących "politykę celowego zadłużana państwowych zakładów" zaliczasz także towarzysza Gierka i chyba Gomółkę, bo już chyna nie Bieruta (?). Oni też przecież przyczyniali się do zadłużania tych państwowych zakładów. Już wtedy musieli knuć (chyba potajemnie, bo na posiedzeniach KC transmitowanych przez TVP o tym nie mówili, ja przynajmniej nie słyszałem) jak tu zadłużyć, żeby zachodnim kapitalistom za bezcen wyprzedać... Łotry!!!... Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Re: rozmaryn ! 06.08.05, 22:12 doktor.1 napisał: >Nadal trwasz w stanie niewiedzy i zostajesz odsunięty > od wszelkich możliwości destrukcyjnego działania w Polsce > poprzez np. wręczenie Ci "biletu w jedną stronę" poza granice > Polski. > Wybór należy do Ciebie buhahaha, to w którym kraju rządza tacy demokraci?! Żal i rozpacz A tak btw, zmieniasz politykę?! Nie straszysz już ludzi paragrafami?! Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Re: bananekk ! Lekcji z jęz. ang. udzielam odpłat 06.08.05, 22:44 widzisz, nawet tego nie wiesz <smutek> oczywiście jeśli chciałes napisać: "koniec gróźb", bo w sumie to nikt nie wie o co Ci chodzi... ale może się mylę a z tymi korepetycjami źle trafiłes bo ja nie potrzebuję tych na poziomie FCE, czy niżej... Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 [...] 06.08.05, 23:03 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Re: bananekk ! Promocyjnie udzielę ci 1 lekcję gr 06.08.05, 23:11 i o to mi chodziło :) wiesz tyle już mi nagroziłeś, że ta odpowiedź nie wydała mi się jasna i pomyślałem, że chodziło Ci o to, że groźby pod adresem wszystkich mających inne od Ciebie poglądy, już się przyjadły i wreszcie zaczynasz normalną dyskusję, a nie zastawianie się paragrafami, których sam wielokrotnie nie przestrzegałeś. Ale teraz sprawa wyjaśniona! Ja jestem nikt... i znów mam dylemat, bo nie znajduję określenia Ciebie, hmm Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: to proste 06.08.05, 23:32 Niemcy mają określenie - uber studiert co polscy górale tłumaczą - pseucuny a Ślązacy - taki mądry, ża aż głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
rockawy Re: to proste 07.08.05, 05:16 Adekwatne okeslenie.Doktorek taki madry ,ze az glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
killl1 DO ROZMARYNA 07.08.05, 01:12 I ROZUMIEM ZE WRZODAK ZAMIAST PALIĆ OPONY NA TORACH ROZDAJE 3/4 SWOJEJ POSELSKIEJ DIETY BIEDNYM DZIECIOM.NIGDY BY NIEWSZEDŁ DO SEJMU GDYBY NIE TE POLECENIA Z AMBONY DLA 70 PAŃ , BO FACECI W TYM WIEKU JUŻ NIE ŻYJĄ Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Narodowy?- Świetnie! Socjalista?- b.dobrze! 06.08.05, 22:52 Takich nam trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
rozowykot Re: Narodowy?- Świetnie! Socjalista?- b.dobrze! 07.08.05, 01:07 davidmors napisał: > Takich nam trzeba. CHYBA LEKKA PRZESADA . POTRZEBA NAM POSŁOW 1!INTELIGENTNYCH 2!WYKSZTAŁCONYCH 3! BEZ KOMPLEKSÓW I URAZÓW Z MŁODOŚCI 4! MŁODSZYCH TAKICH ,CO TO JESZCZE NICZEGO SPAPRAĆ NIE ZDĄŻYLI I MOŻE NIE SPAPRZĄ, BO ROZUMU MAJĄ OCIUPINKĘ Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 rozowykot ! 07.08.05, 01:37 Chociaż nie adresujesz tego do mnie, pozwoliłem sobie w kilku zdaniach ustosunkować się do Twojego stwierdzenia. Otóż młodzi ludzie oprócz wyedukowania, gdzieś muszą wprawiać się w "politycznych bojach". Myslę, że do parlamentu powinni startować ci, którzy na dużo mniejszym polu działali dla społeczności, np. rada gminy czy miasta, w sejmiku samorządowym, itp. Nie wyobrażam sobie, by w parlamencie znaleźli się młodzi ludzie, którzy po raz pierwszy spotkali się z polityką, pisaną przez duże "P", albowiem istnieje duże zagrożenie tworzenia bubli legislacyjnych. A ustaw bubli już mamy "po kokardy". A starsi "parlamentarni weterani" ? Powinni moim zdaniem służyć słowem doradczym, ale mądrym. Z grona doradców wykluczam tych, dzięki którym w Polsce mamy to co mamy, ( vide wyniki głosowań i uczestnictwa w pracach komisji sejmowych ). I na koniec pytanie : - Co mówi Netykieta, jaka obowiązuje na tym forum ? - "Tak samo jak w przypadku dobrych manier, przestrzeganie Netykiety nie jest obowiązkowe. Pamiętaj jednak, że konsekwencją jej lekceważenia może być to, że nikt nie będzie chciał z Tobą rozmawiać!" - "Staraj się nie pisać wielkimi literami - w Internecie oznacza to, że krzyczysz. Nie nadużywaj także wykrzykników. Jeśli chcesz wyróżnić jakieś słowo lub zdanie w Twoim liście, możesz użyć *gwiazdek* lub _podkreślenia_". Odpowiedz Link Zgłoś
bolekzaja Re: Poseł Wrzodak jest człowiekiem przyzwoitym 06.08.05, 21:58 Tak był przeciwny - bo do spółki go nie dopuścili- też by kradł Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: Biedny Ursus, Wrzodak wraca...!!!! 07.08.05, 10:22 A niech wraca. Nasz kraj produkuje niezłe ciągniki i to wcale dużo bez Ursusa. A Ursus i jego rozpaskudzona załoga? Niech zdychają razem z Wrzodakiem. M. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferos Potrzeny jak Wrzod(ak) na D..ie! 06.08.05, 16:13 A kto niby miałby zagłosować na tego typa? Członkinie kół gospodyń wiejskich? Faszyści? Dewoci i nacjonaliści? Każda z wymienionych grup potencjalnych wyborców Wrzoda(ka) znajdzie lepszego kandydata. Więc po co mieliby głosować na Wrzoda(ka). Jednym zdaniem: Potrzebny jak Wrzod(ak) na dupie! Odpowiedz Link Zgłoś
kossmann Re: Nie to nie..... 06.08.05, 16:19 Bardzo mnie zmartwila ta wiadomosc ...... Odpowiedz Link Zgłoś
slovas Popieram! 06.08.05, 16:33 Cztery lata bez bełkotliwych wypowiedzi tego pana w mediach bezwzględnie nie będą stracone. Za to należy być Giertychowi ukłon. Ale tylko za to... Odpowiedz Link Zgłoś
genefski Giertys: Be˛de˛ kandydowa? z list WBR !!! 06.08.05, 16:36 Tak nam dopomoz Bog! Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Re: Wrzodak: Nie będę kandydował z list LPR 06.08.05, 17:17 I tak rodzi się brunatna zaraza. Widziałem tych wszechpolaków w TVP. Tępe, pełne nienawiści twarze. Zgroza !!! Odpowiedz Link Zgłoś
leonek77 Re: Wrzodak: Nie będę kandydował z list LPR 06.08.05, 18:05 > I tak rodzi się brunatna zaraza. Widziałem tych wszechpolaków w TVP. Tępe, > pełne nienawiści twarze. Zgroza !!! Doskonały profil psychologiczny. Brawo! Opisywałeś lidera jednej z partii, Władysława F.? Odpowiedz Link Zgłoś
amrra Re: Wrzodak: Nie będę kandydował z list LPR 06.08.05, 19:15 leonek77 napisał: > Doskonały profil psychologiczny. Brawo! Opisywałeś lidera jednej z partii, > Władysława F.? leonku-jelonku troche szacunku, gdyby nie ten Pan Władysław F. dzisiaj nie skrobałbyś na klawiaturze, bo internet pewnie miałbyś w wersji białoruskiej czyli zębami o rynnę... Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 [...] 07.08.05, 01:41 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk SAMO ISTNIENIE LPR-U TO NIEZŁY ŻART... 06.08.05, 17:24 Czy kogoś w tym kraju ochozdzą losy tej partii z jej przewodniczącym na czele?! Odpowiedz Link Zgłoś
doomsday [...] 06.08.05, 17:32 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk no tak jak zwykle za wszystko winni Żydzi... 06.08.05, 17:49 zaczynam wątpić, czy w tym kraju można przeprowadzić jaką kolwiek dyskusję żeby nie wplątać w nią i o wszystko posądzić Żydów, "naszych starszych braci w wierze" (chyba wiemy kto tak ich nazwał?! Ale my szybko zapominamy wielkich nieobecnych, w końcu jesteśmy tylko, Polakami tak?!) Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Czy jeśli są Żydami to jest w tym coś złego? 06.08.05, 18:42 Zło nie polega na tym, że ktoś jest Żydem. Zło polega na tym, w jakim kierunku Żyd pracuje. Jeśli pracują dla dobra naszej Ojczyzny, to nikomu nie przeszkadza, że są Żydami. Jeśli pracują dla dobra swojej ojczyzny, kosztem Polski, to nam przeszkadza. Chciałem podać przykłady, ale nie mogę sobie przyponieć, ani jednego nazwiska Żyda działającego na korzyść Polski. Może ktoś pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
amrra Re: Czy jeśli są Żydami to jest w tym coś złego? 06.08.05, 19:24 davidmors czy Ty sądzisz, że Tobie może jeszcze coś/ktoś pomóc? rasizm jest obrzydliwy, po prostu i przykrywanie go patriotzmem zmienia tylko patriotyzm w strasze g** więc w imię patriotyzmu i miłości do Ojczyzny nie posługuj sie rasizmem, antysemityzmem ani innymi uwłaczjącymi dla prawdziwego patrioty argumentami Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Czy jeśli są Żydami to jest w tym coś złego? 06.08.05, 22:37 Nie rozumiem. Czy mógłbyś wziąść się w garść, i jeszcze raz wyłożyć swoje racje? Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Czy jeśli są Żydami to jest w tym coś złego? 07.08.05, 02:31 On stwierdził, że rasiści często mówią, zę są patriotami. Tymczasem ani nie kochają swego kraju i narodu, lecz nienawidzą inności. To zwykli frustraci, którzy podobnie nienawidzą Żydów, Murzynów i Polaków. Tyle, ze znienawidzonym Polakom wyszukują lub wymyślają obce korzenie lub zdrady. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Czy jeśli są Żydami to jest w tym coś złego? 07.08.05, 11:03 Hasło "rasizm" jest jednym z narzędzi ułatwiających drogę różnym podejrzanym ideom a nawet przękretom. Zarzut rasizmu wyciąga się często, gdy brakuje rzeczywistych argumentów. Rasizm w Polsce jest najczęściej urojony, podobnie jak pogląd, że Żydów w Polsce nie ma. Ten urojony pogląd jest równie często upowszechniany na Forum GW. Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Jeśli prawie w każdym twoim poscie padają 07.08.05, 11:10 oskarżenia pod adresem Żydów, czy to nie oznacza braku innych argumentów z twojej strony?! Naprawdę, te twoje posty są równie inteligentne jak program 'Ciao Darwin" albo reklama wyborcza LPR-u Odpowiedz Link Zgłoś
rozmaryn Kto najdłużej bronił się we Wrześniu? Gen. Kleberg 06.08.05, 20:00 Co to znaczy pracować dla dobra swojej ojczyzny kosztem Polski? Idź się leczyć, davidzie... Odpowiedz Link Zgłoś
sluczyn Choćbym padał z głodu, nie przyjmę chleba 06.08.05, 21:37 Choćbym padał z głodu, nie przyjmę chleba oszołoma, któremu chleb żytni kojarzy się z żydnim. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Davidmors to dobry zyd, polski patriota! 06.08.05, 22:41 Wszyscy inni, to zli zydzi, masoneria i zydokomuna! Odpowiedz Link Zgłoś
john_wayne DORA KACNELSON 07.08.05, 06:36 Wspaniała Kobieta, Żydówka, Wielka Polska Patriotka. Chylę czoła przed takimi ludźmi. www.polonica.net/Kresy_Wschodnie.htm "...Panią docent dr Dorę Kacnelson, Żydówkę z Drohobycza na ziemi lwowskiej, poznałam podczas tegorocznej uroczystości wręczenia jej orderu "Polonia Mater Nostra Est" za pomoc Polakom na dawnych polskich Kresach Wschodnich i za próby tworzenia mostów między Polakami a Żydami. W wypowiedzi pani Dory uderzyło mnie ogromne umiłowanie Kresów, a zarazem wielkie zatroskanie i gorycz z powodu coraz mniejszego zainteresowania kresowiakami ze strony polskich oficjeli. Pani Dora zarzuciła im również brak reakcji na szkalowanie żołnierzy Armii Krajowej i w ogóle polskich mieszkańców tamtych terenów, przy jednoczesnym uniżonym stosunku do władz ukraińskich i litewskich..." Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: DORA KACNELSON 07.08.05, 11:09 Dzięki za przypomnienie. Jestem tego samego zdania. Nie przypominam sobie, żeby Gazeta Wyborcza przybliżyła czytelnikom tą wspaniałą postać. Nawet nie wiem czy Pani Dora Kacnelson jeszcze jest wśród nas żyjacych. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk A niech s.......pada 06.08.05, 17:44 Samoobsrana i LejPoRyje to bandy łobuzów i debili. A ten wyjątkowy kretyn. Szkoda, że trzeba go będzie chyba oglądać (oby już nigdy) - mam taką psymistyczną myśl. Odpowiedz Link Zgłoś
ksenos Re: A niech s.......pada 06.08.05, 17:48 LPR-u bym tak nie potępiał,alewrzodak to wyjątkowa tępa postać i dobrze ze niebedzie tego ćwoka w nowym sejmie Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: A niech s.......pada 06.08.05, 17:58 Dobra, o jeden procent mniej potępiam, ale tylko chwilowo. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Skąd tyle obżydliwych komentarzy? 06.08.05, 18:33 Chyba wiem kto tak obsmarowuje posła Zygmunta Wrzodaka. Są to głosy środowiska antypolskiego i komuchowego, czyli żydokomuna z Gazetą Wyborczą na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Re: Skąd tyle obżydliwych komentarzy? 06.08.05, 18:39 No tak twój jest na miejscu: "ŻYDOKOMUNA", ach ta LPR-owska argumentacja... Gdzieby was nie czytać, wszędzie tylko komuchy, antypolacy i Żydzi, nic więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Skąd tyle obżydliwych komentarzy? 06.08.05, 18:44 To tylko twoja, nieobiektywna opinia. Możliwe, że mylna. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal [...] 06.08.05, 22:29 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rozowykot Re: Skąd tyle obżydliwych komentarzy? 07.08.05, 00:47 davidmors napisał: > Chyba wiem kto tak obsmarowuje posła Zygmunta Wrzodaka. Są to głosy środowiska > antypolskiego i komuchowego, czyli żydokomuna z Gazetą Wyborczą na czele. OBRZYDLIWY PRZEZ RZ A POLSKIM SEJMIE ĆWIERĆINTELIGENTÓW BEZ WRZODAKA JEST DUŻO NIKT NIE BĘDZIE PŁAKAŁ PO PÓŁMÓZGU Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Skąd tyle obżydliwych komentarzy? 07.08.05, 01:46 Czyli wszyscy ci inteligentni ludzie którzy nie słuchają RADYJA MARYJA. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Żydzi znowu? 07.08.05, 02:38 Nawet blondyn o niebieskich oczach jest dla waś Żydem, jeśli ma odmienne sympatie polityczne. Teoria zatem sama siebie nakręca: 1. Żli są wszyscy Żydzi 2. Żli są tylko Żydzi. Zatem z definicji nie ma złych Polaków. Bo jak ktoś jest zły, to na pewno nie Polak. Musi Żyd. Odpowiedz Link Zgłoś
doomsday [...] 06.08.05, 18:08 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
doomsday Sprawa w Prokuraturze 06.08.05, 19:39 Pamietam ,ze Wrzodak mial sprawe o przestepstwo nazwijmy je pospolitym w prokuraturze i ,ze strona przeciwna byla jego wlasna zona .Moze ktos przypomni szczegoly ? Odpowiedz Link Zgłoś
myszka9924 Re: Sprawa w Prokuraturze 06.08.05, 20:37 doomstay coś jarzę w tej sprawie. Chodziło o pobicie żony? Ale to było dawno chyba. Zanim został posłem. Możesz przypomnieć o co chodziłó jak pamietasz. Odpowiedz Link Zgłoś
doomsday Re: Sprawa w Prokuraturze 06.08.05, 20:43 No wlasnie przypomnialem powyzej ,ale mi post wycieli , zostal sie tylko nawias z kropkami . Moze nie wolno przypominac takich spraw , albo moderator mysli ,ze sklamalem ? Odpowiedz Link Zgłoś
rasmc Lepszy jeden Wrzodak niż dwa Giertychy 06.08.05, 18:06 Jeden wart drugiego, ale do czarnych to się człowiek przyzwyczaił, a brunatnych nie ujdzie znieść. Odpowiedz Link Zgłoś
dwojcik1978 Re: Wrzodak: Nie będę kandydował z list LPR 06.08.05, 18:10 tak, tak.... Zygmuś obraził się na Ligę, a wcześniej pomógł Podkarpaciu jako poseł z tego okręgu. Tak bardzo pomagał, że wywieziono wszelkie możliwe instytucje z Rzeszowa, a teraz to już mu się prowincja nie podoba i chciałby do Warszawy, do większego żłoba.... Odpowiedz Link Zgłoś
grzeslaff Tydzień na 105 tysięcy podpisów 06.08.05, 18:13 Zbieram własnie podpisy dla Zielonych-SdPl-UP. Jest to orka na ugorze. Zastanawiam się w jaki sposób Dom Ojczysty jest w stanie w tydzień (do 15 sierpnia) uzbierać 105 tys. podpisów, żeby mieć listy w całym kraju. Ja sobie to wyobrażam tylko w jeden sposób... Odpowiedz Link Zgłoś
borrus Re: Tydzień na 105 tysięcy podpisów 06.08.05, 20:10 grzeslaff napisał: > Zbieram własnie podpisy dla Zielonych-SdPl-UP. Jest to orka na ugorze. > Zastanawiam się w jaki sposób Dom Ojczysty jest w stanie w tydzień (do 15 > sierpnia) uzbierać 105 tys. podpisów, żeby mieć listy w całym kraju. Ja sobie > to wyobrażam tylko w jeden sposób... Wystarczy uczynić pełnomocnikiem komitetu wyborczego pania Renatkę Beger.Wysokiej klasy fachowiec... A Tobie chyba sie kolory pomyliły ( chyba że zbierasz podpisy przez kalkę na PSL) Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Wrzodak ma zapewnione pierwsze miejsce w Rzeszowie 07.08.05, 11:31 Kto to jest poseł Zygmunt Wrzodak, to wiemy wszyscy. Kto to jest jakiś gość podpisujący się "kazet-zetka" albo "rozmaryn", to nikt na forum nie wie. I nie chce wiedzieć, bo to nie jest interesujące. Odpowiedz Link Zgłoś
kazet-zetka Wrzodak ma zapewnione pierwsze miejsce w Rzeszowie 06.08.05, 18:27 my tego dupka nie chcemy! niech sobie idzie do warszawki! Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors [...] 06.08.05, 18:47 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmaryn Sam jesteś dupek, davidmorsie. Idź się leczyć. 06.08.05, 20:10 Podaję mail, żeby nie było, że się ukrywam. Odpowiedz Link Zgłoś
jozef6 SA-mani LPR do Sejmu? 06.08.05, 18:49 Ta czerń, tłuszcz i umysłowe łajno LPR do Sejmu????? Nawet Hitler swoich SA- manów nie wprowadzał do Reistagu. Znowu gó..głowy Roman G. wyprzedził swego idola Adolfa.... Odpowiedz Link Zgłoś
amhu [...] 06.08.05, 18:50 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
annaewa22 Re: Jaka ulga 06.08.05, 18:59 Jak ten dupek o inteligencji młota mógł zaistnieć na scenie politycznej. Już wiem ciemnogród go wybrał z Rzeszowa.Amen Odpowiedz Link Zgłoś
m_lex ROZRÓBA U OSZOŁOMIONYCH 06.08.05, 19:06 A więc po prostu kolejna bijatyka po pijaku w prawicowej rodzince! Czarni tłuką się na oślep z wygolonymi, a brunatni bigoci dokładają oszołomom, byle zdobyć WADZE i KASE! Zabawny widok! Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty Wrzodak to może kandydować co najwyżej na ciecia.. 06.08.05, 19:17 z takim niskim IQ=78 to nawet na funkcję ciecia może się nie załapać Odpowiedz Link Zgłoś
temida3 Re: Wrzodak: Nie będę kandydował z list LPR 06.08.05, 19:34 Serdeczne dzięki Panu. Uważam od dziś, że potrafi Pan wyciągać właściwe wnioski z wcześniejszych błędów- własnych. Może teraz dojrzewać będzie " związek" do koalicji z PIS-em, o czym marzę od wielu miesięcy. Jeszcze raz, dziękuję Panu. Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty davidmors - ostrzegam! 06.08.05, 19:36 davidmors-ie! z Wrzodakiem nie trzymaj w kupie! bo możesz od tego dostać tylko wrzóda na dupie Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Wrzodak: Nie będę kandydował z list LPR 06.08.05, 20:00 A kogo to w ogóle interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
genekgenek Re: Wrzodak: Nie będę kandydował z list LPR 06.08.05, 20:12 Lepiej by nigdzie nie kandydował!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Trochę póżno Panie Wrzodak............ 06.08.05, 21:20 www.giertych-stop.kom.pl/readarticle.php?article_id=7 Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Wrzodak: Nie będę kandydował z list LPR 06.08.05, 21:43 Popłakalem się:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś