honkers Re: Wrzodak: Nie będę kandydował z list LPR 06.08.05, 21:43 I chwała, na NSDaP będziesz musiał poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Wrzodak: Nie będę kandydował z list LPR 06.08.05, 22:09 A to taki nietuzinkowy poseł. I rozumny, na swój sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors [...] 06.08.05, 22:48 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk twoje riposty są na poziomie ... 06.08.05, 22:52 reklamy Heyah!!! pozdrawiam Cię drogi "rodaku"?! Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: Wrzodak: Nie będę kandydował z list LPR 09.08.05, 20:10 uu1 napisała: > A to taki nietuzinkowy poseł. I rozumny, na swój sposób. I charakter podobny do Cimoszewicza . Nie bede kandydowal ale wicie rozumicie ludzie chcom to nie moge odmowic . Ciekawe kto powtorzy ten numer ??. Odpowiedz Link Zgłoś
bolekzaja Re: Wrzodak: Nie będę kandydował z list LPR 06.08.05, 21:56 Tak wielki wódz traktorowy winien a świat na to czeka utworzyć NOWĄ PRĘŻNĄ PARTIĘ NAJWIĘKSZĄ JAKA KEDYKOLWIEK POWSTAŁA Takie nic- takie zero - takie zepsute powietrze a Wasza gazeta poświęca mu tyle miejsca - to -to nic nie zrobiło- nic nie zrobi a jedynie ZAWSZE PO SOBIE POZOSTAWIA SMRÓD Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: smrod:) 06.08.05, 22:20 Musisz wziąc pod uwage ,że za czasow jego mldosci?:) mydlo bylo na kartki, a nawyki z mlodości podobno na cale życie pozostaja:)) więc i ten zapszek , to nie jego wina, tak do końca:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: zapach 06.08.05, 22:23 Od mojej młodości mydło można kupić bez kartek, a pachnących inaczej jest moc. Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 Nawet on pojal, ze oszolomy z MW to 06.08.05, 22:17 zagrozenie dla Polski !! A Giertych to potencjalny Adolf. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Roje diabłów dopadły posła Zygmunta Wrzodaka ! 06.08.05, 23:01 Przypominam sobie zgrabny wierszyk jakiegoś wielkiego polskiego poety: "Niedaleko Damaszku siedział Żyd na daszku w kapeluszu czerwonem i wachlował się ogonem." - - - Teraz rozumiem, co wieszcz miał na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
jozica Re: Roje diabłów dopadły posła Zygmunta Wrzodaka 06.08.05, 23:28 Zwłaszcza jesli chodzi o ogon. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Roje diabłów dopadły posła Zygmunta Wrzodaka 06.08.05, 23:36 Czerwony ogon (Rotenschwanz). Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferos Davidmors to świnia! 07.08.05, 00:40 Od dawien dawna wypisuje bzdury na forum. Jest to z całą pewnością przypadek wrednego, ignorowanego przez otoczenie grafomana.Sam z pewnością uważa siebie za <prawdziwego Polaka- Katolika>. Prawda jest taka: Davidmors to prawdziwa, faszystowska świnia! Odpowiedz Link Zgłoś
rozowykot Re: Davidmors to świnia! 07.08.05, 00:59 TO,ŻE KTOŚ NIE STAŁ W KOLEJCE PO ROZUM ,NIE OZNACZA ,ŻE TY NIE STANĄŁEŚ W KOLEJCE PO KULTURĘ SŁOWA. PO CO TE INWEKTYWY ?ON I TAK ZROZUMIE TYLKO TYLE ,ŻE GO KTOŚ NIENAWIDZI ZA POGLĄDY, A TO NIE TAK. CUDOWNIE BYŁOBY ŻYĆ W SPOŁECZEŃSTWIE, W KTÓRYM WSZYSCY SĄ INTELIGENTNI,TOLERANCYJNI, SZANUJĄ SIĘ WZAJEMNIE NO I JESZCZE SĄ PIĘKNI. ALE TAK DOBRZE TO NIE MA! SZANUJ SIEBIE NIE ZNIŻAJ SIĘ DO POZIOMU ARTYKULACJI, KTÓREGO NIE TOLERUJESZ. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferos Re: Davidmors to świnia! 07.08.05, 01:17 rozowykot napisała: > TO,ŻE KTOŚ NIE STAŁ W KOLEJCE PO ROZUM ,NIE OZNACZA ,ŻE TY NIE STANĄŁEŚ W > KOLEJCE PO KULTURĘ SŁOWA. PO CO TE INWEKTYWY ?ON I TAK ZROZUMIE TYLKO TYLE ,ŻE > GO KTOŚ NIENAWIDZI ZA POGLĄDY, A TO NIE TAK. CUDOWNIE BYŁOBY ŻYĆ W > SPOŁECZEŃSTWIE, W KTÓRYM WSZYSCY SĄ INTELIGENTNI,TOLERANCYJNI, SZANUJĄ SIĘ > WZAJEMNIE NO I JESZCZE SĄ PIĘKNI. ALE TAK DOBRZE TO NIE MA! SZANUJ SIEBIE NIE > ZNIŻAJ SIĘ DO POZIOMU ARTYKULACJI, KTÓREGO NIE TOLERUJESZ. Kto nie stał w kolejce po rozum, etc., ten nie stał.. Co do inwektyw: już od dłuższego czasu spotykam na forum posty davidmorsa i na prawdę szlag mnie trafia. Nie czuję jakobym zniżał się do jego (specjalnie z małej litery) poziomu. Po prostu- prawda bywa czasem niemiła! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Lucyferos to diabeł, czy świnia? 07.08.05, 11:19 Kiedyś na rozkaz Jezusa, uduchowione złymi duchami stado świń rzuciło się do morza. Jedna z tych swiń, zawierająca ducha lucyferos, odłączyła się od stada i jest obecna na Forum GW. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferos Do rozowykot 07.08.05, 01:41 Nienawiść to zbyt wiele.. raczej głęboka niechęć.Taki davidmors nie jest, niestety, rzadkim okazem.W tym pięknym kraju jest sporo takich jak on gówien. Co gorsza- to własnie takie <okazy> mają najwięcej do powiedzenia i stają się symbolem polskiego nacjonalizmu i zacofania. Tego właśnie nie mogę przyjąć za coś naturalnego.Jeśli więc piszę, że davidmors to faszystowska świnia, czynię to z przekonaniem i powodowany prostolinijnością. Nie jestem więc chamem, tylko zwykłym pieniaczem. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Do rozowykot - lucyferos 07.08.05, 11:45 Już przykleili etykietkę. Nieomylni wszędobylscy. Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Re: Roje diabłów dopadły posła Zygmunta Wrzodaka 06.08.05, 23:54 David, tobie naprawdę nie można pomóc. Pójdziesz do piekła na 100%. Zgadnij, kto tam ci napali pod kotłem ? Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Roje diabłów dopadły posła Zygmunta Wrzodaka 06.08.05, 23:55 Niedaleko Damaszku siedział Wrzodak na daszku w kapeluszu czerwonem i wachlował Putina ." Niech będzie pochylony - - - Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Wrzodak wyciął Ursusa,jak wrzód na Doopie!!!!!!!! 06.08.05, 23:27 Przysięgał, że nie spocznie, puki Ursus nie upadnie. Swego dokonał, zawsze na Maryskie się powoływał. Chyba na tę co na traktorze nie chciała dać niemcowi. Niech będzie pochylony. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors [...] 07.08.05, 11:23 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Giertych, Hatka i Kotlinowski - trzy muszkietery? 07.08.05, 00:06 Bankowosci na Wielkoposlce, oczywizda! Odpowiedz Link Zgłoś
czartwj Re: Giertych, Hatka i Kotlinowski - trzy muszkiet 07.08.05, 00:47 Lepper to ciekawa postać. Giertych jest po prostu niebezpieczny !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 [...] 07.08.05, 02:11 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rockawy Re: vinc0 ! - Z twoich rad nie skorzystam, za głu 07.08.05, 05:10 Tak,tak ile on zrobil dla nas,dla polski dobrego,jak sie natrudzil.Smieszny jestes doktorku.A tak n a marginesie to jestes u niego na etacie Trudnosci w formulowaniu mysli Wrzodak ma wyrazne,to zwykly prymityw i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 rockawy ! - Kto tu jest prymityw ? Ja wiem, a Ty ? 07.08.05, 11:34 Po pierwsze : - Nie zwracaj się do mnie szyderczo per „doktorku”, albowiem nie jestem Twoim równym. Przeżyłem ponad pół wieku i nie życzę sobie takich ironicznych spoufaleń. Po drugie : - Jako analityk między innymi polskiej gospodarki, mam pewien zasób wiedzy, którym dzielę się z forumowiczami i nie utożsamiaj tego z pracą na etacie u pana Wrzodaka. A robię to dlatego, by takie nietęgie umysły jak Twój, wiedziały więcej, a poprzez to nie szerzyły głupot deprecjonujących osobę świata polityki, o której mówi artykuł. Po trzecie : - Mam wrażenie, że nie mieszkasz w Polsce, albowiem Twój tok myślenia jest typowy dla człowieka, który wyznaje zasadę : - „tam ojczyzna moja, gdzie są pieniądze”, a pojęcie "interesu narodowego" jest Tobie obce, wręcz wrogie Twojemu światopoglądowi. Po czwarte : - Nie będę Ci udowadniał, że nie jestem wielbłądem. A kto tu jest śmieszny i kto tu jest prymitywny, to sam zobaczysz, jeśli zechcesz przeczytać to, co Ci zaserwuję i samokrytycznie ocenisz siebie. Wiem, że nie lubisz czytać, - wolisz pisać. Ale tak naprawdę nie masz nic mądrego do napisania. Bo cóż może mądrego napisać człowiek, który garnie się do pisania o kimś, o kim nic nie wie ? Swoje wiadomości opierasz na szczątkowych tekstach GW ( Wrzodak oszołom, ksenofob, itp. ) i powszechnych stereotypach głoszonych przez tych, którzy wbijają ostatnie gwoździe w wieko trumny Rzeczpospolitej. Rzeczą normalną jest, że Polak, który czuje się Polakiem i patriotą, będąc posłem zawsze będzie występował w obronie polskiego interesu narodowego. Popatrz na Niemców, Francuzów i Anglików, którym drogie są ich Ojczyzny. Każdy z nich w swoim kraju głosi, by kupowali towary rodzimej produkcji w sklepach należących do rodaków, by korzystali z ich narodowych banków, by chronili swój rodzimy przemysł przed przejęciem go przez obce koncerny. Dzięki temu pieniądz pozostaje w ich państwach, co ma odzwierciedlenie w zamożności obywateli. Nie mówię tu, że te państwa izolują się przed handlem zagranicznym, bo to oczywiste, że handlować z innymi państwami trzeba. I nie dziwi Cię to, że owi głoszący nie są piętnowani, okrzyknięci głupkami, oszołomami, nacjonalistami ? W tych krajach piętnowani są ci, którzy nie dbają o interes narodowy ! To tacy właśnie „patrioci” spychani są na margines życia politycznego, albo wyrzuceni na śmietnik historii i okrzyknięci wrogami narodu. Po piąte : - Jak już wspomniałem, by wiedzieć, - trzeba dużo czytać, a potem zabierać głos. Nie wystarczy przeczytać w GW, że Wrzodak to nacjonalista i pieniacz. Ta gazeta ( zresztą tylko polskojęzyczna, kłamliwa i piętnująca każdego, kto upomina się o zadbanie o polski interes narodowy ) nie jest gwarantem pozyskania rzetelnej wiedzy. Dlatego też nie będę Ci cytował bardzo obszernych tekstów z innych źródeł, które dają pełny obraz postaci i dadzą Tobie odpowiedź, czy rzeczywiście Z. Wrzodak – jak piszesz jest „zwykłym prymitywem”. Moim zdaniem, to Ty zasługujesz na to miano. Podaję zatem parę linków. www.myslpolska.icenter.pl/index.php?menu=gospodarka&nr=2004101019172 www.myslpolska.icenter.pl/index.php?menu=gospodarka&nr=2004061008021 www.myslpolska.icenter.pl/index.php?menu=gospodarka&nr=2003111222441 www.myslpolska.icenter.pl/index.php?menu=gospodarka&nr=2003032621091 www.myslpolska.icenter.pl/index.php?menu=gospodarka&nr=2002082816210 www.lpr.pl/?sr=!czytaj&id=3011&dz=sejm&x=0&pocz=0&gr= ks.sejm.gov.pl:8009/kad4/088/40882201.htm ks.sejm.gov.pl:8009/kad4/077/40774139.htm www.polskieradio.pl/jedynka/debaty/default.asp?idn=96 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,54965,2656421.html _________ Życzę światłości umysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: To zadziwiające zjawisko ? 07.08.05, 03:17 Przed każdymi wyborami tajemnicza siła tak gmatwa po prawej stronie , że do wyborów zostają tylko strzępy z tej formacji. Mam wrażenie , ze to "piąta kolumna" wewnątrz prawicy tak ją zawsze rozwala przed wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś
geslaw50 Re: Wrzodak: Nie będę kandydował z list LPR 07.08.05, 07:53 Byłoby lepiej dla pana Wrzodaka i nas gdyby sie wziął za jakąś robotę odpowiadajacą jego kwalifikacjom, a może i naukę podjął? Odpowiedz Link Zgłoś
nitka34 Re: Wrzodak: Nie będę kandydował z list LPR 07.08.05, 11:48 O matko niech on się nie wygłupia.Nie daj boże jeszcze nie wejdzie do sejmu i co wtedy będzie.Zawsze umiał mnie rozśmieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
dzial.kadr skini w parlamencie!!!! 07.08.05, 11:53 teraz dopiero zobaczymy, do czego na pewno nie powinien slozyc parlament. Szkoda, ze na przykladzie wlasnego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś