Dodaj do ulubionych

Wrzodak: Nie będę kandydował z list LPR

• honkers Re: Wrzodak: Nie będę kandydował z list LPR 06.08.05, 21:43
      I chwała, na NSDaP będziesz musiał poczekać.
      • uu1 Re: Wrzodak: Nie będę kandydował z list LPR 06.08.05, 22:09
        A to taki nietuzinkowy poseł. I rozumny, na swój sposób.
        • pantanal rozumny inaczej 06.08.05, 22:26
          • uu1 Re: Albo w miarę posiadanych możliwości. 06.08.05, 22:29
          • davidmors [...] 06.08.05, 22:48
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • bananekk twoje riposty są na poziomie ... 06.08.05, 22:52
              reklamy Heyah!!! pozdrawiam Cię drogi "rodaku"?!
              • uu1 Re: Bo on jest na liście Szwindlera. 06.08.05, 22:59
        • t324911 Re: Wrzodak: Nie będę kandydował z list LPR 09.08.05, 20:10
          uu1 napisała:

> A to taki nietuzinkowy poseł. I rozumny, na swój sposób.

I charakter podobny do Cimoszewicza . Nie bede kandydowal ale wicie rozumicie
          ludzie chcom to nie moge odmowic . Ciekawe kto powtorzy ten numer ??.
    • bolekzaja Re: Wrzodak: Nie będę kandydował z list LPR 06.08.05, 21:56
      Tak wielki wódz traktorowy winien a świat na to czeka utworzyć NOWĄ PRĘŻNĄ
      PARTIĘ NAJWIĘKSZĄ JAKA KEDYKOLWIEK POWSTAŁA
      Takie nic- takie zero - takie zepsute powietrze a Wasza gazeta poświęca mu tyle
      miejsca - to -to nic nie zrobiło- nic nie zrobi a jedynie ZAWSZE PO SOBIE
      POZOSTAWIA SMRÓD
      • hrabia.m.c Re: smrod:) 06.08.05, 22:20
        Musisz wziąc pod uwage ,że za czasow jego mldosci?:) mydlo bylo na kartki,
        a nawyki z mlodości podobno na cale życie pozostaja:))
        więc i ten zapszek , to nie jego wina, tak do końca:))))
        • uu1 Re: zapach 06.08.05, 22:23
          Od mojej młodości mydło można kupić bez kartek, a pachnących inaczej jest moc.
    • feliks-50 Nawet on pojal, ze oszolomy z MW to 06.08.05, 22:17
      zagrozenie dla Polski !!
      A Giertych to potencjalny Adolf.
      • davidmors Roje diabłów dopadły posła Zygmunta Wrzodaka ! 06.08.05, 23:01
        Przypominam sobie zgrabny wierszyk jakiegoś wielkiego polskiego poety:
        "Niedaleko Damaszku
        siedział Żyd na daszku
        w kapeluszu czerwonem
        i wachlował się ogonem."
        - - -
        Teraz rozumiem, co wieszcz miał na myśli.
        • jozica Re: Roje diabłów dopadły posła Zygmunta Wrzodaka 06.08.05, 23:28
          Zwłaszcza jesli chodzi o ogon.
          • davidmors Re: Roje diabłów dopadły posła Zygmunta Wrzodaka 06.08.05, 23:36
            Czerwony ogon (Rotenschwanz).
            • lucyferos Davidmors to świnia! 07.08.05, 00:40
              Od dawien dawna wypisuje bzdury na forum. Jest to z całą pewnością przypadek
              wrednego, ignorowanego przez otoczenie grafomana.Sam z pewnością uważa siebie
              za <prawdziwego Polaka- Katolika>. Prawda jest taka: Davidmors to prawdziwa,
              faszystowska świnia!
              • rozowykot Re: Davidmors to świnia! 07.08.05, 00:59
                TO,ŻE KTOŚ NIE STAŁ W KOLEJCE PO ROZUM ,NIE OZNACZA ,ŻE TY NIE STANĄŁEŚ W
                KOLEJCE PO KULTURĘ SŁOWA. PO CO TE INWEKTYWY ?ON I TAK ZROZUMIE TYLKO TYLE ,ŻE
                GO KTOŚ NIENAWIDZI ZA POGLĄDY, A TO NIE TAK. CUDOWNIE BYŁOBY ŻYĆ W
                SPOŁECZEŃSTWIE, W KTÓRYM WSZYSCY SĄ INTELIGENTNI,TOLERANCYJNI, SZANUJĄ SIĘ
                WZAJEMNIE NO I JESZCZE SĄ PIĘKNI. ALE TAK DOBRZE TO NIE MA! SZANUJ SIEBIE NIE
                ZNIŻAJ SIĘ DO POZIOMU ARTYKULACJI, KTÓREGO NIE TOLERUJESZ.
                • lucyferos Re: Davidmors to świnia! 07.08.05, 01:17
                  rozowykot napisała:

> TO,ŻE KTOŚ NIE STAŁ W KOLEJCE PO ROZUM ,NIE OZNACZA ,ŻE TY NIE STANĄŁEŚ W
                  > KOLEJCE PO KULTURĘ SŁOWA. PO CO TE INWEKTYWY ?ON I TAK ZROZUMIE TYLKO
                  TYLE ,ŻE
                  > GO KTOŚ NIENAWIDZI ZA POGLĄDY, A TO NIE TAK. CUDOWNIE BYŁOBY ŻYĆ W
                  > SPOŁECZEŃSTWIE, W KTÓRYM WSZYSCY SĄ INTELIGENTNI,TOLERANCYJNI, SZANUJĄ SIĘ
                  > WZAJEMNIE NO I JESZCZE SĄ PIĘKNI. ALE TAK DOBRZE TO NIE MA! SZANUJ SIEBIE NIE
                  > ZNIŻAJ SIĘ DO POZIOMU ARTYKULACJI, KTÓREGO NIE TOLERUJESZ.
                  Kto nie stał w kolejce po rozum, etc., ten nie stał..
                  Co do inwektyw: już od dłuższego czasu spotykam na forum posty davidmorsa i na
                  prawdę szlag mnie trafia. Nie czuję jakobym zniżał się do jego (specjalnie z
                  małej litery) poziomu. Po prostu- prawda bywa czasem niemiła!
                  Pozdrawiam
                  • davidmors Re: Lucyferos to diabeł, czy świnia? 07.08.05, 11:19
                    Kiedyś na rozkaz Jezusa, uduchowione złymi duchami stado świń rzuciło się do
                    morza. Jedna z tych swiń, zawierająca ducha lucyferos, odłączyła się od stada
                    i jest obecna na Forum GW.
                • lucyferos Do rozowykot 07.08.05, 01:41
                  Nienawiść to zbyt wiele.. raczej głęboka niechęć.Taki davidmors nie jest,
                  niestety, rzadkim okazem.W tym pięknym kraju jest sporo takich jak on gówien.
                  Co gorsza- to własnie takie <okazy> mają najwięcej do powiedzenia i stają się
                  symbolem polskiego nacjonalizmu i zacofania. Tego właśnie nie mogę przyjąć za
                  coś naturalnego.Jeśli więc piszę, że davidmors to faszystowska świnia, czynię
                  to z przekonaniem i powodowany prostolinijnością. Nie jestem więc chamem, tylko
                  zwykłym pieniaczem.
                  • davidmors Re: Do rozowykot - lucyferos 07.08.05, 11:45
                    Już przykleili etykietkę. Nieomylni wszędobylscy.
        • wirusx Re: Roje diabłów dopadły posła Zygmunta Wrzodaka 06.08.05, 23:54
          David, tobie naprawdę nie można pomóc. Pójdziesz do piekła na 100%. Zgadnij,
          kto tam ci napali pod kotłem ?
        • kozaczek3 Roje diabłów dopadły posła Zygmunta Wrzodaka 06.08.05, 23:55
          Niedaleko Damaszku
          siedział Wrzodak na daszku
          w kapeluszu czerwonem
          i wachlował Putina ."
          Niech będzie pochylony

- - -
    • kozaczek3 Wrzodak wyciął Ursusa,jak wrzód na Doopie!!!!!!!! 06.08.05, 23:27
      Przysięgał, że nie spocznie, puki Ursus nie upadnie.
      Swego dokonał, zawsze na Maryskie się powoływał.
      Chyba na tę co na traktorze nie chciała dać niemcowi.
      Niech będzie pochylony.
      • davidmors [...] 07.08.05, 11:23
    • oborovy Polmos Bialystok sie klania Wrzodakowi, hehe! 07.08.05, 00:04
    • oborovy Giertych, Hatka i Kotlinowski - trzy muszkietery? 07.08.05, 00:06
      Bankowosci na Wielkoposlce, oczywizda!
      • czartwj Re: Giertych, Hatka i Kotlinowski - trzy muszkiet 07.08.05, 00:47
        Lepper to ciekawa postać. Giertych jest po prostu niebezpieczny !!!!!!!!!!!!!!!
    • doktor.1 [...] 07.08.05, 02:11
      • rockawy Re: vinc0 ! - Z twoich rad nie skorzystam, za głu 07.08.05, 05:10
        Tak,tak ile on zrobil dla nas,dla polski dobrego,jak sie natrudzil.Smieszny
        jestes doktorku.A tak n a marginesie to jestes u niego na etacie Trudnosci w
        formulowaniu mysli Wrzodak ma wyrazne,to zwykly prymityw i tyle.
        • doktor.1 rockawy ! - Kto tu jest prymityw ? Ja wiem, a Ty ? 07.08.05, 11:34
          Po pierwsze :
          - Nie zwracaj się do mnie szyderczo per „doktorku”, albowiem nie jestem
          Twoim równym. Przeżyłem ponad pół wieku i nie życzę sobie takich ironicznych
          spoufaleń.

Po drugie :
          - Jako analityk między innymi polskiej gospodarki, mam pewien zasób wiedzy,
          którym dzielę się z forumowiczami i nie utożsamiaj tego z pracą na etacie
          u pana Wrzodaka. A robię to dlatego, by takie nietęgie umysły jak Twój,
          wiedziały więcej, a poprzez to nie szerzyły głupot deprecjonujących osobę
          świata polityki, o której mówi artykuł.

Po trzecie :
          - Mam wrażenie, że nie mieszkasz w Polsce, albowiem Twój tok myślenia jest
          typowy dla człowieka, który wyznaje zasadę : - „tam ojczyzna moja, gdzie są
          pieniądze”, a pojęcie "interesu narodowego" jest Tobie obce, wręcz wrogie
          Twojemu światopoglądowi.

Po czwarte :
          - Nie będę Ci udowadniał, że nie jestem wielbłądem. A kto tu jest śmieszny
          i kto tu jest prymitywny, to sam zobaczysz, jeśli zechcesz przeczytać to,
          co Ci zaserwuję i samokrytycznie ocenisz siebie.
          Wiem, że nie lubisz czytać, - wolisz pisać. Ale tak naprawdę nie masz nic
          mądrego do napisania. Bo cóż może mądrego napisać człowiek, który garnie się
          do pisania o kimś, o kim nic nie wie ?
          Swoje wiadomości opierasz na szczątkowych tekstach GW ( Wrzodak oszołom,
          ksenofob, itp. ) i powszechnych stereotypach głoszonych przez tych, którzy
          wbijają ostatnie gwoździe w wieko trumny Rzeczpospolitej.
          Rzeczą normalną jest, że Polak, który czuje się Polakiem i patriotą, będąc
          posłem zawsze będzie występował w obronie polskiego interesu narodowego.
          Popatrz na Niemców, Francuzów i Anglików, którym drogie są ich Ojczyzny.
          Każdy z nich w swoim kraju głosi, by kupowali towary rodzimej produkcji
          w sklepach należących do rodaków, by korzystali z ich narodowych banków,
          by chronili swój rodzimy przemysł przed przejęciem go przez obce koncerny.
          Dzięki temu pieniądz pozostaje w ich państwach, co ma odzwierciedlenie
          w zamożności obywateli. Nie mówię tu, że te państwa izolują się przed handlem
          zagranicznym, bo to oczywiste, że handlować z innymi państwami trzeba.
          I nie dziwi Cię to, że owi głoszący nie są piętnowani, okrzyknięci głupkami,
          oszołomami, nacjonalistami ? W tych krajach piętnowani są ci, którzy nie dbają
          o interes narodowy ! To tacy właśnie „patrioci” spychani są na margines życia
          politycznego, albo wyrzuceni na śmietnik historii i okrzyknięci wrogami narodu.

Po piąte :
          - Jak już wspomniałem, by wiedzieć, - trzeba dużo czytać, a potem zabierać
          głos. Nie wystarczy przeczytać w GW, że Wrzodak to nacjonalista i pieniacz.
          Ta gazeta ( zresztą tylko polskojęzyczna, kłamliwa i piętnująca każdego,
          kto upomina się o zadbanie o polski interes narodowy ) nie jest gwarantem
          pozyskania rzetelnej wiedzy. Dlatego też nie będę Ci cytował bardzo obszernych
          tekstów z innych źródeł, które dają pełny obraz postaci i dadzą Tobie
          odpowiedź, czy rzeczywiście Z. Wrzodak – jak piszesz jest „zwykłym
          prymitywem”. Moim zdaniem, to Ty zasługujesz na to miano.

Podaję zatem parę linków.

www.myslpolska.icenter.pl/index.php?menu=gospodarka&nr=2004101019172
          www.myslpolska.icenter.pl/index.php?menu=gospodarka&nr=2004061008021
          www.myslpolska.icenter.pl/index.php?menu=gospodarka&nr=2003111222441
          www.myslpolska.icenter.pl/index.php?menu=gospodarka&nr=2003032621091
          www.myslpolska.icenter.pl/index.php?menu=gospodarka&nr=2002082816210
          www.lpr.pl/?sr=!czytaj&id=3011&dz=sejm&x=0&pocz=0&gr=
          ks.sejm.gov.pl:8009/kad4/088/40882201.htm
          ks.sejm.gov.pl:8009/kad4/077/40774139.htm
          www.polskieradio.pl/jedynka/debaty/default.asp?idn=96
          serwisy.gazeta.pl/kraj/1,54965,2656421.html
          _________

Życzę światłości umysłu.

• wojtek2784 Re: To zadziwiające zjawisko ? 07.08.05, 03:17
      Przed każdymi wyborami tajemnicza siła tak gmatwa po prawej stronie , że do
      wyborów zostają tylko strzępy z tej formacji. Mam wrażenie , ze to "piąta
      kolumna" wewnątrz prawicy tak ją zawsze rozwala przed wyborami.
    • geslaw50 Re: Wrzodak: Nie będę kandydował z list LPR 07.08.05, 07:53
      Byłoby lepiej dla pana Wrzodaka i nas gdyby sie wziął za jakąś robotę
      odpowiadajacą jego kwalifikacjom, a może i naukę podjął?
    • sirandrew Zapraszamy... 07.08.05, 09:02
      ...do nas.
      --
      ppp lublin
    • zigzaur A może by tak 07.08.05, 10:59
      do podstawówki, syfiaku głupi?
    • davidmors Chcesz pożegnać stare układy? Popieraj Wrzodaka! 07.08.05, 11:40
    • nitka34 Re: Wrzodak: Nie będę kandydował z list LPR 07.08.05, 11:48
      O matko niech on się nie wygłupia.Nie daj boże jeszcze nie wejdzie do sejmu i
      co wtedy będzie.Zawsze umiał mnie rozśmieszyć.
    • dzial.kadr skini w parlamencie!!!! 07.08.05, 11:53
      teraz dopiero zobaczymy, do czego na pewno nie powinien slozyc parlament. Szkoda, ze na przykladzie wlasnego kraju.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka