grom3 15.08.05, 22:09 Nadspodziewanie ida Tyminskiemu spotkania z Polakami,twierdza takiego Prezydenta nieskorumpowanego Polska i Polacy potrzebuja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t324911 Re: Tyminskiemu idzie bardzo dobrze 15.08.05, 23:22 A co ma do zaoferowania ??. Stan Wojenny ??. Dziekuje postoje . Odpowiedz Link Zgłoś
ab554 Re: Tyminskiemu idzie bardzo dobrze 16.08.05, 00:10 No , zajebiscie mu idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: Tyminskiemu idzie bardzo dobrze 16.08.05, 00:12 Moze jak mu tak dobrze idzie to niech sobie juz pojdzie . Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Tyminskiemu idzie bardzo dobrze 16.08.05, 00:12 Nadspodziewanie ida Tyminskiemu spotkania z Polakami,twierdza takiego Prezydenta nieskorumpowanego Polska i Polacy potrzebuja. I ze takiego jeszcze nie widzieli? Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: Tyminskiemu idzie bardzo dobrze 16.08.05, 00:15 Moze wszyscy potrzebuja zmiane okularow ??. Odpowiedz Link Zgłoś
anastazy123 Re: Tyminskiemu idzie bardzo dobrze 16.08.05, 02:50 Uwazam dobry kandydat przede wszystkim uczciwy zadnym agentem nie byl,a to jest najwazniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: Tyminskiemu idzie bardzo dobrze 16.08.05, 02:54 W zreczy samej zwolennik Stanu Wojennego i milosnik Jaruzelskiego . Ale nie agent . To bedzie dobry prezydent . Ciekawe czyja linie bedzie kontynuowal ???. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Chinczyki trzymaja sie dobrze (szczegolnie Chinka) 16.08.05, 03:19 Tu w Kanadzie ludzie juz zapomnieli o tym przekretasie wiec znow meczy Polkow nad Wisla. Wytlumacz czemu to w wyborach z Walesa Tyminski dostal mnieszy procent glosow w Toronto niz w Polsce? - Bo go tu znaja! Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Chinczyki trzymaja sie dobrze (szczegolnie Ch 16.08.05, 14:57 Ja mysle ze tutaj w Toronto glosy liczyla Zydokomuna,zobacz kto jest zawsze na imprezach w Konsulacie Bathurst i okolice.Polakow jest bardzo malo przeciez to jest Zydowski Konsulat. Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Re: Chinczyki trzymaja sie dobrze (szczegolnie Ch 16.08.05, 18:35 A niedzwiedzi tam nie ma w tym konsulacie? Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Chinczyki trzymaja sie dobrze (szczegolnie Ch 17.08.05, 14:57 Oborowy oto lista kogo mozesz spotkac w Polskim Konsulacie w Toronto CIA Mosad KGB Wywiad Polski Wywiad Kanadyjski Wywiad Brytyjski i cale grono donosicieli tz autorytety Polonijne. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Dzieki za liste! 17.08.05, 15:08 Ty to masz znajomosci - konsulowie, dzemsy bondy rozmaite..... Nie to co my, proste ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
czytaczgazet Re: Dzieki za liste! 17.08.05, 15:25 dr.krisk napisał: > Ty to masz znajomosci - konsulowie, dzemsy bondy rozmaite..... > Nie to co my, proste ludzie! To jeszcze nic... On zna Gondka, a to juz wystarczy nawet za brak wlasnego rozumu.... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk O matkobosko.... 17.08.05, 15:27 czytaczgazet napisał: >> To jeszcze nic... On zna Gondka, a to juz wystarczy nawet za brak wlasnego rozu > mu.... Gondka zna..... A co to jest Gondek? Bo jakos nie kojarze? Taki maly w kraciastej marynarce co na targu w Brwinowie masc na odciski sprzedaje?????? Odpowiedz Link Zgłoś
czytaczgazet Re: O matkobosko.... 17.08.05, 15:40 Z tego, co grom o nim pisal, to chyba skorami handluje i jest w jakims konflikcie z innymi Polakami w Kanadzie. Ale kto go tam wie? Moze to byc wlasnie ten w kraciastej marynarze z masciami na odciski na odpustach i jarmarkach. Szkoda, ze nie dal gromowi jakiejs masci na odciski na mozgu, zeby przestal z tymi bzdurami o Tyminskim wyskakiwac.... Probowalismy juz na tym forum traktowac groma powaznie, ale sie nie dalo. Zaraz mu brakuje argumentow i wyjezdza z niecenzuralnymi slowami za co go juz nieraz skasowali... Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Rety rety co sie dzieje.. 17.08.05, 19:30 Pan Gondek nie jest maly wysoki przystojny podoba sie kobieta,chodzi zawsze elegancko ubrany zwlaszcza jak idzie do urzedow tutaj zalatwic cos dla Polakow.Zadnych masci nie sprzedaje a szkoda moze by wam cos sprzedal na isjaz,usuwaja mnie z forum jak pisze prawde ale wiadomo wszystkim w czyich rekach jest Gazeta Wyuborcza.Pozdrawiam was wszystkich serdecznie z Kanady na wybory do Polski przyjezdzam to mozemy sie spotkac i porozmawiac przy kawie nie uwazacie ze by bylo fajnie poznac sie osobiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
ab554 Re: Rety rety co sie dzieje.. 17.08.05, 20:26 No, zajebiscie byloby fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Rety rety co sie dzieje.. 17.08.05, 20:33 Mysle ze jak mnie osobiscie poznacie zmienicie o mnie zdanie,a zapewniam was jestem towarzyski z humorem apropo przypomnialo mi sie Walesa jechal zalatwic wizy do USA Matka Boska prosila jego zeby wypial ja z klapy a on sie pyta dlaczego poniewaz mam dosyc jazdy na OSLE. Odpowiedz Link Zgłoś
anastazy123 Re: Rety rety co sie dzieje.. 19.08.05, 15:01 Grom daj znac kiedy przyjedziesz powitam ciebie na Okieciu. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log P.grom! kto mi rano zasilacz rozwalił ?? :)) 19.08.05, 15:47 ..tak sie pytam.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
anastazy123 Re: P.grom! kto mi rano zasilacz rozwalił ?? :)) 19.08.05, 16:17 Jak jedziesz na starym przestazalym sprzecie pozniej sa takie efekty, i na Groma zwalasz. Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: P.grom! kto mi rano zasilacz rozwalił ?? :)) 20.08.05, 04:17 Oni mysla ze ja nic lepszego nie mam do roboty tylko wale w ich kompiutery. Odpowiedz Link Zgłoś