Dodaj do ulubionych

Tyminskiemu idzie bardzo dobrze

15.08.05, 22:09
Nadspodziewanie ida Tyminskiemu spotkania z Polakami,twierdza takiego
Prezydenta nieskorumpowanego Polska i Polacy potrzebuja.
Obserwuj wątek
    • t324911 Re: Tyminskiemu idzie bardzo dobrze 15.08.05, 23:22
      A co ma do zaoferowania ??. Stan Wojenny ??. Dziekuje postoje .
      • ab554 Re: Tyminskiemu idzie bardzo dobrze 16.08.05, 00:10
        No , zajebiscie mu idzie.
        • t324911 Re: Tyminskiemu idzie bardzo dobrze 16.08.05, 00:12
          Moze jak mu tak dobrze idzie to niech sobie juz pojdzie .
    • pro.filutek1 Re: Tyminskiemu idzie bardzo dobrze 16.08.05, 00:12
      Nadspodziewanie ida Tyminskiemu spotkania z Polakami,twierdza takiego
      Prezydenta nieskorumpowanego Polska i Polacy potrzebuja.
      I ze takiego jeszcze nie widzieli?
      • t324911 Re: Tyminskiemu idzie bardzo dobrze 16.08.05, 00:15
        Moze wszyscy potrzebuja zmiane okularow ??.
        • anastazy123 Re: Tyminskiemu idzie bardzo dobrze 16.08.05, 02:50
          Uwazam dobry kandydat przede wszystkim uczciwy zadnym agentem nie byl,a to jest
          najwazniejsze.
          • t324911 Re: Tyminskiemu idzie bardzo dobrze 16.08.05, 02:54
            W zreczy samej zwolennik Stanu Wojennego i milosnik Jaruzelskiego . Ale nie
            agent . To bedzie dobry prezydent . Ciekawe czyja linie bedzie
            kontynuowal ???. :)))
    • mirmat1 Chinczyki trzymaja sie dobrze (szczegolnie Chinka) 16.08.05, 03:19
      Tu w Kanadzie ludzie juz zapomnieli o tym przekretasie wiec znow meczy Polkow
      nad Wisla. Wytlumacz czemu to w wyborach z Walesa Tyminski dostal mnieszy
      procent glosow w Toronto niz w Polsce? - Bo go tu znaja!
      • grom3 Re: Chinczyki trzymaja sie dobrze (szczegolnie Ch 16.08.05, 14:57
        Ja mysle ze tutaj w Toronto glosy liczyla Zydokomuna,zobacz kto jest zawsze na
        imprezach w Konsulacie Bathurst i okolice.Polakow jest bardzo malo przeciez to
        jest Zydowski Konsulat.
        • oborovy Re: Chinczyki trzymaja sie dobrze (szczegolnie Ch 16.08.05, 18:35
          A niedzwiedzi tam nie ma w tym konsulacie?
        • grom3 Re: Chinczyki trzymaja sie dobrze (szczegolnie Ch 17.08.05, 14:57
          Oborowy oto lista kogo mozesz spotkac w Polskim Konsulacie w Toronto CIA Mosad
          KGB Wywiad Polski Wywiad Kanadyjski Wywiad Brytyjski i cale grono donosicieli
          tz autorytety Polonijne.
          • dr.krisk Dzieki za liste! 17.08.05, 15:08
            Ty to masz znajomosci - konsulowie, dzemsy bondy rozmaite.....
            Nie to co my, proste ludzie!
            • czytaczgazet Re: Dzieki za liste! 17.08.05, 15:25
              dr.krisk napisał:

> Ty to masz znajomosci - konsulowie, dzemsy bondy rozmaite.....
              > Nie to co my, proste ludzie!

To jeszcze nic... On zna Gondka, a to juz wystarczy nawet za brak wlasnego rozumu....
              • dr.krisk O matkobosko.... 17.08.05, 15:27
                czytaczgazet napisał:

>> To jeszcze nic... On zna Gondka, a to juz wystarczy nawet za brak wlasnego
                rozu
                > mu....
                Gondka zna.....
                A co to jest Gondek? Bo jakos nie kojarze? Taki maly w kraciastej marynarce co
                na targu w Brwinowie masc na odciski sprzedaje??????
                • czytaczgazet Re: O matkobosko.... 17.08.05, 15:40
                  Z tego, co grom o nim pisal, to chyba skorami handluje i jest w jakims konflikcie z innymi Polakami w
                  Kanadzie. Ale kto go tam wie? Moze to byc wlasnie ten w kraciastej marynarze z masciami na odciski na
                  odpustach i jarmarkach. Szkoda, ze nie dal gromowi jakiejs masci na odciski na mozgu, zeby przestal z
                  tymi bzdurami o Tyminskim wyskakiwac....
                  Probowalismy juz na tym forum traktowac groma powaznie, ale sie nie dalo. Zaraz mu brakuje
                  argumentow i wyjezdza z niecenzuralnymi slowami za co go juz nieraz skasowali...
                  • grom3 Rety rety co sie dzieje.. 17.08.05, 19:30
                    Pan Gondek nie jest maly wysoki przystojny podoba sie kobieta,chodzi zawsze
                    elegancko ubrany zwlaszcza jak idzie do urzedow tutaj zalatwic cos dla
                    Polakow.Zadnych masci nie sprzedaje a szkoda moze by wam cos sprzedal na
                    isjaz,usuwaja mnie z forum jak pisze prawde ale wiadomo wszystkim w czyich
                    rekach jest Gazeta Wyuborcza.Pozdrawiam was wszystkich serdecznie z Kanady na
                    wybory do Polski przyjezdzam to mozemy sie spotkac i porozmawiac przy kawie nie
                    uwazacie ze by bylo fajnie poznac sie osobiscie.
                    • ab554 Re: Rety rety co sie dzieje.. 17.08.05, 20:26
                      No, zajebiscie byloby fajnie.
                      • grom3 Re: Rety rety co sie dzieje.. 17.08.05, 20:33
                        Mysle ze jak mnie osobiscie poznacie zmienicie o mnie zdanie,a zapewniam was
                        jestem towarzyski z humorem apropo przypomnialo mi sie Walesa jechal zalatwic
                        wizy do USA Matka Boska prosila jego zeby wypial ja z klapy a on sie pyta
                        dlaczego poniewaz mam dosyc jazdy na OSLE.
                        • anastazy123 Re: Rety rety co sie dzieje.. 19.08.05, 15:01
                          Grom daj znac kiedy przyjedziesz powitam ciebie na Okieciu.
                        • henryk.log P.grom! kto mi rano zasilacz rozwalił ?? :)) 19.08.05, 15:47
                          ..tak sie pytam..
                          :)
                          • anastazy123 Re: P.grom! kto mi rano zasilacz rozwalił ?? :)) 19.08.05, 16:17
                            Jak jedziesz na starym przestazalym sprzecie pozniej sa takie efekty, i na
                            Groma zwalasz.
                            • grom3 Re: P.grom! kto mi rano zasilacz rozwalił ?? :)) 20.08.05, 04:17
                              Oni mysla ze ja nic lepszego nie mam do roboty tylko wale w ich kompiutery.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka