Dodaj do ulubionych

Doniesienie do prokuratury na Samoobronę

24.08.05, 15:52
A KOGO OBCHODZI TA SAMOOBRONA ! NO MOZE JAKO BAROMETR ODSETKA DEBILIZMU W
SPOLECZNSTWIE TO JAK ZNALAZL ! :o)
Obserwuj wątek
    • block-buster Sama brona do gnoju.Nie glosujcie na kryminalistow 24.08.05, 15:54
      Lepper,czyli oborowy marszalek gnojowicy,jeszcze w tym roku wyladuje w
      areszcie za przekrety z listami wyborczymi.Za handel miejscami.Za
      przyjmowanie lapowek,od wreczenia ktorych zalezalo miejsce na liscie.
      • navaira Tak samo jak wszyscy inni... 24.08.05, 16:38
        Jak tam skazany Kaczyński? Zapłacił Wałęsie? Przeprosił? Wachowskiego
        przeprosił? Stracił stanowisko za łamanie konstytucji? A co z kobietą, która
        przez niego wyleciała z pracy w szpitalu? A jak tam pani Beger? Już siedzi za
        fałszowanie podpisów? Co z panem Giertychem, ukarano go za kłamstwa w temacie
        Jasnej Góry? Haha. Próżne nadzieje na karę dla tych bęcwałów...
        • javart Miał Lepper swoje 5 minut...ale to było dawno temu 24.08.05, 16:40
          A dziś nikt już o nich nie mówi.
          • dumnyzeswejorientacjigej No właśnie wciąż o nich mówią 24.08.05, 18:18
            ...i piszą. Nawet w Wyborczej.
      • jola_dywity [...] 24.08.05, 16:49
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • bananekk więcej populizmu w jednym tekscie nie udało się... 24.08.05, 16:54
          zmieścić??
          • kropekuk Nie dalo - Jolcia byla prymuska w WUML-u ;) n/t 24.08.05, 16:58

• bananekk Re: Nie dalo - Jolcia byla prymuska w WUML-u ;) n 24.08.05, 17:02
              nie sądzę, gdyby tak było, aż takich głodnych kawałków o biedzie by nie
              wypiywała

droga jola_dywity my wszyscy zdajemy sobie sprawę ze stanu polskiego
              społeczeństwa, ale jeśli uważasz, że to twoje guru zmieni coś w tym kraju na
              lepsze to się bardzo, bardzo, ale to bardzo mylisz
              • jola_dywity Re: Nie dalo - Jolcia byla prymuska w WUML-u ;) n 24.08.05, 17:12
                Wy już zmieniliście! Matki porzucają dzieci z głodu.
                • lukasito Sorry Jola 24.08.05, 17:29
                  Zglosilem Twojego nudnego, dluuugasnego i niedajacego sie czytac posta do
                  wywalenia - naruszylas netykiete:-), przeciez nie wolno takiego spamu tu
                  zamieszczac. Nastepnym razem napisz krocej, cwicz higiene umyslowa i
                  lapidarnosc wypowiedzi. Zycze postepu w samoksztalceniu!
                • bananekk WY - tzn. kto?! 24.08.05, 17:41
                  nie zauważyłem, żebym był już jakims członkiem partii! Zresztą ze względu na
                  wiek prawo zabraniało mi kandydowania w ostatnich wyborach...

• kotek.filemon Ciekawe te dane... 24.08.05, 17:36
          bo oficjalne i nijak mające się do stanu faktycznego. Jedna trzecia pieniędzy w
          tym kraju nigdy nie jest widziana przez rządy (nie powiem, przy takich rządach
          to oczywiście zaleta). Nikogo nie zastanawia skrajne ponoć ubóstwo opolskiego,
          gdzie co drugi VL podpisał i w przybranej ojczyźnie szparagi zbiera?
      • gazeta_to_gowno W Polsce od stuleci paniczyki obrażają najlepszych 24.08.05, 19:41
        Paniczyki niczego nie potrafią nad okradaniem i rujnowaniem własnego państwa.
        Później przychodzą najeźdźcy i wieszają paniczyków na drzewach, a ci głośno
        zawodzą nad swym smutnym losem (bo walczyć w swojej obronie też nie potrafią,
        bo to element z natury nieudaczny i zdefektowany).
        • gazeta_to_gowno To powyżej, to jest re dla block-bustera 24.08.05, 19:45
    • andrz6 Doniesienie do prokuratury na Samoobronę 24.08.05, 15:57
      Szwejk mawiał -wojna to nie taka zła rzecz, prócz ludzi uczciwych giną również
      kanalie.
    • brodeek Re: Doniesienie do prokuratury na Samoobronę 24.08.05, 16:11
      Najbardziej dobijaja mnie ci wszyscy przesiadkowicze typu Aumiller, ktorzy
      raptem zaczynaja uwielbiac swojego wodza burraka i stroić sie w jakies załosne
      krawato-szlabany. Jak nisko człowiek potrafi upaść dla kariery???!!
      • oborovy Re: Doniesienie do prokuratury na Samoobronę 24.08.05, 16:19
        To dobre wiesci - sami na siebie szkaluja! Dopoki w Pomrocznej nie bedzie JOW
        to tego typu szopka nigdy sie nie skonczy ... zenada!
      • pimpul Re: Doniesienie do prokuratury na Samoobronę 24.08.05, 16:31
        tylko nie kariery!!! piszcie prosto KORYTA!!!
    • bananekk TEN KRAJ JEST WASZ NIE NASZ :))))))))))) 24.08.05, 16:52
      Czy ktoś jeszcze pamięta tę kretyńską piosenkę Samejbrony z kamapanii 2001?!
      Żałosna tak samo jak partia i jej góry. Większość już o niej zapommniała i o
      tych *****m-ce na własną interpretację***** też zapomnimy szybko <hope so?!>
      • jola_dywity Re: TEN KRAJ TO NĘDZA,BEZNADZIEJA I ROZPACZ 24.08.05, 17:16
        • lukasito SAMABRONA TO NĘDZA,BEZNADZIEJA I ROZPACZ 24.08.05, 17:30
          oj dana dana
          • 18261826www Re: SAMABRONA TO NE˛DZA,BEZNADZIEJA I ROZPACZ 24.08.05, 17:43
            Jolu albo zmadrzej,albo zmien lekarza,albo zmien forum!Innej rady nie
            ma!Przeciez ile osob mowi ci na tym forum jednym glosem.Kobieto! w resztkach
            podswiadomosci i zdrowego rozsadku zapytaj sama siebie!
            KIM JA NAPRAWDE JESTEM???
            • bananekk ona nie zrezygnuje - taka Lepperowska mentalność 24.08.05, 17:47
              a ile razy słyszeliśmy ten tekst "BalceROwicz MUsi ŁOdejść"???
              można w dziesiątkach razy liczyć...

<oni są tak zaprogramowani>
              • doktorhabilitowany.1 Re: ona nie zrezygnuje - taka Lepperowska mentaln 24.08.05, 17:56
                Moze ona jest nawiedzona? Jak te wszystkie kobiety, co splonely na stosie, bo
                je Lucyfer we snie nachodzil? Lepper nawiedza Jole co nocy, ale jedynym tego
                plodem sa te nonsensy na forum:))
        • citizenl Re: TEN KRAJ TO NĘDZA,BEZNADZIEJA I ROZPACZ 24.08.05, 17:38
          raczej samoobrona :D
        • bananekk to się z niego wynieś, mnie tu dobrze... 24.08.05, 17:44
          a zamiast tych pieniędzy które tracisz na opłatę rachunków za interenet, rozdaj
          pieniądze ubogim, skoro taka z Ciebie obrończyni biedodty...

<guupich w kraju nie brakuje>
    • swoboda_t Re: Doniesienie do prokuratury na Samoobronę 24.08.05, 17:46
      Sęk w tym, ze odsetek duży, to i interesować sie trzeba.
    • aturek2005 To jest niesamowite ze Samoobrona moze byc organiz 24.08.05, 20:22
      acja przestepcza.
      • uu1 Re: po prostu jest. 24.08.05, 20:27
        • bananekk a jaki wstyd, że w Polsce mamy Sammoobronę... 24.08.05, 20:33
          • hatteras Re: a jaki wstyd, z˙e w Polsce mamy Sammoobrone˛.. 24.08.05, 20:45
            Jola Dywity to dowod niezbity!!!
          • 18261826www Re: a jaki wstyd, z˙e w Polsce mamy Sammoobrone˛.. 24.08.05, 20:47
            Gdy popierasz Leppera...
            Bog ci rozum odbiera!
          • uu1 Re: LPR też chwały nie przynosi. 24.08.05, 20:52
            • bananekk Re: LPR też chwały nie przynosi. 24.08.05, 21:00
              jeśli chodzi o LPR to oni mają raczej kretyńskie poglądy niż takich posłów!
              <tak mi się przynajmnije wydaje>
              • uu1 Re: LPR też chwały nie przynosi. 24.08.05, 21:09
                Problem w tym, ze nie można wprowadzić opcji zerowej. Zwycięża selekcja
                negatywna.
                • aturek2005 Re: LPR też chwały nie przynosi. 24.08.05, 21:14
                  Wciaz wieze w teorie Darwina.... czyli - Giertych nie bedzie mial synow (i to
                  nazwisko zginie), Macierewicz sie nie rozmnozy (a jak sie rozmnozy to nie
                  bedzie to po bozemu), Wasserman oskarzy wlasne dzieci o cokolwiek i pojda
                  siedziec (bez prawa widzen z polowicami), Lepper wyjedzie na biwak w Klewkach i
                  antrax go pozre, Lech Kaczynski wezmie przyklad z Jaroslawa i oglosi sie gejem
                  (o. Rydzyk adoptuje jego dzieci).... uuuuuch.... piekny sen.
                  • uu1 Re: Faktycznie piękny. A może proroczy? 24.08.05, 21:16
                • doktorhabilitowany.1 Co ja przezylem... 24.08.05, 21:16
                  Po tym jak ujawnilem oblicze davidmors'a spotkala mnie okrutna zemsta ze strony
                  ukrytych sil rzadzacych swiatem! Ktos sie pode mnie podszyl! jako
                  doktorhalibitowany.1... Ale admin go wykasowal! Chyba mnie lubi:))
                  • uu1 Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 21:18
                    Są ślady sprawiedliwości na tym padole łez, w coraz bardziej otaczającej nas
                    rzeczywistości.
                    • doktorhabilitowany.1 Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 21:22
                      Mysle, ze to davidek nie wytrzymal tego, iz tak goruje nad nim intelektem:))
                      • bananekk Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 21:31
                        a może Davidek, abba15 i im podobni coś zrozumieli i nastąpił cud??? może nie
                        bedą już wszystkich wokól siebie obrażać???
                        <ehhhh to byłaby dopiero sielanka>
                        • doktorhabilitowany.1 Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 21:33
                          na to bym nie liczyl:((
                          Powiedz, myslales, ze to ja nabralem zlych manier i bylem brzydki i niedobry na
                          ostatnim forum?
                          • bananekk Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 21:37
                            ee
                            • doktorhabilitowany.1 Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 21:41
                              wspaniale bylo to co zrobil admin z tamtym forum. Wycial pelno postow i wyslalw
                              kosmos, a na koncu zamiescil, troche wycinajac ze srodka forum i z kontekstu,
                              narzekania na temat kondycji polskiej polityki itd. autorstwa uu1 i mojego:)))
                              Czytajac to, ktos moze odniesc wrazenie, ze internauci to bardzo kulturalni
                              ludzie.
                              • bananekk Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 21:48
                                a masz link?? możesz podrzucić, bo nie moge go nigdzie w archiwum
                                odnaleźć
                                • doktorhabilitowany.1 Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 21:50
                                  Voila!
                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=28008521&a=28034191
                                  • bananekk Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 21:55
                                    o nie wierzę!!! ale mam pewne podejrzenia w tej sprawie
                                    • doktorhabilitowany.1 Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 21:57
                                      dawaj!
                                      • bananekk Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 22:01
                                        zważywszy na to, że jak kiedyś davidek nie miał wsparcia w walce ze mną, nagle
                                        pojawił się jakiś nowy nick i argumenty padały takie same, tak samo głupie,
                                        antysemickie i ten styl... taki znajomy :)
                                        • doktorhabilitowany.1 Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 22:03
                                          podzielam podejrzenia:)) davidek sie nauczyk jak otworzyc konto..... a moze
                                          raczej ktos mu pomogl. To znaczy, ze w LPR maja kogos kto umie otworzyc konto,
                                          albo komus zaplacili!
                                          • uu1 Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 22:08
                                            Hi. Wczoraj, po krótkiej wymianie uprzejmości z <yabool> otrzymałem szlaban na
                                            nadawanie. Sądzę, że ktoś zmylił admina.
                                            • doktorhabilitowany.1 Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 22:11
                                              co masz na mysli - "szlaban"? zablokowali Ci konto? Juz kiedys cos takiego
                                              przezylem, ale niemoglem go juz potem nigdy otworzyc (mlodaweszpolska:)))
                                              • uu1 Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 22:16
                                                Przez kilka godzin nie mogłem pisać na forum.
                                                • doktorhabilitowany.1 Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 22:21
                                                  To jeszcze niezle. Zlozyles apelacje i sie udalo :))))
                                                  Ja wlasnie mam maly problem na forum o Kaczynskim, co nie rozmawial z Tuskiem,
                                                  a tak w ogole to byla rozmowa prywatna. Jak cos pisze, to czekam min. 5 minut
                                                  zanim to zamieszcza - moze jestem na indeksie? i mnie moderuja zanim cos
                                                  zamieszcza? Poza tym juz zaczynaja mnie usowac, pomimo, iz jestem w wyjatkowo
                                                  poprawnym politycznie nastroju.
                                                  • bananekk Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 22:26
                                                    eeee panowie, to w porównaniu z wami jestem bez skazy no niczym anioł <lol>
                                                    mój post został skasowany tylko raz
                                                    a za co? za to że napisałem davidkowi, że głupich w tym kraju nie brakuje...
                                                    gdzie tam się podtekstu dopatrzyli?! ;)

za to doktor1, ten to tyle razy mi dawał czerwoną kartkę, groził kasacją posta
                                                    i nigdy go nie posłuchali. poznali się na czlowieku czy co? ;)
                                                  • doktorhabilitowany.1 Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 22:29
                                                    bananekk napisał:

> za to doktor1, ten to tyle razy mi dawał czerwoną kartkę, groził kasacją
                                                    > i nigdy go nie posłuchali. poznali się na czlowieku czy co? ;)
                                                    Jego problem polega na tym, ze go nigdy nikt nie slucha. Stad sie bierze
                                                    frustracja. Ja go chcialem raz wysluchac (w tym celu utworzylem specjalne
                                                    konto) ale sie to na mnie zemscilo - przyslal mi ze 20 stron wycinkow z Naszego
                                                    Dziennika i jeszcze, gnojek, nie zajaknal sie o zrodle:))
                                                  • uu1 Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 22:33
                                                    Ponieważ nic sie tak szybko nie rozmnaża jak kombatanci wszelkiej maści, może i
                                                    nasze traumatyczne przeżycia z forum zostaną docenione i zostaniemy
                                                    kombatantami walki z członkami Towarzystwa Miłośników Płaskiej Ziemi .
                                                  • doktorhabilitowany.1 Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 22:38
                                                    A teraz z innej beczki! Czy u Was tez forum tak smiesznie zakreca, jakbysmy nie
                                                    odpowiadali sobie po kolei, tylko na mojego posta z przed chwili?
                                                  • uu1 Re: Też. To zagięcie czaso - przestrzeni. 24.08.05, 22:40
                                                  • doktorhabilitowany.1 Re: Też. To zagięcie czaso - przestrzeni. 24.08.05, 22:44
                                                    za to na tym drugim forum admin ni z Gruszki ni z Peka wycial 100 postow (z
                                                    moimi pieknymi, a takze z tym jak ktos mnie zacytowal :((( jaka szkoda)
                                                  • bananekk istotnie skręca, a my zaczynamy o bzdurach ;) 24.08.05, 22:48
                                                    ale lepiej tak niż, jak to robią Ci, których już nie chce mi się wymieniać...
                                                    <lol>
                                                  • doktorhabilitowany.1 Dlaczego to przytrafia sie wlasnie nam? 24.08.05, 22:51
                                                    Zagiecia czaso-przestrzeni, znikanie postow? Czy to dlatego, ze zyjemy w
                                                    rzeczywistosci Samejbrony? Klewki, latajace talerze, talibowie, k..wiki?
                                                  • doktorhabilitowany.1 Admin naszym demiurgiem 24.08.05, 22:55
                                                    Trickster forum, jestesmy calkowicie w jego rekach! Moze ksztaltowac nasza
                                                    czaso-przestrzen, moze nas zniknac, lecz takze zdecydowac o naszej wielkosci. O
                                                    adminie slawimy Cie i dopraszamy Twych lask. Oto skladamy ofiare na Twym
                                                    wiecznie glodnym naszego potu umyslowego forum, pozostawiajac na nim plody
                                                    mozgow wlasnych. Ave Adminie, Idacy na forum pozdrawiaja Cie!
                                                  • uu1 Re: Ale nie, morituri? 24.08.05, 22:59
                                                  • bananekk Re: Admin naszym demiurgiem 24.08.05, 23:00
                                                    oj tam, ktoby się lekkim skrzywieniem przejmował...
                                                    panowie jakieś 20 lat temu, gdyby był internet, nie mogłibyśmy nic napisać, a
                                                    naszych postów nikt by nie kasował, tylko w nocy przyszedłby pod nasze drzwi
                                                    jakiś sympatyczny pan z obstawą i zrobiłby z nami porządek
                                                    <więc się cieszyć trzeba>
                                                    dobranoc
                                                  • uu1 Re: Cieszmy się więc. Oby nie przedwcześnie. Bye. 24.08.05, 23:07
                                                  • uu1 Re: Biednemu zawsze wiatr w oczy. 24.08.05, 22:58
                                                    A przy okazji. Jeżeli nie czytaliście, polecam lekturę "Miasto ślepców" Jose
                                                    Saramago. Na czasie.
                                                  • doktorhabilitowany.1 Vertigo 24.08.05, 23:01
                                                    Nie czytaliscie (mowie za siebie). Jestem chwilowo poza zasiegiem literatury w
                                                    naszym jezyku:( Ale zapisze sobie i zdobede po powrocie do Macierzy.
                                                    Przez ten ksztalt forum czuje niepokuj i lekki zawrot glowy a nawet lek
                                                    wysokosci! Zaraz nami petle wywinie!
                                                  • uu1 Re: Proponuję się ewakuować. Dobranoc. 24.08.05, 23:05
                                                  • bananekk Re: Vertigo 24.08.05, 23:08
                                                    Zawrót głowy? tylko U2 z ostatniej płyty, a na pocieszenie i poprawę nastrojów:
                                                    zerknijcie na samą górę, Jola sie tak namęczyłą, żeby te wszystkie dane
                                                    przedstawić, a oni ją najzwyczajniej w śiwecie przykasowali
                                                    <laughing.out.loud>
    • krzysiek_ruda_sl Re: Doniesienie do prokuratury na Samoobronę 24.08.05, 20:48
      www.samoobronarudaslaska.pl
      • doktorhabilitowany.1 Re: Doniesienie do prokuratury na Samoobronę 24.08.05, 22:36
        Inz. Krzysztof Wawro to Ty, czy tylko sie z kogos nabijasz? Wyglada ten Pan
        Krzysztof sympatycznie, tylko spiaco odrobine:))
        Jesli jednak On to Ty, to zdradz mi prosze, czy tak Wam biedactwa kazali
        tworzyc nicki - jola_dywity, krzysiek_ruda_sl? Nakaz uniformizacji?
        Pozdrawiam (i Krzysztofa Wawro tez, choc ni zycze mu by wszedl do sejmu - po co
        maja go wekslem stresowac)
        • doktorhabilitowany.1 Autentyk 24.08.05, 22:48
          Ze strony mgr. inz. Krzysztofa Wawro - Samoobrona Ruda Slaska
          www.samoobronarudaslaska.pl/krawat.html
          O krawacie...

Szanowni Państwo! Dziwią mnie opinie niektórych osób, partii politycznych
          dotyczące krawata w kolorze biało-czerwonym.
          Niektórzy nawet, w kontekście do partii Samoobrona RP posługują się
          terminem „krawaciarze”.
          Przecież nasi ojcowie, dziadkowie przelewali krew za kolor biało-czerwony!!!
          Polska tyle lat była pod zaborami - barwy polskie, symbole były niszczone,
          deptane.
          Wszyscy wiedzą jak niedużo brakowało, aby historia potoczyła się inaczej…
          Mogłoby się okazać, że noszenie takich właśnie barw byłoby karane więzieniem,
          rozstrzelaniem, zsyłką na Sybir - wtedy my Polacy, może moglibyśmy nosić
          krawaty, ale w innych barwach.
          Jesteśmy POLAKAMI i nie wstydzimy się tego!!!
          Jak kolor biało-czerwony może być obiektem kpin innych partii i ugrupowań???!!!
          To kogo te partie oni w takim razie popierają??? Czyje interesy chcą
          promować???
          NASZE POLSKIE, czy ich własne???
          Pamiętajmy, że krawat w kolorze biało-czerwonym to symbol i partia SAMOOBRONA
          RP tak go właśnie traktuje.
          :))

• uu1 Re: O, mamo. 24.08.05, 22:51
            • krzysiek_ruda_sl Re: O, mamo. 25.08.05, 20:02
              A czego mam się wstydzić??? Tego, że 80% osób kandydujących z Partii Samoobrona
              RP na Śląsku ma wyższe wykształcenie??? Dla mnie to nie jest powód do wstydu.
              Wstyd mi za społeczeństwo, które tak daje się manipulować mediom.
              Cóż kasa i pare plakatów wszystko może...
              Żeby kogoś oceniać trzeba go poznać...

dla przypomnienia moja strona www:

www.samoobronarudaslaska.pl

Pozdrawiam
              • krzysiek_ruda_sl Re: O, mamo. 25.08.05, 20:12
                A co powiecie na to, że Pan Lepper zebrał 320 000 podpisów poparcia na
                prezydenta???
                Czy wiecie ile to jest % uprawnionych do głosowania?
                I teraz odpowiedzcie sobie sami czy sondaże sa zakłamane czy nie...
                A dodajmy, że zbierający podpisy nie do wszystkich dotarli i Samoobrona nie
                zbierała podpisów w zakładach pracy tak jak co niektóre inne partie.
                Ludzie w zakładach podpisywali listy ze względu na utratę pracy...

Mam nadzieje, że chociaż część z Was w końcu otworzy oczy...
                Mam nadzieje, że prasa też będzie niezależna, bo udzielałem kilku wywiadów i
                jak okazałoby sie, że dziennikarz miał coś pozytywnego napisać o Samoobronie to
                wywiad ten nie ukazywał się...
                • bananekk Re: O, mamo. 25.08.05, 23:19
                  jeśli chodzi o podpisy, to gratuluję poczucia humoru...
                  wiesz moja kuzynka została zmuszona przez swojego pracodawcę do zbierania
                  podpisów dla LPR, choć kocham tę partię tak samo jak tę Twoją, podpisałem, bo
                  żal mi jej było
                  skoro się nie wstydzisz tego swojego wykształcenia, a raczej się nim chwalisz,
                  to na twoim poziomie ludzie wiedzą, że duża ilość podpisów nie musi przekładać
                  się na głosy
                  a i jeszcze jedno, wykształcenie nie świadczy o poziomie inteligencji.
                  Najwidoczniej w tej partii to norma, bo nie wierzę, że ktoś inteligentny
                  poparłby Leppera, a juz tym bardziej kandyddował z list Samoobrony
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka