lisle 24.08.05, 15:52 A KOGO OBCHODZI TA SAMOOBRONA ! NO MOZE JAKO BAROMETR ODSETKA DEBILIZMU W SPOLECZNSTWIE TO JAK ZNALAZL ! :o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
block-buster Sama brona do gnoju.Nie glosujcie na kryminalistow 24.08.05, 15:54 Lepper,czyli oborowy marszalek gnojowicy,jeszcze w tym roku wyladuje w areszcie za przekrety z listami wyborczymi.Za handel miejscami.Za przyjmowanie lapowek,od wreczenia ktorych zalezalo miejsce na liscie. Odpowiedz Link Zgłoś
navaira Tak samo jak wszyscy inni... 24.08.05, 16:38 Jak tam skazany Kaczyński? Zapłacił Wałęsie? Przeprosił? Wachowskiego przeprosił? Stracił stanowisko za łamanie konstytucji? A co z kobietą, która przez niego wyleciała z pracy w szpitalu? A jak tam pani Beger? Już siedzi za fałszowanie podpisów? Co z panem Giertychem, ukarano go za kłamstwa w temacie Jasnej Góry? Haha. Próżne nadzieje na karę dla tych bęcwałów... Odpowiedz Link Zgłoś
javart Miał Lepper swoje 5 minut...ale to było dawno temu 24.08.05, 16:40 A dziś nikt już o nich nie mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
dumnyzeswejorientacjigej No właśnie wciąż o nich mówią 24.08.05, 18:18 ...i piszą. Nawet w Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity [...] 24.08.05, 16:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk więcej populizmu w jednym tekscie nie udało się... 24.08.05, 16:54 zmieścić?? Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Re: Nie dalo - Jolcia byla prymuska w WUML-u ;) n 24.08.05, 17:02 nie sądzę, gdyby tak było, aż takich głodnych kawałków o biedzie by nie wypiywała droga jola_dywity my wszyscy zdajemy sobie sprawę ze stanu polskiego społeczeństwa, ale jeśli uważasz, że to twoje guru zmieni coś w tym kraju na lepsze to się bardzo, bardzo, ale to bardzo mylisz Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity Re: Nie dalo - Jolcia byla prymuska w WUML-u ;) n 24.08.05, 17:12 Wy już zmieniliście! Matki porzucają dzieci z głodu. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito Sorry Jola 24.08.05, 17:29 Zglosilem Twojego nudnego, dluuugasnego i niedajacego sie czytac posta do wywalenia - naruszylas netykiete:-), przeciez nie wolno takiego spamu tu zamieszczac. Nastepnym razem napisz krocej, cwicz higiene umyslowa i lapidarnosc wypowiedzi. Zycze postepu w samoksztalceniu! Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk WY - tzn. kto?! 24.08.05, 17:41 nie zauważyłem, żebym był już jakims członkiem partii! Zresztą ze względu na wiek prawo zabraniało mi kandydowania w ostatnich wyborach... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Ciekawe te dane... 24.08.05, 17:36 bo oficjalne i nijak mające się do stanu faktycznego. Jedna trzecia pieniędzy w tym kraju nigdy nie jest widziana przez rządy (nie powiem, przy takich rządach to oczywiście zaleta). Nikogo nie zastanawia skrajne ponoć ubóstwo opolskiego, gdzie co drugi VL podpisał i w przybranej ojczyźnie szparagi zbiera? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_to_gowno W Polsce od stuleci paniczyki obrażają najlepszych 24.08.05, 19:41 Paniczyki niczego nie potrafią nad okradaniem i rujnowaniem własnego państwa. Później przychodzą najeźdźcy i wieszają paniczyków na drzewach, a ci głośno zawodzą nad swym smutnym losem (bo walczyć w swojej obronie też nie potrafią, bo to element z natury nieudaczny i zdefektowany). Odpowiedz Link Zgłoś
andrz6 Doniesienie do prokuratury na Samoobronę 24.08.05, 15:57 Szwejk mawiał -wojna to nie taka zła rzecz, prócz ludzi uczciwych giną również kanalie. Odpowiedz Link Zgłoś
brodeek Re: Doniesienie do prokuratury na Samoobronę 24.08.05, 16:11 Najbardziej dobijaja mnie ci wszyscy przesiadkowicze typu Aumiller, ktorzy raptem zaczynaja uwielbiac swojego wodza burraka i stroić sie w jakies załosne krawato-szlabany. Jak nisko człowiek potrafi upaść dla kariery???!! Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Re: Doniesienie do prokuratury na Samoobronę 24.08.05, 16:19 To dobre wiesci - sami na siebie szkaluja! Dopoki w Pomrocznej nie bedzie JOW to tego typu szopka nigdy sie nie skonczy ... zenada! Odpowiedz Link Zgłoś
pimpul Re: Doniesienie do prokuratury na Samoobronę 24.08.05, 16:31 tylko nie kariery!!! piszcie prosto KORYTA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk TEN KRAJ JEST WASZ NIE NASZ :))))))))))) 24.08.05, 16:52 Czy ktoś jeszcze pamięta tę kretyńską piosenkę Samejbrony z kamapanii 2001?! Żałosna tak samo jak partia i jej góry. Większość już o niej zapommniała i o tych *****m-ce na własną interpretację***** też zapomnimy szybko <hope so?!> Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Re: SAMABRONA TO NE˛DZA,BEZNADZIEJA I ROZPACZ 24.08.05, 17:43 Jolu albo zmadrzej,albo zmien lekarza,albo zmien forum!Innej rady nie ma!Przeciez ile osob mowi ci na tym forum jednym glosem.Kobieto! w resztkach podswiadomosci i zdrowego rozsadku zapytaj sama siebie! KIM JA NAPRAWDE JESTEM??? Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk ona nie zrezygnuje - taka Lepperowska mentalność 24.08.05, 17:47 a ile razy słyszeliśmy ten tekst "BalceROwicz MUsi ŁOdejść"??? można w dziesiątkach razy liczyć... <oni są tak zaprogramowani> Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: ona nie zrezygnuje - taka Lepperowska mentaln 24.08.05, 17:56 Moze ona jest nawiedzona? Jak te wszystkie kobiety, co splonely na stosie, bo je Lucyfer we snie nachodzil? Lepper nawiedza Jole co nocy, ale jedynym tego plodem sa te nonsensy na forum:)) Odpowiedz Link Zgłoś
citizenl Re: TEN KRAJ TO NĘDZA,BEZNADZIEJA I ROZPACZ 24.08.05, 17:38 raczej samoobrona :D Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk to się z niego wynieś, mnie tu dobrze... 24.08.05, 17:44 a zamiast tych pieniędzy które tracisz na opłatę rachunków za interenet, rozdaj pieniądze ubogim, skoro taka z Ciebie obrończyni biedodty... <guupich w kraju nie brakuje> Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Doniesienie do prokuratury na Samoobronę 24.08.05, 17:46 Sęk w tym, ze odsetek duży, to i interesować sie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 To jest niesamowite ze Samoobrona moze byc organiz 24.08.05, 20:22 acja przestepcza. Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Re: a jaki wstyd, z˙e w Polsce mamy Sammoobrone˛.. 24.08.05, 20:45 Jola Dywity to dowod niezbity!!! Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Re: a jaki wstyd, z˙e w Polsce mamy Sammoobrone˛.. 24.08.05, 20:47 Gdy popierasz Leppera... Bog ci rozum odbiera! Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Re: LPR też chwały nie przynosi. 24.08.05, 21:00 jeśli chodzi o LPR to oni mają raczej kretyńskie poglądy niż takich posłów! <tak mi się przynajmnije wydaje> Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: LPR też chwały nie przynosi. 24.08.05, 21:09 Problem w tym, ze nie można wprowadzić opcji zerowej. Zwycięża selekcja negatywna. Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Re: LPR też chwały nie przynosi. 24.08.05, 21:14 Wciaz wieze w teorie Darwina.... czyli - Giertych nie bedzie mial synow (i to nazwisko zginie), Macierewicz sie nie rozmnozy (a jak sie rozmnozy to nie bedzie to po bozemu), Wasserman oskarzy wlasne dzieci o cokolwiek i pojda siedziec (bez prawa widzen z polowicami), Lepper wyjedzie na biwak w Klewkach i antrax go pozre, Lech Kaczynski wezmie przyklad z Jaroslawa i oglosi sie gejem (o. Rydzyk adoptuje jego dzieci).... uuuuuch.... piekny sen. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Co ja przezylem... 24.08.05, 21:16 Po tym jak ujawnilem oblicze davidmors'a spotkala mnie okrutna zemsta ze strony ukrytych sil rzadzacych swiatem! Ktos sie pode mnie podszyl! jako doktorhalibitowany.1... Ale admin go wykasowal! Chyba mnie lubi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 21:18 Są ślady sprawiedliwości na tym padole łez, w coraz bardziej otaczającej nas rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 21:22 Mysle, ze to davidek nie wytrzymal tego, iz tak goruje nad nim intelektem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 21:31 a może Davidek, abba15 i im podobni coś zrozumieli i nastąpił cud??? może nie bedą już wszystkich wokól siebie obrażać??? <ehhhh to byłaby dopiero sielanka> Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 21:33 na to bym nie liczyl:(( Powiedz, myslales, ze to ja nabralem zlych manier i bylem brzydki i niedobry na ostatnim forum? Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 21:41 wspaniale bylo to co zrobil admin z tamtym forum. Wycial pelno postow i wyslalw kosmos, a na koncu zamiescil, troche wycinajac ze srodka forum i z kontekstu, narzekania na temat kondycji polskiej polityki itd. autorstwa uu1 i mojego:))) Czytajac to, ktos moze odniesc wrazenie, ze internauci to bardzo kulturalni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 21:48 a masz link?? możesz podrzucić, bo nie moge go nigdzie w archiwum odnaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 21:50 Voila! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=28008521&a=28034191 Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 21:55 o nie wierzę!!! ale mam pewne podejrzenia w tej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 22:01 zważywszy na to, że jak kiedyś davidek nie miał wsparcia w walce ze mną, nagle pojawił się jakiś nowy nick i argumenty padały takie same, tak samo głupie, antysemickie i ten styl... taki znajomy :) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 22:03 podzielam podejrzenia:)) davidek sie nauczyk jak otworzyc konto..... a moze raczej ktos mu pomogl. To znaczy, ze w LPR maja kogos kto umie otworzyc konto, albo komus zaplacili! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 22:08 Hi. Wczoraj, po krótkiej wymianie uprzejmości z <yabool> otrzymałem szlaban na nadawanie. Sądzę, że ktoś zmylił admina. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 22:11 co masz na mysli - "szlaban"? zablokowali Ci konto? Juz kiedys cos takiego przezylem, ale niemoglem go juz potem nigdy otworzyc (mlodaweszpolska:))) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 22:16 Przez kilka godzin nie mogłem pisać na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 22:21 To jeszcze niezle. Zlozyles apelacje i sie udalo :)))) Ja wlasnie mam maly problem na forum o Kaczynskim, co nie rozmawial z Tuskiem, a tak w ogole to byla rozmowa prywatna. Jak cos pisze, to czekam min. 5 minut zanim to zamieszcza - moze jestem na indeksie? i mnie moderuja zanim cos zamieszcza? Poza tym juz zaczynaja mnie usowac, pomimo, iz jestem w wyjatkowo poprawnym politycznie nastroju. Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 22:26 eeee panowie, to w porównaniu z wami jestem bez skazy no niczym anioł <lol> mój post został skasowany tylko raz a za co? za to że napisałem davidkowi, że głupich w tym kraju nie brakuje... gdzie tam się podtekstu dopatrzyli?! ;) za to doktor1, ten to tyle razy mi dawał czerwoną kartkę, groził kasacją posta i nigdy go nie posłuchali. poznali się na czlowieku czy co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 22:29 bananekk napisał: > za to doktor1, ten to tyle razy mi dawał czerwoną kartkę, groził kasacją posta > i nigdy go nie posłuchali. poznali się na czlowieku czy co? ;) Jego problem polega na tym, ze go nigdy nikt nie slucha. Stad sie bierze frustracja. Ja go chcialem raz wysluchac (w tym celu utworzylem specjalne konto) ale sie to na mnie zemscilo - przyslal mi ze 20 stron wycinkow z Naszego Dziennika i jeszcze, gnojek, nie zajaknal sie o zrodle:)) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 22:33 Ponieważ nic sie tak szybko nie rozmnaża jak kombatanci wszelkiej maści, może i nasze traumatyczne przeżycia z forum zostaną docenione i zostaniemy kombatantami walki z członkami Towarzystwa Miłośników Płaskiej Ziemi . Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Co ja przezylem... 24.08.05, 22:38 A teraz z innej beczki! Czy u Was tez forum tak smiesznie zakreca, jakbysmy nie odpowiadali sobie po kolei, tylko na mojego posta z przed chwili? Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Też. To zagięcie czaso - przestrzeni. 24.08.05, 22:44 za to na tym drugim forum admin ni z Gruszki ni z Peka wycial 100 postow (z moimi pieknymi, a takze z tym jak ktos mnie zacytowal :((( jaka szkoda) Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk istotnie skręca, a my zaczynamy o bzdurach ;) 24.08.05, 22:48 ale lepiej tak niż, jak to robią Ci, których już nie chce mi się wymieniać... <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Dlaczego to przytrafia sie wlasnie nam? 24.08.05, 22:51 Zagiecia czaso-przestrzeni, znikanie postow? Czy to dlatego, ze zyjemy w rzeczywistosci Samejbrony? Klewki, latajace talerze, talibowie, k..wiki? Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Admin naszym demiurgiem 24.08.05, 22:55 Trickster forum, jestesmy calkowicie w jego rekach! Moze ksztaltowac nasza czaso-przestrzen, moze nas zniknac, lecz takze zdecydowac o naszej wielkosci. O adminie slawimy Cie i dopraszamy Twych lask. Oto skladamy ofiare na Twym wiecznie glodnym naszego potu umyslowego forum, pozostawiajac na nim plody mozgow wlasnych. Ave Adminie, Idacy na forum pozdrawiaja Cie! Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Re: Admin naszym demiurgiem 24.08.05, 23:00 oj tam, ktoby się lekkim skrzywieniem przejmował... panowie jakieś 20 lat temu, gdyby był internet, nie mogłibyśmy nic napisać, a naszych postów nikt by nie kasował, tylko w nocy przyszedłby pod nasze drzwi jakiś sympatyczny pan z obstawą i zrobiłby z nami porządek <więc się cieszyć trzeba> dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Biednemu zawsze wiatr w oczy. 24.08.05, 22:58 A przy okazji. Jeżeli nie czytaliście, polecam lekturę "Miasto ślepców" Jose Saramago. Na czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Vertigo 24.08.05, 23:01 Nie czytaliscie (mowie za siebie). Jestem chwilowo poza zasiegiem literatury w naszym jezyku:( Ale zapisze sobie i zdobede po powrocie do Macierzy. Przez ten ksztalt forum czuje niepokuj i lekki zawrot glowy a nawet lek wysokosci! Zaraz nami petle wywinie! Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Re: Vertigo 24.08.05, 23:08 Zawrót głowy? tylko U2 z ostatniej płyty, a na pocieszenie i poprawę nastrojów: zerknijcie na samą górę, Jola sie tak namęczyłą, żeby te wszystkie dane przedstawić, a oni ją najzwyczajniej w śiwecie przykasowali <laughing.out.loud> Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek_ruda_sl Re: Doniesienie do prokuratury na Samoobronę 24.08.05, 20:48 www.samoobronarudaslaska.pl Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Doniesienie do prokuratury na Samoobronę 24.08.05, 22:36 Inz. Krzysztof Wawro to Ty, czy tylko sie z kogos nabijasz? Wyglada ten Pan Krzysztof sympatycznie, tylko spiaco odrobine:)) Jesli jednak On to Ty, to zdradz mi prosze, czy tak Wam biedactwa kazali tworzyc nicki - jola_dywity, krzysiek_ruda_sl? Nakaz uniformizacji? Pozdrawiam (i Krzysztofa Wawro tez, choc ni zycze mu by wszedl do sejmu - po co maja go wekslem stresowac) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Autentyk 24.08.05, 22:48 Ze strony mgr. inz. Krzysztofa Wawro - Samoobrona Ruda Slaska www.samoobronarudaslaska.pl/krawat.html O krawacie... Szanowni Państwo! Dziwią mnie opinie niektórych osób, partii politycznych dotyczące krawata w kolorze biało-czerwonym. Niektórzy nawet, w kontekście do partii Samoobrona RP posługują się terminem „krawaciarze”. Przecież nasi ojcowie, dziadkowie przelewali krew za kolor biało-czerwony!!! Polska tyle lat była pod zaborami - barwy polskie, symbole były niszczone, deptane. Wszyscy wiedzą jak niedużo brakowało, aby historia potoczyła się inaczej… Mogłoby się okazać, że noszenie takich właśnie barw byłoby karane więzieniem, rozstrzelaniem, zsyłką na Sybir - wtedy my Polacy, może moglibyśmy nosić krawaty, ale w innych barwach. Jesteśmy POLAKAMI i nie wstydzimy się tego!!! Jak kolor biało-czerwony może być obiektem kpin innych partii i ugrupowań???!!! To kogo te partie oni w takim razie popierają??? Czyje interesy chcą promować??? NASZE POLSKIE, czy ich własne??? Pamiętajmy, że krawat w kolorze biało-czerwonym to symbol i partia SAMOOBRONA RP tak go właśnie traktuje. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek_ruda_sl Re: O, mamo. 25.08.05, 20:02 A czego mam się wstydzić??? Tego, że 80% osób kandydujących z Partii Samoobrona RP na Śląsku ma wyższe wykształcenie??? Dla mnie to nie jest powód do wstydu. Wstyd mi za społeczeństwo, które tak daje się manipulować mediom. Cóż kasa i pare plakatów wszystko może... Żeby kogoś oceniać trzeba go poznać... dla przypomnienia moja strona www: www.samoobronarudaslaska.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek_ruda_sl Re: O, mamo. 25.08.05, 20:12 A co powiecie na to, że Pan Lepper zebrał 320 000 podpisów poparcia na prezydenta??? Czy wiecie ile to jest % uprawnionych do głosowania? I teraz odpowiedzcie sobie sami czy sondaże sa zakłamane czy nie... A dodajmy, że zbierający podpisy nie do wszystkich dotarli i Samoobrona nie zbierała podpisów w zakładach pracy tak jak co niektóre inne partie. Ludzie w zakładach podpisywali listy ze względu na utratę pracy... Mam nadzieje, że chociaż część z Was w końcu otworzy oczy... Mam nadzieje, że prasa też będzie niezależna, bo udzielałem kilku wywiadów i jak okazałoby sie, że dziennikarz miał coś pozytywnego napisać o Samoobronie to wywiad ten nie ukazywał się... Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Re: O, mamo. 25.08.05, 23:19 jeśli chodzi o podpisy, to gratuluję poczucia humoru... wiesz moja kuzynka została zmuszona przez swojego pracodawcę do zbierania podpisów dla LPR, choć kocham tę partię tak samo jak tę Twoją, podpisałem, bo żal mi jej było skoro się nie wstydzisz tego swojego wykształcenia, a raczej się nim chwalisz, to na twoim poziomie ludzie wiedzą, że duża ilość podpisów nie musi przekładać się na głosy a i jeszcze jedno, wykształcenie nie świadczy o poziomie inteligencji. Najwidoczniej w tej partii to norma, bo nie wierzę, że ktoś inteligentny poparłby Leppera, a juz tym bardziej kandyddował z list Samoobrony Odpowiedz Link Zgłoś