mindhardcore Re: Przestało bic serce wodza ludzkości 14.09.05, 19:20 Nad Polską zawisł atom. Czy nikt go nie powstrzyma? Kwasol - słowo jak dzwon! Dobrze, że to wszystko to już tylko historia Odpowiedz Link Zgłoś
a.pall Re: Przestało bic serce wodza ludzkości 14.09.05, 19:33 No to ludzie zobaczycie co się stanie w kraju szykuje sie czarna inkwizycja, możecie się już bać bo będzie obowiązywało chasło kto nie znami ten przeciwko nam będziecie podpisywali lojalki dla Romana z kraju robi się bagienko tak będzie wyglądała demokracja tylko czarni a nie inni życze przyjemnego życia w ciemnogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
mindhardcore Re: Przestało bic serce wodza ludzkości 14.09.05, 21:57 czy to twoje wyborcze CHASŁO? Odpowiedz Link Zgłoś
abogra Spadaj dziadu,trzeba się było ubezpieczyć. 14.09.05, 19:16 Spadaj dziadu,trzeba sie było ubezpieczyć.!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas CZŁOWIEK UCZCIWY ???? 14.09.05, 19:50 Tak zachowuje się człowiek uczciwy? Oczywiście ,że nie. Cimoszenko wycofał się bo zaczeły wychodzić na jaw jego ciemne sprawki. Gdy już trzeba było pokazać dokumenty ...to on sprytnie się wycofał - zaganiając wszystko na "czarną propagande"... Naiwni pewnie mu uwierzyli. Ale prawda jest zupełnie inna. To wybitny cwaniak i spryciarz. Całe życie taki był. Kiedyś kiedyś , wstąpił do PZPR - chodź wiedział doskonale ,że to partia totalitarna i antydemokratyczna. Ale wtedy się opłacało być w PZPR a nioe w opozycji która walczyła o wolność Polski . Później szybko pokochał demokrację z którą wcześniej jako towarzysz z PZPRu gorliwie walczył.... No ale to się opłaciło w nowych czasach.... Jest postacią wybitnie negatywną. JAk cała jego formacja polityczna. Owszem,na zewnątrz prezentuje się okazale. Ale to wszystko to maska , pod którą kryje się towarzysz -szmaciak z PZPR. Nawet jeśli on sam nie był podły - to skupiał wokół siebie takich ludzi. Dobrze ,że już nie kandyduje. Powoli powoli Polska zacznie być krajem rządzonym przez ucziwych ludzi. Bo sprawiedliwość zawsze zwycięża. Może nie od razu. Ale zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
aaartis Re: Czy Cimoszewicz się wycofa? 14.09.05, 19:38 Chyba dobrze się stało, ponieważ p. Cimoszewicz wysłał swoje dzieci do Ameryki, dlatego nie wiem dla kogo chciałby budować Polskę. Czy docierają do niego jeszcze problemy młodzierzy, bezrobotnych, wsi? A może powinien wystartyować na prezydenta USA? PS: czy przeciętny obywatel może wysłać całe swoje potomstwo za ocean? Odpowiedz Link Zgłoś
aaartis Re: Czy Cimoszewicz się wycofa? 14.09.05, 19:40 Chyba dobrze się stało, ponieważ p. Cimoszewicz wysłał swoje dzieci do Ameryki, dlatego nie wiem dla kogo chciałby budować Polskę. Czy docierają do niego jeszcze problemy młodzierzy, bezrobotnych, wsi? A może powinien wystartyować na prezydenta USA? Odpowiedz Link Zgłoś
mateusztt znany gwałciciel żubrów tchórzy :/ 14.09.05, 19:44 a teraz bedzie się mścił na zwierzętach :p Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Do pana Łolka K . - już nie długo tak samo .... 14.09.05, 19:58 ... jak WC zegnać bedziemy pana - panie Łolku . Zobaczy pan jak to boli, gdy dostanie sie twarz od społeczenstwa za ignorancje , za lekcewazenie ,za uwazanie sie za nietykalnego .... Odpowiedz Link Zgłoś
javart SZKODA NIE POJDO GLOSOWAC WCALE 14.09.05, 19:59 Nie chce wybierac pomiedzy kolejnymi oszolomami. Odpowiedz Link Zgłoś
basiapietrzak Re: SZKODA NIE POJDO GLOSOWAC WCALE 14.09.05, 20:06 < Dobrze, że o jednego mniej! Każdy ma to, na co zasłużył Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: SZKODA NIE POJDO GLOSOWAC WCALE 15.09.05, 01:56 javart napisał: > Nie chce wybierac pomiedzy kolejnymi oszolomami. A potem będzie tobą rządził oszołom, którego nie skresliłeś! Masochista czy głupiec? Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur odetchnąłem z ulgą 14.09.05, 20:08 chodzi o to że założyłem się z kolesiami po pijaku że jak Włodek zostanie prezydentem to emigruję z kraju, a później jak wytrzeźwiałem i powiedziałem o tym starej to dostałem szmatą przez łeb bo chodziło niebagatela o 1000 PLN, ale na szczęście problem sam się rozwiązał bo w sumie 40 lat na karku i gdzie ja bym się miał udać, huu, głupi ma szczęście, Odpowiedz Link Zgłoś
woland87 Re: Czy Cimoszewicz się wycofa? 14.09.05, 20:15 I co ja mam teraz zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
8pasazer Re: Czy Cimoszewicz się wycofa? 14.09.05, 20:23 Tak zwana "lewica" Cimochów, Millerów, Janików, a także Borowskiego, nie mówiąc o "lewicowym" redaktorze Urbanie - to zaprzeczenie wartości lewicowych, walki o poniewierane dzisiaj prawa ludzi pracy i tych, którzy jej nie mają - ludzi wyrzuconych przez kapitalizm na margines. Tylko definitywny upadek politycznego "socjal"-badziewia w rodzaju SLD, SDPL, UP itp. może pozwolić na powstanie w Polsce autentycznej lewicy, nie powiązanej z hołotą złodziejską PZPR-owskiej proweniencji, tworzonej przez obywatelsko myślących Polaków - takiej lewicy, jaką mieliśmy w czasach walki z caratem, a także w czasach budowy Niepodległej II RP i walki o prawa ludzi pracy - a którą to lewicę przy pomocy sowieckich bolszewików, czekistów z NKWD zniszczyli poprzednicy dzisiejszego SLD! reasumując: miejsce SLD jest na Smietniku Historii! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Brunatni przejma wladze.... 14.09.05, 20:34 Ja to mam gdzies ale szkoda ze zniszcza kraj.Czy skonczy sie tylko na sankcjach UE?Tak beda wygladac rzady chlopcow z PO.A za nimy sily specjalne wszystkich kategorii. Odpowiedz Link Zgłoś
1940z Re: Czy Cimoszewicz się wycofa? 14.09.05, 20:41 Każdy który ma trochę ambicji zrobiłby to samo co Cimoszewicz. Nigdy nie przypuszczałem ,że demokracja w Polsce będzie się charakteryzowała takim hamstwem i taką nienawiścią do człowieka. I hyba nie o taką Polskę walczyła Solidarność. Bardzo się obawiam dalszych losów naszego kraju,jeżeli naród do dni wyborów nie zmądrzeje i wybierze ludzi którzy tego kraju nie zdołują Odpowiedz Link Zgłoś
nabukko To nie chamstwo i nienawiść 14.09.05, 20:51 tylko qrestvo i badnytyzm polityczny. Każdy porządny człowiek na miejscu Cimoszewicza tak by postąpił. Z gównem nie dyskutuje się tylko omija. Zostali tacy "kandydaci" jak ich elektorat - chołota, bydło, rządna władzy czerń.No może za wyjątkiem PD i SDPL.Jeszcze ta czerń odczuje na własnej dupie "mądrość" kaczki i "prospołeczność" kameleona tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: To nie chamstwo i nienawiść 14.09.05, 21:03 Następna "chołota" no ale podoficerowie w "służbach" wykształcenia mieć nie muszą... Odpowiedz Link Zgłoś
mindhardcore Re: To nie chamstwo i nienawiść 14.09.05, 22:01 Chamstwo i nienawiść, więc jak nazwać te twoje wypociny? Czerwone stolce wszystkich naokoło opluwają wrzeszcząc przy tym, że się ich gnębi. Jak inaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Czy Cimoszewicz się wycofa? 14.09.05, 20:54 Naucz się pisać po polsku ...aktywisto z awansu społecznego... Polecam słownik Jodłowskiego i Taszyckiego Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Chamstwo i chyba pisze sie właśnie tak 1940z 14.09.05, 21:48 No HYBA że pracyjesz w MSZ i pamięta cie Jarucka ! Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Czy Cimoszewicz się wycofa? 14.09.05, 20:51 Bardzo mnie cieszy frustracja fanów pana WuCeta........a klęska SLD jeszcze bardziej.. Borowski chociaż na niego głosował nie będę miał rację że odciął się od tego chamstwa.. Odpowiedz Link Zgłoś
szymko123 Re: Czy Cimoszewicz się wycofa? 14.09.05, 23:37 carramba7 napisał: > Bardzo mnie cieszy frustracja fanów pana WuCeta........a klęska SLD jeszcze bar > dziej.. > Borowski chociaż na niego głosował nie będę miał rację że odciął się od tego ch > amstwa.. Jej..., jaki ty jesteś kulturalny..., obywatel pełną gębą... I pewnie dobre masz nazwisko? Jaś Fasola czy Głąb Kapuściany? Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Tusk ma różne kwalifikacje w tym prezydenckie 14.09.05, 21:08 On jest urodzonym prezydendem, mówi żona, córka i wujek z Pruszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
qin Re: Cimoszenko towarzysz od 34lat do lasu!!!!!!!!! 14.09.05, 21:22 Juz od wielu tygodni towatrzysza Cimo nawawiałam do powrotu do buszczy no i doczekalam sie,nawet nie jestem juz ciekawa jak to korzystajac z informacji rzadowych poufnych Cimoszewicz Włodzimierz bawił sie w inwestora giełdowa. Pa,pa pa i nie wracaj tak jak pozostali Towarzysze z SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Tusk ma różne kwalifikacje w tym prezydenckie 14.09.05, 21:33 Ja też tak mówię... Żubr z okolic Hajnówki..chociaż nie znoszę żubrówki.. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-polak Powinien sie wycofac - nie oskarzac... 14.09.05, 21:21 Najwiekszym wkladem Cimoszewicza w kampanie wyborcza bylo jego... wycofanie sie z kampanii wyborczej... ...i tu oczywiscie mozna teraz wlozyc wiele uszczypliwych uwag, lecz ja chcialbym zwrocic twoja uwage tylko na jeden "szczegól": cos jest nie tak, skoro nawet tak twardzi politycy jak Cimoszewicz wycofuja sie z kampanii... - to jedno - po drugie - podoba mi sie dotychczasowe prowadzenie kampanii przez Tuska - nie oskarza i nie bierze udzialu w "brudach"... ... tak robia dorzy i wytrawni politcy - obojetnie czy sa "z lewa czy prawa"... Cywilizowana polityka polega na ... sprawowaniu rozsadnej polityki - a nie obrzycaniu blotem przeciwników politycznych... ...dziekuje Bogu (bo komuz innemu, zwlaszcza w naszym Kraju :-), ze wreszcie powoli nasi politycy zaczynaja zauwazac na czym polega... polityka :-D Odpowiedz Link Zgłoś
shoovar Re: Czy Cimoszewicz się wycofa? 14.09.05, 21:25 a co mnie do cholery odnowa na lewicy obchodzi...i tak nie bede na nich glosowal /Wskazując na siedzącego obok szefa SLD Wojciecha Olejniczaka, wezwał natomiast do poparcia tej partii, która teraz "daje prawdziwą szansę odnowy na lewicy"./ Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Czy Cimoszewicz się wycofa? 14.09.05, 21:35 No kandydat ponadpartryjny.........a Ty nic nie kumasz... Odpowiedz Link Zgłoś
krawat23 Re: Gdzie jest Jarucka? 14.09.05, 21:37 Nie zapominajmy o sympatycznej pani Ani! Odpowiedz Link Zgłoś
qin Re: Co z materiałami pani ANI???????????????????? 14.09.05, 21:53 krawat23 napisał: > Nie zapominajmy o sympatycznej pani Ani! Nie zapomnij o materiałach na tyle kompromitujące Cimoszewicza za zaangazował słuzby specjale azeby je zabezpieczyc i odzyskac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Re: Czy Cimoszewicz się wycofa? 14.09.05, 21:49 patrzac na Cimoszewicz czysto wizualnie zawsze odnosilem wrazenie ze to czlowiek delikatny ,slaby ,latwy do zranienia i chyba sie nie mylilem,chociaz gdyby pozostal glosowalbym za niego.to jedyna logiczna ,niesterowana kandydatura z powaznym bagazem politycznym co nie malo wazne dla takiego stanowiska jak prezydent,niech to bedzie, nawet takiej Polski.Reszta to plotki i wichrzyciele dazacy z wywalonym jezorem do upragnionego celu i gotowi skoczyc sobie do gardla,nie dbajac o nic.Wlasnie zagryzli Cimoszewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
qin Re: Czy Cimoszewicz się wycofa? 14.09.05, 21:59 Cimoszewicz dobrym kandydatem??? Dla aferzystów z SLD i Prezydenta - arogant,cham,gbur. Ponadpartyjny komunista od 34 lat w PZPR i SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
rafacholin i co teraz czarne jastrzębie? 14.09.05, 21:57 masz teraz plebsie satysfakcję ze zgnojenia lepszego od was? Pokopcie jeszcze leżącego wy czarna, okrutna i bezmózgowa swołoczy. A potem przyjdzie POPIS z kaczorem donaldem i diabłem rokitą i dopiero dostaniecie w d..pę! Odpowiedz Link Zgłoś
qin Re: i co teraz czarwona Partio SLD = PZPR 14.09.05, 22:02 Zgnoił sie sam kłamiąc przed komisja,kombinująć,lekceważąc ludzi. CHAM I AROGANT. Odpowiedz Link Zgłoś
mindhardcore Re: i co teraz czarne jastrzębie? 14.09.05, 22:05 Nawet jeśli dostaniemy w dupę, to chociaż z przekonaniem, że mamy to na co zasłużyliśmy sobie sami. Dość już, czerwone sq... zmarnowali nam 50 lat. Wystarczy. A co do kopania itd. Tatuś cię nauczył takich metod rozmowy? Czy dzieci q...w stają się automatycznie q...wami? Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: i co teraz czarne jastrzębie? 14.09.05, 22:07 rafacholin napisał: > masz teraz plebsie satysfakcję ze zgnojenia lepszego od was? > Pokopcie jeszcze leżącego wy czarna, okrutna i bezmózgowa swołoczy. > A potem przyjdzie POPIS z kaczorem donaldem i diabłem rokitą i dopiero > dostaniecie w d..pę! Wyjatkowo chamski i prostacki post. Ale ciesze sie, ze zagotowalo ci sie pod czacha. Nie wiem, co jest dobre na wscieklizne ~ nie jestem lekarzem :)))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
d0t Re: i co teraz czarne jastrzębie? 14.09.05, 22:19 Cimo załatawił się sam. Jego mętne tłumaczenie o nagonce na jego osobę i rodzinę wcale do mnie nie przemawia, podkreśla tylko jego arogancję i lekceważący stosunek do ludzi (generalnie: "Tylko ja jestem kryształowy i padłem ofiarą bezpodstawnej nagonki. Nie muszę się przed nikim tłumaczyć z moich dochodów. Nie widzę godnego następcy na prezydencki fotel, oprócz mnie."). Zupełnie jak przy okazji wezwania go na świadka do komisji śledczej: gdyby miał mocne dowody potwierdzające jego "niewiność" (w cudzysłowiu, bo przecież nie był oficjalnie oskarżony) - mógłby w pięknym stylu załatwić komisję już w pierwszym podejściu. A tak, oba jego wystąpienia potwierdziły jego bezczelność i to, że stawia się ponad prawem. Prawie identycznie sprawa się miała z akcjami orlenu - mógł się oczyścić, a wpadł w jeszcze większe szambo. I wcale nikt go nie popchnął, a raczej sam się poślizgął na własnym g..wnie i wpadł. Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
kijaw012 Re: UWAGA WSZYSTKIE PSY I SUKI GOŃCZE 14.09.05, 22:14 I Ty człowieku ze smutnego rynsztoku.Ziejesz nienawiścia, na kogo teraz ją skierujesz ? W którym kierunku będziesz pluć na polecenie myśliwych ? Teraz możesz Marszałka pocałować w d...... . Znalazło się paru sprawiedliwych, którzy potępili łajdactwa robione rękoma zlewów ubeckich, póżniej awansowanych po krótkich kursach na pułkowników.Mam na myśli Adama Michnika, Kazimierza Kutza,red.Rolickiego, prof.Nałęcza. Nie stchórzyli młodzi z SLD, z Olejniczakiem. Pozostali stali i przypatrywali się biernie, jak kopią Marszałka i jego rodzinę. Co robił Borowski ? Udawał, że nie widzi. Posłowie z "Samoobrony" Aumiller i Grzesik, członkowie komisji śledczej, brali ochoczo udział w nagonce. Tak jak Marszałek Stefaniuk z PSL. Teraz wszyscy oni chcą przejąc głosy po Cimoszewiczu. Mali ludzie. Nie rozumieją, że najemnik biorący udział w mokrej robocie pozostawia ślady. Nigdy na nich nie zagłosuję. Nie pójdę na żadne wybory. I wszystkich oszołomów pozdrawiam : łom Ci w oko. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: UWAGA WSZYSTKIE PSY I SUKI GOŃCZE 14.09.05, 22:29 kijaw012 napisał: > I Ty człowieku ze smutnego rynsztoku.Ziejesz nienawiścia, na kogo teraz ją > skierujesz ? W którym kierunku będziesz pluć na polecenie myśliwych ? > Teraz możesz Marszałka pocałować w d...... . Znalazło się paru > sprawiedliwych, którzy potępili łajdactwa robione rękoma zlewów ubeckich, > póżniej awansowanych po krótkich kursach na pułkowników.Mam na myśli Adama > Michnika, Kazimierza Kutza,red.Rolickiego, prof.Nałęcza. Nie stchórzyli młodzi > z SLD, z Olejniczakiem. Pozostali stali i przypatrywali się biernie, jak kopią > Marszałka i jego rodzinę. Co robił Borowski ? Udawał, że nie widzi. Posłowie > z "Samoobrony" Aumiller i Grzesik, członkowie komisji śledczej, brali ochoczo > udział w nagonce. Tak jak Marszałek Stefaniuk z PSL. Teraz wszyscy oni chcą > przejąc głosy po Cimoszewiczu. Mali ludzie. Nie rozumieją, że najemnik biorący > udział w mokrej robocie pozostawia ślady. Nigdy na nich nie zagłosuję. Nie > pójdę na żadne wybory. I wszystkich oszołomów pozdrawiam : łom Ci w oko. 'Przekrety' Cimoszewicz, to male pyfko, nieudolnie rozlane prze kandydata na 'prezia'. Bryzgasz piana! Nie jestem lekarzem, i nie potrafie leczyc wscieklizny:))))))))))))!! Odpowiedz Link Zgłoś
kijaw012 Re: UWAGA WSZYSTKIE PSY I SUKI GOŃCZE 14.09.05, 22:41 Każda sfora znajdzie swego amatora. Nie dziwota, że wierzą w powtarzane kłamstawa, tym samym uczestniczą w teatrze głupców. Staram się aby nigdy nie obrażać idiotów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kijaw012 Re: UWAGA WSZYSTKIE PSY I SUKI GOŃCZE 14.09.05, 22:48 Każda sfora znajdzie swego amatora. Zawsze znajdzie się wielu nieszczęśników, którzy uwierzą w każde brunatne kłamstwo. Poza tym staram się aby nigdy nie obrażać idiotów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sandowal Czerwonemu - dziękujemy !!! 14.09.05, 22:14 Żadna czerwona opcja nie powinna tykać polityki w tym kraju przez najbliższe 25 lat. Było by mniej niprzyzwoicie. Tyle. Z innej beczki: "W obecnej kampanii doszło na skalę wcześniej niespotykaną do posługiwania się kłamstwami, oszczerstwami.Sięgnięto po fałszywych świadków i dokumenty. Zmasowana akcja czarnej propagandy przeciwko mnie przyniosła zamierzony skutek. W wyjątkowo nikczemny sposób zaatakowano moją rodzinę, moje dzieci." BZDURA!!! Niech sobie szanowny były (jak się cieszę!!!) kandydat przypomni, jak media (a "Wyborcza w szczególności !!!) "jechały" po Lechu Wałęsie, kiedy pierwszy raz startował na urząd Prezydenta RP. Wypisz - wymaluj, toćka w toćkę Lechu mógł wtedy to samo powiedzieć i się wycofać. Ale postanowił walczyć do końca i wygrał z "twarzą". Czerwone, jak wiadomo twarzy nie posiada, organ podobny do ludzkiego ma przyspawany do koryta i operacja odcięcia strasznie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
mbishop Jak to "zabraknie kandydata lewicy"? A Kaczor? 14.09.05, 22:16 Toż to socjalista pełną gębą! Odpowiedz Link Zgłoś
ziobro_adama PółKurwn.k Gówn.wicz i UBecja wygrały/POLSKA przeg 14.09.05, 22:28 PółKurwn.k Gówn.wicz i UBecja wygrały/POLSKA przegrała :-(( CZARNY DZIEN DLA POLSKI Teraz UB-ecy i wspolpracujace z nimi lub wrecz "ich" media np Wprost innego PÓŁkurwn.ika Rycerz ks.Król moga każdego porzadnego obrzucac gów.em Nie wiem gdzie tu emigrowac,aby życ normalnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
matol13 Re: PółKurwn.k Gówn.wicz i UBecja wygrały/POLSKA 14.09.05, 23:38 Brachu! Podzielam Twój ból.. Umiesz pływać? Spróbuj do Castro, na Kubę nie umiesz to podeptaj na wschód- Korea Północna też oczekuje. tylko o sianku pamiętaj, o zapasiku na zbliżającą się zimę. Gorąco polecam wszystkim dziś zasmuconym tylko się spieszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
korado9 Re: PółKurwn.k Gówn.wicz i UBecja wygrały/POLSKA 15.09.05, 08:31 Byle gdzie, byleby jak najdalej od nas. I najlepiej nigdy nie wracaj. Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 Swietnie! 14.09.05, 22:28 Najlepsza wiadomośc od wielu dni:) Z zadziwieniem czytam wypowiedzi niektórych osób na forum. Prosze Państwa to jest Polityka, a Wy (nie wszyscy) opowiadacie bajeczki o tym jak to brudne niedobre obyczaje zgnoiły szlachetrnego człowieka. Ha:) Zupełnie jak tow. Kwasniewski okazał brak /pardon/ jaj i osobowości. Pomyślcie - facet chciał zostać głównodowodzącym naszych sił zbrojnych, a robi chece że mu ktoś zadał kilka konkretnych pytań... :) A poważnie - ja jestem z wrocławia, gdzie od 16 lat rządzi PO. Skutki są (np.) takie: miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,2905722.html A to, co oferuje mi rząd kolegów tow. cimoszewicza wygląda tak: miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,2914844.html Mój głos nalezy się ludziom którzy cos robią, a prezydent RP ma godnie reprezentować mó kraj np w rozmowie z tow. Putinem i innymi podobnymi. WC nie jest do tego zdolny co właśnie wszystkim watpiącym udowodnił. Odpowiedz Link Zgłoś
drosta1 Kaczor albo Donald ??? 14.09.05, 22:29 Wolę Myszkę Miki .. Głosujemy na Myszkę Miki!!! Odpowiedz Link Zgłoś