zabanowana.mysz.biala Re: Niech żyje KACZYZM!!! Vivat, duce!!! 12.10.05, 17:48 Kaczyzm sięga dna, kwa! kwa! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor.duce Re: Niech żyje KACZYZM!!! Vivat, duce!!! 12.10.05, 18:52 Oj, jeszcze sie smyki muszą duuużooo nauczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor.duce Re: Niech żyje KACZYZM!!! Vivat, duce!!! 13.10.05, 07:35 No i gdzie mysz polazła? Ja tu o nauce, o pogłębianiu wiedzy n/t faszyzmu- kaczyzmu, a mysz nic na to? Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Precz z KACZYZMem!!! Precz z duce!!! n/t 13.10.05, 08:39 Nauki czarne mnie nie interesują, a kaczory mają łebki za malutkie... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor.duce Re: Precz z KACZYZMem!!! Precz z duce!!! n/t 14.10.05, 14:38 Co dwie głowy, to nie jedna! Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: Precz z KACZYZMem!!! Precz z duce!!! n/t 15.10.05, 09:08 Naprawdę? Tylko że obie PUSTE!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor.duce Re: Precz z KACZYZMem!!! Precz z duce!!! n/t 16.10.05, 14:18 Może głowy puste, ale za to kieszenie pełne i łapki tłuste! Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: Precz z KACZYZMem!!! Precz z duce!!! n/t 16.10.05, 16:30 MYSZ nieprzekupna jest! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMem!!! Precz z duce!!! n/t 11.11.05, 09:24 Nieprzekupna była, ale się zmyła;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: Precz z KACZYZMEM!!! 16.10.05, 08:33 www.spieprzajdziadu.pl/pliki/kaczor-naczelnik.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! Proszę... 17.10.05, 07:39 ... jak najczęściej zamieszczać tę fotkę! Jest SUPER! Cały kaczor!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: Precz z KACZYZMEM!!! Precz! 17.10.05, 19:08 Precz z kaczym duce! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Precz z KACZYZMEM! Precz! z "duce" i wogóle precz 17.10.05, 19:11 z "preczem"..:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Precz z KACZYZMEM! Precz! z "duce" i wogóle p 18.10.05, 07:16 henryk.log napisał: > z "preczem"..:-)) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: Precz z KACZYZMEM! Precz! z "duce" i wogóle p 18.10.05, 08:11 Pan Henryk zawsze wie, co "powiedzieć"... Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Precz z KACZYZMEM! Precz! z "duce" i wogóle p 18.10.05, 15:06 Właśnie widze. Czekam na wypowieź n/t dekretów Kaczyńskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor.duce Re: Precz z KACZYZMEM! Precz! z "duce" i wogóle p 18.10.05, 22:21 No i się doczekasz! Tylko dekrety! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Precz z KACZYZMEM! Precz! z "duce" i wogóle precz! 18.10.05, 22:25 ;-( tym razem henryk nie wie co ma powiedzieć! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor.duce Re: Precz z KACZYZMEM! Precz! z "duce" i wogóle p 18.10.05, 22:27 Niech mówi, dopóki może. Wiem, co mówię! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM! Precz! z "duce" i wogóle p 18.10.05, 22:43 >Niech mówi..> ?? Łatwo P. "k.duce" mówić, Pan wiesz co mówić! a ja co mam powiedzieć, choć jeszcze mi wolno, jak doprawdy nie wiem co w zaistniałej sytuacji można jeszcze rzec? ... >Wiem, co mówię! Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Precz z KACZYZMEM! Precz! z "duce" i wogóle p 19.10.05, 07:20 www.spieprzajdziadu.pl/pliki/kaczor-naczelnik.jpg Trzeba powiedzieć NIE faszystom z PiSu! Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: Precz z KACZYZMEM! Precz! z "duce" i wogóle p 20.10.05, 07:58 Kolalicja PiSujów z Andrju, pięknym Romkiem i PSLem-psem na stanowska! Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: I się sprawdziło!!! n/t b/o 15.11.05, 18:32 To była samosprawdzająca się przepowiednia;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: I się sprawdziło!!! n/t b/o 15.11.05, 23:43 Nie ona jedyna, koalicja też się sprawdziła, można sparwdzić w archiwum, kto ją wykrakał;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: I się sprawdziło!!! n/t b/o 16.11.05, 10:42 Pewnie jakieś ptaszysko;-) Czarne??? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: I się sprawdziło!!! n/t b/o 16.11.05, 20:55 My tu gadu, gadu, a tam: w Poznaniu zakazali Parady, niektórzy urzędnicy mają zakaz wypowiadania się w mediach, ocenzurowano media.wp.pl/kat,38214,wid,8090962,wiadomosc.html?P%5Bpage%5D=1&ticaid=18e5&_ticrsn=3 To tylko nieliczne przyklady kroczącego kaczyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: I się sprawdziło!!! n/t b/o 20.11.05, 18:45 U Olejnik - żenujący Mariuszek Nerwusek-Kamiński n/t parady. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: I się sprawdziło!!! 24.11.05, 19:49 Nie podobało się? To teraz będą mieli za swoje: PARADY RÓWNOŚCI w kilku miastach naraz! Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: W niedziele nastapi wyciszenie kaczek! 19.10.05, 07:23 www.spieprzajdziadu.pl/pliki/kaczor.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor.duce Re: W niedziele nastapi wyciszenie kaczek! 19.10.05, 07:35 PiS i MY = VICTORIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: W niedziele nastapi wyciszenie kaczek! 19.10.05, 08:01 Kwaczcie sobie, faszyści - do niedzieli... Indyk też gulgotał!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: W niedziele nastapi wyciszenie kaczek! 15.11.05, 11:01 Gdybym mógł... to w kaczy dziób... ale nie tak mnie wychowano, niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: W niedziele nastapi wyciszenie kaczek! 15.11.05, 13:26 Ach, ta komuna!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowany.henryk Precz z KACZYZMEM!!! Bo to już nie żarty!! n/t 28.10.05, 01:07 Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! Bo to już nie żarty!! n/ 28.10.05, 07:25 Panie Henryku, to nie żarty, bo kaczor - waaadzą wciąż nienażarty!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Precz z IV RzeczPiSpolitą! 29.10.05, 15:17 > Projekt PiS > Preambuła > > KONSTYTUCJA RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ > z dnia . . . . . . . . . 2005 r. > > W imię Boga Wszechmogącego! > My, Naród Polski, > składając Bożej Opatrzności dziękczynienie > za dar odzyskanej niepodległości... Odpowiedz Link Zgłoś
tusko_kwach NIECH ŻYJE KWACH, TUSK, MILLER I URBAN !!!!!!!!!! 29.10.05, 16:11 FIRER TUSK POSTANOWIŁ ZNISZCZYĆ PLATFORMĘ !!!!!!! > > TUSKOWI KLESKA WYBORCZA SIADŁA NA ROZUM ! > > W OBŁEDZIE PRÓBUJE > MŚCIĆ SIE NA WYBORCACH, > SWOJEJ PARTII, PISIE I POLSCE ! > > WTÓRUJE MU MEDIALNY BŁAZEN MARIA RAKIETA !! > KÓRA KARIERE SWOJĄ ZAKOŃCZY NAJPEWNIEJ > NA ŚMIETNIKU HISTORII ! > RAZEM Z KWACHEM I SLD :) MALUCZKOŚĆ TUSKA WIDAC JUZ BYŁO PODCZAS KAMPANII - ZŁOŚLIWOŚĆ ZAMIAST MERYTORYKI - TERAZ WYSZŁA Z NIEGO PAZERNOŚĆ NA STOŁKI I KARIEROWICZOSTWO !! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: NIECH ŻYJE 30.10.05, 07:09 tusko_kwach napisał: > > (...)KLESKA WYBORCZA SIADŁA NA ROZUM ! > > > > W OBŁEDZIE PRÓBUJE > > MŚCIĆ SIE NA (...) > > PISIE (...)! U ciebie klęska nie miałaby na czym usiąść;-))) A cóż zawiniła ta biedna rzeka - PiSa??? Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: NIECH ŻYJE Heraklit z Efezu!;-) 10.11.05, 16:46 Panta rhei... PiSa też;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: NIECH ŻYJE Heraklit z Efezu!;-) 20.11.05, 13:14 PiSuje wodę też zanieczyszczą! Czarna będzie...;-))) *** Kult państwa łączy się z zasadą wodzostwa; wódz (wł. duce) jest utożsamiany z państwem i narodem… Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Precz z KACZYZMEM!!! 09.11.05, 14:49 Ku przestrodze: „Nic przeciw państwu, nic poza państwem, nic bez państwa” (1925 rok). Po dojściu Duce do władzy trwał dwuletni okres zachowywania pozorów systemu parlamentarnego. Sukces zapewniła odpowiednia zmiana ordynacji wyborczej. Po wkroczeniu na ścieżkę radykalnej totalizacji systemu państwowego podejmowano spektakularne inicjatywy gospodarcze jak osuszanie błot, elektryfikacja kolei, budowa nowoczesnych arterii komunikacyjnych. Faszyzm to ideologia programów negatywnych takich jak: antyindywidualizm, antyliberalizm, antykomunizm... Należy podkreślić, iż faszyzm sporadycznie podejmował hasła wyższości rasowej, czy antysemityzmu. Jak wskazywał Duce ,, nawet Żydzi nie uniknęli pomieszania ras”, ,,antysemityzm we Włoszech nie istnieje… Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Precz z KACZYZMEM!!! 09.11.05, 14:53 Zapomniałem o żródle (specjalnie wybrałem podstawowe): gotowce.com.pl/prace/4598.htm Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: To samo (prawie) było w "ekspoze";-))) 10.11.05, 14:57 ius_et_lex napisał: > Po wkroczeniu na ścieżkę radykalnej totalizacji systemu państwowego > podejmowano spektakularne inicjatywy gospodarcze jak osuszanie błot, > elektryfikacja kolei, budowa nowoczesnych arterii komunikacyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: To samo (prawie) było w "ekspoze";-))) 14.11.05, 08:08 Osuszanie błot nie wchodzi w rachubę: to matecznik kaczystów i koalicjantów;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: To samo (prawie) było w "ekspoze";-))) 14.11.05, 13:54 Matecznik... powiadasz, a gdzie Ojciec Rodziny? Też tam?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: To samo (prawie) było w "ekspoze";-))) 14.11.05, 15:01 Oczywiście! Albo na Górze...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: To samo (prawie) było w "ekspoze";-))) 24.11.05, 19:50 Jasne-j...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: ..Z ostatniej chwili......................n/t 10.11.05, 13:20 Wściekła kaczka chciała zakwakać Tuska! Dzieciątko Jurek po raz pierwszy miało okazję się wykazać znajomością regulaminu - oczywiście: na korzyść;-))) Rewelacje kaczki: to ludzie związani z PO chcieli już dawno temu zamordyzmu;-) Kaczka straszy rozlewem krwi. PiSujska PARA-noja się pogłębia.... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: ..Z ostatniej chwili......................n/t 10.11.05, 17:50 Bliźniaka Starszego I o mało krew kacza nie zalała podczas wystąpienia Przyjaciela z PO;-))) Łapki Prezesowi nie dopinały się na brzuszku, a mięśnie koło dzioba prężyły się mężnie pod skórą policzków;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 Re: Do ave.duce 10.11.05, 22:45 Już nastąpiła zamiana z brzydkiego kaczątka na łabędzia? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Do ave.duce 11.11.05, 08:42 zwykly2 napisał: > Już nastąpiła zamiana z brzydkiego kaczątka na łabędzia? Nie i nie nastąpi. Ani jedna znana mi - z "widzenia" - kaczka nie ma szans na taką porzemianę;-))) Dziękuję za pamięć i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! Ups! uff! itp :) n/t 11.11.05, 07:05 Zahaczenie o "kaczyzm" może się źle skończyć!;-( Odpowiedz Link Zgłoś
kristof_35 Re: Precz z KACZYZMEM!!! 11.11.05, 11:22 Część wszyskim W trybunie ukazał sie artykuł "Pikietą we wszechpolaków OBCHODY" choć nie jestem fanem tej gazety to czasami ją przejże. Dzień Walki z Faszyzmem Po ostatnim skandalu m.in. z fotografiami członków Młodzieży Wszechpolskiej obchodzony wczoraj Międzynarodowy Dzień Walki z Faszyzmem w Polsce miał znaczenie szczególne. Wiele środowisk lewicowych i wolnościowych wykorzystało okazję do zamanifestowania swojego sprzeciwu wobec coraz częstszych przypadków wykorzystywania nazistowskiego pozdrowienia Sieg Heil przez działaczy prawicy, przejawów antysemityzmu, rasizmu i ksenofobii. Chyba nie oto walczylczyliśmy, aby była NacjonalPolska, ana to wskazuje że powstanie precz.z.kaczyzmem napisał: > Projekt PiSujów: > > Preambuła > > KONSTYTUCJA RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ > z dnia . . . . . . . . . 2005 r. > > W imię Boga Wszechmogącego! > My, Naród Polski, > składając Bożej Opatrzności dziękczynienie > za dar odzyskanej niepodlegśości, > wdzięczni poprzednim pokoleniom > za ich wytrwałą pracę, poświęcenie i ofiary dla Polski, > zrzuciwszy jarzmo obcej przemocy i komunizmu, > zobowi¹zani do zachowania i umocnienia > niepodległości Państwa Polskiego, > pomni ponadtysiącletnich dziejów związanych z chrześcijaństwem, > pragnąc Rzeczypospolitej silnej prawdą, uczciwością i sprawiedliwością, > naszą wolność i odpowiedzialność za los > współczesnych i przyszłych pokoleñ Narodu > wyrażamy na kartach tej Konstytucji, > która jest najwyższym prawem dla Rzeczypospolitej Polskiej. > Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! 11.11.05, 13:54 Wg mnie - pochód faszyzmu kroczy przez Polskę coraz szybciej. I niech nikt nie opowiada, że to science fiction. To fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Precz z KACZYZMEM!!! 11.11.05, 16:07 To nie powstanie demokratów.pl zakończyło podział na postpezetpeerowców i postsolidarnościowców: ten podział zakończył się wczoraj koalicją PiS i Samoobrony. Dla władzy PiSuje zrobiły już tak wiele, że nie cofną się przed niczym... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! 11.11.05, 17:34 To z nich wyłazi każdą porą i każdym porem skóry! Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Precz z KACZYZMEM!!! n/t 11.11.05, 18:03 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=31804616 Dobry wątek, widziałaś??? Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Precz z KACZYZMEM!!! Niech... 11.11.05, 15:54 szczeznie w spokoju!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! Niech... 12.11.05, 05:59 Sam nie szczeznie, MUSIMY mu w tym pomóc! Pomożecie? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! Niech... 12.11.05, 08:51 Jasne! Już szykuję brytfannę podwójną!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! Niech... 12.11.05, 09:01 "Mu" IV-ta "lekką" będzie..tak nam "TY SAM.." doPomóż!!..hehe.. ..niezłe..hihi cheetah51 napisał: > Sam nie szczeznie, MUSIMY mu w tym pomóc! > Pomożecie? Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! Niech... 15.11.05, 06:03 he,he,he, hihi, a pytanie bez odpowiedzi... Panie Heniu, pomoże Pan w szczeźnięciu?! Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! Niech...Pan H.... 16.11.05, 13:47 wreszcie odpowie, bo przestanę się z nim ścigać! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Precz z KACZYZMEM!!! Nie wywołuj Łowczego :D 17.11.05, 00:06 z... cheetah-u !! cheetah51 napisał: > wreszcie odpowie, bo przestanę się z nim ścigać! Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re:Precz z KACZYZMEM!!! Nie wywołuj Łowcy :D 20.11.05, 14:52 Łowca zaczeka na Łowczego przy "!!!!", aby razem, łapa w łapę, z kaczyzmem się uporać! I co Wielki Łowczy na to?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Precz z KACZYZMEM!!! Nie wywołuj Łowcy :D 20.11.05, 19:18 cheetah51 napisał: > Łowca zaczeka na Łowczego przy "!!!!", aby razem, łapa w łapę, z kaczyzmem się > uporać! > I co Wielki Łowczy na to?;-) :DDD "Rozbroiłeś" mnie Łowco!! No to kto Ci teraz tak pięknie dokuczał będzie..?? >...Łowca zaczeka na Łowczego przy "!!!!" !! Pozwól doczekać..O Mohair'e! Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re:Precz z KACZYZMEM!!! Nie wywołuj Łowcy :D 21.11.05, 06:45 Panie Heniu, jakoś nie wierzę, żeby Wielki Łowczy dał się tak łatwo rozbroić Wielkiemu Łowcy;-))) Z kaczyzmem będziemy się za bary brać, ale ŁOWÓW nie przerwiemy wszak??? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re:Wasze łowy? Śmiech w kaczniku!!! 24.11.05, 19:52 Uczcie się polowania od płci pięknej, czyli tej lepszej po-ŁOWY ludzkości;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! Niech... 17.11.05, 00:40 P. savannowy, nie do mnie, z dawna szcz...ego na(do) kacz(e)ki takie ..populi! P. Sz. gdy ja z "nimi" tu w ojczyźnie boje toczyłem.. P. "obce" tarzał..itp :-) cheetah51 napisał: > he,he,he, hihi, a pytanie bez odpowiedzi... > Panie Heniu, pomoże Pan w szczeźnięciu?! Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Precz z KACZYZMEM!!! Niech... 12.11.05, 10:32 Proszę na mnie liczyć niezawodnie w tym zbożnym dziele;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! Niech... 12.11.05, 10:54 Oby Opatrzność Święta była z nami! Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Precz z KACZYZMEM!!! Niech... 12.11.05, 12:02 Nie chcę być złym prorokiem... J. Kaczyński w swoim exposee wyraźnie starszył przelewem krwi. My tu gadu, gadu, a to przestaje być śmieszne! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! Niech... 12.11.05, 12:36 No, właśnie, nie wiem, co on miał dokładnie na myśli, kiedy w innym miejscu gadał o tym, że politycy (jacyś...) związani z PO chciali wzmacniać - i to znacznie - władzę wykonawczą. Miało to być w ubiegłym stuleciu jeszcze...??? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! O co chodzi??? 12.11.05, 16:06 O co chodzi J. Kaczyńskiemu??? ...Otóż wydaje mi się, że mieliśmy tutaj do czynienia z nawiązaniem do pewnych projektów politycznych, które pojawiły się w Polsce już w latach dziewięćdziesiątych, a dokładnie w pierwszej połowie lat dziewięćdziesiątych. To były projekty polityczne stanowiące swoistą reakcję na niedogodności pierwszego okresu transformacji. Sprowadzały one się do tego, by umocnić, zdecydowanie umocnić władzę, w szczególności władzę wykonawczą - mówiono wtedy nawet niekiedy o pewnym ograniczeniu demokracji - a jednocześnie umożliwić znacznie intensywniejszy rozwój rynku, rozwój rynku, który w tym rozumowaniu był wartością najbardziej istotną. Można było powiedzieć, że była to koncepcja swego rodzaju urynkowienia polityki, i to nie tylko w sferze faktów, ale także w sferze aksjologicznej. Te projekty nigdy w gruncie rzeczy nie wyszły poza dość luźne dywagacje, nigdy nie były zespołem jakichś realnych politycznych posunięć, które by podjęto. Ale mówię o nich dlatego, że wiąże się z nimi nazwisko polityka, który swego czasu odgrywał w Platformie Obywatelskiej bardzo wybitną rolę, a inny wybitny polityk tej formacji swego czasu wyrażał przekonanie, że tego rodzaju działania mogłyby być uzasadnione... serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34314,3010750.html Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Precz z KACZYZMEM!!! O co chodzi??? 12.11.05, 16:52 O co mu chodzi? Nie mam pojecia! Bladego! Wg mnie: jak zawsze odwraca kota ogonem. (...)Sprowadzały one się do tego, by umocnić, zdecydowanie umocnić władzę, w szczególności władzę wykonawczą - mówiono wtedy nawet niekiedy o pewnym ograniczeniu demokracji(...) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Odwracanie kota ogonem!!! I o to chodzi!!! 12.11.05, 20:09 ius_et_lex napisał: > O co mu chodzi? Nie mam pojecia! Bladego! > Wg mnie: jak zawsze odwraca kota ogonem. > Odwracanie kota ogonem. Odwracający - Jarosław Kaczyński: Dlatego pozwolę sobie - zastrzegając, że nie chcę tutaj niepotrzebnie zaostrzać polemik, nie chcę prowadzić do niepotrzebnych sporów i w żadnym razie nie odmawiam nikomu dobrej woli, dobrych intencji, przeświadczenia, że tak właśnie trzeba działać dla Polski - przedstawić moje przeświadczenia odnoszące się do tego, co w istocie prezentowała w kampanii wyborczej i przed kampanią wyborczą Platforma. serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34314,3010750.html Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Odwracanie kota ogonem!!! I o to chodzi!!! 12.11.05, 22:01 To jest taki taniutki "kaczy chwyt"! Dziw bierze, że ktoś się jeszcze na to nabiera! Mówi się, np., tak: uczciwi ludzie na pewno poprą... coś tam..., z góry narzucając negatywną opinię o tych, co nie poprą. Oni są wocbec tego nieuczciwi! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Odwracanie kota ogonem!!! I o to chodzi!!! 13.11.05, 08:14 Bardzo trafne spostrzeżenie;-))) Dziwię się JMWRokicie, że powiedział coś takiego: "Ja braci Kaczyńskich niezależnie od tego, co robią, cenię i szanuję" serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34474,3011215.html?as=3&ias=10 NIEZALEŻNIE? Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Odwracanie kota ogonem!!! I o to chodzi!!! 14.11.05, 06:18 Rokita, jak sama nazwa wskazuje, "umysł" ma raczej pokrętny!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Odwracanie kota ogonem!!! I o to chodzi!!! 14.11.05, 11:30 Demonstruje tę pokrętność bez żadnego skrępowania;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Odwracanie kota ogonem!!! I o to chodzi!!! 16.11.05, 10:15 Uważaj z tym kotem, wszak gepardy...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Odwracanie kota ogonem!!! I o to chodzi!!! 16.11.05, 13:23 Gepardy rzadko tu bywają, a poza tym - niejaki Henryk ma na nie baczenie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Odwracanie kota ogonem!!! I o to chodzi!!! 17.11.05, 00:47 Świe(ę)t(n)e słowa P. ius_et_lex(kurde, jak P.na skróty "brać")!! :-) Łowczy Ł(o)wcy wilkiem! :-)..nemo omen:) ius_et_lex napisał: > Gepardy rzadko tu bywają, a poza tym - niejaki Henryk ma na nie baczenie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Odwracanie kota ogonem!!! I o to chodzi!!! 24.11.05, 19:55 henryk.log napisał: > Świe(ę)t(n)e słowa P. ius_et_lex(kurde, jak P.na skróty "brać")!! :-) > Łowczy Ł(o)wcy wilkiem! :-)..nemo omen:) > > ius_et_lex napisał: > > Gepardy rzadko tu bywają, a poza tym - niejaki Henryk ma na nie baczenie; > -) Uważny obserwator kaczej kniei. Nadaje się do zmagań z kaczyzmem, nagroda go nie minie;-))) Prawda, Panie Henryku? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Odwracanie kota ogonem!!! I o to chodzi!!!:-) 25.11.05, 00:41 ave.duce napisała: > Uważny obserwator kaczej kniei. Nadaje się do zmagań z kaczyzmem, > nagroda go nie minie;-))) > Prawda, Panie Henryku? :-) Patrzaj P. a.D:) ! Jak się To TO szybko Zazieleniło!:-)..a z oczu, jakoś tak "szaro" patrzy!?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Odwracanie kota ogonem!!! I o to chodzi!!!:-) 25.11.05, 19:00 Panie Henryku! Czy to ten sam??? img292.imageshack.us/my.php?image=okorycyka7qd.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Precz z KACZYZMEM TUSKOWATYM 19.11.05, 01:06 Niech żyje Lech i Jarosław Kaczyńscy Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM TUSKOWATYM 20.11.05, 13:13 Dwa w jednym?;-))) *** Kult państwa łączy się z zasadą wodzostwa; wódz (wł. duce) jest utożsamiany z państwem i narodem… Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! 12.11.05, 17:24 > My, Naród Polski, > składając Bożej Opatrzności dziękczynienie... (z preambuły projektu) Wszystko zawdzięczam Bożej Opatrzności, a potem ktoś chce, żebym była dumna z Polski i Polaków... Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!! Polska dla Polaków!;-))))) 13.11.05, 05:30 Polska dla Polaków - czyje to hasełko, bo mi umknęło z pamięci? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!! Polska dla Polaków!;-)))) 13.11.05, 10:32 To? Chyba Wszypolskich, ale pewności nie mam!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: "@^^" - też dobrze! Polska dla Polaków!;-))) 13.11.05, 11:43 Brona dla obrońców, PiS dla PiSku Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: "@^^" - też dobrze! Polska dla Polaków!;-))) 13.11.05, 11:46 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=31775426&a=31775426 Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: "@^^" - też dobrze! i.. niedobrze! :-) :DD 13.11.05, 12:23 ..gdzie Pani "nie mogła" tam henryka posłała ?? ave.duce napisała: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=31775426&a=31775426 Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: "@^^" - też dobrze! i.. niedobrze! :-) :DD 14.11.05, 11:52 Panie Henryku, nigdy, ale to przenigdy nie potraktowałabym Pana jak chłopca na posyłki, chyba że... rowerek by Pan wymienił na nowszy;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: "@^^" - też dobrze! i.. niedobrze! :-) :DD :D 17.11.05, 00:54 Pani Kochana! gdybyś wiedziała ile "wzlotów" po tyluż "kraksach" ja Temu_Staremu zawdzięczam..eeh i hlip i hlup.. ave.duce napisała: > Panie Henryku, > nigdy, ale to przenigdy nie potraktowałabym Pana jak chłopca na posyłki, > chyba że... rowerek by Pan wymienił na nowszy;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: :DD : 25.11.05, 19:09 Panie Henryku, rozumiem doskonale. Wspomnienia czynią cuda!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: "@^^" - też dobrze! Polska dla Polaków!;-))) 14.11.05, 06:19 Mysz do myszkowania!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: "@^^" - też dobrze! "277" dla mnie! ;-)))))) 14.11.05, 15:44 Nie podobają mi się ani Łowczy, ani Łowcy;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: "@^^" - też dobrze! "277" dla mnie! ;-))) :-) 17.11.05, 00:58 ..a mnie wprost lub przeciwnie! ..Tak Łowczy!..Nie Ł(o)wcy! ave.duce napisała: > Nie podobają mi się ani Łowczy, ani Łowcy;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: "@^^" - też dobrze! Polska dla Polaków!;-))) 28.12.05, 08:35 malaszaramysz napisała: > Brona dla obrońców, PiS dla PiSku ! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: "@^^" - też dobrze! Polska dla Polaków!;-))) 13.11.05, 12:35 O, Ho! Ho!, No! No! No! ??!! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: "@&@" - też dobrze?Polska dla Polaków!;-))) 13.11.05, 23:51 ..przynajmniej ładne! :-) ..i żeby na 1-szej kaczkom dopiec.. Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: "@^^" - też dobrze! Polska dla Polaków!;-))) 16.11.05, 06:21 Witam, Polska dla Polaków, a "266" dla Pnana Henia, co? Nie ma lekko, trzeba kaczkami naprzód iść! Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: "@^^" - też dobrze! Polska dla Polaków!;-))) 17.02.06, 22:43 cheetah51 napisał: > Witam, Polska dla Polaków, a "266" dla Pnana Henia, co? Nie ma lekko, trzeba > kaczkami naprzód iść! Zwierzaku, wracaj na plac boju! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: "@^^" - też dobrze! Polska dla Polaków!;-))) 17.02.06, 22:53 Panie Zwierzaku, wracaj na plac boju! Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!! Polska dla Polaków!;-)))) 14.11.05, 05:28 Było to chyba "zawołanie" marcowych moczarowców. Pewności nie mam. Nie mialem kiedy zajrzeć do J. Eislera "Marzec '68". Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!! Polska dla Polaków!;-)))) 15.11.05, 09:04 I co? Długo jeszcze będziemy czekać na spojrzenie?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!! Polska dla Polaków!;-)))) 15.11.05, 20:19 ... beagle.net.pl/zdjecia/83.JPG Łowczy za "Ł"owcę(!) ave.duce napisała: > I co? Długo jeszcze będziemy czekać na spojrzenie?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!! Polska dla Polaków!;-)))) 15.11.05, 21:20 Panie Henryku, ależ Pan dzisiaj "fotogeniczny";-))) Aż miło popatrzeć! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!! Polska dla Polaków!;-)))) 17.11.05, 01:08 :-) Pani mnie nie zrozumiała P-szę P. !:) te "ślipiątka" miały być "wejrzeniem" GEPARDA!!!..uuuhuuhhuu :-)) ave.duce napisała: > ależ...."fotogeniczny";-))) > Aż miło popatrzeć! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!! Polska dla Polaków!;-)))) 17.11.05, 10:46 Panie Henryku, zrozumiałam Pana! To Pan nie zrozumiał mnie, niestety;-((( Wyrazu "fotogeniczny" użyłam nie w dosłownym znaczeniu, ale dla podkreślenia Pańskich ZASŁUG w zamieszczaniu świetnych fotografii na fk!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Precz z KACZYZMEM!! Polska dla Polaków!;-)))) 20.11.05, 09:13 Czy dalej brak zroumienia dla "precz z kaczyzmem"? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!! Polska dla Polaków!;-)))) 24.11.05, 19:57 Wątła nić porozumienia między mną a Wielkim Łowczym Technicznym uległa znacznemu wzmocnieniu: wystarczy popatrzeć na praBabkę!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!! Polska dla Polaków!;-)))) 25.11.05, 00:07 ave.duce napisała: > Wątła nić porozumienia między mną a Wielkim Łowczym Technicznym > uległa znacznemu wzmocnieniu: wystarczy popatrzeć na praBabkę!;-))) .... ? ! ? Pani!??..Kobieto!..Wątła!!!:-) ..a "wycisk"? i częsty q włt!?? :-) ..kacze_kurcze_blade!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!! Polska dla Polaków!;-)))) 25.11.05, 19:12 Panie Henryku, jeśli będzie Pan tak łaskawy i zestawi nić z praBabką, to sam Pan zobaczy, jaka ta nić wątła...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Precz z KACZYZMEM!!! I tą Konstytucją! n/t 14.11.05, 09:38 Moherowa Konstytucja? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! I tą Konstytucją! n/t 14.11.05, 10:15 Niestety, nie moherowa - faszystowska... Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Precz z KACZYZMEM!!! I tą Konstytucją! n/t 15.11.05, 10:30 Z tego, co słyszę, to teraz nie kaczki, a rydzyki rządzą!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! I tą Konstytucją! n/t 15.11.05, 11:51 Koalicja kaczko-grzybna z dodatkiem żelaza i wszy - OHYZDA! Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Precz z KACZYZMEM!!! I tą Konstytucją! n/t 15.11.05, 13:09 Całe szczęście, że to koalicja, a nie: KOLACJA!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! I tą Konstytucją! n/t 15.11.05, 16:32 Kolacji bym takiej nie życzyła największemu wrogowi;-))) No, chyba że byłaby to czarna kaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Precz z KACZYZMEM!!! I tą Konstytucją! n/t 15.11.05, 17:41 Jako wróg czy jako potrawa?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! I tą Konstytucją! n/t 16.11.05, 08:41 Dwa w jednym! Kaczek w barszczu nigdy za wiele;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Precz z KACZYZMEM!!! I tą Konstytucją! n/t 16.11.05, 10:58 A do tego grzybek - jeden - mniam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! I tą Konstytucją! n/t 16.11.05, 11:13 Rydzyk jeden - może być!? A z nim - cała rodzina... Rydze zwykle gromadnie rosną;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Precz z KACZYZMEM!!! I tą Konstytucją! n/t 17.11.05, 12:06 Byle paciorki z różańców nie powpadały i kłaki z moherków;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! I tą Konstytucją! n/t 17.11.05, 18:45 Paciorkami można się udławić, a od kłaków dostać niestrawności;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Precz z KACZYZMEM!!! I tą Konstytucją! n/t 17.11.05, 20:42 Od dzisiaj nie jadam koalicji, sorry: kolacji!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! I tą Konstytucją! n/t 20.11.05, 13:14 Ja będę jeść, ile wlezie, bo trzeba przetrwać nie tylko zimę, ale i przednówek!;-))) *** Kult państwa łączy się z zasadą wodzostwa; wódz (wł. duce) jest utożsamiany z państwem i narodem… Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Precz z KACZYZMEM!!! I tą Konstytucją! n/t 26.11.05, 18:18 Na przednówku się skończy?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! I tą Konstytucją! n/t 17.02.06, 17:22 ius_et_lex napisał: > Na przednówku się skończy?;-) > Niestety, znowu w grudniu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! I tą Konstytucją! n/t 17.11.05, 00:13 ..nie życz Drogiemu P. ... !:-))) ave.duce napisała: > Kolacji bym takiej..życzyła największemu Łowczemu;-))) > No, chyba że wystrzelałby te czarne kaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! I tą Konstytucją! n/t 17.11.05, 09:59 Panie Henryku, na kolację będziemy jadać same ziobra, ok?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! "#))" 16.11.05, 06:40 Jeśli ludzie się nie obudzą, to czarna zaraza nas pomału pochłonie - jak bagno!-((( Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Precz z KACZYZMEM!!! "#))" 16.11.05, 16:53 Może się obudzą. Jest zawsze jakaś nadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! "#))" 17.11.05, 05:54 Optymistka z myszy, ale jestem "za"! Gadanie - gadaniem, pisanie - pisaniem, ale CZYNÓW potrzeba! Takich codziennych, niby niepozornych, niby małych i szarych!;-) Mysz się do nich nadaje jak mało kto!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Precz z KACZYZMEM!!! "#))" 17.11.05, 17:30 Mysz już od dawna mysią propagandę uprawia i kopiarkę w piwnicy trzyma:-) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! "#))" 20.11.05, 05:57 Aaa, i tu mam mysz! Jednak jest, i to od dawna, trendy!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! "#))" 16.11.05, 18:40 Nie bój nic! NO PASARAN!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! "#))" :-DDD 17.11.05, 00:02 i jeszcze *razy to samo proszę + "!))" by >...czarna zaraza nas pomału nie pochłonęła - jak bagno!-((( Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! "#))" :-DDD 17.11.05, 18:20 Panie Henryku, na co było to polowanie??? "311" - taka płotka... Nawet kaczka by ją połknęła;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! "#))" :-DDD 18.11.05, 20:32 ave.duce napisała: > Panie Henryku, > na co było to polowanie??? > "311" - taka płotka... > Nawet kaczka by ją połknęła;-))) !! :D ?? czy ja Panią pytałem wielokrotnie już: "Ale się z P.mam :D ??" ..ta pamięć.. i po "oknach" ??..tat..tak Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! "#))" :-DDD 20.11.05, 17:01 Panie Henryku, nie będziemy sie licytować na ok(n)o;-) Zbyt poważny problem z tymi zapędami na zadziobizm kaczy;-))) *** Kult państwa łączy się z zasadą wodzostwa; wódz (wł. duce) jest utożsamiany z państwem i narodem… Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! WY "co" ś(n)picie!!?? 17.11.05, 01:31 w.. Nocy grozą kaczą czarną.. ..wielka sztuka dniem "Preczyć" ..phiii.. Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Precz z KACZYZMEM Donaldowym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.11.05, 01:42 Precz z KACZYZMEM Donaldowym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech żyje Rokita. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM ?? z czego się toto urwało? 17.11.05, 02:00 leszab napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Precz z KACZYZMEM ?? z czego się toto urwało? 17.11.05, 08:54 Z uschniętej gałęzi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 Re: Precz z KACZYZMEM ?? z czego się toto urwało? 13.01.06, 16:45 henryk.log napisał: > leszab napisał: > > ?! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM Donaldowym !!!!!!!!!!!!!!!! 17.11.05, 13:47 Pomyliło ci się: pl.wikipedia.org/wiki/Kaczyzm Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Precz z KACZYZMEM Donaldowym !!!!!!!!!!!!!!!! 17.11.05, 15:30 No i kaczorki haseła się dorobiły:-))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM !!!!!!!!!!!!!!!! 17.11.05, 15:59 Oni się nie tylko tego dorobili... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re:Nigdy Dość!! Precz z KACZYZMEM!!! 17.11.05, 19:40 Panie Henryku, upór godny podziwu, chapeau-bas! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Nigdy Dość!! Precz z KACZYZMEM!!! 19.11.05, 00:56 ... albo "chapeau-bas!" lub "zimne_ciepło" Kochana ... Pani:-)(..nie.log)! ..dlaczego ja jeszcze P. z'wz'pod'noszę..??....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re:Nigdy Dość!! Precz z KACZYZMEM!!! 24.11.05, 19:59 Panie Henryku, dlaczego? Bo ceni mnie Pan za wdzięk i bezpretensjonalność, których to przymiotów nawet na placu boju nie tracę;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Nigdy Dość!! Precz z KACZYZMEM!!! 24.11.05, 21:20 ave.duce napisała: > Panie Henryku, > dlaczego? Bo ceni mnie Pan za wdzięk i bezpretensjonalność, > których to przymiotów nawet na placu boju nie tracę;-))) :-) Fakt! :-))) ..i niech ewentualnym zazdrośni'c'om miny do cna sczezną! :-) ..to między "nami" zostanie?.. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re:Nigdy Dość!! Precz z KACZYZMEM!!! 25.11.05, 19:14 Panie Henryku, przecież wszystko co piszemy na fk, między nami zostaje;-))) Manifestować na zewnątrz PRECZ będziemy w sobotę i niedzielę;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re:Nigdy Dość!! Precz z KACZYZMEM!!! 05.01.06, 18:39 henryk.log napisał: > ave.duce napisała: > > > Panie Henryku, > > dlaczego? Bo ceni mnie Pan za wdzięk i bezpretensjonalność, > > których to przymiotów nawet na placu boju nie tracę;-))) > :-) > Fakt! :-))) > ..i niech ewentualnym zazdrośni'c'om miny do cna sczezną! :-) > > ..to między "nami" zostanie?.. ? Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re:Nigdy Dość!! Precz z KACZYZMEM!!! 05.01.06, 20:23 Tym razem zgadzam się z Panią!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! "##(" liczy się? 18.11.05, 06:44 www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_051118/publicystyka_a_5-1.F.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! "##(" liczy się? 18.11.05, 08:52 cheetah51 napisał: > www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_051118/publicystyka_a_5-1.F.jpg Liczy się tylko to, co Wielki Łowczy chce, żeby się liczyło! Zapamiętaj sobie raz na zawsze, Wielki Łowco!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! "##(" liczy się? :P 18.11.05, 20:07 ave.duce napisała: > Liczy się tylko to, co Wielki Łowczy chce, żeby się liczyło! > Zapamiętaj sobie raz na zawsze, Wielki Łowco!;-))) ..hi..hi.. Pani Humanistko! treść postu P. cheetah51-a godna "żołądkowej"?:) ..czy czyXczy =(, jest godne jakiejkolwiek "mojej" wzmianki.. o "to" mniejsza.. Pani "forma", "Wielki Łowco"..hehe..ku "niej" wielkiej (ł)OWCY ?? ?? Doprawdy! Kochana Pani..?? ..Alfred niejaki przypadkiem nie przebywał w Pani pobliżu ostatnio ?? ..tak pytam.. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! "##(" liczy się? :P 19.11.05, 13:03 Panie Henryku, jak Pan to zgadł? Alfred był koło mnie, ramię w ramię, ziobro w ziobro;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! "##(" liczy się? 21.11.05, 06:46 E, chyba nie jest tak źle! Wielki Łowca łaskawy, ludzki pan;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! "##(" liczy się? :) 18.11.05, 20:17 cheetah51 napisał: > <a href="www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_051118/publicystyka_a_5-1.F.jpg" target="_blank">www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_051118/publicystyka_a_5-1.F.jpg</a> "Możesz to nazwać lekcją fruwania" !!! Aleś cheetah51-u! Panie pamiętliwy!! gdzieś dawno temu Bryllowałem na FK..i "wybaczcie" prosiłem!.. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! 18.11.05, 09:46 Precz z kaczyzmem! Niebędziemy czekać, aż nasz zaleje czarna i brunatna fala! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! 18.11.05, 10:00 Oczywiście, NIE BĘDZIEMY! A właśnie czytałam wątek o analfabetach na fk;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Precz z KACZYZMEM!!! 18.11.05, 22:37 No cóż,analfabeta też człowiek:-) Odpowiedz Link Zgłoś
9119511tu Re: Precz z KACZYZMEM!!! 27.12.05, 23:34 ave.duce napisała: > Litościwa jesteś nad wyraz! > ? Odpowiedz Link Zgłoś
el_matador9 Re: Precz z KACZYZMEM!!!ave duce 20.11.05, 00:55 obrzydliwy i niebezpieczny jest ten krótkonogi prymitywny faszystowski kaczyzm,zaowocuje na pewno drastycznym pogorszeniem stosunków gospodarczych z Rosją,niewbywałą nędzą i rozruchami społecznymi w wielkich polskich miastach na niewyobrażalną wręcz skalę z uwagi na przysłowiowe dwie "lewe ręce" do godpodarki(vide ruina gospodarcza WARSZAWY zaordynowana przez Kaczyńskiego) i stratami ekonomicznymi idącymi w miliardy USD jako że obecna ekipa to banda talibów,prymitywnych faszo-katoli i zwykłych pieniaczy i niedouków ekonomicznych jak upiorna szczecińska małomiasteczkowa katolicka prymitywna do cna talibka Minister Finansów tego przerażliwego Rządu. "CACZINESCU, FUERA DE NUESTRA POLONIA !" Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! "Niebędziemy" Pani 18.11.05, 20:22 "haczyć" bo nie w "naszym" to zwyczaju! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
signal Re: Precz z KACZYZMEM!!! "Niebędziemy" Pani 13.02.06, 16:48 taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Precz z KACZYZMEM Donaldowym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.11.05, 01:02 Precz z KACZYZMEM Donaldowym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Precz z KACZYZMEM Donaldowym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Precz z KACZYZMEM Donaldowym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!!..i dobitniej co.. i raz 19.11.05, 02:18 i co następną "każdą" noc ..!?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Precz z KACZYZMEM!!!..i dobitniej co.. i raz 19.11.05, 16:10 W Poznaniu już kaczyzm panuje na całego. Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: Precz z KACZYZMEM!!!..i dobitniej co.. i raz 19.11.05, 16:23 Nie znudziło sie wam tak od rzeczy....... , nie szkoda wam czasu,jak możecie być zorientowani jak cały dzień siedzicie na forum i jazgoczecie te swoje bzdury na okragło, które przynosza odwtrotny efekt od zamierzonego. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Precz z KACZYZMEM!!!..i dobitniej co.. i raz 19.11.05, 19:22 Uwielbiam jazz -got :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Precz z KACZYZMEM!!!..i dobitniej co.. i raz 19.11.05, 20:41 melisa-bb napisała: > Nie znudziło sie wam tak od rzeczy....... , nie szkoda wam czasu,jak możecie > być zorientowani jak cały dzień siedzicie na forum i jazgoczecie te swoje > bzdury na okragło, które przynosza odwtrotny efekt od zamierzonego. Dzięki za troskę... Nie zmusza się nikogo, aby czytał ten wątek i się do niego doPiSywał;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! BEZ KOMENTARZA! 19.11.05, 17:31 fakty.interia.pl/news?inf=687368 Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! BEZ KOMENTARZA! 19.11.05, 19:20 fakty.interia.pl/news?inf=687368 Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! BEZ KOMENTARZA! 19.11.05, 22:13 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3020418.html CORAZ bliżej rewolucji moralnej... *** Kult państwa łączy się z zasadą wodzostwa; wódz (wł. duce) jest utożsamiany z państwem i narodem… Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!!..poraz "#^#" .. 19.11.05, 23:13 Panie Henryku, czekałam na Pana! Witam! Gratuluję! Niestety, juz muszę "spadać" - proszę walczyć dzielnie z kaczyzmem! *** Kult państwa łączy się z zasadą wodzostwa; wódz (wł. duce) jest utożsamiany z państwem i narodem… Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!!..poraz "#^#" .. 19.11.05, 23:19 Tak Pani na mnie czekała, że aż "spadła" ..:D :D Dobry ten Wieczorek..jak dla mnie:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!!..poraz "#^#" .. 21.11.05, 01:03 Panie Henryku, dzisiaj trochę gorszy wieczorek, sorry, ale kaczyzm czuwa. Precz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!!..po raz "#^^" .. :D 20.11.05, 02:02 ave.duce napisała: > Panie Henryku, > czekałam na Pana!... :-D >na górę precz..< Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!!..po raz "#^^" .. :D 20.11.05, 13:09 Znowu? Jak ja mam walczyć i przetrwać, jak wciąż KTOŚ mnie gania?;-))) *** Kult państwa łączy się z zasadą wodzostwa; wódz (wł. duce) jest utożsamiany z państwem i narodem… Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!!..po raz "#^^" .. :D 21.11.05, 01:54 Ja wiem, że Panie wie, iż ja wiem co Pani chciała rzec..:-) ave.duce napisała: >..KTOŚ mnie gania?;-)) ps Dobranoc:-)..już muszę!! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!!..po raz "#^^" .. :D 24.11.05, 20:01 Panie Henryku, z pewnym opóźnieniem, ale... ja wiem, że Pan wie, że ja wiem, że Pan... Trzeba było tak zakałapućkać, żeby Doorń nie rozszyfrował;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!!..poraz "#^#" .. 19.11.05, 23:14 ..ale nie o to chodzi jak komu "wychodzi".. po raz wtóry! ..lub częściej..?? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!!..poraz "#^#" .. 20.11.05, 12:26 Panie Henryku, ja też mogę, raz leppiej, raz gorzej, ale zawsze PRZECIW KACZYZMOWI!;-) *** Kult państwa łączy się z zasadą wodzostwa; wódz (wł. duce) jest utożsamiany z państwem i narodem… Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!!..lub na Osły "ich+":) n/t 20.11.05, 13:02 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=32245588 Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!!..lub na Osły "ich+":) n/ 20.11.05, 13:07 Panie Henryku, już się pytałam w wątku n/t przetrwania: WHY there?;-((( *** Kult państwa łączy się z zasadą wodzostwa; wódz (wł. duce) jest utożsamiany z państwem i narodem… Odpowiedz Link Zgłoś