ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! Trzeba zlikwidować... 03.12.05, 13:19 Sulejówek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Precz z KACZYZMEM!!! Nie, nie upiory!!! 03.12.05, 14:01 I "699" (Pani Dyrektorka), i "700" (ave) - dla tej lepszej połowy ludzkości!!! Pan Łowczy i Pan Łowca się zaszyją na dobre w tych ambonach i sawannowych trawach. A kaczyzm sie rozhula po świecie!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! 03.12.05, 14:13 ave.duce napisała: > Jakieś kacze UPIORY??? Jakie?.. ..jak ten "podlotek", Szanowna Pani! :DD Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! ...Upiory ??? 03.12.05, 14:31 ..eeh, Panią samopas niebacznie zostawić..!! "&))" :-) >po piwnicy< Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Precz z KACZYZMEM!!! Panie Wielki... 03.12.05, 16:47 ... to nie fair;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! Trochę wiedzy n/t 03.12.05, 18:16 Upiór (ukr. upir', brus. upir, czes. i słow. upi'r) to w mitologii słowiańskiej pierwotnie trup wstający nocą z grobu i - w postaci własnej lub zwierzęcej - włóczący się po ziemi, zabijający ludzi albo powodujący ich śmierć przez wysysanie krwi, co z ofiary również czyniło upiora. Dla uwolnienia się od potwora należało dokonać ekshumacji zwłok i przebić je kołem (zwykle osinowym), czasem jednak zmarłemu odcinano głowę i układano ją w grobie między nogami nieboszczyka. Według późniejszych wersji upiorami stawali się ludzie zrodzeni przez siłę nieczystą, czarownicy, wiedźmy bądź zmarli śmiercią nienaturalną (przede wszystkim samobójcy). Słowiański upiór został zapożyczony przez Zachód Europy, gdzie znano go jako wampira. www.gildia.pl/horror/istoty/upior_wampir Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Na "Precz z KACZYZMEM!!!" zbiórka!!! :-) 04.12.05, 01:07 www.1restaurants.de/mp/kasa.mp3 lub upośledzonych www.1restaurants.de/mp/debil.mp3 www.1restaurants.de/mp/zofia.mp3 www.1restaurants.de/mp/666.mp3 ..Szczęść Mohair'e.. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Na "Precz z KACZYZMEM!!!" zbiórka!!! :-) 04.12.05, 09:12 Panie Henryku, od Pańskiego postu aż mi się jeść całkiem odechciało;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Precz z KACZYZMEM!,przepełnine erotyko i przemoco 04.12.05, 01:24 aż czytać hadko!! www.1restaurants.de/mp/kazanie.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: KACZYZM jest tylko JEDEN!!! Nie damy się 04.12.05, 07:07 podzielić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: W jedności siła!!! 04.12.05, 08:15 W jedności siła O tym, że grupa to siła dobrze wiemy obserwując zachowania w grupie ludzkiej. Większe jest prawdopodobieństwo owocnego zakończenia polowania jeśli bierze w nim udział kilka osobników. ww2.tvp.pl/2178,20050531210104.strona Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:W jedności siła!!! :D "społeczność likaonów":D 04.12.05, 09:22 :-)) Dzień Dobry :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re:W jedności siła!!! :D "społeczność likaonów": 06.12.05, 07:18 Likaony są lepsze "polujące" ode mnie, choć nie tak szybkie;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Kaczki z narodem, naród z kaczkami 05.12.05, 10:02 a MY swoją drogą:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kaczki z narodem, naród z kaczkami 05.12.05, 10:58 Co racja, to racja, Pani Dyrektorko! Już po malibu???... Honi soit qui mal y pense, n'est-ce pas? Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Kaczki z narodem, naród z kaczkami 05.12.05, 16:43 Czyżby Pani Dyrektorka miała otrzymać Order Podwiązki?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kto wie??? 05.12.05, 18:42 Za całokształt: walki i edukacji... Tylko jak będzie w tym wyglądać??? pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Garter_Ins.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Kto wie??? Elegancko??? 06.12.05, 12:39 To niebezpieczne!!! Wszak first lady elektka... Co bedę pisał po próżnicy: www.vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/01/62/81_file.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 Re: Kto wie??? Elegancko??? 14.01.06, 15:31 ius_et_lex napisał: > To niebezpieczne!!! Wszak first lady elektka... > Co bedę pisał po próżnicy: > > www.vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/01/62/81_file.jpg > ! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:.a tak wogóle to.. Precz z KACZYZMEM!!! !! n/t 04.12.05, 18:16 ??? na dole głównej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re:.a tak wogóle to.. Precz z KACZYZMEM!!! !! n/ 04.12.05, 23:42 Ale Pan Wielki Łowczy Techniczny narozrabiał dzisiaj na forumie! Widać, że twardej łapy brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:.a tak wogóle to. Precz z KACZYZMEM!!! !! n/t 05.12.05, 00:11 cheetah51 napisał: > Ale Pan Wielki Łowczy Techniczny narozrabiał dzisiaj na forumie! > Widać, że twardej łapy brakuje... Taaak?? Z rzadka jedynie "wychylałem" w lab...się??? Musi jaka "podszywka! :-) Dobranoc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re:.Dzień Dobry wszystkim!!!:-)))))))))) 05.12.05, 08:02 Siedzieliśmy na dachu Siedzieliśmy jak w kinie na dachu przy kominie, a może jeszcze wyżej niż ten dach, dach, dach. A ty mnie precz wygnałeś i tamtą pokochałeś, to po całowałeś mnie wtedy tak? Znalazłam cię w rynsztoku, bez szelek i widoków, za włosy cię wywlokłam spoza krat, krat, krat. A ty mnie precz wygnałeś i tamtą pokochałeś, to po całowałeś mnie wtedy tak? Kazałam cię wyczyścić, posłałam do dentysty, wsadziłam pół Cedetu na twój grzbiet, grzbiet, grzbiet. A ty mnie precz wygnałeś i tamtą pokochałeś, to po całowałeś mnie wtedy tak? Włóczyłam cię po sklepach, bo byłeś jak Mazepa, samego masz obuwia z dziesięć par, par, par. A ty mnie precz wygnałeś i tamtą pokochałeś, to po całowałeś mnie wtedy tak? Prosiłam godzinami, byś przestał jeść palcami, mówiłam co spasiba, co pardom, dom, dom. A ty mnie precz wygnałeś i tamtą pokochałeś, to po całowałeś mnie wtedy tak? Wbijałam w łeb, jak dziecku, po rusku, po niemiecku: nie na to jest perfuma, byś ją pił, pił, pił. A ty mnie precz wygnałeś i tamtą pokochałeś, to po całowałeś mnie wtedy tak? Przytyłeś mi - ty łotrze, bo miałeś według potrzeb, czy dziś obywatela na to stać? A ty mnie precz wygnałeś i tamtą pokochałeś, to po całowałeś mnie wtedy tak? Ty jesteś kawał drania, to nie do wytrzymania, na diabła mi potrzebny taki chłop, chłop, chłop? Wystawię ci rachunek za wikt i opierunek, za każdy pocałunek - zapłać! Albo wróć. Wróć. Agnieszka Osiecka Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re:.Dzień Dobry wszystkim!!!:-)))))))))) 05.12.05, 13:39 Super:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re:.Dzień Dobry wszystkim!!!:-)) Ależ, ależ... 05.12.05, 15:12 raz by w zupełności wystarczyło;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re:.Dzień Dobry wszystkim!!!:-)) Ależ, ależ... 05.12.05, 20:26 To były miłe złego początki:-)))))) Moich problemów z komputerem Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re:.Dobry... wszystkim!!!:-)) Ależ, ależ... 05.12.05, 21:24 Prezent na pocieszenie: www.trader.pl/images/pl/big_images/ford_explorer_1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re:.Dobry... wszystkim!!!:-)) Ależ, ależ... PLUS 05.12.05, 21:27 Gratulacje do tego Forda Explorera dołączam za "&$$"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Dobry...wszystkim!!!:-)) Ależ, ależ..."&$$" :D 05.12.05, 21:56 ave.duce napisała: > Gratulacje do tego Forda > Explorera > dołączam za "&$$"!!! :-) Pani Kochana, dołącz ze dwa słowa wyjaśnienia do tej "bryczki"! Jeny, jaka Ona piękna, godna SAMEGO!!..O! Mohair'e! ..tech. zauroczony.. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re:Dobry...wszystkim!!!:-)) Ależ, ależ..."&$$" :D 05.12.05, 22:19 Panie Henryku, nasza Pani Dyrektor Kochana potrzebowała Explorera, więc go migiem www.greendevils.pl/technika_wojskowa/lotnictwo/mig-29/mig29.html dostarczyłam do Jej komputera!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Dobry...wszystkim!!!:-)) Ależ, ależ..."&%)" :D 05.12.05, 23:14 ave.duce napisała: > Panie Henryku, > > nasza Pani Dyrektor Kochana potrzebowała Explorera, więc go migiem > > <a href="www.greendevils.pl/technika_wojskowa/lotnictwo/mig-29/mig29.html" target="_blank">www.greendevils.pl/technika_wojskowa/lotnictwo/mig-29/mig29.html</a> > dostarczyłam do Jej komputera!;-))) P. Humanistki, zwróćcie mi.. moją "rolę"!! :-) ..proszę..tech. .. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re:Dobry...wszystkim!!!:-)) Ależ, ależ.. 06.12.05, 14:10 Panie Henryku, jak się ma takiego nauczyciela od techniki, to... Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re:Dobry...wszystkim!!!:-)) Ależ, ależ..."&%)" :D 08.01.06, 13:52 henryk.log napisał: > ave.duce napisała: > > > Panie Henryku, > > > > nasza Pani Dyrektor Kochana potrzebowała Explorera, więc go migiem > > > > <a > href="<a href="www.greendevils.pl/technika_wojskowa/lotnictwo/mig- 29/mig29.html"" target="_blank">www.greendevils.pl/technika_wojskowa/lotnictwo/mig- 29/mig29.html"</a> > target="_blank">www.greendevils.pl/technika_wojskowa/lotnictwo/mig-29/mig29 > .html</a> > > dostarczyłam do Jej komputera!;-))) > > P. Humanistki, zwróćcie mi.. moją "rolę"!! :-) > ..proszę..tech. .. ! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:.Dzień Dobry wszystkim!!!:-)))))))))) ..:D 05.12.05, 18:41 ave.duce napisała: >Znalazłam cię.. !!! ii..a..a..nie moglo "to" tak "na zawsze" między nami zostać.. :-) >> Przytyłeś mi - ty .. !!! ?? ~~84 kg ?? ..nie ma po tylu "razach": > Albo.. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Wielkiego zwierza Wielki Łowczy upolował:-))) 05.12.05, 22:11 www.boeing.com/news/releases/2005/q4/nr_051114h.html Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: "&$&" z gratulacjami od O-samy...ch walecznych 05.12.05, 22:14 Panie Henryku, dla Pana: vliegtuighomepage.nl/b7473.htm Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z "takim" KACZYZMEM!!! ???..a tak !! :-) 05.12.05, 23:22 Gdy Pierwsze Damy "Frontu" boją się na tamtym "!$))"-ne zadanie odrobić! ..od technicznego na "ściągę liczą ???..hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Wszyscy Świeci..Precz z KACZYZMEM!!! ??? 06.12.05, 00:33 ... na Dobranoc ???? img497.imageshack.us/img497/277/swietykaczor7oc.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Wszyscy Świeci..Precz z KACZYZMEM!!! ??? 06.12.05, 06:36 henryk.log napisał: > ... na Dobranoc ???? > > img497.imageshack.us/img497/277/swietykaczor7oc.jpg Dobrze, że tego nie widziałem z wieczora, bo ta świetlistość spać by mi nie dała!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! Na śniadanie..."&%%" 06.12.05, 07:19 1400 i 755... Obżarłem się, idę spać... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! Na śniadanie..."&%&" 06.12.05, 10:10 Też mi tyle kaczek wystarczy... na razie;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Miłego dnia!!! Dla wszystkich na fk!!!:-))))) 06.12.05, 14:19 Nie wiem, jak tam "wszystkjich", ale dla mnie to miły dzień, mimo widma kaczego;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: A co z balem przebierańców??? 06.12.05, 19:51 Proszę jakiś termin wyznaczyć, bo trzeba sę przygotować - mimkra wymaga ćwiczeń, a w dodatku jeszcze kaczy chód, nauka dawania w dziób, etc.! Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: A co z balem przebierańców??? Czas ucieka... 06.12.05, 21:34 Trzeba ćwiczyć kaczy taniec www.vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/01/62/83_file.jpg i uśmiechy... www.vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/01/62/81_file.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: A co z balem przebierańców??? Pani Dyrektor!!! 07.12.05, 07:06 Przebiorę się za myszkę. Szare futerko już mam - z ostatniego polowanka sobie przyniosłem, a co! Nauczy mnie Pani mysiego języka??? Kwakać już potrafię, więc śmiało mogę się nazwać poliidiotą! Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Mikołajki są:-)) Prezenty w szkole:-) n/t 07.12.05, 07:10 O, rany kaczki! Już lecę z szybkością gepardzią, drąc się na całą sawannę: PRECZ Z KACZYZMEM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Mikołajki są:-)) Prezenty w szkole:-) n/t 07.12.05, 10:10 Złap po drodze parę kaczek:-) Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: Mikołajki są:-)) Prezenty w szkole:-) n/t 01.01.06, 17:32 malaszaramysz napisała: > Złap po drodze parę kaczek:-) ?! Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Mikołajki są:-)) Prezenty w szkole:-) n/t 01.01.06, 22:12 Zlapalem jedna blizniaczka!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Miłego dnia!!! Dla wszystkich na fk!!!:-))))) 06.12.05, 17:31 Ślicznie i "&%&" razy dziękujemy!!:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! Na śniadanie..."&%%" 06.12.05, 17:27 cheetah51 napisał: > 1400 i 755... > Obżarłem się, idę spać... :D i :D Kaczuchy do poduchy!:-) P. Ł. Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! Na śniadanie..."&%%" 07.12.05, 07:08 henryk.log napisał: > cheetah51 napisał: > > > 1400 i 755... > > Obżarłem się, idę spać... > > :D i :D > > Kaczuchy do poduchy!:-) > > P. Ł. Panie W.Ł.T. - ja Panu też;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 Re: Precz z KACZYZMEM!!! Na śniadanie..."&%%" 12.01.06, 13:22 cheetah51 napisał: > henryk.log napisał: > > > cheetah51 napisał: > > > > > 1400 i 755... > > > Obżarłem się, idę spać... > > > > :D i :D > > > > Kaczuchy do poduchy!:-) > > > > P. Ł. > > > Panie W.Ł.T. - ja Panu też;-))) ChWDK ! Odpowiedz Link Zgłoś
deka_czyzacja Re: Precz z KACZYZMEM!!! 06.12.05, 18:38 precz.z.kaczyzmem napisał: > Projekt PiSujów: > > Preambuła > > KONSTYTUCJA RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ > z dnia . . . . . . . . . 2005 r. > > W imię Boga Wszechmogącego! > My, Naród Polski, > składając Bożej Opatrzności dziękczynienie > za dar odzyskanej niepodlegśości, > wdzięczni poprzednim pokoleniom > za ich wytrwałą pracę, poświęcenie i ofiary dla Polski, > zrzuciwszy jarzmo obcej przemocy i komunizmu, > zobowi¹zani do zachowania i umocnienia > niepodległości Państwa Polskiego, > pomni ponadtysiącletnich dziejów związanych z chrześcijaństwem, > pragnąc Rzeczypospolitej silnej prawdą, uczciwością i sprawiedliwością, > naszą wolność i odpowiedzialność za los > współczesnych i przyszłych pokoleñ Narodu > wyrażamy na kartach tej Konstytucji, > która jest najwyższym prawem dla Rzeczypospolitej Polskiej. > Nowo_poczęty na Forum jestem W imię Boga Wszechmogącego i nic nie rozumiem! Czego wy chcecie od Pana Lecha K. i Pana Jarosława K. ? Co Oni wam takiego narobili? Jak by wam w majtki narobili tak się zachowujecie ! Oni a szczególnie ten drugi Pan są mnie szczególnie bliscy! Na razie nie mogę wyjaśnić dlaczego, więc nie dociekajcie. Jak przeczytam cały wątek to się odezwę. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Precz z KACZYZMEM!!!.....do jutra Kochani:..uff 07.12.05, 01:02 na dziś. :) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!!...DZISIAJ, Kochani:..uff 07.12.05, 07:12 Do roboty! Hej ho, hej ho, do pracy by się szło!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!!...DZISIAJ, Kochani:..uf 07.12.05, 10:04 Pracuj, bo mnie lenistwo ogarnęło, a tu Ojczyzna w potrzebie!!!;-))) Bóg zapłać, dobry zwierzaku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Precz z KACZYZMEM!!!...DZISIAJ, Kochani:..uf 07.12.05, 10:06 Mnie też. Jak ja lubię mieć lenia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!!...DZISIAJ, Kochani:..uf 07.12.05, 12:08 Dwa bliźniacze lenie??? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Precz z KACZYZMEM!!!...DZISIAJ, Kochani:..uf 07.12.05, 21:29 Niestety:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!!...DZISIAJ, Kochani:..uf 09.12.05, 17:30 Niestety, dwója! Nici z Orderu Podwiązki!!!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!!...DZISIAJ, Kochani:..uf 16.12.05, 07:17 Order jeszcze nie przyznany, a już zabrany? Walka na ordery?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!!...DZISIAJ, Kochani:..uf 27.12.05, 17:30 Tylko Orzeł się liczy!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re:Już jest prawie po... a prezenty gdzie???;-))) 07.12.05, 17:38 Panie Henryku, występuję w imieniu kolektywu szkolnego pod światłym kierownictwem Panie Dyrektorki vel malejszarejmyszy. Czy mam powtórzyć pytanie? A prezenty gdzie???;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re:Już jest prawie po... a prezenty?;-) O rany!!! 07.12.05, 19:07 Mam przechlapane: PANI Dyrektorki, powinno być! Padam... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Argumenty? a powiedzmy demokracja nie? 07.12.05, 22:51 Wg mnie: nie! Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Argumenty? a pwiedzmy demokracja nie? 08.12.05, 12:12 W jaki sposób demokracja ingeruje w twoje prywatne życie, zwykly2? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Czekamy... Nasza cierpliwość dla dobra sprawy 08.12.05, 20:19 jest niewyczerpana;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Czekamy... Nasza cierpliwość dla dobra sprawy 08.12.05, 21:51 Wieczna Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Czekamy... Nasza cierpliwość dla dobra sprawy 09.12.05, 07:57 eee, jak brakuje argumentów, to się daje w krzaki i już! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Roślinne argumenty:-)))))))) n/t 09.12.05, 13:19 Naleweczki? Ziołowe? Litewskie??? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! Nie spoczniemy!!! 07.12.05, 10:10 Kaczki - strzeżcie się!!! Nie znacie dnia, ani godziny, kiedy wylądujecie w kaczniku!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Precz z KACZYZMEM!!! Nie spoczniemy!!! 07.12.05, 13:55 Znajdą się tam szybciej niż się nam wydaje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Precz z KACZYZMEM!!! Nie spoczniemy!!! 07.12.05, 16:00 Jestem za!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kaczki do kacznika!!! 10.12.05, 19:34 Nie ma to jak dobra gospodyni!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Wy'bac'zcie Kochani.. Precz z KACZYZMEM!!!.. 08.12.05, 00:07 odłogiem! :-(..prezenty niestety też!! Rozk(r)aczył mnie się system u Joasi(Mojej!) Dziecko w Piątek przyjeżdża!! ..no to ja muszę zdążyć, choćby mnie czorty_kacze upiec miały!! Jeszcze raz Wy'bac'zcie!! . :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re:Wy'bac'zcie Kochani.. Precz z KACZYZMEM!!!.. 08.12.05, 07:59 henryk.log napisał: > odłogiem! :-(..prezenty niestety też!! > Rozk(r)aczył mnie się system u Joasi(Mojej!) > Dziecko w Piątek przyjeżdża!! > ..no to ja muszę zdążyć, choćby mnie czorty_kacze upiec miały!! > Jeszcze raz Wy'bac'zcie!! . :-) Panie Henryku, od czego ma się przyjaciół, jeśli nie od wybaczania? A więc: wybaczamy (brak prezentów) i prosimy od wybaczenie (naszej niecierpliwości);-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re:Wy'bac'zcie Kochani.. Precz z KACZYZMEM!!!.. 08.12.05, 10:24 Dziecko ważniejsze niż wszystkie prezentty świata:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re:Wy'bac'zcie Kochani.. Precz z KACZYZMEM!!!.. 08.12.05, 11:25 A gdyby prezentem był kaczy łebek i łapki? Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re:Wy'bac'zcie Kochani.. Precz z KACZYZMEM!!!.. 08.12.05, 13:05 Albo przed świętami: www.fotosearch.pl/IGS555/is689-081/ ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re:Wy'bac'zcie Kochani.. Precz z KACZYZMEM!!!.. 08.12.05, 15:06 No, wiesz! Panu W. ł. T. przed, czy w trakcie, czy po... nie godzi się takiej... dawać!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: To moje ostatnie słowo "w tym temacie"... 14.12.05, 06:40 Idzie zima, może masz rację, że gołej dawać nie wypada, więc kupiłem jej w prezencie futerko! pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:WildZwijn.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Precz z KACZYZMEM!!!.."anty_system" działa :-) 09.12.05, 10:26 .., że hoho! :-) Cześć! Heyah! Dzień Dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re:Precz z KACZYZMEM!!!.."anty_system" działa :-) 09.12.05, 11:43 Panie Henryku, kiedy Pan dłużej powalczy, bo się za Panem stęskniłam?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re:!!!.."anty_system" działa :-) akurat!!!;-) 09.12.05, 14:25 I z aetj "tęsknoty" załapałaś "*)*", zamiast wstrzymać się z wyrażaniem uczuć na forum... i to w dodatku na polu bitwy z kaczyzmem! Ale on widzi, co się tu wyprawia! img497.imageshack.us/img497/6391/okorycyka6vz.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re:!!!.."anty_system" działa :-) akurat!!!;-) 09.12.05, 21:45 Cóż za filozoficzna mina Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re:!!!.."anty_system" działa :-) akurat!!!;-) 10.12.05, 08:40 Mina, powiada mysz... www.unic.un.org.pl/rozbrojenie/miny_ladowe.php Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re:!!!.."anty_system" działa :-) akurat!!!;-) 11.12.05, 12:36 Ładna, ale czy nie za bardzo marsowa?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Precz z KACZYZMEM!!!.."anty_system" działa :-) 13.12.05, 20:07 henryk.log napisał: > .., że hoho! :-) > Cześć! Heyah! Dzień Dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! Nas nie dotyczy, ale... 09.12.05, 15:11 fajne jest: www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_051209/publicystyka_a_6-1.F.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! Nas nie dotyczy, ale... 09.12.05, 15:33 I z myszą!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Precz z KACZYZMEM!!! Nas nie dotyczy, ale... 09.12.05, 16:34 Fajne teksty ma moja kuzynka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! Nas nie dotyczy, ale... 09.12.05, 17:22 Ucz sie, Myszo, ucz, nauka to na kaczki klucz!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Precz z KACZYZMEM!!! Nas nie dotyczy, ale... 09.12.05, 18:17 Włąśnie się zapisałam na zajęcia z fizjologii kaczej Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! Nas nie dotyczy, ale... 09.12.05, 18:23 A ja wybrałam patologię;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Precz z KACZYZMEM!!! Nas nie dotyczy, ale... 09.12.05, 19:35 Mnie interesuje ornitologia wybiórcza;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! Nas nie dotyczy, ale... 10.12.05, 14:38 Czyli kaczkologia, były na ten temat niegdyś wykłady. Nie wiem, czy zostaną powtórzone;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!!..i nie ma to tamto!! 09.12.05, 21:56 Precz z BUCIORAMI na miarę dla KACZYCH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Precz z KACZYZMEM!!!..i nie ma to tamto!! 10.12.05, 18:07 I z kaczymi szewcami Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Do boju zagrzeje nas ta pieśń!!! 09.12.05, 23:12 mp3.wp.pl/p/twoja/dedykacja/128415.html Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Do boju zagrzeje nas ta pieśń!!! Dziękujmy... 09.12.05, 23:32 Aferałowi z PO za udostępnienie...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Do boju zagrzeje nas ta pieśń!!! Rydzyk, 10.12.05, 08:23 lubię tańczyć z nim!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Do boju zagrzeje nas ta pieśń!!! Rydzyk, 10.12.05, 13:10 Ja też! Odbijany?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Do boju zagrzeje nas ta pieśń!!! Rydzyk, :-) 10.12.05, 14:47 ave.duce napisała: > Ja też! Odbijany?;-))) ..ociec_rycyk O'd'bijany od ściany do ściany ?? ..wchodzę z ochotą ! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Do boju zagrzeje nas ta pieśń!!! Rydzyk, :-) 10.12.05, 14:54 Panie Henryku, mojego ukochanego Ojca, a zwłaszcza rydzyka będe bronić jak Świątyni Opatrzności, sorry: Opaczności!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Do boju zagrzeje nas ta pieśń!!! Rydzyk, 10.12.05, 14:47 ius_et_lex napisał: > lubię tańczyć z nim!;-) !! To nas dwóch już..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Do boju zagrzeje nas ta pieśń!!! Rydzyk, 10.12.05, 18:22 Ja byłam pierwsza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Do boju zagrzeje nas ta pieśń!!! Rydzyk, 20.12.05, 13:47 Ja też chcę! Z Grzybkiem dawno nie tańczyłem... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! ??.następne pokolenie 10.12.05, 21:03 krzyczy!?.. uc.ekonta.com/index.php?pasek=44 >córuś moja!:-)< Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Witam Wielkiego Łowczego!!! 11.12.05, 08:09 Okropną kaczkę Pan Łowczy tu przytargał! Do gara z nią i pokrywką przykryć szczelnie, żeby ani dzioba nie wystawiła! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Witam Wielkiego Łowczego!!! 11.12.05, 08:33 cheetah51 napisał: > Okropną kaczkę Pan Łowczy tu przytargał! > Do gara z nią i pokrywką przykryć szczelnie, żeby ani dzioba nie wystawiła! :-) To nie ja, P. Ł. to moje dziecko(17 l.)! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Witam Wielkiego Łowczego!!! 11.12.05, 17:48 Ech, młodość, młodość... ma swoje prawa;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Witam Wielką Przyjaciółkę Łowc(z)y'ch! :D 11.12.05, 21:29 ave.duce napisała: > Ech, młodość, młodość... ma swoje prawa;-))) ??????????? ..nareszcie jacyś Ludzie na FK:-).. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Witam Wielką Przyjaciółkę Łowc(z)y'ch! :D 11.12.05, 22:00 henryk.log napisał: > ave.duce napisała: > > > Ech, młodość, młodość... ma swoje prawa;-))) > > ??????????? > :-) To nie ja, P. Ł. to moje dziecko(17 l.)! :-)) > ..nareszcie jacyś Ludzie na FK:-).. Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Precz z KACZYZMEM!!! ??.następne pokolenie??? 11.12.05, 15:34 rąbnęło Wodnikowi dżakuzę? (za kropekuk, thanks!) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! ??.następne pokolenie?? 11.12.05, 21:09 Un siem zapłacze bez dżakuzy!;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! ??.następne pokolenie?? 11.12.05, 21:29 ave.duce napisała: > Un siem zapłacze bez dżakuzy!;-((( :-)) Gdybyś P. wiedziała, jak nie Wiesz, jak mi P. na FK dziś brakowało.. ..hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! po raz 845;-))) 11.12.05, 21:44 henryk.log napisał: > > Gdybyś P. wiedziała, jak nie Wiesz, jak mi P. na FK dziś brakowało.. > ..hehe.. No, po prostu nie mogłam... Najpierw - obowiązek! Załóżyłam beret moherowy swój, jak w każdą niedzielę znów ruszyłam w bój;-))) bi.gazeta.pl/im/1/3053/z3053941G.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Precz z KACZYZMEM!!! ??.następne pokolenie?? 12.12.05, 11:44 Wasserwaga się zapłacze, ale z innego powodu: jest zaatakowany bez podstaw!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! ??.następne pokolenie?? 13.12.05, 07:39 Bez podstaw mu tę jacuzzi zamontowali?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! ??.Niebawem jacuza 13.12.05, 07:37 się nim zainteresuje...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! ??.Niebawem jacuza 13.12.05, 08:25 Lepiej: yakuza!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! ??.Niebawem jacuza 14.12.05, 06:45 Yakuza byłaby dobra do kompletu, fakt. Niech Pan Wasserwaga uważa, żeby z nią nie mieć na pięcie, excusez: na pieńku!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! 848 - fruuu, kaczki! 11.12.05, 23:18 ave.duce napisała: >848 - fruuu, kaczki! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Precz z KACZYZMEM!!! 848 - fruuu, kaczki! 12.12.05, 07:53 To taka komenda dla kaczek!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! 848 - fruuu, kaczki! 13.12.05, 10:34 Znam też inne, niebawem zaprezentuję!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Precz z KACZYZMEM!!! 848 - fruuu, kaczki! 13.12.05, 13:29 Nie mogę się doczekać! Spać po nocach też nie będę mógł!;-) Litości! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! 848 - fruuu, kaczki! 13.12.05, 20:26 ave.duce napisała: > Znam też inne, niebawem zaprezentuję!;-))) ? :).. znam pewnego laboranta, namierzył zamiarów nad siły ..na obiecankach skończył..taaka menszczyzna ))-:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Precz z KACZYZMEM!!! 848 - fruuu, kaczki! 13.12.05, 22:16 Czy ja go znam?;-) Tak pytam... Sobie a muzom... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! 848 - fruuu, kaczki! 13.12.05, 23:21 ius_et_lex napisał: > Czy ja go znam?;-) > Tak pytam... > Sobie a muzom... ??? chyba nie..jakieś indywiduum ! :-) po raz 1-szy .. Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Precz z KACZYZMEM!!! 848 - fruuu, kaczki! 13.12.05, 22:16 Czy ja go znam?;-) Tak pytam... Sobie a muzom... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! 848 - fruuu, kaczki! 13.12.05, 23:21 ius_et_lex napisał: > Czy ja go znam?;-) > Tak pytam... > Sobie a muzom... ??? chyba nie..jakieś indywiduum ! :-) i po raz 2 -gi .. Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: Precz z KACZYZMEM!!! 848 - fruuu, kaczki! 31.12.05, 19:16 ave.duce napisała: > ! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! n/t 12.12.05, 09:47 www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_051212/publicystyka_a_4-1.F.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Precz z KACZYZMEM!!! n/t 12.12.05, 14:03 Chyba nie... carpaccio z kaczki?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! n/t 12.12.05, 15:49 W życiu! Podróbek z dróbek nie serwuje się w przyzwoitych lokalach!;-))) Tam się kaczek nie wpuszcza! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Precz z KACZYZMEM!!! n/t 12.12.05, 16:30 Kaczka w lokalu tylko pieczona Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! Znaczy się: ubita??? 12.12.05, 18:42 Chętnie zjem, jak dojdę do siebie, pozdrawiam dzielnych antykaczystów!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Precz z KACZYZMEM!!! Znaczy się: ubita??? 12.12.05, 18:53 Wielkie łowy przed Wielkim Łowcą! Nazbierało się zwierzyny, że hej!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! Znaczy się: ubita??? 12.12.05, 18:57 Jakieś myszy polne się włóczą tu i ówdzie... Czy Wielki Łowczy śpi na tej swojej ambonie?! Wracam do łoża boleści, ale już wkrótce zapoluję...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Chyba tak, bo go nie widać!;-))) 12.12.05, 22:09 pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Ambona_smoldzino.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Chyba tak, bo go nie widać!;-))) 13.12.05, 07:30 To gdzie on się chowa, ten kaznodzieja?! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Chyba tak, bo go nie widać!;-))) Na łów, na 13.12.05, 07:34 łow, towarzyszu mój!;-))) P.S. Dobrze, że żyw! Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Chyba tak, bo go nie widać!;-))) Na łów, na 13.12.05, 07:41 Żyw, ale jeszcze na łowy zbyt słaby!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Chyba tak, bo go nie widać!;-))) Na łów, na 13.12.05, 08:20 Nabieraj sił - podobno rosołek z kaczyzny bardzo wzmacinia!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Chyba tak, bo go nie widać!;-))) Na łów, na 13.12.05, 23:43 ave.duce napisała: > Nabieraj sił - podobno rosołek z kaczyzny bardzo wzmacinia!;-))) I niech Cię "wzmacinia" Wielkich Ł. Duch!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Chyba tak, bo go nie widać!;-))) Na łów, na 25.12.05, 15:57 Panie Henryku.log: Pan to całkiem jak te kaczki: jedna gada zza drugiej, a ta "na froncie" wszystko przekręca;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Chyba tak, bo go nie widać!;-))) Na łów, na 19.01.06, 17:30 Albo się nie odzywa;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Chyba tak, bo go nie widać!;-))) Na łów, na 13.12.05, 23:41 cheetah51 napisał: > Żyw, ale jeszcze na łowy zbyt słaby!;-))) No to czego pod amboną drze się!:) Jak ma gardło "kaczą...." zbolałe?? Na Łowy Łowczy nie Łowcy gryp! :-) Na zdrowie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Chyba tak, bo go nie widać!;-))) Na łów, na 14.12.05, 06:30 Drze się, bo Łowczy śpi...;-))) Na zdrowie? Czyżby Pan W.Ł.T. wciąż w pracowni?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Chyba tak, bo go nie widać!;-))) Na łów, na 14.12.05, 02:40 cheetah51 napisał: > Żyw, ale jeszcze na łowy zbyt słaby!;-))) OOOOOOOOO !! ?? img456.imageshack.us/img456/5739/toogepard5kf.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Chyba tak, bo go nie widać!;-))) Na łów, na 19.01.06, 19:38 henryk.log napisał: > cheetah51 napisał: > > > Żyw, ale jeszcze na łowy zbyt słaby!;-))) > > OOOOOOOOO !! ?? > > img456.imageshack.us/img456/5739/toogepard5kf.jpg ??? ..i kto(co) W. Ł. tak urządził?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Do kompletu: nic nie widać, ani nikogo!!! 12.12.05, 22:12 pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Ambona%28%C5%82owiectwo%29.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Do kompletu: nic nie widać, ani nikogo!!! 13.12.05, 07:32 Kryje się gdzieś w pobliżu, nie chce wystaw(i)ać (się)!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Do kompletu: nic nie widać, ani nikogo!!! 13.12.05, 07:35 Tak, skryty jakiś jest ten W.Ł.T. - mroki pracowni chem.- fiz. go pochłonęły na wieki...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Do kompletu: nic nie widać, ani nikogo!!! 13.12.05, 07:38 Albo ten osławiony malibu!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Do kompletu: nic nie widać, ani nikogo!!! 13.12.05, 07:41 Ten, co Pania Dyrektorke wykończył prawie, kaczysta jeden!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Do kompletu: nic nie widać, ani nikogo!!! 13.12.05, 23:53 cheetah51 napisał: > Albo ten osławiony malibu!;-))) Pana mali_bu prosiłbym po raz "***" nie wmieszywać w niecne gierki! :-) ..bo równy gość jest!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Do kompletu: nic nie widać, ani nikogo!!! 14.12.05, 06:42 Równy, ale zębaty! On te zęby na Panią Dyrektorkę sobie ostrzył, rezultat widać na fot.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Do kompletu: nic nie widać, ani nikogo!!! 13.12.05, 23:51 ave.duce napisała: > Tak, skryty jakiś jest ten W.Ł.T. - > mroki pracowni chem.- fiz. go pochłonęły > na wieki...;-))) A Pani(e) swoje..? Co ma "mroki" i dlaczego we mnie takim pytaniem.. ..ja Łowię właśnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
9119511tu Re: Do kompletu: nic nie widać, ani nikogo!!! 23.12.05, 11:10 ChIWD !!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Do kompletu: nic nie widać, ani nikogo!!! 13.12.05, 23:48 ave.duce napisała: > pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Ambona%28%C5%82owiectwo%29.jpg Hehe! ..proszę się tak dokładnie powielekroć obrócić wokól własnej osi, ręczę, wiele i wielu Pani zo'bac'zy! :-) Ten Pan (gałązka niżej) mniej widzi więcej czuje!!..myślę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! Znaczy się: ubita??? 13.12.05, 21:24 cheetah51 napisał: > Wracam do łoża boleści, ale już wkrótce zapoluję...;-))) ..wracam i wracam..powrócić nię mogę ? No to wróć wreszcie P. Ł. - szczerze życzę ! :-)))) > Czy Wielki Łowczy śpi na tej swojej ambonie?! Niech Ł. Ł. nie "przygarnia"..!:-) ..jakby w jakiej malignie na skutek k. grypy był!..ot co!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! Znaczy się: ubita??? 16.12.05, 07:13 Umówmy się na wspólne łowy: czekam na propozycję od Wielkiego Łowczego!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
stan.borys Re: Precz z KACZYZMEM!!! Znaczy się: ubita??? 06.01.06, 10:43 cheetah51 napisał: > Jakieś myszy polne się włóczą tu i ówdzie... > > > Czy Wielki Łowczy śpi na tej swojej ambonie?! > > > Wracam do łoża boleści, ale już wkrótce zapoluję...;-))) O qrwa ! Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!! Znaczy się: ubita??? 06.01.06, 21:10 stan.borys napisał: > O qrwa ! A cóż to kolegę tak zbulwersowało?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! Znaczy się: ubita??? 13.12.05, 23:36 ius_et_lex napisał: > Wielkie łowy przed Wielkim Łowcą! > Nazbierało się zwierzyny, że hej!;-) Hej! Heyah!..zawsze zdążę.. nie raz..tak już było! :-) img470.imageshack.us/img470/3240/heyah7hz.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Ten też.. Precz z KACZYZMEM!!! ???????? 14.12.05, 01:44 img425.imageshack.us/img425/732/kaczfuck4gj.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Ten też.. Precz z KACZYZMEM!!! ???????? 14.12.05, 02:25 henryk.log napisał: > img425.imageshack.us/img425/732/kaczfuck4gj.jpg .."Tego" nie mógł znieść??..myślę.. img361.imageshack.us/img361/4259/ktospojdziezatosiedziec2ic.jpg lub nakazywał przestrzegać BHP !! img363.imageshack.us/img363/4738/bhp1dz.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re:Ten też.. Precz z KACZYZMEM!!! ???????? 14.12.05, 06:50 Ta ostatnia "uwaga" to do elekta? O! www.mroki-duszy.wiersze.pl/obrazy/big/griever1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re:Ten też.. Precz z KACZYZMEM!!! ???????? 16.12.05, 12:07 Sam Mecenas??? Trudno uwierzyć wprost!;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!!...Zaraz, czy ja Komuś 14.12.05, 03:10 dziś na coś nie odpowiedziałem ?? ..eee..tak pytam.. Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!!...Zaraz, czy ja Komuś 14.12.05, 06:52 A gdzie rowerek? W rowie??? pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Nachtsichtgeraet.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! i z renatą b.!!! 14.12.05, 07:13 "())" - oby do "!)))";-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Precz z KACZYZMEM!!! i z renatą b.!!! PRECZ!! 14.12.05, 21:47 Precz !!! Precz!!! Precz!!!! Reńka się znowu popisała. Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! i z renatą b.!!! PRECZ!! 15.12.05, 06:58 Koalicjntka przecież!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Precz z KACZYZMEM!!! i z renatą b.!!! PRECZ!! 16.12.05, 07:26 Koalicjant wart koalicjantki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! i z renatą b.!!! PRECZ!! 16.12.05, 07:48 Precz z diobami i dziubami! Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! "()(" - na śniadanie!!! 15.12.05, 07:28 Nowe siły do walki już są! Grypa już nie szaleje, ale znowu do roboty od poniedziałku. I tak źle, i tak niedobrze;-))) Odpowiedz Link Zgłoś