ave_duce Re: Precz!!! I jeszcze nieraz!!! 23.02.06, 19:09 Wykończymy tych faszystów, o ile wcześniej nie wykończą się sami! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz!!! I jeszcze nieraz!!! 23.02.06, 20:25 ave_duce napisała: > Wykończymy tych faszystów, o ile wcześniej nie wykończą się sami! > > ;) > www.humorek.com.pl/c8/s/10.htm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z Kaczyzmem!!! 24.02.06, 00:50 cyklista napisała: > Kaczyzm -> taczyzm ??? Ciekawa opinia...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Precz z Kaczyzmem!!! 24.02.06, 13:50 > cyklista napisała: > > Kaczyzm -> taczyzm > ??? > Ciekawa opinia...;))) No taczyzm, od taczki ... Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z Kaczyzmem!!! Czyli co? Wywozimy! 26.02.06, 05:50 cyklista napisała: > > cyklista napisała: > > > Kaczyzm -> taczyzm > > ??? > > Ciekawa opinia...;))) > > No taczyzm, od taczki ... Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Precz z Kaczyzmem!!! Czyli co? Wywozimy! 26.02.06, 18:25 No to jazda !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z Kaczyzmem!!! Czyli co? Wywozimy! 26.02.06, 21:59 malaszaramysz napisała: > No to jazda !!!!!!!!! www.ebaja.pl/images/74700.gif Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z Kaczyzmem!!! Czyli co? Jak zabawa... 27.02.06, 03:35 to: Klub wesołego szampana A gdybym miał cię zjeść To co byś powiedziała A ugryźć gdybym chciał Czy coś byś przeciw miała Chciałabym, chciała, chciałabym, chciała Chciałabym, chciała, chciałabym, chciała A gdybym był krogulcem To co byś powiedziała I gdybym przyszedł z teczką Do łóżka i twego ciała Chciałabym, chciała, chciałabym, chciała Chciałabym, chciała, chciałabym, chciała A gdybym był młotkowym W fabryce z młotkiem szalał To co byś powiedziała Czy coś byś przeciw miała Drżałabym, drżała, drżałabym, drżała A gdybym musiał odejść Z teczką od twego ciała Uciekać do robala To co byś powiedziała Żałowałabym ...je..a..je..a..je..a..je..a.. Formacja Niezywych Schabuff Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z Kaczyzmem!!! Czyli co? Jak zabawa... 27.02.06, 07:35 Yes, yes, yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z Kaczyzmem!!! Czyli co? Jak zabawa... 27.02.06, 13:09 cheetah51 napisał: > Yes, yes, yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-))))))))))))))))))))))) Się spiknęli... Brakuje tylko Paana Henryka do kompletu! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z Kaczyzmem!!! Czyli co? Jak zabawa... 27.02.06, 17:09 ave_duce napisała: > cheetah51 napisał: > > > Yes, yes, yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-))))))))))))))))))))))) > > Się spiknęli... Brakuje tylko Paana Henryka do kompletu! > > ;) Wielki Łowczy Techniczny się znajdzie... Zaraz wyślę po niego hulaj_duszę na hulajnodze;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z Kaczyzmem!!! Czyli co? Jak zabawa... 27.02.06, 23:11 cheetah51 napisał: > ave_duce napisała: > > Się spiknęli... Brakuje tylko Paana Henryka do kompletu! >.. się znajdzie... > Zaraz wyślę po niego hulaj_duszę na hulajnodze;-)) ps Kol. Hulaj szukaj tam gdzie henryk Godną Jakąś przuważy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z Kaczyzmem!!! Czyli co? Jak zabawa... 27.02.06, 23:25 henryk.log napisał: > cheetah51 napisał: > > > ave_duce napisała: > > > > Się spiknęli... Brakuje tylko Paana Henryka do kompletu! > > >.. się znajdzie... > > Zaraz wyślę po niego hulaj_duszę na hulajnodze;-)) > > ps > Kol. Hulaj szukaj tam gdzie henryk Godną Jakąś przuważy ;P > Nie będę koledze Heńkowi wypominał tych "niegodnych":))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z Kaczyzmem!!! Czyli co? Jak zabawa... 28.02.06, 07:47 A ja ci wypomnę: "2455" - całkiem, całkiem! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z Kaczyzmem!!! Czyli co? Jak zabawa... 04.03.06, 01:07 ave_duce napisała: > A ja ci wypomnę: "2455" - całkiem, całkiem! > > ;) Przestalem liczyć te kaczki!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz!!! 01.03.06, 00:30 i35.photobucket.com/albums/d196/normalna/wodz_IVRP.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz!!!...Precz!!!... 01.03.06, 00:58 ave_duce napisała: > i35.photobucket.com/albums/d196/normalna/wodz_IVRP.jpg img526.imageshack.us/img526/6627/gwiezdnakaczka9wu.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz!!!...Precz!!!... Tyż piękny!!! 01.03.06, 01:06 henryk.log napisał: > ave_duce napisała: > > > i35.photobucket.com/albums/d196/normalna/wodz_IVRP.jpg > > img526.imageshack.us/img526/6627/gwiezdnakaczka9wu.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz!!!...Precz!!!... Tyż piękny!!! 02.03.06, 03:23 ave_duce napisała: > henryk.log napisał: > > > ave_duce napisała: > > > > > i35.photobucket.com/albums/d196/normalna/wodz_IVRP.jpg > > > > img526.imageshack.us/img526/6627/gwiezdnakaczka9wu.jpg > > www.humorek.com.pl/c35/s/23.htm Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Sama walczę!:))) Jestem przy tobie jak cień:- 03.03.06, 16:30 Mam nadzieję, że to nie ty? www.humorek.com.pl/c36/s/4.htm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Sama walczę!:))) Jestem przy tobie jak cień:- 03.03.06, 21:44 ave_duce napisała: > Mam nadzieję, że to nie ty? > > www.humorek.com.pl/c36/s/4.htm > ;) A jeśli??? To co wtedy?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Sama walczę!:))) Jestem przy tobie jak cień:- 04.03.06, 09:52 hulaj_dusza napisał: > > A jeśli??? To co wtedy?:))) > Rany boskie! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Sama walczę!:))) Jestem przy tobie jak cień:- 05.03.06, 01:40 ave_duce napisała: > hulaj_dusza napisał: > > > > A jeśli??? To co wtedy?:))) > > > > Rany boskie! > > ;))) Spoko, w wizytówce ma niezłą fotkę!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Sama walczę!:))) 05.03.06, 19:07 Nie było mnie ale już jestem:-))))))) Wisz,gdzie byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Sama walczę!:))) i zgarniam "@**$"!!! 05.03.06, 22:30 Wykształcuna na ament w tej walce!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Sama walczę!:))) i zgarniam "@**$"!!! 05.03.06, 23:57 hulaj_dusza napisał: > Wykształcuna na ament w tej walce!:))) Yjeee, to może już lepiej, we własnym, dobrze pojętym interesie, P. Myszki na żadne takie tam kursa, nie puszczajmy..coo ? K. Hulako :) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Niech w Knajpie siedzi i tyle!;))) 06.03.06, 00:06 henryk.log napisał: > hulaj_dusza napisał: > > > Wykształcuna na ament w tej walce!:))) > > Yjeee, to może już lepiej, we własnym, dobrze pojętym interesie, > P. Myszki na żadne takie tam kursa, nie puszczajmy..coo ? > K. Hulako :) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:O! tóż to, Niech w Knajpie siedzi i tyle!;))) 06.03.06, 00:17 Ku pożytkowi Gości i wogóóóleee ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re:O! tóż to, Niech w Knajpie siedzi i tyle!;))) 06.03.06, 00:20 henryk.log napisał: > Ku pożytkowi Gości i wogóóóleee ! :-) Myyyszooo, czyyy Ciii nieee żaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal?! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Witam wszystkich,"@$&&" po dodze biorąć;P 04.03.06, 20:42 malaszaramysz napisała: > Mysz już jest. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Witam wszystkich,"@$&&" po dodze biorąć;P 04.03.06, 20:55 henryk.log napisał: > malaszaramysz napisała: > > > Mysz już jest. > > :-) > Eh, te myszy! Niech się kaczki mają na baczność(i)!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log e:Precz z KaczyzmeM!!!..Eeee..o czym to jachciałem 07.03.06, 02:40 ? qrtka, zapomnialem! nno to Dobranoc Wszystkim :-) ps i cokolwiek by Wam Kochani do główek przyszło, oświadczam, nie macie racji ... ps bis "Nie można wysłać wiadomości. Za dużo wielkich liter w temacie." Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: A tak dokladniej,to o co chodzi w tym watku ? 07.03.06, 07:37 maksimum napisał: > ???? Tytuł cztałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator666 Re: Precz z kaczorem 07.03.06, 07:31 Co to sie w tym kraju porobilo!? na szczescie istnieja takie galerie jak www.kaczyzm.jpg.pl/ gdzie chociaz na chwile mozna zapomniec o otaczajacym nas szambie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z kaczorem - Dzięki za pozdrowienia!!! 07.03.06, 07:37 obserwator666 napisał: > Co to sie w tym kraju porobilo!? na szczescie istnieja takie galerie jak www.kaczyzm.jpg.pl/ gdzie chociaz na chwile mozna zapomniec o otaczajacym nas szambie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś