borbali 30.09.05, 22:36 W kuluarach słyszałem o takiej koalicji.Przychylność SLD nie wymaga wyjasnienia natomiast wyroby Polikota spowodują przychylność Leppera i jego kumpli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antzu To PiS chce skoku na kasę, idioto 30.09.05, 22:39 Myślisz, że Jarek wypuści taką okazję z ręki. Przecież już prawie dogadał się z Endriu Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: To PiS chce skoku na kasę 30.09.05, 22:48 Monopol Polikota to mocny argument na Lepperka. Tu jest wolny rynek czyli ten wygrywa co da więcej. Kaczki to gołodupcy. Odpowiedz Link Zgłoś
antzu Ale mają stołki dla Endriu i Romka 30.09.05, 23:01 Stołki, które da się przełożyć na dużą kasę. Dlatego "proszą do koryta" Odpowiedz Link Zgłoś
freemason To jakieś polityczne science-fiction 30.09.05, 22:49 borbali napisał: > W kuluarach słyszałem o takiej koalicji. Bywasz w sejmie? wyroby Polikota spowodują przychylność Leppera i jego > kumpli :)) Odpowiedz Link Zgłoś
read1 Re: PO+SLD+SO=244 30.09.05, 22:53 W razie wyboru Tuska na prezydenta to zupełnie realne. Z werbalnym obrzydzeniem, ale wspólnie przy korycie. SLD ma duże doświadczenie w złodziejstwie i z chęcią podzieli się z kolegami z PO. Choć tak na prawdę nie jest pewne kto od kogo może się uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
antzu Przecież dobrze wiesz, że na romans z SLD 30.09.05, 23:04 poszedłby tylko Jarek. Na szczęście to nie jest konieczne - wystarczy Samoobrona i LPR i można zacząć dzielić stołki. PiS nie wypuści koryta z ręki - o to już się nie bój. Odpowiedz Link Zgłoś
lech2000 Re: PO+SLD+SO=244 30.09.05, 23:03 borbali napisał: > W kuluarach słyszałem o takiej koalicji.Przychylność SLD nie wymaga > wyjasnienia natomiast wyroby Polikota spowodują przychylność Leppera i jego > kumpli W kulurach kibla? Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Wbrew pozorom taka konstelacja ... 30.09.05, 23:10 .. jest możliwa. W poprzedniej kadencji Samoobrona pokazała, i to nie raz, że jak trzeba to poprze SLD. W wielu głosowaniach PO i SLD byli razem. Inna sprawa, że w przypadku gospodarczej i społecznej "klapy" ( co jest bardzo możliwe ), PO po takim spotkaniu nie pomoże już kolejne przepoczwarzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
antzu Jak długo zamierzasz zaklinać rzeczywistość ??? 01.10.05, 00:42 Czy jak już PiS zawrze koalicję z LPRem PSLem i Samoobroną to nadal będziesz bredził o całkowicie nierealnej koalicji PO-SLD-SO ? Jeżeli chcesz wiedzieć to w Warszawie jest koalicja PiS - SLD - twojego kochanego Lecha popierają źli komuniści i razem trzepią kapuchę. Dziwne, nie ? Nie dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
gfy Re: Wbrew pozorom taka konstelacja ... 01.10.05, 01:21 adalberto3 napisał: > .. jest możliwa. W poprzedniej kadencji Samoobrona pokazała, i to nie raz, że > jak trzeba to poprze SLD. W wielu głosowaniach PO i SLD byli razem. Inna > sprawa, że w przypadku gospodarczej i społecznej "klapy" ( co jest bardzo > możliwe ), PO po takim spotkaniu nie pomoże już kolejne przepoczwarzenie. Jest szalupa. Na te okolicznosc kumple Tuska stworzyli demokratow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: PO+SLD+SO=244 30.09.05, 23:11 Ta koalicja jest dlatego bardziej prawdopodobna,że Kaczory sa niesamowicie zachłanni i wiele nie mogą zaproponować Lepperowi.PO jest niewątpliwie nie tak zachłanna,a ponadto ma jeszcze bogatych członków i sympatyków podczas gdy Kaczory to gołodupcy i dopiero teraz planują to nadrobić kosztem kościelnej biedoty,która na nich głosowała. Odpowiedz Link Zgłoś
read1 Re: PO+SLD+SO=244 30.09.05, 23:18 Jarosław Kaczyński mógł więc już od dziesiątków lat oszczędzać zamiast oddawać połowę swoich zarobków na tą biedotę kościelną, nie musiałby im teraz tego odbierać. Coś waść czerwonym śmierdzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: PO+SLD+SO=244 30.09.05, 23:26 Sprawa darowizn obu kandydatów była omawiana u Lisa.Kaczka nie miała żadnych dokumentow stwierdzajacych popieranie biednych.Tłumaczył się,że daje na tacę kościelna.Natomiast ma dokumenty stwierdzające dpłaty różnych premii i nagród na różne fundacje. Śmierdzisz mi Read ubóstwem finansowym i umysłowym. Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Korekta 30.09.05, 23:43 Oczywiście chodziło o to ,że Tusk ma dokumenty potwierdzające jego darowizny. Odpowiedz Link Zgłoś
read1 Re: PO+SLD+SO=244 30.09.05, 23:56 jak widzę śmierdzisz również niczym nie uzasadnionym nadęciem a w faktury VAT-owskie bym tak nie wierzył, w końcu kilku znajomych Tuska właśnie za to siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek9991 Lepper wicepremier przy premierze z Krakowa 30.09.05, 23:59 Koalicja TW i Oficerów Prowadzących. Odpowiedz Link Zgłoś
bracia_zbrojek Re: Lepper wicepremier przy premierze z Krakowa 01.10.05, 00:09 I wziąć Tomeczka do zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
antzu Premierem będzie Jarek a Lepper tzw dyskretnym 01.10.05, 00:39 koalicjantem. Roman weźmie MSZ. To już przesądzone. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek9991 Antzu bierze się w garść i przestaje się wydurniać 01.10.05, 00:46 Takie mam marzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
antzu Ja się nie wygłupiam tylko przedstawiam najbliższą 01.10.05, 01:54 przyszłość i najbardziej prawdopodobne scenariusze. Zrozum, ty i tak będziesz musiał zaakceptować tę koalicję bo ona i tak powstanie, czy tego chcesz czy nie. Ty jesteś tylko wyborcą, byłeś chwilowo potrzebny więc nakarmiono cię kolejną porcją bzdur i obietnic. Twoja rola już się skończyła - teraz ważniejsi od ciebie ludzie muszą się zająć interesami. Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: PO+SLD+SO=244 01.10.05, 18:11 Oczywiście ta koalicja jest przygotowywana kiedy przed kaczym rządem ustawi się kolejka wierzycieli wyborczych PIS-u,a Kaczkom zabraknie walorów. Odpowiedz Link Zgłoś