a.gajewski1 20.10.05, 14:11 Niestety mam dla was zwolennicy Rydzyka smutna wiadomosc, oto pogoda na niedziele:serwisy.gazeta.pl/pogoda/0,0.html?dzien=4 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
almagus Re: CBOS: Tusk:54 proc., Kaczyński:46 proc. 20.10.05, 14:17 Szkoda takiej reklamy Lecha, małe Kaczyńskie! Nie można wygrać z obłudą i samosądem PiS0wców, Sam00br0ny i grupy Radi0 Maryja, TV Trwam, N0wego Dziennika, posła Zi0br0, Kaczyńskiego z pianką, dlatego, że nie można się bronić przed obłudą i fałszem podawanym w aureoli przenajświętszej wiary! Dla przykładu Zi0br0 w Trwam podaje, że Tusk ma twarz Urbana, skoro tak samo myśli, to samo podaje Kaczyński z pianką, po nich nadaje Lepper też z pianką Pastera, że ten Tusk się nie nadaje. W następnym dzienniku Trwam podają, że Schetyna i Protasiewicz to przestępcy, niby za wiarygodnym Nowym Dziennikiem, bo zlecili reklamę zupełnie niby legalnie, ale właścicielem Eski jest żona Schetyny. Głosowanie przeciw dalszym obradom sejmu razem z Lepperem, układ na Lecha z pianką, czyżby chodziło o bezkarność Leppera i jego szansę na wicemarszałka, a może marszałka? Tak wygląda prawko i sam0sprawiedliwość? Co to jest Polska solidarna bez wolności, to Polska dla tych co mają właściwe zdanie, a co to według PiS jest demokracja? Powraca cały czas ich głupie gadanie, pozbawione jakiegokolwiek sensu. Bo zanim Kaczyński z pianką i matołem wystęka, że Balcerowicz to jego intelektualna udręka, że Soros, psiorosz oraz jakiś stolorz rozkradli Polskie i pozostawili nam tylko Wsze Polskie, to żaden rozum tego nie wytrzyma, chyba, że rozumu ni ma, a PiS da wszystko za władze i nie pozwoli źle gadać o takiej … Na Śląsku małe piwo to jest Kaczyński z pianką! Pijcie! Wolę Staropramen niż Kaczyńskie z pianką, chrzczone przez Rydzyka! Republika Czeska wolny kraj, przyjazny dla inwestorów! Życzę sukcesów w poszukiwaniu miejsc pracy w komisjach śledczych i na plebaniach kmioty! Co to za komunistyczna forma zwracania się przez Wy lub "spieprzaj dziadu"? Zrozumiałem, odchodzę, możecie spieprzyć ludziom do reszty i zdziadować beze mnie! Przynajmniej wyjaśniło mnie się dlaczego Zi0br0 ma być ministrem sprawiedliwości, bo teraz ona będzie po stronie obłudnej wadzy! Nie na darmo śpiewają… Wadzy, wadzy, wadzy dajcie, jak coś chcecie, to spieprzajcie , dziady, dziady, dziady damy liche wam obiady, won, won, won sokoły , a łatlerki na cokoły, obiecamy wam tu raj, mamy w dapie cały Kraj, wadzy, wadzy, wadzy daj ...!! Z Tuskiem są tacy co potrafią, choćby LECH Wałęsa! Odpowiedz Link Zgłoś
kurczeblade2 Kurski=rynsztok 20.10.05, 14:52 Cieszyc sie nalezy, ze PiSuarowiec traci punkty; Smutne tylko, ze alternatywa jest tak slaba. Mniejsze zlo- oto slowa determinujace polska demokracje. ------------------------- www.kurczeblade.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aga.sor I tak wygra kaczor 20.10.05, 23:56 www.sd.org.pl/main.php?kat=glowna skoro za kaczorem sa male firmy! Zobacz www.sd.org.pl FORUM Odpowiedz Link Zgłoś
a.gajewski1 Ciesze sie ze z 3 sondazy Gazeta wybrala 1 pasujac 20.10.05, 14:17 y do jej tezy!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: bereciki się zamoczą....i jarmułki też 20.10.05, 18:34 Gdy Tusk zostanie zatopiony razem z zatopioną już Platformą. Czego życzę sobie i innym. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia20055 Re: bereciki się zamoczą....i jarmułki też 20.10.05, 23:32 CBOS powoli schodzi z notowaniami dla Tuska. Tuż przed wyborami będzie 2 % przewagi, a potem jak wygra Kaczyński powiedzą, że to w granicach błędu statystycznego. Rola CBOSU w propagowaniu PO w wyborach do sejmu oraz w propagowaniu Tuska na prezydenta jest identyczna. Ogłasza ogromne i rzekome poparcie na początku, a potem nieco odpuszcza. Tylko dlaczego CBOS nie jest wprost opłacany ze środków PO ? Odpowiedz Link Zgłoś
galba To już chyba koniec Tuska 20.10.05, 14:23 Tydzień temu gdy CBOS robił badanie Tusk miał +8. Wg OBOPu w ciągu tygodnia różnica między DT a LK zmniejszyła się z 14 do 6 % (czyli o 8 punktów). Jak będzie w dniu wyborów? Ja stawiam: Prezydent Kaczyński 53% Marszałek Sejmu Tusk (od środy) 47% Odpowiedz Link Zgłoś
mbishop Obawiam się, że się mylisz 20.10.05, 17:11 Tym razem rozsądni wyborcy się zmobilizują. Oby! Ja stawiam 52-48 dla Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
junkier "Silny facet" Kaczyński, do kabaretu 20.10.05, 14:23 Kaczor przedstawia się jako "silny facet". W Warszawie pokazał już jaki jest silny, przede wszystkim w gębie. Nawet ta jego "walka z przestępczością" to totalna porażka: mafia taksówkowa pod rotundą i na dworcach działa w najlepsze, "parkingowi" ściągają haracze od kierowców w centrum, a autobusem strach jechać po 21h. W Europie i na świecie z tego "silnego człowieka" po prostu się śmieją, już widzę jak PiS-uarowego clowna przestraszą się Putin, Szreder i Szirac. To jakiś koszmar po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Kolejna dobra wiadomość 20.10.05, 14:24 a.gajewski1 napisał: > Niestety mam dla was zwolennicy Rydzyka smutna wiadomosc, oto pogoda na > niedziele:serwisy.gazeta.pl/pogoda/0,0.html?dzien=4 Najcieplej na pd-wsch... Odpowiedz Link Zgłoś
a.gajewski1 ZALEJE WIEJSKIE DROGI! BĘDZIE DOBRZE! 20.10.05, 14:29 JA SIĘ TAM NIE MARTWIE!! Odpowiedz Link Zgłoś
galba Hmmm 20.10.05, 14:35 a.gajewski1 napisał: > JA SIĘ TAM NIE MARTWIE!! A mieszczuchom nie będzie się chciało wyjść z domu w taką ulewę. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Nie doceniasz lenistwa mieszczuchów 20.10.05, 14:42 Sam nim jestem więc wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
a.gajewski1 Nie ma co sie spierac. Zobaczy sie. 20.10.05, 14:45 Jedno jest pewne wkoncu pogoda Kaczynskiemu nie dopisze Odpowiedz Link Zgłoś
galba Grunt by... 20.10.05, 14:47 a.gajewski1 napisał: > Jedno jest pewne wkoncu pogoda Kaczynskiemu nie dopisze ... wyborcy dopisali. Odpowiedz Link Zgłoś
liberus Re: Grunt by... 20.10.05, 15:23 galba napisał: > a.gajewski1 napisał: > > > Jedno jest pewne wkoncu pogoda Kaczynskiemu nie dopisze > > ... wyborcy dopisali. 3/4 wyborców Leppera zostanie w domu. Kaczor dostanie w tyłek 52:48. Odpowiedz Link Zgłoś
mbishop Re: Grunt by... 20.10.05, 17:04 liberus napisał: > > > 3/4 wyborców Leppera zostanie w domu. Kaczor dostanie w tyłek 52:48. Oby! Też tak typuję. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud -----> WIEM KTO ZOSTANIE PREZIEM 20.10.05, 14:32 naprawdę! Zapewne znasz dziesiątki lepszych blogów ale możesz odwiedzić także ten animowanehistoryjki.blox.pl poznaj prawdę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: CBOS: Tusk:54 proc., Kaczyński:46 proc. 20.10.05, 15:04 Obstawiam 52:48 dla TUSKA Odpowiedz Link Zgłoś
zib11 kaczor czy herr tuske? 20.10.05, 15:16 Przyznaję że kaczynski jest czlowiekiem chorym na wladzę,jest to bardzo zly kandydat,niestety jedyny w tych wyborach,nie można poważnie brac pod uwagę bezmyślnej pacynki,czy jak kto woli marionetki tuske.Kto za nim tak naprawdę stoi nie jest istotne,ale pewne jest że wszyscy ktorzy glosowali przeciwko komuchom(oczekując w Polsce radykalnych zmian)po wyborze tuske mogą się doczekać,co najwyżej niewielkich korekt w człowce,rządzącej Polską mafijnej "rodziny". Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Zgloscie sie do dyskusji na forum w poniedzialek 20.10.05, 15:19 Zobaczymy,co wtedy powiedza galby z polmozgiem i ziby... Odpowiedz Link Zgłoś
zib11 Re: Zgloscie sie do dyskusji na forum w poniedzia 20.10.05, 15:43 To zsamo co teraz ,bez względu na to kto wygra,że wciąż mamy kwaśnokrację zamiast demokracji,a żadnych zmian nie bedzie dopoki nie zmienimy konstytucji,ordynacji na wiekszosciową i 99% tzw.elit. Odpowiedz Link Zgłoś
mbishop herr zib11, puknijcie się w Kopf 20.10.05, 17:09 zib11 napisał: > Przyznaję że kaczynski jest czlowiekiem chorym na wladzę,jest to bardzo zly > kandydat,niestety jedyny w tych wyborach,nie można poważnie brac pod uwagę > bezmyślnej pacynki,czy jak kto woli marionetki tuske.Kto za nim tak naprawdę > stoi nie jest istotne, Nie jest istotne? Ale ktoś stoi prawda? Tylko kto... no wiadomo - "ONI"! A jacy "oni"?... Nooo... przecież Wiadomo! "Ci oni! Ale jacy "Ci oni"... nooo, wiadomo, "określone siły!"... itd itp.... a papa Rydzyk zaciera rączki ale pewne jest że wszyscy ktorzy glosowali przeciwko > komuchom(oczekując w Polsce radykalnych zmian)po wyborze tuske mogą się > doczekać,co najwyżej niewielkich korekt w człowce,rządzącej Polską > mafijnej "rodziny". Hehhe, jw. Jakbym słyszał Jana Pyszko albo Bubla :) Odpowiedz Link Zgłoś
zib11 Re: herr zib11, puknijcie się w Kopf 20.10.05, 17:36 To Po,sld,sdpl,urban,czarzasty,prezio i reszta bandy nie "stoją" za tuske?A Polska to istna sielanka? Nie zamieniłbym moich fobii na Twją klawiaturą z brailem. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Moherowe jarmułki, wasz kandydat Tusk padnie! 20.10.05, 18:40 Zwłaszcza, że popiera go Gazeta Wyborcza wspólnie z Wałęsą i Panią Hanią, (zwaną gdzieniegdzie na forum Hieną Gronkowcem). Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta38 Re: Moherowe jarmułki, wasz kandydat Tusk padnie! 20.10.05, 20:42 nie podniecaj sie, szampan wloz do lodowki, poczekaj na wynik wyborow. jakby nie po twojej mysli to wylejesz do zlewu. pamietaj aby szampan byl koszerny. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek73 Re: CBOS: Tusk:54 proc., Kaczyński:46 proc. 20.10.05, 17:10 nie wierze w sondaże to lipa...zreszta widzieliśmy to wczesniej..ale niech sie pan Tusk cieszy do niedzieli..:) i sugeruje sondażami tak jak ostatnio..wierze że wygra PAn Kaczyński i na niego bede głosować Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: sondaze - kola ratunkowe dla Tuska 20.10.05, 19:39 Ponoc jutro maja ujawnic sondaz z 1990 roku. Przeprowadzony miedzy czlonkami rodziny Tuska. Zdecydowane zwyciestwo odniosl Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś