t-800 25.10.05, 23:39 Radio Maryja: – 0,86 proc. słuchaczy, – 0,4 proc. rynku mediów. IMPERIUM o. Rydzyka! Czekamy na artykuły w "GW" o tym jak o. Rydzyk trzęsie Polską! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karlin Re: Imperium Ojca Rydzyka! 25.10.05, 23:40 Ziarenko piasku w trybach Machiny. Odpowiedz Link Zgłoś
bloczek4 Ziarenko? Wróg musi być potężny!!! 26.10.05, 12:17 Jedni mają dyżurnego Żyda, drudzy dyżurnego Rydzyka. Obaj wszechmocni, więc jest w co bić Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach a trzęsie? To pozory) 25.10.05, 23:41 czyzbys sądził, ze każdy, kto pisze na forum jest miłosnikiem Gazety? czy kazdy, kto słucha RM jest wielbicielem Rydzyka? PS Skąd te dane? Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: a trzęsie? To pozory) 25.10.05, 23:45 po_godzinach napisała: > czyzbys sądził, ze każdy, kto pisze na forum jest miłosnikiem Gazety? Nie. Forum GW jest jednym z nielicznych działających bez prewencyjnej moderacji i każdy może coś napisać lub naszczekać. > czy kazdy, kto słucha RM jest wielbicielem Rydzyka? Z 99% jest. Reszta to dziennikarze i osoby z poczuciem humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: a trzęsie? To pozory) 25.10.05, 23:46 > Nie. Forum GW jest jednym z nielicznych działających bez prewencyjnej moderacji > > i każdy może coś napisać lub naszczekać. Jasne. > > > czy kazdy, kto słucha RM jest wielbicielem Rydzyka? > > Z 99% jest. Reszta to dziennikarze i osoby z poczuciem humoru. tak Ci się wydaje, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: a trzęsie? To pozory) 26.10.05, 00:00 po_godzinach napisała: > > > Nie. Forum GW jest jednym z nielicznych działających bez prewencyjnej > moderacji > > > > i każdy może coś napisać lub naszczekać. > > Jasne. Co nie znaczy, że cenzura nie zadziała. > > > > > czy kazdy, kto słucha RM jest wielbicielem Rydzyka? > > > > Z 99% jest. Reszta to dziennikarze i osoby z poczuciem humoru. > > tak Ci się wydaje, tak? Może nie do końca. Problemem jest słabość innych rozgłośni katolickich - tych dążących do krzewienia wiary i miłości. Więc może część słucha sobie tylko mszy czy różańców. Chociaż kazania są czasem ciekawie indoktrynujące. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Re: a trzęsie? To pozory) 26.10.05, 00:01 elfhelm napisał: > po_godzinach napisała: > > > czyzbys sądził, ze każdy, kto pisze na forum jest miłosnikiem Gazety? > > Nie. Forum GW jest jednym z nielicznych działających bez prewencyjnej moderacji Buahahahahahahaha Bez prewencyjnej moderacji? A znikajace watki i wpisy w nocy? A czyszczenie forum z watkow z pominieciem oslej lawki? Kiedy zydzi przeproszą Polaków za Koniuchy i Morela www.kpk.org/english/toronto/koniuchy.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: a trzęsie? To pozory) 25.10.05, 23:45 Jak to nie trzęsie? Nie czytasz "GW"? A jak Rydzyk topił Platformę? Nie czytałaś w "GW"? A jak popierał PiS i Kaczyńskiego, dzięki czemu PiS wygrał wybhory? Dane są ponoć z nowego "Ozonu". Tu są ze wcześniejszego okresu (V - VII '04): mediafm.net/archiwum/tm202.htm Słuchalność - 3,8 proc., udział w rynku - 2,2 proc. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: a trzęsie? To pozory) 25.10.05, 23:47 Eee tam. Wszystkim trzęsie Michnik z Wyborczą. RM to demaskuje. Raz w miesiącu pewien uczony demaskuje na antenie te niecne praktyki przez 6 godzin czytając artykuły z GW i innych polskojęzycznych mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: a trzęsie? To pozory) 25.10.05, 23:49 Nie słucham RM, ale wierzę na słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: a trzęsie? To pozory) 25.10.05, 23:54 a ja nigdy nie słuchałam, bo moje chrześcijańskie serduszko nie zniosłoby takiego upodlenia człowieczeństwa, które tam się odbywa...Żal mi tych ludzi. Socjolodzy powinni w końcu dokonać rzetelnej analizy przyczyn tego 'Zjawiska', to się nie stało bez przyczyny, Panie & Panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: a trzęsie? To pozory) 26.10.05, 00:01 wesoly33 napisała: > tia socjolodzy ```````````````` tia: socjolodzy, psycholodzy, politolodzy, Episkopat (wreszcie) AMEN Każde marginalizowanie powoduje nienaturalne rozmnażanie w ramach wyalienowanego `gatunku`. To brutalna prawda. I mówię to jako katoliczka (nie oszołomka) i jako kobieta i jako osoba, która głosowała na PiS i LK. To mi się wcale nie kłóci. That's me. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly33 Re: a trzęsie? To pozory) 26.10.05, 00:03 episkopat wspiera RM nie wiedziales o tym ? No tak - jak sie GW czyta to skad Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: a trzęsie? To pozory) 26.10.05, 00:06 wesoly33 napisała: > episkopat wspiera RM > nie wiedziales o tym ? > No tak - jak sie GW czyta to skad ```````````````````````````````````` Wiedzi(A)łam o tym... i dlatego kładę jeszcze usilniej akcent na Episkopat. GW czytuję, bo dużo czytam, bardzo dużo czytam. I nie obrażaj mnie skrótami ocennymi, bardzo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: a trzęsie? To pozory) 26.10.05, 00:03 przeciez oddzielam moje uczucia religijne od RM słucham z powodów poznawczych witaj, echo_o) Odpowiedz Link Zgłoś
petrokles Re: a trzęsie? To pozory) 26.10.05, 08:24 > a ja nigdy nie słuchałam, bo moje chrześcijańskie serduszko nie zniosłoby > takiego upodlenia człowieczeństwa, które tam się odbywa... Encyklopedyczny przykład debilizmu ćwierćynelygenta. Nie słuchało, ale wie, co tam jest... Bo w Wybiórczej napisało... Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: a trzęsie? To pozory) 25.10.05, 23:50 Ja słucham bo to jedyne radio bez agitacji politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: a trzęsie? To pozory) 25.10.05, 23:48 dane byłyby dla mnie wiarygodne, gdyby były przeprowadzone przez niezlezne biuro ja Ci tez mogę podać dowolne liczby - i nic z tego nie wyniknie) PS RM jest głosne jak chuligani na stadionie, jednak zasięg jego wpływu nie jest bardzo wysoki i bedzie się zmniejszał wraz z wymieralnością słuchaczy Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: a trzęsie? To pozory) 25.10.05, 23:51 po_godzinach napisała: > dane byłyby dla mnie wiarygodne, gdyby były przeprowadzone przez niezlezne biur > o > > ja Ci tez mogę podać dowolne liczby - i nic z tego nie wyniknie) Masz bardzo wygórowane wymagania. Czy SMG/KRC to według Ciebie słabe biuro? > PS RM jest głosne jak chuligani na stadionie, jednak zasięg jego wpływu nie > jest bardzo wysoki i bedzie się zmniejszał wraz z wymieralnością słuchaczy Tak, bardzo głośni chuligani. 3 proc. udziału w rynku... Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: a trzęsie? To pozory) 25.10.05, 23:53 hm, ale masz te badania?) Jakis link? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: a trzęsie? To pozory) 25.10.05, 23:53 Znowu? mediafm.net/archiwum/tm202.htm Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly33 Re: a trzęsie? To pozory) 25.10.05, 23:59 ano znowu z nimi trzeba jak z dziecmi ze trzy razy Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: a trzęsie? To pozory) 26.10.05, 00:02 sorry) to są dane za 2004 rok, ale faktycznie - dynamika wzrostu -20,75% (czyli na minusie), słuchalność 3,81% Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: a trzęsie? To pozory) 26.10.05, 00:06 przepraszam, pewnie jestem juz zmeczona Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka :) 25.10.05, 23:53 pozostaje sie zapytac kto robi te wspaniale doniesienia dla mediow zagranicznych, bo ktos przy nich pomaga...np ktos znajacy jezyki..... Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Imperium Ojca Rydzyka! 25.10.05, 23:53 t-800 napisał: > Radio Maryja: > – 0,86 proc. słuchaczy, > – 0,4 proc. rynku mediów. > > IMPERIUM o. Rydzyka! > > Czekamy na artykuły w "GW" o tym jak o. Rydzyk trzęsie Polską! :))))))))))))))))))))))))))))). Ja mam czas, ja cierpliwie poczekam. Organ Michnika, ma patent na jedna i jedyna prawdziwa~prawde. Nawet O.4%, to qrewsko niebezpieczna sprawa.Yeah Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly33 Re: Imperium Ojca Rydzyka! 26.10.05, 00:05 ale rydzyk ma jednak troche luda i to mlodzi www.radiomaryja.pl/galeria/xiiiprrmnjg2005/011.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Imperium Ojca Rydzyka! 26.10.05, 00:07 Poznaję! Ten w 23. rzędzie ma 17 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly33 [...] 26.10.05, 00:41 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Imperium Ojca Rydzyka! 26.10.05, 00:18 mysz_polna5 napisała: > Organ Michnika, ma patent na jedna i jedyna prawdziwa~prawde. Nawet O.4%, to > qrewsko niebezpieczna sprawa.Yeah A jaki ułamek procenta społeczeństwa stanowią pedofile? A jaki ludzie śmiertelnie zatruwający się z głupoty grzybami (nie, nie - mam na myśli muchomora sromotnikowego)? Czy to znaczy, że problemu nie ma, gdyż dotyczy małego odsetka społeczeństwa i nie warto o nim wspominać? Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly33 Re: Imperium Ojca Rydzyka! 26.10.05, 00:43 totychooyek czy 3% w rynku to imperium ? o tym jest mowa ludzie, jakie to lewactwo durnowate trzy razy trza tlumaczyc za czwartym w ryj trzasnac Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Imperium Ojca Rydzyka! 26.10.05, 01:05 wesoly33 napisała: > totychooyek > czy 3% w rynku to imperium ? > o tym jest mowa > > ludzie, jakie to lewactwo durnowate > trzy razy trza tlumaczyc > za czwartym w ryj trzasnac Nie chlaj, wesołku wiejski, bez zakąski, bo ci to szkodzi na twój maleńki rozumek. A poza tym - czy matula cię nie nauczyli, żeby nie zabierać głosu jak dorośli rozmawiają? Lepiej wróć do pasania krów. I chyba trzeba cię będzie postawić do kąta za prostackie, głupie chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka jaruczusiu 26.10.05, 01:10 jak panie w moherowych beretach to nie pedofile... Najwiekszy procent pedofilii byl zdaje sie w DDRe za czasow dzielnej dzialalnosci owczesnych sluzb bezpieczenstwa...Podowczas pedofilem zostawal kazdy niewygodny dla wladzy... Genialne pomysly pt robienie trzepakow osiedlowych ze zrujnowanych kosciolow, tudziez wysadzanie tych swiezo odbudowanych to tez zasluga tego wspanialego systemu... Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka zapewniam cie tez 26.10.05, 01:11 ze procent zachorowalnosci na raka wskutek mieszkania w osiedlach wielkoplytowych moze sie okazac powazniejszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Imperium Ojca Rydzyka! 26.10.05, 00:38 > Organ Michnika, ma patent na jedna i jedyna prawdziwa~prawde. Nawet O.4%, to > qrewsko niebezpieczna sprawa.Yeah To w takim razie co robisz na forum GW? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly33 Re: Imperium Ojca Rydzyka! 26.10.05, 00:45 zebys przejrzal na oczy jak sie GW w bambuko robi a ty lykasz jak maly kaziu no chyba ze ty o tym wiesz, tylko wukladzie sku..alym jestes Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin t-800 po wymianach opinii chyba powinienes juz 26.10.05, 00:29 wiedziec, ze jak zwykle to byly robione przez tzw. sondazownie nie "badania sluchalnosci" tylko na przyklad "badania potencjalnej sluchalnosci". Wiesz tym razem tzw. sondazownie jak zapewne wytlumacza uczeni w mowie i pismie "specjalisci" pomylili sie o jeden przecinek nie w te strone i zaczna ci udowadniac, ze RM to ma nie 0,86 % sluchaczy tylko 8,6 % sluchaczy i nie 0,4 % rynku tylko 4 % rynku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szatek100 Pomysl logicznie T-800 !!!! 26.10.05, 08:18 Skoro RM jest małym , prowincjonalnym medium , to dlaczego w czasie ostatnich tygodni całe tłumy PiSaków waliły do Torunia?Hę?Jak nie Kurski , to Ziobro , jak nie Ziobro to Jurek.Nie szkada czasu w środku kampanii?Czemu Kaczynski bawił sie w małzeństwo z Rydzykiem , skoro wiekszość obywateli go nie popiera ? Prawda jest taka , ze tatulo juz 4 lata temu pokazał , ze jest moze nie poteznym ale jednak zauwazalnym graczaem na scenie politycznej , kiedy przy jego pomocy mało znana i pozbawiona funduszy grupka oszołomów pod tytułem "Liga Polskich Rodzin" weszła do sejmu pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
miskorabol Re: Pomysl logicznie T-800 !!!! 26.10.05, 08:26 T-800 nie mysli !! Jak idiota moze myslec ze nie jest idiota ?? Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Re: Imperium Ojca Rydzyka! 26.10.05, 09:13 t-800 napisał: > Radio Maryja: > – 0,86 proc. słuchaczy, > – 0,4 proc. rynku mediów. > > IMPERIUM o. Rydzyka! > > Czekamy na artykuły w "GW" o tym jak o. Rydzyk trzęsie Polską! A dzis niczego nie napisali w GW o LPR lub ND czy RM? Napewno cos jest tylko nie doczytaliscie. :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Imperium Ojca Rydzyka! 26.10.05, 09:26 Wroga trzeba sobie wyolbrzymiać. Bez Rydzyka nie ma Michnika. I na odwrót. Nie zdziwiłabym się, gdyby się okazało, że razem wódkę piją a gosposia ojca dyrektora robi najlepsze na świecie kotlety. Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka to tak jak z gabi kropekukiem 26.10.05, 12:11 to paranoik, gej sado maso ktory swoje preferencje polityczne buduje wylacznie na podstawie argumentu rasowego, wiec nic dziwnego ze wciaz nazisci przesladuja ;) Odpowiedz Link Zgłoś