kopytkomunio 27.10.05, 18:15 Czy wszyscy już powariowali?? Cóz takiego zrobiła? Była "pod humorkiem" po swoich imieninach. Gdyby była po mszalnym winie, byłoby OK? Teraz maglują w tej sprawie Napieralskiego w TVN24. PARANOJA!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kopytkomunio Re: Pani posłanka Ostrowska 27.10.05, 18:17 Alez wcale pna nie kryje się z tym, że piła! Co w tym złego? Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm To jest Sejm 27.10.05, 18:24 jak się nachlała - to do łóżeczka i cichosza. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Pani posłanka Ostrowska 27.10.05, 18:19 t-800 napisał: > Goleń bolała? Nie. Wyglądała bardzo sympatycznie. Przyjaźnie machała ręką. Wyjątkowo ale to wyjątkowo nie byłam zgorszona sytuacją. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Pani posłanka Ostrowska 27.10.05, 18:24 A jak ładnie bełkotał - prawie jak Jackowski. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Bidna kobita 27.10.05, 18:19 Stłukła sobie gardło w upojny wieczór i od razu taki rejwach? Lepsza od niej diva Synyszyn, która nieotwieraną korespondencję od wyborców w ramach "pierwszego czytania" przepuszczała przez niszczarkę, rechocząc radośnie, jak łaskotany krogulec. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Bidna kobita 27.10.05, 18:20 Prócz tego pani poseł Senyszyn przewiozła kogoś na masce swojego samochodu. Też miała kontuzję goleni. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Zauważyłeś 27.10.05, 18:22 że w ramach obrony pozostałych na wysuniętych, czerwonych pozycjach, dają głos najbardziej zaciekli poplecznicy PO? :) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Zauważyłeś 27.10.05, 18:28 Nie zauważyłem. Do tej pory nie zwracałem uwagi na fanów PO (nie orientuję się za bardzo kto jest za, kto jest przeciw itp. ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Przepraszam, to nie p. Senyszyn, to p. Szymańska! 27.10.05, 18:25 t-800 napisał: > Prócz tego pani poseł Senyszyn przewiozła kogoś na masce swojego samochodu. Też > > miała kontuzję goleni. Przepraszam, pomyliłem panią poseł Senyszyn z panią poseł Szymańską! Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Przepraszam, to nie p. Senyszyn, to p. Szymań 27.10.05, 18:26 chyba Szynalską z poprzedniej kadencji? Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Nie masz co przepraszać 27.10.05, 18:26 W końcu co równouprawnienie, to równouprawnienie. Nawet wśród kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Ojej! Nie Szymańska, tylko Szynalska! (do trzech.. 27.10.05, 18:26 Nie Szymańska, tylko Szynalska! (do trzech razy sztuka!). Uffff!... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Pani posłanka Ostrowska 27.10.05, 18:18 No to czekam na słowa oburzenia ,tylko proszę o wpisy tych co to nigdy.. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Pani posłanka Ostrowska 27.10.05, 18:29 jola_iza napisała: > No to czekam na słowa oburzenia ,tylko proszę o wpisy tych co to nigdy.. nie byli w Sejmie i w telewizji? Ok, to mogę wyrazić swe oburzenie:) Głupia baba, a tłumaczenia Napierskiego jeszcze głupsze. Wczoraj myślałem, że jakaś sprzątaczka się uchlała i ze ją z roboty wywalą; tak to wyglądało. A tu taka niespodzianka... Odpowiedz Link Zgłoś
kopytkomunio Re: Pani posłanka Ostrowska 27.10.05, 18:21 Ciekaw jestem kiedy Dorn wypowie się w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
roro68 Re: Pani posłanka Ostrowska 27.10.05, 18:44 Nie miała prawa upić się w gmachu sejmu. Obojętnie, czy w czasie obrad, czy wieczorem. Nawet restauracja w sejmie to nie jest miejsce na chlanie. Jak już musiała sobie dać w żyłę, to prywatnie! A w ogóle nie chodzi o szczegóły, tylko o zasadę, że alkoholiczka czynna nie powinna reprezentować narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
kopytkomunio Re: Pani posłanka Ostrowska 27.10.05, 18:51 roro, ty masz 68 lat czy jesteś z 68 roku? Alkoholiczka? Czynna? A nieczynna powinna? Padejrzewam, że sam/a/ ostro dajesz w szyję. Odpowiedz Link Zgłoś
roro68 Re: Pani posłanka Ostrowska 27.10.05, 18:55 Do niepijących alkoholików mam najwyższy szacunek. A argument, że wszyscy piją, jest głupi jak Platforma Obywatelska. Odpowiedz Link Zgłoś
kopytkomunio Re: Pani posłanka Ostrowska 27.10.05, 18:59 a kto wysuwa taki argument? Ty naprawde musisz ostro pić. Odpowiedz Link Zgłoś
baabeczka Re: Pani posłanka Ostrowska 27.10.05, 18:52 Gdyby Ostrowska byla Ostrowskim, nie byloby sprawy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Pani posłanka Ostrowska 27.10.05, 19:35 > Gdyby Ostrowska byla Ostrowskim, nie byloby sprawy:-) A gdyby jeszcze do tego była z innej partii, bliskiej sercu TVN, to w ogóle byśmy o tym nie słyszeli. Jako następny interesujący temat polecam TVN umieszczenie ukrytej kamery w toalecie poselskiej, najlepiej za sedesem. Odpowiedz Link Zgłoś