gauleiter 02.11.05, 20:48 Zmieniacie zdanie co chwile,jeszcze przed wyborami na tym forum gorowal Tusk.Po przegranej w wyborach wszyscy? obstaja za Kaczynskimi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nocna_zmiana_blusa Re: Czemu tak krytykujecie Tuska?? 02.11.05, 20:51 gauleiter napisał: > Zmieniacie zdanie co chwile,jeszcze przed wyborami na tym forum gorowal > Tusk.Po przegranej w wyborach wszyscy? obstaja za Kaczynskimi. Nie wszyscy. Krytykuja go frustraci, nie mogacy zdzierzyc, ze Kaczynscy dali dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
polonic Masz jakies odchylenia prawicowo-nacjonalistyczne 02.11.05, 20:51 Hela Łuczywo nie wybaczy Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Gefrajtra Tuska krytykować nie można. 02.11.05, 20:54 A se zadaj , pisz do Kaczorow !!! Ale oni wola socjalistow .... Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz ?????? 02.11.05, 20:55 Nie krytykuję Tuska.Jestem zawziętą antykaczystką:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lortea We Wrocławiu jest mysza pierwsza na liście. 02.11.05, 20:57 Zjawiamy się jutro o 5 rano, proszę spakować podręczną walizeczkę i nie stawiać oporu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Ty chyba nie wiesz co mówisz 02.11.05, 20:58 dostać się do Wrocka szczególnie na 5 rano to koszmar :) Szczególnie z Trójmiasta. Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Twoje IP Ziober też już ustala, ale u ciebie 02.11.05, 21:00 będziemy najwcześniej 5.15. Zalecenia jak wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Twoje IP Ziober też już ustala, ale u ciebie 02.11.05, 21:06 Ty mnie Zbyniem lepiej nie strasz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Niestety. Nocny pociąg jest dopiero około 7 02.11.05, 21:04 we Wrocku. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Niestety. Nocny pociąg jest dopiero około 7 02.11.05, 21:06 A nie mówiłam :) Muszę się do Was dostać na poczatku grudnia i na samą myśl o długich chwilach spędzonym w PKP dostaję drgawek. Chyba nawet większych niż na tych, co mnie od moherów wyzywają :))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Niestety. Nocny pociąg jest dopiero około 7 02.11.05, 21:10 Nie jest tak źle.Kiedyś często pokonywałam tę trasę. Mimo wszystko pociąg jest najlepszym wyjściem.Najlepszy jest ten około 16 z Gdańska. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Niestety. Nocny pociąg jest dopiero około 7 02.11.05, 21:13 Ja niestety musze dotrzeć w godzinach popołudniowych tj. około 15-16 więc pozostaje poranny i cały dzień PKP czyli pieknie .. pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Niestety. Nocny pociąg jest dopiero około 7 02.11.05, 21:16 To rzeczywiście kiepsko:-) Na długo do Wrocka? Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Niestety. Nocny pociąg jest dopiero około 7 02.11.05, 21:27 Przelotem w drodze do Karpacza na szkolenie. Czyli na 2-3 godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Niestety. Nocny pociąg jest dopiero około 7 02.11.05, 21:29 Kawa? Dworzec blisko Rynku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Niestety. Nocny pociąg jest dopiero około 7 02.11.05, 21:34 malaszaramysz napisała: > Kawa? Dworzec blisko Rynku:-) Czemu nie. Odezwę się jeszcze na priv w tej sprawie pod koniec listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Niestety. Nocny pociąg jest dopiero około 7 02.11.05, 21:38 Będzie miło:-) Pójdziemy na najlepszą kawę w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Niestety. Nocny pociąg jest dopiero około 7 02.11.05, 21:40 Najlepsza, bo w dobrym towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Niestety. Nocny pociąg jest dopiero około 7 02.11.05, 21:44 :-) Czekam na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Niestety. Nocny pociąg jest dopiero około 7 02.11.05, 21:46 Odezwę się na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: TEŻ CHCĘ!!! n/t b/o 02.11.05, 22:01 Dziwi mnie, że tak obyta forumowiczka nie zauważyła, że mój poprzedni post skierowany jest do malejszarejmyszy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Jakie pociągi? Kulczyk na odkupienie win 02.11.05, 21:44 podarował kilkaset passatów dla najwierniejszych, szybkie to autko. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Czemu tak krytykujecie Tuska?? 02.11.05, 21:01 gauleiter napisał: > Zmieniacie zdanie co chwile,jeszcze przed wyborami na tym forum gorowal > Tusk.Po przegranej w wyborach wszyscy? obstaja za Kaczynskimi. > DROBNA POPRAWKA:GOROWAŁ NIE.we wszystkich debatach i wypowiedziach był najbardziej krytykowany. I CO CIEKAWE NADAL JEST I BĘDZIE KRYTYKOWANY MIMO ze przegrał wybory. Bo taka jest rola i zadanie PiS-ujow. Odpowiedz Link Zgłoś
roro68 Re: Czemu tak krytykujecie Tuska?? 02.11.05, 21:02 >jeszcze przed wyborami na tym forum gorowal >Tusk.Po przegranej w wyborach wszyscy? obstaja za Kaczynskimi. Po prostu Platforma jest bankrutem i przestaje płacić internetowym prowokatorom. A Agora oszczędza przed raportem rocznym. Dlatego na FK większość mają ci, którzy piszą dla idei;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Czemu tak krytykujecie Tuska?? 02.11.05, 21:04 Co innego widac na forum , az sie roi od stalych agitatorow PIS ... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg bo się boją 02.11.05, 21:10 gauleiter napisał: > Zmieniacie zdanie co chwile,jeszcze przed wyborami na tym forum gorowal > Tusk.Po przegranej w wyborach wszyscy? obstaja za Kaczynskimi. > > > Jeden z drugim marzy o rozpadzie PO i zasileniu jego częścią zbyt słabego do rządzenia PiSu.Wystarczyłoby im tyle głosów co ma Samoobrona, bo LPR daliby sobie radę. Boją się ,że jednak do rozpadu nie dojdzie i stąd te ataki mające na celu osłabienie morale ludzi związanych z PO (być może czytaja jakieś fora,ale na pewno jakiś ploty do nich dochodzą). Wkurza ich ,że PO ma gdzies rzucane ochłapy i decyduje się na budowanie mocnej partii prawicowej, a to jest bardzo niebezpieczne dla PiSu.Na prawej stronie sceny politycznej nie ma zbyt dużo miejsca i siłą rzeczy PiS byłoby wypchniete na lewo, co miało miejsce podczas kampanii wyborczej do parlamentu, tym bardziej, że PiS przejawia inklinacje do lewicowych,socjalnych rozwiązań. A. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: bo się boją 02.11.05, 21:26 Część PiS-OWSKICH SZCZEKACZY,OPŁACANYCH ,PODOBNO PO 3 ZŁ ZA GODZINĘ ODESZŁa ,ale zostali ci etatowi,którzy zapewnę będą tu systematycznie siać ferment przez najblizszych 5 lat ,a i wdzierac sie do komputerów,tych co być może zbyt madrze i zbyt uparcie,będą się temu przeciwstawiać. Ale ćóż,mamy nową Polskę braci Kaczyńskich. Ograniczę się do uważnej obserwacji rządu i prezydenta,jak dotąd niczym mnie nie zaskoczyli.Niczego dobrego się też nie spodziewam. Odpowiedz Link Zgłoś
roro68 Re: bo się boją 02.11.05, 21:28 Porażka Obłudna nigdy nie będzie silną partią prawicową. Do tego potrzeba przyzwoitości;-) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: bo się boją 02.11.05, 21:30 Zwycięski Populizm i Socjalizm nie może nią być z definicji :) A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: bo się boją 02.11.05, 22:04 jacekm22 napisał: > > PIS jest JUZ na lewo ..... Z tym ,że ma aspiracje być na prawo (realizacja przez rząd 'wspólnego' programu gospodarczego) Pomału będzie wycofywał sie z populistycznych obietnic pchając sie na prawo. To miejsce może być zajęte. A, Odpowiedz Link Zgłoś
madana Re: Czemu tak krytykujecie Tuska?? 02.11.05, 21:57 A od kiedy chłopcy w ktrótkich spodenkach zostają prezydentami? Jeżeli to krytyka...zachowanie pana T. po przegranej tylko to potwierdziła. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Bo sie nie moga pochwalic ZIOBRO i WASSERMANNEM 02.11.05, 22:01 Te dwa CZERWONE POMIOTY (jeden komunistyczny i zasluzony prokurator, drugi synalek I Sekretarza PZPR z Krynicy) zachowuja sie ostatnio tak, ze - za caloksztalt lajdactwa - nawet nie warto splunac w morde, bo sliny szkoda: O Wassermanie: www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1585&news_id=78466&scroll_article_id=78466&layout=1&p O Ziobro i jego kolegach ze studiow: www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=4039&zaznacz=Zbigniew%20Ziobro Buhahaha!!! Czerwone chamy maja wladze - czerwone chamy wam pokaza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
madana Re: Bo sie nie moga pochwalic ZIOBRO i WASSERMANN 02.11.05, 22:11 A teraz bierzemy chusteczkę i wycieramy zaplutą brodę. Bierzemy także głeboki wdech i wydech, aby się uspokoić.... Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A wg. ciebie mam te RZADKIE GOWNA Z PZPR chwalic? 02.11.05, 22:57 Wassermann byl przez 20 lat czlonkiem PZPR - czy ktos z was, bezmozgowcy, spytal KIEDY oddal legitymacje? A Ziobro to sfrustrowany synalek I Sekraterza PZPR w Krynicy, ktory sobie czasowa utrate uprzywilejowania bedzie sie staral odbic. To twoi idole, nie zas moi - ja ze scierwem etycznym sie, Polaczku, nie zadaje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Re: Czemu tak krytykujecie Tuska?? 02.11.05, 22:54 > Zmieniacie zdanie co chwile,jeszcze przed wyborami na tym forum gorowal > Tusk.Po przegranej w wyborach wszyscy? obstaja za Kaczynskimi. - Spoko, nie wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś