Dodaj do ulubionych

zachowanie pana kaczyńskiego...

04.11.02, 19:27
pan kaczyński...najpierw powiedział spieprzaj pan a potem już będąc w
samochodzie dodał spieprzaj dziadu a Fakty to pokazały...
bez słowa przesady lepperyzm jest wyjątkowo zarazliwy ale ,że kaczyński w tym
stylu prowadzi rozmowy z elektoratem!!!??? Chamstwo nie ma
wytłumaczenia,osoba publiczna powinna bardziej nad sobą panować.Boże jacy
ludzie rządzą w tym biednym kraju
Obserwuj wątek
    • to_jaaa Re: zachowanie pana kaczyńskiego... 04.11.02, 19:35
      bedziecie na niego głosować?
      • Gość: Cezary Re: zachowanie pana kaczyńskiego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.02, 14:53
        Oczywiście. Zarówno ja jak i moja cała rodzina będziemy dłosować na
        Kaczyńskiego, a nie na postkomucha Balickiego.
        • jaceq Postsolidarucha, gwoli ścisłości... 09.11.02, 18:24
          Gość portalu: Cezary napisał(a):

> Oczywiście. Zarówno ja jak i moja cała rodzina będziemy dłosować na
          > Kaczyńskiego, a nie na postkomucha Balickiego.
    • Gość: waw Poprawne zachowanie pana Kaczyńskiego... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 20:44
      Może i nie piękne, ale jakże skuteczne, bo jak tu dyskutować z podstawionym
      przez millerowych pachołków przygłupem wdzięczącym się do kamery. Słuchałeś co
      ten kmiotek gadał? Normalnie nie potrafi wymówić słowa piwo, a tu nagle super
      tekst o nieskuteczności władzy. Ot zdegenerowany sbek. Powinien się cieszyć, że
      go Kaczor nie zastrzelił, tylko że zabiłby burak, a odpowiadał za człowieka.
      • dogman Re: Poprawne zachowanie pana Kaczyńskiego... 04.11.02, 21:55
        Gość portalu: waw napisał(a):

> Może i nie piękne, ale jakże skuteczne, bo jak tu dyskutować z podstawionym
        > przez millerowych pachołków przygłupem wdzięczącym się do kamery. Słuchałeś
        co
        > ten kmiotek gadał? Normalnie nie potrafi wymówić słowa piwo, a tu nagle super
        > tekst o nieskuteczności władzy. Ot zdegenerowany sbek. Powinien się cieszyć,
        że
        >
        > go Kaczor nie zastrzelił, tylko że zabiłby burak, a odpowiadał za człowieka.

uwazasz takie zachowanie za skuteczne??!
        to był przygłup, ale kaczor okazał się o wiele większym cieniasem wdając sie w
        tak "stylowe" dyskusje.
        bez przesady zadaj sobie może pytanie czy ty też jesteś podstawiony?
        wspólczuję ci lekceważącego podejścia do panów z pragi,
        wątpię czy masz szacunek do siebie samego wypowiadając się w ten sposób o
        ludziach
        • Gość: waw Re: Poprawne zachowanie pana Kaczyńskiego... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.02, 11:48
          dogman napisał:

> Gość portalu: waw napisał(a):
          >
          > > Może i nie piękne, ale jakże skuteczne, bo jak tu dyskutować z podstawiony
          > m
          > > przez millerowych pachołków przygłupem wdzięczącym się do kamery. Słuchałe
          > ś
          > co
          > > ten kmiotek gadał? Normalnie nie potrafi wymówić słowa piwo, a tu nagle su
          > per
          > > tekst o nieskuteczności władzy. Ot zdegenerowany sbek. Powinien się cieszy
          > ć,
          > że
          > >
          > > go Kaczor nie zastrzelił, tylko że zabiłby burak, a odpowiadał za człowiek
          > a.
          >
          > uwazasz takie zachowanie za skuteczne??!
          > to był przygłup, ale kaczor okazał się o wiele większym cieniasem wdając sie
          w
          > tak "stylowe" dyskusje.
          > bez przesady zadaj sobie może pytanie czy ty też jesteś podstawiony?
          > wspólczuję ci lekceważącego podejścia do panów z pragi,
          > wątpię czy masz szacunek do siebie samego wypowiadając się w ten sposób o
          > ludziach
          ------------------------------------
          MAsz rację, że nie mam szacunku do samego siebie, bo wogóle nie powinienem był
          zabierać głosu w tej sprawie, bo nigdy nie wiadomo na kogo się trafi w
          anonimowej dyskusji, raz na czarnego, a raz na czerwonego a jeszcze mozna
          zaliczyć osobę nadwrażliwą tak jak Ty. Szanuję ludzi oraz wszelkie istoty żywe,
          ale czasami wyżej stawiam uczucia do czworonogów niz do "panów z Pragi". Twoim
          problemem jest chęć przytulenia do łona pijaczków, degeneratów i drobnych
          przestępców pozbawionych przez gorzałę uczuć wyższych. Szanuję ludzi, których
          stac na takie zachowanie, to wyższy stopień wtajemniczenia w ludzką dobroć. Ale
          ja mam zwyczajnie dosyć łożenia ciężko zarobionych pieniędzy na utrzymywanie
          takich osobników, którzy za szlampę podcięliby Ci gardziołko i mieli przy tym
          ubaw po pachy. Demokracja to uszanowanie praw mniejszości i dlatego szanuję
          Twoje poglądy, bo w ocenie społecznych mętów, czyli "panów z Pragi" jesteś w
          zdecydowanej mniejszości.
          Zapewne Ty na miejscu Kaczora cmoknąłbys w czółko, biednych odtrąconych przez
          nażartych burżujów, a ja uważam, że Kaczor ma jaja i potraktował towarzystwo
          własciwie.
          • dogman Re:... tylko twardziele pierdzą przy sikaniu... 05.11.02, 22:24

> dogman napisał:
            >
            > > Gość portalu: waw napisał(a):
            > >
            > > > Może i nie piękne, ale jakże skuteczne, bo jak tu dyskutować z podsta
            > wiony
            > > m
            > > > przez millerowych pachołków przygłupem wdzięczącym się do kamery. Słu
            > chałe
            > > ś
            > > co
            > > > ten kmiotek gadał? Normalnie nie potrafi wymówić słowa piwo, a tu nag
            > le su
            > > per
            > > > tekst o nieskuteczności władzy. Ot zdegenerowany sbek. Powinien się c
            > ieszy
            > > ć,
            > > że
            > > >
            > > > go Kaczor nie zastrzelił, tylko że zabiłby burak, a odpowiadał za czł
            > owiek
            > > a.
            > >
            > > uwazasz takie zachowanie za skuteczne??!
            > > to był przygłup, ale kaczor okazał się o wiele większym cieniasem wdając s
            > ie
            > w
            > > tak "stylowe" dyskusje.
            > > bez przesady zadaj sobie może pytanie czy ty też jesteś podstawiony?
            > > wspólczuję ci lekceważącego podejścia do panów z pragi,
            > > wątpię czy masz szacunek do siebie samego wypowiadając się w ten sposób o
            > > ludziach
            > ------------------------------------
            > MAsz rację, że nie mam szacunku do samego siebie, bo wogóle nie powinienem
            był
            > zabierać głosu w tej sprawie, bo nigdy nie wiadomo na kogo się trafi w
            > anonimowej dyskusji, raz na czarnego, a raz na czerwonego a jeszcze mozna
            > zaliczyć osobę nadwrażliwą tak jak Ty. Szanuję ludzi oraz wszelkie istoty
            żywe,
            >
            > ale czasami wyżej stawiam uczucia do czworonogów niz do "panów z Pragi".
            Twoim
            > problemem jest chęć przytulenia do łona pijaczków, degeneratów i drobnych
            > przestępców pozbawionych przez gorzałę uczuć wyższych. Szanuję ludzi, których
            > stac na takie zachowanie, to wyższy stopień wtajemniczenia w ludzką dobroć.
            Ale
            >
            > ja mam zwyczajnie dosyć łożenia ciężko zarobionych pieniędzy na utrzymywanie
            > takich osobników, którzy za szlampę podcięliby Ci gardziołko i mieli przy tym
            > ubaw po pachy. Demokracja to uszanowanie praw mniejszości i dlatego szanuję
            > Twoje poglądy, bo w ocenie społecznych mętów, czyli "panów z Pragi" jesteś w
            > zdecydowanej mniejszości.
            > Zapewne Ty na miejscu Kaczora cmoknąłbys w czółko, biednych odtrąconych przez
            > nażartych burżujów, a ja uważam, że Kaczor ma jaja i potraktował towarzystwo
            > własciwie.

masz rację..nie wiadomo na kogo się trafi,
            Kiedy zamiast ludzi widzisz czerwone albo czarne kolory, spiskowa teoria
            dziejów razem z frustracją zalewa cie żólcią, może pora coś zmienić zanimbędzie
            za pózno?
            Miły kolego nie pierdol o zaliczaniu mnie,bo chociaz nie jestem homofobem to ta
            forma nieco mnie bawi.Miło mi,że uważasz,że jestem nadwrażliwy i chociaż to w
            moich oczach komplement,zdziwiłbyś się bardzo jak złudny bywa net.Chciałbym
            jeszcze dodać,że chociaż posiadam poglądy polityczne,nie "sympatyzuję"z żadną
            opcją polityczną co czasem pozwala mi spojrzeć obiektywnie na bydło, które
            ciągle ze wszystkich stron pcha się do żłoba.Ja mogę dać komuś w mordę i
            dlatego m.in uważam,że nie powinienem angażować sie w działalność społeczną
            (wiesz to ta nadwrażliwość).Może to dla ciebie dziwne i archaiczne ale ja od
            ludzi którzy pchają się do rządzenia wymagam trochę więcej niż ciętego języczka
            i cwaniactwa.Z drugiej strony kiedy widzi się co uchodzi bez żadnych
            konsekwencji lepperom w sejmie, miękcy tracą kontrolę nad ciężko "wypracowaną
            klasą" - czyli w skrócie - "z chama nie będzie pana"
            Widzisz według mnie kaczor ma raczej jajeczka bo gdyby miał jaja to zamknął by
            gębe bez komentarza i nie dał się sprowokować jak gówniarz.Ciekawe,czy gdyby
            publicznie dał panu z Pragi w ryj, stałby się dla ciebie prawdziwym
            twardzielem.
            Reszty twoich złośliwych uwag komentować nie będę a czytając twoje opinie mam
            wrażenie,że twoja wiedza o życiu jest marna a skrajnymi poglądami próbujesz
            uspokoić swoją frustracje.Na koniec nieco złośliwie ale nie bez satysfakcji
            dodam,że ja moje pieniądze zarabiam lekko,szastam nimi na lewo i prawo a mimo
            to dość sporo mi zostaje.Może m.in. dlatego jestem zadowolony z życia.
            • Gość: waw Re:... tylko twardziele pierdzą przy sikaniu... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 10:15
              A jednak chłop, musze Ci powiedzieć, że może dałbyś sie polubić, gdyby nie
              problem z głębokim zapatrzeniem się w swoje ego.
              A na marginesie wymieniając w jakich kolorach można spotkać oszołomów, Ciebie
              sklasyfikowałem poza konkurencja, traktując Twoja osobowość net-ową jako
              niepowtarzalny kryształ wrażliwości. Niestety pomyliłem się, przepraszam
              twardzielu.
              Na koniec drobna uwaga, jesli czytasz, to staraj się rozumieć, a nie
              interpretować, a zwłaszcza doszukiwać sie złosliwości i niedomówień. To nie
              poezja, to poglądy innych.
              Gratuluję lekkiego zycia, tylko uważaj przy lądowaniu, żebyś zbyt mocno nie
              przypieprzył o ziemię, uroda i czar osobisty mijają, a życ trzeba. Pogadaj ze
              starymi kurwami, one to wiedzą najlepiej.
              • dogman Re:... tylko twardziele pierdzą przy sikaniu... 06.11.02, 19:45
                dziękuje słoneczko za liczne jakże pozbawione złośliwości uwagi.Ponieważ
                uprzejmości możemy wymieniać w nieskończonośc pozwól,że zakończę.Co zaś dotyczy
                kurew to obawiam się,że moje doświadczenie w obcowaniu z nimi zarówno na
                poziomie dyskusji(jakże czasem konstruktywnej) jak i kontaktów bliższych jest
                nieporównywalnie większe od twojego.Kurwy w przeciwieństwie do polityków
                pokroju kaczyńskiego,millera,leppera,łopuszańskiego itp.doskonale wiedzą ,że są
                kurwami.Ja osobiście chciałbym żeby w moim mieście prezydentem był człowiek
                uczciwy a nie gnida.Zapewniam cię ,że kurwy są o wiele bardziej uczciwe od
                polityków. Wyluzuj a jeżeli rajcują cię twarde gadki facecików w płaszczykach
                na oczach milionów to twoja bajka, moja jest inna nie wazne czy gorsza czy
                lepsza ale inna i nie po drodze nam kochaneczku.
                ..aha gorąco cie chłopie pozdrawiam - twardziel
                p.s.uwierz,że mam oszczędności szastam ale jestem roztropnym chłopcem pa!
                całuski
            • Gość: lancet Re:... tylko twardziele pierdzą przy sikaniu... IP: Telia:* / *.telia.com 06.11.02, 15:04
              dogman(dogman@NOSPAM.gazeta.pl 05-11-2002 22:24) napisał: (w odpowiedzi
              dla "waw IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05-11-2002 11:48")

> (...)"masz rację..nie wiadomo na kogo się trafi,
              > Kiedy zamiast ludzi widzisz czerwone albo czarne kolory.."..
              =======================================

- Roznica pomiedzy nim a toba polega na tym, ze on widzi to co jest, a ty... to
              co NALEZY, lub POWINNO sie zobaczyc. - Konkludujac, on nie ma wypranego mozgu..
              noo???

> (...) "spiskowa teoria dziejów razem z frustracją zalewa cie żólcią, może
              pora coś > zmienić zanim będzie za pózno?"
              ============================================

- Co kiedys Stanczyk udowodnil? - Ze w Polsce najwiecej jest lekarzy. Dzisiaj
              mozna to uscislic: - "Najwiecej jest bezmozgowcow i podworkowych amatorow-
              psychlogow", reagujacych jak pies Pawlowa, bezblednie i "pryncypialnie" na
              zagrozenie ideologiczne: - "..spiskowa teoria dziejów razem z frustracją.."
              - A jakze!! nawet i nie bardzo zakamuflowana grozba "psychuszki" jest: -
              "..może pora coś zmienić zanim będzie za pózno?.." - Znowu beda zamykac w
              roznych "Tworkach" za "nieprawilnoje myslenije"??? (nie mowiac o wypowiedziach)

> (...) "Chciałbym jeszcze dodać,że chociaż posiadam poglądy polityczne,"(..)
              =================================

Eeee tam.. Dalby sobie pokoj z facecjami, bo "brzucho" pobolewa od smiechu..

> (...) "Ja mogę dać komuś w mordę i dlatego m.in uważam,że nie powinienem
              angażować sie w działalność społeczną (wiesz to ta nadwrażliwość)."
              ==================================

Hehehe.. ciekawa zbitka pojeciowa.. Tez.. "wesola".. Tylko ta nadwrazliwosc..
              Czerwieni sie sam jak komus "daje w morde"? Moze nie to co trzeba daje? Taka
              swinia! ("taki mlody a juz swinia..")

> (...) "- czyli w skrócie - "z chama nie będzie pana".." (..)

- Dodajmy: "A z koziej d..y rakietnicy".. Swiete to slowa pane Havranek..
              swiete.. Chyba czesto mu to powtarzaja ze tak sie jemu wryly w mozgownice??

> (...) "czytając twoje opinie mam wrażenie,że twoja wiedza o życiu jest marna
              a skrajnymi poglądami próbujesz uspokoić swoją frustracje."
              ===================================

- O to to to to!!!! - Jak to milo psychologa spotkac na forum!!!
              - A moglby moze sprecyzowac choc "ciut ciut"?? Jaka diagnoze sam stawia? -
              Ilosciowe i jakosciowe zaburzenia swiadomosci?? - Konstytucjonalne podloze
              zaburzen? - Czy moze psychospoleczne przyczyny owychze "frustracyi"??

> Na koniec nieco złośliwie ale nie bez satysfakcji dodam,że ja moje pieniądze
              zarabiam lekko,szastam nimi na lewo i prawo a mimo to dość sporo mi
              zostaje.Może m.in. dlatego jestem zadowolony z życia.

Uuuuuuuu.. "Na koniec" dal jeszcze do zrozumienia ze "Pruszkow" jak "Pruszkow",
              ale "Wolomin" conajmniej, jest recepta na zycie bezstresowe i bez frustracji.
              Nooo.. jak teraz "waw" nie pojmie i natychmiast nie odszczeka tego co o SAMYM
              wypisywal, to chyba tylko dlatego ze gdzies w Trojmiescie bezpiecznie ukryty
              siedzi. Inaczej juzby lecial lape "Corleone" pokornie calowac..

P.S. - "tylko twardziele pierdzą przy sikaniu..." - przywilej jakis czy co???
              "Dogman"!! - A reszta co? Ma czekac az im bok wyrwie??

lancet
              • dogman Re:... ??? 06.11.02, 20:03
                synku tobie się wydaje ,że coś chcesz przekazać a to jest przecież bełkot
                ubawiłeś mnie próbką swoich interpretacji i pseudointelektualną psychoanalizą,
                pruszków rozłożył mnie jednak na obie łopatki-śmiechom i radości w domu mym nie
                było końca .internet to jednak wspaniała i jakże bezpieczna zabawka dla takich
                ostrych jak ty chłopaczków
                jak trochę ochłoniesz i dasz radę to sam wez sobie w szamę wszo
                • Gość: lancet Re:..eee ??? IP: Telia:* / *.telia.com 06.11.02, 21:28
                  dogman napisał:

> synku tobie się wydaje ,że coś chcesz przekazać a to jest przecież bełkot
                  > ubawiłeś mnie próbką swoich interpretacji i pseudointelektualną psychoanalizą,
                  > pruszków rozłożył mnie jednak na obie łopatki-śmiechom i radości w domu mym
                  nie
                  >
                  > było końca .internet to jednak wspaniała i jakże bezpieczna zabawka dla
                  takich
                  > ostrych jak ty chłopaczków
                  > jak trochę ochłoniesz i dasz radę to sam wez sobie w szamę wszo
                  =================================

- Jak sie domyslic sobie pozwolilem, owa "dezyderata" ku mnie, "lancetowi"
                  zaadresowana byla??
                  - No coz.. Brakuje mu nie tylko kultury (i politury..)ale i umiejetnosci
                  prowadzenia "dyszkursow" na innym, niz podworkowe forum, i to bez trudu
                  akceptujemy, chociaz.. dostosowywac sie nie bedziemy.. Mimikra jest tu zbedna.

Za to.. "W pierwszych slowach mego listu" podziekuje jemu za sprawienie mi
                  niewatpliwej przyjemnosci, cofajac mnie do wieku szczesliwego dziecinstwa
                  (per: "synku") jak i "burnej i niechmurnej" mlodzienczosci (per: "chlopaczku").

Ale, ( niejako "przy okazji") musze go rozczarowac.. - "Mi sie" nie wydaje
                  (.."synku tobie się wydaje ,że coś chcesz przekazać a to jest przecież
                  bełkot..").. - Gdziez bym smial wydawac "cos" z siebie przy takiej potedze
                  intelektualnej jaka sam prezentuje - i jeszcze przekazywac Mu "to"!??
                  - Nawet tego "piardu" przeslawnego i przezacnej konduity bym z siebie nie wydal
                  (nie mowiac o "belkocie jakowyms podejrzanym").

(A tak calkiem na marginesie.. czy "dogman", to nie jest tak bardziej
                  swojsko "psi".. lub "sobaczyfacet"?? - lub tez juz calkiem tak swojsko..
                  podworkowo nawet jakby: - czy to aby nie "psiarczyk"?? - nawet by pasowalo..
                  nooo..)

Ciesze sie natomiast, iz udalo mi sie jego ucieszyc i rozbawic (vide: -
                  "..ubawiłeś mnie próbką swoich interpretacji i pseudointelektualną
                  psychoanalizą"), tylko ze.. nie mogla to byc zadna "pseudointelektualna"
                  analiza, gdyz nie byla wogole jakakolwiek "psychoanaliza"!!
                  - Jesli juz.. to.. nazwijmy ja; - "analiza z lekka psychomedyczna", ale co do
                  reszty to sie calkowicie z nim zgadzam - nawet jesli nie wie "kiedy kpie, kiedy
                  prawde czynie" (- "Jakem kiep" - jak mawial zacny Onufry Zagloba..)..

Chyle zas czola przed sila argumentow jego, i "cum debita reventia", zegnam
                  posiadacza intelektu tak przecudnej urody, o tak pieknie brzmiacym "z polska"
                  nicku(dog/mana)..

- Z komsomolskim privietom sobaczyman..

lancet

• dogman Re:..eee ??? 06.11.02, 22:51
                    to co piszesz jest chore
                    forma jest chora styl jest chory !na litość Boską!proszę przestać męczyć siebie
                    i innych i czym prędzej popełnić samobójstwo!
                    • Gość: lancet Re: Resum.. eee.. IP: Telia:* / *.telia.com 09.11.02, 14:18
                      dogman napisał:

> to co piszesz jest chore
                      > forma jest chora styl jest chory !na litość Boską!proszę przestać męczyć
                      siebie
                      >
                      > i innych i czym prędzej popełnić samobójstwo!
                      =============================

- Wypada zawsze, zrobic podsumowanie, zamkniecie..

Czasami jest tak, jak napisal p.Lech Stepniewski swemu oponentowi :
                      - "A tak nawiasem - przyjemnie nieraz pogawedzic z laziebnym o prawdach wiary i
                      tajemnicach bytu. Nawet tanie mydlo zaczyna wtedy pachniec jakos kulturalniej."

- Z laziebnym tak.. ale nie z szambonurkiem.. gdyz (delikatnie to ujmujac): -
                      "Chot' sauna na protiv.. Da fauna nie ta" (Bulat Okudzawa).
                      Won(zapaszek) rowniez.

lancet

• dogman Re: ..... 09.11.02, 23:56
                        Gość portalu: lancet napisał(a):

> - Wypada zawsze, zrobic podsumowanie, zamkniecie..
                        >
                        > Czasami jest tak, jak napisal p.Lech Stepniewski swemu oponentowi :
                        > - "A tak nawiasem - przyjemnie nieraz pogawedzic z laziebnym o prawdach wiary
                        i
                        >
                        > tajemnicach bytu. Nawet tanie mydlo zaczyna wtedy pachniec jakos
                        kulturalniej."
                        >
                        > - Z laziebnym tak.. ale nie z szambonurkiem.. gdyz (delikatnie to ujmujac): -
                        > "Chot' sauna na protiv.. Da fauna nie ta" (Bulat Okudzawa).
                        > Won(zapaszek) rowniez.
                        >
                        > lancet

naprawdę nie wiem jak to skomentować...dramatem jest to,że po raz kolejny
                        używasz cytatów nie mając pojęcia o ich właściwym znaczeniu...wstydzę się kiedy
                        czytam to co piszesz
                        myślę,że jesteś samotnym i smutnym człowiekiem...szczerze mi ciebie żal

• Gość: waw Re: ..... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 18:44
                          co ty pieprzysz psiarczyku, jesteś tak zszokowany po psychoanalizie lanceta, że
                          nie rozumiesz ciut trudniejszych sformułowań, przykro jak człowiek od
                          anonimowego adwersarza dowiaduje się smutnej prawdy o sobie. Musisz się
                          pogodzić z faktem, że palantem się urodziłeś i palantem umrzesz, wielki, dziany
                          mucho.
                          • dogman Re: ..... 10.11.02, 21:01

> co ty pieprzysz psiarczyku, jesteś tak zszokowany po psychoanalizie lanceta,
                            że
                            >
                            > nie rozumiesz ciut trudniejszych sformułowań, przykro jak człowiek od
                            > anonimowego adwersarza dowiaduje się smutnej prawdy o sobie. Musisz się
                            > pogodzić z faktem, że palantem się urodziłeś i palantem umrzesz, wielki,
                            dziany
                            >
                            > mucho.
                            jebany ,pierdolony kmiocie chuja wiesz o trudniejszch sformułowaniach
                            gnido.chuj wiesz również o życiu pierdolony leszczu pozujący na inteligenta
                            pierdolę anonimowych zajebanych adwersarzy i ich prawdy ,
                            zdechniesz jebany frajerze będąc nikim,szarym jebanym pionkiem
                            co to jest za określenie kurwa-palant piasek przyniesiony z zasranej
                            piaskownicy wysypał ci się chuju z wiaderka na klawiaturę?
                            daj mi zajebańcu jeszcze kilka powodów żebym się zaczął tobą interesować
                            wielki wyruchany w uszy frajerze
                            • Gość: waw Re: ..... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 08:54
                              Ty końska pochwo, stwierdzam z przykrością, że nie tylko z kulturą u ciebie
                              licho, ale i z poczuciem humoru. Ot jesteś takie skrzyżowanie kurwy z osłem.
                              Nie do nauczenia, nie do zajebania. Pa genetyczny eksperymencie natury. Swoją
                              drogą to nie sądziłem, że mogą powstawać, aż takie dziwaczne mutanty na tej
                              ziemi.
        • Gość: CCC Re: Poprawne zachowanie pana Kaczyńskiego... IP: *.inetia.pl 05.11.02, 17:57
          dogman napisał:

> uwazasz takie zachowanie za skuteczne??!
          > to był przygłup, ale kaczor okazał się o wiele większym cieniasem wdając sie
          >w tak "stylowe" dyskusje.

TVN nie lubi Kaczyńskiego. Bardzo się starają ,żeby powiedzieć coś złego na
          jego temat. Ale pomyśl trochę skoro puścili reportaż o tym jak jakiś menel
          zaczepia kandydata na prezydenta Warszawy to muszą być kompletnie zdesperowani.

Czyli podsumowując:
          1. Jeżeli to wszystko na co TVN stać to do Kaczyńskiego już możemy
          mówić "panie prezydencie"
          2. Zawsze czuję niesmak jeżeli jakaś telewizja próbuje mnie wychowywać i mówić
          mi co jest dla mnie najlepsze. A jeżeli robi to w sposób nieudolny i natrętny
          to niesmak jest nieco większy.

Ps. A tak na marginesie Kaczyński rzeczywiście popełnił drobny błąd. Ale przy
          jego przewadze to niczego nie zmieni.

Pozdrawiam
          CCC

• Gość: brzytwa Re: zachowanie pana kaczyńskiego... IP: *.pcz.czest.pl 05.11.02, 12:16
      dogman napisał:

> ...najpierw powiedział spieprzaj pan a potem już będąc w
      > samochodzie dodał spieprzaj dziadu

Bardzo dobrze mu powiedzial. Coraz bardziej mi sie podoba ten Kaczynski.
      • Gość: Tom Re: A co powiedziałby doktor "Śmierć" Balicki? IP: 213.77.14.* 05.11.02, 12:23
        Czule pochyliłby się nad biednym człowiekiem i wstrzyknąłby mu truciznę z
        uśmiechem (ach jaki on czarujący).
    • douglasmclloyd Re: zachowanie pana kaczyńskiego... 05.11.02, 16:22
      dogman napisał:

> pan kaczyński...najpierw powiedział spieprzaj pan a potem już będąc w
      > samochodzie dodał spieprzaj dziadu a Fakty to pokazały...
      > bez słowa przesady lepperyzm jest wyjątkowo zarazliwy ale ,że kaczyński w tym
      > stylu prowadzi rozmowy z elektoratem!!!??? Chamstwo nie ma
      > wytłumaczenia,osoba publiczna powinna bardziej nad sobą panować.Boże jacy
      > ludzie rządzą w tym biednym kraju

Może ten lump jest dziadem i Kaczyński nie pomylił się w swojej ocenie?
    • indris Zachowanie pana Kaczyńskiego a lepperyzm 05.11.02, 17:01
      O ile wiem, Lepper NIGDY nie odezwał się tak do WYBORCY. Ten styl rozmów z
      elektoratem zasługuje raczej na nazwę "kaczyzm".
      • Gość: Kraken Re: Zachowanie pana Kaczyńskiego a lepperyzm IP: *.ipt.aol.com 05.11.02, 17:15
        Trafil swoj na swego-czy jednak krytykant nie mial racji nazywajac Kaczora z
        PiSuaru "szczurem"???Mysle,ze w tym miejscu ublizyl tym badz-co-badz
        INTELIGENTNYM zwierzetom.Co do kurwienia sie politycznego Kaczorow(nie chce
        tego nazywac prostytucja,gdyz z kolei ublizylbym tym zacnym niewiastom
        wykonujacym jakze pozyteczny zawod)-policzmy nieco-na poczatku chyba UD
        (poprzednie wcielenieUW-to dla tych szczyli,ktorzy nie pamietaja tamtych
        czasow,a uwazaja sie za "strasznie wyrobionych"politycznie)-
        potem "PiCzka"(porozumienie centrum)-i kolejno afery-"Telegraf"(nie wiedzial
        nieszczesny,ze jest w Radzie Nadzorczej-no,ale w Polsce w to wierza),"Cargo-
        Modlin", FOZZ(skutecznie ukrecil "leb" sprawie wykorzystujac stanowisko).Potem
        AWS-dla przypomnienia jest autorem hasla "Teraz,Kurwa-My",ktorego efekty widac
        do tej pory-potem widzac nadchodzaca kleske- zalozyciel PiSuaru,czyli kolejne
        polityczne skurwienie sie,ktore jednak ani nie dziwi,ani nie gorszy
        Polaczkowatych-nalezy wiec mniemac,ze jest to wrecz "polska norma"-tylko
        dlaczego za wyczyny warszawskich imbecyli placic musi CALY kraj???(nie po raz
        pierwszy w historii).Chcecie miec kurwa igrzyska-wiec placcie za nie ze swych
        kieszeni-warszawscy durnie!!!
        • Gość: CCC FOZZ to chyba SLD ???? IP: *.inetia.pl 05.11.02, 17:44
          Gość portalu: Kraken napisał(a):

[... O FOZZ ...]
          Popraw mnie proszę jeśli się mylę ale FOZZ to agencja założona kiedyś przez
          PZPR (obecne SLD) po to ,żeby zarabiać na potajemnym skupowaniu polskich długów
          (Polska miała opinię bankruta i jej długi można było kupić bardzo tanio)
          Problem z FOZZ-em polegał na tym:
          --To nie było zbyt legalne i trzeba było korzystać z "dziwnych" pośredników.
          --Nikt nie wiedział co się dzieje z zarobionymi w ten sposób pieniędzmi.

Gdybym usłyszał ,że z FOZZ ma coś wspólniego Rakowski to może bym uwierzył (a
          może nie).
          Gdybyś napisał ,że Miller albo Kwaśniewski zapytałbym Cię o dowody (moim
          zdaniem byli wtedy "za ciency" żeby mieć dostęp do takiej kasy)
          Ale Kaczyński ?????? ?????? ??????
          To on był w KC PZPR ????

Uprawianie propagandy w takim stylu zawsze wiąże się z ryzykiem ,że ktoś
          może znać fakty o których mówisz.

> dlaczego za wyczyny warszawskich imbecyli placic musi CALY kraj???(nie po
          >raz pierwszy w historii).Chcecie miec kurwa igrzyska-wiec placcie za nie ze
          >swych kieszeni-warszawscy durnie!!!

Mam parę zagadek (coś w rodzaju audio-tele)
          1. "Warszawscy imbecyle" to zdaniem Krakena:
          --sejm
          --senat
          --rząd
          --Wszyscy wyborcy z Warszawy.
          --Kraken i jego koledzy

2. Mówiąc :"Chcecie miec kurwa igrzyska-wiec placcie za nie ze swych kieszeni-
          warszawscy durnie!!!" Kraken chciał powiedzieć ,że:
          • Gość: Kraken Re: FOZZ to chyba SLD ???? IP: *.ipt.aol.com 05.11.02, 17:55
            Gość portalu: CCC napisał(a):

> Gość portalu: Kraken napisał(a):
            >
            >
            > [... O FOZZ ...]
            > Popraw mnie proszę jeśli się mylę ale FOZZ to agencja założona kiedyś przez
            > PZPR (obecne SLD) po to ,żeby zarabiać na potajemnym skupowaniu polskich
            długów
            > (Polska miała opinię bankruta i jej długi można było kupić bardzo tanio)
            > Problem z FOZZ-em polegał na tym:
            > --To nie było zbyt legalne i trzeba było korzystać z "dziwnych" pośredników.
            > --Nikt nie wiedział co się dzieje z zarobionymi w ten sposób pieniędzmi.
            >
            > Gdybym usłyszał ,że z FOZZ ma coś wspólniego Rakowski to może bym uwierzył (a
            > może nie).
            > Gdybyś napisał ,że Miller albo Kwaśniewski zapytałbym Cię o dowody (moim
            > zdaniem byli wtedy "za ciency" żeby mieć dostęp do takiej kasy)
            > Ale Kaczyński ?????? ?????? ??????
            > To on był w KC PZPR ????
            Kr. Zwisa mi "kalafiorem" w co uwierzylbys,a w co nie-czy nazwisko Pineiro,cos
            ci mowi???Czy to tez figurant podstawiony przez PZPR??
            Do reszty wypocin nawet nie mam zamiaru sie ustosunkowac
            >
            > Uprawianie propagandy w takim stylu zawsze wiąże się z ryzykiem ,że ktoś
            > może znać fakty o których mówisz.
            >
            > > dlaczego za wyczyny warszawskich imbecyli placic musi CALY kraj???(nie po
            >
            > >raz pierwszy w historii).Chcecie miec kurwa igrzyska-wiec placcie za nie ze
            >
            > >swych kieszeni-warszawscy durnie!!!
            >
            > Mam parę zagadek (coś w rodzaju audio-tele)
            > 1. "Warszawscy imbecyle" to zdaniem Krakena:
            > --sejm
            > --senat
            > --rząd
            > --Wszyscy wyborcy z Warszawy.
            > --Kraken i jego koledzy
            >
            >
            > 2. Mówiąc :"Chcecie miec kurwa igrzyska-wiec placcie za nie ze swych kieszeni-
            > warszawscy durnie!!!" Kraken chciał powiedzieć ,że:
            >
            • Gość: CCC Re: FOZZ to chyba SLD ???? IP: *.inetia.pl 05.11.02, 18:19
              Gość portalu: Kraken napisał(a):

> Kr. Zwisa mi "kalafiorem" w co uwierzylbys,a w co nie-czy nazwisko
              >Pineiro,cos ci mowi???Czy to tez figurant podstawiony przez PZPR??
              Mówi.

Mam dla ciebie następną zagatkę (tym razem mam nadzieję ,że mi odpowiesz)
              Które słowa twoim zdaniem do siebie najbardziej pasują:
              --Pineiro i wiarygodność
              --Pineiro i afery
              Jest pewna stosunkowo niewielka szansa ,że ten biedak Pinejro mówi prawdę.
              Ale pomyśl trochę. Czy jest jakaś przyczyna ,żeby wierzyć oszustowi i
              aferzyście ??? Ty mu wierzysz ponieważ BARDZO nie lubisz Kaczyńskiego.
              Mi do tej pory "zwisał kalafiorem" Kaczyński. Ale teraz cieszę ,się ,że ktoś
              przełamał monopol SLD.
              A tak poważnie. Kaczyński może się na byciu prezydentem Warszawy wyłożyć.
              Wtedy będzie miał poważne problemy (a może nawet wycofa się z polityki)
              Albo może się nie wyłożyć. Wtedy sponsorowane "telenowele" i "wywiady z
              menelami" jego przeciwnikom politycznym NIE pomogą.
              Zrozum to po prostu za słaba amunicja na takiego gościa.

Ps. A w "zemstę Millera" na Warszawiakach nie chce mi się wierzyć.

Z życzeniami pozbycia się klapek z oczu.
              CCC

• Gość: Szczery Re: FOZZ to chyba Porozumienie Centrum ???? IP: *.chello.pl 05.11.02, 19:36
                PC póżniej to gówno nazywało sie AWS, a teraz PiS !
                • dogman Re:...tylko twardziele pierdzą przy sikaniu... 05.11.02, 22:31
                  > MAsz rację, że nie mam szacunku do samego siebie, bo wogóle nie powinienem
                  był
                  > zabierać głosu w tej sprawie, bo nigdy nie wiadomo na kogo się trafi w
                  > anonimowej dyskusji, raz na czarnego, a raz na czerwonego a jeszcze mozna
                  > zaliczyć osobę nadwrażliwą tak jak Ty. Szanuję ludzi oraz wszelkie istoty
                  żywe,
                  >
                  > ale czasami wyżej stawiam uczucia do czworonogów niz do "panów z Pragi".
                  Twoim
                  > problemem jest chęć przytulenia do łona pijaczków, degeneratów i drobnych
                  > przestępców pozbawionych przez gorzałę uczuć wyższych. Szanuję ludzi, których
                  > stac na takie zachowanie, to wyższy stopień wtajemniczenia w ludzką dobroć.
                  Ale
                  >
                  > ja mam zwyczajnie dosyć łożenia ciężko zarobionych pieniędzy na utrzymywanie
                  > takich osobników, którzy za szlampę podcięliby Ci gardziołko i mieli przy tym
                  > ubaw po pachy. Demokracja to uszanowanie praw mniejszości i dlatego szanuję
                  > Twoje poglądy, bo w ocenie społecznych mętów, czyli "panów z Pragi" jesteś w
                  > zdecydowanej mniejszości.
                  > Zapewne Ty na miejscu Kaczora cmoknąłbys w czółko, biednych odtrąconych przez
                  > nażartych burżujów, a ja uważam, że Kaczor ma jaja i potraktował towarzystwo
                  > własciwie.
                  masz rację..nie wiadomo na kogo się trafi,
                  Kiedy zamiast ludzi widzisz czerwone albo czarne kolory, spiskowa teoria
                  dziejów razem z frustracją zalewa cie żólcią, może pora coś zmienić zanimbędzie
                  za pózno?
                  Miły kolego nie pierdol o zaliczaniu mnie,bo chociaz nie jestem homofobem to ta
                  forma nieco mnie bawi.Miło mi,że uważasz,że jestem nadwrażliwy i chociaż to w
                  moich oczach komplement,zdziwiłbyś się bardzo jak złudny bywa net.Chciałbym
                  jeszcze dodać,że chociaż posiadam poglądy polityczne,nie "sympatyzuję"z żadną
                  opcją polityczną co czasem pozwala mi spojrzeć obiektywnie na bydło, które
                  ciągle ze wszystkich stron pcha się do żłoba.Ja mogę dać komuś w mordę i
                  dlatego m.in uważam,że nie powinienem angażować sie w działalność społeczną
                  (wiesz to ta nadwrażliwość).Może to dla ciebie dziwne i archaiczne ale ja od
                  ludzi którzy pchają się do rządzenia wymagam trochę więcej niż ciętego języczka
                  i cwaniactwa.Z drugiej strony kiedy widzi się co uchodzi bez żadnych
                  konsekwencji lepperom w sejmie, miękcy tracą kontrolę nad ciężko "wypracowaną
                  klasą" - czyli w skrócie - "z chama nie będzie pana"Widzisz według mnie kaczor
                  ma raczej jajeczka bo gdyby miał jaja to zamknął by
                  gębe bez komentarza i nie dał się sprowokować jak gówniarz.Ciekawe,czy gdyby
                  publicznie dał panu z Pragi w ryj, stałby się dla ciebie prawdziwym
                  twardzielem.
                  Reszty twoich złośliwych uwag komentować nie będę a czytając twoje opinie mam
                  wrażenie,że twoja wiedza o życiu jest marna a skrajnymi poglądami próbujesz
                  uspokoić swoją frustracje.Na koniec nieco złośliwie ale nie bez satysfakcji
                  dodam,że ja moje pieniądze zarabiam lekko,szastam nimi na lewo i prawo a mimo
                  to dość sporo mi zostaje.Może m.in. dlatego jestem zadowolony z życia.

• dogman Re:...tylko twardziele pierdzą przy sikaniu... 06.11.02, 19:52

> A jednak chłop, musze Ci powiedzieć, że może dałbyś sie polubić, gdyby nie
                    > problem z głębokim zapatrzeniem się w swoje ego.
                    > A na marginesie wymieniając w jakich kolorach można spotkać oszołomów, Ciebie
                    > sklasyfikowałem poza konkurencja, traktując Twoja osobowość net-ową jako
                    > niepowtarzalny kryształ wrażliwości. Niestety pomyliłem się, przepraszam
                    > twardzielu.
                    > Na koniec drobna uwaga, jesli czytasz, to staraj się rozumieć, a nie
                    > interpretować, a zwłaszcza doszukiwać sie złosliwości i niedomówień. To nie
                    > poezja, to poglądy innych.
                    > Gratuluję lekkiego zycia, tylko uważaj przy lądowaniu, żebyś zbyt mocno nie
                    > przypieprzył o ziemię, uroda i czar osobisty mijają, a życ trzeba. Pogadaj ze
                    > starymi kurwami, one to wiedzą najlepiej.
                    dziękuje słoneczko za liczne jakże pozbawione złośliwości uwagi.Ponieważ
                    uprzejmości możemy wymieniać w nieskończonośc pozwól,że zakończę.Co zaś dotyczy
                    kurew to obawiam się,że moje doświadczenie w obcowaniu z nimi zarówno na
                    poziomie dyskusji(jakże czasem konstruktywnej) jak i kontaktów bliższych jest
                    nieporównywalnie większe od twojego.Kurwy w przeciwieństwie do polityków
                    pokroju kaczyńskiego,millera,leppera,łopuszańskiego itp.doskonale wiedzą ,że są
                    kurwami.Ja osobiście chciałbym żeby w moim mieście prezydentem był człowiek
                    uczciwy a nie gnida.Zapewniam cię ,że kurwy są o wiele bardziej uczciwe od
                    polityków. Wyluzuj a jeżeli rajcują cię twarde gadki facecików w płaszczykach
                    na oczach milionów to twoja bajka, moja jest inna nie wazne czy gorsza czy
                    lepsza ale inna i nie po drodze nam kochaneczku.
                    ..aha gorąco cie chłopie pozdrawiam - twardziel
                    p.s.uwierz,że mam oszczędności szastam ale jestem roztropnym chłopcem pa!
                    całuski

• Gość: Kraken Re:...tylko twardziele pierdzą przy sikaniu... IP: *.ipt.aol.com 06.11.02, 20:41
                      dogman napisał: .
                      > dziękuje słoneczko za liczne jakże pozbawione złośliwości uwagi.Ponieważ
                      > uprzejmości możemy wymieniać w nieskończonośc pozwól,że zakończę.Co zaś
                      dotyczy
                      >
                      > kurew to obawiam się,że moje doświadczenie w obcowaniu z nimi zarówno na
                      > poziomie dyskusji(jakże czasem konstruktywnej) jak i kontaktów bliższych jest
                      > nieporównywalnie większe od twojego.Kurwy w przeciwieństwie do polityków
                      > pokroju kaczyńskiego,millera,leppera,łopuszańskiego itp.doskonale wiedzą ,że

>
                      > kurwami.Ja osobiście chciałbym żeby w moim mieście prezydentem był człowiek
                      > uczciwy a nie gnida.Zapewniam cię ,że kurwy są o wiele bardziej uczciwe od
                      > polityków. Wyluzuj a jeżeli rajcują cię twarde gadki facecików w płaszczykach
                      > na oczach milionów to twoja bajka, moja jest inna nie wazne czy gorsza czy
                      > lepsza ale inna i nie po drodze nam kochaneczku.
                      > ..aha gorąco cie chłopie pozdrawiam - twardziel
                      > p.s.uwierz,że mam oszczędności szastam ale jestem roztropnym chłopcem pa!
                      > całuski
                      >
                      -Kr. O RANY-"dogman"-polubilem cie!!!Od niemal 10 lat twierdze,ze kazda
                      prostytutka jest stokroc uczciwsza i pozyteczniejsza od tych szmat politycznych
                      zasiadajacych przy Wiejskiej(nie chce tego nazywac ani cyrkiem,ani chlewem,gdyz
                      urazilbym ciezko pracujacych cyrkowcow,oraz ze wszech miar pozyteczne swinie)-
                      to co sie tam wyprawia jest idealnym odbiciem mentalnosci "Polaczkowatych"-
                      cholera ten kraj od czasu "zawierzenia" nienajswietszej Zydowce od klapy
                      Walensy doswiadcza tylko samych porazek zarowno politycznych,jak i
                      gospodarczych-trudno sie jednak dziwic,skoro taka szmata jak Kaczor znajduje
                      chetnych do obsadzenia go na stanowisku prezydenta Parszawy!!Wszak ryba psuje
                      sie od glowy
                      • ktojakto A wy Panowie bzdurami zajmujecie... 07.11.02, 04:14
                        Latwo dajecie sie wpuszczac w maliny manipulacji medialnej.
                        Kazdy polityk to prostytutka ale wybory to totalne ciule - bo musi byc balans w
                        przyrodzie. Pieprzenie o uczciwych politykach - jesli uczciwy to rzeznik - bo
                        on wszystkich rznie a nie jego.
                        Zamaist zajac sie naprawde, co jest potrzebne do zrobienia w Wawie to podsuwa
                        sie wam plewy i Wy na to lecicie.
                        A kraken ty wogole gdzies na Marsie albo z wykopalisk przed-historycznych
                        stukasz, albo takis mlody ze nie rozumiesz co stukasz i bajki polityczne
                        probujesz snuc na watku ludzi powaznych, doroslych i intelektualnie
                        zaawansowanych.
                        Zycie jest piekne tylko ludzie sa porabani
                        • Gość: Kraken Re: A wy Panowie bzdurami zajmujecie... IP: *.ipt.aol.com 07.11.02, 04:18
                          ktojakto napisał:

> Latwo dajecie sie wpuszczac w maliny manipulacji medialnej.
                          > Kazdy polityk to prostytutka ale wybory to totalne ciule - bo musi byc balans
                          w
                          >
                          > przyrodzie. Pieprzenie o uczciwych politykach - jesli uczciwy to rzeznik - bo
                          > on wszystkich rznie a nie jego.
                          > Zamaist zajac sie naprawde, co jest potrzebne do zrobienia w Wawie to podsuwa
                          > sie wam plewy i Wy na to lecicie.
                          > A kraken ty wogole gdzies na Marsie albo z wykopalisk przed-historycznych
                          > stukasz, albo takis mlody ze nie rozumiesz co stukasz i bajki polityczne
                          > probujesz snuc na watku ludzi powaznych, doroslych i intelektualnie
                          > zaawansowanych.
                          -Kr. O rany-ale kurwa "dojrzaly","powazny" i "yntylektulalnie zaawansiony" sie
                          znajd!!

> Zycie jest piekne tylko ludzie sa porabani
                          -Kr. FAKT-ZYCIE JEST PIEKNE BEZ TAKICH PORABUSOW JAK TY!!
                        • Gość: ernest Re: A wy Panowie bzdurami zajmujecie... IP: proxy / *.lublin.mm.pl 07.11.02, 08:44
                          ktojakto napisał:

> Latwo dajecie sie wpuszczac w maliny manipulacji medialnej.
                          > Kazdy polityk to prostytutka ale wybory to totalne ciule - bo musi byc balans
                          w
                          >
                          > przyrodzie. Pieprzenie o uczciwych politykach - jesli uczciwy to rzeznik - bo
                          > on wszystkich rznie a nie jego.
                          > Zamaist zajac sie naprawde, co jest potrzebne do zrobienia w Wawie to podsuwa
                          > sie wam plewy i Wy na to lecicie.
                          > A kraken ty wogole gdzies na Marsie albo z wykopalisk przed-historycznych
                          > stukasz, albo takis mlody ze nie rozumiesz co stukasz i bajki polityczne
                          > probujesz snuc na watku ludzi powaznych, doroslych i intelektualnie
                          > zaawansowanych.
                          > Zycie jest piekne tylko ludzie sa porabani

O KURWA CO ZA BZDURY PISZESZ O KURWA!
                • Gość: Prezes Re: FOZZ to chyba Porozumienie Centrum ???? IP: *.proxy.aol.com 08.11.02, 06:07
                  Gość portalu: Szczery napisał(a):

> PC póżniej to gówno nazywało sie AWS, a teraz PiS !

chyba nie do konca kolego taka jest prawda
                  • Gość: PAWEŁ1 Re: FOZZ to chyba Porozumienie Centrum ???? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.02, 09:01
                    FOZZ TO PC I DLATEGO ,ABY OBRONIĆ PC TOW.MIL POWOŁAŁ NA MINISTRA
                    SPRAWIEDLIWOŚCI PANIĄ PIWNIK,SĘDZIEGO PROWADZĄCEGO SPRAWĘ FOZZ .
                    IDĄC DALEJ SPRAW FOZ MOŻE ULEC PRZEDAWNIENIU A ZAINTERESOWANI BĘDĄ MIELI CZAS
                    ODPOWIEDNIO POKRĘCIC-POCHOWAĆ PIENIĄDZE IZNALEŻĆ JESZCZE KILKU PNEIRO N.P.
                    NIE ROZUMIESZ TEGO-ALBOŚ PŁATNY ALBO TŁUK Z NALEŻNYM CI SZACUNKIEM
                    • Gość: Alex Re: FOZZ to chyba Porozumienie Centrum ???? IP: 212.33.87.* 09.11.02, 14:45
                      Ale niektórzy mają wyobraźnie. Oj ponosi, ponosi. Przepraszam co FOZZ ma
                      wspólnego z PC? Ja nie wiem. Tylko osoba o skrzywionej, zdegenerowanej
                      umysłowości moze tworzyć takie brednie. Chyba że masz dowody (ale wydaje sie
                      się mnie że zawodzą sie nerwy flustracie)
                  • Gość: cool Re: FOZZ to chyba Porozumienie Centrum ???? IP: 212.182.32.* 10.11.02, 20:49
                    Gość portalu: Prezes napisał(a):

> Gość portalu: Szczery napisał(a):
                    >
                    > > PC póżniej to gówno nazywało sie AWS, a teraz PiS !
                    >
                    > chyba nie do konca kolego taka jest prawda

PC nazywa się dzisiaj PiS, natomiast AWS to coś zupełnie innego. Nie mylcie
                    różnych środowisk.
          • Gość: babariba To w SLD (PZPR) kaczor też był zamieszany? IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 20:46
            Gość portalu: CCC napisał(a):

> [... O FOZZ ...]
            > Popraw mnie proszę jeśli się mylę ale FOZZ to agencja założona kiedyś przez
            > PZPR (obecne SLD) po to ,żeby zarabiać na potajemnym skupowaniu polskich
            długów (Polska miała opinię bankruta i jej długi można było kupić bardzo tanio)
            > Problem z FOZZ-em polegał na tym:
            > -To nie było zbyt legalne i trzeba było korzystać z "dziwnych" pośredników.
            > -Nikt nie wiedział co się dzieje z zarobionymi w ten sposób pieniędzmi.
            >
            > Gdybym usłyszał ,że z FOZZ ma coś wspólniego Rakowski to może bym uwierzył (a
            może nie).
            > Gdybyś napisał ,że Miller albo Kwaśniewski zapytałbym Cię o dowody (moim
            > zdaniem byli wtedy "za ciency" żeby mieć dostęp do takiej kasy)
            > Ale Kaczyński ?????? ?????? ??????
            > To on był w KC PZPR ????
            >
            > Uprawianie propagandy w takim stylu zawsze wiąże się z ryzykiem ,że ktoś
            > może znać fakty o których mówisz.

DOBRZE JEST ZNAĆ FAKTY, o których się pisze. I dobrze jest mieć pamięć dłuższą
            niż muszka plujka.

I dlatego przypomnij sobie kolego z jaką skwapliwością przejmowały kaczory i
            nne kaczoropodobne wszystkie atrybuty władzy PZPR,
            jak ich przestawały brzydzić kontakty z osobami z ubeckich świeczników, którzy
            stawali się ich najbliższymi i najbardziej zaufanymi współpracownikami.

Taka była atmosfera początku lat dziewięćdziesiątych. Na temat udziału kaczorów
            w FOZZ-ie, pożyczkach od ART-B, Telegrafie i zepsuciu Ekspresu Wieczornego nie
            na forum powinno się mówić nie na forum, ale w prokuraturach i sądach.
            Nie przesądzam tu wcale wyroków, które by zapadły.
            Może by były oczyszczające.
            Problem w tym, że kaczory cierpią na przypadłość (całej zresztą bez względu na
            kolor) polskiej klasy politycznej - całkowitą odporność na zarzuty.

To tylko deszcz powiadają, gdy ktoś ich opluwa.

A polityk, jak cesarzowa...
    • Gość: Jola Re: zachowanie pana kaczyńskiego... IP: 62.199.8.* 10.11.02, 20:22
      dogman napisał:

> bez słowa przesady lepperyzm jest wyjątkowo zarazliwy ale ,że kaczyński w
      tym
      > wytłumaczenia,osoba publiczna powinna bardziej nad sobą panować.Boże jacy

Na zaczepki na ulicy nie mozna mówic "spiepszaj dziadu" tylko walic w MORDE.
    • Gość: Skrzypek Zachowanie pana KWAŚNIEWSKIEGO IP: *.AlfaOmega.pl 11.11.02, 02:02
      dogman napisał:

pan kwaśniewski najpierw chlał na umór w Katyniu z miejscowymi notablami, a
      potem, zamiast pominąć udział w miejscu najstraszliwszej kaźni Polaków,
      paradował tam pijany, kłamliwie się tłumacząć żę miał goleń prawą chorą.

> bez słowa przesady lepperyzm jest wyjątkowo zarazliwy ale ,że kaczyński w tym
      > wytłumaczenia,osoba publiczna powinna bardziej nad sobą panować.

Wyobraźmy sobie Prezydenta Niemiec lub Izraela pijanego w Oświęcimiu. Na
      marginesie Panu Kwaśniewskiemu politycy Zachodu pamiętają to zachowanie choć
      oficjalnie tego nie mówią.

> Boże jacy

Boże co za ludzie mają w rękach media i rządzą w kraju są gotowi uwiarygodnić
      każde kłamstwo. Z kompletnego debila zrobić męża stanu, a porządnego człowieka
      na odwrót.
      I ilu naiwnych Polaków daje się niestety nabrać na sztuczki półinteligentnych
      kłamców czyli politycznie poprawnych.
      • Gość: Skrzypek PS IP: *.AlfaOmega.pl 11.11.02, 02:04
        Za samo tylko to zachowanie pan Kwaśniewski powinien być na zawsze potępiony
        przez Polaków i nie tylko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka