margala 22.01.06, 12:56 Od czasu wyborów liderzy PO są obrażeni. Przyjęli postawę cierpiętniczą. Wyborcy PO, czy ten styl Was nie zraża? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kataryna.kataryna Re: PO - Permanentnie Obrażeni 22.01.06, 12:59 margala napisał: > Od czasu wyborów liderzy PO są obrażeni. Przyjęli postawę cierpiętniczą. Bo są wiecznie oszukiwani. Platforma Oszukiwanych ew. Obrażonych się nam zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: PO - Permanentnie Obrażeni 22.01.06, 13:00 Rozumiem, ze cieszycie sie, ze wasi idole sa oszustami. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: PO - Permanentnie Obrażeni 22.01.06, 13:02 bebe255 napisała: > Rozumiem, ze cieszycie sie, ze wasi idole sa oszustami. Jacy nasi idole? Jakimi oszustami? Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: PO - Permanentnie Obrażeni 22.01.06, 13:03 Nie wiesz, kto jest dla Ciebie idolem? Odpowiedz Link Zgłoś
margala Re: PO - Permanentnie Obrażeni 22.01.06, 13:07 moim idolem jest David Bowie. na PiS jedynie głosowałem. pozdrawiaM. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: PO - Permanentnie Obrażeni 22.01.06, 13:09 Czyli musisz sie pogodzic z tym, ze glosowales na oszustow. Odpowiedz Link Zgłoś
margala Re: PO - Permanentnie Obrażeni 22.01.06, 13:13 bebe55, możesz jeszcze wiele razy powtarzać słowo 'oszust', odmieniając je przez wszystkie przypadki... ja swoje wiem :-) pozdrawiaM. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: PO - Permanentnie Obrażeni 22.01.06, 13:14 Widzisz, pewne zachowania trzeba nazywac po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: PO - Permanentnie Obrażeni 22.01.06, 13:10 margala, ja też uwielbiam Bowie'go :) pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: PO - Permanentnie Obrażeni 22.01.06, 13:11 bebe255 napisała: > Nie wiesz, kto jest dla Ciebie idolem? Wiem ale interesowały mnie Twoje fantazje. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: PO - Permanentnie Obrażeni 22.01.06, 13:12 Wspolczuje PISowcom, tak sa zapatrzeni w swoich przywodcow, ze nie zauwazaja ich klamstw. Odpowiedz Link Zgłoś
kacosk Re: PO - Permanentnie Obrażeni 22.01.06, 13:30 a ja współczuję tym którzy głosowali na PO to dopiero historia Odpowiedz Link Zgłoś
margala Re: PO - Permanentnie Obrażeni 23.01.06, 10:46 kacosk napisała: > a ja współczuję tym którzy głosowali na PO to dopiero historia więcej dystansu. na polityce świat się nie kończy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: PO - Permanentnie Obrażeni 22.01.06, 17:08 kataryna.kataryna napisała: > bebe255 napisała: > > > Rozumiem, ze cieszycie sie, ze wasi idole sa oszustami. > > > > Jacy nasi idole? Jakimi oszustami? Jak to jacy? - kaczynski.kaczynski Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: PO - Permanentnie Obrażeni 22.01.06, 16:22 kataryna.kataryna napisała: > margala napisał: > > > Od czasu wyborów liderzy PO są obrażeni. Przyjęli postawę cierpiętniczą. > > Bo są wiecznie oszukiwani. Platforma Oszukiwanych ew. Obrażonych się nam > zrobiła. Niesamowite jest to, jak szybko chamski styl uprawiania polityki stal sie obowiazujaca norma wsrod wyznawcow PiS. Nazywaja skutecznoscia to, co jest jazda po bandzie prawa i cywilizowanej polityki. I jesli ktos stwierdza, ze zostal wyprowadzony w pole, to ten fakt oznacza jego slabosc. Trzeba bylo byc takim samym sk...synem, tak? Otoz uwazam, ze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka Re: PO - Permanentnie Obrażeni 22.01.06, 13:47 margala napisał: > Od czasu wyborów liderzy PO są obrażeni. Przyjęli postawę cierpiętniczą. > > Wyborcy PO, czy ten styl Was nie zraża? > na pytanie do wyborcow PO jako pierwsza odpowiada forumowa kaczystka numer jeden - kataryna.kataryna:) i z dyskusji nieci:( jako wyborca glosujacy na PO od poczatku jej powstania nie zycze sobie, a by w obecnej sytuacji PO wchodzila do koalicji z PiS, ktore nie jest zadnym prawem i sprawiedliwoascia, a jedynie propaganda i szalbierstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: PO - Permanentnie Obrażeni 22.01.06, 13:51 margala napisał: > Od czasu wyborów liderzy PO są obrażeni. Przyjęli postawę cierpiętniczą. Rybiński to trafnie podsumował. "My to mamy wszystko na co dzień. Wystarczy poczytać gazety, albo pooglądać telewizję, żeby się napatrzeć na galerię współczesnych męczenników i cierpiętników. Ludzi zdradzonych i oszukanych. Nieudaczników, którym nic się jeszcze nigdy nie udało, i którzy, zamiast to starannie ukrywać, a przynajmniej udawać, że taki był ich cel polityczny dla zmylenia przeciwnika i na końcu ich będzie zwycięstwo - mażą się i mazgają jak dzieci, które nie dostały złośliwie deseru. Propagandę braku sukcesu, widocznie z kalkulacją, że wychowane w tradycji niedoli społeczeństwo, skłonne do współczucia, wynagrodzi krzywdy i brak politycznych umiejętności w następnych wyborach, uprawiają wszyscy." Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: PO - Permanentnie Obrażeni 22.01.06, 14:04 Kali-Rybinski nie zauwazyl ze to PiS jest ciagle przez to wstretna PO oszukiwany.Bidactwa z parti Kaczynskich nie moga rzadzic,poniewaz PO im nie pozwala.Tak przynajmniej twierdza Bielan;Kaminski(knedel),Marcinkiewicz,Kaczynscy itd.Rybinski sam o sobie napisal ze zatrzymal sie w rozwoju (na etapie deklaracji wyborczych Kaczynskich).A wiec przestal postrzegac swiat realny.Moze natomiast startowac w konkursie na Matacza Roku.Choc przy Kaczynskich raczej jest bez szans. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: PO - Permanentnie Obrażeni 22.01.06, 16:26 kataryna.kataryna napisała: My to mamy wszystko na co dzień. Wystarczy poczytać gazety, albo pooglądać > telewizję, żeby się napatrzeć na galerię współczesnych męczenników i > cierpiętników. Ludzi zdradzonych i oszukanych. Nieudaczników, którym nic się > jeszcze nigdy nie udało, i którzy, zamiast to starannie ukrywać, a przynajmniej > > udawać, że taki był ich cel polityczny dla zmylenia przeciwnika i na końcu ich > będzie zwycięstwo - mażą się i mazgają jak dzieci, które nie dostały złośliwie > deseru. Propagandę braku sukcesu, widocznie z kalkulacją, że wychowane w > tradycji niedoli społeczeństwo, skłonne do współczucia, wynagrodzi krzywdy i > brak politycznych umiejętności w następnych wyborach, uprawiają wszyscy." Bardzo obiektywny cytat. Chyba tak niechcący? ... wszyscy uprawiają Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: PO - Permanentnie Obrażeni 22.01.06, 16:25 Prawie Odpowiedzialni. Vide radosna legislacja pewnego dnia za 1,5 mld zl. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt domowa psychoanaliza 22.01.06, 16:17 margala napisał: > Od czasu wyborów liderzy PO są obrażeni. Przyjęli postawę cierpiętniczą. > Wyborcy PO, czy ten styl Was nie zraża? Najsmieszniejsze jest to, ze ten stan obrazenia zauwazaja wylacznie zwolennicy kaczej wizji rzeczywistosci. Ja jestem zadowolony z postepowania Tuska, Rokity, Komorowskiego, Niesiolowskiego i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
skin.pl Re: domowa psychoanaliza 22.01.06, 16:20 współczuję..trzeba byc skonczonym debilem by popierać działania tych politycznych amatorów z PO Odpowiedz Link Zgłoś
margala Re: domowa psychoanaliza 22.01.06, 16:33 skin.pl napisał: > współczuję..trzeba byc skonczonym debilem by popierać działania tych > politycznych amatorów z PO Trochę kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
anitka221 Re: domowa psychoanaliza 22.01.06, 16:56 Kultura to było spokojnie stac w kolejce, a sztuka to cos dostać.:):) Odpowiedz Link Zgłoś