ksiundz 31.01.06, 07:29 Media wracają do normy: Dorn zlekceważył, Kochanowski niegodny, Bronek Wildstein podsądny - uff znowu jestem w POlsce, a juz myślałem że mnie gdzieś wywieźli :))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
echo_o Już wiadomo, że... 31.01.06, 08:28 ...PO idzie na konfrontację. To CO i JAK mówił dziś ( 2 dniu żałoby narodowej) w TOKU Niesiołowski - nie pozostawia najmniejszych wątpliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany " 2 dniu żałoby narodowej)" 31.01.06, 08:32 wczoraj PiS zadajac przerwy w Senacie, zeby zablokowowac glosowanie budzetu powolalo sie na tragedie w Katowicach - "musza miec czas do namyslu"! PRZESTANCIE CHRZANIC I WYKORZYSTYWAC TE TRAGEDIE DO ZAMYKANIA UST WSZYSTIM WOKOL (TYLKO NIE SOBIE). Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany tragedia a PiS w Senacie (blokowanie glosowania) 31.01.06, 08:34 O 13.30 o przerwę poprosił wicemarszałek Krzysztof Putra (PiS). Dlatego, że "klub PiS musi podjąć ważne decyzje dotyczące bieżącego posiedzenia". - Kończymy pracę nad budżetem, z drugiej strony jest tragedia w Katowicach. Chcemy wszystko spokojnie przemyśleć - tłumaczył. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: Już wiadomo, że... 31.01.06, 09:49 echo_o napisała: > ...PO idzie na konfrontację. > To CO i JAK mówił dziś ( 2 dniu żałoby narodowej) w TOKU Niesiołowski - nie > pozostawia najmniejszych wątpliwości... ----------------------------------------------------------- Narastająca histeria potwierdza, że IV RP jest już blisko. Dla niektórych - za blisko.... Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Podobno PiS na Żuławach jakieś pola odrutowuje... 31.01.06, 09:57 > Narastająca histeria potwierdza, że IV RP jest już blisko. > > Dla niektórych - za blisko.... Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Uhmm, widziano jak w toalecie senackiej Niesiołows 31.01.06, 10:03 ki przymierzał płetwy... Odpowiedz Link Zgłoś
wladyslaw.studnicki A ja po raz setny zapytam. Kiedy cały rząd i 31.01.06, 10:04 prezydent, podadzą się do dymisji, za to że wczoraj przypalił mi się schabowy? Kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
hihiro Nie licz na to - oni nie mają honoru ;) 31.01.06, 10:17 wladyslaw.studnicki napisał: > prezydent, podadzą się do dymisji, za to że wczoraj przypalił mi się schabowy? > Kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Potrzebna jest rewolucja jakaś, nie wiem, może 31.01.06, 10:53 Makłowicz powinien zostać premierem w Gabinecie Cieni ? Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Makłowicz 31.01.06, 11:12 stanie się niezbędny, jak ktoś zatruje się w restauracji. Wtedy będzie musiał polecieć minister rolnictwa, zdrowia, pracy, no i cały rząd. Makłowicz ich zastąpi. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Hmm myślę, że najlepiej się nadaje uniwersytecki 31.01.06, 11:23 "Karaluch" w Warszawie tam jada cała śmietanka POlski - tej wrażliwej, inteligentnej, becikowej > stanie się niezbędny, jak ktoś zatruje się w restauracji. > Wtedy będzie musiał polecieć minister rolnictwa, zdrowia, pracy, no i cały rząd > Makłowicz ich zastąpi. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin To prawda 31.01.06, 11:24 Oni by nigdy nie dopuścili do sytuacji, żeby na jakimś dachu śnieg leżał. Może i Lengren tam zaglądał? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Całkiem możliwe :)) Ale na pewno zagląda tam 31.01.06, 11:29 Biedroń z... kolegami - jemu powierzyłbym szuflowanie, a przy okazji odśniezanie dachów. Dobrze, że wybory niebawem... naprawię swój błąd > Oni by nigdy nie dopuścili do sytuacji, żeby na jakimś dachu śnieg leżał. > > Może i Lengren tam zaglądał? Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Nawiasem mówiąc, to ciekawe 31.01.06, 10:08 jak zwolennicy "ograniczania roli państwa", "wolności osobistej, etycznej i rynkowej" reagują na przykład ewidentnego zlekceważenia logiki, rozsądku i przepisów (normy nacisku śniegu na dach istnieją od dziesięcioleci) przez prywatnego przedsiębiorcę. Ich zdaniem, już od miesięcy po tych dachach powinien z miotłą latać wicepremier rządu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany alez skad 31.01.06, 10:18 odpowiedzialnosc za stan obiektu ponosi wlasciel i administrator. Orpowiedzialnosc ministra to nadzor i egzekwowanie tych obowiazkow. Zwykly podzial zadan i kompetencji jak w kazdym przedsiebiorstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
moheras Dla pisuarow to jest za skomplikowane 31.01.06, 11:25 wedlug nich prawo obowiazuje szarego obywatela a nie przewodnia sile narodu czyli pis i jego czlonkow Odpowiedz Link Zgłoś