brynika Re: jakim prawem... 01.02.06, 17:10 kurczaki, enter mi się wcisnął:) wracając do tematu. jakim prawem rząd przeznacza moje paodatki na Swiątynię Opatrzności Bożej bez mojej wiedzy i zgody!!! A tymczasem odrzuca się poprawkę PO dotycząca przyznania kasy na ratownictwo powołując się na kurs złotówki!Szlag by trafił drób! Odpowiedz Link Zgłoś
artenara Re: jakim prawem... 01.02.06, 17:12 ale przywraca sie pieniadze Senatowi,poprzednio obciete przez Sejm na zadanie PO Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: jakim prawem... 01.02.06, 17:13 Zbójeckim, moja droga. ZBÓJECKIM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: jakim prawem... 01.02.06, 17:15 don.kichote napisał: > Zbójeckim, moja droga. > ZBÓJECKIM!!! Prawem brony :) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: jakim prawem... 01.02.06, 17:14 tez nie wiem, jakim prawem. szlag mnie trafil jak to uslyszałam w teleexpresie!!!!!!!!! Dzieci biegaja głodne, na leczenie kasy nie ma a na kolejny kościól jest. Chca katolicy miec kosciól, niech sie zrzuca i wybudują!!!! wara od podatków! Kiedy w końcu zapis o rozdziale kościoła od państwa będzie przestrzegany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: jakim prawem... 01.02.06, 17:16 nie podniecaj sie tak gocha. jak ci sie demokracja nie podoba, to mozesz wyjechac na Bialorus albo do Korei. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach słusznie prawisz 01.02.06, 17:17 tym sposobem za takie (między innymi) decyzje obecnie rządzący odejdą demokratycznie w niebyt Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: słusznie prawisz 01.02.06, 17:19 spodziewam się, ale demokratycznie będzisz w swoim czasie w mniejszości Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: słusznie prawisz 01.02.06, 17:23 Juz bylem za rzadow SLD. Grunt, ze swiatynia zostanie wybudowana. Czerwoni moga sie tylko pienic. PO na szczescie ma podobne poglady do PiS w sprawie koniecznosci wspomagania kosciola. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: słusznie prawisz 01.02.06, 17:37 to, czy "czerwoni" sie pienią, czy nie - mało mnie obchodzi - choć decyzja o budowie świątyni podjeta została za czasów SLD gorzej, że budynrk będzie wyjątkowo paskudny Odpowiedz Link Zgłoś
anyab1 Re: słusznie prawisz 01.02.06, 17:40 > PO na szczescie ma podobne poglady do PiS w sprawie > koniecznosci wspomagania kosciola. uczelnia katolicka to co innego niż budynek kościoła. Liczę na to, żę PO podtrzyma opinię wyrażoną kiedyś przez Rokitę, że jest przeciwny finansowaniu budowy kościołów z budżetu. Odpowiedz Link Zgłoś
brynika Re: jakim prawem... 01.02.06, 17:17 Kurde, już wole kolejne wybory. Normalnie patrząc na ten absurd nie mogę uwieżyć że Kaczuszki Dwie ciągle mają poparcie. Czy ludzie pogłupieli?! Gdzie oni przeprowadzają te badania? W Juszkach Wielkich?! Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonymsmierc Re: jakim prawem... 01.02.06, 17:18 brynika napisała: > kurczaki, enter mi się wcisnął:) wracając do tematu. jakim prawem rząd > przeznacza moje paodatki na Swiątynię Opatrzności Bożej bez mojej wiedzy i > zgody!!! A tymczasem odrzuca się poprawkę PO dotycząca przyznania kasy na > ratownictwo powołując się na kurs złotówki!Szlag by trafił drób! nie rzad a parlament zgodnie z Konstytucją uchwala budzet Odpowiedz Link Zgłoś
brynika Re: jakim prawem... 01.02.06, 17:22 Popraw mnie jeśli się mylę, ale i tak wszystko jest opanowane przez jedną partię, więc co za różnica. Zła jestem i już! Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonymsmierc Re: jakim prawem... 01.02.06, 17:45 brynika napisała: > Popraw mnie jeśli się mylę, ale i tak wszystko jest opanowane przez jedną > partię, więc co za różnica. Zła jestem i już! ale czym rządzi jak nara PiS zgoda trzesa parlamentem prawie jak chcą zgoda i to Cie wnerwia masz do tego prawo mi się podoba ,ze oni rządzą Tobie nie zastanów się jak tzw. twarda opozycja chce zgłosć poprawkę do budżetu to chyba nie po to aby zyskał na tym rząd czyli wróg polityczny bo jakby był to dobre dla kraju to zyskał by PiS bo on bedzie budzet realizował po drugie zgłaszanie takich poprawek teraz to hipokryzja do kwadratu zerowanie na tragedi a wiesz dlaczego zgłszajac taka poprawkę wniskodawca wiedział , ze jego poprawka nie ma zadnych szans zresztą nie wiem czy śledzisz to co się dzieje w senacie ale ta sama partia co zgłosiła ta poprawke chciała aby budzet co przyszedł z sejmu był natychmiast przyjęty bez poprawek czyli taki gdzie o tym co teraz chca nie było mowy ale im to nie wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
darek200551 Re: jakim prawem... 01.02.06, 17:23 No niestety czekają nas czasy, w których w pierwszej kolejności będą budowane kościoły a nie szpitale. Będziemy mogli się w nich modlic za tych, których nie udało się uratować. GOPR ma jeden helikopter, którym można zabrać ludzi z wypadku ale nie mozna ich transportować do szpitala. Trzeba lądować i łatwić przewóz karetką. Za to sobie pieniądze potrafili przywrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: jakim prawem... 02.02.06, 03:07 Prawem tego, ze moze robic co chce a ty mozesz sobie, co najwyzej, poklikac na formum. I radze, klikaj poki czas. Bardzo mozliwe, ze koszta budowy okaza sie jednak (jak to przewaznie bywa) znacznie wyzsze od planowanych a wtedy nasz drogi zrząd, w poszukiwaniu dodatkowej kaski, wprowadzi akcyze na internet. Odpowiedz Link Zgłoś
racja70 Pomnik katolickiej pychy 02.02.06, 06:56 przecież to nie ma być normalny kościół - do wznoszenia modłów tylko coś "lepszego" - Świątynia Opatrzności Bożej Jeśli jej doświadczamy, to wdzięczność powinniśmy okazywać szczególnym czynem - szczególną miłością do bliźnich ! Jeśli nam opatrzności brakuje, to trzeba modlić się o nią wszędzie i ciągle i żarliwie. PO CHOLERĘ PAŁAC DLA HIERARCHÓW - na splendor pokazowy ??????? Bo kiedyś tak wymyślili? A czy przypadkiem wcześniej nie wymyślono skromności i ubóstwa pasterzy? Zejdźcie ze słowem bożym do ludzi, a nie obracajcie go w marmury na pokaz ! Odpowiedz Link Zgłoś