genek8 Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 10:46 "Przez kilkanaście lat, z pewną przerwą, byłem przedmiotem permanentnego, strasznego ataku. A jestem głęboko przekonany, że to ja miałem rację. A ci, którzy mnie atakowali, tej racji nie mieli i po części nawet świadomie służyli bardzo złej sprawie. I dlatego o to mam pretensje." moj kolega siedzi teraz w psychiatryku i zanim tam trafil tez mowil ze wszedzie jest podsłuch i od lat go sledza tacy rozni ale ze to on ma racje a oni chca mu zrobic krzywde. na szczescie teraz jest spokojny daja mu jakies prochy. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawgorski Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 10:57 Ten facet jest obłąkany, jego brat prawdopodobnie też. Sądzę, że obydwaj są z bardzo mocnymi kompleksami wyniesionymi z dzieciństwa. Studium życiorysów Hitlera, Stalina jest w wielu momentach podopne. Też byli propaństwocami, nieufnymi do każdego "innego". Odpowiedz Link Zgłoś
pyrlan287 PO kloaka 04.02.06, 11:06 PelnaOdchodow kloaka rozlala sie na tym forum i tapla sie w nieczystosciach swych umyslowych odchodow. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 I to jest ARGUMENT! 04.02.06, 13:11 pyrlan287 napisał: > PelnaOdchodow kloaka rozlala sie na tym forum i tapla sie w nieczystosciach > swych umyslowych odchodow. Ciekawe, że te nieszczęsne i nikłe parę procent na forum, które jest - że tak powiem - za, ma takie właśnie "argumenty" na poparcie tego, co myśli... Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l ARGUMENT normalny i jedyny dla PISiorów: BLUZGI 04.02.06, 21:04 charakterystyczne jak krótka pamięć wodzów. Ale cieszy taki stan rzeczy bo świadczy o braku argumentów i całkowitym braku kultury. Tacy nawet jeżeli zwyciężą to szybko się sami sobie dobiorą do gardeł Odpowiedz Link Zgłoś
xpander Re: I to jest ARGUMENT! 04.02.06, 22:05 Oni nie mysla, oni powtarzaja co im mowia na zebraniach sztabowych;) Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.jarosz Obłęd 04.02.06, 11:13 Z wywiadu, z prezesem Kaczyńskim można wyciągnąć jeden zasadniczy wniosek. KTO NIE REPREZENTUJE OPCJI NARODOWO-KONSERWATYWNEJ TEN JEST ANTYPAŃSTWOWCEM. Co się robi z antypaństwowcami? Zwalcza się ich, ponieważ zagrażają instytucji państwa. To uogólnienie jest bardzo niebezpieczne i wynika z niego, że ludzie o orientacji lewicowej i socjal-liberalnej, ludzie którzy podzielają wartości europejskie wyrażone w prawach człowieka i obywatela nie powinni czuć się w Polsce bezpiecznie. Bo przecież nie są patriotami a ich celem jest zniszczenie Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re:mariuszowi.jaroszowi 04.02.06, 11:26 To cyniczny gracz, jego nikczemność polega na tym, że żongluje bardzo nosnymi hasłami: Bóg, Honor, Ojczyzna ! Wielu naiwnych na to sie nabierze. Takich jak my On, Lepper, Giertych i inna swołocz ma w dupie. Oni wiedzą, że u nas maja przechlapane ! Dlatego łaszą się do Rydzyków, Janowskich, Maciarewiczów, a przede wszystkim, do kilku milionów nieswiadomych i sfrustowanych Polaków. A ze lud ciemny to jeszcze długo bedziemy musieli ich cierpieć. Odpowiedz Link Zgłoś
xpander Re:mariuszowi.jaroszowi 04.02.06, 22:09 Lud w koncu przejzy na oczy. Wystarczy, ze dostanie po kieszeni. Jareczek sie przeliczy, mysli, ze moze byc biednie, ale uczciwie. Ale ludzie jednak licza swoje pieniadze. Szkoda tylko, ze urzadzili sobie Monopoly w realu:( Odpowiedz Link Zgłoś
gregsmile1 Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 11:23 nie pokazujcie mi dużych zdjęć Kaczek w internecie! komputery są za drogie , żeby je wymieniać często! plucie już mi nie wystarcza, jak dojdzie do rękoczynów to jeszcze sobie krzywdę zrobię .... Odpowiedz Link Zgłoś
sievert Przeraza mnie to... 04.02.06, 11:34 Jestem dosyc mlodym czlowiekiem, nie bylem w PZPR bo sie urodzilem w stanie wojennym. Przestrzegam prawa i niektorzy sie smieja bo ograniczen predkosci tez, staram sie byc uczciwym itp. Wierze jakos w Boga, nie uwazam ze Bp Pieronek i BpZycinski to margines tylko raczej Glowny nurt powinien byc katolicyzmu bo srodowisko RM zyje TYLKO dzieki szukaniu sobie wrogow... Czy ja zwariowalem czy to nie do konca ewangeliczne podejscie do swiata. I jeszcze sobie JP II geby wycieraja. Mimo tego ze niewiele mi mozna zarzucic pewnie w porownaniu do tych krysztalowo czystych poslow PiS to mam wrazenie ze cos tu nie gra. Ludzie piszacy ze to moze byc wynik kompleksow tych dwoch panow moga miec racje i to niedobrze. Tez troche czytalem biografii Stalina, Hitlera i teraz ta spolka 3 mnie troche przeraza i nie dlatego ze jestem czlonkiem ukladu spiskowego bo jestem szarym czlowiekiem. Przeraza mnie to psychotyczne szukanie wrogow i spisku wymierzonego w JEDYNIE SPRAWIEDLIWYCH ludzi. Przeciez to wyglada jak klasyczne objawy choroby psychicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: sievertowi 04.02.06, 11:55 Widzisz, cała nikczemnośc tych (w sumie nieszczęśliwych ludzi)polega na tym, że oni nie maja żadnych moralnych oporów, gdy kłamią, gdy odwołują sie do wartości wyższych. Przyjżałeś się rozbieganym oczom Jurka, gdy udziela wywiadu, gdy patrząc prosto w oczy kamery !? Liczą, w swej perfidii, na to że mozesz nabrac przekonania, że oni wierzą w to co głoszą, ergo nie łżą, gdy odwołują się do naszego patriotyzmu !? To taka socjotechniczna zagrywka. Po co to robą !? Stary ja sam zadaję sobie pytanie, "a jesli prawda jest po ich stronie" !? Na "To" może udzielić odpowiedzi albo drugi Dostojewski, albo lekarz psychiatra. Tertium non datur. Odpowiedz Link Zgłoś
iganua.genua Twins-demokracja a gumowa kaczuszka. 04.02.06, 11:26 Od czasu podpisania paktu [de]stabilizacyjnego w Polsce panuje nowy ustrój, tzw. animal-demokracja, lub jak kto woli twins-demokracja. Yea, ludzie. Kaczyzm natchodzi! Ciekawe czy w kaczyźmie jest zakazane używanie gumowej kaczuszki do kąpieli? Prawdopodobnie jest to teraz uznawane za zniesławienie rządzących. I. Odpowiedz Link Zgłoś
iganua.genua Re: Twins-demokracja a gumowa kaczuszka. 04.02.06, 11:28 > Yea, ludzie. Kaczyzm natchodzi! Oj, chciałam napisać 'nadchodzi'. Jestem rozkojarzona dzsiaj jakoś tak. I. Odpowiedz Link Zgłoś
gutboj Re: Twins-demokracja a gumowa kaczuszka. 04.02.06, 11:39 To wszystko prowadzi do katastrofy wyborczej PIS w następnych wyborach niezależnie kiedy się odbędą. Im później (casus SLD) tym porażka będzie dotkliwsza. Mogę się założyć o duże pieniądze, że przyszła koalicja to PO-SLD. Zapowiada to też J.Gowin z PO. Kiedyś byłoby to dla mnie nie do pomyślenia ale w tej chwili nie widzę żadnej alternatywy bo nie sądzę, że PO mogłaby znacząco pójść w górę - jak utrzyma do nastepnych wyborów pułap 25-30% to będzie ok. Natomiast SLD (z SDPL i PD) mooże się podciagnąć do ok. 15%.Jedyną inną opcją jest zupełnie nowe "czyste" ugrupowanie np. pod wodzą Tomasza Lisa ale to trochę fantasmagoria. Sama idea Kaczyńskiego oczyszczenia i przebudowy Polaki nie jest zła problem oczywiście w metodach jakimi jest realizowana a te dyskredytują cały projekt. Krzyżowcy też uważali że czynią dobro siłą wprowadzając swój porządek. Niestety tylko dobrym przykładem i mozolna wręcz ewangeliczną pracą można próbować realizować plan odnowy. To co robia Kaczyńscy jest z góry skazane na poraźkę a ich niczym nieupramnione przekonanie o własnej nieomylności, prawości niestety nie uprawnia jeszcze do autorytarnych i niedemokratycznych działań. Nikt jeszcze na świecie siłą nic nie zdziałał w tak delikatnej materii. Odpowiedz Link Zgłoś
szoszan Dobra, ale ja nie chcę, żeby mnie ktoś"oczyszczał 04.02.06, 15:18 bo mam w domu miotłę, mydło i szczoteczkę do zębów.Używam codziennie. PiSsssss...Za to od braci i lokajów zalatuje kłamstwem, aż się kurzy.Mam nadzieję, że do Tatr już doleciało, niedługo zaczniemy się dusić. Odpowiedz Link Zgłoś
milena.rl Cenny materiał. 04.02.06, 11:42 Powinni skrzętnie zbierać te wszystkie wywiady. Może chociaż w obrębie polskiej psychologii coś ruszy, jak w gospodarce i tak zapaść. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Cenny materiał. 04.02.06, 11:53 Milena, Kaczka czyste dobro je zbiera... posiada wszystkie wycinki na swoj temat, wiec takiego duzego nie podaruje... Odpowiedz Link Zgłoś
imprezagt Tutaj jest sedno sprawy - PRZECZYTAJ prosze 04.02.06, 11:50 Nie wiem czy udalo mi sie przekonac do lektury jakiegos przeciwnika rzdow PiSu , ale prosze o choc odrobine dobrej woli i doczytanie do konca. To co mowi J.Kaczynski w tym artykule jest wskazowka do tego aby zrozumiec postawe znakomitej wiekszosci mediow publicznych w Polsce w stosunku do obecnie rzadzacych. Ponizsze 2 cytaty wskazuja intencje dzialan obecnej wladzy. A wiekszosc duzych mediow (tv, dzienniki) az krzyczy rozpaczy obesrwujac te dzialania. I mnie osobiscie, chociaz glosowalem na PO w wyborach, utwierdza to w przekonaniu ze dzialania PiS i rzadu ida w bardzo dobrym i sllusznym kierunku. Zdazylem sie juz przekonac ze w naszym panstwie dzieje sie zle i BEZ RADYKALYCH zmian, ktore proponuje PiS na znaczaco poprawe warunkow zycia WIEKSZEJ czesci spoleczenstwa nie mozna liczyc. Zmiany ewolucyjne, preferowane przez poprzednie ekipy. efekty przynosily mizerne. Poglebialy tylko podzial spoleczny. Ludzie zduzych miast zyja dosc bogato i w miare przyzwoicie. Natomiast male miejscowosci i wsie bardzo czesto klepia biede. Nam potrzebne sa teraz dzialania rewolucyjne w kilku istotnych dziedzinach i to probuje robic rzad. A to ze jest tak glosny sprazeciw, to powtarzam raz jeszce , jest efektem ze dialaja skutecznie i uderzaja tam gdzie trzeba. Bo media to potezne pieniadze i w byle czyje rece po komunie nie trafialy. Dlatego prosze tych ktorym zalezy na godnej przyszlosci Polski zeby umieli wyrobic sobie swoj poglad analizujac informacje z wielu zrodel, probujac zrozumiec wszystkie strony. A ponizej te wiele tlumaczace cytaty: 1. "Krótko mówiąc, trzeba w Polsce dokonać wielkich zmian, także zmian personalnych. Bo układ, o którym ciągle mówimy, sieci różnego rodzaju patologicznych związków, trzeba rozbić. A ludzi z tym układem związanych wyeliminować z aparatu państwowego. " 2. "To jest bardzo trudne zadanie, bo układ jest bardzo potężny, sięga w gruncie rzeczy wszędzie. Do jego niszczenia trzeba nowych instytucji, bo stare są w ogromnej mierze pod jego wpływem. Ale poza tym trzeba państwo zreorganizować, skonsolidować, doprowadzić do tego, żeby zaczęło naprawdę działać." Odpowiedz Link Zgłoś
pisaczek KAPITALIŹMIE WRÓĆ! 04.02.06, 11:52 www.ipoczta.pl/kartki.make.php?id=1139049344 Odpowiedz Link Zgłoś
ves3 Tak zakłamanego i fałszywego człowieka... 04.02.06, 11:58 ..jakim jest J.Kaczyński jeszcze w życiu nie widziałem!! Odpowiedz Link Zgłoś
starymason Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 11:58 belka wroc ratuj kraj Odpowiedz Link Zgłoś
me-e zoogoliczna nienawisc...zoologa olejnik 04.02.06, 12:00 ...takie pytania jakie zadaje bolszewik olejnik kaczynskiemu...wywodza sie w prostej linni z okresy terrorystycznego prl-u...w ktorym to olejnik zostala zaklonowana...czy mozna ziac taka nienawiscia do pis a w szczegolnosci kaczynskich w tzw tv publicznej...przeciez polska jest w unii...co nato komisja europejska d/s medii... Odpowiedz Link Zgłoś
xpander Re: zoogoliczna nienawisc...zoologa olejnik 04.02.06, 22:11 Medii?? Zaliczenia u ojca dyrektora nie dostaniesz... Musisz sie bardziej starac:) Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 12:06 [...] There are no parliamentary parties in Germany any longer. How could we have overcome them had we not waged an educational campaign for years that persuaded people of their weaknesses, harms, and disadvantages? Their final elimination was only the result of what the people had already realized. Our propaganda weakened these parties. Based on that, they could be eliminated by a legal act. Marxism could not be eliminated by a government decision. Its elimination was the end result of a process that began with the people. But that was only possible because our propaganda had shown people that Marxism was a danger to both the state and society. The positive national discipline of the German press would never have been possible without the compete elimination of the influence of the liberal-Jewish press. That happened only because of the years-long work of our propaganda. Today, particularism in Germany is something of the past. The fact that it was eliminated by a strong central idea of the Reich is no accident, but rather it depended on psychological foundations that were established by our propaganda. [...] Goebbels at Nuremberg — 1934 www.calvin.edu/academic/cas/gpa/goeb59.htm To było już po referendum w 1934 dającym Hitlerowi pełnię władzy. Znaczyłoby, że jesteśmy jeszcze na etapie 1933, z pewnymi modyfikacjami w postaci choćby paktu stabilizacyjnego. "Kraft durch Freude" już też się nam pomału formuje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czas_macondo Lucas by tego nie wymyślił! 04.02.06, 12:16 Póki co, można się tylko martwić, że sytuacja będąca punktem wyjścia dla tego tekstu okaże się być jedną z najbardziej niewinnych wśród całej serii działań groteskowego paktu... Na dziś sytuacja jest taka: Lord Rydz ma nowego padawana Lorda Kaczora. Ten zaś, za przyzwoleniem mistrza wziął sobie na nauki Lorda Leppera. Zupełnie niezrozumiałe jest funkcjonowanie w tym układzie Lorda Giertycha. Jak sądzę, należy się spodziewać w najbliższym czasie jego odsunięcia. Wszak Mistrz Sith może mieć tylko jednego ucznia, który nota bene na pewno myśli o jego rychłym pokonaniu... Pytanie: czy Lord Kaczor przejdzie na stronę dobra? Potrzebny będzie Luke... Czy Kaczyński ma syna? więcej: czasmacondo.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
the.gypsy Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 12:19 wyglad, myslenie, dzialanie, zwykly bolszewizm. Odpowiedz Link Zgłoś
3000mm Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 12:21 REPREZENTACJA POLSKI W PALANTA - 2 KURDUPLE, OPALONY I WIELKOLUD-DEBIL Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 12:26 wiadomosci.wp.pl/gid,88875,kat,40322,galeriazdjecie.html?G%5Bpage%5D=4 Odpowiedz Link Zgłoś
marconmil Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 12:27 Nie chce byc zlosliwy , ale po przeczytaniu tego wywiadu ku mojemu przerazeniu stwierdzam , ze mr. J.Ka. jest psychopata . Odpowiedz Link Zgłoś
tristan987 Kaczka oglosila sie Chrystusem 04.02.06, 12:34 Ciekawe kiedy zostana wprowadzone obowiazkowe modly 5 rzy dziennei przed obliczem Kaczki i Rydzola. Podejrzewam ze juz niedlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
miab A może zamiast 04.02.06, 12:39 Nie rozumiem dlaczego opowiada się u nas masowo kawały o Chucku Norrisie, gdy mamy kaczkę, co to czystym dobrem jest. Ale jest rozwiązanie - większość kawałów łatwo przerobić zamieniając bohatera. Choć nie wszystkie, bo tam coś kopach z półobrotu jest, a do tegop trzeba mieć długie nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
tristan987 Re: A może zamiast 04.02.06, 12:41 Nawet Chuck Norris nie przezyje kopniaka z płetwy z cwierćobrotu. Odpowiedz Link Zgłoś
uosia Re: A może zamiast 04.02.06, 17:20 Kiedyś Kacz Yński zjadł cały tort zanim jego znajomi powiedzieli, ze w środku była striptiserka. Odpowiedz Link Zgłoś
waldemarogrodowski Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 12:41 Zawsze głosowałem na Panów Kaczyńskich uważam ich za najuczciwszych polityków w Polsce nie oczekuje sukcesów gospodarczych a sukcesów w walce ze złodziejstwem i będe zawsze na nich głosował Odpowiedz Link Zgłoś
tristan987 Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 12:46 Sukces pierwszy juz jest - Wodnikowi Szuwarkowi odcieli rure z gazem ktora na lewo ciagnal z gazowni. Milego oczekiwania na dalsze sukcesy zycze. Bedzie mial pan zajecie do emerytury. Odpowiedz Link Zgłoś
miab no to sie zastanow 04.02.06, 12:47 dlaczego chcesz na nich glosowac jesli brataja sie z lepperem? ze zlodziejstwem samoobrony jakos nie walcza wiec sie zastanow czy na nich glosowac Odpowiedz Link Zgłoś
xpander Re: no to sie zastanow 04.02.06, 22:18 Napisal, ze zawsze bedzie na nich glosowal... Niewazne czy z Lepperem, czy bez. Wniosek- kolejny zmanipulowany przedstawiciel ciemnego ludu:( Odpowiedz Link Zgłoś
mjotka Samoograniczenie wyborców PiS! 04.02.06, 13:53 waldemarogrodowski napisał: > Zawsze głosowałem na Panów Kaczyńskich uważam ich za najuczciwszych polityków w > Polsce nie oczekuje sukcesów gospodarczych a sukcesów w walce ze złodziejstwem > i > będe zawsze na nich głosował Rozumiem, że "zawsze" oznacza, że niezależnie od tego, co zrobią lub czego nie zrobią? Współczuję, ogranicza Pan sobie sam zdolność świadomego wyboru. Właśnie tak "myślą" najwierniejsi wyborcy Pisu... Ale jest Was coraz mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e afer brak...na naszych oczach polska sie zmienia.. 04.02.06, 12:47 ...u was ...klony bolszewickie...awantury sa w genach...bo jak wladza to tylko wam sie nalezy...tak glowkujecie...tak was zaklonowano...czy wiecie co to demokracja...pozatym przypomnijcie sobie jak bylo za was...korupcja...zlodziejstwo...kolesiowo...oszolomy... Odpowiedz Link Zgłoś
mjotka Polska wraca do czasów ciemniej komuny!!!! 04.02.06, 14:00 me-e napisał: > ...u was ...klony bolszewickie...awantury sa w genach...bo jak wladza to tylko > wam sie nalezy...tak glowkujecie...tak was zaklonowano...czy wiecie co to > demokracja...pozatym przypomnijcie sobie jak bylo za > was...korupcja...zlodziejstwo...kolesiowo...oszolomy... Cóż oznacza słowo "zaklonowano"? Przykro mi, nie rządziłam nigdy i nigdzie, więc "za mnie" nie było żadnych afer.:))) A o złodziejstwie krzyczą najgłośniej sami złodzieje... Polska wraca do czasów ciemniej komuny. Ale - daliśmy radę komunie, damy i kaczyzmowi rządzącemu wraz z I sekretarzem PZPR Lepperem i synem przyjaciela Jaruzelskiego. Panowie, oczyście się sami! Odpowiedz Link Zgłoś
milld Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 12:47 Nawet Pan Jezus nigdy nie podawał się za Czyste Dobro, chociaż On i tylko On, Bóg, jest Czystym Dobrem - jako jedyny spośród wszystkich istot, które miały, mają i kiedykolwiek będą mieć człówieczą formę cielesną. Każdy ze świętych zaznaczał swą niedoskonałoąć i grzeszność. Czyżby Pan Prezes Jarosław Kaczyński miał się za kogoś - czystszego? lepszego? wspanialszego? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 12:57 ...a w tobie nie jest...w kazdym czlowieku jest czyste dobro...jedni je trwonia idac na zdrady z wrogami...inni zakopuja gleboko przed ideologia...a sa tacy co dobra sie nie wstydza...jak kaczynski...i za bolszewi...i w nocnej zmianie ...i dzisiaj ciagle taki sam...dlatego zapewne jest tak kasany...przez jedyna sluszna ideologie...media bolszewicko-liberalne...gdzie zdrada i falsz...to ich chleb codzienny...zanim obrazicie kaczynskiego ...uzyjcie glowy...nie gena... Odpowiedz Link Zgłoś
milld Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 13:05 Czyste Dobro to Dobro i tylko Dobro i ani śladu zła! Żaden człowiek, żaden święty nie może, nie ma prawa tego o sobie powiedzieć. Jeżeli to robi, to jest pyszałkiem i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 13:20 ...tak...to tak jak nie moze rzadzic jedna partia...pozatym nie zrozumiales co kaczynski mowi...w kraju gdzie ponad 50 proc. nie roumie slowa pisanego i prostej reklamy... Odpowiedz Link Zgłoś
mjotka Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 14:21 me-e napisał: > ...tak...to tak jak nie moze rzadzic jedna partia...pozatym nie zrozumiales co > kaczynski mowi...w kraju gdzie ponad 50 proc. nie roumie slowa pisanego i > prostej reklamy... Oooo, cóż za wielki szacunek do Polaków szanowny pan prezentuje! A skąd płynie ta głęboka wiedza, że 50 proc. Polaków nie rozumie słowa pisanego? Tak piszą w okólnikach waszej partii? I dlatego liczycie na 50 porc. poparcia w następnych wyborach? No to się srogo przeliczycie! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
xpander Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 22:20 Podziwiam wytrwalosc:)... Z kazdym mozna dyskutowac, ale z me-e sie nie da. Kazdy jego post wyglada meee.....w ten sposob...meee....etc O merytorycznych argumentach nie bede wspominal, bo sa rownie belkotiwe, co jego styl pisania:) Odpowiedz Link Zgłoś
milld Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 17:13 Jeszcze raz tłumaczę: Nawet Święci Pańscy mówią, że są niegodni, grzeszni itd. a Kaczyński mówi, że jest Czystym Dobrem. Oznacza to, że stawia siebie nawet i ponad Nimi. Tylko Bóg jest ponad. To co? Kaczyński uważa się za równego Bogu?! Całe zło świata uczynili ci, którzy uważali się za doskonałych, lepszych od innych, którzy wyznawanej przez siebie ideologii próbowali podporządkować innych. Oni zawsze wiedzieli najlepiej, co jest dobre i najlepsze dla innych. A, jak mówi stare porzekadło, dobrymi chęciami dno piekła jest wybrukowane. Odpowiedz Link Zgłoś
saxmel Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 12:53 Jeśli ks.Bajda uważa, że szczucie ludzi jednych na drugich jest oszołomstwem i zbrodnią, a kto to zaczął jeśli nie o.Rydzyk? Ale on to czynił w imię wyższych celów, tj za pieniądze braci Kaczyńskich ku ich chwale i swoich wpływów w rządzeniu Polską.Żadnemu wrogowi Polski nie udało się tak podzielić polaków jak o.Rydzykowi.Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś