passa Re: Fałszerz w agencji. PiS wpuściło lisa do kurn 08.02.06, 10:06 Jestem człowiekiem, jestem kobietą, a może mężczyzną. Czy ważne którą z płci? Najważniejsze, że "człowiek to brzmi dumnie". Mam wiedzę werbalną- z książek i mam to co najważniejszym jest w życiu każdego człowieka; wychowanie domowe, za pomocą przykładów(!) Od 1980 r oddałam się" S"(podobno Kopernik był także le....) i niczego co wówczas głosiliśmy, o co walczyliśmy nie zapomniałam( łem). Przypomnę zatem po raz kolejny na tym forum teraz właśnie; w atmosferze " kneblowania " ust prawym ludziom z mojej " S"( przypomnę Toruń i skandal jakiego dopuszczaja się " wilczki" idące z PIS-em(...)wobec legendy "S' człowieka prawego i odważnego) a także tej wpadki ze świętokrzyskiego(!), że jak mówił mądry Salomon to; "DZIELNA ŻONA JEST KORONA SWOJEGO MĘŻA, LECZ TA KTÓREA GO HAŃBI, JEST JAK PRÓCHNICA JEGO KOSCI". Czy moje ostrzeżenia nie są - nie powinny być DROGOWSKAZEM DLA PIS-U? Oto mój post z końca ub. roku: >>>forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=34201504&a=34205307 Odpowiedz Link Zgłoś
1309alek Re: Fałszerz w agencji. PiS wpuściło lisa do kurn 08.02.06, 10:10 PLUSA powinien natychmiast odejsc,taki jest caly PIS,prawy i sprwiedliwie wedlug zaslug kierowany na stanowiska panstwowe bo byl miernym dzialaczem partyjnym,a wczesniej w samoobronie ,tam az sie roi od przekretnikow.Panie Jaroslawie Kaczynski niech Pan nad tym zapanuje,tak nie zbudujemy nigdy IVRP. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmt Re: Fałszerz w agencji. PiS wpuściło lisa do kurn 08.02.06, 10:31 Przypominają się dawne czasy : "Towarzyszu Stalin ! zróbcie coś i zapanujcie nad tym" i towarzysz stalin zaczyna działać... Naiwność czy głupota ? Jak przywódca partii która doszła do władzy opierajac sie na kłamstwie i pustych obietnicach moze nagle zmienic metody postepowania? Jak sie zaczyna jako kłamca i hipokryta to i sie tak dalej postepuje i kończy Odpowiedz Link Zgłoś
speed666 Uczciwosc - kolejne klamstwo PiSu 08.02.06, 10:40 Forum o klamstwach PiSu forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36896 Odpowiedz Link Zgłoś
annas11 Re: Fałszerz w agencji. PiS wpuściło lisa do kurn 08.02.06, 11:02 Jedyny walor urzedniczy - osoba wierzaca :) - znak czasu :( Skoro znalazla sie osoba ktora wymaga od starajacego sie o prace zaswiadczenia od swojego proboszcza ????? :( Nic juz nie dziwi !!!!!!! Kiedy to peknie - za 4 lata ? Odpowiedz Link Zgłoś
korbbi Obalyc to se mozesz flachie 08.02.06, 12:07 "Zlodzieje z SLD-come back! Wszystko wybaczam!" Fajne, złodziej złodziejom wybacza!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wojcias Re: Fałszerz w agencji. PiS wpuściło lisa do kurn 08.02.06, 11:32 Jest pewna roznica - taki pan jutro juz tam nie bedzie pracowal a w poprzednim SLDowskim ukladzie w zaarte by go wszyscy broniuli Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmt Re: Fałszerz w agencji. PiS wpuściło lisa do kurn 08.02.06, 12:01 Jest pewna różnica PiS ma pełna gębe frazesów i cały czas zapewnia o ostrej weryfikacji swoich członków. A tu proszę , na tak wysokie stanowisko mianowano takiego kogos...... Odpowiedz Link Zgłoś
mielis Re: Fałszerz w agencji. PiS wpuściło lisa do kurn 08.02.06, 11:39 >Najważniejsze, że jest osobą wierzącą. Jeśli nawet znowu coś sfałszuje i ukradnie rolnikom. Rolnicy nie muszą dostać pieniędzy. Po kadencji odzyskają od nowych władz. Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 Czy członek PiS-u może być uczciwy ? 08.02.06, 11:41 Pytanie retoryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmt Re: Czy członek PiS-u może być uczciwy ? 08.02.06, 12:06 Członek PiS jest jak kryształ Sam fakt bycia członkiem PiS zmywa wszystkie winy : nawet przynależność do PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_aniutka Re: Fałszerz w agencji. PiS wpuściło lisa do kurn 08.02.06, 12:08 jedno stwierdzenie TAKIE CYRKI BĘDĄ SIĘ DZIAŁY PRZEZ KOLEJNE PIĘĆ LAT i to jest naj śmieszniejsze że ludzie sami sobie tak wybrali. A dzięki komu: "ojcu dyrektorowi" bardzo mu dziękuję za to że mami starszych, schorowanych ludzi którzy czasem na radio maryja oddają czasem połowęswojej renty czy emerytury Odpowiedz Link Zgłoś
olbin6 Re: Rozwiązanie problemu więzieni 08.02.06, 12:11 Wypuścić z więzieni wszystkich osadzonych, a skazanych za - najogólniej pisząc - przestepstwa gospodarcze.Przyjąć ich do PiS-u,i jako "osoby kompetentne i merytoryczne" - skierować na wszystkie ważniejsze stanowiska we wszelkiego rodzaju agencjach, spółkach, radach nadzorczych itd. Odpowiedz Link Zgłoś
robsonuraz Re: Fałszerz w agencji. PiS wpuściło lisa do kurn 08.02.06, 12:17 A mialo byc tak pięknie....!!! PiS rządzi hehehehehehe !!! Ciekawe kto następny sie Popisie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
arkalionxp GW popierała Tuska 08.02.06, 12:40 i z tego powodu jej ciągłe ataki na PiS są zwyczajnie śmieszne.Robicie tylko przysługę PiSowi,gdyż nomalnym ludziom pokazujecie,że PiS to jesteśmy my,a GW to wy,wy czyli władza,wy co pipieraliscie ludzi typu Mazowiecki,Bielecki,Kwaśniewskie,Oleksy,Cimoszewicz,wy co zawsze staliście po drugiej stronie barykady,co nazywaliscie sie elitą,a reszta była dla was motłochem.I teraz ten motłoch ma swojego premiera ,ma rząd ,prezydenta i tego nie mozecie przełknąć.Tylko jeśłi atakujecie to róbcie to chociaż inteligentnie. Odpowiedz Link Zgłoś
romero_bein Re: Fałszerz w agencji. PiS wpuściło lisa do kurn 08.02.06, 12:45 To pomysl na tanie panstwo. Jesli juz nakradł, to więcej nie bedziwe kradł. Pozdrawiam PIS....Y! Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Fałszerz w agencji. PiS wpuściło lisa do kurn 08.02.06, 12:49 czarny.humor napisał: > Członkowie PiS są sprawdeni, czyści, uczciwi. Tylko, ze niewiele potrafią:)) Dlatego mają problem z obsadzaniem jakichkolwiek stanowisk. Bo nie wystarczy, że człowiek w swoim mniemaniu jest uczciwy.Żeby nie skompromitować sie na froncie pracy partyjnej i państwowej należy chocby tak jak Marcinkiewicz umieć pokazywać się w tv i zapewniać, że praca wre... Odpowiedz Link Zgłoś
idlawx1 PIS się popisuje nadal jak walczy o prawo. 08.02.06, 13:01 O czym tu pisać, szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
walbrzych MERYTORYCZNA OBSADA STANOWISK 08.02.06, 13:15 Opisany przypadek jest jednym z przykładów "merytorycznego" obsadzania stanowisk państwowych przez uczciwych, i przede wszystkim, wierzących PISuarów Odpowiedz Link Zgłoś
kompost444 W Sprawie Płusy 08.02.06, 13:15 Uprzejmie donoszę, że dany osobnik będąc w trzeciej klasie ukradł mi gumkę i powiedział, że to jego. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzocierpliwy cale takie busko 08.02.06, 14:01 Plusa to tylko forpoczta tego co dzieje sie na prowicji zwanej Busko, hmm, jesli ktokolwiek protegowal tego pana to najpredzej pelnomocnik powiatowy pis, to bardzo ciekawa postac Odpowiedz Link Zgłoś
igel1 Re: Fałszerz w agencji. PiS wpuściło lisa do kurn 08.02.06, 14:18 I V RZECZPOSPOLITA------CIEKAWE----??????? Wadanie specjalne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gostom1 Polak potrafi.....! 08.02.06, 19:15 Co wtym dziwnego? Są ludzie którzy twierdzą, że przy porodzie polskich dzieci trzeba dwa razy w tyłek uderzyć. Raz spowodu oddychania a drugim razem żeby oddał zegarek lekarzowi. Odpowiedz Link Zgłoś
cy24 Oj, ci z czystymi łapkami 08.02.06, 20:47 I skąd my to znamy ?! Ile już tych czyścicieli było, a później sami się oczyścić nie mogli. Korupcja chyba będzie się miała dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
buszczanin Re: Fałszerz w agencji. Artykuł na zamówienie 09.02.06, 10:41 Witam! Czytam Gazetę Wyborczą od lat zawsze wierzyłem że profesjonalizm dziennikarski stoi na najwyższym poziomie lecz po przeczytaniu tego artykułu zwątpiłem- spytacie dlaczego? a z trzech powodów! 1 "Całe Busko się dziwi" pierwszy cytat jestem buszczaninem i ja się pod tym nie podpisuję 2"Mieszkańcy Buska dobrze znają Płusę" sądzę że nie mieszkańcy tylko jego przeciwnicy bo ja go nie znam Dlaczego nie ma w artykule przeprowadzonej konfrontacji Pana Płusy z stawianymi mu zarzutami? Czy redaktor pofatygował się do spółdzielni i sprawdził dokumentację?? Takich pytań można by postawić jeszcze kilka..... Odnoszę wrażenie że to artykuł na zamówienie Odpowiedz Link Zgłoś