dzieciatko_o_dyrektora 10.02.06, 07:08 jak w Etiopii . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woldies PiS, LPR i Samoobrona jednak dzielą posady 10.02.06, 07:13 Chyba nikt nie myślał, że PiS będzie miał poparcie tych partii za darmo.... Odpowiedz Link Zgłoś
puba nie obrażaj Etiopii 10.02.06, 08:09 jeeny PAP w rękach LPR? to nazwicie go od razu" PAP Trwam. woldies napisał: > Chyba nikt nie myślał, że PiS będzie miał poparcie tych partii za darmo.... Odpowiedz Link Zgłoś
navaira Lepper w KRUS 10.02.06, 08:30 Tam jest co dzielić. Jednocześnie można by lobbować za powiększeniem emerytur rolniczych np. 5-krotnie, żeby było więcej do dzielenia. Polakom gratulujemy nowych definicji prawa i sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Widzę koryto i jest tak blisko. 10.02.06, 08:36 Widzę koryto i jest tak blisko. Ja nie wybrzydzam i zjadam wszystko choć smród w salonie, byle do władzy w samoobronie! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=36480504&a=36481921 Odpowiedz Link Zgłoś
konradkisielewski Re: ... marzenia sfrustrowanego platformersika, c 10.02.06, 09:17 mi sie wydaje, ze nie tylko "platformersik" jest sfrustrowany. Tyle razy ile ci ludzie klamali prosto w twarz obywatelom naszego kraju przechodzi ludzkie pojecie i prowadzi do frustracji rowniez "pisowiczkow". Oby ten rzad upadl jak najszybciej, niech wygra PO i pokaze klase, a przynajmniej nie bedzie tyle klamstw jak za braci kwakaczy, polskiego indianina i pieknego romana Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: ... marzenia sfrustrowanego platformersika, c 10.02.06, 09:21 Pokaże nie klasę, a kasę! I nie obywatelom, ale sobie! "Korytkowy" ciąg uzależnia! Pobożne życzenia podrzędnego, ale ambitnego członka PO, co? Odpowiedz Link Zgłoś
prozzac Hipokryzja Potworków i Spółki 10.02.06, 09:36 Święte oburzenei jak zwykle. A przecież, jak mawia pewien poseł-pisiorek "to lipa, ale ciemny lud i tak to kupi". Więc gratuluję "decyzji zakupowej" zwolennikom paktu. Różnica między nami polega na tym, że ja wiem, że mnie "opcja rządząca" robi w balona. Wy sobie tego nie uświadamiacie... Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Hipokryzja Potworków i Spółki 10.02.06, 09:39 O tym, że jakaś opcja robi mnie w balona, to ja wiedziałem od kilkunastu lat, a ty wtedy sobie tego nie uświadamiałeś! Pozwól, że ja teraz będę choć trochę nieświadomy, dobrze? Było ci błogo, daj, żeby mi teraz było błogo, choć na krótko! Odpowiedz Link Zgłoś
prozzac Re: Hipokryzja Potworków i Spółki 10.02.06, 10:31 Powstrzymaj się przed takimi personalnymi najazdami. Nigdzie nie napisałem, że przed nastanie tzw. (sic!) IV RP było mi wspaniale. A na temat MOJEGO stanu świadomości w minionym okresie też niewiele wiesz. Czytaj tytuł - HIPOKRYZJA. U SLD mnie to przestało dziwić. A co robią obecnie "Wielcy Obrońcy Moralności"? Odpowiedz Link Zgłoś
marek.filipski [...] 10.02.06, 11:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.filipski [...] 10.02.06, 14:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka.dorna EDGAR GOSIEWSKI KLAMAŁ wczoraj dementując info 10.02.06, 10:44 o podziale stanowisk. pisalam, aby nie wierzyc facetowi, co ma 2-ga zone... Odpowiedz Link Zgłoś
der.die.das Od tego jest politykiem, żeby prawdy nie mówić :) 10.02.06, 12:05 Ja wiem, że to jest przykre dla tych którzy głosowali na ww towarzystwo, ale cóż... sami chciale.. Ja właśnie dlatego na wybory nie chodze... Nie wiem na kogo głosować, to zostawiam wybór mądrzejszym od siebie... :) www.gazeta-bawarska.pl www.wiazowianie.boo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiek_brylski [...] 11.02.06, 03:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Prowokacja GW: TAKIE rozmowy musza sie odbywyc 10.02.06, 13:52 i to wrecz codziennie. Polska jest krajem przezartym korupcja. W Uni nie ma niczego porownywalnego. Nie tak dawno Polska bala jednym z najbardziej przezartych korupcja krajow na swiecie, zajmujac 120 miejsce na liscie Transprarency Internationa. Skorumpowani sa urzednicy. To sa ci urzednicy, ktorzy teraz urzeduja, dalej korumpuja i jak widac z wielkim powodzeniem. Urzednikow tych mianowalo SLD i KL-D, partia aferalna, a obecna PO. Szefem KL-D byl rowniez Tusk. Oczywiscie, ze przynajmnije czolowe figury tego skorumpowanego odpadu pozostawionego przez SLD i KL-D trzeba wywalic jak najszybciej. Administracja musi dalej funkcjonowac, miejsca zlodzieji zostana zajete przez uczciwych ludzi (korektury beda zawsze konieczne ) polecanych przez partie nalece do ukladu stabilizacyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiek_brylski HURRA !! OCZYSZCZANIE ADMINISTRACJI ROZPOCZĘTE ! 11.02.06, 12:16 PO-KOMUCHY SPADAJĄ ZE STOLCÓW !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stary_szczur Re: ... marzenia sfrustrowanego platformersika, c 10.02.06, 11:59 tales1 napisał: > Pokaże nie klasę, a kasę! I nie obywatelom, ale sobie! "Korytkowy" ciąg > uzależnia! Pobożne życzenia podrzędnego, ale ambitnego członka PO, co? ach ta prostota świata PiSowców, waszyma zdaniem kązdy musi byc w jakiejś partii tak? i jak was krytykuje to wyłącznie dlatego, że samemu żal mu stołka na którym cztery litery sadza PiSowiec a przemknęło ci prze głowę, patrioto od siedmiu boleści, takie słowo jak rozsądek?myślenie o dobru publicznym? czy może jak każdemu kto broni swojej partyjki są to słowa dla ciebie bliskie, tylko wtedy kiedy sobie kieszenie w pośpiechu wypychasz? PiS nie może oderwać się od komunistycznego myślenia, że każdy musi być pewnikiem członkiem jakiejś partii, rzecz w tym, że wielu ludzi nie jest i wcale nie chce. ma dosyć rozdrapywania kraju, wszytko jedno czy przez czerwone czy biało- czerowne łapska, bo to wszystko co się dzieje wciąż jest podporządkowane partyjniactwu, w naszym kraju nadal OBYWATEL nie ma nic do powiedzenia, bo zawsze przed nim stoi jakiś partyjny TOWARZYSZ! PiS czy SLD, sztandar inny, TKM ten sam! -------------------------------------------- Polska to postaw czerwonego sukna, my zaś ciągnąć będziem, by nam się najwięcej w garści zostało... Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo opinia menadzerow o rzadzie PiS 10.02.06, 13:31 Gabinet Kazimierza Marcinkiewicza wcale nie prowadzi polityki gospodarczej tak uważa ponad połowa menedżerów zapytanych przez wydawcę miesięcznika "Nowy Przemysł". W grupie pozostałych 49 proc., którzy jednak dostrzegają taką politykę rządu, pozytywnie jej wpływ na gospodarkę ocenia zaledwie 16 proc. W badaniu wzięło udział ponad 800 prezesów, członków zarządów i menedżerów największych państwowych i prywatnych firm w Polsce. I TO JEST ISTOTNA INFORMACJA A NIE JAKIES PIEPRZENIE BEZCIKOWYM. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: opinia menadzerow o rzadzie PiS 10.02.06, 13:56 kolargolo napisał: > Gabinet Kazimierza Marcinkiewicza wcale nie prowadzi polityki gospodarczej tak uważa ponad połowa menedżerów zapytanych przez wydawcę miesięcznika "Nowy > Przemysł". Nieprowadzenie polityki, w sesnsie wprowadzenia chaosu pustym akcjonizmem jest wlasnie swietna .... polityka. Pokazuje to zreszta najwyzszy poziom optimizmu wsrod przemyslowcow, sytuacja na gieldzie i kurs zlotowki. Lepszego potwierdzenia przez Rynek dla polityki "brakujacej" polityki nie mozna sobie wrecz wyobrazic. **Rynek specjalnie z duzej litery. >W grupie pozostałych 49 proc., którzy jednak dostrzegają taką > politykę rządu, pozytywnie jej wpływ na gospodarkę ocenia zaledwie 16 proc. W > badaniu wzięło udział ponad 800 prezesów, członków zarządów i menedżerów > największych państwowych i prywatnych firm w Polsce. > I TO JEST ISTOTNA INFORMACJA A NIE JAKIES PIEPRZENIE BEZCIKOWYM. Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiek_brylski PO-KOMUCHY SPADAJĄ ZE STOLCÓW !!!!!!!!!!!!!!!!! 11.02.06, 12:20 HURRA !! OCZYSZCZANIE ADMINISTRACJI ROZPOCZĘTE !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
neoart Re: ... marzenia sfrustrowanego platformersika, c 10.02.06, 17:57 znów tylko hasłami potrafisz rzucać , żadnych konkretów Odpowiedz Link Zgłoś
ascasc Nasi politycy sa uczciwi i kompetentni 10.02.06, 09:09 Buhehehehehehehehehehe, eh - ten moj czarny humor z rana... milego piatku :] Odpowiedz Link Zgłoś
and-j1 HUU.........URA!! - TKM 11.02.06, 15:24 puba napisał: > jeeny PAP w rękach LPR? > to nazwicie go od razu" PAP Trwam. > > woldies napisał: > > > Chyba nikt nie myślał, że PiS będzie miał poparcie tych partii za darmo.. > .. Odpowiedz Link Zgłoś
ryback Re: PiS, LPR i Samoobrona jednak dzielą posady 10.02.06, 11:20 bo PO napewno zostawilo by starych tych po rzadzie SLD ,co za narod .tylko narzekac ,pomysl jeden z drugim a nie ciagle krytykujesz .malo tej ciaglej nagonki to jeszcze PIS na odpowiadac za tem odpad pozostaly po SLD taak ? spadl snieg winny PIS itd etc etc Odpowiedz Link Zgłoś
jojop Kon ktory mowi - NIE, kon ktory klamie!!! 10.02.06, 07:14 Och, ta jego konska geba. Oddac mu gazete.pl! jojop Odpowiedz Link Zgłoś
galba A GW myśli, że skąd się biorą urzędnicy? 10.02.06, 07:18 Pączkują czy niepokalane poczęcie? Odpowiedz Link Zgłoś
prawyisprawiedliwy GALBA... 10.02.06, 07:41 Człowieku nie kompromituj się takimi postami!!!! rosną w kapuście mianowicie... Co ty kurfa chcesz usprawiedliwić??!! Ze zlodzieje "naprawiaja" RP?? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 No, takiego ograniczenia dawno nie widziałem! 10.02.06, 08:37 A kto ją zepsuł? Pewnie "uczciwi?: Miller, Kwaśniewski, Schetyna, co? Gamoń totalny! Odpowiedz Link Zgłoś
irek872 Re: No, takiego ograniczenia dawno nie widziałem! 10.02.06, 08:48 tales1 napisał: > A kto ją zepsuł? Pewnie "uczciwi?: Miller, Kwaśniewski, Schetyna, co? Gamoń > totalny! -------- Kasa, która została do dzielenia jest po poprzednim rządzie. Nowy tylko "gada, gada, a deszcz pada, pada..." Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 [...] 10.02.06, 09:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 Re: A GW myśli, że skąd się biorą urzędnicy? 10.02.06, 07:45 > Pączkują czy niepokalane poczęcie? dokladnie tak. od niedawna seks jest grzeszny i niewskazany. ps. ja proponuje budować samoloty za oplaty z publicznych pisuarów. czy juz moge odpowiadac za lotnictwo? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Za cienki "Bolek" jesteś, żeby za coś odpowiadać! 10.02.06, 08:39 Do koryta ciągnie? Zazdrość ogarnia? Niespełniony Platformersik? Odpowiedz Link Zgłoś
irek872 Re: Za cienki "Bolek" jesteś, żeby za coś odpowia 10.02.06, 08:50 tales1 napisał: > Do koryta ciągnie? Zazdrość ogarnia? Niespełniony Platformersik? No cóż z tymi korytami, to ciąg na nie mają PiS, LPR, SO. Gdyby PO miało ciąg jak to nazywasz, pewnie dawno byłaby koalicja. Odpowiedz Link Zgłoś
irek872 Re: Za cienki "Bolek" jesteś, żeby za coś odpowia 10.02.06, 08:54 irek872 napisał: > tales1 napisał: > > > Do koryta ciągnie? Zazdrość ogarnia? Niespełniony Platformersik? > > No cóż z tymi korytami, to ciąg na nie mają PiS, LPR, SO. Gdyby PO miało ciąg > jak to nazywasz, pewnie dawno byłaby koalicja. --------- A propos "ciąg", przypomina się takie powiedzenie: ciang ciąg portfel wsiąkł. I myślę, że jest ono bardzo adekwatne do polityki rozdawnictwa obecnej ekipy, na koszty potrzebna jest kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Za cienki "Bolek" jesteś, żeby za coś odpowia 10.02.06, 09:01 A czemu nie wspominasz o poprzedniej ekipie? Fascynat Millera(przeszłość) czy frustrata Rokity (dzięki Bogy, że nie teraźniejszość). No tak, ten ostatni to miał i ma prawdziwy "ciąg", ale do władzy...jak silniki Challengera! Tylko demokracja go mnie lubi i dała klapsa! Odpowiedz Link Zgłoś
irek872 Re: Za cienki "Bolek" jesteś, żeby za coś odpowia 10.02.06, 09:12 tales1 napisał: > A czemu nie wspominasz o poprzedniej ekipie? Fascynat Millera(przeszłość) czy > frustrata Rokity (dzięki Bogy, że nie teraźniejszość). No tak, ten ostatni to > miał i ma prawdziwy "ciąg", ale do władzy...jak silniki Challengera! Tylko > demokracja go mnie lubi i dała klapsa! --------------- Dlaczego wszycy ciągle piszą o tym co było. Miller to nie moja bajka. Rozmawiamy o rozdawnictwie obecnej ekipy. Tamto było, a teraz miałobyć lepiej, sprawiedliwiej, miały być zachowane dobre standarty powoływania na nowe stanowiska. A co jest kolesiostwo. I tyle na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_szczur pięciolatki PiSu 10.02.06, 12:13 irek872 napisał: > Dlaczego wszycy ciągle piszą o tym co było. Miller to nie moja bajka. Rozmawiamy > o rozdawnictwie obecnej ekipy. Tamto było, a teraz miałobyć lepiej, no ale co się dziwisz? to jest przecież oś programu PiSu: pierwsza pięciolatka - oczyszczanie z komunistów druga pięciolatka - oczyszczanie z liberałów trzecia pięciolatka - oczyszczanie z nieoglądających TV Trwam czwarta pięciolatka - oczyszczanie z tych co jeszcze nie poszli po rozum do głowy i nie zapisali się do PiSu piata pięciolatka (oddech dla społeczeństwa) - oczyszczanie własnych szeregów, według nauk mistrza duchowego Józefa Stalina itp...itd... ------------- Polsa to postaw czerwonego sukna, my zaś ciągnąć będziem, by nam się najwięcej w garści zostało... Odpowiedz Link Zgłoś
prawyisprawiedliwy Chyba jestes jednym z tych frustratow... 10.02.06, 10:11 hehe biedny galba... Tak jakby PC nie bylo i Kaczorki nie byli w AWS a rozne typy z ZCHN i boge jeden wie czego jeszcze... Takie same szczury jak wszyscy inny poprzednicy! Demokracja sie nie gupbi.Po prostu "ciemny lud" uwierzył:)))) Tacy ludzie maja naprawiac RP wybacz jakos nie wierze,ba jestem przekonany ze zlodziej nie jest w stanie:)) Przemysl troche posty ktore zamieszczasz a nie bezmyslnie bron Kaczorków albo idz w PISdu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
morawagin Re: Chyba jestes jednym z tych frustratow... 10.02.06, 10:51 Amen. swiete slowa, chlpaczyna tak sie zazwyczaj zapedza,ze az ytudno uwierzyc,ze on tak na powaznie. wszystko sie dopiero rozjasnia po przeczytaniu tych wypocin w jego prywatnej gazetce. coz za szmira i gniot ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 [...] 10.02.06, 11:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
prawyisprawiedliwy [...] 10.02.06, 11:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cassius_clay Re: Zniżamy sie po prostu do Twojego jadowity gad 10.02.06, 11:12 prawyisprawiedliwy dobrze gada polać mu wódki! ogólnie na forach zauważyłem tendencje do obrażania ludzi mających poglady odmienne od PiSowo-konserwatywnych , spoko pis wygrał wybory nikt mu tego nie odbiera tylko, że kwestia jest taka że pis sprawuje władze tak sprawuje i to sie nie podoba platformersom i nie tylko bo niektorym pisuarczykom też Odpowiedz Link Zgłoś
prawyisprawiedliwy Re: Zniżamy sie po prostu do Twojego jadowity gad 10.02.06, 11:37 cassius_clay by go nauczyl:))) A co do jego osobowosci to Dorn-Dzierzynski nic mu nie zrobi bo pewnie ma "żółte papiery" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 [...] 10.02.06, 11:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
prozzac Re: Reprezentujecie chłopcy ten sam poziom...nizi 10.02.06, 11:10 Potwierdzasz, że nie potrafisz rzeczowo dyskutować podkreślająć swoją niepotwierdzoną wyższość i mając za nic oponentów. Zupełnie jak w PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Reprezentujecie chłopcy ten sam poziom...nizi 10.02.06, 11:13 Tak? A ja, podobnie jak kilka milionów Polaków, widzę tę wyższość zawsze u "wodzów" PO (zwłaszcza u "przeintelektualizowanego" Rokity!) Odpowiedz Link Zgłoś
cassius_clay Re: Reprezentujecie chłopcy ten sam poziom...nizi 10.02.06, 11:14 tych milionów z rodziny radio matwarz?? Odpowiedz Link Zgłoś
cassius_clay Re: Reprezentujecie chłopcy ten sam poziom...nizi 10.02.06, 11:15 wole przeintelektualizowanego niż upośledzonego Edgara Odpowiedz Link Zgłoś
cassius_clay Re: Reprezentujecie chłopcy ten sam poziom...nizi 10.02.06, 11:16 wole przeintelektualizowanego Rokite niż upośledzonego Edgara Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Jak ty jesteś prawy i sprawiedliwy, to ja mogę być 10.02.06, 11:26 nawet POrąbany! A co mi tam! Nie ubędzie mnie! Intelekt mam duży, to się podzielę! Co mi tam! Może inni zmadrzeją! Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Jak ty jesteś prawy i sprawiedliwy, to ja mog 10.02.06, 12:00 tales1 napisał: > nawet POrąbany! A co mi tam! Nie ubędzie mnie! Intelekt mam duży, to się > podzielę! Co mi tam! Może inni zmadrzeją! Śmiać się, czy płakać? Intelekt! Buehehehe, u Talesa intelekt? Buehehehehe, o ja nie mogę! I to duży! :D Odpowiedz Link Zgłoś
cassius_clay Re: Co to Ali, monotematyczny nonodram? Sam sobie 10.02.06, 11:26 zatkało Cie na moment, miałeś coś odpowiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Co to Ali, monotematyczny nonodram? Sam sobie 10.02.06, 11:28 Ależ skąd, nie miałem takiego zamiaru! Dla ciebie wystarczy tylko "na paseczku"! Wiem , że chcesz wejść w dialog, ale nie nadążę, bracie! Wybacz! Odpowiedz Link Zgłoś
cassius_clay Re: Co to Ali, monotematyczny nonodram? Sam sobie 10.02.06, 11:29 trudno miałem nadzieje na jakis dilodżek delikatny a tu nic, i jak z takimi gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
mirek800 Re: Co to Ali, monotematyczny nonodram? Sam sobie 10.02.06, 11:34 on zyje w swoim urojonym swiecie, dlatego wszelkiego rodzaju dyskusja nie ma sensu. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 No dobra! Ale tylko trochę i bez objawów parkinson 10.02.06, 11:34 izmu, OK? To wal! Odpowiedz Link Zgłoś
prawyisprawiedliwy co to nonodram????????????????????????? ??????????? 10.02.06, 11:40 Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 [...] 10.02.06, 11:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Za cienki "Bolek" jesteś, żeby za coś odpowia 10.02.06, 08:58 Masz rację! Byłaby sprawiedliwa koalicja (wg Rokity przynajmniej) PO wszystko, a PiS nic! Toteż mają wszystko... w gabinecie cieni! Odpowiedz Link Zgłoś
irek872 Re: Za cienki "Bolek" jesteś, żeby za coś odpowia 10.02.06, 09:06 tales1 napisał: > Masz rację! Byłaby sprawiedliwa koalicja (wg Rokity przynajmniej) PO wszystko, > a PiS nic! Toteż mają wszystko... w gabinecie cieni! --------- Czy Pan/i czyta siebie. To nie jest rozmowa tylko monolog. Przecież PO nie oczekuje żadnych stanowisk. Kontroluje i punktuje posunięcia rządu. Czy to źle? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Za cienki "Bolek" jesteś, żeby za coś odpowia 10.02.06, 09:11 Nie oczekuje stanowisk, bo nie ma na czego oczekiwać! Tusk wyautował swoją partię, bo mu mocodawcy tak polecili! Teraz mogą tylko pomarzyć o stanowiskach! Frustracieją w oczach a społeczeństwo to widzi! Kontroluje i punktuje posunięcia rządu? - papką Wyborczej sie przejadłeś, czy jak? Z tej kontroli, to się naród nielicho śmieje (telewizor w lodówce, ha, ha - Rokita chciał zakonserwować "swoje" media, co? Ale Jasiowi się to nie uda, a bez mediów on i Tusk są niczym). Bezideowi hipokryci i krytykanci (nie myl z krytycyzmem!) Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Typy na forum 10.02.06, 09:17 irek872 napisał: > tales1 napisał: > > > Masz rację! Byłaby sprawiedliwa koalicja (wg Rokity przynajmniej) PO wszy > stko, > > a PiS nic! Toteż mają wszystko... w gabinecie cieni! > --------- > Czy Pan/i czyta siebie. To nie jest rozmowa tylko monolog. Przecież PO nie > oczekuje żadnych stanowisk. Kontroluje i punktuje posunięcia rządu. Czy to > źle? Niestety z niektórymi forumowiczami nie ma co liczyć na dyskusję. Z moich obserwacji wynika że są 2 modele: 1. palnie jakiś głupi prowokujący post i znika, nie dyskutuje (zakładam że z zbraku argumentów np. galba), 2. palnie jakiś głupi prowokujący post i w ramach dyskusji pisze ciągle to samo, nie reaguje na jakąkolwiek argumentację (tales1, fritz.fritz) Zauważyłem również niesamowitą zdolność zwolenników PISu - jakiekolwiek zachowanie PISu potrafią sobie doskonale "zracjonalizować": - PIS kradnie? Kradnie ukradzione a to przecież nie kradzież, - kupczenie państwem - wcale nie (dzień później okazuje się że jednak tak, ale co z tego) - jakaś gazeta/TV powie coś złego o PIS - media są nieobiektywne i pro PO (jakby nie było innych partii) itp itd Odpowiedz Link Zgłoś
irek872 Re: Typy na forum 10.02.06, 09:20 jimmyjazz napisał: > Niestety z niektórymi forumowiczami nie ma co liczyć na dyskusję. Z moich > obserwacji wynika że są 2 modele: > 1. palnie jakiś głupi prowokujący post i znika, nie dyskutuje (zakładam że z > zbraku argumentów np. galba), > 2. palnie jakiś głupi prowokujący post i w ramach dyskusji pisze ciągle to > samo, nie reaguje na jakąkolwiek argumentację (tales1, fritz.fritz) > Zauważyłem również niesamowitą zdolność zwolenników PISu - jakiekolwiek > zachowanie PISu potrafią sobie doskonale "zracjonalizować": > - PIS kradnie? Kradnie ukradzione a to przecież nie kradzież, > - kupczenie państwem - wcale nie (dzień później okazuje się że jednak tak, ale > co z tego) > - jakaś gazeta/TV powie coś złego o PIS - media są nieobiektywne i pro PO > (jakby nie było innych partii) itp itd -------- Zgadzam się. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
morawagin Re: Typy na forum 10.02.06, 10:53 ja rowniez sie zgadzam z powyzsza analiza i klaniam sie wobec tego nisko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 No nie, jakbym Tuska słyszał! Dużo o niczym! 10.02.06, 09:28 Nabiedziłeś się, nabiedziłeś i co? NIC! Wysiłek umysłowy na próżno! Dlaczego? Bo myślisz jednoopcjonalnie (tales be, fritz be, pewnie galba też be, co?) i jak zwykle przedstawiciele twego pokroju (gatunku) łżesz, bo ja staram się raczej odpowiadać na posty! Jeśli chodzi zaś o zdolności to ja zauważyłem jedną, ale za to jaaaaaką zdolność u PO: krytykanctwo posunięte do oszołomstwa, wsparte logiką Kalego i ogromnym nieróbstwem (do którego kilka lat temu w programie Najsztuba przyznał się sam Tusk, mówiąc, że bierze duże pieniądze za nicnierobienie!) Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: DO TALES 10.02.06, 11:03 Nie możesz się wysłowić? Trema czy zapowietrzenie? Dalej, nie bój nic! Odpowiedz Link Zgłoś
prawyisprawiedliwy Re: DO TALES 10.02.06, 11:08 on nie odpowie konkretnie tylko bedzie pienil albo jak katarynka ciagle to samo.To robot bezmyslny wojownik Jarka Leppieje i Romusia wiec czego sie spodziewacie... Galba wyluzuj Popatrz na tych kretynow o opowiedz moze z czego tak jestes zadowolony i jakie efekty widzisz tych 100 dni?\serio sie pytam bo moze jestes jednak zdolny do rzeczowej dyskusji.. Odpowiedz Link Zgłoś
morawagin [...] 10.02.06, 10:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.m7 Re: Typy na forum 10.02.06, 09:41 > > Niestety z niektórymi forumowiczami nie ma co liczyć na dyskusję. Z moich > obserwacji wynika że są 2 modele: > 1. palnie jakiś głupi prowokujący post i znika, nie dyskutuje (zakładam że z > zbraku argumentów np. galba), > 2. palnie jakiś głupi prowokujący post i w ramach dyskusji pisze ciągle to > samo, nie reaguje na jakąkolwiek argumentację (tales1, fritz.fritz) > > Zauważyłem również niesamowitą zdolność zwolenników PISu - jakiekolwiek > zachowanie PISu potrafią sobie doskonale "zracjonalizować": > - PIS kradnie? Kradnie ukradzione a to przecież nie kradzież, > - kupczenie państwem - wcale nie (dzień później okazuje się że jednak tak, ale > co z tego) > - jakaś gazeta/TV powie coś złego o PIS - media są nieobiektywne i pro PO > (jakby nie było innych partii) itp itd > Obiektywnoscia to ty nie grzeszysz. Takich typow tez pelno na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Typy na forum 10.02.06, 09:55 Ile ty masz lat? 13 -15? Bo takie jest twoje myślenie! Zero krytycyzmu (nie mylić z krytykanctwem, jak to czynią "wodzowie" PO!) Piszesz: "...jakaś gazeta/TV powie coś złego o PIS - media są nieobiektywne i pro PO (jakby nie było innych partii) itp itd". To weź do ręki GW i policz (to chyba umiesz?)ile jest artykułów krytycznych o PiS (wszystkie) a ile o PO (żadnego). Jesteś "przeorientowany" medialna papką i nie potrafisz wyciagać logicznych wniosków! I na dodatek zarzucasz to innym, a to już świadczy o ograniczeniu umysłowym i ciasnocie poglądów! Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: Typy na forum 10.02.06, 10:16 tales1 napisał: > To weź do ręki GW i policz (to chyba umiesz?)ile jest artykułów krytycznych o > PiS (wszystkie) a ile o PO (żadnego). Tak to jest że partia rządząca jest na świeczniku i jest bardziej krytykowana od opozycji. Nie twierdzę że GW jest obiektywna (bo nie jest), ale wypisywanie że wszyscy piszą o PIS i rządzie tylko źle jest jakąś bzdurą. PISu i Kazia w TV jest od groma. Dawno żaden rząd nie miał tyle czasu w TV. Jak ktoś popełnia błey lub stosuję moralnośc kalego to niechj się nie dziwi że go krytykują media (taka ich rola!) Ale zwolennicy pis czepiają się tylko publikacjom krytykującym, a reszty nie zauważają. > nie potrafisz wyciagać logicznych wniosków! I na dodatek zarzucasz to innym, > a to już świadczy o ograniczeniu umysłowym i ciasnocie poglądów! Typ nr 2. Już to pisałeś. Wszystcy którzy nie popierają pis to debile. Prosta logika. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: DO 10.02.06, 11:06 Próbuj, pokonasz w końcu te tremę! No wykrztuś wreszcie! Wiem, że myśli rodzisz w bólu, ale jeszcze jedno mocne parcie i... coś przyjdzie na świat! Może nie takie piekne i okrąglutkie, ale zawsze coś! No dalej: 1, 2, ....3! Poszło! Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: Typy na forum 10.02.06, 10:52 pawel.m7 napisał: > Obiektywnoscia to ty nie grzeszysz. Takich typow tez pelno na tym forum. Ależ ja wiem że nie jestem obiektywny. Nawet nie próbuję. Ale w przeciweństwie do talescośtamcostam nie nazywam ludzi o innych poglądach debilami itp. Taka mała różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
olias [...] 10.02.06, 07:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
okazik Re: gazeta jest zdruzgotana 10.02.06, 08:24 miało być inaczej, uczciwie, konkursy, kompetencje a nie przynależność . I na to głosowałem Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 ... a niedługo będzie zrujnowana! Też dobrze! 10.02.06, 08:32 I dobrze zrobiłeś! Odpowiedz Link Zgłoś
rosenkrantz666 Re: gazeta jest zdruzgotana 10.02.06, 08:40 > miało być inaczej, uczciwie, konkursy, kompetencje a nie przynależność . Konkurs się odbył. Był to zorganizowany przez PiS konkurs na to, która partia poprze mniejszościowy rząd za najniższą cenę (czyli za najmniejszy udział we władzy). Nazywano to też przetargiem. Konkurs wygrali ci, którym wcześniejsze wybory dawały rzetelną szansę na zniknięcie z polityki na 4 lata - czyli SO & LPR. Tanie państwo wg PiS: państwo jest tanie, jeśli PiS ma całą władzę nad tym państwem, możliwie małym kosztem. > I na to głosowałem Oj naiwny, naiwny, naiwny. Jak dziecko we mgle.... Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: gazeta jest zdruzgotana 10.02.06, 08:49 Zazdrośniku jeden! Chciałoby się porządzić, a tu demokracja dała w pysk! Nie dla psa kiełbasa! Odpowiedz Link Zgłoś
prawyisprawiedliwy [...] 10.02.06, 10:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: gazeta jest zdruzgotana 10.02.06, 10:31 rosenkrantz666 napisał: > Tanie państwo wg PiS: państwo jest tanie, jeśli PiS ma całą władzę nad tym > państwem, możliwie małym kosztem. Bardzo słuszna uwaga. W takim razie nie można PISowi zarzucić że nie realizuje programu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk1 Re: PiS, LPR i Samoobrona jednak dzielą posady 10.02.06, 07:29 I kiego licha zmieniano komuchów skoro te obecnie d...sa tak samo pazerne na władze i many? Odpowiedz Link Zgłoś
doktorka1 Re: PiS, LPR i Samoobrona jednak dzielą posady 10.02.06, 07:39 Kłamią,że nie dzielili,a dzielili... I potem mówią,ze zależy im na rzetelności przekazu informacji?? Żenada... :(( Część z nas zasłużyła na coś lepszego... Odpowiedz Link Zgłoś
kolo1001 Re: PiS, LPR i Samoobrona jednak dzielą posady 10.02.06, 08:08 doktorka1 napisała: > Kłamią,że nie dzielili,a dzielili... > I potem mówią,ze zależy im na rzetelności przekazu informacji?? > Żenada... :(( > Część z nas zasłużyła na coś lepszego... Ale co zrobić z tą drugą połową...? Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos niech PiS odda pap Rydzykowi, wtedy dopiero będzie 10.02.06, 07:39 wesoło Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Re: niech PiS odda pap Rydzykowi na 50 lat 10.02.06, 08:14 el_bigos napisał: > wesoło Skoro KOMUNA trzymala PAP 50lat to teraz 50 lat dla Ojca Dyrektora i dopiero po tym moze byc demokracja.... Odpowiedz Link Zgłoś
mirek800 Re: ...rok, wystarczy rok, żeby zrobić tam porząd 10.02.06, 08:44 A co potem? Bedzie jak w niebie? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: ...rok, wystarczy rok, żeby zrobić tam porząd 10.02.06, 08:48 Nie! Będzie normalnie, tak jak w innych krajach! Odpowiedz Link Zgłoś
mirek800 Re: ...rok, wystarczy rok, żeby zrobić tam porząd 10.02.06, 08:50 masz na mysli Bialorus. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: ...rok, wystarczy rok, żeby zrobić tam porząd 10.02.06, 09:04 Dla ciebie inne kraje to Białoruś? Niewiele więc w życiu widziałeś! Jedź do Beneluxu to się czegoś nauczysz, bo podróże kształcą! PS. skryty wielbiciel Łukaszenki, co? Odpowiedz Link Zgłoś
mirek800 Re: ...rok, wystarczy rok, żeby zrobić tam porząd 10.02.06, 09:10 Pustke masz we lbie. Przez wiele lat mieszkalem i uczylem sie na zachodzie i wiem doskonale jak wygladala kraje na zachod od Odry. I nigdzie w tych krajach nie spotkalem takiego zagarniania panstwa przez jedna partie. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: ...rok, wystarczy rok, żeby zrobić tam porząd 10.02.06, 09:17 Toś głupi jak but! Wyjedź do USA (tam spędziłem 14 lat) i zaobserwuj co sie dzieje po wyborach! Zwycięska partia wymienia całą administrację, bo to jest prawo demokracji, a nie Rokity - przegrany bierze wszystko, śmiech na sali! Lichy jest poziom edukacj za graniczą, człowiek robi się ograniczony, tak jak aktorzy - bardzo sławni ale i niekiedy bardzo głupi! Odpowiedz Link Zgłoś
mirek800 Re: ...rok, wystarczy rok, żeby zrobić tam porząd 10.02.06, 09:31 Nic nie potrafisz, tylko obrażać. A kazdy kto nie miesci sie w twoich horyzontach jest "glupi jak but". Czy w USA wymienia sie caly aparat administracyjny, lacznie z nizszym szczeblem urzednikow? Bzdura. Nigdy nie byles w Ameryce. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: ...rok, wystarczy rok, żeby zrobić tam porząd 10.02.06, 09:36 Hipokryto jeden! Piszesz, że cię obrażam? No to przeczytaj sobie fragment własnego wcześniejszego postu: "Pustke masz we lbie". Typowe dla ucznia Tusko- Rokity! Jak się nie ma merytorycznych argumentów, to najlepiej zarzucić oponentowi brak kultury! I co o tobie mam teraz myśleć? Odpowiedz Link Zgłoś
mirek800 Re: ...rok, wystarczy rok, żeby zrobić tam porząd 10.02.06, 09:44 Poczytaj sam swoje wczesniejsze posty, gdzie obrazasz innych dyskotantow. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: ...rok, wystarczy rok, żeby zrobić tam porząd 10.02.06, 09:49 Chyba dyskutantów? Ale nie jestem hipokrytą i nie zarzucam im wtedy braku kultury! Reprezentujesz faryzeizm pierwszej wody! Odpowiedz Link Zgłoś
prawyisprawiedliwy [...] 10.02.06, 10:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
prawyisprawiedliwy [...] 10.02.06, 10:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: ...rok, wystarczy rok, żeby zrobić tam porząd 10.02.06, 18:40 Nie! Będzie normalnie, tak jak w innych krajach! Chyba w RAJach (Roman Andrzej Jarosław). Kiedyś była PZPR teraz PiS. Czekam na sklepy za żółtymi firankami, zjazdy z przemówieniami pierwszego sekretarza, czyny społeczne (drzewka już sadziliśmy, teraz będziemy dzieci robić, ciekawe kiedy zaczniemy domy stawiać?), "niezapowiedziane" gospodarskie wizyty (a przepraszam zdaje się, że premier już coś podobnego realizuje), składanie przez niepokornych samokrytyki na zebraniach partyjnych i tym podobne radosne powroty do czasów PRL. Jak kolega Roman i Jarosław czegoś nie będą wiedzieli z pewnością będą mogli się zwrócić do towarzysza Leppera, w końcu Andriej zna temat. Kaczyńskim tak bardzo zależy na władzy, że są w stanie podpisać pakt z diabłem, o Lepperze i Giertychu nawet nie wspomnę. Naród z Partią, Partia z Narodem Towarzysz Jarosław Kaczyński przybył z niezpowiedzianą wizytą tam i tu. Na niezpowiedzianego gościa przed bramą zakładu oczekiwała cała załoga, która w czynie społecznym posprzątała przyzakładowy dziedziniec i wyrobiła 200% normy produkując sznurek do snopowiązałek. Przejściowe kłopoty z brakiem tego tak ważnego dla rolnictwa artykułu zostały zażegnane. Z przyjcielską wizytą odwiedził nasz kraj przywódca sąsiedniej Białorusi towarzysz Aleksander Łukaszenka. Rozmowy przebiegały w atmosferze wzajemnego zrozumienia. ITD, ITP ble ble ble. Ura! Ura! Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos czy tylko dlatego, że komuna trzymala pap przez 10.02.06, 08:55 ostatnie lata w łapach należy dalej ją utrzymywać upolitycznioną?kierując się tym tokiem rozumowania można powiedzieć, że skoro komuna kradła tyle lat to teraz PiS również ma do tego prawo? Odpowiedz Link Zgłoś
flaming74 Re: czy tylko dlatego, że komuna trzymala pap prz 10.02.06, 12:28 Panowie sami wybraliscie tych zlodzieji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Kaczyński wieczorem potwierdził bo rano wkopał ich 10.02.06, 07:41 prawdomówny Lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
ada1979 Re: Kaczyński wieczorem potwierdził bo rano wkopa 10.02.06, 07:42 Bo lepper nie klamie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
arti689 Re: Kaczyński wieczorem potwierdził bo rano wkopa 10.02.06, 08:19 czy Ci którzy głosowali na kaczyńskich nie maja teraz kaca??? Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: Kaczyński wieczorem potwierdził bo rano wkopa 10.02.06, 10:53 krzych.korab napisał: > prawdomówny Lepper. Co za czasy. Żeby trzeba było do Leppera iść po prawdziwe informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Re:P.Lepper osoba nieskazitelna to taka na której 10.02.06, 07:45 nie ciąży nawet cień podejrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mirek800 Re: Przemysław Gosiewski jednak kłamał (n.t.) 10.02.06, 08:02 nie pierwszy i na pewno nie ostatni raz. Odpowiedz Link Zgłoś
arti689 Re: Przemysław Gosiewski jednak kłamał (n.t.) 10.02.06, 08:21 wszyscy to widzą, że nosy im rosną, debiliada Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Taaak! A Tusk i Rokita zawsze mówią prawdę, nie? 10.02.06, 08:41 Śmiechu warte! Odpowiedz Link Zgłoś
wodzo77 Re: Taaak! A Tusk i Rokita zawsze mówią prawdę, n 10.02.06, 08:49 Właśnie ,prezio znowu pokazał swoim podwładnym miejsce w szyku. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Przemysław Gosiewski jednak kłamał (n.t.) NIE 10.02.06, 08:28 ludzie źle zrozumieli jego wypowiedź! PiSuje zwykle się tak tłumaczą z łgarstw. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.m7 Re: PiS, LPR i Samoobrona jednak dzielą posady 10.02.06, 08:07 dzieciatko_o_dyrektora napisała: > jak w Etiopii . Etiopie to z tego kraju zrobili towarzysze rzadzacy nim od 1945-go roku. Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 PiS, LPR i Samoobrona zabierają posadki SLD i UW 10.02.06, 08:11 Nie powinno byc rotacji na stanowiskacj agencji rządowych.To co przydzielił Miller,Belka ,Oleksy i jego poprzednicy z SLD i UW JEST ŚWIĘTE.A wy populisci nie pchajcie sie do koryta bo i takl nie będziecie umieli wydac tych pienidzy ,ktore zarobicie w społkach.Poza tym nie jestescie kompetentni bo nie ukonczyliscie wieczorowych uniwersytetow marksizmu-leninizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
yashina [...] 10.02.06, 08:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 A Platformire i jej "wodzom" gula chodzi, co? 10.02.06, 08:27 Zazdrość jest złym doradcą! Odpowiedz Link Zgłoś
maremarmar Re: A Platformire i jej "wodzom" gula chodzi, co? 10.02.06, 08:35 Gula chodzi przede wszystkim nam, zwykłym obywatelom. I tak samo by chodziła, gdyby to PO była u władzy i tak ostentacyjnie realizowała zasadę TKM. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: A Platformire i jej "wodzom" gula chodzi, co? 10.02.06, 08:44 Malutki sfrustrowany Platformersik, co? I dlaczego piszesz w imieniu obywateli, to uzurpacja! Pisz w swoim imieniu,, chociaż czekaj, czekaj...No tak! Ty piszesz w imieniu Obywateli Platformy! Teraz wszystko jasne! Odpowiedz Link Zgłoś
mirek800 [...] 10.02.06, 08:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maremarmar Re: A Platformire i jej "wodzom" gula chodzi, co? 10.02.06, 08:51 > Malutki sfrustrowany Platformersik, co? I dlaczego piszesz w imieniu obywateli Tak, to bardzo wygodna wizja świata - jeśli ktokolwiek wyraża inne poglądy niż Twoje, to na bank jest z Platformy (trzeba mieć jakiegoś arcy-wroga, tak łatwiej żyć). Z mojej strony EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: A Platformire i jej "wodzom" gula chodzi, co? 10.02.06, 09:13 Tak, a jak ja wyrażam swoje to piszesz Pisuar? Debilizm jednostronnie ukierunkowany? Odpowiedz Link Zgłoś
maremarmar Re: A Platformire i jej "wodzom" gula chodzi, co? 10.02.06, 09:24 Widzę, że masz poważne problemy z czytaniem. Przeczytaj jeszcze raz moje posty a potem przeproś. W odróżnieniu od niektórych, ja staram się zachowywać jakiś poziom kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: A Platformire i jej "wodzom" gula chodzi, co? 10.02.06, 10:14 Starasz się , ale ci nie wychodzi, co? Jak żegluga po Morzu Marmara (meremarmar)? Odpowiedz Link Zgłoś
prawyisprawiedliwy [...] 10.02.06, 10:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: A Platformire i jej "wodzom" gula chodzi, co? 10.02.06, 19:02 Malutki sfrustrowany Platformersik, co? I dlaczego piszesz w imieniu obywateli, > > to uzurpacja! Pisz w swoim imieniu,, chociaż czekaj, czekaj...No tak! Ty > piszesz w imieniu Obywateli Platformy! Teraz wszystko jasne! Nie tales, on pisze także w moim imieniu i tych, którzy panicznie boją się rządów panów Jarosława, Andrzeja i Romana. Tych co wiedzą czym pachnie dopuszczenie takich ludzi jak Lepper i Giertych do władzy. Nie piszę specjalnie z LPR czy SO, bo może i tam są ludzie uczciwi. Tyle tylko, że nie mają nic do powiedzenia. I nie nazywaj każdego sfrustrowanym platformersem, kto ma inne niz ty poglądy i zapatrywania. Przypomina mi to dzieci, które jak nie mają argumentów to mówią" a ty gruby jesteś" albo głupi. Wyluzuj. Chyba, że to twoja praca i płacą ci za klepanie pochwalnych haseł na cześć pis. A może robisz to w czynie społecznym przed zjazdem? Odpowiedz Link Zgłoś
arti689 Re: A Platformire i jej "wodzom" gula chodzi, co? 10.02.06, 08:40 brak słów na tak głupie wypowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: A Platformire i jej "wodzom" gula chodzi, co? 10.02.06, 08:45 Zatkało, co? Jak Tuska po otgłoszeniu wyników wyborów! Zapomniał języka w gębie, ha, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmt Re: A Platformire i jej "wodzom" gula chodzi, co? 10.02.06, 08:40 to raczej sobawa przed zmarnowana szansa dla Polski. A tak bedzię. Dziwi mni,że miłosnicy Pis przełykaja wszystkie kłamstwa serwowane przez ich idoli. Nie zastanawia ich ze rano czemuś zaprzeczają, by potwierdzic to wieczorem. Nie pamietają juz kamppanii wyborczej i obiecanych tam gruszek na wierzbie Ale cóż, idole wskazali wroga : PO ,to na jest wszystkiemu winna! Wiec pisuarki szczęsliwe ,że nie muszą myśleć (bo to ich na pewno boli, jesli tak bezkrytycznie przyjmują wszystkie przekręty i kłamliwe tłumaczenia PiS) hurnem zaczynaą szczekać Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: A Platformire i jej "wodzom" gula chodzi, co? 10.02.06, 08:47 Ja sie upewniam dopiero teraz, co do prawdziwych intencji "wodzów" Platformy! Ohydne warcholstwo+"czarna" propaganda medialna! Wstyd! I tacy ludzie mieli oczyszczać Polskę - chyba z Polaków! Hańba! Odpowiedz Link Zgłoś
wodzo77 Re: A Platformire i jej "wodzom" gula chodzi, co? 10.02.06, 08:53 Rano Gosiewski zaprzecza,wieczorem Kaczński potwierdza.Średnio wychodzi że PIS ma zawsze rację i mówi prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: A Platformire i jej "wodzom" gula chodzi, co? 10.02.06, 09:19 Dobrey wniosek wyciągnąłeś! Bardzo dobry! Przydała się więc wzajemna wymiana zdań! Cieszę się, że cię przekonałem, choć nie liczyłem, że tak szybko! Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
wodzo77 Re: A Platformire i jej "wodzom" gula chodzi, co? 10.02.06, 09:38 tales ty się lecz.Zgodnie z twoją logiką rozumowania jeśli X ukradł 1000zł a Y nic, to średnio obaj są złodziejami bo ukradli po 500zł.Typowe rozumowanie miłośnika obecnej władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: A Platformire i jej "wodzom" gula chodzi, co? 10.02.06, 09:47 Taki logiczny wyciągnąłeś wniosek? To jakaś teoria chaosu, bo przemieliłeś wszystko, i wyplułeś NIC! Za moich czasów logikę wykładano na I roku studiów i miałem z niej 5! Może teraz uczą innej logiki? Takiej michnikowsko-jaruzelsko- urbanowskiej (walczmy ze sobą chlejąc wspólnie wódzię, bedziemy wrogo- przyjaciółmi ew. przujacioło-wrogami) PS. Jeśli ty jesteś Y-em, to przepraszam, ale zdecydowana większość w naszej przeszłej polityce i opcji, to jednak X-y. Nie sądzisz? Czy po aferach ostatnich lat (przypomnę, że nie rządził wtedy PiS!) nie mam prawa tak sądzić! Odpowiedz Link Zgłoś
wodzo77 Re: A Platformire i jej "wodzom" gula chodzi, co? 10.02.06, 10:05 Co ruszyło?.Przykro mi że nadal jesteś na I roku.Ale nie przejmuj się.Wykształcenie nie jest konieczne do robienia kariery w obecnych władzach.A własne zdanie jest niedopuszczalne. A tak nawiasem, może chociaż raz byś się odniósł do tematu a nie odreagowywał swoje frustracje Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: A Platformire i jej "wodzom" gula chodzi, co? 10.02.06, 10:20 Ruszyło? A tak! Twoja nieumiejętność odróżniania czasów! Napisałem: "Za moich czasów logikę wykładano na I roku studiów i miałem z niej 5! Może teraz uczą innej logiki?" Czyli w czasie przeszłym! Rozumiem twoją tęsknotę za czasami przeszłymi, że mylisz je z teraźniejszymi, co jest najpewniej skutkiem powyborczego szoku (napisałem to juz dzisiaj jednemu gościowi o podobnych problemach - mylił czasy facet, tak mu sie w głowie poprzewracało z frustracji) Odpowiedz Link Zgłoś
wodzo77 Re: A Platformire i jej "wodzom" gula chodzi, co? 10.02.06, 10:25 Jak zwykle ble,ble,ble. A co z resztą ,co z kłamstwami twoich ulubieńców.Nie odpowiedziałeś na dalszą część postu. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: A Platformire i jej "wodzom" gula chodzi, co? 10.02.06, 10:32 Dalsza część twojego postu? jaka? To ble, ble, ble? I do czego tu się odnosić? No, nie przeceniaj swoich oratorsko-literackich talentów, bo ich nie posiadasz! Odpowiedz Link Zgłoś
wodzo77 Re: A Platformire i jej "wodzom" gula chodzi, co? 10.02.06, 10:42 Słuchaj ,są trzy prawdy: jedna prawda cała prawda gó.. prawda ty stosujesz sie do tego trzeciego Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: A Platformire i jej "wodzom" gula chodzi, co? 10.02.06, 11:39 Trójpodziału prawdy dokonujesz? Dla mnie jest tylko JEDNA PRAWDA! Swoje weź ze sobą do domu i załóż na nich ognisko domowe, a zobaczymy jak długo je podtrzymasz! Powodzenia trójprawdziwy logiko-retoryko-oratorze(nie mylić oratorstwa z oralnością!) Odpowiedz Link Zgłoś
wodzo77 Re: A Platformire i jej "wodzom" gula chodzi, co? 10.02.06, 11:49 Tales żeby nie przedłużać,męska odpowiedż:tak lub nie. Kto kłamał ,rano Gosiewski czy wieczorem Kaczyński.Bo jeden z nich na pewno.No chyba że obaj mówili prawdę. Tylko jaką?. I nie zaczynaj znów o platformie bo nie o to pytam.Chociaż raz odpowiedz konkretnir,bez lania wody. Gosiewski czy Kaczyński?. Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: A Platformire i jej "wodzom" gula chodzi, co? 10.02.06, 12:05 nie wysilaj się, nie widzisz, że jakby mógł logicznie to wytlumaczyć to już dawno by to zrobił? koleś przeciąga dyskusję i unika odpowiedzi - dokladnie jak jego bogowie z PIS'u Odpowiedz Link Zgłoś
cassius_clay no rozliczmy układ Okragłego stołu... 10.02.06, 10:20 z kim?? z kaczyńskimi co przy nim siedzieli?? z lepperem co był z pzpr?? czy też może z Wielkim koniem Romanem i jego ojcem co to jaruzelskiemu doradzał w czasie stanu wojennego?? panowie... rewolucja moralna?? jest z nią to samo co z 3 mln mieszkań... hasło, słowo, frazes i nic więcej. A politycy Pis wzieli sie z nikąd nigdy nie mieli wpływu na państwo.. jasne... szkoda że nie ma przyśpieszonych wyborów... (a tak poza tym wygrana 3% różnicą nie przekłada sie na 100% władzy) (tak tales1 jestem platformersem, pozdro!!) Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: no rozliczmy układ Okragłego stołu... 10.02.06, 10:29 Piszesz: "a tak poza tym wygrana 3% różnicą nie przekłada sie na 100% władzy) (tak tales1 jestem platformersem...". Różnica się nie liczy, liczy się zwycięstwo! Gdybyś obserwował ostoję demokracji - USA, to tam z takimi poglądami by cię wyśmiali! Chłopie, zwycięzca bierze wszystko i wymienia ludzi na swoich, żeby uniknąć V kolumny i paraliżu władzy! Wiem, że jako sfrustrowany Platformers tego nie zrozumiesz, ale musiałem ci to napisać! Jeśli mam być szczery, to chciałem koalicji PO-PiS, ale jak zobaczyłem (i miliony innych ludzi) jak przegrany chce rządzić zwyciezcą (postulaty Rokity) to mi się oczy otwotrzyły i przypomniałem sobie koalicyjkę AWS-UW, w której UW za nos wodziła AWS, co doprowadziło do całkowitego wówczas rozbicia prawicy! O nie, kochany, plany Tuska i Rokity AWS-UW bis nie przejdą, Kaczyński jest za mądry na taką tuskowo-rokitową logikę! Odpowiedz Link Zgłoś
cassius_clay Re: no rozliczmy układ Okragłego stołu... 10.02.06, 10:37 Kaczyński jest za mądry na taką tuskowo-rokitową logikę! to raczej oni są odporni na jego logike, zgodnie z którą sie ułożyli Giertych i Leppiej_już_nie_będzie a jeszcze 2 tygodnie temu mowili że nie rzucą sie na kolana przed Jarkiem pod jego dyktando,a teraz... ależ on ma dar przekonywania... Platforma po prostu była zbyt silna dla Jarka żeby nią manewrowac a sojusznicy (nota bene już od głosowania nad rządem Kazia) bojąc sie wyborów poszli na żeź mając nadzieje na coś.. właśnie ciekawe co im Jarek obiecał...?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
cassius_clay Re: no rozliczmy układ Okragłego stołu... 10.02.06, 10:52 odpowiedz coś tales1, czekam na Twoją riposte tylko teraz nie pisz nic o demokracji USA bo tam jest troche inna demokracja i troche dłuzej sie rozwija, polska jak na razie zmierza w takim kierunku jak francuzi i niemcy gdzie opiekuńczośc państwa prowadzi powoli do kryzysu gospodarczego, a ludzi wykluczonych bez pracy przybywa, zasiłki to nie jest sposób zeby pomagać ludziom... Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: no rozliczmy układ Okragłego stołu... 10.02.06, 11:43 Siln Platforma? Czym silna? Słabością bezbarwnego i zdruzgotanego podwójną klęską Tuska i zdezorientowanego Rokity? Nie żartuj, bo nikt z PO się nawet nie uśmiechnie! A Jarek stworzył Pakt i nie musiał dawać nic za to nikomu! To jest gracz! Wciągnął nosem i Tuska i Rokitę, i zmieścił sie nawet Schetyna, Komorowski, i gżący się Niesiołowski!) Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: no rozliczmy układ Okragłego stołu... 10.02.06, 12:08 Kaczyński stworzył Pakt?? błehehe, co to za pakt????z przerażonym ponownymi wyborami Giertychem i partą przestepcow z samoobrony(co drugi ma wyrok, albo sprawę w toku) Odpowiedz Link Zgłoś
prawyisprawiedliwy [...] 10.02.06, 11:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: no rozliczmy układ Okragłego stołu... 10.02.06, 19:14 i miliony innych ludzi) jak przegrany chce rządzić zwyciezcą urwa! A parę postów wyżej zarzucałeś innemu dyskutantowi, że pisze w nie swoim imieniu. Tobie wolno, a jemu nie? Bo co? Bo on ma inne poglądy niz ty i nie jest z pisu? Od razu widać co to prawo i sprawiedliwość. "Sąd sądem, a sprawiedliwość i tak musi być po naszej stronie." Mówiła babcia Pawlaczka dając, wybierającemu się na rozprawę Pawlakowi, granaty. Odpowiedz Link Zgłoś
maremarmar Re: PiS, LPR i Samoobrona jednak dzielą posady 10.02.06, 08:33 > Roman Giertych powiedział tylko: - PAP mnie interesuje - chcę, aby ta > instytucja rzetelnie wykonywała swoje obowiązki. Jak słyszę coś takiego, to włos mi się jeży (a jestem łysy!) Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 [...] 10.02.06, 08:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Ku zazdrości PO i SLD, co?Demokracja ich wyautował 10.02.06, 10:22 a! Cóż, takie jej prawa! Odpowiedz Link Zgłoś
marzena20 Re: PiS, LPR i Samoobrona jednak dzielą posady 10.02.06, 09:19 Według mnie media tworzą sztuczny problem: to jasne, że rządzi ten kto wygrał wybory i ci, którzy go popierają. Jeśli chcą mieć w tej władzy jak największy udział to też zrozumiałe, bo to oni biorą za tą władzę odpowiedzialność i będą z niej rozliczani. Poprzednie ekipy też zgarniały całą pulę i nikt się tym nie oburzał. Nie przerażają mnie te zmiany, bo do tej pory też nie było ani obiektywnie, ani uczciwie. Łapanie polityków za słówka: wieczorem powiedział to, a rano tamto, a inny powiedział jeszcze coś innego wydaje mi się celowym nakręcaniem nieistniejącego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
maremarmar Re: PiS, LPR i Samoobrona jednak dzielą posady 10.02.06, 09:34 To właśnie nasi politycy od lat wmawiają nam, że totalna wymiana "ichnich" na "swoich" jest całkowicie normalna i moralna. To, że tak dzieje się od lat nie oznacza, że jest to dobre. Niestety, nie wierzę, by jakakolwiek partia wzniosła się ponad tę zasadę i zachowała się inaczej po dojściu do władzy. Dlatego jedyną rozsądną ścieżką jest maksymalne ograniczenie roli państwa we wszelkich dziedzinach życia. Oczywiście w pewnych dziedzinach nie da się państwa wyeliminować, ale niech ktoś mnie przekona, dlaczego rządzący mają mieć władzę nad takim np. PAP-em? Odpowiedz Link Zgłoś
irek872 Re: PiS, LPR i Samoobrona jednak dzielą posady 10.02.06, 09:34 marzena20 napisała: Nie przerażają mnie te zmiany, bo do tej pory też nie było ani obiektywnie, ani uczciwie. ------------ To po co było zmieniać ekipę. Wystarczyło głosować na lewicę. A mnie przeraża. Życzyłbym sobie Polski normalnej i uczciwej. Co PiS obiecywał w kampani wyborczej, a co oglądamy przez 100 dni?!?! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=36547094&a=36550614 Odpowiedz Link Zgłoś
johndoe Re: PiS, LPR i Samoobrona jednak dzielą posady 10.02.06, 09:59 irek872 napisał: > marzena20 napisała: > > Nie przerażają mnie te zmiany, bo do tej pory też nie było ani > obiektywnie, ani uczciwie. > ------------ > To po co było zmieniać ekipę. Wystarczyło głosować na lewicę. > A mnie przeraża. Życzyłbym sobie Polski normalnej i uczciwej. czyli nie bylo ani normalnie, ani uczciwie, ale nie nalezy nic zmieniac. wtedy bedzie normalnie i uczciwie? Odpowiedz Link Zgłoś
wodzo77 Re: PiS, LPR i Samoobrona jednak dzielą posady 10.02.06, 09:56 Problem istnieje i to poważny.Chyba że uważasz że kłamstwo jest usprawiedliwione w polityce.Czy wiesz co to jest odpowiedzialność za słowa?.Czy zdajesz sobie sprawę z tego że jedna wypowiedż może zmienić diametralnie sytuację?.My na forum możemy sie wypowiadać jak chcemy ,bo jest to tylko wymiana poglądów,nasze wypowiedzi nie maja wpływu stan państwa.Jeśli to tolerujesz to znaczy że to współczuje. Co do reszty postu zgoda.Ten kto wygrał bierze całą pulę.Tylko niech mi nie wmawia że jest "dziewicą" jak co dzień p...rzy sie dla zysku. Sorry za może trochę ostre sformuowania. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: to, że będą dzielone "łupy" to 10.02.06, 09:25 całkiem zrozumiałe. Zło polega na tym, że cała energia ludzi władzy, na tym podziale i na łupach się skupia. Czy wyobrażacie Hojarską na czele jakieś bogatej, pozarządowej organizacji? To lis w kórniku ! Nie miałbym żalu do Kaczyńskiego, że rozdaje profity, ale o to, że cynicznie kłamie, mówiąc o "rewolucji moralnej". Polscy politycy, bez znaczenia z jakiej opcji sie wywodzą, to nikczemna banda, która ma jeden cel: nachapać się. Odpowiedz Link Zgłoś
leszab A co?Któryś z PO-ców z forum myślał że się załapie 10.02.06, 09:26 A co?Któryś z PO-ców z forum myślał że się załapie na jakomś posadkę około rządową? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Oni nie myśleli tylko liczyli, liczyli...kasę! A 10.02.06, 10:39 tu NIC! NIC! NIC! Odpowiedz Link Zgłoś
cassius_clay Re: Oni nie myśleli tylko liczyli, liczyli...kasę 10.02.06, 10:43 nie mierz wszystkich swoją miarą.... Odpowiedz Link Zgłoś
chrischerry Re: PiS, LPR i Samoobrona jednak dzielą posady 10.02.06, 09:50 Ludzie Pis-u sami się w tych swoich kłamstwach pogubią. A miało być tak etycznie, moralnie itp. Odpowiedz Link Zgłoś
yoreek Re: PiS, LPR i Samoobrona jednak dzielą posady 10.02.06, 10:07 Złodzieje i kłamcy. Kurde, po nich się nie spodziewałem takiej bezczelności. Ludzie czy nie widzicie co się dzieje ?? Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Nastaje era ciemnoty i zacofania, módlmy się 10.02.06, 10:10 aby duch święty oświetlił umysł byłego dyrektora PGR Leppera a także takich pajaców jak Cymański, Zawisza, Kamiński i wielu, wielu innych. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Nastaje era ciemnoty i zacofania, módlmy się 10.02.06, 10:15 Lepper byl dyrektorem? Ja slyszalem ze oborowym. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Pierwszy efekt IV RP! Nawróceni ateiści sie modlą! 10.02.06, 10:35 I co, nie ma efektów 100 dni rządów Kazia Marcinkiewicza! Są! Tak trzymajcie, chłopcy! Jestem z wami i też się modlę (za wszystkich) Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Pierwszy efekt IV RP! Nawróceni ateiści sie m 10.02.06, 10:50 tales1 napisał: > I co, nie ma efektów 100 dni rządów Kazia Marcinkiewicza! Są! Tak trzymajcie, > chłopcy! Jestem z wami i też się modlę (za wszystkich) Tylko błagam nie za mnie...swoją porcje paciorków oddam za informację:"Co chłopaki mają trzymać i jak"???Aż się czerwienię ale niech ta!!!Kolega odpowie??? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Pierwszy efekt IV RP! Nawróceni ateiści sie m 10.02.06, 15:54 NO MÓWIĘ PRZECIE: NIECH SIĘ MODLĄ! Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazy_zaganiacz Re: PiS, LPR i Samoobrona jednak dzielą posady 10.02.06, 10:26 TKM w najlepszym wykonaniu...tylko pogratulowac Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: PiS, LPR i Samoobrona jednak dzielą posady 10.02.06, 10:37 Poczekaj do końca, jak nic nie zostanie dla PO! Będzie płacz i zgrzytanie zębów! Tusk z Rokitą się nie ostoją we władzach! Przepędzą ich kijami! I dobrze zrobią! Odpowiedz Link Zgłoś
japin Re: PiS, LPR i Samoobrona jednak dzielą posady 10.02.06, 11:12 Tałes!? (obowiązkowo "ł" kresowe). Odpowiedz Link Zgłoś
gobi03 działają w imieniu narodu 10.02.06, 10:43 gdyby ktoś nie zauważył, to te partie mają zobowiązania wobec swoich wyborców. Żeby je zrealizować muszą się pozbyć zrakowaciałej tkanki postkomunistycznych struktur władzy i przstępczości. Muszą obsadzić administracyjne stanowiska swoimi ludźmi, ponieważ nie ma w Polsce wystarczającej "służby cywilnej". Odpowiedz Link Zgłoś