Dodaj do ulubionych

Gabinet "cieni" z PO

20.02.06, 15:25
1. Na pierwszy rzut oka to ludzie elegancko ubrani - za tanie pieniądze!
2. Cechuje ich: niewiedza, niepewność, zagubienie!
Obserwuj wątek
    • artsg Re: Gabinet "cieni" z PO 20.02.06, 15:28
      22091960u napisał:

> ludzie elegancko ubrani - za tanie pieniądze!

Sugerujesz że Rokita kupuje kapelusze w szmateksach.
      • 22091960u Re: Gabinet "cieni" z PO 20.02.06, 15:33
        Nie, ale nie ma facet gustu!
        • piaf.e Re: Gabinet "cieni" z PO 20.02.06, 15:56
          22091960u napisał:

> Nie, ale nie ma facet gustu!

Mysle że gust ma każdy.Dobry lub zły.Ja uwazam że Rokita ma dobry gust i ubiera
          sie elegancko.
          • 22091960u Re: Gabinet "cieni" z PO 20.02.06, 22:57
            piaf.e napisała:

> 22091960u napisał:
            >
            > > Nie, ale nie ma facet gustu!
            >
            >
            > Mysle że gust ma każdy.Dobry lub zły.Ja uwazam że Rokita ma dobry gust i
            ubiera
            >
            > sie elegancko.
            PiS jest King!

• borbali Re: Gabinet "cieni" z PO 20.02.06, 20:50
          Jeżeli spaślaki typu Kurduple,Edgar,Kamiński czy Urbański według ciebie to
          eleganccy panowie to jest pewne,że musisz zbierać kasę na okulistę bo masz
          mocno zaawansowaną zaćmę.
          • 22091960u Re: Gabinet "cieni" z PO 20.02.06, 21:26
            PO to same cienie!!!!!
    • jola_iza Re: Gabinet z PiSu 20.02.06, 15:30
      1.Na każdy rzut oka to ludzie żle ubrani
      2.cechuje ich:niewiedza,buta,arogancja,chamstwo w porywach,
      3.Jednym słowem genetyczne wybryki natury:)
      • 22091960u Re: Gabinet z PiSu 20.02.06, 15:35
        PiS to ludzie prawi i sprawiedliwi z poczuciem humoru!
        • zirby Re: Gabinet z PiSu 20.02.06, 15:38
          Tak, najlepszym poakzem poczucia humoru tych ludzi jest nadanie sobie nazwy
          prawo i sprawiedliwosc. Jak to mawial klasyk - koniom smiech zamarł na
          wargach. :)
        • www.nasznocnik.pl Re: z poczuciem humoru 20.02.06, 15:44
          Sądząc po powyższym poście - faktycznie ;-D
          • 22091960u Re: z poczuciem humoru 20.02.06, 15:52
            Chichot historii - to gabinet cieni z PO na czele z Prezydentem RP z Gdańska i
            Premierem z Krakowa. Każdy może marzyć...
            • sierzant_nowak pozyjemy, zobaczymy 20.02.06, 16:34
              ostatnim razem jak kaczorki (w PC) mialy cos do powiedzenia w rzadzie, to po rozpierdusze jaka wywolali znikneli ze sceny polit. na okolo 10 lat. Tym razem moze znikna juz na zawsze...
        • buffalo_bill PiS to ludzie prawi i sprawiedliwi z poczuciem 20.02.06, 15:51
          humoru :-)))

Ludzie prawi:

interwencja.interia.pl/ekstra/news?inf=681627

Ludzie sprawiedliwi:

serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3168748.html

Z poczuciem humoru:

pl.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Kryże
          • 22091960u Re: PiS to ludzie prawi i sprawiedliwi z poczucie 20.02.06, 15:55
            PiS TO PRZEŁOM.
            • zirby Re: PiS to ludzie prawi i sprawiedliwi z poczucie 20.02.06, 15:57
              22091960u napisał:

> PiS TO PRZEŁOM.

towarzyszu numerowany, "OSZOŁOM" piszę się przez "O" a nie przez "P" na
              początku:)
              • 22091960u Re: PiS to ludzie prawi i sprawiedliwi z poczucie 20.02.06, 16:00
                Każdy marzy o tym czego mu brakuje...
                • zirby Re: PiS to ludzie prawi i sprawiedliwi z poczucie 20.02.06, 16:01
                  Znaczy wy towarzyszu o mózgu i skonczonych 3 klasach szkoły powszechnej? :)
            • buffalo_bill Fakt. PiS to PRZEŁOM 20.02.06, 16:05
              Ponowna
              Reaktywacja
              Zamordyzmu
              Epatująca
              Łgarstwami
              Ojca
              Malwersanta

Czyli w skrócie - PRZEŁOM
            • sierzant_nowak masz racje! 20.02.06, 16:06
              PiS to prze-łomy :]
          • kaczy.pisiorek Re: PiS to ludzie prawi i sprawiedliwi z poczucie 20.02.06, 15:58
            U pana Kryże to tradycje rodzinne. Jego tatuś skazał Wawrzeckiego w aferze
            mięsnej na karę śmierci.
            • 22091960u Re: PiS to ludzie prawi i sprawiedliwi z poczucie 20.02.06, 16:03
              Ziobro i Gosiewski to mężowie stanu!!!
              • zirby Re: PiS to ludzie prawi i sprawiedliwi z poczucie 20.02.06, 16:05
                22091960u napisał:

> Ziobro i Gosiewski to mężowie stanu!!!

Ufff... Ulzyło mi. Bo skoro obaj to męzowie, to dzieci z tego związku nie
                będzie:) Na szczęscie dla ssaków.
                A ciekawe który robi za mamusie...
                • kaczy.pisiorek Re: PiS to ludzie prawi i sprawiedliwi z poczucie 20.02.06, 16:06
                  Tak, ziobro i gosiewski to wyjątkowo upośledzony materiał genetyczny.
              • sierzant_nowak Znowu masz racje! 20.02.06, 16:08
                > Ziobro i Gosiewski to mężowie!

DOKLADNIE! Ciekawe kiedy sie ujawnia ;-)
    • bebe255 Re: Gabinet "cieni" z PO 20.02.06, 16:04
      Najlepiej ubiera sie pani prezydentowa:))) Nosi bardzo tanie torebki:)))))
      • piaf.e Re: Gabinet "cieni" z PO 20.02.06, 16:06
        bebe255 napisała:

> Najlepiej ubiera sie pani prezydentowa:))) Nosi bardzo tanie torebki:)))))

Co chcesz ,tanie państwo, tanie torebki...takie po 40 groszy?
        • bebe255 Re: Gabinet "cieni" z PO 20.02.06, 16:07
          Ta, ktora ostatnio miala chyba nic nie kosztuje:)
      • 22091960u Re: Gabinet "cieni" z PO 20.02.06, 16:07
        Pani prezydentowa to wybitna poliglotka, nie znam w UE czy nawet w świecie
        osoby o tak wybitnych umiejętnościach językowych...
        • bebe255 Re: Gabinet "cieni" z PO 20.02.06, 16:08
          To bylo na temat jej ubioru:)))))))))))??
          • 22091960u Re: Gabinet "cieni" z PO 20.02.06, 16:12
            Ubiera się lepiej od Hanny Gronkiewicz - Waltz, Danuta Hojarska twierdz "...
            taka wielka dama, a w za krótkich garsonkach chodzi..."
            • bebe255 Re: Gabinet "cieni" z PO 20.02.06, 16:13
              Ubior jest rzecza gustu, co do HGW, to ona na pewno nie nosi reklamowek Galerii
              Centrum do sejmu:)))))))
        • zirby Re: Gabinet "cieni" z PO 20.02.06, 16:09
          Wow! Towarzyszu! Jestem pod wrażeniem. skoro znacie WSZYSTKIE umiejętności
          jezykowe WSZYSTKICH na świecie, to może chociaż - tak dla wzbogacenia wiedzy
          ogółu - wymieńcie pierwszą dziesiątke poliglotów świata, wraz z imionami,
          nazwiskami i jakimś kontaktem gdzie ich można znaleźć... :)
          • 22091960u Re: Gabinet "cieni" z PO 20.02.06, 16:15
            Odwracam pytanie, która z żon "wielkich z UE" zna tyle języków co Pani
            Kaczyńska?
            • zirby Re: Gabinet "cieni" z PO 20.02.06, 16:20
              Towarzyszu, nie zrozumieliscie. Mnie kompletnie nie obchodzi ile jezykow i
              jakich znaja żony lub męzowie z UE, KGB, WC albo TNT:) Mnie interesuje lista
              poliglotów Świata, która wy towarzyszu, znacie tak doskonale. Podajcie choć
              pierwszą dziesiątkę. Wszak wyscie towarzysz prawy i sprawiedliwy, jak cos
              powiecie to wasze slowo jak u wszy... tfu! wróc! jak u Zawiszy:)
        • sierzant_nowak Re: Gabinet "cieni" z PO 20.02.06, 16:11
          > Pani prezydentowa to wybitna poliglotka, nie znam w UE czy nawet w świecie
          > osoby o tak wybitnych umiejętnościach językowych...

Ciekawe co na temat jej zdolnosci jezykowych ma do powiedzenia Lesio :] A ciekaw jestem BARDZO ilez to osob w swiecie i UE znasz, kretynku cyfrowy. Tak dla ustalenia skali - Ojciec Swiety mowil plynnie co najmniej w 6 jezykach. A kaczynska w ilu mowi?
          • 22091960u Re: Gabinet "cieni" z PO 20.02.06, 16:18
            Kaczyńska zna biegle : angielski, hiszpański, francuski, rosyjski, niemiecki
            oraz potrafi nawiązać kontakt w innych językach takich jak : czeski,
            bułgarski...
            • kaczy.pisiorek Re: Gabinet "cieni" z PO 20.02.06, 16:19
              22091960u napisał:

> Kaczyńska zna biegle : angielski, hiszpański, francuski, rosyjski, niemiecki
              > oraz potrafi nawiązać kontakt w innych językach takich jak : czeski,
              > bułgarski...

A umie to zrobić bez użycia rąk?
              • 22091960u Re: Gabinet "cieni" z PO 20.02.06, 16:21
                Maria Kaczyńska to kobieta z klasą...
                • kaczy.pisiorek Re: Gabinet "cieni" z PO 20.02.06, 16:23
                  22091960u napisał:

> Maria Kaczyńska to kobieta z klasą...

Nieprawda. Kobieta, która wyszła za kurdupla bez klasy sama też nie ma klasy.
                  • 22091960u Re: Gabinet "cieni" z PO 20.02.06, 16:26
                    Nawet kurduple mają klasę..
                    • sierzant_nowak tylko taka malutka... :] Klaske - mozna rzec :] 20.02.06, 16:26

• kaczy.pisiorek Re: Gabinet "cieni" z PO 20.02.06, 16:29
                      22091960u napisał:

> Nawet kurduple mają klasę..

Niektóre tak. Np. Napoleon. Ale dwa kurduple Kaczyńskie nie mają klasy, nawet na
                      spółkę.
                      • 22091960u Re: Gabinet "cieni" z PO 21.02.06, 09:33
                        Lech Kaczyński to profesor i pierwszy prezydent, który nie jest prezydentem-
                        rezydentem (jak Wolski,Bolek,AleK)!!!!!!
            • sierzant_nowak a skad to wiesz? :] 20.02.06, 16:20
              slyszales jak rozmawia w tych jezykach? Czy tak tez napisano w jakims wywiadzie w Gali ? :D
              • sierzant_nowak czyli jednak z Gali? :D 20.02.06, 16:25
                Co drugi polityk w trakcie kampanii twierdzi, ze mowi biegle w jakichs jezykach obcych. Jak dojdzie co do czego to okazuje sie ze w najlepszym razie dukaja...
                • 22091960u Re: czyli jednak z Gali? :D 20.02.06, 16:28
                  Sierżancie, a jak tam, "zlew"?
                  • sierzant_nowak przeskocz na nick 911 i odpowiedz :] 20.02.06, 16:32
                    wiec - skad informacje nt. zdolnosci jezykowaych Pieknej Marii? Z naszego dzienniczka? Z rydzyjka ? Z Gali albo jakiejs innej vivy? :D Czy moze Zycie na goraco? ROTFL :D
                    • 22091960u Re: przeskocz na nick 911 i odpowiedz :] 20.02.06, 16:35
                      ach te nerwy...
                      • sierzant_nowak nie denerwuj sie misiek ;-) to moze frustracje 20.02.06, 16:44
                        poglebic :D
                        • 22091960u Re: nie denerwuj sie misiek ;-) to moze frustracj 20.02.06, 17:00
                          Prawda jest bolesna- cienie to cienie!!!
                          • zirby Re: nie denerwuj sie misiek ;-) to moze frustracj 20.02.06, 17:02
                            Podobnie jak kurduple to kurduple, a wywłoka to wywłoka:)
                            • 22091960u Re: nie denerwuj sie misiek ;-) to moze frustracj 20.02.06, 18:48
                              Historia pokaże kto miał racje!!
                              • sierzant_nowak pokaze. I ja sie bede smial a ty bedziesz 20.02.06, 19:02
                                biedniejszy i bardziej sfrustrowany :D Jak tam? Byles misiaczku juz gdzies na nartach w tym sezonie? Znajomi polecaja Aspen, ale ja chyba jednak w dolomitach sie odstresuje :]
                                • 22091960u Re: pokaze. I ja sie bede smial a ty bedziesz 20.02.06, 19:46
                                  Stary jestem lepszy od ciebie, zwiedziłem prawie cały świat. Byłem na wojnie w
                                  Iczkerii i Sudanie.
                                  • 22091960u Re: pokaze. I ja sie bede smial a ty bedziesz 20.02.06, 22:46
                                    Wakacje zawsze spędzam w Ziemi Świętej jako ochotnik IA albo Hagany....
                                    • sierzant_nowak czyli musisz dupki nadstawiac zeby wyjechac 21.02.06, 14:57
                                      w cieple kraje? Gratuluje :D Moze za sprzedaz nerki ktos ci rejs po morzu srodziemnym zafunduje? :D

TAaaaaaaaaaki jestes lepszy ode mnie :D frustraciku
                                      • 22091960u Re: czyli musisz dupki nadstawiac zeby wyjechac 21.02.06, 15:00
                                        Stary ja Tobie prawde gadam , a Ty sobie jaja robisz...
                                        • 9111951u Re: czyli musisz dupki nadstawiac zeby wyjechac 21.02.06, 15:19
                                          Przyjaciel niejakiego Caringtona z tzw. układu
                                          warszawskiego do spóły z latającym na drzwiach od stodoły - porzuconym
                                          oblubieńcem - dobierają się do Donalda i gronkowca. A co o tym sądzi Endrju ?

• 22091960u Re: czyli musisz dupki nadstawiac zeby wyjechac 21.02.06, 15:23
                                            On ich z Filipkiem rozliczy.
                                            • sierzant_nowak smieszny jestes frustraciku 21.02.06, 16:42
                                              tak sam ze soba rozmawiac. Chyba ze obrazic chcesz inteligencje tutaj obecnych probujac nam wmowic, zescie roznymi osobami :]
            • piaf.e Re: Gabinet "cieni" z PO 21.02.06, 15:08
              22091960u napisał:

> Kaczyńska zna biegle : angielski, hiszpański, francuski, rosyjski, niemiecki
              > oraz potrafi nawiązać kontakt w innych językach takich jak : czeski,
              > bułgarski...

Brawo ,zaoszczędzimy na tłumaczach.
              A tak między nami:blefować możesz i tak nikt nie zada sobie trudu żeby to
              sprawdzic.
              Nie przeczę że zna języki(nie koniecznie wszystkie przez ciebie wymienione)
              • 22091960u Re: Gabinet "cieni" z PO 21.02.06, 15:11
                Od czego są media "publiczne", mogą to sprawdzić.
                • piaf.e Re: Gabinet "cieni" z PO 21.02.06, 15:31
                  nie wiem czy media są od sprawdzania czy to CO TY PISZESZ NA FK to prawda czy
                  blef?
                  • 22091960u Re: Gabinet "cieni" z PO 21.02.06, 15:37
                    Zadzwoń do kanelarii p.PREZYDENTA I SPRAWDŹ, MASZ PRAWO PYTAĆ!
                    • zirby Re: Gabinet "cieni" z PO 21.02.06, 15:39
                      Towarzyszu numerowany, jak tam z ta lista poliglotów? Wszak wy znacie tych na
                      swiecie i w ue. I to wszystkich!.. A jak wy coś powiecie to powiecie - nie tak
                      jak te złamasy i dupki co to sie przechwalaja co to oni niby nie wiedza i czego
                      to nie moga, a potem jak przyjdzie co do czego to dudy w miech i chodu :)
                      • 22091960u Re: Gabinet "cieni" z PO 21.02.06, 15:41
                        Ty zapewne jesteś po WUML-u!
                        • zirby Re: Gabinet "cieni" z PO 21.02.06, 15:49
                          Towarzyszu, nie zrozumieliscie. Mnie kompletnie nie obchodzi na jakies to
                          szkoly mi przypisujecie - zwisa mi to równie malowniczo co obecna cena tykwy z
                          orzecha kokosowego wyrażona w muszelkach kauri wsród ludów tubylczych
                          centralnej Mikronezji. Ja was pytałem o liste (chocby 10) najlepszych
                          poliglotów swiata. Wszak wy ich znacie wszystkich, co do jednego, co
                          raczyliscie publicznie przyznac :) A przeciez wy, towarzyszu jestescie prawy i
                          sprawiedliwy i z gęby cholewy sobie robic nie bedziecie - jak mowiliscie ze
                          wiecie to wiecie. Wszak tylko durne, hmmm... "meskie organy kopulacyjne o
                          przerwanej ciągłości tkanek" bez czci i wiary zwykli kłamać na temat własnych
                    • piaf.e Re: Gabinet "cieni" z PO 21.02.06, 15:59
                      22091960u napisał:

> Zadzwoń do kanelarii p.PREZYDENTA I SPRAWDŹ, MASZ PRAWO PYTAĆ!

nie mam najmniejszego zamiaru,to ty udowodnij ze nie blefujesz .
                      • 22091960u Re: Gabinet "cieni" z PO 21.02.06, 16:20
                        Ja to wiem....
                        • zirby Re: Gabinet "cieni" z PO 21.02.06, 16:22
                          Tak, towarzyszu, wy to wiecie... :) I tych wszystkich poliglotów tez znacie...
                          A moze jeszcze wiecie jak to naprawdę w Groom Lake AFB z tym UFO było, albo czy
                          Yeti istnieje? :)
                          • 22091960u Re: Gabinet "cieni" z PO 21.02.06, 16:24
                            Stara szkoła - WUML!!!
                            • zirby Re: Gabinet "cieni" z PO 21.02.06, 16:28
                              Towarzyszu, czy wam widok znaku zapytania w treści postu rozłącza jakieś
                              neurony w mózgoczaszce albo powoduje chwilowe zaćmienie? Mnie nie obchodzą
                              wasze wynurzenia na temat edukacji i systemu szkolnictwa w ogólności. Ja zadaje
                              proste pytania, ktore nie dotycza problemów dla takiego tuza intelektu, jak wy
                              towarzyszu, chyba niezbyt skomplikowanych? A wy towarzyszu nawet w polowie
                              sensownej odpowiedz z siebie nie jesteście w stanie wykrzesać... Smutny to musi
                              być stan takiego okresowego zidiocenia :)
                              • 22091960u Re: Gabinet "cieni" z PO 21.02.06, 16:32
                                Ale Ty masz kompleks, powrót towarzyszy ci się marzy!
                                • zirby Re: Gabinet "cieni" z PO 21.02.06, 16:49
                                  Towarzyszu, znowu was to okresowe zaciemnienie napadło. To moze ja zamiast
                                  znaku zapytania bede pisał "pszczółka" pszczólka :)) Wtedy wam nie bedzie tak
                                  trudno czytać. No wiec przetłumacze wam jeszcze raz - jam człek cierpliwy -
                                  mnie KOMPLETNIE nie obchodza wasze wynurzenia na tematy rózne (poprzeczne i
                                  podłużne, jak mawiał S.Tym) - o szkołach, kompleksach, marzeniach, histori,
                                  czerwonych pajakach i po. Ja wam zadaje pytania. Mysle ze skoroscie towarzyszu
                                  tacy prowi i sprawiedliwi jak wasza partia, to z czystego dobrego wychowania
                                  powinniscie sie starac odpowiedziec. Lub z tejze samej prawosci stwierdzic "nie
                                  wiem, a wypsła mi się wcześniej głupota, bo nie mysle co pisze". Chyba takiego
                                  tuza intelektu to nie przerasta, pszczóka :)
                                  No chyba zeście jeno towarzyszu głupi pozer, co to ledwo do trzech potrafi
                                  zliczyc, musi miec wiecej niz jden nick i jest jeno nadetym bufonem pszczólka:)
                                  Az mi sie nie chce w to wierzyc - wszak bycie prawym i sprawiedliwym wyklucza
                                  taką możliwośc, czyż nie pszczółka pszczółka pszczółka
                                  • 22091960u Re: Gabinet "cieni" z PO 21.02.06, 16:54
                                    Odwracam pytanie, która z żon "wielkich z UE" zna tyle języków co Pani
                                    Kaczyńska??????????????????????????????????????
                                    P.S.
                                    Stary odstaw "trawe", bo ..........
                                    • 22091960u Re: Gabinet "cieni" z PO 22.02.06, 09:16
                                      Triumvirat z PO chce zneutralizować Hannie, Lecha i Donalda.
                                      Bronek "lotnik"+ Bronek Geremek+ Janek M. R.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka