Gość: Kagan IP: *.khi.is 01.12.02, 01:51 "Duch Sw." przeniosl mnie cudownie w inne miejsce, abym mogl skuteczniej omijac ban Michnikowy! ;) Kagan Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ed Re: A ku ku! :) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.12.02, 03:08 Gość portalu: Kagan napisał(a): > "Duch Sw." przeniosl mnie cudownie w inne miejsce, abym mogl > skuteczniej omijac ban Michnikowy! ;) > Kagan Nie jesteś Kaganem, a wiec Twój post ma wartość podrobionuch $ W związku a tym serwuję ci pewne sparafrazowane mysli: - Chce trzymać sie brzegów, a pragnałbym żeglowąć na pełnym morzu. Czy nie sądzisz, że pierwej warto by rozpoznać zasadę powstawania bałwanów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: A ku ku! :) IP: *.khi.is 01.12.02, 03:28 Gość portalu: Ed napisał(a): Gość portalu: Kagan napisał(a): "Duch Sw." przeniosl mnie cudownie w inne miejsce, abym mogl skuteczniej omijac ban Michnikowy! ;) Kagan Gość portalu: Ed napisał(a): Nie jesteś Kaganem, a wiec Twój post ma wartość podrobionych $ K: Skad ta pewnosc? Adas zabanowal mnie na adresie "bigpond", wiec pisuje z roznych serverow proxy, aby nie ulatwic adminowi pracy...;) A moj styl jest raczej trudno podrobic! Nie atakuj mnie wiec ad personam, bo ci zacytuje z Kotarbinskiego...;) E: W związku a tym serwuję ci pewne sparafrazowane mysli: - Chce trzymać sie brzegów, a pragnałbym żeglowąć na pełnym morzu. Czy nie sądzisz, że pierwej warto by rozpoznać zasadę powstawania bałwanów? K: Sniegowych czy morskich? Pozdr. ;) Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skalar Re: A ku ku! :) IP: *.acn.pl / 10.64.5.* 01.12.02, 11:55 A skrót "is" to od Istambułu, czy Islandii? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: A ku ku! :) 01.12.02, 13:28 Gość portalu: Skalar napisał(a): > A skrót "is" to od Istambułu, czy Islandii? Jest od "Idiot State". To takie miejsce na dziedzińcu pewnej placówki zdrowia psychicznego, gdzie kaganowatość jest nie tylko tolerowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: A ku ku! :) IP: *.khi.is 01.12.02, 14:00 Gość portalu: Skalar napisał(a): A skrót "is" to od Istambułu, czy Islandii? K: Istanbul to NIE jest kraj, a Islandia po angielsku to ICeland! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skalar Re: A ku ku! :) IP: *.acn.pl / 10.64.5.* 01.12.02, 14:38 Oj Kaganku, kiepsko z rozumowaniem. Może po angielsku jest 'Iceland', ale tutaj liczy się SKRÓT MIĘDZYNARODOWY (po angielsku Polska nie jest przecież Pland). ps. A może Izrael? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: A ku ku! :) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.12.02, 16:13 I jedne i drugie mają coś wspólnego z pianą. Wolę letni zefirek :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: A ku ku! :) 01.12.02, 16:37 Gość portalu: Kagan napisał(a): > Gość portalu: Ed napisał(a): > Gość portalu: Kagan napisał(a): > "Duch Sw." przeniosl mnie cudownie w inne miejsce, abym mogl > skuteczniej omijac ban Michnikowy! ;) > Kagan > Gość portalu: Ed napisał(a): Nie jesteś Kaganem, a wiec Twój post ma wartość > > podrobionych $ > K: Skad ta pewnosc? Adas zabanowal mnie na adresie "bigpond", wiec pisuje z > roznych serverow proxy, aby nie ulatwic adminowi pracy...;) > A moj styl jest raczej trudno podrobic! Nie atakuj mnie wiec ad personam, bo ci > > zacytuje z Kotarbinskiego...;) > > E: W związku a tym serwuję ci pewne sparafrazowane mysli: > - Chce trzymać sie brzegów, a pragnałbym żeglowąć na pełnym morzu. > Czy nie sądzisz, że pierwej warto by rozpoznać zasadę powstawania bałwanów? > K: Sniegowych czy morskich? Australijskich. Odpowiedz Link Zgłoś
_sorciere Re: A ku ku! :) 01.12.02, 17:30 Ania z Belgii.mnie nie probuja banowac ale probuja co i raz kneblowac. A ja sie nie dam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: A jak Cię kneblują,... IP: *.chello.be / 213.46.162.* 02.12.02, 17:10 jaceq napisał: > ...Aniu? W nie wiesz?? No to szkoda mi Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: A ku ku! :) IP: *.khi.is 01.12.02, 17:56 Jak mógł mnie przenieść byt w którego istnienie przecież nie wierzę? Wariat jestem, nie słuchajcie mnie więcej. Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: st Re: A ku ku! :) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.02, 18:00 Gość portalu: Kagan napisał(a): > Jak mógł mnie przenieść byt w którego istnienie przecież nie wierzę? Wariat jes > tem, nie słuchajcie mnie więcej. > Kagan tylko się nie popłacz biedaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: A ku ku! :) IP: *.khi.is 02.12.02, 03:11 Gość portalu: Kagan FALSZYWY napisał(a): Jak mógł mnie przenieść byt w którego istnienie przecież nie wierzę? Wariat jes tem, nie słuchajcie mnie więcej. Kagan K: Koles! Nie ja jeden pisze z serwera web.khi.is! Ale to ciebie nie upowaznia do podszywania sie pode mnie! Kagan Prawdziwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukułka Re: A ku ku! :) IP: *.khi.is 02.12.02, 16:32 Gość portalu: Kagan FALSZYWY napisał(a): > Koles! Nie ja jeden pisze z serwera web.khi.is! Ale to ciebie nie upowaznia > do podszywania sie pode mnie! > Kagan Prawdziwy Coz, dzis prawdziwych Kaganow juz nie ma ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: A ku ku! :) IP: *.eufaula.k12.ok.us / 164.58.28.* 03.12.02, 11:36 Gość portalu: kukułka napisał(a): > Gość portalu: Kagan FALSZYWY napisał(a): > > > Koles! Nie ja jeden pisze z serwera web.khi.is! Ale to ciebie nie upowazni > a > > do podszywania sie pode mnie! > > Kagan Prawdziwy > > Coz, dzis prawdziwych Kaganow juz nie ma ... K: Sikorki je wyjadly... ;( Odpowiedz Link Zgłoś