taziuta 14.03.06, 07:01 Słyszałem, że w klinice Mossadu, w mieście Lod, od lat już przeprowadzają udane operacje transplantacji napletka. Może Kurski też się na taką załapał, a tylko te ciołki z LPR nie zwróciły uwagi na ślady po szwach? :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noducks Kurski = polityczna prostytucja 14.03.06, 07:10 Ale w IV Rzeczpospolitej Kaczoludowej to norma. Panu Prezesowi Jaroslawowi K. i jego PiSuarowskim kolegom radze zdobyc status pokrzywdzonego. Ale nie w IPN tylko w poradni zdrowia psychicznego Odpowiedz Link Zgłoś
dziecina.betlejemska Dewiacja i patologia LPR 14.03.06, 07:28 Czy pokazał chojaka, czy też nie - to nie ma znaczenia. Prawdzia patologią i dewiacją jest "tropienie Żyda" przez LPR. "Kolega Kurski poprosił mnie, abym zezwolił mu odeprzeć zarzuty". Zarzuty o żydowskie pochodzenie. Totalna patologia, umysłowa dewiacja, brak słów. Kto głosuje na tych ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Jak to kto głosuje? Żydożercy w moherach !!! 14.03.06, 07:35 A poza tym normalni ludzie wyjeżdżają do Anglii i niedługo pozostaną tutaj same mohery. I wtedy będzie wesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
pavle jak nie ściągał to skąd mieć pewność?! 14.03.06, 07:46 niech udowodni, że nie jest Żydem! Odpowiedz Link Zgłoś
hiob102 W TV Trwam udowodni, że nie jest Żydem. 14.03.06, 08:53 TV tzw. ojca Rydzyka będzie miała oczywiście transmisję na wyłączność. Kurski wyłoży tam wszystkie dowody na polskie pochodzenie. I drzewo i korzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: A może komisja śledcza tym sie zajmie? 14.03.06, 09:39 To jest po prostu załosne...Do tego faceta jak ulał pasują słowa pewnej piosenki, pewnego zespołu, który ma gejowskie zacięcie, więc trzeba go zlustrować :P Since I was born I started to decay. Now nothing ever ever goes my way Załosne i tyle - typy a`la Kurski z zydem nie usiadłyby przy jednym stole... Odpowiedz Link Zgłoś
monzie Re: Bawił się fujarką przed facetami? 14.03.06, 10:29 od glodu, ognia, wojny, braci k, LPR-u, moherowych beretow, pisiorow i kurskiego wybaw nas panie zenada Odpowiedz Link Zgłoś
leszek-wroblewski Czy Michnik Jest Pedałem ???????????? 14.03.06, 12:57 zdaje sie, że juz była ciekawa dyskusja na ten temat ... prosze zorientowanych o przypomnienie tego problemu !! Odpowiedz Link Zgłoś
leszek-wroblewski Re: Czy Michnik Jest Pedałem ???????????? 14.03.06, 13:01 leszek-wroblewski napisał: > zdaje sie, że juz była > ciekawa dyskusja na ten temat ... > > prosze zorientowanych > o przypomnienie tego problemu !! a może nawet pedofilem ??? zastrzegam, ze nie chodzi tu o politykę czy antysemityzm ! od tego zdecydowanie odcinamy się ! chodzi tu wyłacznie o ustalenie faktów (śledztwo dziennikarsko-obywatelskie) Odpowiedz Link Zgłoś
kxx1 [...] 14.03.06, 17:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Czy Michnik Jest Pedałem ???????????? 09.05.07, 16:01 Swięci pańscy co za zaścianek, co za mentalność!!.Skąd takie indywidua wylazły na światło dzienne?Jest jakiś środek żeby takie mikroby wytępić?!! Ratunku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jjr44 rzeczywiście, to musiała by ciekawa dyskusja 14.03.06, 18:04 Pan panie leszek-wróblewski to masz takie ciekawe zainteresowania jak ci lpr- owcy: cudze padalstwo, żydowstwo albo agenturę i spiski. Powinniście sobie z romanem, wszechpolakami, skinami i inna tego typu hołotą wybudowac skansen. Odpowiedz Link Zgłoś
ascasc Haha, kurski sie tak wkurzyl ze zaczynam wierzyc 14.03.06, 16:43 w informacje newsweek'a. Odpowiedz Link Zgłoś
remeq Rodowód Kurskiego - Wacławem Potockim 14.03.06, 16:57 img490.imageshack.us/img490/763/potocki19ll.jpg Pisiorom moherowym nadużywającym - wyraźnie nie swoich - pięknych polskich nazwisk w loginach też można zadedykować. Odpowiedz Link Zgłoś
ra_v2 Re: Bawił się fujarką przed facetami? 14.03.06, 18:39 A ja wiem, że Jacek nie pokazywał. Najpier musiałby to znaleźć :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kontonaspam Re: A może komisja śledcza tym sie zajmie? 14.03.06, 10:35 Czyli jednak to ma znaczenie, jakiej się jest narodowości! Odpowiedz Link Zgłoś
killkamill Moim zdaniem żaden porządny _Ż_yd 14.03.06, 11:38 nie usiadł by raczej przy stole z Kurskim!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: A może komisja śledcza tym sie zajmie? 14.03.06, 17:14 KONIECZNIE ! I przed nią p. Kurski spuści spodnie, a TVP będzie to transmitować na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
charnel Re: A może komisja śledcza tym sie zajmie? 15.03.06, 15:28 a oglądalność na łeb, na szyję :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozowykot Re: Żyd!??? O, Jehowo! 14.03.06, 16:10 A ja byłam pewna ,że Jezus był Żydem. A może to nieprawda. W każdym razie dobrze wiedzieć ,że się Kurski od Jezusa odżegnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mazurjinez Re: Żyd!??? O, Jehowo! 14.03.06, 18:53 Jezus był Polakiem, przeciez wszyscy to wiedzą. Matka Boska również. Odpowiedz Link Zgłoś
komentator527 Re: Żyd!??? O, Jehowo! 14.03.06, 20:53 zal mi Was. no coz, czego sie mozna innego spodziewac po ludziach takich jak Wy. Odpowiedz Link Zgłoś
jojne.jakow Re: Żyd!??? O, Jehowo! 16.03.06, 10:07 Oczywiście, że Matka Boska była Polką - przecież mówi się: "Matka Boska - Królowa Polski" Odpowiedz Link Zgłoś
adres.macka Ciemny lud i tak to kupi 14.03.06, 08:26 Niech się teraz Jacek tłumaczy i udowadnia ze nie pokazywał. Nosił wilk razy kilka... Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Takich "ludzi" tylko ich bronią, co innego ich 14.03.06, 09:12 ruszy. Czy to prawda czy nie, lepiej mu tego nie zapomniec. Ot przyda sie w nastepnych wyborach, pokazac moherom ze cos jest na rzeczy, a normalnym ludziom (i tak by nie glosowali na cwaniaka), zeby straszyli swoje dzieci jego facjata nadchodzaca z ciemnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
wenanty Tego nie można udowodnic 14.03.06, 08:54 Bo niby jak ? Wyobraź sobie, że np. okazuje się, że Kurski nie ma penisa :-))) - i co - jak sprawdzic ? (Dla takich faszystów jak on lepiej byłoby się wykastrowac niż uchodzic za Zyda). Albo dokona transplantacjinapletka :-))). Ale za to byłoby wesoło, bo na obradach sejmu posłowie PiS i LPR siedzieliby nadzy od pasa w dół, by udowodnic, że nie są Żydami :-))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
betsy12 Re: Tego nie można udowodnic 14.03.06, 09:33 i to byloby najlepsze, ale konieczna transmisja tv na zywo- tez chce zobaczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
antek138 Re: jak nie ściągał to skąd mieć pewność?! 14.03.06, 11:25 Musiał by pokazać drzewo, drzewce genaologiczne. Jak to czynił poprzednio. Odpowiedz Link Zgłoś
jacg Re: jak nie ściągał to skąd mieć pewność?! 14.03.06, 13:16 tak niech pokaże drzewo oszołom pieprzony taki prymityw i rzeczywisty antysemita ksenofob ma wplyw na to co sier dzieje w tym kraju co za zenada wstyd byc obywatelem tego ciemnogrodu Odpowiedz Link Zgłoś
michalek.pl Re: jak nie ściągał to skąd mieć pewność?! 14.03.06, 15:12 na litosc wszelaka.... toz obrzezanie ma dowodzic pochodzenia etnicznego? Iluz to mezczyzn jest obrzezanych z powodow zdrowotno - fizjologicznych? w normalnych krajach to nawet norma - w Niemczech czy w USA np? W tym ostatnim kraju chlopca pozbawia sie napletka niedlugo po narodzinach - chyba, ze rodzice zastrzega inaczej! Odpowiedz Link Zgłoś
willemeijn Re: A niby co on ma udowadniac? 14.03.06, 16:55 .. ze nie ma pochodzenia zydowskiego? A czy to jest jakies przestepstwo, ze trzeba "udowadniac" swoja niewinnosc!! To wszystko jakies chore... Antysemityzm w najdurniejszym wydaniu...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polski_murzyn [...] 14.03.06, 19:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
benefikus Re: Jak to kto głosuje? Żydożercy w moherach !!! 14.03.06, 11:24 SZybko dołącz do tych wyjeżdzających , wtedy POLSKA będzie POLSKĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
jacg Re: Jak to kto głosuje? Żydożercy w moherach !!! 14.03.06, 13:18 to prawda ten kraj nadaje sie tylko do tego zeby byc ciemna masa robocza niech tu same takie obywatele szmaciaki jak ty benefikus tu siedza co za ciemnogród Odpowiedz Link Zgłoś
jacg Re: Jak to kto głosuje? Żydożercy w moherach !!! 14.03.06, 13:10 dokładnie. EXACTLY Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka Witam Kapitan Stopczyka!! Bylo trzeba jak mowilem 14.03.06, 20:50 kompanie zwartych szeregow i nie byloby problemu!:) Odpowiedz Link Zgłoś
marjolaine Re: Dewiacja i patologia LPR 14.03.06, 07:39 masz rację, ważne kto jest jakim człowiekiem, wśród prawdziwych "Polaków" nir brakuje podłych karykatur ,złodziei itp. , Przypomnijmy sobie nauki JPII Odpowiedz Link Zgłoś
haribu [...] 14.03.06, 07:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wc3 Re: NOWY krytyczny blog- <a href="<a href="http://hari" target 14.03.06, 07:53 Nareszcie widzimy co robił szef Adam Michnik Odpowiedz Link Zgłoś
wc3 Re: NOWY krytyczny blog- <a href="<a href 14.03.06, 08:57 Czemu cenzor gazety usówa posty haribu. Prawda was wyzwoli. W świątecznym dodatku były na końcy gazety ładne artykuły poświęcone tematyce religinej. Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: GW - siega DNA 14.03.06, 10:03 Radziłbym nauczyć się czytać ze zrozumieniem tekst. GW podaje jedynie informacje, o których pisał wczorejszy Newsweek. Odpowiedz Link Zgłoś
kxx1 Re: GW - siega DNA 14.03.06, 11:46 > Radziłbym nauczyć się czytać ze zrozumieniem tekst. GW podaje > jedynie informacje, o których pisał wczorejszy Newsweek. Eeee - niewazne! Balcerowicz musi zos.. eee odejsc! Czy jakos tak.. Odpowiedz Link Zgłoś
jacg Re: GW - siega DNA 14.03.06, 13:24 :))))))) tak tak balcerowicz musi musi! ten zlodziej i zyd! ten LIBERAŁ!!! (o z grozo...) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: GW - siega DNA 14.03.06, 14:15 jacg napisał: > :))))))) tak tak balcerowicz musi musi! ten zlodziej i zyd! ten LIBERAŁ!!! nie wiem jak z prawdziwością innych przytoczonych przez Ciebie epitetów, ale z Balcerka taki liberał jak z koziej rzyci trabka :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
ascasc Re: GW - siega DNA 14.03.06, 16:40 > :))))))) tak tak balcerowicz musi musi! ten zlodziej i zyd! ten LIBERAŁ!!! (o z > > grozo...) Amen! Liberal i satanista! Odpowiedz Link Zgłoś
brite GW - sięgnęła po DNA? 14.03.06, 12:47 GW zrobi testy DNA na wykluczenie pokrewieństwa tej gnidy z rasą semicką? Świetnie, już mamy objawy dbania o 'czystość' polaczkowej rasy panów, niedługo można będzie pewnie spodziewać się kryształowej nocy, a w końcu spłonie Sejm i trzeba będzie wskazać winnego. Hejże hej, jakże wesoły kraj! Odpowiedz Link Zgłoś
zap44 Re: Dewiacja i patologia LPR 14.03.06, 09:27 No to ja bym sie do LPR nie zalapal (nie to ze bym chcial), bo nie rabin ale jakis profesor z Akademi Medycznej mi napletek usunal. Natura mnie obdarzyla ale napletek jakis ciasny byl (stulejka) no i trzeba bylo .. ciach. Ale zeby spodnie sciagac .... Musi lubiec. Pewnie biega w dlugim plaszczu i chwali sie moherom z za krzaka. ZAP Odpowiedz Link Zgłoś
rdb Re: Dewiacja i patologia LPR 100% racji 14.03.06, 10:07 dziecina.betlejemska napisał: > Czy pokazał chojaka, czy też nie - to nie ma znaczenia. Prawdzia patologią i d > ewiacją jest "tropienie Żyda" przez LPR. 100% racji Odpowiedz Link Zgłoś
zbujowachata Re: Dewiacja i patologia LPR/Polemika !!!!!!! 14.03.06, 11:31 Polemika !!!!Na temat aktualnych pseudo polityków-nieudaczników można tylko wymieniać zdania i anegdoty jak w kabarecie !! O Jacusiu K. Wreszcie przyszła koza do woza ! Zapomniał wół jak cielątkiem był Każdej rozkoszy i biedzie koniec przyjdzie ! Może Jacuś poczytał by przysłowia ludowe i byłby normalnym zwyczajnym Jackiem Kurskim. To na tyle od starego Old Horsa. Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta1934 Re: Dewiacja i patologia LPR 14.03.06, 11:44 Nic dodac nic ujac. Wstyd dla LPR i wstyd dla wszystkich Rydzykow. A pozniej sie dziwimy, ze mowia ze Polacy to antysemici. W Polsce kazdego polityka mozna zniszczyc szybko, - wystarczy wyszukac mu zle pochodzenie..Coraz czesciej przychodza na mysl ustawy norymberskie Odpowiedz Link Zgłoś
zupagrochowa1 dziecina.betlejemska napisal 14.03.06, 15:15 dokladnie tak jest - niebawem wszyscy bedziemy musieli ujawniac nasze drzewa genealogiczne do 9. pokolenia zeby cokolwiek zdzialac. Mozna by jeszcze dowalic testy DNA - podobno niezawodne. Smieszne by bylo gdyby np. dziadek Rydzyka okazal sie Zydem (a mozliwe, wszak wielu Zydow przechodzilo na nasza wiare i mieszalo sie z Polanami) Odpowiedz Link Zgłoś
paczula64 Re: Dewiacja i patologia LPR 15.03.06, 07:57 Patrzę i płaczę. Dlaczego? Że ktoś kogoś posądza o bycie Żydem i traktuje to jako ujmę Że ktoś kogoś posądza o to, że nie jest katolikiem i traktuje to jako ujmę Że Gazeta w ogóle podejmuje ten temat ale w końcu odpowiada na potrzeby swoich czytelników, jeżeli nakład Gazety w jakims stopniu odzwierciedla liczbe polaków zainteresowanych taka informacją to ja płaczę Co do Pana Kurskiego mało mnie ochodzi co robi i kim jest, spływa to po mnie za przeproszeniem jak po kaczce. Być może jest w stanie mnie opluć ale ne pewno nie obrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Dewiacja i patologia LPR 09.05.07, 16:27 paczula64 napisał: > Patrzę i płaczę. Dlaczego? > Że ktoś kogoś posądza o bycie Żydem i traktuje to jako ujmę > Że ktoś kogoś posądza o to, że nie jest katolikiem i traktuje to jako ujmę > Że Gazeta w ogóle podejmuje ten temat ale w końcu odpowiada na potrzeby swoich > czytelników, jeżeli nakład Gazety w jakims stopniu odzwierciedla liczbe polaków > > zainteresowanych taka informacją to ja płaczę > > Co do Pana Kurskiego mało mnie ochodzi co robi i kim jest, spływa to po mnie za > > przeproszeniem jak po kaczce. Być może jest w stanie mnie opluć ale ne pewno > nie obrazić. > "Trwoga występnym tylko przyzwoita: Kto się złym czuje, tego zarzut wzruszy. Cienia się swego boi hipokryta, Gdy go wewnętrzne przeświadczenie głuszy." - J.I.Krasicki/wieszcz, jak to wieszcz, ciągle aktualny/ Odpowiedz Link Zgłoś
umyslowo_chory Teraz to sIEM nazywa patAlogia _ j.Kaczor 15.03.07, 08:11 dziecina.betlejemska napisał: > Czy pokazał chojaka, czy też nie - to nie ma znaczenia. Prawdzia patologią i d > ewiacją jest "tropienie Żyda" przez LPR. > "Kolega Kurski poprosił mnie, abym zezwolił mu odeprzeć zarzuty". Zarzuty o żyd > owskie pochodzenie. > Totalna patologia, umysłowa dewiacja, brak słów. Kto głosuje na tych ludzi? www.tworki.internetdsl.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
hummer A dziadek Tuska był w Wermahcie.... 14.03.06, 08:14 Kurski - zrób coś dobrego dla Polski!. Zniknij, razem z twoim pojawiającym się napletkiem! Jedno udowodniłeś. Jeśli go masz to napewno nie jesteś Muzułmaninem. Żydem dalej możesz być :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jacg Re: A dziadek Tuska był w Wermahcie.... 14.03.06, 13:22 ttak tak zniknij kurski z krajobrazu razem ze swoimi drzewami genealogicznymi Odpowiedz Link Zgłoś
komentator527 [...] 14.03.06, 20:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa91b Re: Kurski = polityczna prostytucja 14.03.06, 10:27 noducks napisał: > Ale w IV Rzeczpospolitej Kaczoludowej to norma. Panu Prezesowi Jaroslawowi K. i > > jego PiSuarowskim kolegom radze zdobyc status pokrzywdzonego. Ale nie w IPN > tylko w poradni zdrowia psychicznego Mimo, że mama Kurskiego, b. sędzia i doradca prawny m.i. przy zakupie domu letniskowego w Osieku (obecnie senator RP), ma wygląd semicki, mnie to nie przeszkadza. A swoją drogą brat Jarosław, dziennikarz jest człowiekiem otwartym, jakby pochodził z nieprawego łoża. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Kurski = polityczna prostytucja 09.05.07, 16:39 rosa91b napisał: > noducks napisał: > > > Ale w IV Rzeczpospolitej Kaczoludowej to norma. Panu Prezesowi Jaroslawow > i K. > i > > > > jego PiSuarowskim kolegom radze zdobyc status pokrzywdzonego. Ale nie w I > PN > > tylko w poradni zdrowia psychicznego > Mimo, że mama Kurskiego, b. sędzia i doradca prawny m.i. przy zakupie domu > letniskowego w Osieku (obecnie senator RP), ma wygląd semicki, mnie to nie > przeszkadza. A swoją drogą brat Jarosław, dziennikarz jest człowiekiem > otwartym, jakby pochodził z nieprawego łoża. No właśnie. Tylko 3 lata między nimi różnicy, to samo wychowanie,to jakaś mutacja.Jak p.Jarosławowi udaje się kultywować stosunki rodzinne z taką czarną owcą.Chyba wstyd i żenada.Poglądy można mieć rózne, ale styl, mentalność - tu tolerancja ma swoje granice!!. Odpowiedz Link Zgłoś
parambol z takhem nosem 14.03.06, 12:30 to Icek Kurskenbaum nha phewno jest nhasz. I niech on nie ghada, żhe nie Odpowiedz Link Zgłoś
jacg [...] 14.03.06, 13:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
umyslowo_chory Re: Kurski = polityczna prostytucja 15.03.07, 08:07 noducks napisał: > Ale w IV Rzeczpospolitej Kaczoludowej to norma. Panu Prezesowi Jaroslawowi K. i > > jego PiSuarowskim kolegom radze zdobyc status pokrzywdzonego. Ale nie w IPN > tylko w poradni zdrowia psychicznego zapraszamy. sOM miejsca. www.tworki.internetdsl.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
yaloo Kurski mnie żenuje 14.03.06, 07:12 Tacy goście jak Kurski mnie żenują. Ogólnie-ludzko. Po prostu ręce opadają jak tylko się gdzieś odezwie lub coś o nim przeczytam. Współczuję jego bratu. Odpowiedz Link Zgłoś
marjolaine Re: Kurski mnie żenuje 14.03.06, 07:41 Trzeba po prostu tego faceta ignorować , odesłać e niebyt a dziennikarze nie powinni w ogóle z nim rozmawiać ani o nim pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Kurski mnie żenuje 14.03.06, 08:09 marjolaine napisała: > Trzeba po prostu tego faceta ignorować , odesłać e niebyt a dziennikarze nie > powinni w ogóle z nim rozmawiać ani o nim pisać. *************************************** W zasadzie masz rację. Ale Kurski jest wyjatkowy i nie należy mu żałować żadnego wiadra pomyj, które na niego dziennikarze wyleją. Odpowiedz Link Zgłoś
zap44 Re: Kurski mnie żenuje 14.03.06, 09:30 Niebyt medialny to jedyna kara ktora go dotknie. Facet jest nalogowcem. Jak prasa o nim nie bedzie pisac to bedzie mial 'cold turkey'. ZAP Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Kurski mnie żenuje 09.05.07, 16:44 yaloo napisał: > Tacy goście jak Kurski mnie żenują. Ogólnie-ludzko. Po prostu ręce opadają jak > tylko się gdzieś odezwie lub coś o nim przeczytam. Współczuję jego bratu. A bliżniaków - NIE!!! Wystawiają sobie tym świadectwo swojego poziomu pod każdym względem Odpowiedz Link Zgłoś
poranna_zorza Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 07:12 a tak naprawdę nawet gdyby był żydem to co z tego w XXI wieku chyba powinniśmy być już tolerancyjni.A poza tym to coraz więcej facetów nie tylko żydów jest obrzezanych np.ze względów higienicznych Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Dziecko drogie, a czy to wazne, kto jakie ma pocho 14.03.06, 07:54 dzenie? Jesli tak, to niechcze Giertych udowodni, ze nie jest Niemcem (nazwisko bez watpienia niemieckie), albo - co gorsza dla niego - ze nie jest Zydem. Moze wiec Dlugi Romek sciagnie spodnie i okaze kolegom swa watla polskosc?! Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: Dziecko drogie, a czy to wazne, kto jakie ma 14.03.06, 08:58 A to co mnie najbardziej smieszy w tych "prawdziwych, czystej krwi polakach" (pomijając to że poziom ich wartości stawia ich na równi ze zwierzętami) to fakt że jakoś nikt z nich nie zadał sobie trudu prześledzenia polskiej historii bo gdyby tak było to kilku tych panów zdąrzyłoby się zorientować że zawirowania historyczne sięgając od średniowiecza spowodowały że już chyba nie istnieje Jeśli kiedykolwiek istniało) coś takiego jak "czystej krwi polak" - używając ICH retoryki można powiedzieć że "rasa polska" to mieszanka tatarsko-żydowsko- niemiecko-słowiańska-itd. To całe LPR i duża część PiSu to po prostu zakompleksione dzieciaki, mali ludzie - nie wiem kto na nich głosuje - pewnie podobni do nich polacy - ale czemu tych miernot w naszym społeczeństwie tak dużo??? Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Anvill, proszę... 14.03.06, 09:31 ...nie obrażaj ty zwierząt. Co masz do nich? Odpowiedz Link Zgłoś
kardynal_pacelli1 Re: Dziecko drogie, a czy to wazne, kto jakie ma 14.03.06, 13:05 anvill napisał: > A to co mnie najbardziej smieszy w tych "prawdziwych, czystej krwi polakach" > (pomijając to że poziom ich wartości stawia ich na równi ze zwierzętami) to Na litość, przestańcie obrażać zwierzęta. Odpowiedz Link Zgłoś
jacg Re: Dziecko drogie, a czy to wazne, kto jakie ma 14.03.06, 13:31 o czym w ogóle ta dyskusja? samo dyskutowanie o tym kto ma jakie pochodzenie jest w cywilizowanym swiecie w XXI wieku po prostu ŻENUJĄCE. samo rozważanie kwestii czy ktos moze miec czyste pochodzenie tak samo. przeciez to tak jaskrawo obraza ludzka inteligencje, jest tak zasciankowe, to juz nawet nie jest wyświechtany temat trzeba byc prowincjonalnym kretynem zeby pokazywac jakies drzewa. brak słów... Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Dziecko drogie, a czy to wazne, kto jakie ma 09.05.07, 16:58 Podstawowa norma cywilizowanego człowieka.Ta cała dyskusja jest poniżej pasa Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Czemu tych miernot w naszycm społeczeństwie tak du 09.05.07, 16:55 Zły pieniądz wypiera lepszy.Ta reguła tu też się stosuje."Lepsi" idżmy wszyscy do wyborów bo Ciemnogród nas zaleje. Odpowiedz Link Zgłoś
jacg Re: Dziecko drogie, a czy to wazne, kto jakie ma 14.03.06, 13:27 ja się w ogóle zaczynam wstydzić że jestem polakiem, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Ja w ogóle zaczynam wstydzić się ,Ze jestem Polak 09.05.07, 17:01 jacg napisał: > ja się w ogóle zaczynam wstydzić że jestem polakiem, niestety "jak Czarniecki do Poznania."....rzucim się przez morze. Odpowiedz Link Zgłoś
monty2 Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 07:15 I na tym przykładzie najlepiej widac paranoję Kurskiego i całego PISu. Ta sprawa na pewno nie nadaje się do zbadania przez komisję śledczą, natomiast pewnie kwalifikuje się do pozwu w trybie cywilnym. Tylko, że te oszołomy z niedouczonym ministrem sprawiedliwości na czele tego nie dostrzegają... Odpowiedz Link Zgłoś
miedzy.oczy Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 07:16 Wow, udowodnił, że nie jest Żydem! No to może chłopak odetchnąć. Spróbujmy sobie tylko wyobrazić tę tragedię, gdyby jednak pośród jego korzeni znalazł się jakiś nie-aryjczyk! Mam nadzieję, że przyjętym w tych kręgach zwyczajem, pokazał czystość swojego drzewa do 19 pokoleń wstecz. W Polsce oczywiście antysemityzmu ani ksenofobii nie ma... Ależ skąd! Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 07:36 miedzy.oczy napisał: > Wow, udowodnił, że nie jest Żydem! No to może chłopak odetchnąć. Spróbujmy sobi > e tylko wyobrazić tę tragedię, gdyby jednak pośród jego korzeni znalazł się jak > iś nie-aryjczyk! Mam nadzieję, że przyjętym w tych kręgach zwyczajem, pokazał c > zystość swojego drzewa do 19 pokoleń wstecz. > W Polsce oczywiście antysemityzmu ani ksenofobii nie ma... Ależ skąd! Jak ktoś ma wrzoda to nie znaczy że cały jest wrzodem. Odpowiedz Link Zgłoś
sw.patryk Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 12:43 Ten gosc moze byc kim chce . Nawet Eskimosem , bo to mily narod. Przede wszystkim jest kanalia i pozbawionym skrupolow bydlakiem , ktory dla swojego wybujalego ego i chciwosci moglby wlasna matke spotwarzyc, albo zjesc wlasne ....I to jest wlasciwie problem . Moze byc Zydem , Niemcem czy Rosjaninem , bo w Polsce nielatwo jest byc pewnym swego pochodzenia , zwlaszcza , ze juz starozytni Rzymianie powtarzali " ..mater semper certam , pater non semper incertus " . Wiec matki moze byc pewien , nie ublizajac ojcu , bo moze to przyzwoity czlowiek, tylko jeden z synusiow tak sie wyrodzil. Niewazne pochodzenie . Kazde takie samo dobre. Byle byl porzadnym czlowiekiem. To jest problem tego prostaka, zwanego w niektorych kregach bulterierem. Odpowiedz Link Zgłoś
abuuse Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 20:10 > To jest problem tego prostaka, zwanego w niektorych kregach bulterierem. Bynajmniej wiadomo ze chodzi o bydle Odpowiedz Link Zgłoś
janzdziarski A jak udowodni,ze nie jest masonem? 14.03.06, 20:17 Proponuje zrobic skan mozgu, jak skan wykaze proznie (tego jestem pewien), to masonem z pewnoscia nie jest. Bezmozgich tam nie przyjmuja... Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_romanek koledzy pewno z tego wszystkiego tez pokazali 14.03.06, 07:16 interesy i wszyscy nawzajem zawarli braterskie wiezy tyle, ze nie krwi, ale czegos innego ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec.dyktator Re: koledzy pewno z tego wszystkiego tez pokazali 14.03.06, 07:18 Jak donosi Nasz Dziennik, nowe hasło wyborcze PiS-u w wyborach samorządowych brzmiało będzie "INTERES DLA POLSKI". Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Oczywiście że zdjął. Pokazując ligusom drzewo gene 14.03.06, 07:18 alogiczne zdjął spodnie. Może nie fizycznie ale psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Kurski = GW = brukowce typu NW 14.03.06, 07:18 To żenada.Nie przepadam za Kurskim,wrecz mam na jego punkcie alergie,podobnie jak na tle tych pismaków,którzy o nim pisza bzdury powołuąc sie na anonimowych informatorow bez podania konkretnych,wiarygodnych dowodów. Odpowiedz Link Zgłoś
malgos_01 taka historyjka 14.03.06, 07:40 Gabinet Prezesa (wtorek rano) -Jacuś, mój Ty pieseczku, niewolne media mówią - żeś Ty parch a nie prawdziwy katolik. -Prezesie to oburzający i podły atak zakłamanych dziennikarzy na mój korzeń... tfu korzenie. Nic tylko kłamią i kłamią. -Jacuś wierzę Ci ale jak prawdziwy czekista sprawdzę. Ściągaj portki. (po chwili) -uhmmmmmmm... -yes, yees, yeeeeeesssssss!!!! -Jacuś wierny kundelku, znowu układ, znowu kłamstwa, nasz Ty jesteś....chociaż...wygladasz jakby aligator Cię tam pogryzł... nie może byc ...Ludwik..ten figlarz... też jest nieufny, i za to go lubię... -Prezesie dziękuję za słowa otuchy, na kązde Twoje żądanie stanę na wysokości zadania. - ech Jacuś sprawdzanie Cię to czyta przyjemnośc a pomyśl jak w pamiętny poniedziałek musiałem stabilizowac sytuację, Romek stulejka, Andrzej hemoroidy i jak tu rządzic, no jak:???/ Odpowiedz Link Zgłoś
ad_amus [...] 14.03.06, 09:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
erpe Re: taka historyjka 14.03.06, 16:12 Icek Twoja mame mówi:"Ty sie przyznaj się, to żaden wstyd być Żydem" Odpowiedz Link Zgłoś
az100 Re: Kurski = GW = brukowce typu NW 14.03.06, 09:14 slavik222 napisał: > To żenada.Nie przepadam za Kurskim,wrecz mam na jego punkcie alergie,podobnie > jak na tle tych pismaków,którzy o nim pisza bzdury powołuąc sie na anonimowych > informatorow bez podania konkretnych,wiarygodnych dowodów. A co? miałbyś ochotę na fotkę z tego spokania za zamkniętymi drzwiami? Ja niespecjalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
arbacht_macht_frei Kur(w)ski z Ligi Pedziów Ruskich 14.03.06, 07:21 Pokazał fiuta bankowo, ale ciekawe czy go ma :D:D bo wygląda jak ełnuch :D Odpowiedz Link Zgłoś
k_gasior i co? znowu jakis przedstawiciel PiSu bedzie mowil 14.03.06, 07:23 ze w Polsce nie ma antysemityzmu i obsesyjnej zydofobii? Z calym szacunkiem Panie Kurski co jest wstydliwego lub hanbiacego w posiadaniu zydowskich przodkow? Czy tak samo gwaltownie bronilby sie Pan przed zarzutami ze w Panskich zylach plynie szwedzka czy holenderska krew...? Odpowiedz Link Zgłoś
wenanty Re: i co? znowu jakis przedstawiciel PiSu bedzie 15.03.06, 00:33 Przed takim pomówieniem broniłyby się rządy Królestwa Szwecji i Królestwa Holandii. Kurski jest prawdziwym Polakiem. Wygląda nawet, jak gdyby wszyscy jego przodkowie byli kazirodcami. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek2235 Oczywisty antysemityzm 14.03.06, 07:29 Zdumiewające, "Wyborcza" nie protestuje przeciwko tak oczywistemu antysemityzmowi. Co na to stowarzyszenie "Nigdy Więcej"???? Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Maly czlowiek, tak czy owak 14.03.06, 07:29 Jak dla mnie to kompromitujace jest chociazby to, ze Kurski czul potrzebe dokumentowania swojego pochodzenia. Nie wiem czy zdejmowal spodnie ale czlowiek ktory uwaza, ze pochodzenie jest tak istotne (co udowodnil juz wczesniej czepiajac sie Tuska) widocznie musi sie nim podpierac czujac braki w swojej wlasnej osobowosci. Odpowiedz Link Zgłoś
wysokiktos a gdzie zdjecie? :)))))))) 14.03.06, 07:30 sensacyjna wiadomosc, ale bez zdjecia ;) i z wypowiedziami osob zaprzeczajacymi temu idiotyzmowi. Oto dziennikarstwo wyborczej :))))))))) Prosimy o wiecej informacji ze swiata polityki :)))))))) Wyborcza kompromituje sie do reszty takimi tekstami. Oby tak dalej :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal [...] 14.03.06, 07:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jjr44 Newsweek to napisał 14.03.06, 18:19 czytac, dużo czytac to może zacznie rozumiec. W newsweeku to opisali. Karnowski z newsweeka to pisze. GW cytuje. Jasne że GW sie kompromituje takimi tekstami ale wyłącznie w oczach wielbicieli PiS. news jest dobry, samo to że kurski czuł potrzebę dowodzenia swojej prawdziwej polskości fajne. Podoba mi się. Pokazuje jak nisko człowiek może upaśc. Przyniósł swoje drzewo genealogiczne żeby pokazac że nie ma żydów w rodzinie. Dla mnie to tak samo żałosne jak rozpiecie rozporka. Dodajmy że to już nie jest manipulacja GW - Kurski sam mówi że się tak żałośnie poniżał. Odpowiedz Link Zgłoś
wysokiktos licza sie tylko fakty 14.03.06, 20:26 Skonczmy cynicznie pouczac innych, mowic zeby czytali to zrozumieja, samemu nie majac pojecia o czym sie mowi. Czytanie nie jest jednoznaczne z rozumieniem, czego powyzsza wiadomosc jest dowodem. Od czytania napewno przybywa wiedzy, ale niekoniecznie poprawia sie myslenie :)))))))) Tak jak wczesniej pisalem, w artykule pojawiaja sie tylko i wylacznie zaprzeczenia rzekomego wydarzenia. Zadna z osob nie potwierdzila, ze mialo ono miejsce. Nie rozumie tez oburzenia zwiazanego z drzewem genealogicznym itd. Nie jestem sympatykiem Kurskiego za jego zbyt skrajne poglady i niekonwencjonalne zachowania :) Bedac jednak osoba myslaca, potrafie odroznic oskarzyciela od oskarzonego. Ktos stawiajac zarzut pochodzenia zydowskiego jest oskarzycielem, bo jego zamiary sa oczywiste. Kurski jest w tej sytuacji oskarzonym, wiec znajac zamiary oskarzycieli, przestawia dowody swojego pochodzenia. Czy bylo to sciagniecie spodni? :)))))))) Oczywistym jest, ze gdy ktos wmawia nam cos niezgodnego z prawda (niewazne czy cos obrazliwego czy nie), staramy sie mu udowodnic blad. Tylko, ze istotna sprawa jest odroznienie bledu jako czynu nieswiadomego od oszczerstwa bedacego czynem calkowicie swiadomym! W tym przypadku dzialanie bylo calkowicie zamierzone, wiec kwalifikuje sie pod oszczerstwo. Reakcja Kurskiego (jesli wierzyc wypowiedziom osob zainteresowanych) byly najnormalniejsza w swiecie. Gdy ktos mowi Ci, ze jestes z Bangladeszu (nic do tego panstwa nie mam), ty mu pokazujesz dowod osobisty. A skad sie wziela scena z gaciami, to juz sprawa wyborczej, jej klasy, rzetelnosci i uczciwosci :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Qr(..)ski;((( 14.03.06, 07:31 - Kolega Kurski{...}- wspomina poseł Strąk. - Przedstawił drzewo genealogiczne Kurskich, dowodząc wszystkim, że pochodzi z czysto polskiej, patriotycznej rodziny. Gaci się wstydzi, a tego nie?! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Ale przecież okazało się, że jest obrzezany... 14.03.06, 07:35 A poza tym jaki to problem obrzezany czy nie? A może pisiorkom taki stan penisa nie odpowiada? Może Jaruś uważa, że obrzezaniec jest fe... Odpowiedz Link Zgłoś
darek_pn Podobno sie też pochylał by udowodnić, że nie jest 14.03.06, 07:35 gejem. Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora tak naprawde to nie mial udawadniac tego czy jest 14.03.06, 07:37 zydem , tylko czy jest facetem . Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: Podobno sie też pochylał by udowodnić, że nie 14.03.06, 12:52 darek, poplakalam sie ze smiechu!!:)))) a tak na serio, co to za zboczenie, takie kurskiego obnoszenie sie ze swoim......debilizmem? Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Powolac specjalna komisje do ... 14.03.06, 07:35 zbadania mediow oczerniajacych Kurskiego . Na przewodniczacego proponuje oczywiscie pana Kurskiego . Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Najzabawnejsze jest to moralne oburzenie Kurskiego 14.03.06, 07:42 "Świństwo, hańba" - naprawdę w ustach tego faceta to brzmi bardzo zabawnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Ciemny lud uwierzy - Kurski zdejmuj gacie 14.03.06, 07:43 - To straszliwie, podłe, dziennikarskie kłamstwo, akurat do zbadania w komisji. Do tego sprawa kompletnie nieprawdopodobna. Takiego obleśnego wydarzenia nikt by przecież nie ukrył przez dwa lata - mówi Kurski. ************************************ Mistrz czarnego PR powinien docenić kunszt autora, a nie robić sceny. W końcu ciemny lud i tak uwierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Wsrod 14.03.06, 07:43 takich Polakow, to honor byc Zydem. I wstyd byc Polakiem. Coraz bardziej wstyd. Moze sie wreszcie ten koszmar skonczy. Nie mnie ktos uszczypnie... PF Odpowiedz Link Zgłoś
courtier Zamiest prezentować swoje drzewo 14.03.06, 07:44 powinien wrócić na niego wraz ze swoimi ptaszkami.Jak nie ma czym sie pochwalić to dobrze dowartoścowac sie swoim korzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg ciekawa moralność Straka i jego ugrupowania 14.03.06, 07:47 "- Kolega Kurski poprosił mnie, abym zezwolił mu odeprzeć zarzuty na regionalnym zjeździe partii - wspomina poseł Strąk. - Przedstawił drzewo genealogiczne Kurskich, dowodząc wszystkim, że pochodzi z czysto polskiej, patriotycznej rodziny. Ale nikt mu w spodnie nie zaglądał, takie rzeczy może mówić tylko ktoś niespełna rozumu." Zagladanie w spodnie jest czyms obrzydliwym, a udowadnianie swojego pochodzenia za pomocą drzewa genealogicznego jest jak najbardziej w porządku.Przeciez to jest to samo.Suma sumarum Kurski 'ściągną spodnie' dla udowodnienia czystości swojego pochodzenia, a że zrobił to za pomocą rysunków...?!? A. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Wstydzić i bać się żydostwa - 14.03.06, 07:47 smutne, żałosne i jakie - małe ! Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: ??? 14.03.06, 08:48 W środowisku Kurskiego żydowskie pochodzenie to powód do wstydu. A co dopiero praca dla żydowskiego wywiadu, który z każdego chętnego Żyda jest w stanie (jeśli trzeba to i chirurgicznie :) uczynić goja z metryką do 15 pokoleń wstecz! To (z mojej strony) była tylko taka drobna insynuacja, szyta grubymi nićmi, wymierzona w Kurskiego. Wszystkich innych, urażonych jej formą, przepraszam :-) carlitos35 napisał: > ??? !!!! :-((( > > Odpowiedz Link Zgłoś