smok5 24.03.06, 16:11 tancerza i spiewaka z Wielkiego Chóru Bolszewickiego. Gdzie to Georgetown? fakty.interia.pl/news?inf=731436 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no.mercy [...] 24.03.06, 16:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum [...] 24.03.06, 16:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 [...] 24.03.06, 16:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
no.mercy towarzysz to nie tu.Nie zrozumiales mnie. 24.03.06, 16:31 Ja najpierw szukam dowodow.Niezbitych.Potem wydaje wyrok.PiS postepuje jak wszyscy w tym kraju.Najpierw rzuca sie oskarzenia i gnoi przeciwnika.A potem,gdy nie ma dowodow ,zapada ciasza.Bez slowa przepraszam.I to jest haniebne.I nie zdarza sie w cywilizowanych spoleczenstwach. Dlatego na temat K.,ktorego nie cierpie /a jego polowy jeszcze bardziej/ wypowiem sie,gdy udowodnia,ze jest winien. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek No widzisz.Jak chcesz to nawet po ludzku mówisz. 24.03.06, 16:53 no.mercy napisała: > Ja najpierw szukam dowodow.Niezbitych.Potem wydaje wyrok. ---> Generalnie, masz rację. Zauważ, że zwyczajną sprawą są najpierw podejrzenia, potem śledztwo a na koniec proces i wyrok. Zdarzają się też niesłuszne podejrzenia. Zanim jednak uzna się te podejrzenia za słuszne lub nie, musi być przeprowadzone śledztwo. Tak jak nie można z góry wyrokować o winie tak też nie można, szczególnie w przypadku najróżniejszych ważnych osób, wyznawać ich bezdyskusyjną niewinność. Zbyt dużo tzw. autorytetów okazywało się zwykłymi oszustami. Znamienny jest zawsze wielki krzyk podnoszony przez nie wiadomo kogo, w przypadku niektórych osób z określonych kręgów. I właśnie taki krzyk nasuwa najwięcej wątpliwości. A może dowiedzmy się wreszcie kto to taki jest ponad tym wszystkim i on tylko on ma prawo nadawać tytuł Swiętej Krowy. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: towarzysz to nie tu.Nie zrozumiales mnie. 24.03.06, 18:14 no.mercy napisała: > Ja najpierw szukam dowodow.Niezbitych.Potem wydaje wyrok.PiS postepuje jak > wszyscy w tym kraju.Najpierw rzuca sie oskarzenia i gnoi przeciwnika.A > potem,gdy nie ma dowodow ,zapada ciasza.Bez slowa przepraszam. A to jest dokładnie wypisz-wymaluj metoda GW - tzw. "szkoła kłamstwa" W. Czuchnowskiego (on wie o co chodzi...)... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka7112 Georgetown jest tam 24.03.06, 16:33 gdzie tacy jak ty nie maja wstepu bez wiz. A o ekstradycje naszych ludzi? Kuklinski kase dostal od agencji w poblizu Georgetown i bohaterem waszym jest. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Wyobraź sobie,że ja nie musze mieć wizy 24.03.06, 16:38 USA :)). To po pierwsze. po drugie nie przyrównuj kwacha do porzadnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka7112 Re: Wyobraź sobie,że ja nie musze mieć wizy 24.03.06, 16:42 ale my go uwazamy za naszego. a co ty uwazasz, nie liczy sie. popatrz jak kaczorki tancza do naszej muzyczki. i posylaja zolniezykow,o bialorus walcza. z niemcami wojuja. heheh Odpowiedz Link Zgłoś
no.mercy a jednak jak na obecne standardy byl bardzo porzad 24.03.06, 16:43 ny.I zapewnil temu urzedowi jakosc i spokoj nieosiagalne dla obecnego rezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: a jednak jak na obecne standardy byl bardzo p 24.03.06, 16:57 no.mercy napisała: > ny.I zapewnil temu urzedowi jakosc i spokoj nieosiagalne dla obecnego rezydenta ---> Widocznie czuł się bezkarny. Tylko skąd wiedział, że znikną książki wejść i wyjść z pałacu. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Re: a jednak jak na obecne standardy byl bardzo p 24.03.06, 20:32 no.mercy napisała: > ny.I zapewnil temu urzedowi jakosc i spokoj nieosiagalne dla obecnego rezydenta > . - nawet jak się parę razy uchlał na wyjeździe. Też spokój był ...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Wyobraź sobie,że ja nie musze mieć wizy 24.03.06, 16:44 > USA :)). Jak to jest, że najwięksi patrioci to zawsze polonusy. Wracać, wracać. Już nie ma wymówek, przecież tu raj na ziemi nastaje... Jeszcze przegapicie... Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka [...] 24.03.06, 18:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś