Dodaj do ulubionych

Jak tak dalej pójdzie wystąpimy o ekstradycje

24.03.06, 16:11
tancerza i spiewaka z Wielkiego Chóru Bolszewickiego.
Gdzie to Georgetown?

fakty.interia.pl/news?inf=731436
Obserwuj wątek
    • no.mercy [...] 24.03.06, 16:13
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • my.uczennice.vii.liceum [...] 24.03.06, 16:23
        • no.mercy pasuje do obu stron.Jak wszystko aktualnie 24.03.06, 16:25
        • frau_blada Widze, ze jak zwykle dalyscie czadu siostry :) 24.03.06, 19:32

• smok5 [...] 24.03.06, 16:27
        • no.mercy towarzysz to nie tu.Nie zrozumiales mnie. 24.03.06, 16:31
          Ja najpierw szukam dowodow.Niezbitych.Potem wydaje wyrok.PiS postepuje jak
          wszyscy w tym kraju.Najpierw rzuca sie oskarzenia i gnoi przeciwnika.A
          potem,gdy nie ma dowodow ,zapada ciasza.Bez slowa przepraszam.I to jest
          haniebne.I nie zdarza sie w cywilizowanych spoleczenstwach.
          Dlatego na temat K.,ktorego nie cierpie /a jego polowy jeszcze bardziej/
          wypowiem sie,gdy udowodnia,ze jest winien.
          • 1normalnyczlowiek No widzisz.Jak chcesz to nawet po ludzku mówisz. 24.03.06, 16:53
            no.mercy napisała:
            > Ja najpierw szukam dowodow.Niezbitych.Potem wydaje wyrok.

---> Generalnie, masz rację. Zauważ, że zwyczajną sprawą są najpierw
            podejrzenia, potem śledztwo a na koniec proces i wyrok. Zdarzają się też
            niesłuszne podejrzenia. Zanim jednak uzna się te podejrzenia za słuszne lub nie,
            musi być przeprowadzone śledztwo. Tak jak nie można z góry wyrokować o winie tak
            też nie można, szczególnie w przypadku najróżniejszych ważnych osób, wyznawać
            ich bezdyskusyjną niewinność. Zbyt dużo tzw. autorytetów okazywało się zwykłymi
            oszustami. Znamienny jest zawsze wielki krzyk podnoszony przez nie wiadomo kogo,
            w przypadku niektórych osób z określonych kręgów. I właśnie taki krzyk nasuwa
            najwięcej wątpliwości. A może dowiedzmy się wreszcie kto to taki jest ponad tym
            wszystkim i on tylko on ma prawo nadawać tytuł Swiętej Krowy.
            • no.mercy o dziwo ty tez ------:-))))) 24.03.06, 16:55
          • gniewko_syn_ryba Re: towarzysz to nie tu.Nie zrozumiales mnie. 24.03.06, 18:14
            no.mercy napisała:

> Ja najpierw szukam dowodow.Niezbitych.Potem wydaje wyrok.PiS postepuje jak
            > wszyscy w tym kraju.Najpierw rzuca sie oskarzenia i gnoi przeciwnika.A
            > potem,gdy nie ma dowodow ,zapada ciasza.Bez slowa przepraszam.

A to jest dokładnie wypisz-wymaluj metoda GW - tzw. "szkoła kłamstwa" W.
            Czuchnowskiego (on wie o co chodzi...)...
    • kaczka7112 Georgetown jest tam 24.03.06, 16:33
      gdzie tacy jak ty nie maja wstepu bez wiz. A o ekstradycje naszych ludzi?
      Kuklinski kase dostal od agencji w poblizu Georgetown i bohaterem waszym jest. hehe
      • smok5 Wyobraź sobie,że ja nie musze mieć wizy 24.03.06, 16:38
        USA :)). To po pierwsze. po drugie nie przyrównuj kwacha do porzadnych ludzi.
        • kaczka7112 Re: Wyobraź sobie,że ja nie musze mieć wizy 24.03.06, 16:42
          ale my go uwazamy za naszego. a co ty uwazasz, nie liczy sie. popatrz jak
          kaczorki tancza do naszej muzyczki. i posylaja zolniezykow,o bialorus walcza. z
          niemcami wojuja. heheh
        • no.mercy a jednak jak na obecne standardy byl bardzo porzad 24.03.06, 16:43
          ny.I zapewnil temu urzedowi jakosc i spokoj nieosiagalne dla obecnego rezydenta.
          • 1normalnyczlowiek Re: a jednak jak na obecne standardy byl bardzo p 24.03.06, 16:57
            no.mercy napisała:
            > ny.I zapewnil temu urzedowi jakosc i spokoj nieosiagalne dla obecnego rezydenta

---> Widocznie czuł się bezkarny. Tylko skąd wiedział, że znikną książki wejść i
            wyjść z pałacu.
          • tadeuszx Re: a jednak jak na obecne standardy byl bardzo p 24.03.06, 20:32
            no.mercy napisała:

> ny.I zapewnil temu urzedowi jakosc i spokoj nieosiagalne dla obecnego rezydenta
            > .
            - nawet jak się parę razy uchlał na wyjeździe. Też spokój był ...:)))
        • kotek.filemon Re: Wyobraź sobie,że ja nie musze mieć wizy 24.03.06, 16:44
          > USA :)).

Jak to jest, że najwięksi patrioci to zawsze polonusy. Wracać, wracać. Już nie
          ma wymówek, przecież tu raj na ziemi nastaje... Jeszcze przegapicie...
        • frau_blada No wlasnie! 24.03.06, 19:29

• cimoszenka [...] 24.03.06, 18:20
      • frau_blada Widac, ze zatraciles sie w cytowaniu idola :( 24.03.06, 19:29

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka