Gość: Irina IP: *.wiosenna.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.03, 19:42 Zapodajcie jakąś fajną sztuką małoobsadową, najlepiej z 3-4 rolami żeńskimi i 1 męską. Żeby było fajnie, współcześnie i kontrowersyjnie. Co?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kacha Re: sztuki małoobsadowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.03, 00:41 Wejdź na stronę www.dramat-art.com.pl. Tam są nowe polskie sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: sztuki małoobsadowe IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.03, 13:33 Ja polecam sztuke " Pozwol mi odejsc " , graja Gabriela Kownacka , Danuta Stenka i Jan Monczka w rezyserii Izabelli Cywińskiej , na podstawie powiesc Katarzyny Grocholi . Warto sie na to wybrac ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: sztuki małoobsadowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.03, 23:44 Sztuka Pozwól mi odejśc też jest na tej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: sztuki małoobsadowe IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.03, 01:40 A to nie wiedziałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: sztuki małoobsadowe 01.12.03, 13:36 uważacie, że pozwól mi odejsć jest fajne, współczesne i kontrowersyjne? chyba komercyjne. pomyliły wam się słowa. irina, przejrzyj miesiecznik dialog z ostatnich 3-5 lat. tam są dobre, kontrowersyjne, współczesne, małoobsadowe sztuki. polskie też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adunia Re: sztuki małoobsadowe IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.03, 17:11 Mi sie " Pozwol mi odejsc " bardzo podobalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: sztuki małoobsadowe 01.12.03, 20:16 ja nie mówię o tym, co się podoba, tylko co jest dobre a juz na pewno nie mówię o misiach Odpowiedz Link Zgłoś