artsg 09.04.06, 14:21 Rokitę i PO to tak objechał ża aż miło było słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franciszekszwajcarski Re: Świetna konferencja Andrzeja Leppera. 09.04.06, 14:23 konfa rzeczywiście niezła, chociaż akurat to, co mówił o PO było najmniej istotne i najmniej ciekawe. Powiedział wiele innych ważnych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Tego człowieka nie powinno się słuchać 09.04.06, 14:23 dla niego właśnie powinno być pogardliwe milczenie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
artsg A kogo twoim zdaniem powinno się słuchać ? 09.04.06, 14:24 humbak napisał: > dla niego właśnie powinno być pogardliwe milczenie:/ > Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Złe pytanie. 09.04.06, 14:27 Nie mówię kogo słuchać, a kogo nie słuchać. Słuchać sobie można różnych ludzi, ale wobec powszechnej i od dłuższego czasu trwającej akcji cywilizowania tego indywiduum taką reakcję uważam za najwłaściwszą. Odpowiedz Link Zgłoś
gorby a o oszustwach paliwowych Lyzwinskich mowil ? 09.04.06, 14:47 a o Hojarskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Mowil o oszustwach wyborczych Pani BEGER? 09.04.06, 14:34 dr.szfajcner napisał: Nie ma o czym mówić :-)) raptem parę tysięcy sfałszowanych podpisów.Narobiła sie Renatka.Teraz zrobi maturę,a może już zrobiła?I do rządu,w końcu to popularna postać. Odpowiedz Link Zgłoś
reader.a Re: Mowil o oszustwach wyborczych Pani BEGER? 09.04.06, 14:48 Pani Renatka maturę już zrobiła. Nawet publicznie się przyznała że ściągała. Teraz pani Renatka jest studentką. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Świetna konferencja Andrzeja Leppera. 09.04.06, 14:26 artsg napisał: > Rokitę i PO to tak objechał ża aż miło było słuchać. =========================================== Odreagował vicepremier.Teraz szykuje sie do pchania wózka z Jareczkiem ,Dornem i resztą towarzystwa PiS.Buciki też czasem trzeba prezesowi poczyścić.Ciekawe czy na Rakowieckiej czy Białołece klawisze będą do niego mówić PANIE PREMIERZE . Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Świetna konferencja Andrzeja Leppera. 09.04.06, 14:28 alistair-p napisał: > artsg napisał: > > > Rokitę i PO to tak objechał ża aż miło było słuchać. > =========================================== > Odreagował vicepremier.Teraz szykuje sie do pchania wózka z Jareczkiem ,Dornem > i resztą towarzystwa PiS. Co jest niedoczekaniem Tuska i jego splatfusiałej mafii. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Świetna konferencja Andrzeja Leppera. 09.04.06, 14:30 artsg napisał: > alistair-p napisał: > > > artsg napisał: > > > > > Rokitę i PO to tak objechał ża aż miło było słuchać. > > =========================================== > > Odreagował vicepremier.Teraz szykuje sie do pchania wózka z > Jareczkiem ,Dornem > > i resztą towarzystwa PiS. > > Co jest niedoczekaniem Tuska i jego splatfusiałej mafii. ====================================== A konkretniej?Chodzi o wózek,buciki czy Białołękę? Odpowiedz Link Zgłoś
deltalima Re: Świetna konferencja Andrzeja Leppera. 09.04.06, 14:27 a jakie zdanie miałeś o lepperze przed wyborami? gdy j.kaczyński mówił o powstawaniu samoobrony i jej związkach z sb? nagle samoobrona jest cacy bo dowala 'przyjaciołom z platformy'? Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Świetna konferencja Andrzeja Leppera. 09.04.06, 14:29 Taaa, świetny, Andrzej w ogóle jest świetny. Myślałem, że w polskim rządzie nie trafi się większy buc niż Łapiński, a tu proszę. Witamy w Burakolandii! Wszystkim zwolennikom Jarosława, Lecha, Przemysława, Tadeusza. Artura et caetera gratuluję dobrego samopoczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: Świetna konferencja Andrzeja Leppera. 09.04.06, 14:31 artsg napisał: > Rokitę i PO to tak objechał ża aż miło było słuchać. Pusty smiech ogarnia, jak sie obserwuje ewolucje pisowskich pogladow. :-) Zabawnie jest patrzec, jak sie wam zmieniaja idole. Macie jeszcze odrobine swiadomosci, ze razem z Jarkiem zmierzacie prosto do kompromoitacji? Przypomnijcie sobie kategoryczne slowa Jarka, Ludwika i innych sprzed kilknastu miesiecy, a takze chocby niedawne oburzenie i ostre postawienie sprawy wchodzenia w uklady "ludzi z wyrokami" przy okazji podpisywaniu paktu stabilizacyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp7 Re: Świetna konferencja Andrzeja Leppera. 09.04.06, 14:39 Choćby takie: Marzec 2005 rok / antena RMF FM Lech Kaczyński : PIS jest partią ludzi praworządnych, którzy dążą do rozliczeń krzywd. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS. Najwyższe funkcje w państwie musza sprawować ludzie czyści jak łza. Andrzej Lepper udowodnił, że ma za nic prawo i jest politycznym awanturnikiem. Poparcie PISu dla tego polityka w jakiejkolwiek sytuacji jest nierealne. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt jakakolwiek sytuacja sie zmienila 09.04.06, 14:48 ppppp7 napisał: (...) > Andrzej Lepper udowodnił, że ma za nic prawo i jest politycznym > awanturnikiem. Poparcie PISu dla tego polityka w jakiejkolwiek sytuacji jest > nierealne. Niezle, niezle ... :-) Lepsza koalicja z gosciem, o ktorym tak sie mowilo niedawno, niz z ludzi, ktorych w tym samym czasie nazywalo sie przyjaciomi, i o ktorych nadal mowi sie, ze wlasnie ich najbardziej sie chce w koalicji. Smutni ci nasi wodzowie ... Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: jakakolwiek sytuacja sie zmienila 09.04.06, 14:55 Nie przesadzaj. Nie sam PiS decydował o niepowstaniu koalicji z PO. Tu zawiniły obie strony. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: jakakolwiek sytuacja sie zmienila 09.04.06, 15:00 humbak napisał: > Nie przesadzaj. Nie sam PiS decydował o niepowstaniu koalicji z PO. Tu zawiniły > obie strony. > A co to ma do rzeczy? Niedojscie do koalicji z PO wystarczy, zeby zdanie o niemoznosci wspolpracy "w jakiejkolwiek sytuacji" stracilo na aktualnosci? Nie robmy z siebie nawzajem durni ... Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: jakakolwiek sytuacja sie zmienila 09.04.06, 15:02 Lepsza koalicja z gosciem, o ktorym tak sie mowilo niedawno, niz z ludzi, ktorych w tym samym czasie nazywalo sie przyjaciomi, Coś takiego nie wynika wcale z postępowania PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Świetna konferencja Andrzeja Leppera. 09.04.06, 14:40 bryt.bryt napisał: > artsg napisał: > > > Rokitę i PO to tak objechał ża aż miło było słuchać. > > Pusty smiech ogarnia, jak sie obserwuje ewolucje pisowskich pogladow. :-) > Zabawnie jest patrzec, jak sie wam zmieniaja idole. Macie jeszcze odrobine > swiadomosci, ze razem z Jarkiem zmierzacie prosto do kompromoitacji? > Przypomnijcie sobie kategoryczne slowa Jarka, Ludwika i innych sprzed kilknastu > > miesiecy, a takze chocby niedawne oburzenie i ostre postawienie sprawy > wchodzenia w uklady "ludzi z wyrokami" przy okazji podpisywaniu paktu > stabilizacyjnego. Lepper to świetnie i krótko powiedział. "PO boi się koalicji....." Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp7 Re: Świetna konferencja Andrzeja Leppera. 09.04.06, 14:44 Ha, ha, ha. A kilka tygodni temu Kaczyński obraził się śmiertelnie jak go Tusk porównał do Leppera. A teraz najlepsze kumple... Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: Świetna konferencja Andrzeja Leppera. 09.04.06, 14:45 artsg napisał: (...) > Lepper to świetnie i krótko powiedział. "PO boi się koalicji....." Nie wiem do czego odnosi sie to zdanie, ale mniejsza z tym. Mozna je skomentowac w ten sposob: gdyby PO bala sie powstajacej koalicji, to zaglosowalaby za rozwiazaniem sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Świetna konferencja Andrzeja Leppera. 09.04.06, 14:49 bryt.bryt napisał: > artsg napisał: > > (...) > > Lepper to świetnie i krótko powiedział. "PO boi się koalicji....." > > Nie wiem do czego odnosi sie to zdanie, ale mniejsza z tym. Mozna je > skomentowac w ten sposob: gdyby PO bala sie powstajacej koalicji, to > zaglosowalaby za rozwiazaniem sejmu. No cóż dieta poselska przez cztery lata jest lepsza od diety za pół roku, zwłaszcza od takiej którą się już przejadło. A może to polecenie oficera prowadzącego, czy innego pociągającego za pacynkę Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: Świetna konferencja Andrzeja Leppera. 09.04.06, 14:50 artsg napisał: (...)gdyby PO bala sie powstajacej koalicji, to > > zaglosowalaby za rozwiazaniem sejmu. > > No cóż dieta poselska przez cztery lata jest lepsza od diety za pół roku, > zwłaszcza od takiej którą się już przejadło. > A może to polecenie oficera prowadzącego, czy innego pociągającego za pacynkę > Tuska. Spodziewalem sie w odpowiedzi nie dostane odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Świetna konferencja Andrzeja Leppera. 09.04.06, 14:56 artsg napisał: > bryt.bryt napisał: > > > artsg napisał: > > > > > Rokitę i PO to tak objechał ża aż miło było słuchać. > > stabilizacyjnego. > > Lepper to świetnie i krótko powiedział. "PO boi się koalicji....." ==================================================== Trudno cały czas pilnować portfela,a Lepper i całe to towarzystwo nie będzie cały czas klaskać.Ja też bym się bał i Jareczek też sie boi,tylko udaje bohatera. Odpowiedz Link Zgłoś
porte-parole ciekawe,czy gdy niejacy dziad i slowik wyjda z 09.04.06, 14:46 kicia i zorganizuja konferencje,tez ktos tu napisze,ze byla swietna. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: ciekawe,czy gdy niejacy dziad i slowik wyjda 09.04.06, 14:50 porte-parole napisał: > kicia i zorganizuja konferencje,tez ktos tu napisze,ze byla swietna. :-) znam 3 takich: artsg, zhureck , skin_pl..czy asienka32?, nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Wierzę ci! 09.04.06, 14:47 artsg napisał: > Rokitę i PO to tak objechał ża aż miło było słuchać. Tu akurat pewnie masz rację (nie słuchałem) - jeżeli chodzi o objeżdżanie, znieważanie, insynuacje, obrażanie oraz walkę na sztachety: nie masz lepszego nad Leppera. Ale nie wszyscy gustują w waszych rozrywkach..... Odpowiedz Link Zgłoś
reader.a Re: :)sam już nie wiem, który z was inteligentni 09.04.06, 14:48 ma pełno w ustach. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: :)sam już nie wiem, który z was inteligentni 09.04.06, 14:54 reader.a napisał: > ruchliwy kazio img53.imageshack.us/my.php?image=index0dl.swf Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Pytanie do wszystkich. Dlaczego Hojarska.... 09.04.06, 14:53 Łyżwiński czy Beger nie siedzą w więzieniu tylko plączą się jeszcze po sejmie ? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Głupio pytasz...... 09.04.06, 14:55 artsg napisał: > Łyżwiński czy Beger nie siedzą w więzieniu tylko plączą się jeszcze po sejmie ? Dlaczego pytasz wszystkich a nie ministra sprawiedliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Głupio pytasz...... 09.04.06, 14:56 > Dlaczego pytasz wszystkich a nie ministra sprawiedliwości? Bo każdy mi tu zadaje pytania o w.w. Więc odpowiadam hurtem. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk To już nie rozumiem.... 09.04.06, 15:00 artsg napisał: > Bo każdy mi tu zadaje pytania o w.w. Więc odpowiadam hurtem. Odpowiadasz pytając? Rozumiem, że niemiło mieć nagle owych państwa za koalicjantów, ale masz czegos chciał! Zreszta pani Beger milusia jest i fertyczna, seksapilu kiełbasianego pełna... przyzwyczaisz się :) Ja na szczęście nie muszę. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: To już nie rozumiem.... 09.04.06, 15:08 Tymczasem w kolejce do ciupy stoją już bardzo ciekawe osobistości rodem z partii Demokratów.pl, Platformy i być może sam były prezydent Kwaśniewski. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: To już nie rozumiem.... 09.04.06, 15:16 qwardian napisał: > Tymczasem w kolejce do ciupy stoją już bardzo ciekawe osobistości rodem z > partii Demokratów.pl, Platformy i być może sam były prezydent Kwaśniewski. Z ust mi to wyjąłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
porte-parole Re: Pytanie do wszystkich. Dlaczego Hojarska.... 09.04.06, 14:55 i dziesiatki innych? Poniewaz maja immunitet.I sa wykorzystywani przez tych duzych do rozgrywania duzych interesow. Ale ty,maly obywatelu,pilnuj PIT'a i nie pomyl sie nawet o 5 groszy,bo skarbowka cie wykonczy. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log [...] 09.04.06, 14:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrant1981 Re: Pyt. do wszystkich. Dlaczego artsg zwiał zTwo 09.04.06, 14:59 A tak konkretnie, bez wyzwisk, to co macie przeciwko Lepperowi? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Drogi emigrancie..... 09.04.06, 15:02 Dawno wyjechałeś z kraju? Trudno byłoby streścić dlaczego tak nie lubimy pana Leppera.... może dlatego że głupi burak, cham i demagog, kłamca i populista? To tylko tak na początek mi się przypomnialo.... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Pyt. do wszystkich. Dlaczego artsg zwiał zTwo 09.04.06, 15:02 emigrant1981 napisał: > A tak konkretnie, bez wyzwisk, to co macie przeciwko Lepperowi? A tak konkretnie, bez wyzwisk, to ja nie napisałem, że Lepper zwiał z Torek i na dodatek nie z asienka32 ! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
emigrant1981 Re: Pyt. do wszystkich. Dlaczego artsg zwiał zTwo 09.04.06, 15:05 To pytanie nie bylo do ciebie, a do milosnikow pana "profesora" Leszka B., autora dzisiejszej ruiny polskiego panstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Dobre! 09.04.06, 15:08 emigrant1981 napisał: > autora dzisiejszej ruiny polskiego panstwa... Dobre! Oczywiście lata rządów SLD oraz AWS to rzecz bez znaczenia - Balcerowicz musi odejść. Co za bzdury..... Odpowiedz Link Zgłoś
emigrant1981 Re: Dobre! 09.04.06, 15:37 Balcerovitz rozkladal Polske tez za czasow SLD. Nie pamietasz? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Ciekawe..... 09.04.06, 16:22 emigrant1981 napisał: > Balcerovitz rozkladal Polske tez za czasow SLD. Nie pamietasz? A kiedy to za rządów SLD Balcerowicz był w rządzie? Naprawdę nie pamiętam! Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Ciekawe..... 09.04.06, 16:28 dr.krisk napisał: > emigrant1981 napisał: > > > Balcerovitz rozkladal Polske tez za czasow SLD. Nie pamietasz? > A kiedy to za rządów SLD Balcerowicz był w rządzie? Naprawdę nie pamiętam! O rezultatach "reformowania gospodarki" przez Balcerowicza i spółkę już pisałem. I jak na razie nikt nie potrafił obalić tego co napisałem. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=39792724&a=39792724 Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Ciężko obalać coś co już leży....... :))) 09.04.06, 16:34 Dalej jakoś nie rozumiem - to te 16 lat Balcerowicz był w rządzie? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Ciężko obalać coś co już leży....... :))) 09.04.06, 16:38 dr.krisk napisał: > Dalej jakoś nie rozumiem - to te 16 lat Balcerowicz był w rządzie? Ty też nie masz żadnych argumentów. A Balcerowicz cały czas na różnych stanowiskach trzymał łapy na polskich finansach. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk A jakie ty masz argumenty? 09.04.06, 16:52 artsg napisał: > Ty też nie masz żadnych argumentów. > A Balcerowicz cały czas na różnych stanowiskach trzymał łapy na polskich > finansach. Jak ciebie się czyta, to jakbym Leppera słyszał: "chcielim dobrze, ale Balcerowicz nie pozwalał". To zgrabny wykręt, ale prawda jest inna: poza krótkim okresem autentyczych liberalnych rządów, cały czas mamy SLD/AWS. Pilnowanie, zeby politycy nie dobrali się do kasy i nie zepsuli pieniądza nazywasz "trzymaniem łap na polskich finansach". No i dobrze, że trzyam, bo widzę że wielu innych świerzbią lepkie łapki żeby sie do nich dobrać..... Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: A jakie ty masz argumenty? 09.04.06, 17:11 dr.krisk napisał: > artsg napisał: > > > Ty też nie masz żadnych argumentów. > > A Balcerowicz cały czas na różnych stanowiskach trzymał łapy na polskich > > finansach. > Jak ciebie się czyta, to jakbym Leppera słyszał: "chcielim dobrze, ale > Balcerowicz nie pozwalał". To zgrabny wykręt, ale prawda jest inna: poza > krótkim okresem autentyczych liberalnych rządów, cały czas mamy SLD/AWS. > Pilnowanie, zeby politycy nie dobrali się do kasy i nie zepsuli pieniądza > nazywasz "trzymaniem łap na polskich finansach". No i dobrze, że trzyam, bo > widzę że wielu innych świerzbią lepkie łapki żeby sie do nich dobrać..... Migasz się od pytania jak to możliwe że przez 16 lat reformowania kilkukrotnie wzrosło zadłużenie, dług wewnętrzny jest 450 mld. zł bezrobocie 3 mln. itd. Pokaż choć jedną rzecz którą możemy się pochwalić w świecie ! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Dlaczego udajesz głupka? 09.04.06, 17:21 artsg napisał: > Migasz się od pytania jak to możliwe że przez 16 lat reformowania kilkukrotnie > wzrosło zadłużenie, dług wewnętrzny jest 450 mld. zł bezrobocie 3 mln. itd. > Pokaż choć jedną rzecz którą możemy się pochwalić w świecie ! Od pytania się nie migam, migać można się od odpowiedzi. Spytaj nie mnie, ale kolejnych SLD/AWS-owskich premierów. Od reform jest rząd, a nie banki. A kolejne nasze rządy SLD/AWS najbardziej dbały o własne trwanie a nie o żaden reformy!!! Przecież to właśnei dzięki obietnicow wstrzymania niepopularnych reform wygrały! PiS zreszta też. Balcerowicz nic do tego nie ma - czy to on ustala wydatki publiczne? Człowieku, jeżeli nie rozumiesz tych najprostszych, fundamentalnych zasad dzialania państwa, to dyskusja z tobą jest stratą czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Dlaczego udajesz głupka? 09.04.06, 17:26 > kolejne nasze rządy SLD/AWS W swojej wyliczance zapomniałeś dodać że PO i jej wcześniejsze klony też były w rządach i też zabiegały tylko o to żeby się utrzymać przy korycie. A już najśmieszniejsze to są te ich klonowania. Ile tego było to już sam nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Dlaczego udajesz głupka? 09.04.06, 17:28 W tych samych rządach z PO były też pierwsze szeregi PiSu z obecnym Prezydentem i Premierem na czele. Nie zapominajmy o tym! Odpowiedz Link Zgłoś
artsg To jeszcze powiedz jeszcze .... 09.04.06, 17:35 peer2 napisał: > W tych samych rządach z PO były też pierwsze szeregi PiSu z obecnym Prezydentem > > i Premierem na czele. Nie zapominajmy o tym! kto odpowiadał za gospodarkę i finanse w tym czasie, a za co odpowiadały pierwsze szeregi PiSu z obecnym Prezydentem i Premierem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk A co mnie PO obchodzi? 09.04.06, 17:30 artsg napisał: > W swojej wyliczance zapomniałeś dodać że PO i jej wcześniejsze klony też były w > > rządach A co mnie PO obchodzi, toż to sieroty po AWS. I co to ma do rzeczy - czyli sugerowanego przez ciebie napędzania deficytu finansów publicznych przez Balcerowicza??? Jak nie wiesz co odpowiedzieć, to nie odpowiadaj. Howgh. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: A co mnie PO obchodzi? 09.04.06, 17:42 dr.krisk napisał: > artsg napisał: > > > W swojej wyliczance zapomniałeś dodać że PO i jej wcześniejsze klony też > były > w > > > > rządach > A co mnie PO obchodzi, toż to sieroty po AWS. I co to ma do rzeczy - czyli > sugerowanego przez ciebie napędzania deficytu finansów publicznych przez > Balcerowicza??? Jak nie wiesz co odpowiedzieć, to nie odpowiadaj. > Howgh. Wciąż nie widzę odpowiedzi na moje pytanie. Czym możemy się pochwalić w świecie dzięki reformom Balcerowicza? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Jesteś niepoprawny.... 09.04.06, 17:55 artsg napisał: > Wciąż nie widzę odpowiedzi na moje pytanie. > Czym możemy się pochwalić w świecie dzięki reformom Balcerowicza? Tu akurat walnąłeś piramidalna głupotę. Jak nie widzisz róznicy pomiędzy PRL-em a obecną Polską, to nic na to nie poradzę. No chyba że nie możesz dostać częsci zamiennych do twojej Syrenki, to mi przykro - fakt, Balcerowicz tu zawinił. Spróbuj przez allegro - oni tam rózny złom sprzedają..... Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Jesteś niepoprawny.... 09.04.06, 18:02 dr.krisk napisał: > artsg napisał: > > > Wciąż nie widzę odpowiedzi na moje pytanie. > > Czym możemy się pochwalić w świecie dzięki reformom Balcerowicza? > Tu akurat walnąłeś piramidalna głupotę. Jak nie widzisz róznicy pomiędzy PRL- em > > a obecną Polską, to nic na to nie poradzę. No chyba że nie możesz dostać częsci > > zamiennych do twojej Syrenki, to mi przykro - fakt, Balcerowicz tu zawinił. > Spróbuj przez allegro - oni tam rózny złom sprzedają..... Mówisz tak jakby cały świat stał w miejscu a tylko my dzięki Balcerowiczowi gnali do przodu. Otóż jest inaczej: świat zapieprzał cały czas a my w miejscu truchtaliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
pampolion Re: A jakie ty masz argumenty? 11.04.06, 11:06 ...........Pokaż choć jedną rzecz którą możemy się pochwalić w świecie !..... BLIŹNIACY!!!! A co źli, i postraszą i rozśmieszą, ogólnie fajni tacy są. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg To że jest przeciw Balcerowiczowi. 09.04.06, 15:05 emigrant1981 napisał: > A tak konkretnie, bez wyzwisk, to co macie przeciwko Lepperowi? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie 10.04.06, 23:14 prawa lub regulaminu.? A tak konkretnie, bez wyzwisk, to ja napisałem, że Lepper zwiał z Tworek i na dodatek z asienka32 ! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Pytanie do wszystkich. Dlaczego Hojarska.... 09.04.06, 14:57 artsg napisał: > Łyżwiński czy Beger nie siedzą w więzieniu tylko plączą się jeszcze po sejmie ? ============================== To jest pytanie do Ziobry,ale bardzo trafne.DLACZEGO !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Ta koalicja nie powstanie 09.04.06, 15:08 Czy nie widzicie róznic w tym co mówia panowie, którzy jutro usiądą do stołu? Przecież to sie wzajemnie wyklucza. Kaczyński stoi na gruncie "niedotykania" gospodarki, a przede wszystkim rezerw walutowych. Lepper zaś tylko marzy, zeby się do nich dorwać i roztrwonić. Koalicja powstanie ale na warunkach PiSu. Nie wyobrażam sobie, żeby PiS zaakceptował ten bełkot gospodarczy, którym się popisuje Lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Fajnie, tylko.... 09.04.06, 15:11 sawa.com napisała: > Koalicja powstanie ale na warunkach PiSu. Hmm, już widzę Leppera jak przestrzega warunków koalicyjnych :)))) Z alkoholikiem nie idzie się na piwo...... Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Fajnie, tylko.... 09.04.06, 15:14 dr.krisk napisał: > sawa.com napisała: > > > Koalicja powstanie ale na warunkach PiSu. > Hmm, już widzę Leppera jak przestrzega warunków koalicyjnych :)))) > Z alkoholikiem nie idzie się na piwo...... Masz rację! Oczywiście jesli w ogóle powstanie, to podzieli los paktustabilizacyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk No właśnie... 09.04.06, 16:21 sawa.com napisała: > Masz rację! Oczywiście jesli w ogóle powstanie, to podzieli los > paktustabilizacyjnego. Ano właśnie. Tak naprawdę nikt nie wierzy, że koalicja taka ma sens, że uda się coś pożytecznego z ludźmi Leppera zrobić. No to po jakiego grzyba w to wchodzić? Po co zgłaszać wniosek o rozwiązanie Sejmu, jak wiadomo że nie przejdzie? Nie lubię polityki pustych gestów - a Kaczyńscy wręcz chyba uwielbiają. Dla mnie szkoda po prostu czasu na te jałowe sejmowe debaty poświęcone im samym, zamiast żywotnym sprawom kraju i obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Nie mogę się doczekać jutrzejszej GW i jej...... 09.04.06, 15:03 rzygni....a żółcią na budująćą się koalicję. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Już rozumiem po co ta koalicja!!!! 09.04.06, 15:06 Chcecie zobaczyć co napisze GW. To naprawdę ciekawy sposób uprawiania polityki: jazda bez trzymanki z jednoczesna obserwacją reakcji Gazety Wyborczej.... Strach pomyśleć co będzie dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
artsg [...] 09.04.06, 15:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian [...] 09.04.06, 15:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: :)sam już nie wiem, który z was inteligentni 09.04.06, 15:08 www.spieprzajdziadu.pl/pliki/giertych.jpg ten panie Heniu jest naj:)) Odpowiedz Link Zgłoś
reader.a Re: :)sam już nie wiem, który z was inteligentni 09.04.06, 15:35 Najlepiej wygląda jak jest wściekły:) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: :)sam już nie wiem, który z was inteligentni 09.04.06, 16:06 jola_iza napisała: > www.spieprzajdziadu.pl/pliki/giertych.jpg > ten panie Heniu jest naj:)) ..czy ja wiem ? www.youtube.com/w/roman?v=014ii1ugwqA&feature=Recent&page=1&t=t&f=b img385.imageshack.us/img385/2416/czyteoczy3bc.jpg Pani Jolu. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwa11 poczekaj jak ciebie objedzie 09.04.06, 15:19 kapital wyjezdzajacy szybko z Polski. a za pozyczki na emerytury bedziesz krwawica placil. dobry zysk z debilow bedziemy mieli. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: poczekaj jak ciebie objedzie 09.04.06, 15:21 kwakwa11 napisała: > kapital wyjezdzajacy szybko z Polski. a za pozyczki na emerytury bedziesz > krwawica placil. dobry zysk z debilow bedziemy mieli. hehehe Kapitał to już z pięć razy po wyborach miał wyjechać. I co ? jak na razie jest coraz lepiej (oczywiście nie dla Agory którą każdy wyprzedaje) Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwa11 Re: poczekaj jak ciebie objedzie 09.04.06, 15:37 Polska ma najmniejszy udzial inwestycji na lebka w calej pokomuszej mitteeuropie. i tempo spada. ale dlug wasz nadal dobrze placi. Boo on bedzie zawsze sciagalny. z wyzszym procentem, jak zajdzie potrzeba, lub zamieniony na towar i ziemie w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: poczekaj jak ciebie objedzie 09.04.06, 15:43 kwakwa11 napisała: > Polska ma najmniejszy udzial inwestycji na lebka w calej pokomuszej > mitteeuropie. i tempo spada. ale dlug wasz nadal dobrze placi. Boo on bedzie > zawsze sciagalny. z wyzszym procentem, jak zajdzie potrzeba, lub zamieniony na > towar i ziemie w Polsce. Zamienić to ty się możesz na rozumy z Tuskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Powaliła mnie ta argumentacja :))))))))) 09.04.06, 17:57 artsg napisał: > Zamienić to ty się możesz na rozumy z Tuskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Powaliła mnie ta argumentacja :))))))))) 09.04.06, 18:05 wiewiorzasta napisała: > artsg napisał: > > > Zamienić to ty się możesz na rozumy z Tuskiem. > Wcale się nie dziwię bo Tusk to zdalnie sterowany .... (żeby go nie obrazić napiszę) .. jełop Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Powaliła mnie ta argumentacja :))))))))) 09.04.06, 18:07 artsg napisał: > Wcale się nie dziwię bo Tusk to zdalnie sterowany .... (żeby go nie obrazić > napiszę) .. jełop Lustereczko powiedz przecie, gdzie jest Kur...ski na tym świecie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Powaliła mnie ta argumentacja :))))))))) 09.04.06, 18:29 > Lustereczko powiedz przecie, gdzie jest Kur...ski na tym świecie? :))) > > A co Kurski ma z tym wspólnego ? I jeszcze jedno który Kurski, Jacek czy ten babiarz Jarosław. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Małe podsumowanie i przewrotne pytanie.... 09.04.06, 15:34 dlaczego PO nie chce koalicji PIS SO ? Przecież ta koalicja ma całkowicie pogrążyć PIS, dzięki czemu wasz najwiekszy przeciwnik zostanie zmarginalizowany na scenie polityki. Więc co wam się nie podoba ? Nie chcecie sami rządzić ? Odpowiedz Link Zgłoś
reader.a Re: Małe podsumowanie i przewrotne pytanie.... 09.04.06, 15:37 Koalicji PiS- Samooborna nie będzie. Zobaczycie za jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwa11 Oby byla. pogrzebie PiS calkowicie 09.04.06, 15:38 i zaniknie rydzykowy nazizm. Odpowiedz Link Zgłoś
reader.a Re: Oby byla. pogrzebie PiS calkowicie 09.04.06, 15:40 Nie będzie, zobaczycie. Jarosław ma plan ...już chyba F. Ale on także nie wypali. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Domyślam się że waszym celem jest tylko szkodzanie 09.04.06, 15:37 artsg napisał: > dlaczego PO nie chce koalicji PIS SO ? Przecież ta koalicja ma całkowicie > pogrążyć PIS, dzięki czemu wasz najwiekszy przeciwnik zostanie zmarginalizowany > > na scenie polityki. Więc co wam się nie podoba ? Nie chcecie sami rządzić ? A właściwie to się nie domyślam, tylko wiem to na pewno. Każdy zdrowo myślący to wie. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Domyślam się że waszym celem jest tylko szkod 09.04.06, 16:00 artsg napisał: > artsg napisał: > > > dlaczego PO nie chce koalicji PIS SO ? Przecież ta koalicja ma całkowicie > > > pogrążyć PIS, dzięki czemu wasz najwiekszy przeciwnik zostanie > zmarginalizowany > > > > na scenie polityki. Więc co wam się nie podoba ? Nie chcecie sami rządzić > ? > > A właściwie to się nie domyślam, tylko wiem to na pewno. Każdy zdrowo myślący > to wie. ============================================== Z tej wypowiedzi wynika że akurat Ty nie wiesz :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bak_on Re: Domyślam się że waszym celem jest tylko szkod 09.04.06, 16:36 Czy ja wiem, czy PO nie chce tej koalicji? Ostatecznie jakby tak na prawde nie chiala, to zgodzilaby sie na rozwiazanie Sejmu. Sam jestem ciekaw czy do tej koalicji wogole dojdzie, bo SamoPis to jeszcze wiekszosci parlamentarnej nie ma, a nie sadze, zeby kogos tak na frico jako trzeciego da sie zlapac. Trzeba bedzie zaplacic stanowiskami, czy przywilejami, a te juz porozdawane. ba, kolejka juz obecnych koalicjantow nie do konca jest obsluzona. Swoja droga, byc moze to troche samodestruktywne, ale chcialbym zobaczyc te koalicje w dzialaniu. Pan Andrzej juz daje przedsmak jak bedzie ona funkcjonowac, a zapewne Pan Jarek na wlasnej skorze odczuje powiedzenie "Boze strzez mnie przed przyjaciolmi, bo z wrogami sobie jakos poradze". Swoja droga juz mogl sie przekonac w pakcie destabilizacyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Małe podsumowanie i przewrotne pytanie.... 09.04.06, 16:04 A skąd wiesz że PO tego nie chce? Wyborcy PO nie chcą bo SO u władzy nie wróży niczego dobrego dla kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Małe podsumowanie i przewrotne pytanie.... 09.04.06, 16:21 humbak napisał: > A skąd wiesz że PO tego nie chce? Wyborcy PO nie chcą bo SO u władzy nie wróży > niczego dobrego dla kraju. > Nic dobrego nie zdziałała też nigdy PO i jej wcześniejsze klony. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Małe podsumowanie i przewrotne pytanie.... 10.04.06, 01:22 PO to PO. Równie dobrze możesz tak powiedzieć o PiS i niczego to nie da. A SO to partia potworek. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford No coz, jesli kochasz szpiclow WSI :))) O gustach 09.04.06, 17:29 sie nie dyskutuje:) www.pis.org.pl/article.php?id=3421 Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Niedoinformowany kropekuku zapominasz że dni... 09.04.06, 17:31 kropek_oxford napisał: > sie nie dyskutuje:) > www.pis.org.pl/article.php?id=3421 WSI są policzone. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Buhahahaha!!! Dokladnie od POL roku, jesli sie nie 09.04.06, 17:33 myle:) Ile to juz dni tych przeszlo? 150? 180? Policz z nami! Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Śmieszny jesteś 09.04.06, 17:38 kropek_oxford napisał: > myle:) Ile to juz dni tych przeszlo? 150? 180? Policz z nami! podobnie jak ci co chcą zrealizowania obietnic przedwyborczych w miesiąc czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Niedoinformowany kropekuku zapominasz że dni. 09.04.06, 17:54 artsg napisał: > WSI są policzone. A co to ma wspólnego z tym, co napisał Kropek? Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Ze jak WSI sie zlikwiduje, to SO z agenta stanie 09.04.06, 17:57 sie bez skazy - swiadkow sqrwienia sie koalicjanta nie bedzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Ze jak WSI sie zlikwiduje, to SO z agenta sta 09.04.06, 19:25 kropek_oxford napisał: > sie bez skazy - swiadkow sqrwienia sie koalicjanta nie bedzie;) A co ci przeszkadza że dzięki temu PIS się pogrąży w niebyt parlamentarny ? Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Znam Kaczynskich nie od dzisiaj. Sqrwielami nie sa 09.04.06, 20:04 I ich mi szkoda - z tego smietnika historii, na jaki dzieki wam trafia, juz nigdy wiecej do polityki nie powroca; sa na to po prostu za starzy, by odczekac tyle, zeby ludzie ZAPOMNIELI. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Znam Kaczynskich nie od dzisiaj. Sqrwielami n 09.04.06, 21:16 kropek_oxford napisał: > I ich mi szkoda Ale się łaskawca znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Towarzyszu jak zwykle kłamiecie 09.04.06, 20:00 Według Waszego bełkotu moje godziny miały być policzone a ja mam się świetnie. Co byście towarzyszunie powiedzieli to kłamiecie...oj defraudant Rydzol będzie niezadowolony bo nie uda mu się znowu naciągnąć biednych emerytek aby Wasze kłamstwa odkupić. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Towarzyszu jak zwykle kłamiecie 09.04.06, 21:14 zablokowany napisał: > Według Waszego bełkotu moje godziny miały być policzone a ja mam się świetnie. > Co byście towarzyszunie powiedzieli to kłamiecie... I to była moja prorocza wypowiedź. Za twoje chamstwo zablokowali ci konto i teraz zwykłym mutantem lub jak kto woli klonem. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Towarzyszu jak zwykle kłamiecie 09.04.06, 21:18 Jak tam twoje akcje Agory? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=40018248&a=40018739 Dużo dziś na nich straciłeś? A jutro ile sobie na złość masz zamiar stracić? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Towarzyszu jak zwykle kłamiecie 09.04.06, 21:20 maaac napisał: > Jak tam twoje akcje Agory? > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=40018248&a=40018739 > Dużo dziś na nich straciłeś? A jutro ile sobie na złość masz zamiar stracić? Nie masz pojęcia o giełdzie. Wczoraj i dziś giełda jest zamknięta. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Towarzyszu jak zwykle kłamiecie 09.04.06, 21:23 Aha :) i tylko dlatego nie traciłeś? Czyli właścicielem Agory jesteś tylko w dni zamknięcia giełdy? W inne już nie? Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Towarzyszu jak zwykle kłamiecie 09.04.06, 21:27 Jak tam inżynier R.? Dużo mu w reklamówkach przyniosłeś świadectw NFI? Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Towarzyszu jak zwykle kłamiecie tak jak bura suka 09.04.06, 21:25 Kłamiesz jak bura suka. Nigdy w życiu nie miałem nawet 1 akcji Agory. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Towarzyszu jak zwykle kłamiecie tak jak bura 09.04.06, 21:29 zablokowany napisał: > Kłamiesz jak bura suka. Nigdy w życiu nie miałem nawet 1 akcji Agory. > A co ty za mnie odpowiadasz ? Chory jesteś czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Towarzyszu za siebie odpowiadam 09.04.06, 21:37 bo do mnie przez pomyłkę skierowano to pytanie. Niestety znowu nie wyryrałeś się wiec masz problemy z logicznym myśleniem. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Towarzyszu za siebie odpowiadam 09.04.06, 21:39 zablokowany napisał: > bo do mnie przez pomyłkę skierowano to pytanie. Niestety znowu nie wyryrałeś > się wiec masz problemy z logicznym myśleniem. Lepiej się lecz bo masz aldzchaimera i w klawisze nie trafiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Towarzyszu jak zwykle kłamiecie tak jak bura 09.04.06, 21:31 Kolego bez nerw - to artsg chwalił się posiadaniem akcji Agory, których spadek co dzień ogłasza. :) Masochista! Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Towarzyszu jak zwykle kłamiecie tak jak bura 09.04.06, 21:35 maaac napisał: > Kolego bez nerw - to artsg chwalił się posiadaniem akcji Agory, których spadek > co dzień ogłasza. :) Masochista! Cimoszenka się narąbał i plecie od rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Towarzyszu jak zwykle kłamiecie tak jak bura 09.04.06, 21:38 Ja tam mogę być narąbany bo jak mam narąbać się to za swoje pieniądze a nie za pieniądze z oszukanych emerytek. Wolę być narabany niż ryrać rydzola. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Towarzyszu jak zwykle kłamiecie tak jak bura 09.04.06, 21:43 zablokowany napisał: > Ja tam mogę być narąbany bo jak mam narąbać się to za swoje pieniądze a nie za > pieniądze z oszukanych emerytek. > Wolę być narabany niż ryrać rydzola. Tylko nie nadużywaj denaturatu bo to na cerę szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Towarzyszu jak zwykle kłamiecie tak jak bura 10.04.06, 23:29 Wino , które teraz piję to żeby Was było stac na zakupienie towarzyszu musielibyście okradać emerytki przez pół roku...Spieprzaj dziadu Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Do artsg! 09.04.06, 21:53 To jak z tymi akcjami artsg jest? Specjalnie je trzymasz by tracić? Frajdę ci to sprawia widzieć jak z dnia na dzień biedniejesz? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Do artsg! 09.04.06, 22:03 maaac napisał: > To jak z tymi akcjami artsg jest? Specjalnie je trzymasz by tracić? Frajdę ci > to sprawia widzieć jak z dnia na dzień biedniejesz? Na jednych się trochę traci a na innych wielokrotnie więcej zyskuje. Agorę trzymam na pamiątkę jako relikt "geniuszu" Michnika Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Do artsg! 09.04.06, 22:17 Czyli lubisz tracić na akcjach tak dla pamiątki? Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Towarzyszu jak zwykle kłamiecie 09.04.06, 21:24 Po pierwsze. Konto zostało zablokowane bo jesteś ubeckim donosicielem. W przeciwieństwie do Ciebie nie zajmuję się donoszeniem. Mało tego nie ukrywam tego, że konto zostało zablokowane i potrafię do tego przyznać się. Wy towarzyszu klonujecie nicki i to jest Wasz problem. Z drugiej strony klonem to Wy jesteście towarzyszu i możecie kłamać dalej. Tylko nie okradajcie staruszek tak jak to było w przypadku świadectw NFI. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Towarzyszu jak zwykle kłamiecie 09.04.06, 21:27 zablokowany napisał: > Po pierwsze. Konto zostało zablokowane bo jesteś ubeckim donosicielem. W > przeciwieństwie do Ciebie nie zajmuję się donoszeniem. Mało tego nie ukrywam > tego, że konto zostało zablokowane i potrafię do tego przyznać się. Wy > towarzyszu klonujecie nicki i to jest Wasz problem. Z drugiej strony klonem to > Wy jesteście towarzyszu i możecie kłamać dalej. > Tylko nie okradajcie staruszek tak jak to było w przypadku świadectw NFI. Jesteś cham i dlatego ci konto zablokowali. I nie musisz mi się tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Towarzyszu jak zwykle kłamiecie 09.04.06, 21:39 Dla Was towarzyszu mogę być chamem. Nawet mi to schlebia. Spieprzaj dziadu zbierać pieniądze na odszkodowanie za defraudację powierzonych świadectw NFI, które miały być przeznaczone na ratowanie Stoczni Gdanskiej... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=39996980&a=39999266 Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Towarzyszu jak zwykle kłamiecie 09.04.06, 21:41 zablokowany napisał: > Dla Was towarzyszu mogę być chamem. Nawet mi to schlebia. Chamem to jesteś nie tylko dla mnie, ale i dla moderatora gazetowego bo ci ci drugi post kasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Towarzyszu jak zwykle kłamiecie 10.04.06, 23:31 Kązdy post który wyjasnia kim jesteście towarzyszu moderator może kasować. Ja w przeciwieństwie do Was towarzyszu nie okradałem emerytek....ze świadectw NFI. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Panie zablokowany, ten artsg to Towarzysz ? 10.04.06, 22:27 domyślałem sie, no ale jesli Pan twierdzisz, to wszystko jasne! :-) zablokowany napisał: > Dla Was towarzyszu mogę być chamem. Nawet mi to schlebia. Spieprzaj dziadu > zbierać pieniądze na odszkodowanie za defraudację powierzonych świadectw NFI, > które miały być przeznaczone na ratowanie Stoczni Gdanskiej... > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=39996980&a=39999266 Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Panie zablokowany, nie może być tak, 10.04.06, 23:36 zablokowany napisał: > Nie może być inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Panie zablokowany, nie może być tak, 10.04.06, 23:41 żebyś mi Pan psuł porządek wątków na Fk ! :-) ps o wątkach podqrka myślę.. Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Świetna i Leppera?....... 09.04.06, 21:42 artsg napisał: > Rokitę i PO to tak objechał ża aż miło było słuchać .....to tak jakby zestawić przejrzystość, obiektywizm, tolerancje z firmą Ojca Tadeusza Przewielebnego (o uczciwości nie wspomnę..). Takie samo- sortujące się ...myślenie...czyli po prostu bredzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Świetna i Leppera?....... 10.04.06, 12:17 Biedny ten Lepper,gdzie nie spojrzy to albo Hojarska albo Beger o Maksymiuku nie wspomnę.Jak można ciężko pracować dla ojczyzny w takim stresie. Może jest na tym forum jakiś psycholog który wyjasni czemu Andriuszka mówi o sobie w 3 osobie ? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log dziś też Świetną konferencję miał AndrzejLepper:-) 12.04.06, 00:44 artsg-u. w TVN-ie ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log dziś też Świetną konferencję miał? a w papę dał, 13.04.06, 01:56 > artsg-u ? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: A o jaką konferencję chodzi? 25.09.06, 18:37 Jak widać kto się czubi ten się lubi Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: A o jaką konferencję chodzi? 25.09.06, 18:40 artsg napisał: (...) No i co, na wała wyszedłeś, nędzny PiSmaku? Nie pierwszy i nie ostatni raz. Już ci się pan Lepper nie podoba od kilku dni? Boki zrywać z takich głąbów jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: A o jaką konferencję chodzi? 25.09.06, 18:45 antykagan napisał: > artsg napisał: > > (...) > > No i co, na wała wyszedłeś, nędzny PiSmaku? Nie pierwszy i nie ostatni raz. Już > > ci się pan Lepper nie podoba od kilku dni? Boki zrywać z takich głąbów jak ty. Nie jesteś w niczym lepszy. Wam Pokrakom Leper się nie podobał a teraz jest cacy? Odpowiedz Link Zgłoś
banme1 Bedzie Świetna konferencja odchodzacego Kaczynski 25.09.06, 18:52 -ego. Juz niedlugo nazista antysemicki odejdzie. Bedzie mial czas na zabawy swe ulubione. Odpowiedz Link Zgłoś