euforyk Re: Uciekam do Dziennika 18.04.06, 12:57 b413 napisała: > Pa,pa nie wystawiaj bo lepper ci przylozy! Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: Uciekam do Dziennika: ŻEGNAJ! :)))))))))))))) 18.04.06, 13:00 > Istnieją ludzie, którzy sądzą, że wszystko, > co czyni się z poważną miną, jest rozsądne. Ale nie z lepperem te numery, jak trzeba umie dać w pape, choćby i poważną. Odpowiedz Link Zgłoś
b413 Re: ŻEGNAJ! :)))))))))))))) 18.04.06, 13:45 A tak Cię polubiłam. Moje przeznaczenie - nieodwzajemnione uczucia, trudno Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: ŻEGNAJ! :)))))))))))))) 18.04.06, 14:51 b413 napisała: > A tak Cię polubiłam. > Moje przeznaczenie - nieodwzajemnione uczucia, trudno E, bez przesadyzmu! A poza tym, to TY wybrałaś rozstanie. Czy mam tu paść na kolana i błagać: ne me quittes pas?! Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Przeliczy się! 18.04.06, 15:18 Nie sądzę, aby "Dziennik" był gazetą prawicową. Zanosi się na kolejna gazetę o charakterze liberalnym. Słowo liberalizm oznacza wolność. To dlatego żadna gazeta prawicowa nie może utrzymać sie na rynku. Czt to będzie GW, czy "Dziennik" to ludzie mądrzy będą czytali gazety liberalne, a nie np "Gazetę Polską", czy ND. M. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Uciekam do Dziennika 18.04.06, 13:47 Podeślesz link do tamtejszego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
b413 Re: Bez żaluzji proszę, ale tylko gdy powstanie... 18.04.06, 14:22 Szukałam Cię i znalazłam. Eureka. Alleluja Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Uciekam do Dziennika. TY? wiewiorzasta??? 18.04.06, 14:54 Ani mi się waż! Uciekać... :P Odpowiedz Link Zgłoś
b413 Re: Uciekam do Dziennika. TY? wiewiorzasta??? 18.04.06, 15:12 To były strachy na moje Lachy. Ale w najśmielszych m. nie spodziewałabym się Twojej ave Ci odpowiedzi na mój - większości zdaniem "bełkot". Dziękuję, dziękuję, dziękuję, mimo że jestem zahartowana. Kocham Wasz* dowcip i rozczytuję się w nim. Co do meritum, to czasami chyba się nie zgadzam. Jednak przedkładam Wasze wartości nad to moje niezgadzanie się. Ale powstała ckliwa apoteoza - bo wzruszyłaś mnie. * Wasz: tzn. Twój, Wiewiorzastej (co ja się Jej naszukałam) i tej trzeciej, która w Swięta wybiła się na pozycję pierwszą co do ilości wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Uciekam do Dziennika. TY? wiewiorzasta??? 18.04.06, 15:19 Mysza jej było? Zapraszam Cię na jednego, do Knajpy. Spodoba Ci się - to zostaniesz. Nie - to nie... Foram Prywatne, Polityka, Knajpa pod zdechłą kaczką... Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Uciekam do Dziennika. TY? wiewiorzasta??? 18.04.06, 15:34 b413 napisała: > Wasz: tzn. Twój, Wiewiorzastej (co ja się Jej naszukałam) O rany! A czymże zasłużyłam na takie wyróżnienie? Aż się wzruszyłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Uciekam do Dziennika. TY? wiewiorzasta??? 18.04.06, 15:35 ave_duce napisała: > Ani mi się waż! Uciekać... > > :P Heh :) wpadnie się, zajątrzy co nieco i się zawróci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Uciekam do Dziennika. TY? wiewiorzasta??? 18.04.06, 15:36 wiewiorzasta napisała: > ave_duce napisała: > > > Ani mi się waż! Uciekać... > > > > :P > > Heh :) wpadnie się, zajątrzy co nieco i się zawróci ;) > > Ładna robota! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Uciekam do Dziennika. TY? wiewiorzasta??? 18.04.06, 15:36 ave_duce napisała: > wiewiorzasta napisała: > > > ave_duce napisała: > > > > > Ani mi się waż! Uciekać... > > > > > > :P > > > > Heh :) wpadnie się, zajątrzy co nieco i się zawróci ;) > > > > > > Ładna robota! > > ;))) NO ba! Break trzeba sobie czasami zrobić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Uciekam do Dziennika. TY? wiewiorzasta??? 18.04.06, 16:18 wiewiorzasta napisała: > ave_duce napisała: > > > wiewiorzasta napisała: > > > > > ave_duce napisała: > > > > > > > Ani mi się waż! Uciekać... > > > > > > > > :P > > > > > > Heh :) wpadnie się, zajątrzy co nieco i się zawróci ;) > > > > > > > > > > Ładna robota! > > > > ;))) > > > NO ba! Break trzeba sobie czasami zrobić ;) > I w tym brejku, np., zmienić sygnaturkę?! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Uciekam do Dziennika. TY? wiewiorzasta??? 18.04.06, 18:09 ave_duce napisała: > I w tym brejku, np., zmienić sygnaturkę?! > > :))) No BA! Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Kupiłam dwa razy - pierwszy i ostatni 18.04.06, 13:49 To dla półanalfabetów i niedowidzących jest, Nie znoszę krzyczącej propagandy wizualnej Odpowiedz Link Zgłoś
porte-parole pracowicie i starannie zrobiony plagiat gazety.Bez 18.04.06, 13:52 wlasnej duszy i ja juz wiem,ze zostane przy gazecie.I nie wroze dziennikowi sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus [...] 18.04.06, 13:55 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Kupiłam dwa razy - pierwszy i ostatni 18.04.06, 14:07 Do rzeczy, proszę, jeśli już chcesz dyskutować. Do personalnych przytyków się nie odnoszę, bo się brzydzę takimi metodami Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Kupiłam dwa razy - pierwszy i ostatni 18.04.06, 14:18 jaa_ga napisała: > Do rzeczy, proszę, jeśli już chcesz dyskutować. > Do personalnych przytyków się nie odnoszę, bo się brzydzę takimi metodami Daj sobie spokój, tacy trybuni (ludowi) nie potrafią dyskutować do rzeczy... :P ;) Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Jak znam prasę... 18.04.06, 14:24 to pierwszy numer przygotowuje się nie przez jeden dzień. Opinie o "Dzienniku" moge wydac, ale najwczesniej po miesiącu. Czy będe kupowac? Na pewno niecodziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Jak znam prasę... Maja fatalną winietę... 18.04.06, 14:53 Za taki szmal? To mi przypomina kampanię wyborczą Tuska - szmal ooogrooomny, a kampania do bani... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Re: Kupiłam dwa razy - pierwszy i ostatni 18.04.06, 17:15 jaa_ga napisała: > Do rzeczy, proszę, jeśli już chcesz dyskutować > Do personalnych przytyków się nie odnoszę, bo się brzydzę takimi metodami Pozwolisz ze ocenie cie slowami Adama Michnika co zapewne bedzie dla ciebie zaszczytem. Jestes pijak i ladaco. Po prostu – zwyczajna Polka. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: O, Matko! 18.04.06, 17:20 tribunus napisał: > jaa_ga napisała: > > > Do rzeczy, proszę, jeśli już chcesz dyskutować > > Do personalnych przytyków się nie odnoszę, bo się brzydzę takimi metodami > > Pozwolisz ze ocenie cie slowami Adama Michnika co zapewne bedzie dla ciebie > zaszczytem. Jestes pijak i ladaco. Po prostu – zwyczajna Polka. Dobrze, że nie MATKA-POLKA! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Uciekam do Dziennika 18.04.06, 14:52 b413 napisała: > Pa,pa strzała, nie będę tęsknił Odpowiedz Link Zgłoś