joannabarska 09.07.06, 12:42 w Cżestochowie. Transmituje TV TRWAM, a ja sobie toto nagrywam, bo czuję, ze będa wskazówki dla biednych Polakow, co i jak jutro... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joannabarska Agitka 09.07.06, 13:28 Typowa polityczna agitka, a zadna tam homilia... "Chcieliście Polski? No to ja macie. Skumbrie w tomacie, pstrąg." K.I.GAŁCZYŃSKI Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Sławoj Leszek Głodż homiliuje na pielgrzymce 09.07.06, 13:32 I niezależna i obiektywna "gazetka" nic o tym nie pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
forum-i-ja Re: Sławoj Leszek Głodż homiliuje na pielgrzymce 09.07.06, 13:39 oczywiscie odbyl ta pielgrzymke razem z pielgrzymami???? Czy moze przyjechal swoim BMW po obiadku??? Odpowiedz Link Zgłoś
baabeczka Re: Sławoj Leszek Głodż homiliuje na pielgrzymce 09.07.06, 13:44 Nie wiem czym przyjechal, ale ubrany byl przepysznie a instrukcje byly prawie w kazdym zdaniu. I jak to sie ma do nauk koscielnych, normali urzednicy parajacy sie polityka:-( a ciemny lud dowartosciowany klaskal i klaskal:-( Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Sławoj Leszek Głodż homiliuje na pielgrzymce 09.07.06, 14:10 baabeczka napisała: > Nie wiem czym przyjechal, ale ubrany byl przepysznie Znaczy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
agata1120 Re: Sławoj Leszek Głodż homiliuje na pielgrzymce 09.07.06, 13:43 I bedziesz sobie tak sluchala dla relaksu? Masochizm? Odpowiedz Link Zgłoś
staryk1 Re: Sławoj Leszek Głodż homiliuje na pielgrzymce 09.07.06, 14:09 KIapitalna homilia Bpa Głodzia. Kto nie słyszał, niech żałuje albo niech czeka na powtórkę!! Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Info 09.07.06, 14:14 Tu skrót: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=44919158&a=44934009 Mogę dorzucić jeszcze jeden smakowity cytacik: "wybory samorządowe nie są polityczne - polityczne są wybory prezydenckie i parlamentarne!". Ciekawe, co na to partie polityczne (PiS, LPR, Szambobrona), wspierające (naszymi pieniędzmi) RM - czy też w to uwierzyły? Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Straszne 09.07.06, 14:28 Chwilami bzdurzył do potęgi! Zbiorowe ogłupianie stada. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska I za to oklaski radiomaryjowców 09.07.06, 14:31 Czternaście lat byłem żołnierzem polskim" (tj. szefował ordynariatowi polowemu Kościoła rzymskokatolickiego, a teraz pobiera za to 9700 zł emerytury) - "nie zostałem przewodniczącym Zespołu Duszpasterskiej Troski o Radio Maryja aby tę rozgłośnię kontrolować, ale aby ją wspierać" (nareszcie wiemy - oskarżony przyznał się publicznie do winy) - "jak to jest z tymi paradami mniejszości narodowych: prezydent Warszawy z prawej nogi [sic! - przyp. eryk2] zabronił, aktyw z lewej nogi [sic! - przyp. eryk2] brał udział w tej paradzie, a wyszła z tego ...proteza" (a już myślałem, że wymieni - pomiędzy nogami - pewną część ciała, pudendum virilis, tak fajnie i znacząco zawiesił głos) - "szkoła jest nasza!" (nie wiem, ile ma dzieci - on też nie, bo rzadko trzeźwieje) - "Polska jest nasza!" (kleru? alkoholików? emerytów wojskowych?) - "Radio Maryja jest oznaką normalności" (...no comments) - "za użycie słowa patriotyzm chcieli pana ministra wsadzić do wora - ale na szczęście się nie udało, bo za duży wyrósł" (a propos rozróby w alei Szucha) - "za miesiąc wieniec dożynkowy będzie niósł pan minister rolnictwa" (tu oczko puszczone do Andrzeja Szambbera, siedzącego w pierwszym rzędzie). "Chcieliście Polski? No to ja macie. Skumbrie w tomacie, pstrąg." K.I.GAŁCZYŃSKI Odpowiedz Link Zgłoś
forum-i-ja Re: Moze nawroconych bedzie wiecej! 09.07.06, 15:11 prosty przepis;mowisz blablablabla przez godzine,co jakis czas wtracsz zyd,ubek,uklad itd.Na koncu dostajesz ogluszajace brawa,sluchacze szlochaja ze szczescia i w domu opowiadaja o cudownej homilii.Przy czym kazdy uslyszal dokladnie to co chcial. Stara regula psychologii tlumu. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Moze nawroconych bedzie wiecej! 09.07.06, 18:19 Arcybiskup lubelski przy Głódziu to jest klasa sama w sobie. Oj, zabiorą go do Watykanu! A my sie bedziemy g ł ó d z i ć... Odpowiedz Link Zgłoś
ubek-bubek Towarzyszce się cosik pogorszyło. 09.07.06, 18:26 Taki magrania są dziś bezwartościowe. Kogo dziś interesuje co jakiś klecha prawi? Kiedyś to się chodziło z magnetofonem do kościoła, a za dobre nagranie można było nagrodę, albo awans dostać. Odpowiedz Link Zgłoś