haen1950 01.08.06, 18:25 17.00. Warszawa cała stoi, jedna para biegnie. To pan rezydent i jego śliczna małżonka spóźniają się na Powązki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzewuski1 Re: Halucynacja? 01.08.06, 18:26 ciekawe czy na swoj pogrzeb tez sie spoznia? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Halucynacja? 01.08.06, 18:26 haen1950 napisał: > 17.00. Warszawa cała stoi, jedna para biegnie. To pan rezydent i jego śliczna > małżonka spóźniają się na Powązki. Żenada! Pewnie reklamówki z baleronikiem zapomniała FirtLadyKaczka! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Halucynacja? 01.08.06, 18:32 ave.duce napisała: > haen1950 napisał: > > > 17.00. Warszawa cała stoi, jedna para biegnie. To pan rezydent i jego śli > czna > > małżonka spóźniają się na Powązki. > > Żenada! Pewnie reklamówki z baleronikiem zapomniała FirtLadyKaczka! Z nocnikiem , nie baleronikiem. > > ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Halucynacja? 01.08.06, 18:36 malaszaramysz napisała: > ave.duce napisała: > > > haen1950 napisał: > > > > > 17.00. Warszawa cała stoi, jedna para biegnie. To pan rezydent i je > go śli > > czna > > > małżonka spóźniają się na Powązki. > > > > Żenada! Pewnie reklamówki z baleronikiem zapomniała FirtLadyKaczka! > > Z nocnikiem , nie baleronikiem. > > > > ;) > > Do nocnika PiSuje unemu "Nasz Dziennik". ;) Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Halucynacja? 01.08.06, 18:39 Sraczki, moja droga, to może dostać jakiś wraży komuch na myśl o lustracji majątkowej - pan prezydęt może mieć co najwyżej dyspepsję! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: Halucynacja? 01.08.06, 19:23 reasumując, naród se wybrał, to ima. Kara musi być Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: reasumując...:-)))))) 01.08.06, 19:30 naród sie ima dyspepsji jak nima co lubi ? :) zapijaczonyryj napisał: > reasumując, naród se wybrał, to ima... Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Halucynacja? 01.08.06, 19:29 3promile napisał: > Sraczki, moja droga, to może dostać jakiś wraży komuch na myśl o lustracji > majątkowej - pan prezydęt może mieć co najwyżej dyspepsję! UPS, bardzo przepraszam. Dyspepsji dostał? Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Halucynacja? 01.08.06, 19:32 Ja tam nie wiem, ale nie sądzę, żeby głowa państwa spóźniała się na państwową uroczystość z jakichś innych, mmniej ważnych powodów... No chyba nie zaspał, kurna?! Odpowiedz Link Zgłoś
wan4 Re: Halucynacja? 01.08.06, 19:42 malaszaramysz napisała: > 3promile napisał: > > Sraczki, moja droga, to może dostać jakiś wraży komuch na myśl o lustracj > > majątkowej - pan prezydęt może mieć co najwyżej dyspepsję! > > UPS, bardzo przepraszam. Dyspepsji dostał? Jak przed każdym publicznym przemówieniem... Pewnie takiej dyspepsji dostał, co ja sraczki nigdy nie miał. Mnie sie wydaje, że w tej reklamówce to mu 1 dama kaczke nosi Odpowiedz Link Zgłoś
basso.buffo Re: Halucynacja? 01.08.06, 20:27 haen1950 napisał: > 17.00. Warszawa cała stoi, jedna para biegnie. To pan rezydent i jego śliczna > małżonka spóźniają się na Powązki. No to Lesio siegnąl dna. Tak ślicznie w przemówieniach czcił powstańców a teraz taka wpadka. Odpowiedz Link Zgłoś