Gość: abc IP: 195.67.120.* 18.02.03, 14:01 zamknijmy wogole granice z ruskami i bedzie spokoj. nikt ich tu nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TOV Re: Ambasador Białorusi: 100 tysięcy wiz dla Pola IP: 195.205.181.* 18.02.03, 15:06 ABC TY DURNY CIULU NALEZALOBY ZAMKNAC RACZEJ CIEBIE ALBO CHOCIAZ UTOPIC W SWITEZI . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Ambasador Białorusi: 100 tysięcy wiz dla Pola IP: *.axelspringer.com.pl 18.02.03, 15:11 Posłuchaj, abc: jako Polak z dziada pradziada stwierdzam, że chcę, by moi przyjaciele zza wschodniej granicy mogli tu przyjeżdżać. Natomiast, gdyby to było możliwe, najchętniej pozbyłbym się z Polski ciebie. Ponieważ to niemożliwe, muszę cierpieć i tolerować twoją obecność, rumieniąc się ze wstydu przed całym światem. Takie ciemne kreatury jak ty kompromitują Polskę i polskość. > zamknijmy wogole granice z ruskami i bedzie spokoj. nikt ich tu > nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc do ww Re: Ambasador Białorusi: 100 tysięcy wiz dla Pola IP: 195.67.120.* 18.02.03, 15:19 posluchaj palancie jeden. ruskie to nic tylko bandytyzm, syf, bieda i wszystko co najgorsze. albo nie ogladasz tv i nie czytasz gazet albo udajesz ze jest inaczej. pewnie jestes takim samym podobnym smierdzielem jak oni i ich bronisz. nic tylko wynocha do ruskich palancie jeden. Gość portalu: ww napisał(a): > Posłuchaj, abc: jako Polak z dziada pradziada stwierdzam, że > chcę, by moi przyjaciele zza wschodniej granicy mogli tu > przyjeżdżać. Natomiast, gdyby to było możliwe, najchętniej > pozbyłbym się z Polski ciebie. Ponieważ to niemożliwe, muszę > cierpieć i tolerować twoją obecność, rumieniąc się ze wstydu > przed całym światem. Takie ciemne kreatury jak ty kompromitują > Polskę i polskość. > > > zamknijmy wogole granice z ruskami i bedzie spokoj. nikt ich > tu > > nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Do abc z Ciemnogrodu!!!! IP: *.7.14.vie.surfer.at 18.02.03, 15:29 abc ty prostaku!!! jakby wszyscy obywatele unii mieli takie zdanie o polakach jak ty o rosjanach, to bysmy zadnej unii nie ujrzeli. rosjanie sa spoko, bylem i widzialem, a jak ty taki oczytany jestes, to chyba powinienes prase zmienic, bo bzdury pleciesz!!!! to ze maja lukaszenke to nie ich wina ty mlocie!!! ty 15 lat temu tez nie miales wplywu kto nami rzadzil, a wiec dla dobra naszego kraju (bo ciebie to juz chyba i tak nie uratuje) laskawie sie juz nie wypowiadaj w kwestii o ktorej masz tak duzo do powiedzienia jednym z naszych zadan w unii bedzie tworzenie pomostu spoleczno- kulturalnego miedzy wschodem i zachodem !!! ty i tak tego w swoim zyciu raczej ine zrozumiesz. przykro mi tylko ze mamy takich imbecyli w kraju!!!!! > posluchaj palancie jeden. ruskie to nic tylko bandytyzm, syf, > bieda i wszystko co najgorsze. albo nie ogladasz tv i nie > czytasz gazet albo udajesz ze jest inaczej. > > pewnie jestes takim samym podobnym smierdzielem jak oni i ich > bronisz. nic tylko wynocha do ruskich palancie jeden. > > > Gość portalu: ww napisał(a): > > > Posłuchaj, abc: jako Polak z dziada pradziada stwierdzam, że > > chcę, by moi przyjaciele zza wschodniej granicy mogli tu > > przyjeżdżać. Natomiast, gdyby to było możliwe, najchętniej > > pozbyłbym się z Polski ciebie. Ponieważ to niemożliwe, muszę > > cierpieć i tolerować twoją obecność, rumieniąc się ze wstydu > > przed całym światem. Takie ciemne kreatury jak ty kompromitują > > Polskę i polskość. > > > > > zamknijmy wogole granice z ruskami i bedzie spokoj. nikt ich > > tu > > > nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Do abc z Ciemnogrodu!!!! IP: 195.67.120.* 18.02.03, 16:03 wy sie chyba wszyscy na lby pozamienialiscie. nie interesuje mnie zaden lukaszenka. tak jak np. w niemczech mieli/maja zla opinie o nas (to co z tego ze to tylko 1% polakow taka opinie wystawil: praca na czarno, kradzieze itp.) to ma sie na mysli cale spoleczenstwo i nic na to nie poradzisz czy ci sie podoba czy nie. tak samo jest z ruskimi. to zakala i nalezy sie trzymac od tego z daleka. to co z tego ze ludzie na ulicy sa mili itp. ci co przyjezdzaja do nas wystawiaja im taka a nie inna opinie i poniewaz nie da sie ich oddzielic to nalezy odgrodzic wszystkich. i wychamuj troche z epitetami. nie skonczyles takich szkol jak ja i nigdy nie skonczysz oraz nie dojdziesz w zyciu do tego do czego ja doszedlem. zapewniam cie. Gość portalu: John napisał(a): > abc ty prostaku!!! > > jakby wszyscy obywatele unii mieli takie zdanie o polakach jak > ty o rosjanach, to bysmy zadnej unii nie ujrzeli. > rosjanie sa spoko, bylem i widzialem, a jak ty taki oczytany > jestes, to chyba powinienes prase zmienic, bo bzdury pleciesz!!!! > to ze maja lukaszenke to nie ich wina ty mlocie!!! ty 15 lat > temu tez nie miales wplywu kto nami rzadzil, a wiec dla dobra > naszego kraju (bo ciebie to juz chyba i tak nie uratuje) > laskawie sie juz nie wypowiadaj w kwestii o ktorej masz tak duzo > do powiedzienia > > jednym z naszych zadan w unii bedzie tworzenie pomostu spoleczno- > kulturalnego miedzy wschodem i zachodem !!! ty i tak tego w > swoim zyciu raczej ine zrozumiesz. przykro mi tylko ze mamy > takich imbecyli w kraju!!!!! > > > > posluchaj palancie jeden. ruskie to nic tylko bandytyzm, syf, > > bieda i wszystko co najgorsze. albo nie ogladasz tv i nie > > czytasz gazet albo udajesz ze jest inaczej. > > > > pewnie jestes takim samym podobnym smierdzielem jak oni i ich > > bronisz. nic tylko wynocha do ruskich palancie jeden. > > > > > > Gość portalu: ww napisał(a): > > > > > Posłuchaj, abc: jako Polak z dziada pradziada stwierdzam, że > > > chcę, by moi przyjaciele zza wschodniej granicy mogli tu > > > przyjeżdżać. Natomiast, gdyby to było możliwe, najchętniej > > > pozbyłbym się z Polski ciebie. Ponieważ to niemożliwe, muszę > > > cierpieć i tolerować twoją obecność, rumieniąc się ze wstydu > > > przed całym światem. Takie ciemne kreatury jak ty > kompromitują > > > Polskę i polskość. > > > > > > > zamknijmy wogole granice z ruskami i bedzie spokoj. nikt > ich > > > tu > > > > nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Do abc z Ciemnogrodu!!!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 18.02.03, 16:11 ten abc to chiba miał mature i kursa niektóre. dwie akademie. z pierweszomajowej go wyjebali bo byl nawalony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cały Świat Odpowiedź całego świata IP: *.acn.waw.pl 18.02.03, 16:07 Słuchajcie pedałki możecie sobie wpuszczać albo nie wpuszczać ruskich. Po prostu Gówno mnie to obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal POLSKI POSTAWA KALEGO DO EU IP: *.proxy.aol.com 18.02.03, 16:21 Wina jest sluzalcza postawa Polski w stosunku do EU. Na tych terenach postawiona zostala pod znakiem zapytania egzystencja bardzo wiele ludzi. Czy panstwo tym ludzom w najblizszym czasie daje wogole inna alternatywe niz przygraniczny handel by nie zdechnac z glodu po zamknieciu granic? Na handlu budowaly sie cale kultury. Zycze tym skurwysynom p. Hubner i temu drugiemu idiocie zabawic sie za kare w mrowke.Dac im z rodzina 0 zl, i kazac im karnie w tych warunkach rok przezyc. Zdziwie sie, jesli nie powyzdychaja, moze bylaby to jedyna korzysc. Odpowiedz Link Zgłoś