henryk.kowalski 26.08.06, 17:25 Skończył się mit Herberta - czas na pomnik dla Huberta !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
splkm Re: Hubert H. walczy ! 26.08.06, 17:32 Pomnik juz ma, pierwsza klasa... dwa lata na pięć,... w zawiasach Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.kowalski Re: Hubert H. walczy ! 26.08.06, 17:38 Widziano go ... i tu ..... i tam ... . Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 Re: Hubert H. walczy ! 28.08.06, 09:47 splkm napisał: > Pomnik juz ma, pierwsza klasa... > dwa lata na pięć,... w zawiasach > Podobno pieśni o nim śpiewają na Białorusi ! Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: Hubert H. walczy ! 28.08.06, 08:04 Wczoraj stoczył krótka potyczkę z Patroelem Św. Zyty (d.ORMO) po monopolowym. Rozentuzjazmowana ludność podawała mu dzieci do potrzymania z prosbą o błogosławieństwo, dojrzałem matrony obnażały swe obfite piersi, a młodziankowie mierzyli swoje instrumenty na zamiary. Hubert walczy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cichociemnym już Hubertowi...... 28.08.06, 09:58 policja dorabia gębę, w sobotę w TV(rezimowej) jakiś "wysoki funkcjonariusz policji" opowiadał jaki to bandyta, chuligan itp. z Huberta. "Dajcie mi podejrzanego a ja już paragraf na niego znajdę" (Feliks Edmuntowicz Dz.???). Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Re: już Hubertowi...... 28.08.06, 16:41 cichociemnym napisał: > policja dorabia gębę, w sobotę w TV(rezimowej) jakiś "wysoki funkcjonariusz > policji" opowiadał jaki to bandyta, chuligan itp. z Huberta. > "Dajcie mi podejrzanego a ja już paragraf na niego znajdę" (Feliks Edmuntowicz > Dz.???). Boją się Go zasrańcy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś